|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
i jeszcze 3
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
hania wyglądasz z tą fryzura jak zbuntowana nastolatka
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Fryzury to akurat na tym zdjęciu nie widac
Zarzucałam wtedy grzywą
|
#1924 |
|
Zadomowienie
|
Haniu widoki zapierające dech w piersiach, nigdy nie byłam w górach zimą ale te foty przekonują mnie że warto. Zresztą kocham góry są takie tajemnicze, odległe a do tego patrząc na nie czuję dreszczyk emocji, niebezpieczeństwa. Mrrau
![]() A co do fotki z kolorem włosów to serio masz urodę nastolatki, bardzo dziewczęcą. Pamiętam Cię w blondzie i wyglądałaś właśnie dziewczęco, ciemniejsze włoski dodają Ci charakterku
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Hania też lepiej wygląda w ciemniejszych kolorach :ehemm:
Super zdjęcia Haniu i superrrrrrrr wyglądasz |
|
|
|
#1926 |
|
Rozeznanie
|
Hania, Ty już masz takie długie włosy??
Super!!
http://www.whenismywedding.com/signa...5c9cce506b.gif Edytowane przez mekintoszek Czas edycji: 2009-02-01 o 16:53 |
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu zdjecia piekna, piekna kobieta na zdjeciach a widoki...zapierajace dech w piersiach
|
|
|
|
#1928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano mam taką urodę....wieczny dzieciak. Cytat:
![]() Nom ...połtora roku zapuszczania w koncu
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu rewelacyjne zdjęcia
Cudne widoki... |
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
MASAKRA...przeżyłam chwile grozy..tak tęsknię za mężem a ten do mnie dzwoni ze przez smiezyce jest korek na autostradzie i na 90 % nie zdąży na lotnisko. Już ziemię poruszyłam do LOTu zadzwoniłam...na szczęscie samolot ma 15 minutowe opóźnienie i to 15 minutowe opóźnienie go uratowało.
Uff...bedzie dziś w domu
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
hania zapewne go namiętnie przywitasz
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
o ile nie padnę
bo bedzie dopiero kolo godz. 24 a ja wczoraj na urodzinach kumpla zabalowałam do 4 ..i już mnie scina. Chyba się teraz zdrzemnę
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, super w ciemnych włosach! i naprawdę masz już je dłuuuugie
![]() a widoki przepiękne.
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czuje sie jakbym TZ 2 miesiące nie widziała, a nie 2 dni..jakaś taka podekscytowana jestem ![]() Cytat:
Nom tak długie mialam ostatnio w wieku 12 lat.
|
|
#1937 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Hania jestem pod wrażeniem długości Twoich włosów Pamiętam zdjęcia ze ślubu cywilnego to zupełnie inna osoba! Ty naprawdę na każdym zdjeciu jesteś inna Pewnie mąż już wrócił...![]() Zara nawet mi już nie wspominaj o Lego Jestem wymęczona:P Dobrze że w sobotę przyjechał TŻ a brat go uwielbia![]() Gosia dzięki Jutro wyniki![]() No i ja też już jestem chora. Wstaliśmy dziś z TŻem z takimi samymi objawami. Mama nas leczy Mam nadzieje że szybko minie!To dobrej nocy! |
|
|
|
#1938 |
|
Zadomowienie
|
Hey, najchetniej bym jeszcze pospala
Choc wczoraj odbilam sobi spiac do 11 tej. Koncert sie udal, bylo super Hania alez ty masz dluuuuga grzywe i nie tylko :p Taki kolor podkresla Twoj charakterek he he ... Diablico Na pewno na meza czekalas i bylo powitanko namietne Ech ja jeszcze 2 mce Tesknie coraz bardziej ..... Wszystkim chorowitkom duuuuzo zdrowka |
|
|
|
#1939 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Ciężki weekend za mną - 5 zaliczeń :/ zostały 2 egzaminy 14 i 15 lutego...i być może jeszcze 2 poprawkowe zaliczenia bo coś mi nie poszło :/ Hania śliczne zdjęcia Chętnie bym się tam wybrała Dorinko mam takiego nietoperka tylko w kolorze białym - bardzo go lubie Zastanawiam się czy by nie wziąć jeszcze innego koloru.... Weszłam z głupa w piątek wieczorem na e-torebkę.....i MAM !! Pojawiła się ostatnia sztuka w kolorze czarnym Zakupiłam jeszcze platformy na allegro ![]() Poza tym dołączam się do grona dziewczyn uwielbiających szary kolor!! Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-02-02 o 08:40 |
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
|
|
|
#1941 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Wyprawiłam TŻ do pracy i śniadankuję z piesiem na kanapie. I zaczynam Was nadrabiać
|
|
#1942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja od samego rana warczę, bo się nie wyspałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A 2 miesiące zlecą szybko |
||
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Hania ale masz długaśne włosy
, super ja mam nieco krótsze niż Ty ale gonię Cię Wyglądasz jak zwykle bardzo młodziutko i ślicznie , choć pewnie Cię nie zdziwi że mnie najbardziej podobasz się w blondzie ![]() Dzień dobry poniedziałkowo, ale mi się nic nie chce
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Tak super nam się śpi w nowym wyrku, że strasznie żal wstawać
|
|
|
|
|
#1947 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisałam mu żeby się może z nią zobaczył, bo przez chwilę zrobiło mi sie jej żal i pomyślałam, że może faktycznie rozmowa z nim coś by jej dała. Ale jak się nad tym zastanowić, to bez sensu- czemu akurat rozmowa z moim facetem ma jej pomóc, skoro chodzi na terapię to życze jej wszystkiego dobrego ale od nas wara Oj dobrze że TŻ się nie zgodził bo coś czuję, że gdyby jednak powiedział że ok, spotka się z nią, to bym Wam tu płakała jaka to ja głupia jestem i po co mu to sugerowałam, i wymyślałabym teorie spiskowe jak to będzie chciała go do siebie przekonać ![]() Cytat:
Powinna sie pojawić niedługo w ofercie wszystkich operatorów taka bardzo ciekawa nokia 5800, jest podobna do Iphona tyle że ma być bardzo tania. Sama sobie na nią ostrzę żeby ![]() ![]() Cytat:
Ja też jestem zazdrośnica, tzn w sensie że wkurzam się na jakieś ewentulane laski, które sobie nie wiadomo co wyobrażają A sytuacja z była Twojego TŻ- masakra Dobrze, że przynajmniej reakcja laski na zaręczyny przekreśliła ich "koleżeństwo". Gorzej gdyby dalej udawała przyjaciółeczkę i usiłowała kopać pod Tobą dołki. Boże, baby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A nie wychodźcie, hehe, zimno na zewnątrz więc pasuje się porządnie wygrzać pod kołderką ![]() Cytat:
Aaa tam, liczę że przeżyje jakoś Albo jak będzie już źle to po prostu zawiozę ją do domu i mama ją podkuruje.Butter, przywiozłam sobie z domu sensiwierię (chyba, nie pamiętam dokładnie nazwy ale wiesz o co chodzi, jednak zobaczyłam na żywo i mi się spodobała ) i skrzydłokwiat. Zobaczymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Haniu, nie poznałabym Cie za Chiny ludowe ! Totalnie inna osoba niż na zdjęciach ze ślubu Piękny kolor włosów masz, a wyglądasz na tym zdjęciu tak, że bym Cię o dowód zapytała ![]() Zdjęcia z nart widziałam też na nkl Cudne, oj wróciłoby się pewnie..Cytat:
Fajnie że wreszcie Ci się udało, tyle polowałaś na te e-torebki ![]() Ja też, a jedne moje szare rękawki z sisleya po prostu kocham i życia sobie bez nich nie wyobrażam
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-02-02 o 09:39 |
|||||||||
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Hania: ale pięknie! <3
Normalnie wyglądasz jak nastka (młdziej niz ja,straszn O_o) Śliczna jesteś no. Tylko, że na ulicy bym cię chyba nie poznała, przez ten blond
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Zara, no to fajnie, że się przekonałaś do innych kwiatów
![]() Sansewieria jest łatwa w hodowli... a mnie osobiście skrzydłokwiat się wizualnie nie podoba, ale podobno świetnie nawilża powietrze ![]() Powodzenia
|
|
|
|
#1950 |
|
Rozeznanie
|
Torebka w załączniku - mam nadzieję, że coś widać
a buty tu: http://www.allegro.pl/item540810560_...k_matt_38.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

Super!!

bo bedzie dopiero kolo godz. 24 a ja wczoraj na urodzinach kumpla zabalowałam do 4
..i już mnie scina. Chyba się teraz zdrzemnę

Diablico 
.Dobrze, że Tż podjął dobrą decyzję.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Liczę, że coś z tym zrobicie!
Aaa tam, liczę że przeżyje jakoś