American girls cz. VIII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-02, 12:23   #211
bangsa
Raczkowanie

Dot.: American girls cz. Viii

uff przez 2 h was nadrabiałam,a nie było mnie raptem od wczorajszego popołudnia ;] wy niedobre xD
Agula_88 jestes z Olsztyna?? bo pamiętam ze kiedys ktos pisała o takim nicku,albo podobnym i własnie był,ale nie pamiętam dokładnie czy to ty czy nie ty hmm
nanaaana ja mam tak samo jesli chodzi o związki,wiec będziemy sie martwić razem.Miałam do tej pory znajomości głowie przelotne,tak na krótko, i teraz nie wyobrażam sobie miec kogos na stałe...nie wiem jakimi kryteriami kierowac sie przy takim wyborze...ogólnie mam mętlik w głowie w tych sprawach,i jestem baardzo facetami rozczarowana ,bo jak byłam ostatnio w klubie,to koleś z którym jedynie tańczyłam chciał mnie zaprosić do domu....ekhm ..i teraz takie mam wrażenie że każdemu tylko o to chodzi ...no nie wiem. nanaana jak masz ochote o tym pogadać to moge ci podac moje gg na priva
dzisiaj ide chyba znowu do klubika,pobawić sie bo będzie 'dzien piwa" i otwarty bar na piwo z tego co dobrze dowiedziałam sie wiec jak najbardziej impreza dla mnie
Czekoladka wysłałam ci zaproszenie,bo masz ukrytą galerie,a chce cie w koncu zoabczyc ...
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 12:40   #212
icebaby21
Raczkowanie

krokodylek na codzień sie nie myśli i nie słyszy o takich rzeczach, nie zdajemy sobie nawet sprawy ile tego wokoł nas jest, niestety
Stary 2009-02-02, 12:42   #213
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
chii bo jak byl na modzie pamietam, ze ginelam w tlumie, pytalam o cos, ale powstawalo rownoczesniej z 10 postow i nikt mi nie odpowiadal,w szystko ginelo i jakos sie zniechecilam
na spolecznosciach troche spokojniej
ja sie w sumie ciesze z tego przeniesienia, bo nie lubie watkow, tkore idą jak czat, wszystko gdzieś ginie
a nam tu smutno bez Ciebie musisz czesciej sie udzielac tutaj

a zestawy domowe suuuper-dzieki, wlasnie sie ostatnio zastanawialam nad takimi, jak sie ubrac jak np ktos wpadnie na chwile podrzucic notatki i na szybka kawke, to dziwnie sie ubierac w jakas koszule itp bo to takie nienaturalne po domu

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Ja jedyne długie i mocno obcisłe rurki kupiłam na allegro z firmy Vila (są obcisłe i się marszczą, to cud biorąc pod uwagę,że zazwyczaj rurki sięgały mi ledwo za kostkę) moje spodnie muszą mieć minimum 110cm długości :/
moje spodnie tez tyle musza miec, wszystkie zawsze za krotkie :/

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
uff przez 2 h was nadrabiałam,a nie było mnie raptem od wczorajszego popołudnia ;] wy niedobre xD
Agula_88 jestes z Olsztyna?? bo pamiętam ze kiedys ktos pisała o takim nicku,albo podobnym i własnie był,ale nie pamiętam dokładnie czy to ty czy nie ty hmm
nanaaana ja mam tak samo jesli chodzi o związki,wiec będziemy sie martwić razem.Miałam do tej pory znajomości głowie przelotne,tak na krótko, i teraz nie wyobrażam sobie miec kogos na stałe...nie wiem jakimi kryteriami kierowac sie przy takim wyborze...ogólnie mam mętlik w głowie w tych sprawach,i jestem baardzo facetami rozczarowana ,bo jak byłam ostatnio w klubie,to koleś z którym jedynie tańczyłam chciał mnie zaprosić do domu....ekhm ..i teraz takie mam wrażenie że każdemu tylko o to chodzi ...no nie wiem. nanaana jak masz ochote o tym pogadać to moge ci podac moje gg na priva
dzisiaj ide chyba znowu do klubika,pobawić sie bo będzie 'dzien piwa" i otwarty bar na piwo z tego co dobrze dowiedziałam sie wiec jak najbardziej impreza dla mnie
Czekoladka wysłałam ci zaproszenie,bo masz ukrytą galerie,a chce cie w koncu zoabczyc ...
no to widze mamy tak samo, ale ja juz zaczynam nad tym pracowac, bo boje sie ze moge juz nigdy nie stowrzyc normalnego zwiazku jak sie bede tak izolowac, mam nadzieje ze bede jakies fajne efekty to wtedy bede mogla Ci cos poradzic
jedno wiem napewno ze trzeba zaczac cos z tym robic
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 12:43   #214
nanaaaaa87
Zadomowienie

uciekam sie uczyc, mam nadzieje ze dzisiaj wkoncu mi sie uda chociaz troche pouczyc bo jak nie to ciemno widze swoja sesje ... w nagrode poczytam Was sobie wieczorkiem
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 12:48   #215
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
krokodylek na codzień sie nie myśli i nie słyszy o takich rzeczach, nie zdajemy sobie nawet sprawy ile tego wokoł nas jest, niestety
też o tym nie myslałam, dopóki nie zetknęło się to z moim życiemi przeraziło mnie to że osoby które znasz przeszły coś takiego, dlatego dla takich ludzi, którzy się tego dopuszczają wyznaczałabym najsurowsze kary!nie ma dla nich litości u mnie!!!!najbardziej przerażający jest fakt, że mało z tych ludzi jest karanych, ofiary nie chcą zeznawać, rodzina ofiary wierzyć jeji z braku jakichkolwiek poszlak wszystko zostaje umorzone a ta osobaten chory człowiek chodzi na wolności!!tak mnie to denerwuje!!!!!
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 12:50   #216
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
Agula_88 jestes z Olsztyna?? ...
nie nie jestem z olsztyna
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 12:57   #217
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, moge do was sie przylaczyc do odchudzania?
jestem chyba tutaj najgrubsza. mam 81 kg. wzrost 180
moje marzenie to 66.
Oooo... to tak jak ja Wklej swoją figurę, bo jestem ciekawa czy podobnie wyglądasz

Ja chce robic taki tatuaż jak tylko będę mieć jakąs kasę na stopie/dole łydki:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1233567010

Chiii gdzie Ty znajdujesz spodnie na długosć 110 cm??? Dla mnie takich nie ma niestety np. we wranglerze i lee roz. na długość 35-36 są tylko do roz. 30
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 13:02   #218
honey1012
Wtajemniczenie

Witam was AG jak pierwszy dzień diety ?
U mnie oka,poćwiczyłam i trzymam się twardo haha pozdrawiam

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 13:03   #219
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
też o tym nie myslałam, dopóki nie zetknęło się to z moim życiemi przeraziło mnie to że osoby które znasz przeszły coś takiego, dlatego dla takich ludzi, którzy się tego dopuszczają wyznaczałabym najsurowsze kary!nie ma dla nich litości u mnie!!!!najbardziej przerażający jest fakt, że mało z tych ludzi jest karanych, ofiary nie chcą zeznawać, rodzina ofiary wierzyć jeji z braku jakichkolwiek poszlak wszystko zostaje umorzone a ta osobaten chory człowiek chodzi na wolności!!tak mnie to denerwuje!!!!!
Oj, nieprawda, wystarczy samo zeznanie dziecka. A jeżeli dziecko powie o tym komukolwiek np. pedagogowi w szkole czy nauczycielowi (jeżeli on zareaguje oczywiscie) to wystarczy. Nie jest tak źle, bo sądy wierzą dzieciom i nei trzeba jakis fizycznych dowodów, by kogos skazać No, ale fakt - kary są słabe Jak miałam praktykę w ZK ponad miesiac to właśnie byli na moim oddziale głownie pedofile, bo to był oddział terapeutyczny, więc dużo sie naoglądałam, nasłuchałam i naczytałam ich akt niestety
Stary 2009-02-02, 13:11   #220
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Oj, nieprawda, wystarczy samo zeznanie dziecka. A jeżeli dziecko powie o tym komukolwiek np. pedagogowi w szkole czy nauczycielowi (jeżeli on zareaguje oczywiscie) to wystarczy. Nie jest tak źle, bo sądy wierzą dzieciom i nei trzeba jakis fizycznych dowodów, by kogos skazać No, ale fakt - kary są słabe Jak miałam praktykę w ZK ponad miesiac to właśnie byli na moim oddziale głownie pedofile, bo to był oddział terapeutyczny, więc dużo sie naoglądałam, nasłuchałam i naczytałam ich akt niestety
tak, tyle że osoba molestowana rzadko chce sie do tego przyznacznam kilka takich przypadków trudno jest jej o tym mowićteraz prawo bardziej wierzy poszkodowanemu niż kilka lat temu....znam pewną osobę, która przeszła piekło..powiedziała o tym rodzicom, w szkole i nic...stwierdzili ze zmysla bo jak taki "porzadny" czlowiek mógłby zrobic cos takiego...i chodzi sobie na wolnosci
Stary 2009-02-02, 13:38   #221
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Oooo... to tak jak ja Wklej swoją figurę, bo jestem ciekawa czy podobnie wyglądasz

Ja chce robic taki tatuaż jak tylko będę mieć jakąs kasę na stopie/dole łydki:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1233567010

Chiii gdzie Ty znajdujesz spodnie na długosć 110 cm??? Dla mnie takich nie ma niestety np. we wranglerze i lee roz. na długość 35-36 są tylko do roz. 30
sory ale juz nie fotogrAfuje sie to mnie tylko dołuje...mam tylko zdjecie jak mialam 66 kg. to moze za tydzien sie przełamie i foto pstrykne. ja zawsze fotografuje sie z tyłu
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 13:39   #222
wantxme
Wtajemniczenie

Cytat:

Wantxme - trochę sie pośpieszyłaś z zakaldaniem wątku, ja o tym też myślałam, ale troche głupio mi było zakładać, mimo że jestem tu od 2 części tak czekalam na Czekoladę, czy ona nie wolalaby założyc, jak główna załozycielka wątku

Jakby co to pisałam - że mi sie marzy załozenie w takim razie jubileuszowej 10 części watku
mi też w sumie było głupio tym bardziej ze udzielam sie dopiero od VII części..
ale nikt nie zakładał to postanowiłam wziąść sprawy w swoje ręce

Cytat:
tak, tyle że osoba molestowana rzadko chce sie do tego przyznacznam kilka takich przypadków trudno jest jej o tym mowićteraz prawo bardziej wierzy poszkodowanemu niż kilka lat temu....znam pewną osobę, która przeszła piekło..powiedziała o tym rodzicom, w szkole i nic...stwierdzili ze zmysla bo jak taki "porzadny" czlowiek mógłby zrobic cos takiego...i chodzi sobie na wolnosci

nie mogę uwierzyć w to co czytam nienawidze takich sytuacji..

a ja plauje na wiosne tatuaż taki na piersi lewej tak jak serduszko jest tak ze gdy ma sie stanik załozony to tatuaz jest odsłonięty do połowy na piersi od wewnętrzneh strony i troszke wychodzący ponad piers ja mam małe wiec to bedzie ok wyglądać

a nastepny to na pewno bedzie jakis tygrys tylko jeszcze nie wiem gdzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2eecaeed100ee96541ccb3a092f9b979.jpg (25,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sheet195.jpg (31,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 108.jpg (37,1 KB, 4 załadowań)

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/

Edytowane przez wantxme
Czas edycji: 2009-02-02 o 13:40
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 13:51   #223
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
mi też w sumie było głupio tym bardziej ze udzielam sie dopiero od VII części..
ale nikt nie zakładał to postanowiłam wziąść sprawy w swoje ręce

nie mogę uwierzyć w to co czytam nienawidze takich sytuacji..

a ja plauje na wiosne tatuaż taki na piersi lewej tak jak serduszko jest tak ze gdy ma sie stanik załozony to tatuaz jest odsłonięty do połowy na piersi od wewnętrzneh strony i troszke wychodzący ponad piers ja mam małe wiec to bedzie ok wyglądać

a nastepny to na pewno bedzie jakis tygrys tylko jeszcze nie wiem gdzie
niestety to prawdata osoba zmienila sie strasznie pod wplywem tego wydarzenianie wiedzialam o co chodzi.trudno jej bylo o tym powiedziec(chociaz bylysmy jak siostry)do tej pory jak o tym mowi to ma łzy w oczach...zamknęła się w sobie
Stary 2009-02-02, 13:56   #224
Miśka84
BAN stały

Cytat:
sory ale juz nie fotogrAfuje sie to mnie tylko dołuje...mam tylko zdjecie jak mialam 66 kg. to moze za tydzien sie przełamie i foto pstrykne. ja zawsze fotografuje sie z tyłu
Ale mi chodzi o jakies normalne foto w ciuchach np. z wakacji Bo w bikini też sie tutkaj nie pokazuję
Albo chociaż wymiary napisz, bo masz tyle kg i zrostu co ja, wiec jestem ciekawa jak Ci sie te kg rozłożyły

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-02 o 13:58
Stary 2009-02-02, 14:01   #225
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Ale mi chodzi o jakies normalne foto w ciuchach np. z wakacji Bo w bikini też sie tutkaj nie pokazuję
Albo chociaż wymiary napisz, bo masz tyle kg i zrostu co ja, wiec jestem ciekawa jak Ci sie te kg rozłożyły
moim zdaniem Ty nie masz na co narzekać
Stary 2009-02-02, 14:05   #226
Miśka84
BAN stały

Cytat:
moim zdaniem Ty nie masz na co narzekać
Taaaa... tylko 15 kg tłuszczyku za dużo Narzekać na co to nie mają Vadi, Maja czy U...Girl, ale ja mam jednak te 110 cm w biodrach, wielkie boczki i uda I niestety to nie są moje urojenia czy problem z zaakceptowaniem siebie, ale baaardzo realne kg
No, ale moze do lata będzie ok

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-02 o 14:07
Stary 2009-02-02, 14:15   #227
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Miśka84 dziękuję ale niestety ma..najbardziej wkurzają mnie boczki chyba bo nieważne jak luźne w biodrach mam spodnie to je i tak widać
i w ogóle jestem niska ehh.. przed chwilą zadzwoniła do mnie taka babka z Trolla na modelkę rozmiaru M i się umówiłyśmy na czwartek, ale przez to, że jestem ileś cm za niska i noszę raczej S to nie wiem czy się dostanę, a szkoda..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 14:16   #228
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Taaaa... tylko 15 kg tłuszczyku za dużo Narzekać na co to nie mają Vadi, Maja czy U...Girl, ale ja mam jednak te 110 cm w biodrach, wielkie boczki i uda I niestety to nie są moje urojenia czy problem z zaakceptowaniem siebie, ale baaardzo realne kg
tez mam 110 w biodrach 63 cm udo. 78 cm talia.
jednak ja mam grube kosci i np moje nogi nie sa zgrabne. mam takie dwie parówy ;/
no zobaczymy której sie uda wiecej schudnac
Stary 2009-02-02, 14:20   #229
Miśka84
BAN stały

Cytat:
tez mam 110 w biodrach 63 cm udo. 78 cm talia.
jednak ja mam grube kosci i np moje nogi nie sa zgrabne. mam takie dwie parówy ;/
no zobaczymy której sie uda wiecej schudnac
No nie żartuj Po prostu zerżnełaś moje wymiary hehhe
Stary 2009-02-02, 14:26   #230
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
No nie żartuj Po prostu zerżnełaś moje wymiary hehhe

tylko jest miedzy nami jedna różnica. ty siebie akceptujesz a ja siebie totalnie nie !! mało kiedy wychodze do baru...a tak naprawde mam dusze imprezowicza.
a zreszta pisalam juz to i ty mi cos tam odp
Stary 2009-02-02, 14:28   #231
imago84
Wtajemniczenie

też chcialam sie przyłączyc do wspólnego odchudzania ale nie mam motywacji poza tym TŻ uważa ze teraz dobrze wygladam... poćwicze sobie ale na diete raczej nie przechodzę
dziś 5 dzięń a6w a juz mi ciężko, kiedys jakoś lekko mi szly te brzuszki...
co dziwniejsze bardziej podobam się sobie jak jestem naga niż w ciuchach, chyba ze mną juz nie tak całkiem
Stary 2009-02-02, 14:37   #232
Anulkaa
Raczkowanie

ale dzisiaj smutne tematy tutaj ( o wykorzystywanych dzieciach) , nienawidzę przemocy , a w szczególności jeśli chodzi o dzieci. tyle się słyszy ostatnio o pobiciach, niezawinionych śmierciach,Boże jakie to niesprawiedliwe. normalnie ryczę jak widzę w tv dzieciątko w szpitalu pod aparaturą i pokazują siniaki na takim maleńkim ciałku. jestem za najostrzejszym wymiarem kary jeśli sprawa dotyczy dzieci.
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 14:41   #233
wantxme
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
też chcialam sie przyłączyc do wspólnego odchudzania ale nie mam motywacji poza tym TŻ uważa ze teraz dobrze wygladam... poćwicze sobie ale na diete raczej nie przechodzę
dziś 5 dzięń a6w a juz mi ciężko, kiedys jakoś lekko mi szly te brzuszki...
co dziwniejsze bardziej podobam się sobie jak jestem naga niż w ciuchach, chyba ze mną juz nie tak całkiem
imago84 ty jestes naturalnie taka blada? czy to tylko takie zdjęcie?

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

Stary 2009-02-02, 14:44   #234
wantxme
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
ale dzisiaj smutne tematy tutaj ( o wykorzystywanych dzieciach) , nienawidzę przemocy , a w szczególności jeśli chodzi o dzieci. tyle się słyszy ostatnio o pobiciach, niezawinionych śmierciach,Boże jakie to niesprawiedliwe. normalnie ryczę jak widzę w tv dzieciątko w szpitalu pod aparaturą i pokazują siniaki na takim maleńkim ciałku. jestem za najostrzejszym wymiarem kary jeśli sprawa dotyczy dzieci.

ja tak samo! tylko mam ochote sama im coś zrobić..tym ido**m co tak ranię biedne niewinne istoty..

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

Stary 2009-02-02, 14:58   #235
imago84
Wtajemniczenie

Cytat:
imago84 ty jestes naturalnie taka blada? czy to tylko takie zdjęcie?
zdjęcie tak wyszło bo je rozjaśnialam
lubie brązery i tego typu sprawy, ale na solarium nie chodzę
Stary 2009-02-02, 15:16   #236
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Miska kochana co ty znowu wygadujesz?? Jas uwielbiam Twoja figure a te zdjecia w mini ktore widzialam ahhhh brak mi slow xD ;** Buzzz

witam

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 15:36   #237
wantxme
Wtajemniczenie

niedługo trzeba zabrać się za naukę...

Misia a ty co robisz sobie tak całymi dniami bo juz chyba nie studiujesz nie pracujesz

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

Edytowane przez wantxme
Czas edycji: 2009-02-02 o 15:38

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 15:37   #238
domininia
Rozeznanie

Ale dziewczyny lecicie jak burza!Nie dosc ze nowy watek to na dodatek juz 8 stronaJa tak sie zastanawiam czy sie nie dolaczyc do waszej akcji"chudnijmy razem"Ale nie wiem czy to nie bedzie smieszne jak ja chce tylko 2 kg schudnac,nawet w sumie nie musialabym chudnac a raczej ujedrnic sie,zeby troche miesnia przybylo,ale zeby to zrobic to silownia by sie przydala a ja przez nastepne 2 tyg mam sesje i niemam czasu zeby pojsc;/
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 15:38   #239
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
niedługo trzeba zabrać się za naukę...

Misia a ty co robisz sobie tak całymi sniami bo juz chyba nie studiujesz nie pracujesz
nawet mi o tym nie przypominaj ja wlasnie powinnam siedziec w bibliotece i pisac prezentacje ;/

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 15:39   #240
justyss
Wtajemniczenie

witam ja wlasnie niedawno wrocilam z pracy i dzis zamierzam spedzic wieczor u TZ
sprzedaje moj tel bo mnie wkurza i planuje go sprzedac na all bo w komisie nie chca kupic

zawsze marzyl mi sie w tym miejscu tatuaz
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1233566758

Edytowane przez justyss
Czas edycji: 2009-02-02 o 15:40
justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości