|
|
#511 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. Viii
Cytat:
Ja mam dużo imprezowych ciuchów, bo mam schizę że 2 razy tego samego do klubu/ czy na domówkę nie założę |
|
|
|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam z kolei własnie przeróżne ciuszki ale nie takie typowo sportowe jak dresy tzn. mam ale tylko do ćwiczeń tylko oczywiście jeansy i t-shirty taki cassual jakieś buty sportowe tez mam ale rzadko chodzę. Mam też takie bardziej eleganckie jak żakiety, czarne spodnie z satyny, małą czarną no i oczywiście sporo butów na obcasach ale nie powiedziałabym, że jest to taki styl jak Victoria Beckham, który chciałabym mieć
|
|
|
|
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#515 |
|
*sportaddict*
|
Przykłady eleganckiej i kobiecej góry
![]() dzięki
|
|
|
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
Ja lece teraz do krawcowej oddać spodnie do zwężenia, kupiłam sobie w Zarze rurki, wydawało mi się, że jest taka mała rozmiarówka i wzięłam 36, bo w 34 się nie dopiełam
Miałam na sobie może dwa razy i tak mi się naciagneły, że mogę je teraz bez rozpinania guzika ściagnąć.
|
|
|
|
#517 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#518 |
|
*sportaddict*
|
byłam pewna, że Ci sie spodoba
![]() http://allegro.pl/item545727556_bezo...sphere_38.html http://allegro.pl/item546099965_atmo...da_hit_38.html |
|
|
|
#519 |
|
Wtajemniczenie
|
To gdzie ja miałam oczy, że go nie widziałam
![]() Na tą białą koszulę z VS cały czas poluję i albo nie ma jej na wyprz. albo kurs dolara wariuje ![]() No, boski Vadi - skąd ??? - o już wiem
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
to samo miałam pisać
![]() Cytat:
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-03 o 13:33 |
|
|
|
|
#521 |
|
*sportaddict*
|
marze o dniu, kiedy otworza u nas primark
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#523 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet jak otworzą to ceny pomnożą razy 10
![]() Ja mam takie marzenie odnośnie VS, tylko już widzę te ceny, zresztą doskonały przykład w Wawie: jest butik z bielizną VS, asortyment malutki, a ceny z kosmosu Sweterek boski, ale ciekawe jak z jakością. Bo z atmo to się buble trafiaja czasem jakich mało
|
|
#524 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
![]() PS: kupiłam sobie właśnie 2 sweter
|
||
|
|
|
#525 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() unrepeatable mam do Ciebie jedno pytanko dołączam się do odchudzania już piąty dzień ćwiczęMoje wymiary na początku wzrost 165cm waga 57kg talia 67cm biodra 91cm biust 89cm udo 53cm
|
|
#527 |
|
BAN stały
|
Ta sukienka całkiem ładna, ciekawe czy dobrze by wyglądała do mojej figury
http://allegro.pl/item543109891_mj_a...a_nowa_38.html |
|
|
|
#528 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale kupiłam tam bokserki dla TŻ z przekreślonym znakiem drogowym jakby,w środku serduszko i napis: sorry Ladies,i'm taken a drugie z łapką odbitą i hands off!. swoją drogą mam taki sam napis na tyłku na spodenkach od piżamy
tylko najedz się do syta,miłości nigdy dosyć. Matura 2011 ![]() polski PP matematyka PP+PR angielski PP+PR geografia PR Edytowane przez asieenka Czas edycji: 2009-02-03 o 14:08 |
|
|
|
|
#530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe do jakiej ceny dojdzie ![]() Mam ostatnio fazę na kratkę. I zastanawiam się nad taką sukienką (chociaż nie lubie kupować takich rzeczy przez net, ale bardzo mi się podoba)
|
|
|
#531 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale atmo ma ogólnie ładne wzory, na wiosnę chce sobie kupić panterkowe balerinki z atmo (tylko 30 zł ) i worek (20 zł ) |
|
|
|
|
#532 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
źle mam te swoje ubranka dobrane i tyle, sa tylko po mojemu i w moim stylu albo nijakiem nic uniwersalnego vadi bardzo fajne te zestawy, ktore wkleilas, ale ja np czulbyalm sie jak przebieraniec - inna kobeita super, ale ja w tym? ojj dobrze, ze nie musze pracowac w biurze, bo bym sie chyba nie mogla przyzwyczaic a za bezami i brazami to juz rok temu szalalam, zrobilam sie nawet na platynoy blond, bo uznalam ze to super razem wyglada, ale po niecalym pol roku wlosy mi zaczely masowo "odpadac" ![]() fajny sweterek, patrzylam na podobne u chinczykow tylko ja w golfach czuje, ze zaslaniaja mic ale ramiona i wygladam na jeszcze wezsza dziewczyny co sie powinno znalezc w szafie? tak,z eby to nie byly przebrania, ale rzeczy, ktore mozna zalozyc do wszystkeigo niby biala koszula, olowkowa spodnica czarna albo szara, zakiet, mala czarna tak zeby nie byc nigdy z reka w nocniku, czy to spotkanie u tesciow, czy wesele koelzanki, cyz nagle bankiet w firmie, swiadkowanie na slubie, pierwsza randka - takei sytuacje, kiedy biegamy, wyrywamy wlosy z glowy i krzyczymy ku*wa Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-03 o 14:17 |
||
|
|
|
#533 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, no ale jest ich trochę na all, zobaczę do ilu dojdzie, jak bedzie tania to kupię![]() Śliczna ta sukienka, no ale zawsze przez net strach, czy będzie dobrze leżeć... |
|
|
|
|
#534 |
|
Wtajemniczenie
|
vadi to byłoby spełnienie marzeń na pewno nie tylko moje
![]() tylko ceny byłyby pewnie wybuchowe.....z tego co się orientowałam ktoś chciał otworzyć PRIMARK w Polsce ale jakieś trudności były a propos fajny nietoperz. gdzie go kupiłaś? |
|
|
|
#535 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Pushit, mi się wydaje, że to wszystko zalezy głównie od kolorystyki, ale tak na szybko, to: SPODNIE: jeansy spodnie do pracy szorty długie spodnie letnie sportowe SPÓDNICE: elegancka letnia ja też kocham cygańskie ![]() SUKIENKI: elegancka sylwestrowo-weselna letnia GÓRY: bokserki-longi w kilku podstawowych kolorach ze 2 dopasowane kardigany biała koszula parę wyjściowych typu impreza koszulki z krótkim rękawem ze 2 golfy coś w miarę eleganckiego, ale kobiecego ![]() BUTY: wyjściowe szpile wygodne na obcasie sportowe płaskie do latania letnie i dodatki: biuteria, kolczyki, paski, broszki, korale, bransoletki - one tak naprawdę tworzą styl
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-03 o 14:27 |
|
|
|
|
#536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tą sukienkę w razie czego można odesłać, tylko koszty wysyłki w 2 strony w plecy Dziewczyny - można poprawić jakoś tytuł naszego wątku??? Bo mnie to Viii zamiast VIII wkurza, ![]() Z konsolą Wii mi sie kojarzy, a nie z AG (wiem, czepiam się - w razie czego mam @, jestem usprawiedliwiona )
|
|
|
#537 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ewentualnie poszukam filmików instruktażowych na you tube.Cytat:
Zeby nie było sztywno. A z lakierowanym paskiem powinno być cacy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękniaste Uwielbiam takie bluzki jak ta http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1233663578http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1233663725 Sliczny I fajny jest ten wisior.Też wolę z gładkim dołem.
|
|
#538 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mozna kupic duze ilosci tych ciuszków za grosze |
|
|
|
|
#539 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kiedyś na wymiankowym próbowałam poprawić tytuł mojego watku, ale nie chciał się poprawić i wciaż był taki sam, choc zmieniałam
|
|
|
|
|
#540 |
|
Wtajemniczenie
|
ale dodaj też przesyłkę +koszty lokalu działalności i takie tam
także tak czy siak będziesz musiała cenę zawyżyć aby się opłacało choć otwieraj ale w Wawie będę do Ciebie przychodzić codziennie![]() Madziolek mogę Cię gdzieś zobaczyć? mam podobne wymiary (prawie) i muszę koniecznie się porównać
Edytowane przez niusia212 Czas edycji: 2009-02-03 o 14:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

) a i tak zawsze narzekam, że nie mam co ubrać 

Miałam na sobie może dwa razy i tak mi się naciagneły, że mogę je teraz bez rozpinania guzika ściagnąć.