|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
sztruksowa spodniczka- jakie buty i bluzeczka?Witajcie,
zakupilam w Reserved oliwkowa spodniczke sztruksowa z akcentami fioletowymi. Kompletnie nie wiem co do niej zalozyc, a podoba mi sie bardzo Mam jeszcze czarna sztruksowa i tez nie wiem. Chodzi o buty, rajstopy i bluzke/sweterek. Moze macie zjecia to bedzie mi latwiej sie zorientowac i nie popelnic gafy..Pomozcie!
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: sztruksowa spodniczka- jakie buty i bluzeczka?
Hmm zdecydowanie nie przepadam za sztruksem, ale każdy ma prawo do swoich poglądów
Szkoda, że nie załączyłaś zdjęć spódniczek. Ale tak, jeżeli rajstopy to tylko gładkie,najlepiej mogą być kryjące, ale wcale nie muszą do czarnej każdy kolor (możesz pokombinować np. fioletowe/czerwone/zółte rajstopki kryjące - jeżeli masz odwagę ) to doda spódniczce lekkości. Do oliwkowej z fioletowymi akcentami wydaje mi się, że lepiej będą wyglądały czarne rajstopy - sama w sobie spódniczka pewnie jest już dosyć wyrazista.Na górę? Jednokolorowe sweterki gładkie, jakieś mało wzorzyste bluzeczki np. z bufkami czy coś takiego, golfy... Koszulka a na to rozpinany czarny/szary/fioletowy sweterek... Naprawdę sporo możliwości ![]() Zasada jest jedna - do sztruksu - kolorowo, ale nie wzorzyście oraz żadnych innych faktur Do czarnego praktycznie wszystkie kolory ![]() Buty? Jakieś ładne kozaki na zimę, baletki/botki jak jest cieplej - płaskie/na obcasie - zależy od Twoich upodobań Absolutnie nie sportowe buty![]() Takie jest moje zdanie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzieki!!!!
|
|
#4 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Jeśli spódnica ma akcenty fioletowe to może warto skompletować buty w tym właśnie kolorze?
Do sztruksowej kiecki - szpilki czy coś to chyba nie bardzo, ale balerinki jak najbardziej tak co myślisz o takich Vagabondach?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Przydałoby się zdjęcie spódniczki
Do spódniczki możesz śmiało założyć bawełnianą bluzkę, sweterek, koszulę , t-shirt, sportową bluzę. Jest wiele możliwości Ja wybrałabym paletę kolorów pokrewnych ze spódniczką, czyli fiolet, zieleń, może być granat. Wszystko zależy od tego jak Twoja spódniczka faktycznie wygląda. Rajstopy mogą być czarne ale i równie dobrze kolorowe np. fiolet, zieleń, oliwka. Wystrzegałabym się wzorzystych rajstop, bo spódniczka nie jest jednolita i istnieje ryzyko pstrokacizny. Buty, skłaniam sie ku balerinkom, bo są dziewczęce i będą pasowały do zestawu. Mogą być kozaki, kalosze ![]() Do czarnej spódnicy możesz założyć jeszcze większą paletę kolorów, wzorzyste rajstopy dla odmiany. Do wyboru do koloru! Masz duże pole do popisu i wiele możliwości Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2009-02-04 o 14:57 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Spódniczka jest jasna czy ciemna? ak jasne to czarne rajtki odpadają!
Przydałoby sie zdjęcie. Możesz nosić wszystko, z zastrzeżeniem: nie w prążki! gładkie!
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

Mam jeszcze czarna sztruksowa i tez nie wiem. Chodzi o buty, rajstopy i bluzke/sweterek. Moze macie zjecia to bedzie mi latwiej sie zorientowac i nie popelnic gafy..

do czarnej każdy kolor (możesz pokombinować np. fioletowe/czerwone/zółte rajstopki kryjące - jeżeli masz odwagę