|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() i poglaskany ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a dowcip ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
...Anglia lekko opruszona sniegiem.... Anglicy spanikowani
![]() ![]() Dzasta no to widze ze nie tylko ja mialam problemy ze spaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 | |||
Wtajemniczenie
|
Kurna wkurzam się bo chcę sprawdzić dostępność zmywary, piszę na gg i dzwonię a tam cisza. Napisałam już nawet do drugiego sklepu i dalej nic.
![]() Cytat:
Cytat:
Ad.2 - ![]() Ad 3 - skromniacha (jak zawsze) ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
widze Was
![]() ![]() kruca bombka trzeba sie zabrac za obiad bo za jakies 2h jestem umowiona na ploty i pewnie nie zdaze wrocic przed malzem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |
Zakorzenienie
|
Ano dla chcacych obejrzec moja kiece http://nasza-klasa.pl/profile/676409/gallery/103
Gosia a moze zadzwon ? Cytat:
Kasienko zaraz zboczuchy... Jak jest co eksponowac to dlaczego nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
o raaaajuuuu
![]() ![]() a obiadek robie z doskoku - dzis szef kuchni poleca : barszczyk czerwony z uszkami, a na drugie gulasz z kasza i ogorkiem kiszonym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obiadek smakowity, choc od kilku tygodni mam kaszowstret ![]() Jestem dzis tak troszke rozbita, jutro ide do szpitala. Moj maz mial wziasc urlop, a przed chwila dzwonil i maja nieciekawa sytuacje w pracy i nie wiadomo co z jutrem. A tak w ogole to nasi znajomi w sobote mocno sie wpatrywali w moj brzuszek i przyznali sie ze czekali ze zadzwonimy do mojej mamy w dniu babci z zyczeniami. Hehehe oni to sa wariaci do entej potegi. Moze w przyszlym roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
Dagus a to cos powaznego ze do szpitala jedziesz??
u nas tez niestety nie jest kolorowo - wiadomo kryzys jest wszedzie - u mojego malza w pracy z 50 ludzi zostalo 20...na szczescie moj sie jeszcze trzyma....tfu tfu odpukac w niemalowane ![]() a co do brzuszka.....hmmmm moja babcia miala nadzieje ze w Dniu Babci zloze jej zyczenia z okazji Prababci a mama mi powiedziala ze ona rowniez czekala na telefon i w przyszlym roku jak najbardziej zyczenia rowniez i ona chce przyjmowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
Bede miec robione badania nastawione na USG jelit w zwiazku z moim zespolem nadwrazliwego jelita ostatnio zdiagnozowanym. Doszlysmy z lekarka do wniosku ze zrobimy dokladne badania aby wyzbyc sie wszelkich watpliwosci. Aaaaa i wczoraj zdecydowalismy sie z mezem na zakup dodatkowego ubezpieczenia zdrowotnego. Jedna z dziewczyn juz takie ma prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | |||
Zakorzenienie
|
hejka krejzolki
![]() Cytat:
ja mam niezawodny sposób na mobilizację! ![]() po prostu się nie ucz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ad.2- zazdraszczam obrzydliwie bogatych znajomych Twojego teścia ![]() Ad.3- obiecuję, że dopiero jak bedzie chciał mi przynieść berbecia zacznę go głaskać "pod włos" ![]() ![]() Ad.4- nie bucz, ja tez się nieco "zesłoniłam"- nie jesteś sama ![]() Ad.5- buahahahahahahahahahhaha ![]() chyba z rok nie jadłam lodów ![]() Cytat:
![]() Da da ja też <widać po avku> ![]() Kcem do Was napisać od samego rana, ale ciągle ktoś mi przeszkadza. ![]() Albo dupe truje, albo na kawe przyjedzie ![]() No nic, chwalę się ze wczoraj zakupiliśmy autko z małżem mym. ![]() W sobotę byłam na baletach ![]() ![]() Dziś idę na body space- cholera co rusz muszę przerywać kurację, bo jak nie urok to sr...ka ![]() Skończyłam szamać płatki i biorę się za robotę. Powiem Wam, że zaczynam się martwić o swoją posadkę... ![]() Kryzys nas dopadł ![]() I z biura pierwsza polecę ja jakby co ![]() Szkoda gadać o tym co się dzieje w naszym poje..nym kraju!!!! I bądź tu patriotą... phi ![]()
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasieńko, bido moja, łączę się w bólu z pracą... A jak jest tak źle jak piszesz, to zacznij może już teraz ukradkiem rozglądać się za inną robotą.
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
Dagus to ja
![]() ![]() ![]() Kasienko a no widzialam Cie przyczajona-podczytujaca ale se pomyslalam zes pewnie zajeta ![]() dziewczyny nawet mnie nie straszcie tym kryzysem ![]() ![]() ![]() a tak odbiegajac od tematu macie jakies plany/pomysly na walentynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już zamówiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kacha jak oni Ciebie wyrzucą to z kim oni tam pić będą ![]() ![]() ![]() A ja dziś na aerobic gonie ![]() Kacha czy Ty dostałaś już jakiegoś maila od tych staników, bo ja jeszcze nic nie dostałam i zaczynam się martwić bo to od piątku. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Wtajemniczenie
|
Gosiaczku pojechałaś naszej Kasi- oprócz wspólnego picia w pracy doceniają Kasię za inne walory( nóżki, biuścik super wyeksponoweny przez staniki Ewy Bien...no i ogólnie jej umiejętności
![]() Odpowiadam ci że ten termoforek jest właśnie z Biedronki- nazwałam go Forek U nas jest tego jeszcze dużo- Oborniki to taki zaścianek Wrocławia-mieszkają tu głównie starsi ludzie więc zabawki i tego typu pierdołki leżą długo. Co ja chciałam powiedzieć- ma któras ochotę na placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym? Bo mi się zachciało tak ze masakra ![]()
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Zboczuchy bo Cię za dupencję trzyma małż!!
![]() ![]() A plecki masz calkiem atrakcyjne chudzielcu ![]() Cytat:
![]() ![]() Ad.2- Fordzik Focus 2000r. czerwoniasty fantastyczny kombiak ![]() Ad.3- Eeee tam... na wino niedługo mieć nie będą- to pijaka wyrzucą ![]() Ad.4- Właśnie miałąm o tym napisać i cholerka zapomniałam!!! ![]() Więc przygotuj się na przesyłkę niebawem ![]() Kurczaku dziołchy prackę kończę! Ależ mi dziś dzień szybko zleciał, że ho ho ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-02-02 o 13:50 Powód: jakiś babol mi sie wkleił! :[ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobrze pamietalam
![]() Cytat:
![]() My liczymy na to ze zalapiemy sie na impreze taneczna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje Kasienko ze jednak z praca wszystko bedzie dobrze, wiem co to znaczy jak sie wie ze jak cos to sie pierwszej leci, tez mialam taki moment w swojej bylej pracy... Trzymam ![]() Uwielbiam kombiaki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zakorzenienie
|
Zmykam pysie!
Jak zrobie fotke nowego autka- to Wam wkleje! Busśśśśki ![]()
#2748 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Placka chcem i termoforek też ![]() Cytat:
![]() Wino teraz tanie, zobaczysz, zostaniesz Fordki Focusiki fajowe, kombiaków wprawdzie nie lubie ale ogólnie samochód jest ok. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Wtajemniczenie
|
Ale jestem wściekła
![]() ![]() mam poprawkę egzaminu ![]() ![]() ![]() i na dodatek licytacja "moich" butów przekroczyła 150 zł ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2750 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale z Ciebie lasencja - musze to po raz kolejny obejrzeć i oczywiście, że jest co eksponowac ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja pokłóciłam sie z mężulem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Nie mam czasu Was podczytywać nawet, zabieram się za doplom. W środę idę do fryzjera, w końcu! ![]() Miłego wieczoru! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | ||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 oglądając zdjęcie na naszej klasie to ja się wcale nie dziwię, żeś taką furorę zrobiła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 no tak egzamin nie zając nie ucieknie ![]() ad. 3 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co ci ten mąż zrobił ![]() ![]() Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-02-02 o 19:23 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos misie wydaje ze Izka bedzie nam robic zakupy w Biedronce i wysylac po kraju w paczkach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Malutka nie zazdraszczam infekcji, mnie to sie ostatnio czesto cos przyplatowuje, az sie boje isc na basen.... Postanowilam ze w tym tygodniu wybieram sie na cytologie w koncu ![]() Cytat:
![]() Aaaaa wlasnie wszamalam dwie czesci buleczki.... tak za mna chodzila bulka z maselkiem i miodem ze nie dalam rady tego powstrzymac ![]() Madzik jak nauka? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |||
Wtajemniczenie
|
Własnie temperature mierze i pisze jedna reką
![]() ![]() Aaaaa kupiłam termoforek, tak właściwie to nie za bardzo takiego cuda potrzebuję ale jest taki śliczny, że...wziełam dwa ![]() W ogóle to wkurzyłam sie na staniory, niedawno dostałam maila, że kompletu, który zamówiłam nie ma więc wyślą mi tylko pojedynczy stanior. Wysłałam maila z zapytaniem czy mogę jakiś inny komplet na to samo zamowienie dobrac bo po co mam płacić za dwie przesyłki. Czekam na odpowiedź, chociaż czarno to widzę. Cytat:
![]() Buty...znajdziesz ładniejsze. Te były fajne, ale żeby było Ci lżej to poświęcę się i napiszę, że były okropne i dobrze, że ich nie wylicytowałaś ![]() ![]() A to małpa...ciężarną denerwuje... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ok idę chyba się położyć bo cosik strasznie mi zimno, może misiaka wyproboje, a później Bonda pooglądam (jak dotrwam). |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja siedze i czekam na meza bo pojechal z fucha do kontrachenta.... I ma mi po drodze kupic 4 litry plynow na jutro do wypicia. Juz na sama mysl mi nie dobrze , jak ja dam rade to wszystko jutro w siebie wlac..... Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-02-02 o 19:57 Powód: bo samej w domu tak smutno :( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-02-02 o 20:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powinno się pić dużo, jakoś dasz rade ![]() O, to sie ciesze, że Ci humorka poprawiłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Wtajemniczenie
|
A ja słonca moje czuję się w miarę dobrze
![]() A nasza pielęgniarka to Kina- jak mogłyście zapomnieć ![]() Kina wracj i zaklinaj zarazki!!! Dzasta- buty ci sie inne trafią. 150 zł za butki nie ze skórki?? Pomyśl ile jeszcze przed Tobą sklepów stoi otworem... ![]() A tak poza tym Gosiku co do rachunkowości to broń panie Boże- ekonomia mnie przezaża. Wyleciałabym z takich studiów już po pierwszych kolokwiach ![]() A egzamin mialam z materiałoznawstwa...a ja bądz co bądz jestem chemikiem-polimerowcem i o polimerach wiele wiem (w odróznieniu od ekonomii, sztuki, historii, informatyki)
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2009-02-02 o 20:22 Powód: bo jakieś literówki się zdarzyły |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() doczytałam Izuś, że zażyłaś wykładowcę ![]() ![]() gratulacje za zdany egzamin ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Wtajemniczenie
|
No chyba będe miała. Facet dał takie przełożenia na krążkach żeśmy się załamali. Normalnie jak zobaczylam jak mojemu koledze ręka z nerwów drżała tak, że zamiast prostej nierozciągliwej liny zrobiła mu się sprężynka to dostałam ataku śmiechu. Trudne zadania ze hej były. 3 godziny siedzieliśmy- max pkt to 6 a zaliczenie jest od 1,5 pkt bo sam powiedzial ze łatwo nie będzie.
A tam nie ma sie co przejmować- student bez lufy to nie student ![]() Ja uznaje filozofię taką że jak nie rozumiem zadania to nie uczę się go na pamięć- umówiłam się z kolegą ma mi wytłumaczyć troszkę niektóre haczyki. Bo ja mechaniki ucze sie sama od podstaw a to jest wyższa szkoła jazdy-mechanika analityczna- i o ile aparat matematyczny mnie nie przeraża to związki kinematyczne bardzo. W sumie na egzamie facet powiedzial ze i tak sobie super radzę jak na laika i w porównaniu z kolegami inżynierami mechaniki. Ale marna to pociecha jak lufa się szykuje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.