![]() |
#2371 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Cytat:
![]() Bandola - a może Krzyś tą temperaturę to tak specjalnie miał, żeby mama mogła z nim powiedzieć w domu? ![]()
![]() |
#2372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a pozatym dostałam smsa ze jutro o 15 mam spotkanie org. w szkole rodzenia wiec i tak z domku musze wyjsc chociaz troszke kaszelek jeszcze dokucza ![]() no i super ze nic nie wykazało u lekarza ![]()
![]() |
#2373 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki!
Nie mam czasu pisać, ale staram się czytać na bieżąco. Pozdrowienia i uściski wirtualne dla wszystkich zasmarkanych, kaszlących i zagorączkowanych! ![]()
#2375 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sija, a gdzie byłaś u kardiologa i ile czekałaś ? Bo ja mam skierowanie, ale tam gdzie dzwoniłam to wizyty dopiero na kwiecień, maj ![]() Nie wiem czy prywatnie nie będę musiała pójść ![]() Cytat:
![]() Pozdrowienia dla Mikiego - może wrzucisz jakieś aktualne jego foto ![]() Ciotki się stęskniły ![]() A ja leże pod kołderką, już sama nie wiem co jest ze mną - nad ranem temperatura 37,42, a teraz 35,2 ![]() ![]()
![]() |
#2376 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja jestem w pracy ale cały czas mam twardy brzuszek i mnie czasem pobolewa ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bandola to pewnie Krzyś bardzo się ucieszył, że ma mamusie cały dzień dla siebie ![]() A mam pytanie do mamusiek ![]() ![]()
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() A ten lekarz w miarę konkretny ?
#2381 |
Zadomowienie
|
![]()
#2382 |
Zakorzenienie
|
Zapisałam się na 16 lutego do tej pani doktor
![]() To i tak szybciej niż gdzie indziej ![]()
#2383 |
Zakorzenienie
|
jakas cisza ostatnio nastała
![]() ![]() ehh juz wolę tyrać ![]() z przyjemnych wieści - przyszły perfumki ![]() ![]()
![]() |
#2384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą u kardiologa tez tam byłam, tylko o pani dr - być może do tej samej, co Ty miss.hot, ale nazwiska sobie nie przypomnę... najpierw wydawało mi się, że mnie zlewa z racji "młodego" wieku, ale w końcu uważam, że na początku miałam złe wrażenie, skierowała mnie na badania... a jak na badaniach wyszło, że jest ok, to ja zlałam temat he he
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2009-02-03 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() Ja juz w domu, a od stęsknionego małża dostałam pyszny obiad i kwiata, milusio ![]() Miałam dzisiaj niezłego klienta, pytał: "dllllaszszego panie w banku są takie śśśśśliszszszne i że żysie to siężkie bywa..." prawie mnie upił swoim oddechem ![]() ![]() Poza tym wracając z badań zaszłam do studia tatuażu i się wstępnie umówiłam na przyszły tydzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jodie a gdzie kupowałaś perfumy - na allegro czy jakieś inne www ? Dasz namiar ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2387 |
Rozeznanie
|
czesc
u mnie @ i leze z termo raz na brzuchu raz na plecach---- buuuuuuuuu jak ja tego nie cierpie! ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś byłam u ginka (w czwartek nie byłam, bo się okazało, że zmienił godziny przyjęć). Wszystko jest OK. Zrobiłam cytologię, teraz tylko czekać na wynik.
Dziewczyny, znacie miejsca, w których w Lublinie jest duży wybór porcelany i wyroby są w znośnych cenach? Chcielibyśmy kupić sobie zestaw filiżanek. A w jakim studio planujesz robić? Ja chciałabym sobie jakiś maleńki zrobić, ale trochę się boję - wolałabym zrobić to w sprawdzonym salonie.
![]() Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2009-02-03 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ...
a ja muszę iść do dentysty, właśnie ukruszył mi się kawałek zęba, który jakieś 8 lat temu leczyłam kanałowo ![]() jestem przerażona ![]()
#2391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Wtajemniczenie
|
ja tez polecam markopol
![]() A tatuaż planuje zrobić na Królewskiejhttp://tatuaz.lublin.pl/, tez się trochę boję, ale myślę, że będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
No, ja powiem szczerze, że na jakąś super jakość to się nie nastawiam, zalezy mi na ładnych filiżankach we w miarę przystępnej cenie.
Mam w planach jeszcze odwiedzić sklep fabryki w Ćmielowie. Ćmielów znajduje się tuż obok mojej rodzinnej miejscowości, więc mam po drodze. Jest tam też sklep z tzw. brakami - moja mama skompletowała sobie świetny serwis. Wada filiżanek polegała na czarnej kropce wielkości ukłucia od szpilki.
![]() |
#2394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostrowczanka! Też polecam Markopol.
![]() |
#2395 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Podziękowania dla wszystkich które doradzały ![]() ![]() A co do awatarku to niestety to nie jest zdjęcie mojego autorstwa ale również bardzooo mi się podoba ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zadomowienie
|
Hej!
Widzę, że PH z Ziaji zrobili swoją robotę, ze Sopelek jest tak bardzo polecany w aptekach ![]() Ja uzywam niezniszczalnego Bambino na zmianę z Baby Delfi, mrozów syberyjskich u nas nie ma i te kremy mi w pełni wytarczają i do pupy i do buźki. Wiem, ze jeszcze jest Floslek i Mustela, z tych co są "niby " na każdą pogodę. A miły był dzisiejszy dzień, zrobiliśmy sobie z Krzysiem DZIEŃ MATKI a tak w ogóle to nie wiem co mu było, moze wirus przebiegł łagodnie a może się czymś zatruł, tylko czym, to jego jedzonko takie wypieszczone, wychuchane. A ja czytam teraz "Drabinę czasu" Anne Tyler, o kobiecie, która zostawiła całe swoje dotychczasowe życie, nagle pod wpływem impulsu i rozpoczęła inne nowe w jakimś przypadkowym miasteczku.
#2397 |
Rozeznanie
|
witam,
to tak na poczatek dobre wiesci ode mnie ZALICZYLAM FIZYKE, normalnie jeszcze jestem w szoku ![]() ![]() sija bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadeczku z serduchem ![]() miss hot jak tam , kochana kurujesz sie ![]() buziaki dla wszystkich ![]() bandola milej lektury, a moze Krzys faktycznie potrzebowal dnia z mamusia ![]() Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2009-02-03 o 22:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki! jak tam środa? ja oczywiście zaspana
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() "w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C. Edytowane przez indygo79 Czas edycji: 2009-02-04 o 06:04 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.