|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. Viii
który zestaw ciuchów lepiej by wyglądal?
1. długie za kolano czekoladowobrazowe skorzane kozaki w takim samym kolorze skorzany krotki plaszczyk do tego długi sweter-sukienka czarny angorkowy pod spodem koszula satynowa czarna w biale prazki i do tego buraczkowy satynowy krawat czy może 2. satynowa koszula w kolorze butelkowej zieleni, do tego spodnica z tweedu w zielono czarno bezowa krate z bardzo wysokim stanem( az do biustu) do tego w kolorze tofii trzewiki do polowy lydki na mega szpile?
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Już kolejny wątek i tyle stron? Chyba nigdy nie nadrobię
Witajcie AG
|
#454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A gdzie sie tak stroisz?
|
|
#455 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moim zdaniem 2 ale kieruję sie tylko wyobraźnią
|
|
|
|
|
#456 |
|
*sportaddict*
|
dziewczyny, zakochałam się
kupilam sobie odżywczą emulsję neutrogeny i ciągle się teraz dotykam Klatka - zdjęcia pokaż ale ogólnie nie podobają mi się połączenia ciemnego brązu czernią, więc 2
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-03 o 00:43 |
|
|
|
#457 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
JA wlasnie skonczylam nauke ;] Co do zestawów to tez mi sie wydaje ze drugi . W pierwszy nie podoba i sie polączenie brązu z czarnym no i borowy tez mi nie pasuje o brązowego . |
|
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
Ale produkujecie.. dopiero moge przywitac sie w osmej juz czesci.
I ubolewam strasznie bo nie widzialam waszych cial Moze jeszcze kiedys wkleicie i ich nie przegapie to poogladam
|
#459 |
|
Konto usunięte
|
mam to samo
![]() ja ostatnio chodze i sie glaszcze po oliwce hipp balsamow nie cierpie i unikam jak moge, a nie moge .. no nie powinnam ![]() ja sie zalapalam na fotki części dziewczyn z barbiowego, tutaj tez nie |
|
|
|
#460 | |
|
Wtajemniczenie
|
PRZESADZIŁYSCIE
![]() kurde dzien mnie nie było a tutaj 10 str do nadrobienia.Wstałam przeczytałam kawałek wizazu doszłam do pisaniu o paczkach i tak mi sie paczka zachciało ze az na telepało ...wyskrobałam moje grose ze swinki skarbotki i w kitce na srodku głowy spodnice i na gołe nogi poleciałam do blaszaka na doł i zazyczyłam sobie dwa paczki troche sie dziwnie ludzie na mnie patrzyli ale co tam Nie powiem wam co zrobilam jak doszłam do pisania o wibratorach ![]() Byłam na szkoleniu w pracy iii.... chociaz bede miec jeszcze jedno spotkanie w tj i moze mnie przekonaja zeby moja zacna osoba zaszczyciła ich moja obecnoscia ![]() ![]() ![]() ![]() Jak wrociłam do domu padłam na ryjka i usnełam o 18... ![]() mniejsza z tym milego dnia dziewczeta ide wtrazolic drugiego paczka A i schudlam dwa kilo schudłam dwa kilo Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam siły robic fotki a stroje sie na próbna sesje foto:P
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
unrepeatable jaki ten swiat maly kolejna pieknosc a g ze szczecina :P
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i najważniejsze co zrobiłaś że schudłaś 2kg?? i w jakim czasie? |
||
|
|
|
#464 |
|
*sportaddict*
|
dzieńdoberek
![]() zobaczyłam dziś to zdjęcie i uznałam, że mój zadkowy naleśnik nie jest taki zły |
|
|
|
#465 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, nie wyglądaja źle ale aparat z telefonu bardzo zniekształcił
|
|
#466 |
|
Raczkowanie
|
ale się przed chwila uśmiałam czytając wasze posty z nocy
![]() zboczuchy ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Drugi drugi drugi jak sobie to wyobrazilam to odrazu mi sie spodobal A co do kozakow za kolano,wczoraj widzialam jakas dziewczyne w bialych..matko jak ona wygladala,mniej wiecej jakby miala kalosze na obcasie,dziwne bo ciemne mi sie podobaja zreszta sama taka mialam,ale biale to jest jakas tragedia!
|
|
|
|
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
Ale sie rozpisujecie...OMG pół godz musze nadrabiac.
nanaaan zaraz ci napisze priva hihi bo dzisiaj ide sie spotkać z nim ;] maja ja na swojej drodze spotykam albo bardzo fajne laski,szczere i wogule,albo masakrycznie powalone i zazdrosne. A z facetami to jest tak,że jak są wporządku to sie stają moimi przyjaciółmi,żeby tego nie zepsuć .Mniej więcej tak to u mnie wygląda.Z resztą mam wrażenie że faceci sie mnie boją... Dołączam fote w okularakach,ale jakoś sie do nich zniechęcam powoli,bo mają taką wysoką obramówke aż nad brwi i takie jedno cos co mi sie odpodobuje.Moze znajde jeszcze jakies fajniejsze do lata.Ale o promocje tez sie spytam Orientuje sie moze któraś z was na czym polega praca jako doradca ? dostałam taką propozycje pracy,niby mogłabym pracowac kiedy bym chciała i niby dobrą kase można z tego mieć.Proponuje mi to koleżanka,wiec nie iwem czy moze w tym być jakas lipa ? co taki doradca robi ? Edytowane przez bangsa Czas edycji: 2009-02-03 o 11:45 |
|
|
|
#469 |
|
*sportaddict*
|
Bangsa - śliczna dziewucha z Ciebie!
okulary fajne, ale moją uwagę zwrócił głownie kolor Twoich włosów - bardzo mi się podoba edit: podjęłam nie-męską decyzję dotyczącą wykobiecania sobie stylu i właśnie zaczęłam się rujnować finansowo ![]() fajna? Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-03 o 11:48 |
|
|
|
#470 |
|
Zadomowienie
|
Bangsa, bardzo ładna jesteś tyle Ci powiem
|
|
|
|
#471 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje.
właściwie to wtedy miałam akurat włosy juz wyblakłe,bo normalnie farbuje castingiem nr 600 ciemny blond. Po farbowaniu mam ciemno brązowo-czekoladowe,ale z czasem sie kolor zmywa i robi sie własnie taki.W świetle takim sztusznym fajnie wyglądają,bardzo mi sie podobają,ale w świetle dziennym mają jakby jasno brązowo-rudawy połysk.I to jest znak że pora na farbowanie,bo odrostów jako takich nie mam widocznych,bo swoje mam w podobnym kolorku.Co z okularami ?? brac ? bo mysle że znajde lepsze,a co do tych przekonana nie jestem.Sa za 40 zł o ile dorbze pamiętam, edit. Vadi fajna do tego obcisłe rureczki i sexi bomba z ciebie.ja wole kupic jedną rzecz,droższa,z której będe mega zadowolona,niz 5 byle jakich,i potem jak mam cos urbac,to wychodzi że 'w sumie to nic nie mam' Edytowane przez bangsa Czas edycji: 2009-02-03 o 11:55 |
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
bangsa ładnie ci w nich |
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a doradca, tzn w finansach? miałabyś być taki mobilnym doradcą, prowadzącym własną działalność, czy jak? vadi fajna bluzeczka a szczególnie kolor bangsa jak są z reserved to ja moje kupiłam przecenione z 39zł na 14, za 39zł bym nie wzięła, bo do lata jeszcze daleko, ale za 14
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-03 o 12:02 |
|
|
|
|
#474 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#475 |
|
Konto usunięte
|
bangsa avatar to tez ty?
masz super zuchwe i kosci policzkowe (bo tyle widac na foto )ja cierpie na kompleks malej szczęki okulary mam niemal identyczne z ubieglego roku click six vadi ta bluzeczka to nietoperek? odkad sie pojawily mam faze na skupowanie takich rzeczy bo to tak ladnie odslania ramie i plecy Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-03 o 12:03 |
|
|
|
#476 |
|
Raczkowanie
|
katia własnie nie wiem ,w czym i komu miałabym doradzac.Mam sie z laską umówic i pogadać,ale nie iwem czy jest sens wogule,bo wiem że będe miała pełno nauki,ale ona mówi ze bede pracowac jak będe mieć czas.
One sa zabudowane ale mają takei szparki jak sie koło skroni kończy szkiełko i nie wiem czy tam nie bedzie mi słońce wpadac do oczu i draznic. w avatorze to nie ja ;P ja mam takie kości policzkowe dlatego że wg mnie mam cofnięta dolną szczeke,tak mi sie wydaje i wcale mi sie to nie podoba
Edytowane przez bangsa Czas edycji: 2009-02-03 o 12:06 |
|
|
|
#477 | ||||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
nie nosze innych spodni (poza domem )![]() Cytat:
![]() ja za 2 miesiace urodzinuję ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#479 |
|
Raczkowanie
|
vadi, bardzo fajny ten nietoperz, skad jest, ile kosztuje?
|
|
|
|
#480 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
? Ja akurat maluję sie niemal codziennie, wieć nie muszę, ale henna to fajna sprawa, za 20 zł spokojnie kosmetyczka zrobi Ci brwi i rzęsyCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
? A ja od miesiąca nawet kg nie schudłam![]() Mi sie podoba Chciałabym kupić sobie jakieś eleganckie ciuchy tak do przyszłej pracy, bo gdzieś na pewno pójdę W mini wyglądam ładnie (no ale wiadomo odpada), za to w spódnicy do kolan wyglądam jak grubaska Mam czarne rurki, ale boczki mi sie górą wylewają i każda bluzka-koszula wygląda do nich tragicznie Nie mam pojęcia co wybrać/kupić, bo w takich ciuchach wyglądam strasznie Doradźcie mi coś...
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-03 o 12:16 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

)

ale kieruję sie tylko wyobraźnią 

chociaz bede miec jeszcze jedno spotkanie w tj i moze mnie przekonaja zeby moja zacna osoba zaszczyciła ich moja obecnoscia