Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-02, 08:24   #4861
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Siemka z rana...buuuu jak mi się nic nie chce...

Co do tytułu..."Przygotowania w toku, bo ślub już w tym roku, czyli Panny Młode 2009 cz. IX"...ja tak to widzę Niech forum wypowie swoje opinie, bo niedługo 5000 post

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-02-02 o 08:26
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 08:32   #4862
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

azzis ustal ze swoim tz, ze jesli on CI nie umie doradzic to niech przyjmie na klate to co zaplanujesz sama. My Ci doradzimy w razie co.
A z tymi dwoma facetami swiadkami uwazam ze wyglada to normlanie ;] no i na fotkach jaka obstawa!!
Mojego Tż siostra i brat mieli chyba świadków panów ;] i super
No i fakt, mało domyslny kurde
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 08:32   #4863
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Siemka z rana...buuuu jak mi się nic nie chce...

Co do tytułu..."Przygotowania w toku, bo ślub już w tym roku, czyli Panny Młode 2009 cz. IX"...ja tak to widzę Niech forum wypowie swoje opinie, bo niedługo 5000 post
Ja się wypowiem co do tytułu wątku - co za różnica jaki on będzie? Dla mnie nie ma znaczenia czy to będzie 'standard' czy coś 'innego'.

kliwia widzisz jak to jest... sam nie pomoże, a tylko krytykuje :/ Choć nie powiem, mało który pomysł mu się nie podoba, ale z tymi świadkami, to wybitnie było nie po jego myśli.
A nawet jak zrezygnuję z brata jako świadka, to nie wiem której przyjaciółce to zaproponować
Jedna w moim wieku - na jej ślubie nie byłam, bo tak jakoś wtedy wyszło.
Druga młodsza - byłam na ich weselu, ale mają małego dzidziusia i nie wiem czy będzie chciała pełnić tą funkcję...
Obie lubię i ciężko byłoby mi wybierać pomiędzy nimi.

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-02-02 o 08:44
azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 08:38   #4864
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
tu macie fajniutki walc angielski z tangiem jako 1taniec
http://pl.youtube.com/watch?v=gIEH-BqRSEU
a mnie się nie podobalo. Jeszcze walc ok, ale to tango to takie sztuczne, nawet ci co tam w rogu w karty grali to głupota...przecież to ślub a nie przedstawienie

Cytat:
Napisane przez dominda Pokaż wiadomość
A w którym kościele będziecie brac ślub ?? Bo mój TZ jest z Lubania...
a moj TŻ z Leśnej tam, gdzie Zamek Czocha

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a mi sie podoba bardziej "Przygotowania w toku, bo ślub w tym roku,cz.IX"
no ale to juz kliwa zadecyduje
ja też stawiam na ten tytuł! trzeba przerywać konwenanse a nie w kółko PM2009 i PM2009

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
czesc

trzymajcie kciuki, bo mi sie sesja zaczyna i dzis pierwszy egzam. Troszku się boję
trzymam mocno! swoją drogą, powinna być emotikonka <kop w pupę>

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Witam PM

Ja się wczoraj obraziłam na TŻ'ta Już mam dosyć tego, że cała organizacja wesela jest na mojej głowie. Ale nie o to się obraziłam, bo ja chętnie się tym zajmę (bo kto ma to zrobić jak nie ja), dopilnuję wszystkiego, ale potrzebuję jakiegoś wsparcia Ja go o coś pytam, to on nie potrafi wyrazić swojego zdania. A mi ciężko jest czytać w jego głowie i ustalać za nas dwoje... A najgorsze, że jak już coś ustalę i mu powiem o tym, to jemu nagle coś się nie podoba, nie pasuje...to mu wtedy mówię, że jak się go pytałam, to powiedział że nie wie, żebym ja to ustaliła i jak już mam ustalone, to on nagle ma swoje zdanie i zmienia moje plany i znów muszę myśleć od nowa
Wczoraj już się wkurzyłam, bo chciałam na świadka mojego brata (byłoby dwóch facetów jako świadków) i strasznie mu się to nie podobało, że jak to, będzie dwóch facetów, jak to będzie wyglądało. Mam 2 przyjaciółki i moglabym jedną z nich wybrać, ale chciałabym jednak kogoś bliższego (brata). Jak prosiłam TŻ'ta o to, żeby powiedział którą przyjaciółkę mam wybrać (kolejny dylemat), to nic nie doradził i poszedł... To przestałam się odzywać... Widział mnie złą i mówi po jakimś czasie "ale się wkurzyłaś na mamę, co?" Popatrzyłąm na niego jak na durnia i mówię, że nie na mamę, tylko na ciebie... To zdziwiony był strasznie... na mnie? za co? No tragedia z tymi facetami . I smutno mi dzisiaj, że się nie odzywamy.
Widzisz, chłopy to jakieś takie małodomyslne są (a niby ta mądrzejsza płeć ) u mnie tak samo-o wszystko, co pytam, to on nie wie, wczoraj się 5 razy pytałam, czy na pewno mam sama wybrać winietki i zawieszki, żeby potem nie było, że mu się nie podoba. Aż się wkurzył, ze w kółko go poytam, czy na pewno samam mam wybrać....jedyna dobra rada na ogarnięcie gatunku teżetus pospolitus to cieprliwość, cierpliwość i melisa a co do świadków...wiesz co, ja byłam na weselu, gdzie było 2 panów świadków i nikt się nie dziwił. A w ogóle, to koleżanka moja będzie miała 2 świadkowe a jej TŻ jednego świadka na papierze będzie widniała jej siostra, ale w rzeczywstości świadkowac będzie jej siostra i jej koleżanka heh no jakies wyjście to też jest głowa do góry, jak tylko któreś z was wyciągnie rękę na zgodę, to znowu będzie Ci weselej

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 08:39   #4865
dekoderka
Raczkowanie

Hej dziewczyny!
Jestem tu od niedawna i chyba bardziej obserwuje i czytam, niż się odzywam-ale już Was lubię Fajnie że jest miejsce, gdzie kobitki mają podobne problemy( chodzi o przygotowania do ślubu). Wchodzę tutaj codziennie i z niecierpliwością czytam co nowego naskrobałyście Chyba się uzależniam....
Stary 2009-02-02, 08:41   #4866
kasiaher
Wtajemniczenie

cześc dziew2uszki
w końcu zamówiłam zaproszenia , nie drogie najprawdopodobniej będe je miała juz w piątek zaraz wam wkleje linka
powiedzice co myslicie o nich a ja biore się za nadrabianie 10 stron

http://www.allegro.pl/item543905236_...ja_kopert.html
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 08:43   #4867
gold-fish
Zakorzenienie

,,przygotowania ...." moga być

albo coś z dopiskiem: ,,to jest nasz rok!"

Cześć

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 08:45   #4868
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześc dziew2uszki
w końcu zamówiłam zaproszenia , nie drogie najprawdopodobniej będe je miała juz w piątek zaraz wam wkleje linka

ale nas Kasiu nastraszyłaś.... dobrze, ze jednak jesteś

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 08:50   #4869
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher o co codzi, raz piszesz ze juz nie jestes PM2009 a teraz o zaproszeniach piszesz?

coś mi tu nie gra
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 09:20   #4870
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
ja mam wilne dzisiaj zasyypalp caa anglie ani metro ani autobusy nie chodza pozamykali szkoly i wogole ludzie nie maja jak do pracy dojechac a snieg sypie caly czas hehe
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki

ja mam wreszcie upragniony urlopik zakupilam wlasnie prezencik na urodzinki dla Tżta i teraz lece sie pakowac bo za chwile jedziemy do krynicy gorskiej odpoczac mam nadzieje ze znajdziemy tam jakas kwatere bo jedziemy w ciemno jak wroce to postaram sie was ponadrabiac ale cos ciezko to widze bo juz teraz jestem nie na biezaco a co dopiero bedzie potem ... oj nie oszczedzacie mnie
zycze wszystkim milego dnia i tygodnia, buziaki papap
udnego urlopiku ale ci dobrze hehe bawcie sie rrewelacyjnie, wypocznijacie i czekamy na fotki

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha ano poszła spać bo na rano do p[racy
domik i zabcia a dlaczego ja mam założyć nowy wątek? hę? bo nie kumam opcji

a wiecie co dziś jest??? ??? PONIEDZIAŁEK!!!!!! najgorszy dzień tygodnia
oj tak tak chocia zmoj zaczal sie nawet ok

azzis z facetami niestety tak jest gorzej niz dzieci hm.. poprostu zalatwiaj tak jak Tobie wygodnie skoro on nie chce zbytnio sie udzielac to postaw na swoim a doch facetow na swaidkow ja tez sie z tym spotkalam i glowa do gory napewno sie dzis pogodzice
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 09:22   #4871
kasiaher
Wtajemniczenie

jejku dziewczyny sorki zaczełam nadrabiać i zobaczyłam swój post
kurcze nawet nie wiedziałam że tak napisałam byliśmy na imprezie u znajomych troszkę chyba wypiłam i w domciu musiało mnie zakręcic pamietam że TŻ sie troszke ale delkatnie popsztrykałam no i chyba mi się cos w główce poprzekręcało.
Wiecie jak to jest po alkoholu, ale jest wszystko OK

sorki za to
Stary 2009-02-02, 09:25   #4872
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze nawet nie wiedziałam że tak napisałam byliśmy na imprezie u znajomych troszkę chyba wypiłam i w domciu musiało mnie zakręcic pamietam że TŻ sie troszke ale delkatnie popsztrykałam no i chyba mi się cos w główce poprzekręcało.

sorki za to
Hehe...normalnie zrobiłaś zamieszanie medialne, ze hoho. My tu wszystkie w strachu, a tu taki numer wycięłaś

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 09:35   #4873
dominda
Raczkowanie

Cytat:

sorki za to

No nieżle A tu My wszystkie sie zastanawiałysmy co się stało... Ja w sumie po cichu myslalam ze pewnie to nic takiego Po imprezie czasem jak człowiek troche za duzo wypije to mysli o głupotach....

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 09:38   #4874
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć , cześć, cześć DZIEWUSZKI

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 09:38   #4875
Lustereczko
Rozeznanie

Cześć dziewczynki

Dziękuje wszystkim za opinię o makijazu

Ogólnie z makjiazu bylam bardzo zadowolona, pani malowala mnie 1,5 godziny , przyklejala kepki...Makijaz wytrzymal cala noc, ladnie sie trzymal nic sie nie rozmazalo, wiec mysle ze jednak zdecyduje sie na ta pania , tylko po prostu poprosze o troche delikatniejszy make up

Najgorsze jest to ze sie dowiedzialam ze moja fryzjerka wyjechala za granice :
( i teraz musze szukac kogos innego....Moze pojde tam gdzie robilam makijaz, bo tam jest tez fryzjer to bym miala od razu 2 w 1 ale jeszcze sie zastanowie

Co do weselaa na ktorym bylismy to bylo bardzo kiepskie, w sumie chyba bym mogla powiedziec ze jedno z gorszych na jakim bylismy:
Plusy:
- schola w kosciele, cudnie to wygladalo, sto razy lepiej niz jak jest organista
- bardzo ladnie przyzdobiony samochod
- pani mloda miala suknie sliczna, taka w moim stylu czyli troszke ksiezniczkowata i pan mlody bardzo ladny garnitur
- fajny zespol
- przystojni kelnerzy hehe
Minusy-
-kiepsko zorganizowane posadzenie gosci, nie bylo winietek kazdy sie rzucil do stolow, i w koncu skonczylo sie tak ze jak znalismy tylko jedna pare z tego wesela to nawet nie moglismy z nimi usiasc, i musielismy z jakimis dziwakami siedziec przy stole, gdzie 3 to jakies malolaty ktore probowaly z tajniaka pic alkohol, a jeden sie tak upil ze rzucal talerzami i je tluk a potem kieliszkami...
- beznadziejna wodka, krakus, strasznie ostra piekaca, wypilam tylko z 5 kieliszko bo wiecej sie nie dalo
- malo cieplych dan w sumie to byl rosol, potem jakas pieczen z sosem, potem forszmak, i barszczyk...
- tragiczny tort, nie dalo sie go zjesc kwasny caly taki nasaczony niewiadomo czym malo kto go zjadl
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 09:40   #4876
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hehe...normalnie zrobiłaś zamieszanie medialne, ze hoho. My tu wszystkie w strachu, a tu taki numer wycięłaś

naprawde sorki chyba jednak przegiełam z tym alk. tzn byłam trzeźwa nawet bo jak przyszlismy do domciu to musieliśmy pokój sprzątać bo gdzies nam wypłyneła woda z akwarium zalało cały pokój i przedpokój i pamietam to dokładnie o cos się z TŻ posprzeczałam ale drobnostka tylko mnie chyba wkurzył i mu powiedziałam tak a potem chyba wam napsiałam SORKi jeszcze raz za takie zamieszanie .
Stary 2009-02-02, 09:40   #4877
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
azzis z facetami niestety tak jest gorzej niz dzieci hm.. poprostu zalatwiaj tak jak Tobie wygodnie skoro on nie chce zbytnio sie udzielac to postaw na swoim a doch facetow na swaidkow ja tez sie z tym spotkalam i glowa do gory napewno sie dzis pogodzice
Też nie chcę robić wszystkiego tylko z myślą o sobie, chciałabym, żeby on też w tym wszystkim uczestniczył Ale chyba będę musiała do tego tak podejść, bo w przeciwnym razie, to wiecznie wszystko będzie w rozsypce.

TŻ napisał mi maila o treści: " PRZEPRASZAM (chociaż nie wiem za co ) i masz sie już do mnie odzywac, a nie tak jak wczoraj i dzisiaj rano :P "
Rzeczywiście MAŁO domyślny

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 09:40   #4878
boniucha
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! Nasz ślub 12.06.2009
w piątek zamówiłam suknie ślubną(do uszycia) i teraz potrzebuję rady co do obuwia i innych dodatków! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post10779568

Pozdrawiam gorąco

Edytowane przez boniucha
Czas edycji: 2009-02-02 o 09:42
boniucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 09:41   #4879
dominda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość

a moj TŻ z Leśnej tam, gdzie Zamek Czocha
No jaki ten świat mały Ja w LEŚNIEJ byłam ze 100 razy-na zamku i mam tam rodzinke
Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość

sorki przyjęte

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 09:44   #4880
gosiunianiuniaa
Przyczajenie

Cześć dziewczyny,

Ciągle płakać mi się chce jak pomyślę o ślubie... nie dlatego że go nie chcę bo chyba chcę ale tak bardzo się boję. On też niczym się nie zajmuję, nie pomaga i wszystko na mojej głowie. Kurcze mam dość, nie chcę myśleć o ślubie a on ciągle siedzi w mojej głowie. Macie jakiś sposób na to?
gosiunianiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 09:57   #4881
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Też nie chcę robić wszystkiego tylko z myślą o sobie, chciałabym, żeby on też w tym wszystkim uczestniczył Ale chyba będę musiała do tego tak podejść, bo w przeciwnym razie, to wiecznie wszystko będzie w rozsypce.

TŻ napisał mi maila o treści: " PRZEPRASZAM (chociaż nie wiem za co ) i masz sie już do mnie odzywac, a nie tak jak wczoraj i dzisiaj rano :P "
Rzeczywiście MAŁO domyślny
hm...moj tez wiesz malo sie udziela aczkolwiek czasem ustalamy cos razem to sam mi powiedzial, ze mam doby gust i on na wszystko sie zgodzi nio chyba ze cos mu sie starsznie nie spodoba tez mnieto wkurza ale tacy oni sa niektorzy

Cytat:
Napisane przez boniucha Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Nasz ślub 12.06.2009
w piątek zamówiłam suknie ślubną(do uszycia) i teraz potrzebuję rady co do obuwia i innych dodatków! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post10779568

Pozdrawiam gorąco
witamy napisz cos wiecej o sobie

Cytat:
Napisane przez gosiunianiuniaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Ciągle płakać mi się chce jak pomyślę o ślubie... nie dlatego że go nie chcę bo chyba chcę ale tak bardzo się boję. On też niczym się nie zajmuję, nie pomaga i wszystko na mojej głowie. Kurcze mam dość, nie chcę myśleć o ślubie a on ciągle siedzi w mojej głowie. Macie jakiś sposób na to?
jejbiedactow nie stresuj sie tak dasz rade a nerwy hmm kazdy z nas je ma i kazda mysli o tym bo to coraz blizej glowa do ory i ciesz sie tym dniem a jakby cio to pisz tutaj napewno na miare mozliwsoci ci pomozemy
Stary 2009-02-02, 09:58   #4882
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:

sorki za to

ciesze sie ze tylko o to chodzilo, bo my tu wszytskie zastanawialysmy sie co sie takiego stalo :P nie strasz tak wiecej :P
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 10:04   #4883
Lustereczko
Rozeznanie

Oj dziewczyny co z tymi waszymi TŻami się dzieję, jak mozna nie interesowac sie wlasnym slubem, przygotowaniami? Ja na waszym miejscu bym powiedziala albo sie wlaczasz w organizacje i mi pomagasz, albo slub bedzie jak do niego dorosniesz.... Przciez to jest WASZ slub, a nie tylko slub pani mlodej.
Moj TŻ na szczescie bardzo chetnie pomaga i przygotowania ciesza go tak samo jak i mnie Czasami tylko marudzi ze boi sie ze nie zdazymy, ale zdazyc napewno zdazymy bo juz malo rzeczy zostalo nam do zalatwienia
Stary 2009-02-02, 10:04   #4884
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 10:06   #4885
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny co z tymi waszymi TŻami się dzieję, jak mozna nie interesowac sie wlasnym slubem, przygotowaniami? Ja na waszym miejscu bym powiedziala albo sie wlaczasz w organizacje i mi pomagasz, albo slub bedzie jak do niego dorosniesz.... Przciez to jest WASZ slub, a nie tylko slub pani mlodej.
Moj TŻ na szczescie bardzo chetnie pomaga i przygotowania ciesza go tak samo jak i mnie Czasami tylko marudzi ze boi sie ze nie zdazymy, ale zdazyc napewno zdazymy bo juz malo rzeczy zostalo nam do zalatwienia
nie nio moj tez mi pomaga i to go cieszy tylko ja jestem bardziej zanagazwana i jakos ja predzej cos wyszukam ale sale wybieralismy razem i doradza mi co do zaproszen i wogole..tylko widze ze niektore z was maja bardziej zaangazowanych tzow
Stary 2009-02-02, 10:16   #4886
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Spokojnie, faceci już chyba tak mają że niekoniecznie chcą planować każdy szczegół razem z nami....Ja i koleżanka mamy to samo Np. mam dodatki bordowe, to siedzę i się zastanawiam jak wszystko ma wyglądać...Robimy sami zaproszenia, to też siedziałam i kombinowałam żeby były najpiękniejsze Szczególiki a Tz na to: ładne, niezłe, może być! wszystko robię sama. On mówi, że dla niego to mało ważne szczegóły....
Stary 2009-02-02, 10:21   #4887
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ wczoraj mi powiedział, że na razie musi skoncentrować się na pracy (jest na okresie próbnym) i w marcu bardziej się zaangażuje. Mam wiele rzeczy załatwionych, a jeżeli chodzi o sprawy dekoracji to ustaliliśmy, że ja mam najpierw coś wybrać i mu pokazać. Dla większosci facetów nie liczą się szczegóły takie jak kolorystyka, wzór zaproszeń czy winietki.

Zgadzam sie z Dekoderką. Przecież takie planowanie jest super. I ten czas się nie powtórzy.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2009-02-02 o 10:24
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 10:33   #4888
Lustereczko
Rozeznanie

Mnie już od kilku dni TŻ sciga zeby usiasc i spisac dokladnie co mamy jeszcze do zalatwienia, moze dzisiaj sie za to zabierzemy

Juz nie moge sie doczekac soboty, i odbioru mojej sukni Przy okazji bedziemy szukac garnituru dla TŻ.
Stary 2009-02-02, 10:33   #4889
kotekMamrotek
Raczkowanie

cześc wszytkim

Cytat:
Witam PM

Ja się wczoraj obraziłam na TŻ'ta Już mam dosyć tego, że cała organizacja wesela jest na mojej głowie. Ale nie o to się obraziłam, bo ja chętnie się tym zajmę (bo kto ma to zrobić jak nie ja), dopilnuję wszystkiego, ale potrzebuję jakiegoś wsparcia Ja go o coś pytam, to on nie potrafi wyrazić swojego zdania. A mi ciężko jest czytać w jego głowie i ustalać za nas dwoje... A najgorsze, że jak już coś ustalę i mu powiem o tym, to jemu nagle coś się nie podoba, nie pasuje...to mu wtedy mówię, że jak się go pytałam, to powiedział że nie wie, żebym ja to ustaliła i jak już mam ustalone, to on nagle ma swoje zdanie i zmienia moje plany i znów muszę myśleć od nowa
Wczoraj już się wkurzyłam, bo chciałam na świadka mojego brata (byłoby dwóch facetów jako świadków) i strasznie mu się to nie podobało, że jak to, będzie dwóch facetów, jak to będzie wyglądało. Mam 2 przyjaciółki i moglabym jedną z nich wybrać, ale chciałabym jednak kogoś bliższego (brata). Jak prosiłam TŻ'ta o to, żeby powiedział którą przyjaciółkę mam wybrać (kolejny dylemat), to nic nie doradził i poszedł... To przestałam się odzywać... Widział mnie złą i mówi po jakimś czasie "ale się wkurzyłaś na mamę, co?" Popatrzyłąm na niego jak na durnia i mówię, że nie na mamę, tylko na ciebie... To zdziwiony był strasznie... na mnie? za co? No tragedia z tymi facetami . I smutno mi dzisiaj, że się nie odzywamy.
Nie martw się, zobacz nie tylko ty tak masz. Dziewczyny się wypowiadają również i ja się dołączam-ale pocieszenie.

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Jestem tu od niedawna i chyba bardziej obserwuje i czytam, niż się odzywam-ale już Was lubię Fajnie że jest miejsce, gdzie kobitki mają podobne problemy( chodzi o przygotowania do ślubu). Wchodzę tutaj codziennie i z niecierpliwością czytam co nowego naskrobałyście Chyba się uzależniam....
hej! a kiedy masz slub?ta to jest wciągające forum bo i w temacie nas wszystkich heheh

Cytat:
cześc dziew2uszki

dla mnie troszke za surowe...hmmm taie proste, z drukarni-ta bym to oresliła ale jeżeli tobie się podobają to najważniejsze

Cytat:

sorki za to
hehehhheh usmiałam się w monitor nawet były takie podejrzenia że pod "wpływem" heheh czyli ktoś trafnie ocenił sytuacje

Cytat:
Cześć dziewczyny,

porozmawiaj z nim w końcu to twój przyszły mąż! mój też nie we wszystko się angazuje ale jedna coś tam pomaga...

Cytat:
Mój Adaś to samo...jak go opierniczam, że sie nie angazuje to sie wkurza ale z niektórymi facetami tak już jest że nieprzeżywaja w tai sam sposób jak my no i co do całej organizacji-Dziewczyny oni by tego nie ogarneli wszystkiego tak jak my to robimy!

Edytowane przez kotekMamrotek
Czas edycji: 2009-02-02 o 10:34
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 10:39   #4890
kotekMamrotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
nie nio moj tez mi pomaga i to go cieszy tylko ja jestem bardziej zanagazwana i jakos ja predzej cos wyszukam ale sale wybieralismy razem i doradza mi co do zaproszen i wogole..tylko widze ze niektore z was maja bardziej zaangazowanych tzow
u mnie podobnie...więc kochana chyba nie mamy co narzekac bo niektóre PM mają gorzej

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Spokojnie, faceci już chyba tak mają że niekoniecznie chcą planować każdy szczegół razem z nami....Ja i koleżanka mamy to samo Np. mam dodatki bordowe, to siedzę i się zastanawiam jak wszystko ma wyglądać...Robimy sami zaproszenia, to też siedziałam i kombinowałam żeby były najpiękniejsze Szczególiki a Tz na to: ładne, niezłe, może być! wszystko robię sama. On mówi, że dla niego to mało ważne szczegóły....
zgadzam się jakbym słyszła swojego ty siedzisz przy czymś godzinami szukasz i w ogole a TŻ przyjdzie i powie "no ładne i tak się nie znam " hahahha
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości