Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-02, 16:53   #2041
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

L_V, nie wiem co powiedzieć, to jest po prostu skur..ństwo i tyle

Na Twoim miejscu też bałabym się zwolnić, pisałaś kiedyś że ciężko teraz o stanowisko w takiej branży, ale na pewno warto zacząć intensywnie szukać.

Kurde, co za wiadomość
Stary 2009-02-02, 17:04   #2042
ButterBear
Zakorzenienie

Lecę Dziewczyny
Paaaa, miełgo wieczoru
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 17:22   #2043
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
, ładnie...
Szukaj nowej roboty, a tej.... No cóż, nie wiem na ile lubisz swoją koleżankę - przełożoną, ale nie pozostaje nic innego jak... próbować ją wygryźć ?
TO nie wchodzi w grę. ona tu pracuje dłużej niz ja. Zresztą ja nie mam do niej pretensji, bo ona tez się dowiedziała dzisiaj i jest taka dosyc niezreczna sytuacja.

Ale syf
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 17:22   #2044
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
L_V, nie wiem co powiedzieć, to jest po prostu skur..ństwo i tyle
Tak to odebrałam.

ide do domu, własnie zrobiłam 40 min nadgodzin, a które nikt nigdy mi nei zapłąci.
Stary 2009-02-02, 18:26   #2045
lemoorka
Zakorzenienie

Witam, jak zwykle puchy jak ja przybęde

Anitka super,że koncert sie udał

Zara - Tobie to dobrze leżec na kanapie z futrzakiem

Madlen- Ty jesteś blondynką teraz

Sanetka grunt,że idziesz do przodu Wy nadal mieszkacie z Tz na kupie?

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
No więc mój nieuzasadniony niepokój jest już uzasadniony.

Straciłam samodzielne stanowisko w pracy. Nie zmieniono mi pensji ani zaszeregowania, ale podlegam teraz pod moją koleżankę.

Jestem wkurzona na maksa. Do tej pory pracowałam na swoje nazwisko, a teraz jestem "częścią teamu". Taaak, jasne, częśc teau. Wiadomo o co chodzi. Wszystko do czego doszłam pójdzie na konto mojej nowej przełożonej, jako jej osiągnięcie
Czuję się oszukana, żeby nie użyć bardziej drastycznych słów.

I jestem na siebie zła. Jakbym miała odrobinę honoru, to bym się stąd zwolniła, ale jest ten cholerny kryzys i nie mam odwagi.
TEraz to bym sie obraziła TO jest chamstwo!!! A co by było jakbyś się postawiła?
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 19:05   #2046
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

Ale syf
Noo
Dlaczego oni robią wszystko żeby pracownik był rozgoryczony i niezadowolony
Jaki cel w tym mają? Bez sensu.Bądź tu dobrym pracownikiem i poświęcaj się pracy
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 19:17   #2047
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Noo
Jaki cel w tym mają? Bez sensu.Bądź tu dobrym pracownikiem i poświęcaj się pracy
Proste rozwiązanie - znowu na rynku pracy rządzi pracodawca...
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 20:07   #2048
niuniuniau
Zadomowienie

Haniu torebka rewelacyjna sama się na nią napaliłam

L_V no to nieciekawie się zaczyna dziać u Ciebie. Dziewczyny maja rację że trzeba rozglądać sie za zmianą choć w tym momencie to akurat ciężki okres na zmianę pracy więc w ogóle syf. Współczuję.

Ja ostatnio czytając Was zmobilizowałam się do wzięcia się za siebie i choć dieta to raczej dla mnie abstrakcja to stwierdziłam że ćwiczenia mi się przydadzą, więc codziennie trzaskam 200 brzuszków, na razie efektów nie widać ale mam nadzieję że do wiosny nie będę się wstydziła założyć cieńszych ciuszków
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 20:10   #2049
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Nie czytałam Was za bardzo, dopiero teraz usiadłam do komputera i muszę zabrać się za dyplom.

Haniu, wyglądasz bardzo dziewczęco Jednak, podobnie jak Dorinka, uwielbiam Cię w blondzie

L_V, masakra w tej Twojej firmie Ja też byłabym wściekła, ale obecnie, niestety, o nową pracę ciężko

W środę nareszcie do fryzjera! Muszę skrócić moje kłaki i farbnąć je ociupinkę
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 21:31   #2050
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
TEraz to bym sie obraziła TO jest chamstwo!!! A co by było jakbyś się postawiła?
Wiesz Lemoorku, to już sprawa zadecydowana. Ja zaostałam oficjalnie o tym poinformowana droga mailową, nikt ze mną nie rozmawiał na ten temat. Moja koleżanka zresztą też, jej jest chyba jeszcze bardziej łyso.

Z nią się dogadam, to na pewno, szkoda mi tylo ze 1,5 roku pracowałam sama. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć.

Podejrzewam, ze moja szefowa została zmuszona do zmiany struktury i nie wiedziąła co z znami zrobic, wiec nas połączyła w team.

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Noo
Nie wiem, czuje się wydymana w wiadomo co.

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość

L_V no to nieciekawie się zaczyna dziać u Ciebie. Dziewczyny maja rację że trzeba rozglądać sie za zmianą choć w tym momencie to akurat ciężki okres na zmianę pracy więc w ogóle syf. Współczuję.
No ja zaczynam się rozglądac. Musze uaktualnić CV.

A teraz, moje kochhane, jeśłi myślicie że dzień i przygody LV skończyły się po wyjściu z pracy, to się mylicie.
Dzisiaj właścicielka mieszkania przyszła po pieniądze. Jak wiecie, moje borostwory miały się wyprowadzać. Jedna jest w szpitalu, wiec wyprowadza sięok 10-tego i na jej miejsce jest już ktoś nowy.
natomiast druga - to zdroqwo rąbnięta, któa nie kontroluje tego co robi i nei zmayka domu wyjeżdzając na 2 tygodnie miał miała mieszkać najpierw do konca stycznia, ale ubłagała włascicielkę, ze w zasadzie to ona konczy prace w warszawie, wyprowadza sie z miasta i czy moze zostać do końca lutego. OK, dla mnie luz. Dzisiaj właścicielka chciała jej dac oficjalne wypowiedzenie, to powiedziałą, z ego nie podpisze. Mało tego, wyparła sie, ze taka rozmowa o opuszczeniu mieszkania miała kiedykolowek miejsce. Kobieta zadzwoniłą do nas, zebysmy wrócili do domu i ona bierze nas na świadków, bo panna po porstu powiedziała, ze się nie wyprowadzi i mozemy jej naskoczyć.

I weż tu wyrzuć borostwora z mieszkania
Stary 2009-02-02, 21:47   #2051
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

LV, w głowie się nie miesci, co sie u Was dzieje..i w pracy i w domu. pracy szukaj nowej, borostwora wykocie razem z TŻtem..przecież nie może się zasiedlić..a poza tym 10 wprowadza się nowa osoba. do oddzielnego pokoju czy do niej?

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 21:49   #2052
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
LV, w głowie się nie miesci, co sie u Was dzieje..i w pracy i w domu. pracy szukaj nowej, borostwora wykocie razem z TŻtem..przecież nie może się zasiedlić..a poza tym 10 wprowadza się nowa osoba. do oddzielnego pokoju czy do niej?
Do oddzielnego pokoju. Ale widzisz, ona nie chce przyjąc wypowiedzenia, to jak babka ma ją wykopać. Z policją przyjść? Po porstu w głowie mi sie już nie mieści.
Stary 2009-02-02, 22:00   #2053
czeremchowa
Zadomowienie

LV współczuję dzisiejszych przygód A co do lokatorki, to ona nie zawierała umowy z właścicielką? Bo jak nie ma umowy to jedyne rozwiązanie to chyba policja. No bo jak inaczej?! Szok!
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 22:07   #2054
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

nie wiem, w głowie mi się to nie mieści. ja bym ją postraszyła policją. chociaż z drugiej strony nie wiem czy właścicielka płaci podatki od dochodu z wynajmu. ta mimoza też może ją postraszyć..

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 01:06   #2055
Poemi
Zakorzenienie

Nie czytałam Was, teraz dopiero będę nadrabiać...

Stało się coś strasznego! Gadałam z koleżanką w pracy i ona mówi "ten nowy jest skretyniały, wkurza mnie" i nagle mnie oświeciło! Ten nowy krążący od kilku chwil koło nas to koleś z którym z 5 lat temu wylądowałam w łóżku. Niby do niczego nie doszło, ale... Koleś na mój widok powiedział "a my się skądś znamy" . Najlepsze, że to kolega szefa . Muszę się wyprowadzić z miasta. No kurczę, wrażliwa kobieta jestem! Źle mi buuuuu
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 08:05   #2056
ANITKA79
Zadomowienie

Hey kochane, ja znowu w biegu bo okazuje sie ze w sobote kolejny koncert mamy Tym razem w Czaplinku

A jakby ktos chcial posluchac czegos w wykonaniu naszego choru to wklejam link /koleda argentynska/ Nagranie moze nie najlepszej jakosci, ale klimat super

http://www.youtube.com/watch?v=czMkpleE-dI

Edit:

Kurcze wiecie co, gdybym wiedziala wczesniej Okazuje sie ze od 9 do 17 lutego mamy przerwe w probach/taka przerwa semestralna/ ze ja glupek wczesniej nie gadalam z Tztem . Zalatwilby tansze bilety i spedzilibysmy razem WALENTYNKI i caly tydzien we dwoje, pozwiedzalabym troche a tak to doopa bo 1500 bilet w jedna strone .. Ech fajnie jest pomarzyc ....

Haniu bardzo fajna torebka, mialam podobna tylko inny kolor

LV wspolczuje sytuacji w pracy i wspolokatorki
Sanetko, pewnie sie wszystko ulozy, dobrze ze rodzice Wam pomagaja
Lemoorko pozdrawiam \
Gosia no coz tak sie czasem dzieje z autkami ze sie psuja, akumulator to jeszcze nie tragedia, choc wiadomo , da sie odczuc taki wydatek.. Ale za to juz niedlugo bedziesz znowu smigac samochodem swoim Takze glowa do gory
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 08:21   #2057
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:

A teraz, moje kochhane, jeśłi myślicie że dzień i przygody LV skończyły się po wyjściu z pracy, to się mylicie.
Dzisiaj właścicielka mieszkania przyszła po pieniądze. Jak wiecie, moje borostwory miały się wyprowadzać. Jedna jest w szpitalu, wiec wyprowadza sięok 10-tego i na jej miejsce jest już ktoś nowy.
natomiast druga - to zdroqwo rąbnięta, któa nie kontroluje tego co robi i nei zmayka domu wyjeżdzając na 2 tygodnie miał miała mieszkać najpierw do konca stycznia, ale ubłagała włascicielkę, ze w zasadzie to ona konczy prace w warszawie, wyprowadza sie z miasta i czy moze zostać do końca lutego. OK, dla mnie luz. Dzisiaj właścicielka chciała jej dac oficjalne wypowiedzenie, to powiedziałą, z ego nie podpisze. Mało tego, wyparła sie, ze taka rozmowa o opuszczeniu mieszkania miała kiedykolowek miejsce. Kobieta zadzwoniłą do nas, zebysmy wrócili do domu i ona bierze nas na świadków, bo panna po porstu powiedziała, ze się nie wyprowadzi i mozemy jej naskoczyć.

Ależ Ci się L_V tydzień zaczął z poniedziałku to się w głowie nie mieści a współlokatorka bezczelna. Ale trzymaj sie sprawy zawsze jakoś się w końcu układają, wcześniej czy później.

A tak w ogóle witam wtorkowo Powinnam siedzieć nad notatkami i zakuwać do piątkowego egzaminu a mi się nieeeeeee chceeeee
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

Stary 2009-02-03, 08:26   #2058
miskowa
Zakorzenienie

EDIT: Zapomniałam się przywitać. cześć

Cytat:
Ja ostatnio czytając Was zmobilizowałam się do wzięcia się za siebie i choć dieta to raczej dla mnie abstrakcja to stwierdziłam że ćwiczenia mi się przydadzą, więc codziennie trzaskam 200 brzuszków, na razie efektów nie widać ale mam nadzieję że do wiosny nie będę się wstydziła założyć cieńszych ciuszków
to nieźle, 200 to całkiem dużo, zwłaszcza jak na początek. Ja nie daję rady tyle. Chyba że nie robisz ich jedną serią...

Cytat:
TO nie wchodzi w grę. ona tu pracuje dłużej niz ja. Zresztą ja nie mam do niej pretensji, bo ona tez się dowiedziała dzisiaj i jest taka dosyc niezreczna sytuacja.

Ale syf
L_V, czym prędzej stamtąd uciekaj. Nie wiadomo, co będą dalej robić. W głowie się nie mieści ta twoja firma.

Cytat:

a może wy ją jakoś psychicznie zmusicie do tego, żeby się wyprowadziła. W beznadziejnej atmosferze nie da się mieszkać.
L_V współczuję, nie dość, że w pracy syf, to jeszcze w domu. Jak ja się cieszę, że mamy swój azyl i mieszkamy sami.

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Edit:

Kurcze wiecie co, gdybym wiedziala wczesniej Okazuje sie ze od 9 do 17 lutego mamy przerwe w probach/taka przerwa semestralna/ ze ja glupek wczesniej nie gadalam z Tztem . Zalatwilby tansze bilety i spedzilibysmy razem WALENTYNKI i caly tydzien we dwoje, pozwiedzalabym troche a tak to doopa bo 1500 bilet w jedna strone .. Ech fajnie jest pomarzyc ....
a nie ma jakichś lastów? Ze Szczecina fakt niewiele lata, ale masz blisko do Berlina a tam przecież więcej lotnisk i ceny niższe. Ja bym szukała stamtąd na twoim miejscu.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 08:34   #2059
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
a nie ma jakichś lastów? Ze Szczecina fakt niewiele lata, ale masz blisko do Berlina a tam przecież więcej lotnisk i ceny niższe. Ja bym szukała stamtąd na twoim miejscu.
Miskowa slonce, w gre jezeli juz to i tak wchodzi tylko Berln. Ze Szczecina nic nie lata bo nie ma tu lotniska, nablizsze w Goleniowie i polaczenie beznadziejne. Jesli leciec to tylko z Berlina do Bergen. Wlasnie patrzylam i w tym czasie nie ma jakis tanszych jeden widzialam za 800 zl chyba w tych tanich liniach ale dzien mi nie pasuje ech...
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 08:45   #2060
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
EDIT: Zapomniałam się przywitać. cześć
to nieźle, 200 to całkiem dużo, zwłaszcza jak na początek. Ja nie daję rady tyle. Chyba że nie robisz ich jedną serią...
Wiesz tak na raz to chybabym wyzionęła ducha Robię 100 rano i 100 wieczorem i to raczej seriami po 20-30 chwilka oddechu i znowu Zaczynałam jakieś 2 tygodnie temu od 20 i po tych 20 mało nie zeszłam ale do wszystkiego idzie się przyzwyczaić.

Stary 2009-02-03, 08:57   #2061
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Hey kochane, ja znowu w biegu bo okazuje sie ze w sobote kolejny koncert mamy Tym razem w Czaplinku

A jakby ktos chcial posluchac czegos w wykonaniu naszego choru to wklejam link /koleda argentynska/ Nagranie moze nie najlepszej jakosci, ale klimat super

http://www.youtube.com/watch?v=czMkpleE-dI

Edit:

Haniu bardzo fajna torebka, mialam podobna tylko inny kolor

LV wspolczuje sytuacji w pracy i wspolokatorki
Sanetko, pewnie sie wszystko ulozy, dobrze ze rodzice Wam pomagaja
Lemoorko pozdrawiam \
Gosia no coz tak sie czasem dzieje z autkami ze sie psuja, akumulator to jeszcze nie tragedia, choc wiadomo , da sie odczuc taki wydatek.. Ale za to juz niedlugo bedziesz znowu smigac samochodem swoim Takze glowa do gory
Anitko ja chętnie w domu posłucham
Zgadzam się, akumulator należy do łagodniejszych usterek, ale chcę wymienić auto, bo już tego mam dość Tylko nie wcześniej niż w czerwcu

Zaro czy ja dobrze kojarzę, że wy macie peugeota 206?(bo pisałaś o nim, ale nie pamiętam dokładnie).Zastanawiam się właśnie nad nim, albo Corsą C.

L_V przecież, to jest masakra Po takim dniu, chyba bym tego lachona wyniosła sama z mieszkania
Przecież nikt się jej nie pyta czy chce podpisać wypowiedzenie czy nie.Dorinka też dostała, mimo, że nie chciała.Może jest jakieś rozwiązanie? (może wystarczą świadkowie, że klientka została poinformowana ).Kretynka
(kurcze, ale się zdenerwowałam nienawidzę tumanów)

Niuniu fajnie, że ćwiczysz.Jak będziesz systematyczna, to na wiosnę wyjdzie niezły efekt
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 09:02   #2062
niuniuniau
Zadomowienie

Dorinko to Ty chyba pisałaś że interesuje Cię jaki jest najnowszy tusz MaxFactor 200Calories Dramatic look no i właśnie zauważyłam że używam go od jakichś dwóch tygodni Wiem spostrzegawcza jestem Dla mnie jest rewelacyjny, jako blondynka mam jasne rzęsy szczególnie na końcówkach a do tego są dośc cienkie, po pomalowaniu duużo gęściejsze i dłuższe, jeden z lepszych tuszy jakich używałam choć i tak najlepszy był z L'oreala 4xvolumissime

Stary 2009-02-03, 09:22   #2063
L_V
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny.

Dziękuję za wszystkie miłe słowa.

Co do borostwora - ona jest otepiała, więc nie mysli logicznie i cięzko coś z nią zrobić, bo naprawde trydno przewidzieć jej zachowanie. Po wczorajszym zachowuje się jakgdyby nigdy nic się nie stłało.

Oczywiście, jak zajdzie potrzeba to poświadczymy z TZtem ze kobieta wypowiedziała jej umowe ustnie.

A co do pracy - dzisiaj mi juz wszystko wisi, wczoraj zatankowałam 2 tequille i 2 kieliszki wina i spałam jak niemowlę. Mam ogromne wsparcie od TZta, który mówi, zebym ich pieprz.**** i że moge się zwolnić i siedziec w domu i spokojnie coś szukać. No ale ja wolę najpierw coś znależc, a potem się zwalniac. Nie mam tlye odwagi zo Nema.
Stary 2009-02-03, 09:37   #2064
sanetka
Zakorzenienie

Haniu dzieki. tak myslimy o tej wlasnie. i tylko ten termin nam pasuje,pozniej juz budowa, ja praktyki (czyli pewnie stala praca-jesli w ogole jakas znajde) i nie bedzie czasu

Lemoorko tak mieszkamy caly czas we 4. przyznaje ze meczy to czasemszczegolnie teraz zima, jak wszyscy w domu siedza. ale byle do wiosny...

L_V nie wiem co powiedziec wiec tylko

co do brzuszkow to ja nawet teraz bez kondycji zrobie z 200a w ogole to obiecalismy sobie z TZem ze od dzis zaczynamy biegac- 3x w tygodniu. zobaczymy ile nam z tych obietnic wyjdzie

kobietki, mam pytanie. wierzycie w bioterapie?

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 09:42   #2065
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
kobietki, mam pytanie. wierzycie w bioterapie?
ja nie wiem co to jest w ogóle
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 09:52   #2066
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Zrobiliśmy wczoraj garderobę...nic mi się tam nie zmieści
Stary 2009-02-03, 09:57   #2067
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Czemu? Za mała?

Sanetko jeśli chodzi Ci o bioenergoterapetę to wierzę bo miałam w swoim najbliższym otoczeniu osobę, której lekarze nie dawali szans na macierzyństwo (wskutek odchudzania nadmiernego) a ten człowiek jej pomógł i w tym momencie jest matką.
Co do kondyji to zazdroszczę bo ja chyba przez to że starsza praca siedząca i studia na tyłku po 12 godz dziennie mam kondycje zerową

Stary 2009-02-03, 09:58   #2068
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

ooops.

Jak to mawiała Carrie broadshaw: "Don't get me a diamond ring, get me a really big closet"
Stary 2009-02-03, 10:01   #2069
sanetka
Zakorzenienie

Bioterapią nazywamy zespół zabiegów wykonywanych mentalnie lub za pomocą dłoni terepeuty, dzięki którym przywraca się odpowiedni przepływ energii. na dolegliwosci fizyczne i psychiczne

o tak mi sie przypomnialo. Butter jesli Cie to pocieszy to ja tez lubie w roslinkach grzebac tylko teraz nie mam za bardzo mozliwosci bo miejsca na kwiatki brak,zostaly w domu pod okiem mamy.

mialam zywe kamienie to mi je zalali i padly. zamioculcas ma sie dobrze, stoi sobie na polnocnym oknie, czasem ktos go podleje i rosnie jak szalony. passiflora tez sie trzyma. storczyka mialam ponad rok, stal na poludniowym oknie, pieknie kwitl. ale neistety nie wytrzymal rzesadzenia. kupilismy drugiego

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 10:10   #2070
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu? Za mała?

Sanetko jeśli chodzi Ci o bioenergoterapetę to wierzę bo miałam w swoim najbliższym otoczeniu osobę, której lekarze nie dawali szans na macierzyństwo (wskutek odchudzania nadmiernego) a ten człowiek jej pomógł i w tym momencie jest matką.
Co do kondyji to zazdroszczę bo ja chyba przez to że starsza praca siedząca i studia na tyłku po 12 godz dziennie mam kondycje zerową
Za mała właśnie i za mało ustawna..bo wąska...
Nie bardzo jest możliwość wstawić jakąś półkę czy regał...właśnie szperam wirtualnie w Ikei

Cytat:
ooops.

Jak to mawiała Carrie broadshaw: "Don't get me a diamond ring, get me a really big closet"
Hihi..no właśnie...ja mam diamond ring... i nie mam gdzie trzymać ciuchów
Już wczoraj marudziłam TŻ, że jak jest tak mało miejsca, to nie będę mogła kupować nowych rzeczy... Powiedział: 'Kochanie, nic z tych rzeczy, coś wymyślimy' Kochany

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Bioterapią nazywamy zespół zabiegów wykonywanych mentalnie lub za pomocą dłoni terepeuty, dzięki którym przywraca się odpowiedni przepływ energii. na dolegliwosci fizyczne i psychiczne

o tak mi sie przypomnialo. Butter jesli Cie to pocieszy to ja tez lubie w roslinkach grzebac tylko teraz nie mam za bardzo mozliwosci bo miejsca na kwiatki brak,zostaly w domu pod okiem mamy.

mialam zywe kamienie to mi je zalali i padly. zamioculcas ma sie dobrze, stoi sobie na polnocnym oknie, czasem ktos go podleje i rosnie jak szalony. passiflora tez sie trzyma. storczyka mialam ponad rok, stal na poludniowym oknie, pieknie kwitl. ale neistety nie wytrzymal rzesadzenia. kupilismy drugiego

no to fajnie sanetko, że nie jestem sama żywe kamienie są fajnie, może sobie sprawię i Chciałabym passiflorę mieć i juncusa pokręconego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości