Bukiety ślubne - cz. II - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-01, 22:14   #2401
aarete
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Bukiety ślubne - cz. II

Cytat:
Napisane przez mango669 Pokaż wiadomość
aarete! ja będę miała tą samą sukienkę i na 100% bukiet na rękę, chyba z zielonych storczyków ciągle czekam na odpowiedź Ewaleny post 2365

a kiedy masz ślub?? bo ja to jeszcze mam trochę czasu do lipca
ja wolałabym jakieś kwiaty sezonowe.. marzą mi się polne tylko nie wiem czy można je kupić no i jak z trwałością..
i też mi się podobają wiązanki na rękę

Ewalena help!!!
i Wy dziewcvzyny też
aarete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 22:40   #2402
adu84
Raczkowanie

Dot.: Bukiety ślubne - cz. II

gdzieś wcześniej w tym temacie ktoś zadał ewalenie pytanie o kwiaty dostępne w lipcu i ewalena wykluczyła tulipany i storczyki... oczywiście wszystko można specjalnie zamówić, ale wzrasta koszt bukietu i podobno nie są takie trwałe, co w przypadku delikatnych tulipanów nie wróży dobrze... lipiec to akurat nie jest sezon na tulipany (już po nim) i na storczyki (które dojrzewają do sezonu
adu84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 22:48   #2403
ewalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kikuska Pokaż wiadomość
Hmm jestem kolejną zagubioną osóbką..więc również proszę o pomoc, w szczególności specjalistki Ewaleny.
ślub odbędzie się w sierpniu. Suknia przedstawiona poniżej. Jestem wysoka i dość szczupła. Nie chcę aby bukiet dodał masywności..bo suknia i tak już jest puszysta )
Chciałabym aby bukiet był w zdecydowanych kolorach różu/fioletu...może borda, aby było go widać, żeby nie znikł. Przedstawiam niżej wyszperane bukieciki które mi się podobają, któryś pasuje czy nie??
Puszysta? Mocno przesadzasz - piękna elegancka suknia - świetny w kształcie będzie 3 - kolorystyka na tym zdjęciu nie najlepsza. Chyba lepsza na zdjęciach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bouquet-rond-070626.jpg (48,8 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (81,9 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (52,8 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1996c.jpg (34,4 KB, 77 załadowań)
ewalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 23:11   #2404
ewalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kawonka02 Pokaż wiadomość
Droga Ewaleno i Drogie forumowiczki,
Bardzo prosze o pomoc. Doradzcie mi czy wiązanka, którą zamiesciłam będzie pasować do sukni ze zdjęcia. Suknia jest biała , ale koronka jest szyta srebrną nitką. Mam wątpliwości co do koloru wiązanki, ale strasznie mi się ona podoba (ta z długimi trawami). A może jest coś innego co byscie mogły mi zaproponować? No i co myslicie o tej wiązance-torebeczce.
Wiązanka wybrana przez Ciebie jest zbyt puszysta. Można ją odchudzić - mniej tych czerwonych kuleczek i mniej trawek z kwiatuszkami - należy je wyprowadzić z przodu bukietu.

Cytat:
Napisane przez adu84 Pokaż wiadomość
Hmm... Do mojego dnia jeszcze trochę - 25.07.2009, ale chętnie już teraz dowiedziałabym się, jaki bukiecik byłby dla mnie najlepszy, co bym nie wyglądała jak dziewczynka komunijna, która zaliczyła 2-miesięczne opóźnienie...

Mam 152 cm wzrostu, buciki będą miały ok. 5cm i tu jest mój ból ;-p
Włosy - czekoladowy brąz- będą rozpuszczone, kręcone mniej więcej do ramion. Welon będzie do pasa, przypięty raczej z czubka głowy.
Oczy mam niebiesko-zielone, cerę raczej śniadą, lekko żółtawą.
Suknia w kolorze złamanej bieli (tak powiedziały panie w sklepie) - taka śmietankowa. W kościele będzie bolerko, na sali już nie. Biżuterii na szyi przez bolerko nie będzie. Myślę za to o jakichś dużych zwisających kolczykach - jakiś kryształek lub coś złotego.

Pan młody ma jakieś 174 cm, ubrany będzie w ciemny prosty grafitowy garnitur - w lekko tłoczone na materiale prążki i śnieżnobiałe, perłowe dodatki.

Marzy mi się bukiecik mały z jakichś sezonowych kwiatków. Dużo, rożnych kwiatków bez specjalnych ozdób. Coś jakby zebrane na łące. Ale nie wiem w jakim kolorze, jaki kształt... Chciałabym wyglądać jak panna młoda, a nie jak dziewczynka do idąca komunii... A może wymyślicie coś całkiem innego...

Czekam na pomoc i z góry dziękuje za rady
Suknia rewelacyjna i w niej na pewno nie będziesz wyglądała jak byś szła do pierwszej komunii, a bukiet który wymyśliłaś jeszcze podkreśli tą nie "komunijność" właśnie poprzez kolor.

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
mam pytanie jaki bukiet pasuje do zlotej sukni slubnej?i jeszcze jaki kolor garnituru pasuje dla mojego narzeczonego? sukienka ma kolor szampana z duza iloscia zlotych koronek.
Nie mam tez pomyslu jaka dobrac bizuterie, jezeli ktoras z was moglaby mi pomoc bylabym wdzieczna
Wybrała bym garnitur w bardzo ciemnym brązie lub czerni.
A bukiet może taki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 003_primary.jpg (17,4 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 003_sec04.jpg (24,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 003_sec05.jpg (17,7 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-02-05 o 11:14 Powód: tradycyjnie post pod postem
Stary 2009-02-01, 23:59   #2405
Alicja z Krainy Czarów
utknęła w Króliczej Norze

Cytat:
Napisane przez ewalena Pokaż wiadomość
PIĘKNA!!!!!! Proponuję coś nie wielkiego albo okrągłego.
dziękuję Słonko
Stary 2009-02-01, 23:59   #2406
ewalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AdziaJ Pokaż wiadomość
ewalena a czy te jaskry są dosc wytrzymale i nadaja sie do bukietow slubnych, bo mi takze przypadly do gustu
Średnio - trzeba dobrze napoić kwiaty i wzmocnić łodygę.
Stary 2009-02-02, 07:20   #2407
k.a.s.i.a
Raczkowanie

GG do k.a.s.i.a

ewalena dziekuje Ci slicznie za pomoc bardzo podoba mi sie zwlaszcza ten drugi bukiet

k.a.s.i.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 08:25   #2408
mango669
Przyczajenie

ojej, a ja się właśnie waham między storczykami a tulipanami...ślub 20-go czerwca? czy może ktoś potwierdzić, że to nie sezon na te kwiatki?
mango669 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 09:34   #2409
adu84
Raczkowanie

Cytat:
Suknia rewelacyjna i w niej na pewno nie będziesz wyglądała jak byś szła do pierwszej komunii, a bukiet który wymyśliłaś jeszcze podkreśli tą nie "komunijność" właśnie poprzez kolor.

a jaki kolorek polecasz?
Stary 2009-02-02, 12:11   #2410
kapiszonek
Przyczajenie

Ponawiam prośbę, Ewalena bardzo proszę o pomoc:
ślub i wesele mam we wrześniu, ale już wybrałam suknię i zaczynam powolutku rozglądać się za wszelkimi dodatkami i oczywiście bukietem.
oto link do mojej sukni slubnej:
http://www.elodie-photo.com/CYMBELIN...es/CAMILLE.htm
w rzeczywistości suknia jest trochę jaśniejsza i ma kolor ecri, ale nigdzie nie znalazłam zdjec na ktorych widac ja w calosci. bardzo prosze o pomoc w wyborze bukietu, jakieś sugestie jak powinien wyglądać (kwiaty, kolorystyka, forma)... ja mam 170wzr,krągłe kształty, włosy-brąz o dł.za ucho, niebieskie oczy i cera raczej jasna.
mój narzeczony jest szatynem o niebieskich oczach i troszkę ciemniejszej karnacji. chce garnitur w kolorze gorzekiej czekolady i koszulę w odcieniu mojej sukni...
mam nadzieję, że taki opis pomoże przy doborze bukietu. jeśli natchnęłybyście się na coś ciekawego to bardzo proszę o propozycje. Pozdrawiam serdecznie!
kapiszonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 15:31   #2411
kawonka02
Przyczajenie

Cytat:
Wiązanka wybrana przez Ciebie jest zbyt puszysta. Można ją odchudzić - mniej tych czerwonych kuleczek i mniej trawek z kwiatuszkami - należy je wyprowadzić z przodu bukietu.
Ewalena,
Dziekuję za odpowiedź i rzeczywiście masz racje , nie pomyslsłam o tym, że może byc zbyt puszysta . Ale proszę zaproponuj mi coś, co wg Ciebie by pasowało (coś innego)! Please!
kawonka02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 15:47   #2412
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kapiszonek Pokaż wiadomość
Ponawiam prośbę, Ewalena bardzo proszę o pomoc:
ślub i wesele mam we wrześniu, ale już wybrałam suknię i zaczynam powolutku rozglądać się za wszelkimi dodatkami i oczywiście bukietem.
oto link do mojej sukni slubnej:
w rzeczywistości suknia jest trochę jaśniejsza i ma kolor ecri, ale nigdzie nie znalazłam zdjec na ktorych widac ja w calosci. bardzo prosze o pomoc w wyborze bukietu, jakieś sugestie jak powinien wyglądać (kwiaty, kolorystyka, forma)... ja mam 170wzr,krągłe kształty, włosy-brąz o dł.za ucho, niebieskie oczy i cera raczej jasna.
mój narzeczony jest szatynem o niebieskich oczach i troszkę ciemniejszej karnacji. chce garnitur w kolorze gorzekiej czekolady i koszulę w odcieniu mojej sukni...
mam nadzieję, że taki opis pomoże przy doborze bukietu. jeśli natchnęłybyście się na coś ciekawego to bardzo proszę o propozycje. Pozdrawiam serdecznie!
Ja też nieśmiało proszę o radę....
Stary 2009-02-02, 18:23   #2413
ewalena
Zadomowienie

Cytat:
a jaki kolorek polecasz?
Myślałam o takim bukiecie jaki sobie wymysliłaś czyli wielokwiatowy i wielokolorowy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1214235242.jpg (34,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg schell.jpg (34,6 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1178b.jpg (24,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hochzeit47.jpg (62,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wielokolorowe (8).jpg (22,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wielokolorowe (10).jpg (29,0 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez ewalena
Czas edycji: 2009-02-02 o 18:24
Stary 2009-02-02, 18:27   #2414
ewalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Ja też nieśmiało proszę o radę....
Z tyłu świetnie, ale jaki przodzik?

Cytat:
Ewalena,
Dziekuję za odpowiedź i rzeczywiście masz racje , nie pomyslsłam o tym, że może byc zbyt puszysta . Ale proszę zaproponuj mi coś, co wg Ciebie by pasowało (coś innego)! Please!

Cytat:
Napisane przez aarete Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny- ja też poszukuję bukietu.. do sukni white one 458 kolor śmietankowy. Mam 172 cm, jestem raczej szczupła i mam ciemne kręcone włosy. A PM będzie miał garnitur ciemna czekolada i koszulę w kolorze kiecki. Ślub w połowie lipca dlatego myślałam o jakiejś kompozycji z polnych kwiatków.. albo z tulipanów.. albo może macie jakieś lepsze pomysły? podobają mi się klasyczne bukiety i przed chcwilką wpadł mi w oko bukiet 'bransoletka' na 75 stronie tego wątku. Ewalena, doradzałaś właśnie do mojej sukni tylko miało nie być tulipanów..
proszę o pomoc szczególnie ewalenę i jolę

z góry dzięki
(ostatnia fotka)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biale (86).jpg (16,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biale (132).jpg (20,9 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg roz i fiolet (16).jpg (20,8 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WS058-31.jpg (26,8 KB, 54 załadowań)

