|
|
#961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() Cytat:
TZ mnie zmusił, ale i tak oglądałam ją wychylając się zza jego pleców
|
|
#962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() sushi ja jeszcze nigdy, ale chcałabym sie przejsc do takie restauracji i spróbowac, ciekawe czy dobre.. ![]() ja też i mnie też, ale podobałą mi sie ogólnie, ale już jak to zwykle jest, co nastepna część to gorsza była... własnie sprawdziłam ilości postów i.................. Aelitka 126 Luffka 126 łeb w łeb hehehe
|
|
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
ale przecież sosu sojowego samego nie jesz
![]() tak samo możesz powiedzieć że pieprz jest niedobry, albo sól.... dodane do czegoś może cuda sprawić, uwierz ![]() i tym właśnie postem wyszłam na prowadzenie
|
|
|
|
#964 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czytalam w poprzedniej czesci niby ze my jakies "desperatki" ze o pierscionki sie ciagle prosimy..a to nieprawda.nawet wątki kulinarne sie pojawiaja![]() Cytat:
tak wlasnie.najlepiej pojsc zmierzyc u jubilera.oni daja krązki-piersionki i wiadomo jaki to rozmiar. aaaaa to ten film.to mi o ten sam chodzi i TZ stwierdzil ze mu sie agresor tez wlacza...co za facet.. a ten film to jeden z moich ulubionych(nawet nie wiedzialam ze tak brzmi pelny tytul) po prostu placze na tym filmie za kazdym razrem jak ogladam a ogladalam chyba z 5 razy![]() Cytat:
o tym samym myslalam ze to dziwne ze chlopak tak wczesnie poszedl kupic cos na Walentynki
|
|||
|
|
|
#965 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Ty tu mnie napalasz na pierścionek A i na mojego ostatniego smsa nawet nie odpisał. Heh.. Także nie przyjdzie wcześniej, tylko będzie jak zawsze. Poza tym on dziś nie kupuje, tylko się rozgląda dopiero za prezentem. Wczoraj w necie też miał popatrzyć. Cytat:
![]() sushi jadłam raz w Londynie jak byłam i o dziwo bardzo mi smakowało. Sosu sojowego nie jadłam nigdy. Teraz oglądam modę na sukces w ogóle hehe. Cytat:
Piła I była świetna dwójka taka sobie, reszty nie widziałam. Zawsze tak jest w ogóle, że oglądając filmy ludzie utożsamiają się z ofiarą.
|
|
|
#966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to jak jadłaś sushi bez sosu sojowego????? ![]() ja house na axn ale już znam ten odcinek
|
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
ej a ja nie oglądam telewizji od kiedy mi zablokowali tvn style i fox life
|
|
|
|
#968 |
|
Wtajemniczenie
|
ściąga mi się nowy odcinek house'a!
![]() |
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Zwariowałyście dziś z tempem pisania
Ja między jednym posiedzeniem nad książkami a drugim staram się nadgonić wszystko ![]() A co do sushi- nie jadłam... Jakoś mnie nie kręci
|
#970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wymówka?...
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mam tak samo: uczę się, uczę i nagle taka myśl: kurcze, muszę zobaczyć co naskrobały
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie też nigdy nie kręciło
![]() ale mojego tżta owszem, i znajomych.. i najpierw polubiłam sushi bary - polecam sakana sushi bar na slawkowskiej w krk!!!! maja super "wodny" bar ![]() - i klimat, i tą "zabawę" z jedzeniem a po jakiś 3 wizytach samo sushi.... tylko nie w zbyt dużych ilościach:Pno i nie jadam takich z owocami morza.... tylko rybki![]() i żeby nie było... to sushi to rzadko jest w końcu drogie jak cholera
|
|
|
|
#973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie pamiętam, żeby był tam jakiś sos.Przez was chyba zacznę House'a ściągać. Czasami na tvp2 oglądam i jest spoko. Póki co jednak moim number 1 są Gotowe na wszystko ! a co do Green Street Hooligans to też ryczałam jak głupia na końcu. Zwłaszcza dlatego, że ten aktor taki przystojny jest
|
|
|
#974 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie słyszałam określenia "buraczkowa" ![]() A jeżeli chodzi o barszcz ukraiński to nie znoszę jego smaku. Cytat:
![]() Fajna akcja z TŻtem ![]() Cytat:
Nigdy nie słyszałam nic o "zagraju", ani o "szpyrkach". Dla mnie to też są "skwarki". Cytat:
Kraków, Rzeszów to niedaleko ![]() Cytat:
On u mnie nie, ponieważ większość czasu spędzamy u niego i u niego oddajemy się cielesnym uciechom U mnie w domu nie ma szans na takie harce. Wstydziłabym się przed mamą. Cytat:
![]() Tyle piszecie, że nie doczytałam tego
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||||
|
|
|
#975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj tak tak.przystojniacha ze hoho
|
|
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
hm
nie wyobrażam sobie sushi bez sosu sojowego wymieszanego z chrzanem wasabi... zawsze z tym podają ![]() edit tzn zawsze podają sos sojowy i osobno wasabi, można sobie pomieszać jak się chce ![]() i "zawsze" tzn tam i tyle razy ile ja byłam
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-03 o 16:54 |
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
o a teraz chirurdzy na polsacie
i niedługo TŻ będzie.Aelitka ja te sushi to jadłam po prostu zwinięty pasek z czegoś, ryż i w środku surowe mięso. Koleżanka nasza przyniosła kilka takich "zwiniątek" do domu, bo pracowała w barze sushi. Zapytam TŻ'ta jak przyjdzie, czy pamięta, żeby był tam sos. Hihi wiecie w ogóle, że TŻ'towi musiałam pokazać was na naszej klasie, poza tym czasami czytał co Wy piszecie (swoje zasłaniałam) :P Śmieje się trochę ze mnie i zawsze po pracy "jak tam z przyjaciółkami na wizażu?" . Wie też, że na tym wątku gadamy nie tylko o zaręczynach, ale o różnych rzeczach. aaa w ogóle co kupujecie swoim na Walentynki? mi spodobał się pomysł z artykułu wizażowego, z głównej strony, w któym było napisane o kuponach miłości, np. na całus, na spacer przy świetle księżyca, masaż itp. Także to zamierzam zrobić i nie wiem co kupić poza tym.
|
|
#978 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam polsatu!!!
a chirurgów nigdy nie oglądałam co do sushi to nawet jak kiedyś zamawialiśmy do mieszkania to przyjechało w takim wielkim plastikowym talerzu, i pomiędzy te wszystkie nigiri i maki i inne cuda powrzucane były takie plastikowe rybki, napełnione sosem sojowym co do walentynek - ja nie mam pojęcia. na pewno kupię mojemu jakieś bokserki (rzuciłam mu dziś tekstem, że w tym roku idziemy w bieliznę może załapie i W KOŃCU dostanę jakiś ładny komplecik ). a do tego może coś wymyślę jeszcze... zobaczymy
|
|
|
|
#979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie mam pojecia co kupic..nawet zaproponowalam zeby nie kupowac sobie nic i wogole ze dla mnie to dzien jak codzien to TZ sie wzburzyl..przejde sie "po miescie" i moze cos sie zobaczy... tez bym chciala dostac jakas fajna bielizne(chociaz ostatnio mi stanik kupil ale to ze mna bo beze mnie to nawet nie ma mowy),ale nie mam co liczyc bo mam duzy biust i by nie trafil:/
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-03 o 17:24 |
|
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#981 |
|
Rozeznanie
|
witam Was witam
i hmm...też jestem oczekującą...ale już chyba jakoś bardzo mi się nie śpieszy...sama nie wiem...jakaś jedna wielka chodząca sprzeczność jestem jak to mawiam chciałabym...a boję się Nie no-nie boję się, ale póki co brak konkretnych planów![]() Właśnie zauważyłam, że nie jesteście desperatkami, i że rozmawiacie o wielu sprawach, nawet o sprawach kulinarnych w sumie fajnie z kimś "poklikać" o tym, co się czuje, jak się żyje- z kimś w wirtualnym świecie czasem można poznać kogoś naprawdę fajnego
|
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
ja czuję, że dostanę bieliznę, z czego bardzo się cieszę. Jak będzie coś innego np. pierścionek, to też może być
W ogóle mój TŻ imponuje mi tym, jak zawsze wszystko w kwestii prezentów ma zaplanowane dokładnie wcześniej i przemyślane. Ja to tak na hop-siup ![]() Wiecie co w ogóle, mój TŻ w tamtym roku 1dzień po walentynkach powiedział mi, że mnie kocha. Jeden dzień po hehe a tak w ogóle to po 2,5 roku bycia razem. Bo te słowa dla Niego dużo znaczą.No, a wracając do prezentów, to ja zawsze oleję to sobie i na ostatnią chwilę coś tam kupię. Dlatego w tym roku chciałabym coś od serca, w końcu tak bardzo go kocham
|
|
#983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ha mój też będzie miał problem, bo lekturze różnych "for", i różnych stron, jak choćby lobby biuściastych http://lobby.blox.pl/2008/12/Przewod...iastych-1.html , wyszło mi że powinnam nosić 65e... zawsze nosiłam 70d, ale nie powiem, z reguły coś było nie tak żeby wszystko wyglądało ładnie to i tak musiałam mieć puszapy;/ więc w końcu kupiłam na allegro - bo w sklepie cena ok 250zl zwalila mnie z nog, ale mierzylam i byl idealny, zarowno 65e, jak i f.... i teraz mam, 65e, wszystko super leży, nic mi do góry nie ucieka, stanik jest z tych miękkich a wyglądam w nim o niebo lepiej ![]() no i np triumph nie produkuje takich..... uhhh ![]() właśnie jestem na etapie przyswajania się do myśli do kupna kolejnego, szukam czegoś fajnego na allegro ![]() mój to powiedział mi pierwszy raz że mnie kocha na gg, nawet nie wiem ile się znaliśmy ale chyba nie więcej niż 3 miesiące ![]() ale nie wzięłam tego na poważnie... a sama mu powiedziałam znacznie później
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-03 o 17:37 |
|
|
|
|
#984 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#985 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam malutkie b
tzn niby fajnie, bo w ogóle są, ale wolałabym mieć większe.W ogóle z moją kumpelą, która też ma małe piersi jak ja stwierdziłyśmy patrząc po dziewczynach w naszej byłej klasie, że te które są dojezdne (ze wsi) mają duże piersi, a miastowe małe Nie wiem czy to jest jakoś powiązane
|
|
#986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() też własnie nie wiem co kupić na walentynki zreszta nawet jeszcze sie nie rozglądałam, ale tym mnie zaciekawiłas... może i ja bym coś takiego sprawiła swojemu... ![]() fajne i tanie hehe![]()
|
|
|
#987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie to nawet nie byloby stac zeby spojrzec na taki stanik za 250zl ja to mam 95D. ja to nawet nie pamietam kiedy powiedzielismy sobie "KOCHAM"... ale wiem ze ja o wiele pozniej..wogole dlugo bylam sceptyczna do tego zwiazku(jeszcze pisala do niego byla ze go kocha i zeby mnie olal ),ale na szczescie mial to gdziesp.s czyli ze jestem dojezdna :p hahaha Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-03 o 17:41 |
|
|
|
|
#988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja żałuję że nie mam mniejszego ![]() taki wybór pięknych biustonoszy!!... i takie piękne bluzki - ahhhh jak mi się podobają żaboty!!! a zdaję się, że nie będzie mi dane w takich chodzić.... także zazdroszczę ![]() chociaż z drugiej strony mój tż nie narzeka
|
|
|
|
|
#989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet stwierdzialam ze sobie zmniejsze to jaki mi wyklad zrobil sa jego i jak cos zrobie to pozaluje |
|
|
|
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
same "dojezdne" tu?:P
zaraz muszę się przebrać w dżinsy, bo TŻ będzie dokładnie za 8minut hehe. Widzę ja chyba najpóźniej usłyszałam to magiczne słowo. Z seksem było podobnie też późno zaczęliśmy, ale nie żałujemy
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

piękna historia do opowiedzenia wnukom (piękna, bo się zeszliście). Szkoda, że oni najpierw kasa, praca, mieszkanie blablabla, czyli ślub za ok 20lat 

siostra młodsza też śmiała się ze mnie, bo umiałam zrobić budyń, a kiślu nie

love

padłam. przecież chciał ukraiński
),ale na szczescie mial to gdzies