![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: American girls cz. Viii
uff przez 2 h was nadrabiałam,a nie było mnie raptem od wczorajszego popołudnia ;] wy niedobre xD
Agula_88 jestes z Olsztyna?? bo pamiętam ze kiedys ktos pisała o takim nicku,albo podobnym i własnie był,ale nie pamiętam dokładnie czy to ty czy nie ty hmm nanaaana ja mam tak samo jesli chodzi o związki,wiec będziemy sie martwić razem.Miałam do tej pory znajomości głowie przelotne,tak na krótko, i teraz nie wyobrażam sobie miec kogos na stałe...nie wiem jakimi kryteriami kierowac sie przy takim wyborze...ogólnie mam mętlik w głowie w tych sprawach,i jestem baardzo facetami rozczarowana ,bo jak byłam ostatnio w klubie,to koleś z którym jedynie tańczyłam chciał mnie zaprosić do domu....ekhm ..i teraz takie mam wrażenie że każdemu tylko o to chodzi ...no nie wiem. nanaana jak masz ochote o tym pogadać to moge ci podac moje gg na priva ![]() dzisiaj ide chyba znowu do klubika,pobawić sie bo będzie 'dzien piwa" i otwarty bar na piwo z tego co dobrze dowiedziałam sie ![]() ![]() Czekoladka wysłałam ci zaproszenie,bo masz ukrytą galerie,a chce cie w koncu zoabczyc ... |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
krokodylek na codzień sie nie myśli i nie słyszy o takich rzeczach, nie zdajemy sobie nawet sprawy ile tego wokoł nas jest, niestety
![]()
#213 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a zestawy domowe suuuper-dzieki, wlasnie sie ostatnio zastanawialam nad takimi, jak sie ubrac jak np ktos wpadnie na chwile podrzucic notatki i na szybka kawke, to dziwnie sie ubierac w jakas koszule itp bo to takie nienaturalne po domu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jedno wiem napewno ze trzeba zaczac cos z tym robic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
uciekam sie uczyc, mam nadzieje ze dzisiaj wkoncu mi sie uda chociaz troche pouczyc bo jak nie to ciemno widze swoja sesje ...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chce robic taki tatuaż jak tylko będę mieć jakąs kasę na stopie/dole łydki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1233567010 Chiii gdzie Ty znajdujesz spodnie na długosć 110 cm??? Dla mnie takich nie ma niestety np. we wranglerze i lee roz. na długość 35-36 są tylko do roz. 30 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
Witam was AG
![]() U mnie oka,poćwiczyłam i trzymam się twardo haha pozdrawiam ![]()
#219 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale nikt nie zakładał to postanowiłam wziąść sprawy w swoje ręce ![]() Cytat:
nie mogę uwierzyć w to co czytam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja plauje na wiosne tatuaż taki na piersi lewej tak jak serduszko jest ![]() ![]() ![]() ![]() a nastepny to na pewno bedzie jakis tygrys ![]() ![]()
![]() razem 06.01.2012 narzeczona 12.04.2013 ślub 07.06.2014 będzie dziecię 26.04.2017 ![]() https://www.instagram.com/wantxme/ Edytowane przez wantxme Czas edycji: 2009-02-02 o 13:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Albo chociaż wymiary napisz, bo masz tyle kg i zrostu co ja, wiec jestem ciekawa jak Ci sie te kg rozłożyły ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-02 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
BAN stały
|
Taaaa... tylko 15 kg tłuszczyku za dużo
![]() ![]() ![]() No, ale moze do lata będzie ok ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-02 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Miśka84 dziękuję ale niestety ma..najbardziej wkurzają mnie boczki chyba bo nieważne jak luźne w biodrach mam spodnie to je i tak widać
![]() i w ogóle jestem niska ehh.. przed chwilą zadzwoniła do mnie taka babka z Trolla na modelkę rozmiaru M i się umówiłyśmy na czwartek, ale przez to, że jestem ileś cm za niska i noszę raczej S to nie wiem czy się dostanę, a szkoda.. |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() jednak ja mam grube kosci i np moje nogi nie sa zgrabne. mam takie dwie parówy ;/ no zobaczymy której sie uda wiecej schudnac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
też chcialam sie przyłączyc do wspólnego odchudzania ale nie mam motywacji poza tym TŻ uważa ze teraz dobrze wygladam... poćwicze sobie ale na diete raczej nie przechodzę
![]() dziś 5 dzięń a6w a juz mi ciężko, kiedys jakoś lekko mi szly te brzuszki... co dziwniejsze bardziej podobam się sobie jak jestem naga ![]() ![]()
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
ale dzisiaj smutne tematy tutaj ( o wykorzystywanych dzieciach) , nienawidzę przemocy , a w szczególności jeśli chodzi o dzieci. tyle się słyszy ostatnio o pobiciach, niezawinionych śmierciach,Boże jakie to niesprawiedliwe. normalnie ryczę jak widzę w tv dzieciątko w szpitalu pod aparaturą i pokazują siniaki na takim maleńkim ciałku. jestem za najostrzejszym wymiarem kary jeśli sprawa dotyczy dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tak samo! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
zdjęcie tak wyszło bo je rozjaśnialam
lubie brązery i tego typu sprawy, ale na solarium nie chodzę
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam ![]() ![]()
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
niedługo trzeba zabrać się za naukę
![]() Misia a ty co robisz sobie tak całymi dniami bo juz chyba nie studiujesz nie pracujesz ![]()
![]() razem 06.01.2012 narzeczona 12.04.2013 ślub 07.06.2014 będzie dziecię 26.04.2017 ![]() https://www.instagram.com/wantxme/ Edytowane przez wantxme Czas edycji: 2009-02-02 o 15:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
Ale dziewczyny lecicie jak burza!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
nawet mi o tym nie przypominaj ja wlasnie powinnam siedziec w bibliotece i pisac prezentacje ;/
#240 |
Wtajemniczenie
|
witam ja wlasnie niedawno wrocilam z pracy i dzis zamierzam spedzic wieczor u TZ
sprzedaje moj tel bo mnie wkurza i planuje go sprzedac na all bo w komisie nie chca kupic zawsze marzyl mi sie w tym miejscu tatuaz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1233566758
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-02 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.