Czas edycji: 2009-02-05 o 11:08 Powód: post pod postem
Stary 2009-02-02, 19:51   #2415
adu84
Raczkowanie

Cytat:
Myślałam o takim bukiecie jaki sobie wymysliłaś czyli wielokwiatowy i wielokolorowy.
dziękuję pięknie

jakiegoś specjalnego kształtu wydłużającego sylwetkę nie muszę szukać?
Stary 2009-02-02, 21:11   #2416
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Witam,
poniżej zamieszczam jeszcze raz zdjęcie sukienki. Czy do niej pasuje bardziej okrągła wiązanka cz taka "spływająca" w dół? Marzy mi się bordowa. Slub w lipcu. Pomóż....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg susan labo.jpg (19,5 KB, 67 załadowań)
Stary 2009-02-03, 07:21   #2417
aarete
Przyczajenie

Smile Dot.: Bukiety ślubne - cz. II

Cytat:

dziękuję ślicznie Ewalenko!!!
a jakieś polne kwiaty?? pasowałyby??
Stary 2009-02-03, 13:14   #2418
kapiszonek
Przyczajenie

Cytat:
to jest tył:
nawet przód udało mi się znaleźć-zdjęcie w załączniku. pochwalę się jeszcze że na mnie lepiej ta suknia leży, na modelce nie jest porywająca
(przód jest bardzo prosty, dopasowany aż do linii bioder, na biuście wykończenie na prosto, pięknie podkreśla talię, dolna część rozchodzi się w delikatne A)
Ewalena mam nadzieję że teraz coś podpowiesz...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg camille2009.jpg (19,2 KB, 71 załadowań)
Stary 2009-02-04, 00:05   #2419
ewalena
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję pięknie

jakiegoś specjalnego kształtu wydłużającego sylwetkę nie muszę szukać?

Bukiet może być poczochrany mieć zwisające pędy. Jakoś nie widzę wydłużonego on nie doda Ci wzrostu, a przy tak drobnej sylwetce może być zbyt okazałym elementem.

Cytat:
to jest tył:
nawet przód udało mi się znaleźć-zdjęcie w załączniku. pochwalę się jeszcze że na mnie lepiej ta suknia leży, na modelce nie jest porywająca
(przód jest bardzo prosty, dopasowany aż do linii bioder, na biuście wykończenie na prosto, pięknie podkreśla talię, dolna część rozchodzi się w delikatne A)
Pasuje praktycznie wszystko - ja nie zrobiła bym do tej sukni wachlarz bo to nie ten styl i nie dała bym prostego bukietu z cantadeski bo to będzie szalenie ascetyczne i zbyt proste.

Cytat:
Napisane przez aarete Pokaż wiadomość
dziękuję ślicznie Ewalenko!!!
a jakieś polne kwiaty?? pasowałyby??
To piękna i szlachetnie wyglądająca suknia - ja wybrała bym mieszankę z różnych kwiatów szlachetnych i polnych.

Cytat:
Witam,
poniżej zamieszczam jeszcze raz zdjęcie sukienki. Czy do niej pasuje bardziej okrągła wiązanka cz taka "spływająca" w dół? Marzy mi się bordowa. Slub w lipcu. Pomóż....
Ja widzę okrągłą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 57.jpg (48,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 800x600_Bouquet.jpg (72,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 837b.jpg (24,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Carnation-bouquet-with-grass-collar.jpg (64,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Handtied_49.jpg (81,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brudebukett_22.jpg (61,1 KB, 24 załadowań)

Czas edycji: 2009-02-05 o 11:05 Powód: 4 posty pod sobą!!!
Stary 2009-02-04, 07:29   #2420
aarete
Przyczajenie

Cytat:
To piękna i szlachetnie wyglądająca suknia - ja wybrała bym mieszankę z różnych kwiatów szlachetnych i polnych.
dziękuję pięknie jesteś niezastąpiona
Stary 2009-02-04, 14:54   #2421
kapiszonek
Przyczajenie

Ewalena, dziękuję za te rady i proszę o jeszcze i tych którzy mają jakieś ciekawe propozycje też!
wiem, że kwiaty i bukiet nie mogą być zbyt proste, wachlarz nie pasuje, ale choćby nawet to nie moja bajka. w takim razie co proponujesz bardziej okazałego i jaki kolor byłby najlepszy? (mam 170wzr,krągłe kształty, włosy-brąz o dł.za ucho, niebieskie oczy i cera raczej jasna.mój narzeczony jest szatynem o niebieskich oczach i troszkę ciemniejszej karnacji. chce garnitur w kolorze gorzekiej czekolady i koszulę w odcieniu mojej sukni...)
Stary 2009-02-05, 09:16   #2422
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

witam was bukietowe specjalistki i od razu poprosze o pomoc znalazłam dwa piekne bukiety nad ktorymi sie zastanawiam. Ślub mam 19.09.09 czy bedzie realne robienie ktoregos z wklejonych bukietów, z czego one są wykonane zeby dokładnie wytłumaczyc mojej kwiaciarce o co mi dokładnie chodzi . Wklejam tez zdjecia wybranej przeze mnei sukni. od razu mówie że jestem drobną kobitką mam 155 cm wzrostu i waże ok 50 kg. bede dzieczna za jakiekolwiek porady a może możecie zaproponowac jakies inne bukiety myslę że taka kolorystyka( taka jesienna) bedzie w porządku, ewentualnie myslę o fioletach. Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 007_primary.jpg (26,8 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kalie i inne.jpg (42,7 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweetheart_2009__5873__a.jpg (29,0 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweetheart_2009__5873__b.jpg (28,0 KB, 18 załadowań)
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:20   #2423
gioseppe
Zakorzenienie

Cytat:
to jest tył:
ja nie Ewalena ale - przepiekna suknia
wydaje mi sie, ze mozesz poszalec bo do tej sukni pasuja praktycznie wszystko ale pytanie brzmi jaki efekt chcesz uzyskac - skromny? awangardowy?
powiekszenie:
http://img261.imageshack.us/my.php?i...4430201rl8.png
http://img27.imageshack.us/my.php?image=60331056yf3.png

edit:
Cytat:
i jaki kolor byłby najlepszy? (mam 170wzr,krągłe kształty, włosy-brąz o dł.za ucho, niebieskie oczy i cera raczej jasna.mój narzeczony jest szatynem o niebieskich oczach i troszkę ciemniejszej karnacji. chce garnitur w kolorze gorzekiej czekolady i koszulę w odcieniu mojej sukni...)
mysle ze kolor z drugiego obrazka - 3 po prawej
moze wlasnie niebieskie anemony?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s.jpg (31,3 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ss.jpg (31,9 KB, 91 załadowań)

Edytowane przez gioseppe
Czas edycji: 2009-02-05 o 09:22
gioseppe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:48   #2424
kapiszonek
Przyczajenie

Gioseppe dziękuję! piękne te wiązanki które zamieściłaś
o niebieskim/błękitnym bukiecie nigdy nie myślałam i powiem szczerze, że nie jestem przekonana do bukietów w tym kolorze, ten który wkleiłaś nawet mi się podoba. obecnie jestem nastawiona na mocne i wyraźne kolory(może mi się jeszcze zmieni do 19.09.). na pierwszym zdjęciu podoba mi się ta ciemno różowa wiązanka z "ogonem" i bukiet na różowym tle z ciemnych i jasnych kwiatów, a na drugim zdjęciu różowy i czerwony bukiet, ten kremowo-różowy też jest piękny
pytałaś jaki efekt chcę uzyskać, odpowiem że ciekawy-taką klasykę z pazurem, welonu mieć nie będę tylko coś na głowę jakiś bogatszy stroik może z woalką lub dopiętym tiulem, myślałam też o naszyjniku z pereł i do tego jakiś bukiet "z jajem", żeby całość współgrała ze sobą. to jest taki pierwszy pomysł, ale nie trwam przy nim uparcie
Stary 2009-02-05, 14:45   #2425
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Bukiet może być poczochrany mieć zwisające pędy. Jakoś nie widzę wydłużonego on nie doda Ci wzrostu, a przy tak drobnej sylwetce może być zbyt okazałym elementem.

Pasuje praktycznie wszystko - ja nie zrobiła bym do tej sukni wachlarz bo to nie ten styl i nie dała bym prostego bukietu z cantadeski bo to będzie szalenie ascetyczne i zbyt proste.

Ja widzę okrągłą.
Cudne. Szczególnie druga i piąta. Dziękuję Ci bardzo. A powiedz mi jeszcze, jakie polecasz kwiaty. Ślub w lipcu. Kocham róże, ale może warto kupić jakieś inne równie efektowne?

Edytowane przez dekoderka
Czas edycji: 2009-02-05 o 14:47
dekoderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 19:17   #2426
ewalena
Zadomowienie

Cytat:
Cudne. Szczególnie druga i piąta. Dziękuję Ci bardzo. A powiedz mi jeszcze, jakie polecasz kwiaty. Ślub w lipcu. Kocham róże, ale może warto kupić jakieś inne równie efektowne?
No no, ale analiza- polecam storczyki dendrobium (ten storczyk jest dostępny przez cały rok )który zawsze wygląda szlachetnie i występuje w wielu odcieniach i kształtach oraz scabiosę tzw. cygańska różę. Ten kwiat zawsze bardzo przyciąga uwagę bo nie jest popularny oraz eucharis.

Edytowane przez ewalena
Czas edycji: 2009-02-05 o 19:32
Stary 2009-02-05, 21:54   #2427
klementyna1
Zakorzenienie

Albo myslałam tez o storczykach takich, tylko zywszych ...może kolezanka specjaliskta pomoże Chciałąbym sie troszke "wydłużyc"

Edytowane przez klementyna1
Czas edycji: 2009-02-11 o 12:19
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:36   #2428
kawonka02
Przyczajenie

Cytat:

(ostatnia fotka)
Baardzo dziekuję Ewaleno!! Po Twojej poradzie znalazlam jeszcze 2 wiazanki, które mnie urzekły Na moje laickie oko chyba są, że tak to nazwę , w podobnym fasonie i beda pasowały.. choć chyba ze wskazaniem na pierwszą, a może drugą.. sama nie wiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skobiosa6.jpg (112,8 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0067.jpg (16,7 KB, 76 załadowań)
kawonka02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 23:41   #2429
ewalena
Zadomowienie

Cytat:
Baardzo dziekuję Ewaleno!! Po Twojej poradzie znalazlam jeszcze 2 wiazanki, które mnie urzekły Na moje laickie oko chyba są, że tak to nazwę , w podobnym fasonie i beda pasowały.. choć chyba ze wskazaniem na pierwszą, a może drugą.. sama nie wiem
Bardzo sie cieszę że podobała Ci się wiązanka którą miałam przyjemność wykonać.
Zamieszczam jeszcze kilka zdjęć na ich podstawie można dokonać pewnych modyfikacji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7180274.jpg (90,1 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7180275.jpg (88,1 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7180281.jpg (113,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7180282.jpg (64,9 KB, 42 załadowań)
Stary 2009-02-06, 08:11   #2430
mango669
Przyczajenie

Drogie Wizażanki, może któraś wie, jak nazywa się ten storczyk? Chodzi mi o fachową nazwę i o to czy jest dostępny w czerwcu?

Będę bardzo wdzięczna!
Dzięki i pozdrawiam!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kuszace_storczyki_2070705.jpg (38,4 KB, 27 załadowań)
mango669 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości