Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IX - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-03, 21:50   #3061
AsikS
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IX

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
nie moje pseudo wzięło się w I klasie szkoły sredniej z tego ,ze byłam taka swiruską i moja kolezanka kwitowała wszelkie moje "występy" okrzykiem "ale jazz !!!" -tak zostałam Jazzem, a pózniej Jazzikiem, Jazzką Jazziną itp a poza tym jestem wielbicielką tego nurtu w muzyce

Czyli powinnaś być pisana przez dwa "z" - Jazz

Napisałam esa do Karolci z truskawkowymi buziakami, a Ona pisze mi że właśnie do mnie skrobała. To się telepatia zwie.

Ale wiecie, co Wam powiem. Niepokoi mnie brak jakichkolwiek wieści od Asi R. Napisałam do Niej 30 stycznia i dzisiaj i cisza. Zero odzewu. Widzę że na forum była.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 22:00   #3062
bmoniq
Zakorzenienie

Idę dziewczynki na tą zmarzlinę z psem i potem spać
dobranoc spokojnej nocy
Stary 2009-02-03, 22:03   #3063
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
Idę dziewczynki na tą zmarzlinę z psem i potem spać
dobranoc spokojnej nocy
Pa Moniś.

Też brykam, bo 22:00 wybiła. Jeszcze poczytam coś i idę nyny.

Dobranocka Truskaweczki, Tru snów. Do juterka.

Edit: Asia R. odpisała na mojego esa. Jest zajęta, nie ma czasu na neta, ale myślami jest z nami. I buziaki nam przesłała.

Edytowane przez AsikS
Czas edycji: 2009-02-03 o 22:11
Stary 2009-02-03, 22:13   #3064
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Zazwyczaj Was tylko podczytuję, gdyż nie mam czasu na uczestniczenie w wątku, tym razem jednak się wypowiem.
Z rodzicami jest ciężko, podobnie jak Reese mam problem z matką. Jest straszna! Ciągle jestem krytykowana, wytykane są mi najmniejsze błędy, słyszę tylko że jestem zerem- ale tylko ja, moje rodzeństwo jest cudowne. Matka zachowuje się, jakby ze mną rywalizowała, nieraz słyszę "a żeby tobie się gorzej życie ułożyło" naprawdę, brak jakichkolwiek uczuć macierzyńskich. W czasie, kiedy matka mojego tż próbowała mnie przymusić bym skończyła liceum za jej córkę i jej odmówiłam (zbyt ciężko pracowałam na swoje studia by mnie przez osobę NAPRAWDĘ leniwą wyrzucili; odmówiłam, tź mnie poparł i zostałam przez to "wyklętą" z jego "rodzinki"), moja matka zamiast stanąć po mojej stronie potrafiła wzruszyć ramionami i stwierdzić, że najwyżej jakby mnie złapali na podszywaniu się za siostrę TŻa poszłabym do więzienia. Sytuacja była straszna, przyszła teściowa rozpowiadała glupie plotki na całe osiedle, dokuczała za każdym razem jak tż wyszedł chociaż na moment, a moja matka okazała zero wsparcia. Przestałam się jednak tym przejmować i czekam, aż będę mogła się wyprowadzić, aż skończę studia (dzienne).

Niestety, czasami rodzice powinni się zastanowić po co im są dzieci. Reese, AsikS, albin_ek i innym Dziewczynom współczuję, rozumiem jak Wam ciężko, życzę wyrwania się spod negatywnych emocji Trzymajcie się i nie pozwólcie się dołować
oj to faktycznie straszna sytuacja Ja nabrałam ochoty żeby odmienić swoje życie na weselsze i lepsze

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Ech, powtórzę. Cieszę się życiem. Choć znowu pewnie zostanę postrzeżona za tę co stale na haju.

Ja sobie ściągnęłam 1000 hitów ostatniego 30-lecia Wspaniała muzyka

Cytat:
Ale wiecie, co Wam powiem. Niepokoi mnie brak jakichkolwiek wieści od Asi R. Napisałam do Niej 30 stycznia i dzisiaj i cisza. Zero odzewu. Widzę że na forum była.
ano
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 22:21   #3065
Tanyia
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczyny
Kolorowych snów

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 22:23   #3066
*nulka*
Zakorzenienie

Dziewczynki, przezylam!!! pierwszy dzien teacher'a zaliczony i nawet nie bylo tak zle, tylko ze jeszcze na radzie pedagogicznej musialam zostac jak wyszlam to dopiero przed 20" w domku bylam, bo po tej radzie jeszcze do pracki do szkoly jezykowej i po prostu padam juz teraz...

takze dzisiaj nie dam rady nadrobic, na szczescie jutro do 15" wolne dziekuje Wszystkim za trzymanie kciukow Kochane

Cytat:
wysyłąj ai chyba nawet za free
chyba cos tam zakupie

mykam odpoczywac, wpadne do Was jutro dobranocka

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 22:33   #3067
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez albin_ek Pokaż wiadomość
wiesz moja ma aktualnie L-4. Mam poukładane w szafkach, przeglądniete wszystkie papiery i dokumenty .. i wszystko źle....Nawet bielizne mi wyciągnela z szafki która według niej nadaje się do wywalenia. Non stop chodzi w moich ciuchach .... kosmetyki już przebolałam.

Nie znosze jak ktoś grzebie w moich rzeczach.

A szkoda gadać. Jescze ten dupek w pracy dzisiaj. Ide spać normalnie wyć mi się chce Pa!
Ojejku Albinku.. nie smutaj się.. łepek do góry.... zobaczysz.. przyjdzie nowy,lepszy dzień..

Cytat:
Wroclove piekny i torebka sliczna -

ja z wrocławiem mam zwiazane piekne wspomnienia

wroclawska wiosna, magnolie w ogrodzie botanicznym ( to juz niedlugo) tajemnicze miejsca, artstyczny półswiatek i szalona wielka milosc od pierwszego wejrzenia ....park szczytnicki , jaz opatowicki, stare jatki, wrocławska secesja i bar mis....połowa lat 90 ubiegłego wieku, wiele godzin w pociagach (420km), tramwaje, film "siedem" w kinie dworcowym , grunwaldzki most .....
ale juz se ne wrati
Piękne wspomnienia.. ja takie o pierwszej miłości mam związane z Olsztynem.. i chyba zawsze będę miała sentyment do tego miasta..
Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
Dziewczynki, przezylam!!! pierwszy dzien teacher'a zaliczony i nawet nie bylo tak zle, tylko ze jeszcze na radzie pedagogicznej musialam zostac jak wyszlam to dopiero przed 20" w domku bylam, bo po tej radzie jeszcze do pracki do szkoly jezykowej i po prostu padam juz teraz...

takze dzisiaj nie dam rady nadrobic, na szczescie jutro do 15" wolne dziekuje Wszystkim za trzymanie kciukow Kochane

chyba cos tam zakupie

mykam odpoczywac, wpadne do Was jutro dobranocka
Fajnie że Ci się podobało.. dobranoc Nulaczku..
Stary 2009-02-03, 22:33   #3068
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
dzień dobry
Pauliniak, gratuluję zdanego egzaminu Zdolniacha z Ciebie
A co to za konkurs na wizażu?
podwieszone wyżejja na ten fryzurowy wysłałąm
Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość

Super! Gratuluję
dziekuję
Cytat:
świetniemusisz być fajną ticzerką

A ja sobie kupiłam spodnie i bluzke na siłkę, wreszcie będę wyglądać glam, choć nieco grubobardzo tanio dostałam ciuchy nike i adidasa z tych oddychających, cieszę się jak nic

no ale potem zonk, wchłonełam 1000kcal w pizza hut, nie no ...wiem wiem
hihot mnie zabije
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 22:37   #3069
eszton 1
Zadomowienie

To i ja ide spac.. dziś jestem padnięta.. moja córcia wpadła na pomysł ze będzie się uczyla literek a ja chyba nie nadaję się do edukacji przedszkolnej.. uff.. potrzebna byłaby Milka..do pomocy..
Stary 2009-02-03, 22:42   #3070
Serenite_
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
lejesz kochana miód na me serce mavalę wysłali mi w środę sprawdzałam na stronie a rybki 30 stycznia
tez miałam problem z wpisywaniem już samych danych adresowych przy płatnościVISą ale zakombinowałam i zamiast dwuczłonowej nazwy ulicy wpisałam tylko nazwisko i wtedy mi przyjęło a adres do wysyłki i tak zapamietało wcześniej.....
więc czekam ciepliwie zgodnie z mottem u Guaranki chyba, spokojnie że przeciez się stanie
To moje motto

Cytat:
zapora wykrywa mi ataki na mój komputer jak jestem tu na forum.....i dostaje o tym info więc wierzę, że cos wlazło Basi i zamula jej kompa i nie wiadomo co jeszcze robi
Ja przez chwilę nie miałam antywirusa na moim nowym lapku i teraz jest cały zasyfiony, skanowanie podpowiada, że źródłem jest Wizaż!! Ciągle mi się masakrycznie zawiesza, muszę przeinstalować

Cytat:
Myślę, że to nic nie da. Ja np. notorycznie słyszałam od mojego Ojca, że jestem nic niewartym zerem. No i trzeba było przełykać za każdym razem tę gorzką pigułkę i żyć dalej, zaciskając zęby... A jak mnie widzi teraz od wielkiego dzwonu to stale mi mówi że jestem za chuda. Nie zna mnie kompletnie, nie wie co lubię, czego nie, jakich mam Przyjaciół itd. ale krytykować potrafi. A do obcych chwali się jakie to ma zdolne dziecko - pianistka, poliglotka, urzędniczka etc.

Za to Mamcia mi rekompensuje cały świat.

To strasznie przykre Asiu, dobrze, że masz świadomość swojej wartości

"Cierpliwość - spokój, że przecież się stanie..."

/J. Twardowski/
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 23:00   #3071
martaboy
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli powinnaś być pisana przez dwa "z" - Jazz

Napisałam esa do Karolci z truskawkowymi buziakami, a Ona pisze mi że właśnie do mnie skrobała. To się telepatia zwie.

To dobrze, że z Asią R. dobrze. I że Smyki dobrze się bawią

Dobrej nocy

Strona z portfolio - makijażowo
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 23:05   #3072
Guarana
Zakorzenienie

BARDZO, BARDZO DZIEKUJĘ GABI ZA BRELOCZEK JEST P-R-Z-E-C-U-D-N-Y Nie mam pojęcia jak można umieć samemu takie cuda robić Jesteś zdolna i kochana, dziękuję
Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
to ja już wole moje rodzynki
Ja też wolę Twoje rodzynki
Guarana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 23:11   #3073
jazmine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
To i ja ide spac.. dziś jestem padnięta.. moja córcia wpadła na pomysł ze będzie się uczyla literek a ja chyba nie nadaję się do edukacji przedszkolnej.. uff.. potrzebna byłaby Milka..do pomocy..
Wizazysta jedzie za dwa dni do Oki do dziadków- podeslij ja do nego to ja nauczy on jest literkowym maniakiem
poza tym lubi starsze dziewczynki

Dzis miał imieninki i dostał tunel do kolejki

jazmine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 00:08   #3074
milka-pilka
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki!
Cytat:
co myślicie o tej torebce - chodzi mi o zestawienie kolorystyczne
Kolory są super! Bardzo fajna torebka
Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam okna na lotnisko bemowo nie zabardzo widać ale zawsze coś więć słychać napewno będzie ale może lornete zakupić
No to mamy juz załatwione! Idziemy do Ciebie!
Cytat:
He he.. a ja jestem odwrotna.. tez pani od angielskiego.. ale niestety już nie taka młoda i raczej nie jestem wredna..Przynajmniej nigdy świadomie nie chcę być wredna..
nie no dziewczyny, przeciez panie od anglika zawsze były najfajniejsze, bo przy takiej lekcji najlatwiej mozna odejsc od sztampowej metody nauczania przeciez same wiecie...
Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Asienko dzisiaj idę do szpitala dziecięcego. Patrzeć na biedne chore dzieciątka. Chociaż mam nadzieje że dzisiejszej nocy będzie spokój.
Fajnie, że dzieciaki maja Ciebie za "siostrę" Ja spędziłam pół dzieciństwa w szpitalu (na ortopedii) i pamiętam, że najfajniejsze były takie pielęgniarki, które na czepakch miały pionowe paski. One chyba się uczyły. Ale zawsze znajdowały czas, by z nami pogadać. Jak byłam juz starsza to w szpitalu mi się nawet podobało bylo duzo dzieci i kazde mialo niesamowita historię chorobowo-urazową za sobą
Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Ja przestałam się właśnie przejmować, bo już odliczam do wyprowadzki
Resiaku, wyprowadzka to na prawde dobry pomysł. Nowy dom-nowe zycie (mówiąc prosto). I PRZYSZLOSC
Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
Kocham to miasto. Super się w nim mieszka
Cytat:
Wroclove piekny i torebka sliczna -

ja z wrocławiem mam zwiazane piekne wspomnienia

wroclawska wiosna, magnolie w ogrodzie botanicznym ( to juz niedlugo) tajemnicze miejsca, artstyczny półswiatek i szalona wielka milosc od pierwszego wejrzenia ....park szczytnicki , jaz opatowicki, stare jatki, wrocławska secesja i bar mis....połowa lat 90 ubiegłego wieku, wiele godzin w pociagach (420km), tramwaje, film "siedem" w kinie dworcowym , grunwaldzki most .....
ale juz se ne wrati
Ja też bardzo lubię Wrocław Piekne mosty i śliczne domy. We wrocławiu 15 lat temu byłam pierwszy raz na technawce - w jakiejs starej malej fabryczce z czerwonej cegly, w srodku miasta (ale bylo super!!!)
I mialam romans z chlopcem z Wrocławia Bardzo przystojny, z dreadami do pasa
Cytat:
To cudownie, ze chce sie uczyc literek trzeba wykorzystywac kazdą sytuację!
Chętnie pomogę, przesle Ci jutro na PW cos. Ile ma lat córcia?
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 00:12   #3075
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Zazwyczaj Was tylko podczytuję, gdyż nie mam czasu na uczestniczenie w wątku, tym razem jednak się wypowiem.
Z rodzicami jest ciężko, podobnie jak Reese mam problem z matką. Jest straszna! Ciągle jestem krytykowana, wytykane są mi najmniejsze błędy, słyszę tylko że jestem zerem- ale tylko ja, moje rodzeństwo jest cudowne. Matka zachowuje się, jakby ze mną rywalizowała, nieraz słyszę "a żeby tobie się gorzej życie ułożyło" naprawdę, brak jakichkolwiek uczuć macierzyńskich. W czasie, kiedy matka mojego tż próbowała mnie przymusić bym skończyła liceum za jej córkę i jej odmówiłam (zbyt ciężko pracowałam na swoje studia by mnie przez osobę NAPRAWDĘ leniwą wyrzucili; odmówiłam, tź mnie poparł i zostałam przez to "wyklętą" z jego "rodzinki"), moja matka zamiast stanąć po mojej stronie potrafiła wzruszyć ramionami i stwierdzić, że najwyżej jakby mnie złapali na podszywaniu się za siostrę TŻa poszłabym do więzienia. Sytuacja była straszna, przyszła teściowa rozpowiadała glupie plotki na całe osiedle, dokuczała za każdym razem jak tż wyszedł chociaż na moment, a moja matka okazała zero wsparcia. Przestałam się jednak tym przejmować i czekam, aż będę mogła się wyprowadzić, aż skończę studia (dzienne).

Niestety, czasami rodzice powinni się zastanowić po co im są dzieci. Reese, AsikS, albin_ek i innym Dziewczynom współczuję, rozumiem jak Wam ciężko, życzę wyrwania się spod negatywnych emocji Trzymajcie się i nie pozwólcie się dołować

niewiarygodne... Wspólczuję Wam Dziewczyny, tym, co mają toksycznych rodziców. Ja mam wielkie szczęście, że mam ich cudownych

Ale jest też tak, że w pewnym wieku wspólne zamieszkiwanie z rodzicami jest źródłem nieuniknionych konfliktów.

"Cierpliwość - spokój, że przecież się stanie..."

/J. Twardowski/
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 05:54   #3076
Tanyia
Zakorzenienie

Dzień dobry
połowa tygodnia coraz bliżej weekendu

no i złotko

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 06:28   #3077
chise
Wtajemniczenie

to ja zgarnę sreberko

Dzień dobry

miłego dnia Wszystkim
chise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 07:22   #3078
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

doberek
to ja braz zgarniam i wszystkim miłego dziona zycze
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 07:35   #3079
Konto usunięte

martus, jazz gratulacje
Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
BARDZO, BARDZO DZIEKUJĘ GABI ZA BRELOCZEK JEST P-R-Z-E-C-U-D-N-Y Nie mam pojęcia jak można umieć samemu takie cuda robić Jesteś zdolna i kochana, dziękuję
ciesze sie ze ci sie podoba

edit: wstawac kobity bo mi tu smutno samej....

Edytowane przez 36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Czas edycji: 2009-02-04 o 07:39
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 07:42   #3080
AsikS
Zakorzenienie

Doberek
Coś mnie głowa boli. Idę sobie kawy zrobić.
Stary 2009-02-04, 07:52   #3081
bmoniq
Zakorzenienie

Czeeeeeeeee
a ja dzis zaspałam jakby......
nie mogłam wstać..........
Stary 2009-02-04, 07:59   #3082
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Czesc Lale!

Lipglossjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:03   #3083
AsikS
Zakorzenienie

Cześć Moniś, Lipeczko

Ale pogoda denna.
Stary 2009-02-04, 08:05   #3084
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje Pani Nauczycielko
[quote=Serenite_;10810369]Hej To moje motto[quote]

łoj Syrenko pseprasam

Witaj Asiu i Lipku

bo tylko my jesteśmy .....

Edytowane przez bmoniq
Czas edycji: 2009-02-04 o 08:07
bmoniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:08   #3085
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
EDIT: Znalazłam
Pięęęęękna!!!
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
no ale potem zonk, wchłonełam 1000kcal w pizza hut, nie no ...wiem wiem
hihot mnie zabije
Dzisiaj nikogo zabijac Paulinko nie będę. Po miesiącu pięknej buzi znowu mam masakre na ryju, jestem cała czerwona i wyglądam jakby mi ktos obił pysk. Normalnie wyc mi się chce, bo nic nie pomaga na to pieczenie
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10812131]edit: wstawac kobity bo mi tu smutno samej....[/QUOTE]dzień dobry...
Stary 2009-02-04, 08:15   #3086
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Pięęęęękna!!!
Dzisiaj nikogo zabijac Paulinko nie będę. Po miesiącu pięknej buzi znowu mam masakre na ryju, jestem cała czerwona i wyglądam jakby mi ktos obił pysk. Normalnie wyc mi się chce, bo nic nie pomaga na to pieczenie
dzień dobry...
dzień dobry znów jakis odczyn alergiczny? Współczuję....na prawde szczerze, nie mam takich problemów ale dość długo walczyłam ze zwykłym trądzikiem, moja córcia też się wścieka i moja przyjaciółka i wiem jak może czuć się dojrzała kobieta z jakimikolwiek wykwitami na buzi a co dopiero a tak silną reakcją
Stary 2009-02-04, 08:24   #3087
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry znów jakis odczyn alergiczny? Współczuję....na prawde szczerze, nie mam takich problemów ale dość długo walczyłam ze zwykłym trądzikiem, moja córcia też się wścieka i moja przyjaciółka i wiem jak może czuć się dojrzała kobieta z jakimikolwiek wykwitami na buzi a co dopiero a tak silną reakcją
Najgorsze jest to, że nie wiem czy to jest spodowowane - mam czerwone całe okolice oczu, wokół nosa, ust, między brwiami. No tylko część czoła i dół policzków ma normalny kolor

A nic wczoraj nie jadłam "innego", niczym nowym się nie smarowałam
Stary 2009-02-04, 08:25   #3088
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Dziewczyny, wyczytalam na MUA, ze Max Factor i Covergirl maja jednego wlasciciela.
MF wypuscil tusz False Lash Effect , a Covergirl Lash Blast. Istnieje podejrzenie, ze to ten sam tusz, tylko o krocie tanszy. Jak myslicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg false_lash_effect_mascara.jpg (6,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1213334802-64655_full.jpg (22,0 KB, 6 załadowań)

Lipglossjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:31   #3089
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
Najgorsze jest to, że nie wiem czy to jest spodowowane - mam czerwone całe okolice oczu, wokół nosa, ust, między brwiami. No tylko część czoła i dół policzków ma normalny kolor

A nic wczoraj nie jadłam "innego", niczym nowym się nie smarowałam
O lekarzy nie pytam bo pewnie kilku już przeszłaś i nic odkrywczego Ci nie doradzili ? A możliwe są jakieś opóźnione reakcje na coś sprzed kilku dni?
Ewidentnie twoja skóra o coś albo po czymś krzyczy....najtrudniej znaleźć przyczynę a nie zaleczyć skutek....
Stary 2009-02-04, 08:34   #3090
Konto usunięte

Asia, Monia, Lipek, Hihi doberek

trzymajcie dzis kochane kciuki zeby nie było dzis u mnie zbyt wielu pacjentów, bo jestem sama i mnie zajeżdza na smierc....

Cytat:
Pięęęęękna!!!
dzień dobry...
ojjj no ciekawe po czym masz taka silna raekcje.... a masz cos odczulajacego zeby sobie wziaźć?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości