|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Polly miałam na myśli nie skręcanie w lewo odrazu jak wjadę na rondo (nigdy więcej tej głupoty), ale skręcenie w tzw. 3 zjazd. Tzn, wjeżdżam na rondo, i dalej jadąc kawałek prosto wskakuję na lewy pas, ale skręcam w lewo w trzeci zjazd ( nie wiem jak to eytłumaczyć jaśniej) Zawracanie - tak mam nazwane to w książce, a w rzeczywstości - objechanie, jak piszez. Gubię się w tym, coraz bardziej
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-02 o 21:27 |
|
|
|
|
#2642 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja chcę takom
http://www.kitchenideas.com.au/bold_...rn_kitchen.jpg a co do ronda turbinowego to powiedziałam dokładnie na odwrót, bo jak by się chciało jechać po nim cały czas po jednym obwodzie to trzeba ciągle lewy drogowskaz,bo ono ma pasy turbinowe i jadąc prosto zmienia sie pas to tak dla madziczki żeb\y ją pocieszyc
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrrr, ta kuchnia jest chyba wielkości całego mojego mieszkania... Tylko ja poproszę bez tego pana, chyba,że on jest na wyposażeniu i można go wykorzystać do sprzątania
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2645 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo rzeczywiście sie ktoś pomylił. Ja miałam taka sytuację,że kupująca niechcąco wystawiła mi super pozytywny komentarz,a nie dostała jeszcze towaru Ale się musiałam wykazać,aby zasłużyc na taka opinię![]() ![]() : ehem:
|
|
|
|
|
#2647 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na takim czymś to bym wymiękła niechybnie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2649 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie! to proste jest! chodzi o to że każdy pas prowadzi do konkretnego wyjścia z ronda, jak się przyjżysz tym liniom to to proste jest
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po jednym w pokoju i w kuchni ![]() A Ty Polly nie szczuj mnie TAKĄ kuchnią
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To w niej wlasnie pyziol mi oklepali po przyjezdzie 3 lata tam nie jezdzilam az poznalam jego - jak uslyszalam skad jest to palpitacja. Ale po blizszym nieco poznaniu, nie taki stockport straszny jak go maluja ![]() Vesenko co do kawalerki - ciasne ale wlasne! |
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiadomo,że ze starego trudno zrobić nowe |
|
|
|
|
#2653 | ||
|
BAN stały
|
Jak?! Skąd?!
![]() A z jakiej okazji? ![]() Ej... zaczynam się krępować ![]() Cytat:
Btw - jeśli jest nakaz skrętu w prawo, to też należy włączyć prawy kierunkowskaz, czy to logiczne, że w lewo nie pojedziesz i nie trzeba ![]() Cytat:
--- Piwo dobre jest dzień po
|
||
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2655 |
|
BAN stały
|
Madzik, każ zamilknąć twojej kobiecej intuicji, bo to podszept Szatana jest
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podszept szatana? Gryksiu.... No proszę cię, nie demonizuj
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-02 o 22:44 |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet mój instruktor przyznał, że widzi po mnie, jak zbliżam się do ronda i odruchowo zaciskają mi się ręce na kierownicy i ta panika w oczach... ![]() A ten obrazek, który wkleiła Polly, to teraz po nocach będzie mi się śnił
|
|
|
|
#2659 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a po turbinowym? ![]() żeby nie było wątpliwości-ja prawa jazdy nie mam, ale małż mnie szkoli i mamy taki program na TVN ulubiony gdzie pan jeźdxi po krakowie i pokazuje jak wszyscy źle jeżdzą ![]() robie kolacje- zapiekanka z linku blue
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baaaaardzo śmieszne ![]()
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Gwai bardzo sie ciesze ze jest juz u ciebie calkiem dobrze
A wracajac do tematu poscielowego,przeczytalem umowe i ich ulotki z tej poscieli i jest wyraznie zaznaczone ze zwrotow nie przyjmuja jesli posciel byla uzywana A byla uzywana:|Moja babcia tez ciagle cos kupuje ostatnio kupila jakis robot na prezentacji za 2 tysiace ktorego uzyla raptem 2-3 razy Ciagle da sie na cos naciagnac.Jeszcze wczesniej wpuscila kolesia od C+ ktory jej wcisnal najwzyszy pakiet i musi placic cos kolo 150zl miesiecznie nie moze zrezygnowac,dobrze ze jej zostalo do czerwca placenie a potem cos wspominala ze kupi sobie satelite w Cyfrowym Polsacie przynajmniej tam tak nie kroja![]()
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czegos takiego w zyciu nie widziałam Normalnie to zatrzymałabym auto i wysiadła.
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Spokojnie, jest objaśnienie, jak je pokonać
![]()
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, rondo BigMamci jest świetne!
Można zrobić każdą głupotę, jechać po wysepkach i nikt się nie będzie dziwił
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo Madzik to mendium jest? ![]() No właśnie z TAKIEJ okazji Gryxiu no chyba,że lubisz
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwai, trzymam kciuki za Ciebie. Bądź silna i [pamiętaj, że teraz to od Ciebie zalezy jak się sytuacja dalej rozwinie. To Ty inikt inny podejmujesz teraz decyzje. Nie spiesz się, przemysl dobrze każdy krok Teza, jak na nie cierpię ludzi, którzy wcisną cokolwiek starszej osobie, tylko dlatego, że mają gadkę, a starsze osoby zwykle sa mniej czujne i daja się łatwiej nabrać. Raz, ładnych parę lat temu, przyszli do naszego bloku jacyś dwaj faceci, którzy informowali o wymianie drzwi. Podobno "góra" otym wiedziała i jaknajbardziej zgodziła się na wizytę tych panów. Mama zrobiła się nieufna, poniewaz jeden z tych facetów powiedział, że decyzje o wymianie drzwi musi podjąc dzisiaj, a nie jutro (oczywiście musialaby dzisiaj zapłacić). Ponieważ mama wyznaje zasadę, e "co nagle, to po diable", powiedziała, że w takim razie nie będzie wymieniała drzwi. Facet na to agresywnym tonem"to nie będzie Panimiala drzwi!" Wtedy mamuśkę szlag trafił i oświadczyła, że to jest sprawa czy będzie miała drzwi czy nie, i kazala facetowi wyjść. (Jeszcze by tego brakowalo, żeby czlowiek nie mógl sobie wezwac firmy i wstawić drzwi kiedy ma na to ochotę...) ![]() Po chwili mama mówi: "Agnieszka, idx do babci (drzwi naprzeciwko), bo slysze, że do niej tez stukają. Powiedz babci, żeby pod żadnym pozorem nie zgadzała się na wymianę drzwi, bo to cos podejrzanego". Poszlam tam, a facet tłumaczy babci, że "wszyscy lokatorzy się zgodzili na wymianę drzwi". Przerwalam mu i poinformowalam, że nie każdy, bo my sie nie zgodzilismy i wiele osób z klatki tez nie. Facet zaczął mi mówić "ale co się Pani denerwuje", chociaz mówiłam spokojnie, a wtedy to ja się dopiero zdenerwowałam i podniosłam głos. On do mnie "niech Pani nie krzyczy, niech się Pani nie denerwuje". Wtedy mnie poniosło i powiedziałam: "OK, w takim razie nie krzycze, tylko spokojnie wyjaśniam babci, że to jakas podejrzana sprawa i maama prosiła, żeby babcia nie dala sie nabrac na te drzwi". Facet strasznie się oburzyl, że co, jaka podejrzana sprawa, na co babcia wstala i powiedziała, że ona nie jest zainteresowana. Facet zmierzył mnie morderczym spojrzeniem wychodząc, ale babcia już czuła, że cos jest nie tak i nie skorzystala z oferty. Swoją droga pierwszy raz w zyciu spotkalam takiego chama - az się dziwię, że mama nie huknęła go po gebie za ton, jakim się do nas zwracał. Wychodząc od babci, natknęłam się na drugiego faceta z ekipy. W średnim wieku, normalnie uprzejmy, mówił, że gdybyśmy jednak się zdecydowali, to on da nam swoją wizytówkę. Odpowiedziałam, że w związku z chamstwem i aroganckim tonem jego kolegi powinni się cieszyć, że nie wezwałam policji, bo zachowanie tego młodego nasuwalopodejrzenie, że sa oszustami, a nie uczciwie działająca firmą. Wykręcilam sie i poszlam do mieszkania. A drzwi wymienilismy sobie zatrudniając firmę znajomego, zrobił nam drzwi solidnie i w miare umiarkowanej cenie. Trzeba być czujnym, jak słysze, że to super okazja i tylko dzisiaj, to od razu rezygnuję. Nie kupię niczego, co jest obwarowane koniecznościa podjęcia decyzji juz teraz. No chyba, że w sklepie zostały dwie ostatnie bułki ![]() ................... A tak w ogóle, zaliczyłam gramatykę!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

no i z tego co ja wiem to na rondzie nie mośna zawracać-tylko trza go objechac

: ehem:

Twoja emotka(