Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-02, 10:42   #2731
katarzinka
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
hejhoł

no to zdrowiej szybciutko i pogłaskaj brzusio od cioci Dzasty
zdrowiejem
i poglaskany

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

na szczescie w dzien juz moge prawie normalnie funkcjonowac, ale w nocy jest jeszcze tragicznie ale jutro ide na wizyte do gina to moze pozwolic mi chodzic na basen, bo tesciowa sie zaofiarowala, ze zasponsoruje mi karnet i bedzie ze mna chodzic

basenik dobra sprawa, raz wysiłek nie grozi przegrzaniem, dwa wysiłek z odciążeniem - a na Twoje plecki w sam raz

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki
Miałam pracowity weekend ale częściowo udany- zdałam egzamin! Odpowiadając na 45 pytań z 50 prawidlowo w teście wielokrotnego wyboru dostałam 3,5 (zeby 3 dostac trzeba było miec 80% skuteczności). Zdało nas 4 osoby na 46 zatem jestem wyróżniona.
Po teście poszłam do dr i z nim pogadałam bo pytania o polimery były bardzo nieścisłe, niektóre wręcz błędne. Powiedział że w sumie on za bardzo w tym nie siedzi i być może pytania były źle sformułowane i poprosił bym poprawiła tak, jak uważam za słuszne.
Zastanawia mnie tylko fakt - po co facet zadaje pytania skoro nie zna odpowiedzi ???
Jednym słowem kiłka
Drugi egzamin nas poraził. wszystkich- nie tylko mnie. Szykuję się na poprawkę

...
przeczytałam w Angorze taki dowcip:
Mrówka może podnieść 50-krotność własnego ciała. pewnie jest najlepszym pracownikiem Biedronki"
egzamin rewelka normalnie aż mi wstyd 3maj sie i bądź dzielna
a dowcip
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 11:26   #2732
kotekk81
Zakorzenienie

...Anglia lekko opruszona sniegiem.... Anglicy spanikowani no ubaw mam po pachy i to w poniedzialek...ale nie bede sie wypowiadac na temat Anglikow coby nikogo nie urazic

Dzasta no to widze ze nie tylko ja mialam problemy ze spaniem

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 11:41   #2733
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Kurna wkurzam się bo chcę sprawdzić dostępność zmywary, piszę na gg i dzwonię a tam cisza. Napisałam już nawet do drugiego sklepu i dalej nic.
Cytat:
Miałam pracowity weekend ale częściowo udany- zdałam egzamin! Odpowiadając na 45 pytań z 50 prawidlowo w teście wielokrotnego wyboru dostałam 3,5 (zeby 3 dostac trzeba było miec 80% skuteczności). Zdało nas 4 osoby na 46 zatem jestem wyróżniona.
Po teście poszłam do dr i z nim pogadałam bo pytania o polimery były bardzo nieścisłe, niektóre wręcz błędne. Powiedział że w sumie on za bardzo w tym nie siedzi i być może pytania były źle sformułowane i poprosił bym poprawiła tak, jak uważam za słuszne.
Iza normalnie wymiatasz. Jak będę miała problemy z rachunkowością to też do Ciebie na korki uderzam. W końcu jesteś "mózg" w każdej dziedzinie.

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
najgorszy moment byl jak nam facet przed maske wyskoczyl i przewrocil sie na srodku ulicy (albo pijany albo samobojca). Mowie wam gdyby nie szybka reakcja mego meza bylaby tragedia.

dlatego moja mama zawsze mowila ze nie ma sensu lzow ronic, bo pozniej bol glowy gwarantowany. Sciskacz ode mnie

No to zesmy potancowali, furore w kiecce zrobilam (jak zreszta zawsze ) .
Ad 1 - OMG dobrze ze się nic nie stało.
Ad.2 -
Ad 3 - skromniacha (jak zawsze)

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
...Anglia lekko opruszona sniegiem.... Anglicy spanikowani no ubaw mam po pachy i to w poniedzialek...ale nie bede sie wypowiadac na temat Anglikow coby nikogo nie urazic
Haha moja kuzynka zawsze jak przyjedzie do Polski to sporo mi opowiada. Na temat śniegu i spanikowania też już słyszałam
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 11:59   #2734
kotekk81
Zakorzenienie

widze Was hihihi

kruca bombka trzeba sie zabrac za obiad bo za jakies 2h jestem umowiona na ploty i pewnie nie zdaze wrocic przed malzem

Stary 2009-02-02, 12:03   #2735
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Ad 3 - skromniacha (jak zawsze)
Ano dla chcacych obejrzec moja kiece http://nasza-klasa.pl/profile/676409/gallery/103

Gosia a moze zadzwon ?
Cytat:
kruca bombka trzeba sie zabrac za obiad bo za jakies 2h jestem umowiona na ploty i pewnie nie zdaze wrocic przed malzem
Bieri sie za obiad bo maz bedzie glodowac. A my wrocilismy z kulinarna wyprawka od moich rodzicow i ja zabunkrowalismy na poddaszu co by sie nikt nam do niej nie dobral hehehe.

Kasienko zaraz zboczuchy... Jak jest co eksponowac to dlaczego nie
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 12:10   #2736
kotekk81
Zakorzenienie

o raaaajuuuu Daget ale z Ciebie lachon wlasnie rzucilam okiem na fotki na nk i szczene z podlogi zbieram

a obiadek robie z doskoku - dzis szef kuchni poleca : barszczyk czerwony z uszkami, a na drugie gulasz z kasza i ogorkiem kiszonym

Stary 2009-02-02, 12:17   #2737
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
o raaaajuuuu Daget ale z Ciebie lachon wlasnie rzucilam okiem na fotki na nk i szczene z podlogi zbieram

a obiadek robie z doskoku - dzis szef kuchni poleca : barszczyk czerwony z uszkami, a na drugie gulasz z kasza i ogorkiem kiszonym
A dziekuje . Az sie zarumienilam. A na szczene uwazaj dentysci sa drodzy.
Obiadek smakowity, choc od kilku tygodni mam kaszowstret .

Jestem dzis tak troszke rozbita, jutro ide do szpitala. Moj maz mial wziasc urlop, a przed chwila dzwonil i maja nieciekawa sytuacje w pracy i nie wiadomo co z jutrem.
A tak w ogole to nasi znajomi w sobote mocno sie wpatrywali w moj brzuszek i przyznali sie ze czekali ze zadzwonimy do mojej mamy w dniu babci z zyczeniami. Hehehe oni to sa wariaci do entej potegi. Moze w przyszlym roku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 12:26   #2738
kotekk81
Zakorzenienie

Dagus a to cos powaznego ze do szpitala jedziesz??

u nas tez niestety nie jest kolorowo - wiadomo kryzys jest wszedzie - u mojego malza w pracy z 50 ludzi zostalo 20...na szczescie moj sie jeszcze trzyma....tfu tfu odpukac w niemalowane

a co do brzuszka.....hmmmm moja babcia miala nadzieje ze w Dniu Babci zloze jej zyczenia z okazji Prababci a mama mi powiedziala ze ona rowniez czekala na telefon i w przyszlym roku jak najbardziej zyczenia rowniez i ona chce przyjmowac co sie to porobilo a niedawno mi mowily ze sa za mlode hihihi

Stary 2009-02-02, 13:18   #2739
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Dagus a to cos powaznego ze do szpitala jedziesz??
Bede miec robione badania nastawione na USG jelit w zwiazku z moim zespolem nadwrazliwego jelita ostatnio zdiagnozowanym. Doszlysmy z lekarka do wniosku ze zrobimy dokladne badania aby wyzbyc sie wszelkich watpliwosci. Aaaaa i wczoraj zdecydowalismy sie z mezem na zakup dodatkowego ubezpieczenia zdrowotnego. Jedna z dziewczyn juz takie ma prawda?
Stary 2009-02-02, 13:20   #2740
kasienka1985
Zakorzenienie

hejka krejzolki

Cytat:
Napisane przez madzikk85 Pokaż wiadomość
puk puk!!!co tutaj sie stalo ze tak cicho jest???wena mnie opuscila wiec tylko sie ladnie witam i uciekam na obiadek a potem czeka mnie nauka...gdyby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce...macie jakies sposoby na mobilizacje?
hmmmmmmmmm...
ja mam niezawodny sposób na mobilizację!
po prostu się nie ucz
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
No i zostałam przyłapana na podczytywaniu. Wiem znów mnie nie było bardzo długo, znów miałam do przezytania masę stron ale już nadrobiłam.
Znów praca przez całe dnie i padanie na pysk po powrocie do domu.

Tak wogóle to pozdrawiam gorąco z mega mroźnej i wietrznej Jastarni. Nareszcie mamy kilka chwil wolnego, możemy się wyciszyć i odpocząć. Jesteśmy tu już trzeci raz poza sezonem ..... cisza spokój, wręcz pustki słychać tylko szum morza.
A tym razem to wogóle mamy farta, bo mój teść ma obrzydliwie bogatego przyjaciela i tenże przyjaciel ma mega wypasiony apartament wykupiony na własność w Jastarni w tym ośrodku http://www.zdrojowy.com.pl/pl/ no i jako mega szczęściarze dostaliśmy klucze i za free możemy tu siedzieć nawet dwa miesiące. Mamy ogromny taras z widokiem na morze i całą zatokę i z jacuzzi ale chyba nie skorzystamy .....bo jeszcze woda nam zamarznie..... jest po prostu bosko ..... cała plaża dla nas .... jeśli ktoś żyje w wariackim tempie codzinnie przeciska się przez dzikie tłumy ludzi to taki zmiowy wypad to po prostu balsam dla duszy. Powietrze jest tak czyste i swieże, że aż nas głowy rozbolały

No i tu wielka prośba do naszej kasieńki dbaj o tego boćka, miziaj go i przytulaj coby jeszcze ze trzy latka poczekał i przytargał mi czekoladkowe bliźniaczki

No i totalna załmka, bo dzisiaj stanęłam na wagę i przybyło mi od wesela 7 kg a to wszystko przez to że nie mam czasu na siłownię ..... chlip, chlip stara, gruba i jeszcze głupia ...... muszę zacząć ganiać na siłkę bo niebawem lato a tu taki słoń szok. Ok limit miesęcznego marudzenia wyczerpałam
A w związku z moją nową dietą zapraszam wszystkich na meeega lody z polewą czekoladową
Ad.1- no masz fuksa, że wróciłaś, bo byłby łomot
Ad.2- zazdraszczam obrzydliwie bogatych znajomych Twojego teścia mrrrrrr
Ad.3- obiecuję, że dopiero jak bedzie chciał mi przynieść berbecia zacznę go głaskać "pod włos" , w tymże czasie obiecuję go wyszczotkować i posłać do Was z niewielką pomocą naszej AGU-GURU
Ad.4- nie bucz, ja tez się nieco "zesłoniłam"- nie jesteś sama
Ad.5- buahahahahahahahahahhaha
chyba z rok nie jadłam lodów

Cytat:
Hahaha jak to mówią "Jak dziewica i chciałaby i sie boi" Zaryzykuj a co tam
buahahahahahhahahha
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Jako, że zaliczam sie do grupy gadów .
Da da
ja też <widać po avku>

Kcem do Was napisać od samego rana, ale ciągle ktoś mi przeszkadza.
Albo dupe truje, albo na kawe przyjedzie
No nic, chwalę się ze wczoraj zakupiliśmy autko z małżem mym.
W sobotę byłam na baletach zamiast pojechac na egzamin
Dziś idę na body space- cholera co rusz muszę przerywać kurację, bo jak nie urok to sr...ka
Skończyłam szamać płatki i biorę się za robotę.
Powiem Wam, że zaczynam się martwić o swoją posadkę...
Kryzys nas dopadł
I z biura pierwsza polecę ja jakby co
Szkoda gadać o tym co się dzieje w naszym poje..nym kraju!!!!
I bądź tu patriotą... phi

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 13:25   #2741
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Bede miec robione badania nastawione na USG jelit w zwiazku z moim zespolem nadwrazliwego jelita ostatnio zdiagnozowanym. Doszlysmy z lekarka do wniosku ze zrobimy dokladne badania aby wyzbyc sie wszelkich watpliwosci. Aaaaa i wczoraj zdecydowalismy sie z mezem na zakup dodatkowego ubezpieczenia zdrowotnego. Jedna z dziewczyn juz takie ma prawda?
a no ja mam

Kasieńko, bido moja, łączę się w bólu z pracą... A jak jest tak źle jak piszesz, to zacznij może już teraz ukradkiem rozglądać się za inną robotą.

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 13:28   #2742
kotekk81
Zakorzenienie

Dagus to ja za jutrzejszy dzien, oby wyniki byly dobre

Kasienko a no widzialam Cie przyczajona-podczytujaca ale se pomyslalam zes pewnie zajeta

dziewczyny nawet mnie nie straszcie tym kryzysem bo ja tu wracac chce a tu chyba z praca lipa no ale nic jak postanowione tak zrobimy w sierpniu wielki powrot

a tak odbiegajac od tematu macie jakies plany/pomysly na walentynki

Stary 2009-02-02, 13:30   #2743
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Ano dla chcacych obejrzec moja kiece http://nasza-klasa.pl/profile/676409/gallery/103
Uuuuu, ale kieca, ale lacha. Nie dziw, że furora była.
Już zamówiłam

Cytat:
Bede miec robione badania nastawione na USG jelit w zwiazku z moim zespolem nadwrazliwego jelita ostatnio zdiagnozowanym. Doszlysmy z lekarka do wniosku ze zrobimy dokladne badania aby wyzbyc sie wszelkich watpliwosci.
Ojej no to trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze powychodziło i żeby jelito sie odwrażliwiło

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że zaczynam się martwić o swoją posadkę...
Kryzys nas dopadł
I z biura pierwsza polecę ja jakby co
Szkoda gadać o tym co się dzieje w naszym poje..nym kraju!!!!
Jakie kupiliście?
Kacha jak oni Ciebie wyrzucą to z kim oni tam pić będą Zobaczysz, przekalkulują i zostaniesz
A ja dziś na aerobic gonie

Kacha czy Ty dostałaś już jakiegoś maila od tych staników, bo ja jeszcze nic nie dostałam i zaczynam się martwić bo to od piątku.
Stary 2009-02-02, 13:45   #2744
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Gosiaczku pojechałaś naszej Kasi- oprócz wspólnego picia w pracy doceniają Kasię za inne walory( nóżki, biuścik super wyeksponoweny przez staniki Ewy Bien...no i ogólnie jej umiejętności
Odpowiadam ci że ten termoforek jest właśnie z Biedronki- nazwałam go Forek
U nas jest tego jeszcze dużo- Oborniki to taki zaścianek Wrocławia-mieszkają tu głównie starsi ludzie więc zabawki i tego typu pierdołki leżą długo.

Co ja chciałam powiedzieć- ma któras ochotę na placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym? Bo mi się zachciało tak ze masakra
Stary 2009-02-02, 13:47   #2745
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Zboczuchy bo Cię za dupencję trzyma małż!!
A plecki masz calkiem atrakcyjne chudzielcu
Cytat:
Ojej no to trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze powychodziło i żeby jelito sie odwrażliwiło

Jakie kupiliście?
Kacha jak oni Ciebie wyrzucą to z kim oni tam pić będą Zobaczysz, przekalkulują i zostaniesz
A ja dziś na aerobic gonie

Kacha czy Ty dostałaś już jakiegoś maila od tych staników, bo ja jeszcze nic nie dostałam i zaczynam się martwić bo to od piątku.
Ad.1- buahahahahahahahhahahahah aha tekst roku -umarłam-
Ad.2- Fordzik Focus 2000r. czerwoniasty fantastyczny kombiak
Ad.3- Eeee tam... na wino niedługo mieć nie będą- to pijaka wyrzucą
Ad.4- Właśnie miałąm o tym napisać i cholerka zapomniałam!!! kotuś do mnie ciule też meila nie wysłali!!! A cycki dziś dolazły, bo mama do mnie dzwoniła.
Więc przygotuj się na przesyłkę niebawem

Kurczaku dziołchy prackę kończę!
Ależ mi dziś dzień szybko zleciał, że ho ho

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2009-02-02 o 13:50 Powód: jakiś babol mi sie wkleił! :[
Stary 2009-02-02, 13:57   #2746
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
a no ja mam
Dobrze pamietalam

Cytat:
Dagus to ja za jutrzejszy dzien, oby wyniki byly dobre

a tak odbiegajac od tematu macie jakies plany/pomysly na walentynki
W zwiazku z powyzszym 2 dni moze mnie znow nie byc z wami . Dzieki za kciuki.
My liczymy na to ze zalapiemy sie na impreze taneczna . A prezencior dla mego mezusia zrobie po powrocie ze szpitala, skromniuchno bo wiele wydatkow ostatnio...

Cytat:
.
Dziekowac, tez mam taka nadzieje bo czasami placze z bolu...

Cytat:
Co ja chciałam powiedzieć- ma któras ochotę na placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym? Bo mi się zachciało tak ze masakra
Ja chcem Izus jakas taka glodna jestem dzis
Cytat:
Zboczuchy bo Cię za dupencję trzyma małż!!
A plecki masz calkiem atrakcyjne chudzielcu

Dupencje? Toz to dwa groszki wedlug mojej mamy . I jak jej powiedzialam w sobote ze waze 58kg to mi nie uwierzyla a waga faktycznie tyle wskazuje.... I tylko nie chudzielcu
Mam nadzieje Kasienko ze jednak z praca wszystko bedzie dobrze, wiem co to znaczy jak sie wie ze jak cos to sie pierwszej leci, tez mialam taki moment w swojej bylej pracy... Trzymam
Uwielbiam kombiaki a czerwone to juz calkowity wypas.
Stary 2009-02-02, 14:02   #2747
kasienka1985
Zakorzenienie

Zmykam pysie!
Jak zrobie fotke nowego autka- to Wam wkleje!
Busśśśśki

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-02-02, 14:05   #2748
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Gosiaczku pojechałaś naszej Kasi- oprócz wspólnego picia w pracy doceniają Kasię za inne walory( nóżki, biuścik super wyeksponoweny przez staniki Ewy Bien...no i ogólnie jej umiejętności
Odpowiadam ci że ten termoforek jest właśnie z Biedronki- nazwałam go Forek
U nas jest tego jeszcze dużo- Oborniki to taki zaścianek Wrocławia-mieszkają tu głównie starsi ludzie więc zabawki i tego typu pierdołki leżą długo.

Ale ja tak ładnie pojechałam, tak z lubienia jej a że biuścior i nogi i w ogóle to ma sie rozumieć.

Placka chcem i termoforek też

Cytat:
Ad.3- Eeee tam... na wino niedługo mieć nie będą- to pijaka wyrzucą
Ad.4- Właśnie miałąm o tym napisać i cholerka zapomniałam!!! kotuś do mnie ciule też meila nie wysłali!!! A cycki dziś dolazły, bo mama do mnie dzwoniła.
Więc przygotuj się na przesyłkę niebawem
Ale ja jeszcze nie płaciłam, cholera może wpłacę, tylko że tam napisali że maila z potwierdzeniem przyślą moze tam zadzwonie

Wino teraz tanie, zobaczysz, zostaniesz

Fordki Focusiki fajowe, kombiaków wprawdzie nie lubie ale ogólnie samochód jest ok.
Stary 2009-02-02, 17:28   #2749
dzasta110
Wtajemniczenie

Ale jestem wściekła
mam poprawkę egzaminu nie lubię takich sytuacji

i na dodatek licytacja "moich" butów przekroczyła 150 zł a więcej za nie nie dam

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 17:35   #2750
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

wow obejrzałam
ale z Ciebie lasencja - musze to po raz kolejny obejrzeć i oczywiście, że jest co eksponowac

Cytat:
Ale jestem wściekła

i na dodatek licytacja "moich" butów przekroczyła 150 zł a więcej za nie nie dam
głowa do gory - zdasz śpiewająco a butki znajdziesz jeszcze lepszejsze

a ja pokłóciłam sie z mężulem kurde kurde kurde
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 18:59   #2751
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, dziewczynki!

Nie mam czasu Was podczytywać nawet, zabieram się za doplom.

W środę idę do fryzjera, w końcu! W sobotę będziemy z T. bawić się na weselu kuzynki i od tej soboty co tydzień coś się będzie działo.

Miłego wieczoru!
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 19:22   #2752
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

Cytat:
Dzieki dziewczyny za te slowa, bo podroz mielismy koszmarna nie dosc ze trwala 10 godzin ( a zawsze jedziemy max 6), caly czas nam snieg padal w szybe, minelismy 2 wypadki (osobowki sie zderzyly z tirami) i korki niemilosierne w zwiazku z zamknieciem drogi a najgorszy moment byl jak nam facet przed maske wyskoczyl i przewrocil sie na srodku ulicy (albo pijany albo samobojca). Mowie wam gdyby nie szybka reakcja mego meza bylaby tragedia.

No to zesmy potancowali, furore w kiecce zrobilam (jak zreszta zawsze ) a za 2 tygodnie podobno zabawa walentynkowo-przebierancowa sie szykuje. Juz kombunujemy co zrobic aby pojechac.
ad. 1 dobrze, ze wszystko sie dobrze skończyło
ad. 2 oglądając zdjęcie na naszej klasie to ja się wcale nie dziwię, żeś taką furorę zrobiła

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
basenik dobra sprawa, raz wysiłek nie grozi przegrzaniem, dwa wysiłek z odciążeniem - a na Twoje plecki w sam raz
tylko na razie muszę z tym basenem poczekać, bo przypałętała się do mnie jakaś infekcja i na razie mam powtórzyć badanie moczu i wtedy zobaczymy

Cytat:
Jestem dzis tak troszke rozbita, jutro ide do szpitala. Moj maz mial wziasc urlop, a przed chwila dzwonil i maja nieciekawa sytuacje w pracy i nie wiadomo co z jutrem
to trzymam za dobre wyniki

Cytat:

W sobotę byłam na baletach zamiast pojechac na egzamin

Powiem Wam, że zaczynam się martwić o swoją posadkę... Kryzys nas dopadł I z biura pierwsza polecę ja jakby co
ad. 1 gratuluje samochodu
ad. 2 no tak egzamin nie zając nie ucieknie
ad. 3 to może powoli zacznij szukać czegoś

Cytat:
to lepiej niech oni nie kalkulują

Cytat:
jak jeszcze zostały to ja bardzo chętnie się poczęstuję

Cytat:
a co ci ten mąż zrobił nie wie, że kobiety w ciąży nie wolno denerwować

Edytowane przez malutka_24
Czas edycji: 2009-02-02 o 19:23
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 19:43   #2753
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Zmykam pysie!
Jak zrobie fotke nowego autka- to Wam wkleje!
Busśśśśki
No czekamy, uwielbiamy fociaki <mniam>

Cytat:
Placka chcem i termoforek też
Cos misie wydaje ze Izka bedzie nam robic zakupy w Biedronce i wysylac po kraju w paczkach

Cytat:
Ale jestem wściekła

Dzasti . Nic nie dzieje sie przez przypadek, widocznie tak mialo byc. Jeszcze sie usmiechniesz do tej sytuacji zobaczysz. Buuuziak
Cytat:
ad. 2 oglądając zdjęcie na naszej klasie to ja się wcale nie dziwię, żeś taką furorę zrobiła
Cytat:
wow obejrzałam
ale z Ciebie lasencja - musze to po raz kolejny obejrzeć i oczywiście, że jest co eksponowac

Ach dziekuje, ale wy mi dzis slodzicie. A co ten niedobry maz uczynil?????

Malutka nie zazdraszczam infekcji, mnie to sie ostatnio czesto cos przyplatowuje, az sie boje isc na basen.... Postanowilam ze w tym tygodniu wybieram sie na cytologie w koncu

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
W środę idę do fryzjera, w końcu! W sobotę będziemy z T. bawić się na weselu kuzynki i od tej soboty co tydzień coś się będzie działo.
O prosze Asiuk zaczela imprezowy maraton

Aaaaa wlasnie wszamalam dwie czesci buleczki.... tak za mna chodzila bulka z maselkiem i miodem ze nie dalam rady tego powstrzymac

Madzik jak nauka?
Stary 2009-02-02, 19:49   #2754
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Własnie temperature mierze i pisze jedna reką ale czad chyba cos sie do mnie dobiera bo mam gule w gardle i az mi od tego niedobrze sie robi.
Aaaaa kupiłam termoforek, tak właściwie to nie za bardzo takiego cuda potrzebuję ale jest taki śliczny, że...wziełam dwa dla siebie i dla siostruni. Jeden w różowym a drugi w niebieskim kubraczku.
W ogóle to wkurzyłam sie na staniory, niedawno dostałam maila, że kompletu, który zamówiłam nie ma więc wyślą mi tylko pojedynczy stanior. Wysłałam maila z zapytaniem czy mogę jakiś inny komplet na to samo zamowienie dobrac bo po co mam płacić za dwie przesyłki. Czekam na odpowiedź, chociaż czarno to widzę.
Cytat:
Ale jestem wściekła

Ojej jak to mówią "studia to nie wyścigi" (tylko nie bij) zdasz, zobaczysz. Też miałam poprawki.
Buty...znajdziesz ładniejsze. Te były fajne, ale żeby było Ci lżej to poświęcę się i napiszę, że były okropne i dobrze, że ich nie wylicytowałaś lepiej

Cytat:

A to małpa...ciężarną denerwuje...

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczynki!

W sobotę będziemy z T. bawić się na weselu kuzynki i od tej soboty co tydzień coś się będzie działo.

Miłego wieczoru!
Cześć Asiczku wpadnij chociaż po kilka zdań napisać o tym, co się będzie działo

Cytat:

tylko na razie muszę z tym basenem poczekać, bo przypałętała się do mnie jakaś infekcja i na razie mam powtórzyć badanie moczu i wtedy zobaczymy
Jako fanka basenu trzymam kciuki, żeby było wszystko ok i żebyś mogła się pluskać.

Ok idę chyba się położyć bo cosik strasznie mi zimno, może misiaka wyproboje, a później Bonda pooglądam (jak dotrwam).
Stary 2009-02-02, 19:56   #2755
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Własnie temperature mierze i pisze jedna reką ale czad chyba cos sie do mnie dobiera bo mam gule w gardle i az mi od tego niedobrze sie robi.
No nie nastepna.... Ja tez tu walcze co by mnie nic nie rozlozylo. Nawet Liloszka mi napisala ze sie kladzie spac bo zle sie czuje bo jest przeziebiona, a miala dzis sie pojawic..... No to dziewczyny zbiorowa kuracja , ktora to za pielegniarke ostatnio robila i zapomniala nad nami czuwac ???

Ja siedze i czekam na meza bo pojechal z fucha do kontrachenta.... I ma mi po drodze kupic 4 litry plynow na jutro do wypicia. Juz na sama mysl mi nie dobrze , jak ja dam rade to wszystko jutro w siebie wlac.....

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-02-02 o 19:57 Powód: bo samej w domu tak smutno :(
Stary 2009-02-02, 19:59   #2756
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzasti . Nic nie dzieje sie przez przypadek, widocznie tak mialo byc. Jeszcze sie usmiechniesz do tej sytuacji zobaczysz. Buuuziak
myślisz?? może i tak

Cytat:
Ojej jak to mówią "studia to nie wyścigi" (tylko nie bij) zdasz, zobaczysz. Też miałam poprawki.
Buty...znajdziesz ładniejsze. Te były fajne, ale żeby było Ci lżej to poświęcę się i napiszę, że były okropne i dobrze, że ich nie wylicytowałaś lepiej
haha no to sprawiłaś, że się uśmiałam niesamowicie

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-02-02 o 20:09
Stary 2009-02-02, 20:09   #2757
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
No nie nastepna.... Ja tez tu walcze co by mnie nic nie rozlozylo. Nawet Liloszka mi napisala ze sie kladzie spac bo zle sie czuje bo jest przeziebiona, a miala dzis sie pojawic..... No to dziewczyny zbiorowa kuracja , ktora to za pielegniarke ostatnio robila i zapomniala nad nami czuwac ???

Ja siedze i czekam na meza bo pojechal z fucha do kontrachenta.... I ma mi po drodze kupic 4 litry plynow na jutro do wypicia. Juz na sama mysl mi nie dobrze , jak ja dam rade to wszystko jutro w siebie wlac.....
No właśnie nie wiem co jest...która zapomniała o czuwaniu
Powinno się pić dużo, jakoś dasz rade

Cytat:
haha :haha: no to sprawiłaś, że się uśmiałam niesamowicie
O, to sie ciesze, że Ci humorka poprawiłam
Stary 2009-02-02, 20:21   #2758
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

A ja słonca moje czuję się w miarę dobrze Tzn głowa mnie pobolewala ale postałam na rękach i przestało (hehe stosowałam to też przy bólu okostnej- nie wiem na jakiej zasadzie to dziala ale czy to wazne?.Kamil się smieje ze po prostu rece mnie zaczynaja bolec i zapominam o innym bólu).
A nasza pielęgniarka to Kina- jak mogłyście zapomnieć
Kina wracj i zaklinaj zarazki!!!
Dzasta- buty ci sie inne trafią. 150 zł za butki nie ze skórki?? Pomyśl ile jeszcze przed Tobą sklepów stoi otworem...
A tak poza tym Gosiku co do rachunkowości to broń panie Boże- ekonomia mnie przezaża. Wyleciałabym z takich studiów już po pierwszych kolokwiach
A egzamin mialam z materiałoznawstwa...a ja bądz co bądz jestem chemikiem-polimerowcem i o polimerach wiele wiem (w odróznieniu od ekonomii, sztuki, historii, informatyki)

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2009-02-02 o 20:22 Powód: bo jakieś literówki się zdarzyły
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 20:39   #2759
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzasta- buty ci sie inne trafią. 150 zł za butki nie ze skórki?? Pomyśl ile jeszcze przed Tobą sklepów stoi otworem...
one były niby ze skóry naturalnej
doczytałam Izuś, że zażyłaś wykładowcę dobre
gratulacje za zdany egzamin i też masz poprawkę

Stary 2009-02-02, 20:58   #2760
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No chyba będe miała. Facet dał takie przełożenia na krążkach żeśmy się załamali. Normalnie jak zobaczylam jak mojemu koledze ręka z nerwów drżała tak, że zamiast prostej nierozciągliwej liny zrobiła mu się sprężynka to dostałam ataku śmiechu. Trudne zadania ze hej były. 3 godziny siedzieliśmy- max pkt to 6 a zaliczenie jest od 1,5 pkt bo sam powiedzial ze łatwo nie będzie.

A tam nie ma sie co przejmować- student bez lufy to nie student
Ja uznaje filozofię taką że jak nie rozumiem zadania to nie uczę się go na pamięć- umówiłam się z kolegą ma mi wytłumaczyć troszkę niektóre haczyki. Bo ja mechaniki ucze sie sama od podstaw a to jest wyższa szkoła jazdy-mechanika analityczna- i o ile aparat matematyczny mnie nie przeraża to związki kinematyczne bardzo. W sumie na egzamie facet powiedzial ze i tak sobie super radzę jak na laika i w porównaniu z kolegami inżynierami mechaniki. Ale marna to pociecha jak lufa się szykuje

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości