![]() |
#4711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Wszystkiego najlepszego Nikolce z okazji skończenia 3-latek
![]() A ponieważ ja jutro moge nie wejść na wizaz to - Nel ucałuj Amelkę jutro ode mnie i Wiki z okazji urodzinek ![]() I takim oto sposobem kończymy styczniowe urodzinki i czekamy na przyszły rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze to Niki ucałuj Nikole
![]() ![]() Przepraszam ze sie nie odzywałam,ale jestem chora ![]() Tż wrócił dzis w nocy dopiero a ja od wczoraj ledwo łarze,Wiki z brzuszkiem juz okey,tak to jest jak sie pojedzie do babć,cioć i reszty rodzinki i dziecko dostaje mnóstwo słodyczy.Oczywiście był problem z załatwieniem sie ![]() Wczoraj Wiki miała temperature ale tez juz jest dobrze,dostała syrop i juz świergocze od rana,a ja mam wrażenie ze walec po mnie przejechał ![]() ![]() Kasiu bardzo sie ciesze ze jesteście juz w domu ![]() Całuje Was mocno ![]() Uciekam bo nie mam sił na nic ![]() Aha i Kasiu pytanko mam do Ciebie ![]() Czy Tobie tez sie tak szybko zaczęła laktacja???Bo mi od dwóch dni leci z cycków jak nie wiem,niby taka woda,ale lekko zabarwiona na biało ![]() Z Wiką nie miałam tego,to torche sie zdziwiłam ze to już! Miłego dnia!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Kasienko jak dobrze ze juz wrocilas
![]() Poryczałam sie jak to opisałas...ja chyba tez bym miała majaki po takim pobycie w szpitalu, ja nie cierpie szpitali...a jesli mam patrzec na dzieci to juz w ogole ![]() Ucałuj Lenke malenka kryszynke... ![]() Ja dzis bylam u kontroli z Szymkiem, osłuchowo ok, ale jeszcze tydz mam go do przedszkola nie dawac...wiec w domu dalej bede...mam juz dosc tego siedzenia..i tej zimy !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Rozeznanie
|
Co prawda pytanie nie do mnie, ale powiem Ci jastin, że u mnie dosłownie kilka dni przed porodem coś zaczęło sie sączyć, ale lekko. A ty masz jeszcze prawie 3 miesiace jak dobrze pamietam. jak dla mnie troche za szybko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
abc, jastin dziękujemy z Nikolką za życzonka i pamięć
![]() ![]() Kasiu cieszę się że jesteś już w domu z Lenką ![]() Jastin z tą laktacją, to słyszałam że czasem tak bywa, jak hormony szaleją to i organizm szaleje ![]() jutro otwieramy sklepik, mieliśmy otworzyć w poniedziałek, ale dziś już tż powiesił baner na sklepie i klientki zaczęły wchodzić ![]() ![]() towar sie bardzo podobał, ceny też, naprawdę nie spodziewałam się aż takiego zainteresowania jak na pierwszy raz ![]() zainwestowaliśmy w ciuszki używane, ale naprawdę ładne typu cream- najwyższej jakości (oczywiście mamy też 1 gatunek), ale nie chciałam pchać się w te tanie "szmaty" i dobrze zrobiłam bo klientki dziś mówiły, że warto dać te 2-5 zł więcej a ciuszki są jak nowe, dużo też nowych się zdarza. Jutro sobota, ruch duży na mieście, także myślę że i u nas będzie ruch ![]() ![]() oby tak było zawsze ![]() Jak Wam się podobają moje ubranka? poniżej kilka fotek ![]()
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
NIKI rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Tylko nie zapomnij o ciuszkach dla chlopców ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() W dniu urodzin Kochana moja, niech się śmieje buzia Twoja, niech zniknie złość i troska, żyj w szczęściu i radości. Miej w tym dniu dużo gości, zdrowia życzę jak najwięcej i całuję najgoręcej. Szymonek z mamą |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Nel ucałuj Amelcie
![]() ![]() Przepraszam ze nie wczoraj,ale rozłożyłam sie na dobre,i nie wiem czy sie nie skończy w szpitalu ![]() Chyba zapalenie ucha mam ![]() ![]() ![]() Ide leżeć bo bardzo boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Rozeznanie
|
Niki bardzo ładne ubranka. Ja też wolę zapłacić wiecej, ale mieć ubranka dla wiki jak nowe.
Ja w sobotę myslałam , że poszaleje po ciuchach uzywanych, ale wszedzie przeceny, więc nic ciekawego. Udało mi sie wygrzebać tylko spódniczkę mini dla wiki, i sobie nowe spodnie kupiłam. Dodatkowo zrobilam się na bóstwo ![]() Jastin wygrzewaj się ile sie da, jedz czosnek, pij gorace mleko - może cię szpital ominie. A na ucho niestety nie wiem , co może pomóc. Wiem , że jakieś kropelki sa, niech TŻ leci do apteki. Kropelki do ucha napewno nie zagroża ciaży. A my dzisiaj jak zwykle w niedzielę, pół dnia w rozjazdach. U taty tak mnie zmuliło, że przespałam się godzinkę, TŻ oczywiście się cieszy, bo mówiłam, mu , ze jedynym objawem ciaży z Wiki było spanie ![]() Wiki spi od 17.40 więc ja tez lece sobie moze jakiś filmek obejrze, bo mam chwilę wolna. |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zadomowienie
|
Nadrobiłam zaległe posty ale kurcze nie pamiętam już co miałam pisać
![]() Jastin na zapalenie ucha jest otinum , sama mam zapalenie i na początku własnie bolało, otinum pomogło ale teraz od pótora tygodnia nie słysze ![]() Abc pisałaś że zaczęłaś brac tabletki antykoncepcyjne i zaczęłaś krwawić , to ponoć normalne , przynajmniej mi tak powiedziano. Ja też zaczęłam brać od 12 stycznia (to moje pierwsze tabletki w zyciu) a po 9 dniach zaczęłam krwawić i to tak mega (a napewno to nie był okres bo skończył mi się 10 dni wcześniej) , krwawiłam 5 dni i mi minęło. Niki korcisz tymi ciuszki oj korcisz ![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2009-02-01 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zadomowienie
|
AMELKO I NIKOLKO WSZYSTKIEGO NAJLESZEGO Z OKAZJI WASZYCH URODZINEK (przepraszam że spóźnione ale szczere)
PIĘKNEGO DZIECIŃSTWA DLA WAS, DUŻO ZDRÓWKA I RADOŚCI Z KAŻDEGO DNIA ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2009-02-01 o 19:57 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zadomowienie
|
A u nas nieciekawie , Lenka charczy podobno to normalne bo jednak jeszcze zupełnie zdrowa nie jest także daję jej mucosolvan i inhaluje ją , ale ciągle mam chore myśli że znowu wrócimy do szpitala
![]() Dzisiaj dowiedziałam się , że tż nie pracuje już u ojca , pokłócili się i ojciec stwierdził że nie chce takiego pracownika ![]() ![]() Ryczeć mi się chce ![]()
#4723 |
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz zauwazylam ze nie ma mojego posta jak pisałam zyczenia NIkolce !!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to sie stalo?
![]() A pisałam przeciez, bo pamietam ze pisałam ze jeszcze Amelka nam zostala i zakonczymy trzecie urodzinki naszych dzieci... ![]() ![]() Z okazji urodzin życzymy Ci radosnego uśmiechu, wielu wesołych przyjaciół, wspaniałych zabaw, wymarzonych zabawek, bajkowych snów do poduszki, lodów na deser i wszystkiego czego tylko zapragniesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem co znaczy pracowac z rodzina, mimo ze niedoszłą ale pracowałam i pracuje nadal...staram sie trzymac z daleka, robic swoje i wychodzic ale jednak jak cos zle pojdzie to oczywiscie "nie mogłas tego zrobic", "nie mogłas isc do banku" "nie przewidziałąs tego" itd....czasem mozna oszalec, rzucic wszystko i powiedziec zegnam!!! ..... Trzymaj sie Kasienko , choc z daleka moze nie da sie Ciebie pocieszyc i podtrzymac na duchu, ale Ty wiesz ze my tutaj z Toba sercem jestesmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Ja od jutro 3 tydz w domu, Szymek nie idzie do przedszkola jeszcze, ja do pracy chyba tylk owyrywkowo zagladne...
Siedze jeszcze, pazurki mi sie susza, walnełam sobie na czerwono ![]() ![]() W sobote bylam u fryzjera, troche krotki mu ten bob wyszedł ale odrosna ![]() Sa ładnie sciete, kreca sie jak głupie i jestem zadowolona... A miałam Wam wkleic zdjecia Szymka pokoju, nie do konca to wyszło jak chciałam, bo za chiny gwozdzia nie szło wbic w miejsce gdzie chciałam..ale Szymek zadowolony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kasiu ale przy karmieniu to można brac tylko jak mi wiadowmo jeden czy dwa rodzaje tabletek anty. Juz nie poamietam nazwy, ale wiem, ze miałam specjalne. Kasiu a TŻ napewno coś znajdzie, a jak nie to najwyżej wróci do ojca na jakiś czas i bedzie się rozgladał za czymś innym. Moni@ ja na fotkach nie widze niedociążgnięć żadnych. ŁAdnie wyszło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zadomowienie
|
DZiewczynki przepraszam, że mnie nie było.
Znowu składam życzenia zaległe dla Nikolki i Amelki: Dziewczyneczki moje drogie, były Wasze urodziny... Z tej przyczyny odstawcie pełen zestaw serków i wskoczcie całkiem do bąbelków, to Was w dobry nastrój wprawi i na cały rok rozbawi. Jeszcze raz przepraszam, że tak późno. Ale jakoś tak wyszło.... Wybaczcie!!! Moni@ ja widziałam pokój na żywo i też żadnych niedociągnięć nie widziałam. Kkkasiu życzę Ci, żeby wszystko Ci się ułożyło i żeby teraz było już tylko dobrze. Na pewno Wam się uda. Zobaczysz... Ja też mam teraz bardzo trudny okres, moje zobowiązania są niemalże w tej samej wysokości co dochody, a firma nie przynosi dodatkowych, martwy okres. Jeszcze w tym tygodniu będę musiała odebrać samochód z naprawy i muszę wybulić ok. 3 tys. a ja nawet tyle nie posiadam. Ach życie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Rozeznanie
|
Iwonka, ja chociaz mam stałe dochpdy, to jak jest wiosna czy lato wydaje mi sie, ze mam wiecej pieniędzy,a zima - szkoda gadać. Pogoda chyab tak na nas działa, ze nam sie wydaje że jest tragicznie.
Wiki mnie dzisiaj zaskoczyła. Pomagała mi robic obwarzanki, potem ja wymyłam i siedział w łózku ogladała bajkę. Zagladam do pokoju, a ona śpi. Położyła się sama na poduszke, okryła kołdra i spi w najlepsze ![]() Mnie w sumie tez zmuliło o 17 i pospałam ponad pół godzinki. U nas dzisiaj zimno, mroźno, drzewa cały dzie oszronione. mam nadzieję, z ejuż póści ten mróz, bo ja chcę ciepła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mozesz mnie odwiedzic i ocenic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od kiedy do przedszkola chodzi zasypia przy muzyce cichutko wlaczonej wolnej..5 min a ten spi ![]() ![]() Co do wiosny i ciepełka to ja jestem za ![]() Nabrałam ochoty na jakis wypad babski , no ale nie ma jak go zrealizowac, bo po 1 nie mam za bawrdzo gdzie, po 2 nie mam z kim Monka zostawic ![]() Ale poszłabym na jakas impreze poszalec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zadomowienie
|
Oj mi tez się marzy, ale ja sobie chyba niebawem potańczę...
Cytat:
Dziś zamiast na basen idę na zajęcia TBC. W niedzielę byłam na bosu, jeszcze mnie mięśnie bolą. Ale muszę się pochwalić, że 5 kg już zrzuciłam, przez miesiąc. Jeszcze trochę i mi sodówka do głowy uderzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Wez mnie ze soba
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na allegro kupilam spodnie L i okazały sie za duze w sklepie mierzyłam tez 40 i tez za duza ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki Bogu jakos przeżyłam ten ból,a bolało cholernie te ucho ![]() ![]() Najbardziej sie boje tego ze to nie leczone,no bo niby czym jak nic brać nie moge,mam nadzieje ze mi ti nie będzie sie odnawiać przy jakimś przeziębieniu ![]() ![]() Co do tej laktacji to mi też Kasiu samo nie leci,tylko jak nacisne,ale wystarczy ze lekko Wika sie do mnie do piersi przytuli i juz mam mokro ![]() ![]() Abc pokaż jak żeś sie farbnęla???Ja tez musze iśc odrosty zrobić,ale jeszcze poczekam z miesiąc ![]() Moni@ piszesz ze Ci imprezy sie chce,ja to nawet nie chce o tym myśleć.Ale moge nararazie zapomnieć,w wakacje wesele nam sie szykuje ale pewnie tez zabardzo nie poszaleje ![]() ![]() Wy tu o ciuchach debatujecie i o rozmiarach,ja nic pisać nie bede bo tylko sie dołuje i wyć mi sie chce ![]() Iwonko Ciebie to podziwiam ze tak sumiennie biegasz na ten basen,no i gratuluje zrzuconych kilogramów ![]() A co do pogody to ja powiem ze marze juz o wiośnie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za dobre słowo
![]() Jastin pociesz się że teraz to już bliżej końca niż dalej ![]() Iwonko 5 kg zrzucić w miesiącu to już coś ![]() ![]() Ja też bym zrzuciła trochę , mam rowerek ale nie mam czasu aby pojeżdzić. Od wczoraj Julka ma ferie także dobrze że nie muszę z nią latać do szkoły. Od wczoraj załatwiam sprawy "lekarskie" z Julką byłam u dentysty, dzisaiaj lecę z Leną do pediatry żeby ją osłuchała bo ciągle charczy i czasami pokaszluje, jutro idę do laryngologa i z Julką na bilans , w czwartek dentysta. chociaż piątek spokojny ![]()
#4736 |
Zadomowienie
|
Hej!
Wybaczcie ,że nic nie piszę ale po prostu nie mam na nic czasu ![]() Dzięki wielkie za życzonka dla Amelci ![]() Nie piszę ,bo imprezka trwała 2 dni,było super,ale się narobiłam na maxa,ale było warto. ![]() ![]()
#4737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nel a co ty taka zapracowana mamuśka się zrobiłaś?? ![]() ![]() Kasiu wspłczuje ci tak biegać po tych lekarzach. Wiem, ze to tak zapobiegawczo - ale trzeba się pomęczyć i tak. A ja już pit w US złozyłam, teraz tylko czekac na zwrot. A wpadnie mi troszeczkę. Tym bardziej, ze rozliczyłam się jako samotnie wychowujaca dziecko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie NEL, pracuj pracuj, uciekaj do ludzi, sama wiem jak to jest.. Ja zaraz uciekam do pracy z Szymkiem ![]() Ale wyjscia nie mam...OD poniedziałku dam go do przedszkola..ciekawa jestem jak bedzie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego wiekszosc lekarzy załatwiam prywatnie bo jak usłyszałam ze do laryngologa czy dermatologa czeka sie m-c w kolejce to rece opadaja....czlowiek placi składki zdrowotne a na lekarza czeka jak na zbawienie....paranoja... Powodzenia dzielna nasza Kasienko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moni@ a dlaczego nie możesz się rozliczyć jako osoba samotnie wychowująca dziecko??? Przecież sama Szymonka wychowujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.