Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-01, 18:49   #2431
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Antee gratulacje wielkie
Cieszę się bardzo
Stary 2009-02-01, 19:14   #2432
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Antee gratulacje wielkie
Cieszę się bardzo
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
gratulacje
Dziękuje

Już myślę co by sobie w nagrodę kupić
Stary 2009-02-01, 19:16   #2433
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Z Nuxe TEN! przyznam sie,ze kupilam skuszona recenzja Ice jestem w miare zadowolona a tak to ostatnio wrocilam na nowo do kremow Rossmanna babydream-nagietkowego i chroniacy przed wiatrem i zimnem(okazal sie identycznym zastepstwem dla SVR Hydratante)
Choc dla mnie prawie kazdy krem okazuje sie idealny po zmieszaniu go z zelem HA
ten odpada ze wzgledu na zapach nie znosze zapachow roslinnych w kosmetykach Nuxe, wiec ten odpada w przedbiegach
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 19:36   #2434
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dla mnie sam żel halu. jest wystarczający, ale na noc nakładam coś treściwszego(np. Calmę biolipidową Ziaji). Jeśli chodzi zaś o nawilżenie cery w dzień i pod podkład to żelik jest idealny pod tym względem

Hexiu Mnie już tydzień trzyma - zaczęło się w zeszłym tygodniu we czwartek, gdy źle się czułam i w piatek miałam L4. Potem poszłam w poniedziałek do pracy a we środę byłam chora od nowa i leżę do tej pory I pewnie ze 2-3 dni jeszcze poleżę, ale chcę się wykurować porządnie.

Widziałam te nowości na BU, może coś sobie wezmę. Mam też ochotę na jakiś hydrolacik
U mnie zel HA stosowany solo nie sprawdza sie jedynie w kombinacji z kremem lub olejem-wtedy jest bajka

Nie ma co sie wyglupiac bo zauwazylam,ze tego typu infekcja trwa ok.2 tyg. takze zycze duzo zdrowia i powrotu do formy

Dumam nad kocanka,ktora o dziwo nawet tak bardzo mnie nie odrzuca choc zapach koszmarny

Cytat:
Dziewczyny to jakaś plaga!
Ja jutro będę sama w pracy z jedną tylko osobą

A ja też ledwo sie trzymam i walcze z tym świńskim katarem, kaszlem, gorączką i nie wiem z czym jeszcze :/

Nie daj sie ja tez caly czas sie wspomagam i poki co jest niezle.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Chodzi o te kremy:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24953

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16936

Bo mi bardzo służą kosmetyki dziecięce. Teraz używam ciągle Ziaji, bo mnie nie zapycha i też ładnie działa na cerę. A to by było może dobre urozmaicenie

O, też się przymierzam do tego Gosha. Dziewczyny na wątku odwykujących błyszczykomaniaczek kuszą nim strasznie

Zdałam egzamin z logiki

Gratuluje zdanego egzaminu osobiscie nie cierpialam logiki i z wielka ulga przyjelam wiadomosc,ze mialam ja tylko 2 semestry.

Chodzi mi o te kremy:

Babydream Baby Wind- & Wettercreme nie ma go na KWC,skladowo bardzo fajny

Rossmann, Babydream Lilliputz, Kindercreme (Krem dla dzieci)

Nie kazemu moze pasowac zapach ale....jest to naprawde niezly krem
Babydream Extrasensitive Wundschutzcreme

ma bardzo podobne dzialanie do Dermaliboura,duza zawartosc cynku i substancji lagodzacych swietnie sie nadaje na wszelkie podraznienia i likwiduje niespodzianki.Jedna uwaga-mocno bieli!poniewaz cynk jest w czolowce skladu.

Babydream Feucht - Comforttücher

bardzo dobre skladowo chusteczki

Rossmann, Babydream, Natural, Gesichtscreme (Krem do twarzy)

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ten odpada ze wzgledu na zapach nie znosze zapachow roslinnych w kosmetykach Nuxe, wiec ten odpada w przedbiegach
Zapach ma faktycznie roslinny-dla mnie to nie tylko pietruszka ale taka kombinacja ziolowa ale na szczescie szybko znika
Stary 2009-02-01, 19:53   #2435
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Gratuluje zdanego egzaminu osobiscie nie cierpialam logiki i z wielka ulga przyjelam wiadomosc,ze mialam ja tylko 2 semestry.

Chodzi mi o te kremy:

Babydream Baby Wind- & Wettercreme nie ma go na KWC,skladowo bardzo fajny

Rossmann, Babydream Lilliputz, Kindercreme (Krem dla dzieci)

Nie kazemu moze pasowac zapach ale....jest to naprawde niezly krem
Babydream Extrasensitive Wundschutzcreme

ma bardzo podobne dzialanie do Dermaliboura,duza zawartosc cynku i substancji lagodzacych swietnie sie nadaje na wszelkie podraznienia i likwiduje niespodzianki.Jedna uwaga-mocno bieli!poniewaz cynk jest w czolowce skladu.

Babydream Feucht - Comforttücher

bardzo dobre skladowo chusteczki

Rossmann, Babydream, Natural, Gesichtscreme (Krem do twarzy)
Też jej nie lubię i chyba w przyszłym semestrze jej nie będę mieć

Co do kremów, to używałam tego malinowego Lilliputza i był świetny I na dzień i na noc. Kosztował grosze, kupiłam go na promocji, a dawno nie miałam czegoś równie dobrego.

Na pozostałe zerknęjutro, bo muszę iść po pastę do zębów

W ogóle te serie rosmanowskie są całkiem niezłe, i te dla dzieci i inne. Mam kilka rzeczy, które kupuje już stale. Tanie i dobre
Stary 2009-02-01, 20:05   #2436
bossy
Zakorzenienie

Hexx
Mówiłaś o mleczku Garniera dla wrażliwców? moje się kończy i nie wiem jakie kupić myślałam właśnie o tym. Czy ono NAPRAWDĘ nie podrażnia oczu? Chciałam kupić sobie mleczko nuxe i micela avene ale w tym miesiącu muszę się powstrzymać i kupię chyba to mleczko garnier i tonik znów.
Tylko czy naprawde nie scypje w ocka

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 20:42   #2437
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja też miałam mleczko garniera dla wrażliwców i bardzo lubiłam, delikatne jest i nie podrażniało mnie a mam wrażliwe oczy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-01, 20:42   #2438
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Też jej nie lubię i chyba w przyszłym semestrze jej nie będę mieć

Co do kremów, to używałam tego malinowego Lilliputza i był świetny I na dzień i na noc. Kosztował grosze, kupiłam go na promocji, a dawno nie miałam czegoś równie dobrego.

Na pozostałe zerknęjutro, bo muszę iść po pastę do zębów

W ogóle te serie rosmanowskie są całkiem niezłe, i te dla dzieci i inne. Mam kilka rzeczy, które kupuje już stale. Tanie i dobre
Rossmann ma wiele wartych uwagi kosmetykow niepozorne opakowania,swietne sklady i cenowo bardzo przystepne

Udanych zakupow jak skusisz sie na ktorys z kremow to prosze,zdaj relacje

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Hexx
Mówiłaś o mleczku Garniera dla wrażliwców? moje się kończy i nie wiem jakie kupić myślałam właśnie o tym. Czy ono NAPRAWDĘ nie podrażnia oczu? Chciałam kupić sobie mleczko nuxe i micela avene ale w tym miesiącu muszę się powstrzymać i kupię chyba to mleczko garnier i tonik znów.
Tylko czy naprawde nie scypje w ocka
Bossy-jak dla mnie to zestaw z Garniera mleczko,tonik i dwufaza to idealny zestaw,ktory bije apteczne kosmetyki.Mam odwieczny problem z oczami szczegolnie,byle kosmetyk potrafi je podraznic-w tym przypadku NIC sie nie dzieje.
Jednak wiadomo ze to wszystko kwestia indywidualna ale duzo osob chwali sobie to mleczko wiec wydaje mi sie,ze warto sprobowac
Stary 2009-02-01, 20:46   #2439
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Rossmann ma wiele wartych uwagi kosmetykow niepozorne opakowania,swietne sklady i cenowo bardzo przystepne
A jakie są jeszcze warte uwagi?

Cytat:
Bossy-jak dla mnie to zestaw z Garniera mleczko,tonik i dwufaza to idealny zestaw,ktory bije apteczne kosmetyki.Mam odwieczny problem z oczami szczegolnie,byle kosmetyk potrafi je podraznic-w tym przypadku NIC sie nie dzieje.
Jednak wiadomo ze to wszystko kwestia indywidualna ale duzo osob chwali sobie to mleczko wiec wydaje mi sie,ze warto sprobowac
Tonik mi się spodobał więc mleczko też pewnie mi podejdzie

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 20:57   #2440
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Matkooooooo, mam syndrom poodwykowy wszystko chcę, wszystko mi się podoba, wszystko kusi.. I jeszcze ten dostęp do komputera non stop

jestem silna. jestem silna.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 23:35   #2441
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
na jesieni jakos. ja te do kawy uwielbiam z goraca czekolada
a syropy sa na pewno na allegro
Nic to, zobaczę, może jeszcze gdzieś ten zestaw znajdę.
A co do syropów, to faktycznie są, jakoś nie wpadłam na to, mocno nieprzytomna ostatnio bywam przez to faszerowanie się różniastymi pigułami

Cytat:
ja zaprzestalam sie effaklarowac. mam cere w dobryms tanie, regularne pilingowanie i maseczkowanie przynosi efekty wiec nie mecze skory kwasami.
wszelkie podklady pieknie na mnie leza, dawno nie bylam tak zadowolona z mojej twarzy
Ja przestałam z musu, bo mnie 2 razy porządnie podrażnił, wręcz można rzec, że uczulił Nie wiem dlaczego, bo używałam go nie pierwszy raz, nie wiem czy miało na to wpływ połączenie z żelem Cleanace, ale wolałam odstawić Effaclar niż żel. I przy myciu twarzy Cleanancem i maseczkowaniu się Logoną z patchoulą cera była ok, więc chyba też dam sobie spokój z kwasami. Postanowiłam się regularnie maseczkować Mam znów sprawdzoną już ziemię patchoulową z Logony, zachwalaną przez Was maseczkę winogronową z YR i Bielendowe algi i zamierzam to wszystko wprawić w ruch i przynajmniej 1-2 razy w tygodniu robić sobie seanse maseczkowe. Zobaczymy jak mi to wyjdzie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Widziałam, że robiłyście tu listy zakupów. Ja potrzebuję tylko 2 rzeczy:
- lactacyd
- antyperspirant - kupię poleconą przez Ice zieloną kulkę Addidasa i zrobię to jutro bo moja Vichy juz ledwo smyra
Z Avonu wezmę sobie:
- serum odżywcze (za 17.45 grzech nie brać, a bardzo je lubię)
- krem do rąk SOS
- tusz CT
Też postanowiłam zrobić listę, ale tak myślę i myślę i nic specjalnego mi nie trzeba prócz toniku Garniera dla wrażliwców. Poza nim wszystko mam Mogę jedynie zrobić wyjątek na zamówienie z YR i jak wspominałam, zrobić zapas żeli, ale to jak mi przyślą jakąś nową ofertę wysyłkową.

Cytat:
Ja lubię pić z syropem kokosowym kawkę To jest syrop barmański, do drinków też dobry.
Kupiłam za 15 zł w Delimie, w centrym Plaza. Tam mają właśnie takie exclusive produkty. Czasami można trafić na jakąś perełkę.
Mówisz o krakowskiej Plazie? Bo jak tak, to chyba tam tatę w środę zaciągnę Przy okazji podjechalibyśmy do M1 i oddałabym kartę Praktikera, bo i tak mi do niczego niepotrzebna, a przez swoje gapiostwo opłatę za drugi rok zapłaciłam, a za trzeci już nie zamierzam

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
podkładzik niby nie kryje mocno ale w sumie fajnie lezy, kolor wydaje się w sam raz, muszę jeszcze na innym kremie wypróbować a tusz hmmm na lewym oku przekombinowałam i mam owadzie nóżki (za długo się babrałam ). Szczota niby przyjazna ale jednak gumkowce są bardziej precyzyjne i lepej mi układaja rzęsy. Potestuje jeszcze kilka dni i zobaczę co dalej
Bo ten podkład jest naprawdę fajny. Niby taki lekki, niby nic nie robi, a cera wygląda naprawdę ładnie. Gdyby nie to, że przerzuciłam się na mineralki, to sama bym od Ice odkupiła tą tubkę, ale swojej mam jeszcze trochę, a EDM są w drodze.
A tusz mi się podoba, nie trzeba się za dużo namachać, żeby osiągnąć fajny efekt. A silikonowce wiecznie mnie kłują w powieki Zawsze tak nimi macham, że jakoś się urażę

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Nosek
dla mnie ten balsam Garniera jest rewelacyjny. Używam 2 razy dziennie i jestem zachwycona. W ogóle się mi nie lepi, wchłania się normalnie, skóra na b.długo jest dobrze nawilżona, bardzo dobrzr wygładzona. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to zapach, ale nie przeszkadza mi aż tak bardzo.
Jak dla mnie to jest lepszy od emolium i xeriala. A o wiele tańszy.
Psze nie kusić, bo mam 2/3 balsamu Neutrogeny (który chyba jednak kiedyś był lepszy, chyba coś w nim udoskonalić musieli), ledwie napoczęte masło malinowe z TBS i kolejne, nawet nie otwarte imbirowe. To ostatnie to akurat od wakacji sobie leży i ciągle szkoda mi go zacząć używać, bo wiem, że więcej go mieć nie będę, a takie faaaajne jest. No i prócz tego jeszcze rozświetlajacego Dove mam z połowę albo i więcej, ale jego to w ogóle teraz nie używam. Musi czekać chociażby do wiosny.

Cytat:
Do kawy najczesciej dodaje adovacata lub Bailey'a ale ostatnio naszla mnie ochota na cos innego i planuje tutaj zakupy
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=5453089
Advocata nie lubię, Baileys to za drogi interes, ale syropy brzmią apetycznie. Tylko ja chyba skuszę się na te http://www.allegro.pl/item533937580_...ictoria_s.html O wiele tańsze, a cynamon też jest Tylko szkoda, że wysyłają tylko za pobraniem, ale z drugiej strony jak porównałam oferty syropowe, to chyba i tak mimo wszystko taniej butelki 0,5l się nie znajdzie, a przy zamówieniu 2-3 flaszek tym bardziej się to opyla. Tylko muszę poczekać do wypłaty

Cytat:
JT wielbie wogole to moj ideal blyszczykowy i nie ma znaczenia drobinkowy czy nie ale oprocz tego wisniowego polecam bezdrobinkowego Worl Tour o smaku jablkowym-fajna zelowa konystencja.
Ulubione kolory to :Plum Freeze,Hot Date (poznalam dzieki Gaynece),Exquise Illusion 065,Delicieux Vertige 066,Simmer (pieknie opalizuje)

Od jakiegos czasu wielbie tez blyszczyki Gosha On Stage-swietnie smakuja,pachna,bardzo dobrze trzymaja sie na ustach i delikatnie chlodza.
Przestańcie już z tymi JT, bo i mnie wiśniowy zaczyna kusić, chociaż wiem, że go znikąd nie wytrzasnę. A on pachnie takimi świeżymi wisienkami? I jaki ma kolor?

Uciekam, bom zmęczona. TŻ zrobił mi niespodziankę i przyjechał, choć wcześniej się zarzekał, że nie, że nie da rady, że nie ma co na gips włożyć itp., itd. No ale jakoś dał radę, czym mnie bardzo ucieszył, bo siedziałam jakaś taka zblazowana. Przestałam brać antybiotyki, ból zatok powrócił, ból stawów przejść nie chce, a jeszcze ten dzień jakiś taki leniwy. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo po pracy obiecałam upiec bananowe muffinki dla TŻ siostry (i nie tylko). Następne będą chyba gruszkowo-imbirowe. Kupiłam sobie w końcu Nigellę ekspresowo i dziś przeglądając ją, znalazłam właśnie takie muffinki Tylko chyba gruszki musiałabym puszkowe dać i imbir kupić. Ale to nie prędko, bo mojemu TŻowi muffinki zaczynają się nudzić, więc trza zmienic trochę repertuar. Akurat z Nigellą nie będzie to problemem, bo 90% przepisów wygląda tak smakowicie, że nic tylko kupować składniki, robić i jeść
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 06:53   #2442
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Widzę że syropami kusicie
w Almie są też różne smaki więc możecie tam poszukać, cenowo stoją podobnie jak na allegro.

u mnie nadal katar przeokropny, eh.......
Stary 2009-02-02, 06:58   #2443
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko widzę że Twój odwyk idzie Ci bardzo skutecznie.
Staram się

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Mi się skończył żel pod prysznic- ostatnia BAlea teraz używam odlewki YR Kiwi od Mag i Morela&herbata Oriflame- zapach śliczny
Mi się spodobał zapach z K3 Avonu: mango+granat Poczekam na promocję 2 za ileśtam i kupię go + żel śliwkowy

Cytat:
Pisałyście o kremach do twarzy, ja odkąd odkryłam żel hialu. z BU w ogóle nie używam kremów(tylko na noc - najczęściej Ziaję Calmę albo oliwkową ). Z kremów do twarzy na dzień mam obecnie na stanie tylko mus Lirene matujący, ale nie chce mi się go zużyć I szczerze mówiąc nie ciągnie mnie też do kupowania nowych. Żel hialu mi wystarcza póki co w zupełności
Dla mnie solo zdecydowanie za słaby. Czasem na noc używam bo świetnie goi krostki i jakieś inne niespodzianki,a tak to z kremem, olejkiem czy serum. Składając zamówienie z BU zamówię ten podwójny

Cytat:
Wzielam sobie zapas skwalanu i oleju arganowego,masla shea a teraz widze nowosci hydrolat jasminowy i olej Monoi
A miałaś juz wcześniej skwalan i olej arganowy?? Jak się spisują?? Te nwoości rozumiem ż eteż zam owiłaś?? Napisz koniecznie jak się sprawują jak już dostaniesz i poużywasz

Cytat:
Zdałam egzamin z logiki
GRATULUJE

Cytat:
Matkooooooo, mam syndrom poodwykowy wszystko chcę, wszystko mi się podoba, wszystko kusi.. I jeszcze ten dostęp do komputera non stop

jestem silna. jestem silna.

Dasz rade się oprzeć

(mnie jeszcze nie dopadł ufff )

Ice, rzyrafka: ja tez trzymam kciukui

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 07:39   #2444
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Nie zapeszam, ale powoli zaczynam czuć poprawę w stanie mojego zdrowia; czyli jest nadzieja, że wyzdrowieję niedługo

Aante gratuluję zdanego egzaminu
Ja mam w niedzielę z ochrony środowiska a nie byłam na żadnym wykładzie z tego przedmiotu, nie mam nawet pół notatki, nic, null, zero Muszę poszperać w necie i coś znaleść.

Hosenko ja też myslę mad tym podwójnym żelem hialu I chyba tym razem go wezmę, myślę że mi przypasuje.

A teraz idę obejrzeć katalog walentynkowy Avonu, coś sobie na pewno zamówię tylko co....
Stary 2009-02-02, 09:13   #2445
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ale mi się chce spać
Ledwo zwlokłam się dziś z łóżka Siadam zaraz do nauki, bo chciałabym zdać jutrzejszy egzamin Bo wczoraj wieczorem , zamiast się uczyć przegadałam cały wieczór z kolegą na gg i potem poszłam spać

Marzą mi się jakieś zakupy kosmetyczne .... Ale będę twarda, czekam z tym na Noska

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 09:20   #2446
noseknosek

Cytat:

Dasz rade się oprzeć
(mnie jeszcze nie dopadł ufff )
będzie ciężko oby tylko nie kupić żadnego balsamu, albo kremu do twarzy, albo maseczki, bo z tym jest u mnie tragicznie
Trzymam kciuki, żeby Cię nie dopadło bo to nic przyjemnego!
Cytat:
Dobry
Nie zapeszam, ale powoli zaczynam czuć poprawę w stanie mojego zdrowia; czyli jest nadzieja, że wyzdrowieję niedługo
Wreszcie jakieś dobre wieści
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Marzą mi się jakieś zakupy kosmetyczne .... Ale będę twarda, czekam z tym na Noska
A co chcesz oprócz peelingu?

biegam
Stary 2009-02-02, 09:20   #2447
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Mówisz o krakowskiej Plazie? Bo jak tak, to chyba tam tatę w środę zaciągnę Przy okazji podjechalibyśmy do M1 i oddałabym kartę Praktikera, bo i tak mi do niczego niepotrzebna, a przez swoje gapiostwo opłatę za drugi rok zapłaciłam, a za trzeci już nie zamierzam

Advocata nie lubię, Baileys to za drogi interes, ale syropy brzmią apetycznie. Tylko ja chyba skuszę się na te http://www.allegro.pl/item533937580_...ictoria_s.html O wiele tańsze, a cynamon też jest Tylko szkoda, że wysyłają tylko za pobraniem, ale z drugiej strony jak porównałam oferty syropowe, to chyba i tak mimo wszystko taniej butelki 0,5l się nie znajdzie, a przy zamówieniu 2-3 flaszek tym bardziej się to opyla. Tylko muszę poczekać do wypłaty
Niestety o lubelskiej
Mam właśnie syrop kokosowy taki jak z Twojego linka i jest bardzo dobry. Smak ma intensywny, jest gęsty. Kupowałam go na promocji, a cena regularna to coś koło 20 zl, więc się opłaca ta aukcja.

Hosnko, Isa dziękuje
I trzymam kciuki za niebieską chorowitkę, żeby juz mogła niedługop pojechać na zakupy
Stary 2009-02-02, 09:37   #2448
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

A co chcesz oprócz peelingu?
Biorąc pod uwagę fakt, że pójdziemy na nie najwcześniej w przyszłym tygodniu , to na pewno się coś uzbiera Może krem do stóp (bo odkąd byłam na pedikiurze to regularnie kremuje je na noc), może coś antycellulitowego, tonik też się kończy. Na chwilę obecną to wszystko. Aaa, i muszę kupić chusteczki do demakijażu, ale to pilniejszy zakup i może kupię je na dniach
Jutro lub pojutrze wykończę żel pod prysznic i zostaną mi już tylko 2 z czego jeden zużyty w połowie Ale żeli nie kupuje, bo chce teraz z TBSu

A Ty ? Co oprócz peelingu?

Stary 2009-02-02, 10:30   #2449
noseknosek

Cytat:
Biorąc pod uwagę fakt, że pójdziemy na nie najwcześniej w przyszłym tygodniu , to na pewno się coś uzbiera Może krem do stóp (bo odkąd byłam na pedikiurze to regularnie kremuje je na noc), może coś antycellulitowego, tonik też się kończy. Na chwilę obecną to wszystko. Aaa, i muszę kupić chusteczki do demakijażu, ale to pilniejszy zakup i może kupię je na dniach
Jutro lub pojutrze wykończę żel pod prysznic i zostaną mi już tylko 2 z czego jeden zużyty w połowie Ale żeli nie kupuje, bo chce teraz z TBSu

A Ty ? Co oprócz peelingu?
No to widzę, że będzie szaleństwo
mi oprócz peelingu narazie nic nie potrzeba, mam nadzieję, że do czasu tych wspólnych zakupów poziom w malinowej Joannie jeszcze się obniży i będę mogła kupić tego Daxa bez wyrzutów sumienia
Żele też mi ładnie schodzą, została mi już tylko połowa Palmolive i miniaturka Mango z TBSu

biegam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 10:34   #2450
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
No to widzę, że będzie szaleństwo
mi oprócz peelingu narazie nic nie potrzeba, mam nadzieję, że do czasu tych wspólnych zakupów poziom w malinowej Joannie jeszcze się obniży i będę mogła kupić tego Daxa bez wyrzutów sumienia
Żele też mi ładnie schodzą, została mi już tylko połowa Palmolive i miniaturka Mango z TBSu
To żelu nie potrzebujesz? Może chociaż mydło ?

Stary 2009-02-02, 10:53   #2451
noseknosek

Cytat:
To żelu nie potrzebujesz? Może chociaż mydło ?
Narazie nie chcę dopiero kiedy zobaczę dno w buteleczkach to oddam się dzikiej przyjemności kupowania żelu

biegam
Stary 2009-02-02, 10:58   #2452
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Narazie nie chcę dopiero kiedy zobaczę dno w buteleczkach to oddam się dzikiej przyjemności kupowania żelu
Ejjj no wiesz co Założę się, że do czasu zakupów na pewno Ci się już skończy
A ile kupimy peelingów ? Jeden czy dwa ?

Stary 2009-02-02, 11:01   #2453
gayenka
Zakorzenienie

Dzien dobry

Zle sie czuje i psychicznie i fizycznie nie chce mi sie wstac nawet a musze cos zjesc bo powoli mi nie dobrze smutno mi i jakos tak nijako..
Mam nadzieje ze moje zwolnienie dotrze bo jak nie to sie zabije chyba

Chcialam robic mnostwo rzeczy ale jeszcze nie mam sily;(
Mam ochote zrobic wielki przesiew w kosmetykach ... w nocy sie obudzilam i kombinowalam czego sie moge pozbyc..jestem nienormalna...
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 11:06   #2454
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Gajuś

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-02-02 o 11:07
Stary 2009-02-02, 11:10   #2455
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Gajuś
Ja też się czuję czuję tak że masakra a na dodatek muszę być w pracy i jakoś funkcjonować

Chcę do domu pod kocyk
Stary 2009-02-02, 11:11   #2456
isa666
Zakorzenienie

Gajunia

A ja przeglądam już 124 raz katalog Avonu i nie wiem co chcę Nic mnie specjalnie nie kusi. Nie mniej jednak coś wykombinować muszę.

Vibesiu
Stary 2009-02-02, 11:15   #2457
noseknosek

Cytat:
Ejjj no wiesz co Założę się, że do czasu zakupów na pewno Ci się już skończy
raczej się nie skończy no, ale jak mi się coś spodoba to wezmę. Chociaż chwilowo z żeli mnie nic nie kusi
Cytat:
Napisane przez madziarra
myślalałam o jednym i to w dodatku marcepanowym, bo czekolady mam dość po żelach Kamill a pomarańcza&wanilia jakoś do mnie nie przemawia!
a Ty jakie chcesz?
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Zle sie czuje i psychicznie i fizycznie nie chce mi sie wstac nawet a musze cos zjesc bo powoli mi nie dobrze smutno mi i jakos tak nijako..
Mam nadzieje ze moje zwolnienie dotrze bo jak nie to sie zabije chyba
gajuś, zjedz i wyleż się w łóżku, żebyś trochę odpoczęła
Cytat:
Napisane przez gayenka
Mam ochote zrobic wielki przesiew w kosmetykach ... w nocy sie obudzilam i kombinowalam czego sie moge pozbyc..jestem nienormalna...
Nie jesteś nienormalna ja też tak mam. I szczerze mówiąc nie mogę się już doczekać, kiedy moje zbiory będą zminimalizowane i przestanę się bać otwierać szafkę w łazience
Cytat:
nie ma się co śmiać Magda po prostu zdrowieje

biegam
Stary 2009-02-02, 11:22   #2458
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja mam ostatnio monotematyczne sny, śni mi się jeden i ten sam typ
Ale nie narzekam

A z żeli mam zapas - kończę ananasowe mydło w płynie Joanny, w zapasie stoi jeszcze jedno o innym zapachu, marakuja chyba, no i cały z nivei więc póki co wstrzymam się z zakupieniem czegoś nowego.
Ostatnio stosuję jeden patent z oliwką, namydlam się żelem, spieniam go mocno i na koniec wylewam oliwkę na dłoń, smatuję się cała, mieszam z tą kremową pianą i spłukuję, dzięki temu skóra nie jest sucha tylko taka sprężysta

Za to cerę mam w fatalnym stanie
Stary 2009-02-02, 11:25   #2459
Hosenka*
Zakorzenienie

Magda zdrowieje
To zły znak bo może to grozić każdej, czy to zaraźliwe??

Cytat:
Ja mam ostatnio monotematyczne sny, śni mi się jeden i ten sam typ
Ale nie narzekam
Znam to I co ciekawe, śni mi się nawet gdy spi obok To sie chyba nazywa obsesja

Instagram

Stary 2009-02-02, 11:28   #2460
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Gajuś

Cytat:
Gajuś
Ja też się czuję czuję tak że masakra a na dodatek muszę być w pracy i jakoś funkcjonować

Chcę do domu pod kocyk
Vibus
Cytat:
Gajunia

Cytat:

gajuś, zjedz i wyleż się w łóżku, żebyś trochę odpoczęła

Nie jesteś nienormalna ja też tak mam. I szczerze mówiąc nie mogę się już doczekać, kiedy moje zbiory będą zminimalizowane i przestanę się bać otwierać szafkę w łazience
zrobilam sobie jajecznice ale nie mam siy jej jesc.I mam przez te chorobe taki balagan wszedzie ze sie poplakalam w kuchni bo najchetniej bym sie wziela za sprzatanie a nie mam sily
Cytat:

Za to cerę mam w fatalnym stanie
Ty chcesz dostac?
NIe wierzcie jej!jak Vibeska mowi ze ma brzydki kolor wlosow to znaczy ze wcale nie jest brzydki ,wrecz przeciwniea jak marudzi na cere to sie potem okazuje ze ja taka cere mialam ostatni raz w 94 roku podczas wakacji nad morzem
normalnie sie nalezy!
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości