![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
O rany, to dopiero przeżycie...
![]() Od połowy ![]() ![]()
#1082 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś długo to trwało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Olej
![]() Gratuluje odwagi ![]() Mam tak cienkie wlosy... bala bym sie, ze splucze go razem z nimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Ja z Wami wymiękam
![]() ![]() Wizazoholiczki. Zaraz przyjezdzaja znajomi (malzenstwo od wrzesnia) wiec tylko tak szybciutko. Cycuszki mam nieduze, 70B. TŻ czekal na mnie rok. A w zasadzie to ja na niego :P Sushi jadlam, smakowalo mi srednio. Na włosy stosuje wax i odżywki gliss kura. UFFFF |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Wtajemniczenie
|
TŻ pojechał do domu i ja od razu do kompa zobaczyć, co naskrobałyście
![]() Oczywiście mój kiepski humor musiał się odbić na nas i był foch z mojej strony właściwie nie pamiętam za co. Wkurzył mnie trochę znowu gadką o kredycie na mieszkanie. Mniejsza o to ![]() Stwierdzam, że jestem na takim etapie życia, że chcę wiedzieć w którą stronę iść, chcę mieć jakiś cel. Studia, mieszkanie, małżeństwo... I chciałabym z TŻ'tem to wszystko realizować, a czas pokaże jak to wyjdzie. Heh wiecie jak to jest z PSM ![]() Chirurdzy bardzo fajny serial ![]() aaa na walentynki chyba albo dostanę bieliznę, albo serduszko na szyję. Śliczne u jubilera były. co do czekania to w urodziny TŻ ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-03 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w telegraficznym skrócie ![]() a ja się właśnie dowiedziałam że jeden z egzaminów, który mam w czwartek, a na który nic jeszcze nie umiem, jest USTNY ![]() aż mnei brzuch rozbolał ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit: Aelitka, no niemila niespodzianka, ale poradzisz sobie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a czasami ustny jest lepszy, bo zawsze można dopowiedzieć swoimi słowami, profesor jakoś naprowadzi i gitara ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tematyka ZABÓJCZA................. tytuł wykładu: ZABÓJSTWO I JEGO SPRAWCA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Wtajemniczenie
|
w sumie tego nie można nazwać kłótnią, bo nie krzyczymy na siebie, a on leży uśmiechnięty i klei się do mnie, bo widzi mnie naburmuszoną ![]() ![]() Stwierdziłam też, że my kobiety jak słyszymy wzmiankę o ślubie, zaręczynach itp. to jaramy się jak nie wiem, ale jak zastanowić się bardziej nad tym, co powiedział facet, to tak naprawdę nie podają konkretów. Tak sformułują zdanie, że to wygląda jak jakiś konkretny termin, data, a tak naprawdę konkretem to nie jest. Rozumie któraś mnie ? ![]()
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaaa to tak to wygląda. fajny temat w sumie, fajnie brzmi bynajmniej. Może dasz radę ogarnąć, co? Na pewno nie będzie tak źle. Na wykłady trzeba chodzić ![]() ![]() a ja spadam spać, bo jutro rano do roboty trzeba wstać. dobranoc Kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zgadzam sie z the_sania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko że jutro też mam egz, na który się uczę, w czwartek 2, i w pt jeden ![]() ![]() idzie sie pochlastac ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aelitka to idź się uczyć a nie na wizażu siedzisz ![]() ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-03 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć dziewczyny
![]() jak nadążyć za Wami ![]() Pozdrowienia dla Was ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hejka hej! ![]() pisz szybko co u ciebie, bo mnie tu gonią do nauki wszyscy!! zupełnie nie rozumiem czemu ![]() hihihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Raczkowanie
|
![]()
U mnie Ok
![]() ![]() poza tym jakie macie pomysły na upominek walentynkowy
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1103 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() część bojkotuje.... ![]() ja to wolę "prezenty niematerialne", ale w tym roku oświadczyłam - ha, fajne słowo ![]() ![]() więc mam spokój, kupie mu kilka hm par bokserek? nie wiem jak to się odmienia ![]() ciekawe tylko co on zrobi ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja samą siebie pociesza tym, że mam prawo do 2 poprawek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Dobra, ja spadam do łóżka powtórzyć sobie trochę bo rzeczywiście jutro będzie jeden wielki płacz... ja nie mam prawa do żadnej poprawki z tego przedmiotu, no może dopiero we wrześniu... A ja bronić się chcę w czerwcu więc termin wrześniowy odpada
![]() Dobranoc ![]()
#1105 |
Wtajemniczenie
|
dasz radę
![]() ja mam przerwę krótką rozmowa na gg z koleżanką a potem brzuszki ![]() ps przeczytałam notatek sztuk 2, tematyka ta sama, źródła inne (nie znam dziewczyn ![]() ![]() dobranoc!!! Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-03 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() do nauki!! bo ja tez musze... ![]() no ja tez przeczytam cos jeszcze moze mi jeszcze jakas wiedza do głowy wpadnie i lulu... dobranoc ![]() i do jutra ![]()
![]() mój blog: zdrowy-tryb-życia mój fashion blog: Life By Mada Jestem dystrybutorką firmy FM Group - zapraszam na priv ![]() Edytowane przez .Mada. Czas edycji: 2009-02-03 o 22:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi już się nie za dobrze zrobiło ;/ nie lubię takiego długiego czytania po nocy (wizaż jedynie mogę, i jakąś przyjemną literaturę ![]() zdecydowanie jestem typem, który lepiej się uczy nad razem. nawet o 4 rano zdarzyło mi się raz wstać ![]() ![]() dobranoc!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny zlitujcie sie.... na kilka godzin sie od kompa odejdzie a tu juz pare stron
![]()
![]() |
#1109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiecie co dziewczyny? Mój TŻ ma mnie w niedzielę zabrać na randkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja, że jestem z natury bardzo ciekawska to dumam teraz co on to wymyśli ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sushi nigdy nie jadłam, ale zamierzam spróbować. Aż się napaliłam na ten bar w Krakowie co poleca go Aelitka i powiedziałam o nim TŻtowi. Powiedział, że pójdziemy jak będziemy w Kraku ![]() Cytat:
Nigdy jeszcze Chirurgów nie oglądałam. Która z Was oglądała i Chirurgów i House'a i ma porównanie, który serialik lepszy? ![]() Hmm... a ja nie mam pojęcia co dostanę na Walentynki, które obchodzimy w tym roku 13. w piątek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja mojemu dam foto kubek z moim zdjęciem i list miłosny ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, mam pytanie... Jak się sprawdza kto ile postów naprodukował w danym wątku? heh ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2009-02-04 o 00:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.