|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
rzyrafciu to nic, makijaż zrobisz na nowo i się wkleisz
![]() I nie kuś mię tu błyszczykami Jejku....liczi, papaja...
|
#2582 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() to jest taki satynowo-matowy jasny, lekko cukierkowy róż, pozbywam się bo bardziej mi się podoba na twarzy 16tka połączona z Shimmerem Diora
|
|
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny, niestety i mnie jakiś paskudny wirus otoczył opieką, od rana mam katar i drapie mnie gardło, pewnie jutro będzie jeszcze gorzej a tu trzeba wstać o 6:00 i do labu lecieć
Madziarra, gratuluje zdanego egzaminu, za tak dobrą ocenę zdecydowanie należy się jakaś nagroda Ice, mnie Gayenka też skusiła na ten błyszczyk chery almond Ale jestem bardzo zadowolona, mam nadzieję że ty teżNie pamiętam co miałam jeszcze napisać, jak mi się przypomni to jeszcze potem do was zajrzę.
|
#2584 | |
|
|
Cytat:
ale ze mnie gapa! zapomniałam powiedzieć, że oczywiście służę próbką tej maseczki Turnaround 15-Minute Facial
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa, i nie pamiętam, czy Ci już pisałam, więc piszę jeszcze raz: lakiery SH kupowałam u cosmetics2007 I dostałam u niego jedan lakier gratis
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Mam dość dzisiejszego dnia Nie dość że w pracy wszystko na głowie to i w domu jakieś nieuzasadnione pretensje Ja też już nie chce ani kwiatkowego różu ani cieni by avon- widziałam na żywo - kpina ![]() takie daremne że ruscy na targu mają lepsze ![]() Widziałam też torebkę i portfel które mnie interesowały - ale byłabym wściekła gdybym je kupiła. Tym samym avonowi mówię niet
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesiu
![]() Mi się podoba w Avonie taka torebka(chyba w kat. 3 będzie) Mary-Beth czy jakoś tak: jest kremowa i szara i mi się szara podoba bardzo W ogóle to mam ochotę na zakupy ciuchowe, chcem już coś z wiosennych kolekcji
|
#2588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W Sephorze nigdy się doprosić nie mogę, albo nie mają testera albo pudełeczek, a zastanawiam się między ta maską a tą nową co teraz weszła. Oczywiście zrewanżuję się , mam dla ciebie próbki tego peelingu Clinique do twarzy i Colistara do ciała, ten drugi to taki zdzierak że myślę że nawet ty będziesz zadowolona
|
|
#2589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co, dawno niczym nie kusiłam, chciałam konkurencję Gajence zrobić ![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item537205360_...isson_2_5.html taki
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miracle u mnie nie daje koloru tylko mooooocnooo nablyszcza i ma malusie drobinki ,ktore delikatnie widac na ustach.Jest taki zelowy na ustach Hallucination to leciutki bezyk z dosc widocznymi srebrnymi drobinkami.MOje usta rozjasnia ,jest troche bardziej tresciwy,taki kremowy. mam jeszcze troche kolorkow ale przoduje u mnie cherry almond,moze dlatego ze nie znosze siebie w ciemniejszych ustach![]() Dziekuje za cynka Rzyrafko a pokus pokus szkoda ze liczi nie pachnie liczi Vibesko a mi sie kwiatuszki podobaja i torba tez..widocznie mam gust jak ruscy z targu
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-03 o 19:14 |
|
|
|
|
#2591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Taki jak zwykle, z nowościami i promocjami
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Olejek
poki co jestem bardzo zadowolona ,kusi mnie jeszcze ta emulsja brazujaca ale nie ma miniaturki i kurcze boje sie brac w ciemno
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo ja mam
|
|
#2594 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie musze wybic z glowy te kwiatuszki ... ![]() i maczka tez POtrzebuje jakiegos samoopalacza do buzi dobrego i nei mam pomyslu wogole wiekszosc mnie wysusza na wiorek Edycja:Noseczku nie mam niestety
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm, to musze jeszcze raz rozważyć Hot date, szukam czegoś bardziej w chłodnej czerwieni z drobinkami, a skoro to bordo to sama nie wiem ![]() TĄ Dla mnie ta maseczka jest bardzo przyjemna w uzywaniu, może nawet zasłużyć na miano KWC. Mnie co prawda ona nie za bardzo chłodzi, ale działanie ma świetne. Super wygładza skórę i minimalizuje pory, uspokaja i koi, poprawia koloryt, moze troszkę ujędrnia... Skóra twarzy wydaje się być po niej taaaka świeża, rozjaśniona, gładziutka, mięciutka i promienna mam zamiar wypróbować w najbliższym czasie pozostałe maseczki tej marki ![]() EDIT: Gajuś, fajny samoopalacz do twarzy ma Oriflame
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-02-03 o 19:32 |
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A..a jeszcze jakies typy dla bladzioszkow zeby nie robilo pomaranczki ?
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem,ale to jednak dosc kawalek
wogole to wtedy jak pisalas do mnei to bylam chora i niekapujaca i dopiero potem sie zorientowalam ze chcialam zestaw grajpfrutowy za 14,90 tylko ze nie bedzie mnei na zlocie w weekend..ale postaram sie zawitac pozniej..i Em obiecala przyjechac do mnie
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
Witam Moje Kochane
Melduję się tylko na chwilkę, by powiedzieć, że żyję ![]() Powoli wszystko się u mnie prostuje . Więcej niebawem na tajnym.Niestety jeszcze jakiś czas nie będę miała stałego dostępu do neta, ale postaram się co jakiś czas meldować PS chyba nie straciłam jeszcze statusu NK? Pozdrawiam Was serdecznie
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Aga- z tym statusem to zalezy co tam nakupowałąś jak Cię tu nie było
![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-02-03 o 20:30 |
|
|
|
#2602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale ilość balsamów drastycznie spadła (mam ich ledwie 16 sztuk).
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehehe, też mam mniej więcej taką ilość balsamów - mnie to trochę przeraża, bo nie wiem, kiedy je zużyję, a wyrzuty sumienia przeszkadzają okropnie w kupowaniu nowych ;0Właśnie się wypilingowałam czekoladowym Daxem, zapach cudowny, taka gorzka czekolada, a sam piling o wiele bardziej mi sie podoba od marcepanowego, jest mniej tłusty i lepiej ściera. Hmm, chyba będę dodawać do niego fusy z kawy, to juz w ogóle bedzie cud miód malinka
|
|
|
|
|
#2604 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suuuuuper wiadomosc:) Gratuluje-CMOK Nie mam akurat porownania do oleju z owocow lesnych-jakos nie kusil mnie;-) wiec trudno jest mi cos wiecej napisac. Jedno co mi sie od razu rzucilo w oczy to,ze faktycznie wplywa na to,ze strefa T praktycznie nie jest juz tak uciazliwa a to dopiero poczatek.Swietnie nawilza sucha i podrazniona skore,lagodzi. Buzia rano jest promienna i wypoczeta. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Certyfikat niby jest dobrym znakiem ale...to jeszcze nie do konca mnie przekonuje.Druga sprawa jest taka,ze im wieksza zawartosc roznych wyciagow roslinnych to ich ilosc tez jest rozna-sklad moze byc mega dlugi i mega dobry ale niewiele wnosic do pielegnacji jezeli skladniki aktywne nie sa w porzadnej ilosci. Zobaczymy jak Estella wklei zdjecia:) mialam ochote na zakup w ciemno ale cena mnie zastopowala i tak sobie dumam nad ta oferta choc jeszcze jest wazna jakis czas:) Cytat:
Ice,super zakupy i gratuluje JT-jest boski! Cytat:
Musze nad nim pomyslec:) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wg mnie Hot Date nie jest takim czystym bordo i on ma delikatne drobinki-ale efekt koncowy moze zalezec od naturalnej barwy ust. Jak dostalam probasa od Gayenki to kolor mnie przerazil-nasycona ciemna czerwien! a na ustach wyglada bardzo naturalnie i kuszaco:D poza tym nasycenie mozna dowolnie stopniowac. _________________________ _________________________ ____ Snow i 0306 Witajcie :*
|
|
#2605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czeeeeeeeeeść ![]() Ale miło Cię widzieć ![]() Jak się cieszę że u Ciebie wszystko tak dobrze zaczyna się układać Kiedy my się wkońcu zobaczymy cooooo? Cytat:
Skończcie już no!! Chyba jutro po niego polecę
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenka prosila zebym wpisala jak bedzie mi cos zbywalo
wiec wpisuje ,jesli ktos cos chcialby przygarnac to prosze o PW *maseczka avon marokanska roza uzyta 2 razy *cien burzujkowy zuzycie jakies 20% 08 beige rose *blyszczyk tubkowy sephora kokor peche ok 50% zuzycia *brazujaca mozaika avon *szminki avon pro tu go :pink sizzle i perfekt pink * pianka nuxe do mycia buzi miceralna uzyta ze 3-4 razy wiec zuzycie bardzo male ![]() *Juicy tubes pelnowymiarowey kolor 17 fraise ubytek jakies 5 % nie moj kolor Vibesko Aga byc moze bedzie w Katowicach w niedziele i mnie odwiedzi zapraszam do Krecikowa
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-03 o 22:06 |
|
|
|
#2607 | |
|
|
No pewnie że nie
![]() Miło Cię widzieć Cytat:
![]() Siedzę sobie z maską Age Densiforce na włosach i gdyby tak nie śmierdziała to byłaby moją ulubioną z L'oreala chyba
|
|
|
#2608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może przez Allegro? A co z nią nie tak? Bo ktoś mi ją bardzo polecał.
|
|
|
#2609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wpadam i spadam, bo za 3 godz. muszę wstać
Znów jedziemy do Krakowa, tym razem odwieźć siostrę i jej TŻ na lotnisko. Nie wiem jak ja przetrwam jutrzejszy dzień ![]() Dziękuję za gratulacje odnośnie pracy. Co prawda szczyt moich marzeń to nie jest, ale zawsze to jakiś awans. Czuję się doceniona, choć jeszcze nie tak, jak być powinnam Z chęcią bym sobie kupiła coś z tej okazji, ale bieda w portfelu piszczy, trzeba na wypłatę poczekać. A Wy niedobre kusicie tu JT i aż mnie skręca.yen, co to za żurawinowy JT? jak wygląda? gdzie i za ile kupiłaś? snow, Aga 0306 - witamy po przerwie Hosenko, bo chyba Ty pytałaś o muffinki, przepisy na bananowo-czekoladowe mam dwa, oba lubię i wczoraj właśnie oba piekłam. Tych jasnych wychodzi mi zwykle koło 18, wczoraj nawet 20!, a ciemnych z 12-14. I do ciemnych daję pół szklanki cukru, a i tak są słodkie A bananów nie miksuję mikserem (kto widział mikser przy muffinkach Z kolei jeśli o jasne chodzi wolę je w wersji z czekoladą posiekaną na kawałki i wmieszaną w ciasto. Wolę mleczną niż gorzką, oczywiście też co najmniej 1,5 tabliczki ![]() Poniżej podaję przepisy, skąd je mam pewna nie jestem, ale możliwe, że z forum cincin Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2610 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje ![]() Gratuluje ![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawe jak sie prezentuje na zywo Tylko "troche" droga jak na Avon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo sie ciesze że Ci się układa "Ledwie 16 sztuk" ![]() Cytat:
![]() Zaraz sobie druknę ![]() Dzisiaj idac do pracy uzmysłowiłam sobie że za 1.5 tyg Walentynki Mam nadzieje że Samiec ma takie samo podejście do tego "święta" jak ja ![]() Hex: dziekuję za opinie odnośnie oleju arganowego Brzmi kusząco
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.

Jejku....liczi, papaja...

ale ze mnie gapa! zapomniałam powiedzieć, że oczywiście służę próbką tej maseczki Turnaround 15-Minute Facial 

mam zamiar wypróbować w najbliższym czasie pozostałe maseczki tej marki 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Znów jedziemy do Krakowa, tym razem odwieźć siostrę i jej TŻ na lotnisko. Nie wiem jak ja przetrwam jutrzejszy dzień 
A bananów nie miksuję mikserem (kto widział mikser przy muffinkach
Gratuluje
Tylko "troche" droga jak na Avon