|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A Ty?
a gdzie się wybierasz? Większość sklepów z Twoim rozmiarem podano tu:
http://stanikowe-sklepy.blogspot.com/ |
|
|
|
#1712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cenowo najatrakcyjniejsze, dobre na początek i zabudowane pod pachami są staniki CurvyKate (dziewczyny wklejały tutaj zdjęcia Emily i Portii).Tylko nie idź do przypadkowego sklepu z bielizną, bo tam obwodu 60 nie uraczysz |
|
|
|
|
#1713 |
|
Raczkowanie
|
A ktoś wie, gdzie mogłabym dostać 65D z dużym pusz apem?
Bo w moim mieście z 65D znam jeden sklep. Ale bez puszapa. |
|
|
|
#1714 |
|
Konto usunięte
|
zaraz mnie coś trafi ...
"Bardzo Panią przepraszam, ale mieliśmy błąd w systemie i nie mamy na stanie rozmiaru 65FF, czy chciałaby Pani wymienić na inny rozmiar, ewentualnie może Pani zrezygnować z zamówienia." .. tym razem Peachfield ... no dziękuję, że ewentualnie moge sobie zrezygnować nie musząc wybierać innego romiaru ![]() ![]() ehh szkoda że cały dzień wczoraj był na poinformowanie o tym, a dzisiaj już zrobiłam przelew ... |
|
|
|
#1715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko odpowiedni (miękki lub lekko usztywniany) stanik - zobacz na zdjęcie poniżej (stanik Soria typu balkonetka Masquerade) .[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;10798880]zaraz mnie coś trafi ... "Bardzo Panią przepraszam, ale mieliśmy błąd w systemie i nie mamy na stanie rozmiaru 65FF, czy chciałaby Pani wymienić na inny rozmiar, ewentualnie może Pani zrezygnować z zamówienia." .. tym razem Peachfield ... no dziękuję, że ewentualnie moge sobie zrezygnować nie musząc wybierać innego romiaru ![]() ![]() ehh szkoda że cały dzień wczoraj był na poinformowanie o tym, a dzisiaj już zrobiłam przelew ...[/quote] imp18, coś nie masz szczęścia do sklepów internetowych (podobnie jak ja). mam nadzieję, że nasz pech się niedługo skończy... Edytowane przez luizka__ Czas edycji: 2009-02-03 o 12:33 |
|
|
|
|
#1716 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zadomowienie
|
ja zawsze spotykałam się z tym, że im większa miseczka tym większy obwód i nie dało rady nic z tym zrobić, a jak prosilam węższe w obwodzie - automatycznie mniejsza miseczka ( czyli zalozmy A) a w taką się nie mieszczę
![]() a teraz hasło 'głębokość miseczki" jak mam to rozumieć? skąd dokąd się meirzy, na allegro podają np 16cm, 19 cm etc zgłupiałam już
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! Edytowane przez Baby Lu Czas edycji: 2009-02-03 o 13:16 |
|
|
|
#1718 |
|
Rzabbocop
|
Obawiam sie ze w takim rozmiarze bedzie ciezko, bo najbardziej wypchana jest bazarkowa tandeta a ''szanujace sie'' firmy takich nie robia
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
to zależy ile pieniędzy chcesz wydać
np. victoria's secret ma takie, do wyboru 5 poziomów push-upa, oczywiscie największy push-up ma poziom 5 http://www2.victoriassecret.com/coll...br=OSBRPPADZZZ bo czytałam na wątku VS, że dziewczyny biorą większe obwody niż noszą normalnie jak zamawiają staniki, ale to musisz się ich dopytać bo ogólnie to na VS obwody od 70 się zaczynają
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2009-02-03 o 13:26 |
|
|
|
#1720 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale z tego co się orientuje victoria's secret nie produkuje 65D.
A ja mam pytanie... dlaczego koniecznie musi być wypychany? I jakie staniki w tym rozmiarze (65D) już posiadasz? |
|
|
|
#1721 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1722 |
|
Kokon pro
|
wlazlam na ta strone VS wiekszosc biustonoszy na modelkach wola o pomste do nieba, za male o kilka rozmiarow wyciekaja bokiem gora jak sie da, i to ma byc firma to ja dziekuje
|
|
|
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
mialam 75e (powiedziałabym że rozmiarowo bardziej 70f) pushup z la-senzy, był (i jest) super, koleżanka go donasza aktualnie, praktycznie niezniszczalny model, a to jaką ilość jakiejś jakby profilowanej pianki miał w środku... fajna rzecz, nie widziałam tego w sklepie w Poznaniu (jedyny tej firmy, w którym byłam), a ten model kupiłam w lumpku dawno temu, tak więc nie wiem czy nadal takie robią.
|
|
|
|
#1724 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1725 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znalazłam fajny wątek na wizażu - biblia kobiecych kształtów - nie wiedziałam, że jestem wazą. Oczywiście wpisując się musiałam wspomnieć o tym, że C,D to nie rozmiar biustu Trochę śmieszą mnie opisy typu: duży biust - miseczka C,D (dla mnie teraz C i D to takie malutkie miski).Cytat:
może ktoś jeszcze to wytłumaczy
Edytowane przez luizka__ Czas edycji: 2009-02-03 o 14:59 |
||
|
|
|
#1726 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() Nie spotkalam sie z opisem jakiejs mocno wygabkowanej La senzy |
|
|
|
|
#1728 |
|
Konto usunięte
|
harmony, malutki
i na 1 piersi dziwnie odstaje28E 65/83 moze brac jednak 30? czy to rozciagliwiec? bo baaardzo ciasny |
|
|
|
#1729 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
za to ten model ma nieco mniejsze miseczki czasem gora koronki lubi lekko odstawac ale pod ubraniami nie widac |
|
|
|
|
#1730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Model bardzo ładny.
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), miałam podobnie zagąbkowany, tylko chyba jeszcze troszkę bardziej skosem, i bez koronek czy innych ozdób Ogólnie to nie mnie teraz sprawdzać, la senzy już nie kocham
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Konto usunięte
|
myslalam,c zy nie zamienic na 30stke tlyko jaka miska wtedy
chyba,z e bede na razie nosic z przedluzka i wezme 28F nie łamały ci sie takie staniki? bo w moich gabka zostawala wypchnieta w dol i bylo takei nienaturalne zalamanie z profilu, taki dodatkowy cycek z gabki ineczka zerknelam w zdjecia, tanczysz u ani redlin? Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-03 o 16:40 |
|
|
|
#1733 |
|
Raczkowanie
|
o rany patrzcie na ten Victoria Secret
http://www2.victoriassecret.com/comm...me=OSBRPPADZZZ ![]() pushit na zdjeciu nr 3 widzę małą bułeczkę mogłabys zmierzyc szerokosc miedzy koncami fiszbiny (nie od srodka kanalika ) ??zastanawiam sie czy interesowac sie jeszcze panache czy moze jednak to staniki nie dla mnie
|
#1734 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1735 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba, ze macie sporo pod biustem i malo w biuscie, to moze cos sie da dobrac.
|
|
#1736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nic mi się nie wysunęło, może trafił mi się dobry modeltańczyłam kiedyś u ani, później u beaty, a teraz od wakacji mam kontuzję biodra (znaczy jak mnie bardziej boli to patrzę na skierowanie do ortopedy, które leży przede mną, a jak mniej to ignoruję) i w ogóle nie tańczę
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moglabym, ale musisz mi dokladnie poprowadzic co mam zmierzyc troche to tajemniczo brzmiczekaj, gore miseczki na koncu fiszbin po zewnetrznej stronie, tak? 14,5, a po naciagnieciu obwodu do 65cm ma 15 (ja sie nie moge przekonac do wiekszosci modeli, bo robia szynke na plecach ja nie tancze od ponad roku, ze wzgledu na chore jelita.. troche trudno w tym tancu nie angazowac brzucha, ale bardzo bym chciala wrocic Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-03 o 16:55 |
|
|
|
|
#1738 |
|
Raczkowanie
|
chodzi o szarą linię. Odl miedzy fiszbinami powinno sie mierzyc miedzy jej koncami. niestety wiele osób mierzy od połowy kanalika (tak jak fioletowa linia)
Dokładniej widac na powiekszeniu zdjecia
|
#1739 |
|
Konto usunięte
|
ok, ide z psemi jak wroce mierze jeszcze raz
12,4cm ooo zauwazylam twoj podpis powiesz mi co masz i w jakim rozmiarze? bo ja mam dopeiro 2 dobre i przymierzylam duzo niedobrych stanikow, a roznimy sie 1cm, wiec moze bede miala jakis "wglad" Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-03 o 17:34 |
|
|
|
#1740 |
|
Zadomowienie
|
hm, poszukiwany stanik z duuużą ilością gąbki? a po co, jak można skarpetami wypchać?
i kurcze, jak patrzę na to harmony fajnie leżące na kolejnych osobach, to żałuję, że mi panache nie podchodzi wcale pod względem ogromniastych fiszbin...
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

] i niewykluczone, że zahaczę o sklep z bielizną 
Cenowo najatrakcyjniejsze, dobre na początek i zabudowane pod pachami są staniki CurvyKate (dziewczyny wklejały tutaj zdjęcia Emily i Portii).

3/3/6-22/7/8
i na 1 piersi dziwnie odstaje

nic mi się nie wysunęło, może trafił mi się dobry model
troche to tajemniczo brzmi