![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg / tylko śmieszne.
Wrzucam coś dla fanek lejdis
![]() - Szedłeś, potknąłeś się, upadłeś i łuppps, wpadłeś pani między nogi... - Co za wór, mamo? – No, z tego co wiem daje mu korki.. – Z czego? – Z francuskiego… – Albo zacznij brać hormony albo rzuć te, które bierzesz! – Jesteś cudowna. – Cudowna to jest woda z Lichenia. - "Przyjaźń to jedna dusza w dwóch ciałach" – powiedział przed wiekami grecki filozof, bez wątpienia gej. - A jeżeli faceci są z Marsa, to niech tam ku__wa wracają. - Jak można mieć zawał nie mając serca? - A tam znajomy... Jednorazowe tournee. - Bzykanie owszem. Miłość bynajmniej. Miłość to niewola, płacz i zgrzytanie pochwy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
HAHHAHAHAHA !
![]() ![]() kradnę ! ![]()
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Chcę umrzeć we śnie - jak mój dziadek, a nie krzycząc z przerażenia jak jego pasażerowie...
Na naszej wyspie nie ma już ludożerców - wczoraj zjedliśmy ostatniego... Testy wydajności są jak seks. Wszyscy chcą tego, każdy wie, jak to zrobić, ale nikt nie wie, jak porównać wydajność. "Lepiej nie odzywać się wcale i tylko wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" (Mark Twain) Linux is like a wigwam: No gates, no windows, Apache inside. Początek jest bolesny, środek męczący, a koniec nie spełnia początkowych nadziei... Obok grobów smutnych i zaniedbanych stały groby tętniące życiem. Najprostszym typem telewizora kolorowego jest telewizor czarno-biały w czerwonej obudowie. Radio to taki cudowny wynalazek : dla ślepych, bo mogą sobie je posłuchać i dla głuchych, bo mogą je pooglądać. Zwykły rower jest pojazdem napędzanym siłą mięśni. Rower jadący pod górę jest pojazdem napędzanym silą woli. Wszyscy jesteśmy psychiczni, ale nie wszyscy zdiagnozowani. "Heavy metal" - muzyka okrutna dla słuchacza. "Death metal" - muzyka śmiertelna dla słuchacza. Jakbyś był niewinny to byś się przyznał. Reklama niemieckiego biura turystycznego : "Jedź do Polski - Twój samochód już tam jest." Mniej wiesz - krócej będziesz przesłuchiwany. Do upartych ludzi nic nie przemówi... to tak jakby przekonywać papieża, że Boga nie ma. może ktoś sobie coś wybierze ? ;dd ![]()
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Chyba się ładnie ubiorę,ładnie uczeszę i ładnie upiję
![]() Rzeczywistość to iluzja wywołana nadmiarem krwi w ukladzie alkoholowym ![]() Zdrowie prawdziwych mężczyzn!!! I wasze gówniarze ![]() Miłość??Jak będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami :P Mam silną wolę!! Ona robi ze mna co chce ![]() -Nas połączyła chemia -Hormony?? -Niee...Etanol ![]() Ja z zasady lubię w życiu pożadek.. z przyzwyczajenia lekki burdel ![]() Edytowane przez Master of desaster Czas edycji: 2009-02-01 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
CAUTION: Blonde Root Syndrome.
CBA jest jak Chuck Norris. Nie zadaje pytań tylko daje odpowiedzi... CBŚ, ABW oraz prokuratura dziękują portalowi nasza-klasa.pl ![]() Cena wody jest uzależniona od tego czym jest rozcieńczona. ch*j w erekcji to jedyny pion moralny faceta Chaos, panic & disorder. My work here is done. Charakter człowieka najlepiej się ujawnia w chwilach podniecenia. chatka kopulatka chcesz wciskać kit? to przestań bo tu mamy nadprodukcję! Chcę służyć krajowi - dajcie mi mundur, kamasze, karabin i 460 naboi. Chciałabym być Barbie. Ta dziwka ma wszystko. Chciałabym być właścicielką zamka błyskawicznego w twoich dżinsach. Chciałabym podziękować sobie, sobie i sobie. A przede wszystkim sobie. Chciałabym pojechać do Austrii. Kraju kangurów i Austriaczek. chętnie będę chodzić boso, o ile mój but zostanie w twojej dupie. Chocolate is cheaper than therapy, and you don’t need an appointment. Chocolate milk: the poor man’s champagne. Chuj ci do tego, co robię, ale spytać się możesz :P ChWDP - Chodźmy wszyscy do pizzerii! ![]() chwilowo jestem jak niebo ... nieosiągalna... ; )) Chyba straciłam rozum... coś czuję, że wkrótce pozbędę się i ubrania. Ciasny sweterek zapiera dech mężczyźnie, zwłaszcza gdy nosi go kobieta. ciasto pieniądz Ciągle za mną łażą mądre myśli, ale ja jestem szybsza. Ciecz zatopiona w ciele po siedmiu latach idzie do szkoły. Ci**a nie talerz, do sucha nie da się wylizać Click here to be disappointed. Co drugi twój pomysł wydaje ci się genialny? Dopij wódkę i idź spać. Co blondynka robi nocą w lesie? Czeka aż ją strach przeleci... Co mi zrobisz jak mnie zapniesz? Co rano sąsiad "zacina się przy goleniu" - od ucha do biodra. Co się tak cieszysz jak Wszechpolak po bojkocie parady równości? Co to jest "nic"? - Pół litra na dwóch. Co trzeźwy ma na myśli, to pijany ma już w sobie. co ty kur.a wiesz o karmieniu misiów? Co? Ja wyciągnę konsekwencję! Przy dzieciach? O, zwyrodnialcu jeden! coffee break - skazana na kawę COFFEE.EXE missing. Insert cup and press any key. Cogito ergo zoom, czyli myślę, więc jezdem... Come to the darkside, we have cookies. coś się dzieje wreszcie, gwałcą w moim mieście Cóż z tego, że dano mu wolną rękę, skoro nie ma drugiego ch**a? Cud na koncercie Ich Troje: Sparaliżowany chłopiec wstał z wózka i wyszedł! Czar pał - program policyjny w tv. Czarnobyl, wiosna: trawka się czerwieni, ptaszki wesoło podszczekują. czasem się zastanawiam… dlaczego z rana nie wpadłeś pod tramwaj? Czego się nie da zrobić, robią w Chinach. cześć maleńka, nie wiesz może kiedy papież przyjeżdża do Polski? Cześć, jestem Ania. Wiesz, co mnie kręci. Członek demolka. Człowieka można ocenić po jego Temporary Internet Files... Człowieku! Nie można mieć wszystkiego! Gdzie byś to, ku*wa poukładał? Czuj się jak u siebie w domu. Możesz nawet po sobie sprzątać. Cztery elementy odżywcze: czekolada mleczna, gorzka, biała i kakao. czuję jak los mnie skreśla z listy tych zaj**istych czy ktoś ostatnio nie zostawił na gg różowej parasolki? Czy uprawialiście seks bez ubrania? czym tu gadać, jeśli nie ma o czym mówić. Czytałam ostatnio "Słownik". To poemat o wszystkim! Trudny ale niezły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
![]() To może ja dodam coś ze skeczy i piosenek kabaretowych? Piękna twoja mać ty kaktusie zalotny, udaj się spać - OT.TO - Droga pani sąsiadko I róbta co chceta, ale najpierw pomyślta - OT.TO - wakacje Już przyleciał bocian i w kałuży dłubie mi to nie przeszkadza dalej będzie głupiej - Potem - Wiosenna pieśń radości Obiecanki-cacanki, politykom radość - Kabaret Młodych Panów - Tango władza W głowie mam komórki szare...i w groszki i w kwiatki... - Potem - Jaki jestem mądry Budzę się, a tutaj znowu rano - Potem - Nudzę się Bizneswoman się zrobiłam bo za mało dziś wypiłam - Szum - Damy na ulicy Halo czy jest tu kto piękny? - Potem - Bajki dla potłuczonych Gdy zamknę oczy - ciemno jest - Kabaret pod Wyrwigroszem - Ivan i Delfin - Odezwała się w tobie natura? - o to fajnie. I co powiedziała? - Kabaret Moralnego Niepokoju - Lachony Arnold Schwarzenegger dzieła zebrane w jednym tomie - Piotr Bałtroczyk * *
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10774948]ej hehehe zastanawiam sie skąd masz ten opis bo hehehe to ja go kiedyś wymyśliłam stojąc z koleżanką na przystanku i śmeijąc sie z mojego (obecnie tż'a) żeby sobie go wyobrazić na traktorze hehehe[/quote]
A możliwe bo znalazłam go kiedyś na Wizażu ![]() Gratuluję pomysłu bo opis genialny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Nie przerywaj dodawania!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Przywal i nie mów dlaczego!!!
Nieh się zastanowi ![]() Jeśli iało A działa na ciało B siłą to ciało B może mu da w pysk ![]() Nie ustawiam opisu bo mam tak zaje..ste,że wszyscy mi kopiują ![]() Z facetem trzeba jak z mopem- ostro i po ziemi ![]() Lubię jak ktoś hcąc zrobi mi na złość robi z siebie błazna ![]() Dostępna w ałej swej wspaniałości... Nasyć się ludu niewierny ![]() Kupię sobie karabin i będę was wszyyystkich kochać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Konto usunięte
|
tak tak.
![]() Ja ze swojej strony proszę o nie offtopowanie. Cytat:
![]() ![]() kradnę Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-02-02 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
-A Ty skąd się tu wzięłaś?!
-Znienacka - odziwo jednak przyszłaś - że jak mnie nazwałeś ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję i obiecuję, że jak mi się nazbiera kilka to napewno wrzucę
![]() Dzisiaj tylko trzy, wyłapanych z książek: Tak mnie przytulił, że aż żebra weszły mi w moją nadwagę. Serce na temblaku - Katarzyna Grochola Czy ja mam umrzeć z głodu gdy nad stołem unosi się wysublimowany zapach ruskich pierogów? Serce na temblaku - Katarzyna Grochola Jestem Misiem o Bardzo Małym Rozumku i długie słowa sprawiają mi wielką trudność. Of course Kubuś Puchatek
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Myślę, więc jestem - powiedzial policjant i znikł...
Jaś i Małgosia uciekli z bajki. Poszli na piwo, wódkę i fajki! My tu gadu gadu, a Chińczycy się rozmnażają xD Koreańczycy wyhodowali nową rasę psów. Teraz o smaku banana! ![]() Sprzedam siostrę na części, lub zamienię na brata do remontu Maybelline - Może to Jej urok, może to Chuck Norris! Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje. \ tylko Chuck Noris przekonał Goździkową do apapu. xD wyślij sms o treści HWDP pod numer 777 do wygrania więzienie Tylko Chuck Noris widział twarz Goździkowej.!
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Ludzie wstydzą się dziś, że ciągle jeszcze wstydzą się tego, czego wstydzili się dawniej.
W życiu można liczyć tylko na siebie. A i tego nie radzę. Niebo i dupa - dwie zasadnicze dźwignie. Dzięki mózgowi myślimy, że myślimy Seks jest jednym z dziewięciu powodów reinkarnacji. Pozostałych osiem jest bez znaczenia. To nie świat stał się o wiele gorszy, to serwis informacyjny jest o wiele lepszy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Dlaczego nie ma karmy dla kotów na bazie myszy?
Skoro super-man jest taki mądry to dlaczego zakłada majtki na getry? Jaki jest synonim słowa synonim ? Ala ma kota, a Miriam ma ptaka !!! ) Kocham Cie ... płe bułeczki ![]() Jak w czasie przyszłym brzmi czasownik kradnie? - Siedzi! Tak to prawda jesteś kolejnym frajerem który czyta ten opis!
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
bliskoznacznik, inne określenie, jednoznacznik.
![]() Żeby nie OT Na górze róże na dole fiolki co mi tu wciskasz takie p*erdołki :P :P :P Obiecuje że przećwiczę sobie debilskie miny przed lustrem Przychodzi krowa do lekarza, strasznie radosna. Lekarz pyta: - Co ci jest krowa? Krowa: - Nie wiem, mam tak po trawie... Ja jestem sprite, a ty pragnienie Jak nie możesz dojść do siebie to chodź do mnie... ![]() We wtorek mam dobry humorek
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie Edytowane przez moniska Czas edycji: 2009-02-02 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Wy macie racje, my mamy karabiny
![]() ![]() módlmy sie za dzieci, które wsiąkły w prześcieradło ![]() dlaczego mężczyźni naszą krawaty? bo każde bydle musi być uwiązane:P juz 70 lat po wojnie, a ja nadal boje sie 1-go wrzesnia na niebieskim niebie chmurka chmurke je...zuuuu co tam sie dzieje?! choroba Alzheimera ma i plusy - codziennie poznajesz nowych ludzi na trawniku przy smietniku lezy zaba z Mozambiku on: a moze dla odmiany szybki numerek? ona: odmiany od czego ![]() -kochanie wyrzuc smieci - ku**a, dopier co usiadłem. -A co do tej pory robiłeś? - leżałem hipnoza, awaria, padaczka [: Śpię! Nie budzić, w razie wojny przenieść w bezpieczne miejsce! 95% mężczyzn sie masturbuje, pozostałe 5% nie ma rak... Quidquid latine dictum sit, altum videtur:P ( cokolwiek powiesz po łacinie, zabrzmi madrze) jesli nie podoba Ci sie mój styl jazdy, to zejdz z chodnika L`oreal- usta pełne za jednym pociągnieciem:P
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
ogólnie nie jestem zwolenniczką opisów z Chuckiem Norrisem, ale ten jest dobry
![]()
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
r e w e l a c y j n y ;D
------------------------------- Dajcie mi whisky, stawiam dla wszystkich. Dajmy sobie spokój z całowaniem i chodźmy coś zjeść. Damn right I'm good in bed, I can sleep for hours! Dezynfekuję szarość (czyt. piję wódkę). Dieta to pewna śmierć. Dieta: program żywnościowy likwidujący zbędne kg-my i chęć do życia. Dla takiego wczoraj jakie będziemy mieć jutro warto żyć! dlaczego faceci wolą blondynki? bo łatwiej znaleźć je w ciemności ![]() dlaczego na Chucka mówią Chuck? bo fibee było już zajęte Dlaczego rozwód jest taki drogi? - Bo jest tego wart. Do erogennych stref u kobiety należy także portfel męski. Do ilu trzeba liczyć, kiedy się liczy na faceta? Do not disturb: chocolate fantasy in progress. Dobry sex to taki po którym nawet sąsiedzi idą na papierosa ![]() Dobry ten barszczyk tylko strasznie szybko krzepnie. dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo chyba pękłoby ci serce… Dobrzy ludzie śpią lepiej niż źli, ale złym lepiej się wstaje. Don Pedro Makutas Posampas Don’t ask me complicated questions! I'm blonde! dopóki jest szarlotka, jest po co żyć. bo potem już nie. dopóki lakier na paznokciach nie wysechł... kobieta jest bezbronna ![]() Doszłam do wniosku, że i tak skończę w piekle to mogę po drodze zaszaleć. drink to get drunk? no! drink to get FUN! Droga do mojego serca wiedzie przez jajowody. Droga do serca teściowej wiedzie nożem przez klatkę piersiową. dwadzieścia centymetrów żywej wagi dwudziestka - dziewczyna, która wygląda dobrze z dwudziestu metrów. Edytowane przez fibee Czas edycji: 2009-02-03 o 02:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Nie jestem leniwa...mam tylko zawyżone
wymagania motywacyjne ![]() Diabeł nie śpi...z byle kim ![]() Ugotowałam coś,co tygryski(prosiaczki w Twoim przypadku)lubia najbardziej ![]() AAAAhhhh...jaki piękny jest ten przebrzydły świat... Biseksualizm podwaja szansę na randkę w sobotni wieczór ![]() Są rożne rodzaje grzybów..jednymi się najesz inne wyświetlą Ci film ![]() %%% 0,7 zgłoś się %%% Bo wypadek to rzecz dziwna..nigdy go nie ma dopóki się nie wydarzy.. Czasem słońce... Czasem ch..j Ci w du...ę ![]() Patrzę rano w lustro i myśle: Co ten geniusz znowu wymyśli? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
lepiej zjeść gó**o w ośmiu niż tort w samotności
Każdy facet ma coś z rycerza-zakuty łeb jeśli kobieta w nocy nie jęczy to w dzień warczy ludzie są smutni, bo nie mają czym pomerdać kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę Kto z Kim przystaje, z tym pije; ] Jedni mają platfusa, inni łupież, a ja mam tą piep****ą wyobraźnię Gdyby głupota bolała, z każdego domu rozległyby się jęki Póty komar koło ucha brzęczy, póki niedźwiedź łapy nie podniesie Uwielbiam Cię jak scenę aktor, a tęsknię do Ciebie jak do pola traktor... Słabi ludzie śpią twarzą w sałacie, mocni - w deserze Nie stawiaj butów przy lodowce bo wyjdzie zakalec. Co szosty polak jest chinczykiem.
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
co się tak gapisz ? ;> opisu nie widziałeś ?
miny Niemców po meczu Polska - Norwegia .. -bezcenne. krowa daje mleko .. a żubr piwo. ![]() masz doła ? no to go zasyp. ! szukam drugiej połówki ![]()
Edytowane przez begeistert Czas edycji: 2009-02-03 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
rewelacyjny wątek!!
![]()
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Kilka ode mnie (część skradzionych z wizażu :P), jeśli coś się powtarza to wybaczcie
![]() On poprosił ją o zdjęcie... ...i ona zdjęła "Czy świat się wiele zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy wkur***?" J.Kofta Michał Kocham Cię/Tomek wczoraj było cudownie/U Bartka. Właśnie zakończyłam trwający dość długo związek. Nie przejmuję się tym zanadto, nie był mój. W pokoju stali w trójkę: ona, on i jemu. Widziałam to spojrzenie, ale do mnie się czeka w kolejce ![]() Tak bardzo kochał. Kochał je wszystkie. Nie wierzę w prognozy pogody i męskie obietnice. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
mężczyźni są jak kafelki - jak dobrze ułożysz możesz deptac całe życie
![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Fajnie jak w kombajnie, luz jak w czołgu
Hamuj piętą i miej mordę zawsze uśmiechniętą Największym zboczeniem jest brak zboczeń Gdyby kózka nie terefere to by łyżka na to nie możliwe Sa ludzie i parapety ale zeby sie klamka urodzic... Jak nie może być lepiej to może być śmieszniej! Skoro Superman jest taki mądry to dlaczego zakłada majtki na spodnie? Trzeba się myć a nie podlizywać Będę jak wrócę a jak nie wrócę to wiedzcie że byłam Brak opisu bo potem niektórzy za duzo wiedzą Niech się chamy dziwują jak się szlachta bawi
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
sub
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.