Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 08:21   #361
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
kurcze piszę i piszę i zero odzewu
a zresztą to wszystko mnie wkurza, źle się czuje TŻ mnie wkurza , w pracy jakoś tak lipnie i wogóle wszystko do du**
mam DOŁA
Nie martw się każdy ma jakiś trudny czas i każdy czasem ma jakiegoś doła...
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej
Raz Wam pisałam o Tz bracie i jego zachowaniu, ale dostało mi sie, ze jestem zazdrosna czy cos tam, w ogole nie tak jak mialo byc.
Ten jego braciszek zachowuje sie w stosunku do mnie strasznie chamsko, ani be ani me, bez szacunku. Znalazl sobie ta swoja....nie powiem brzydko... i mnie, Tz i ich siostre traktuje z gory...Jeszcze do nas przyjdzie
My wszyscy juz zygamy ta jego sztuczna miloscia Moj Tz jak tamta jego przyszla nie powiedzial jej czesc, tak samo jak on mnie traktuje, to potem tamten mu zwrocil uwage i powiedzial ze mu cos zrobi

Cos mi sie wydaje, ze bedzie o jednego goscia mniej na weselu
Wiessz co i pewnie że lepiej ich nie zaprosić niż ma być tak sztucznie... wiem coś na temat takiej sztucznej miłości... masz rację rzygać się chce jak się na takich ludzi patrzy...
Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Zabcia, a sprawdzalas czy nie ma nic fajnego w JC Penny? my wlasnie tam kupilismy obraczki - w promocji of course

zawsze sie odmienia miesiac tak jak mowi agus bo chodzi o 1, 2, 3 dzien miesiaca lutego, marca, kwietnia ....

I jeszcze jedno - nie smialo zwracam uwage ze mowi sie ze chce tort, ide po tort, poprosze kawalek tortu a NIE TORTA

Boska fryzurka zapisze sobie

Dziewczynki nie bylo mnie tu uuuuuuuuuuuu, wiec prosze mi szybko zlozyc raporcik co u ktorej zebym nie musiala nadrabiac zaleglosci jeszcze z poprzedniego watka

START:
Z tym tortem to masz rację :P też mnie troche to denerwuje... albo jak ktoś mówi "proszę bobru... a nie bobu :P"

No to ja napiszę chyba jako pierwsza co u mnie bo też mnie dawno nie było a jak jestem to też nie mam czasu na nadrabianie
Tż dał mi wczoraj pieniążki na obrączki na przechowanie bo jak on ma w domu to zaraz lepią się do tych rąk co trzeba.
I pójdziemy po nie może w przyszłym tygodniu nie mogę się doczekać !!!
W sumie z przygotowań to tyle po sukienkę idę ( na polowanie) w marcu
aha i musimy dokupić wódkę ale to może w przyszłym miesiącu bo na razie mamy 65 butelek ale myślę że z 20 trzeba dokupić.

Strippi powodzenia na egzaminie!!!!
Właśnie dziś mi tatuś przyniósł gazetę lokalna a w niej artykuł na całą stronę ... O NISKIEJ ZDAWALNOŚCI W OŚRODKU EGZAMINACYJNYM , kursanci zbulwersowaniu itd.... 30% zdaje za pierwszym razem a reszta to nawet kilkanaście razy, piszą że jakiś Pan zgłosił się z tym problemem bo jego syn zdaje już któryś raz i zna multum ludzi którzy zdać nie mogą, że egzaminatorzy czepiają się takich pierdół że szok!
No i tam piszą że jak na wyższej uczelni nie zdaje 70% studentów to jest egzamin unieważniony przez władze uczelni bo to znaczy że był źle ułożony ten egzamin czy coś takiego...
A Pan dyrektor ośrodka na to że : bo Ci kursanci są tak zestresowani że dlatego tyle błędów popełniają i szkoły jazdy źle uczą... i zamiast poprawić sytuację dla kursantów to teraz będzie odbijanie piłeczki ...

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2009-02-04 o 08:29
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:26   #362
kasiaher
Wtajemniczenie

hey
No własnie chodziło o to że jak wyslę do wtorku wieczorem ( wczoraj) formularz to na piątek będe je miała w domu , bo w sobotę jedziemy po obrączki w rodzinne strony TŻ to bysmy poaru osobom już wręczyli a tak

azzis super fryzurka szkoda że ja nie mam takich włosków ładnych bo napewno bym sobie coś w tym stylu zrobiła.
W sumie to mam takie dłuższe włoski ale cieniutkie i u mnie troszke by to wyglądało nijak dlatego chcem spiąć

stripi powodzenia na egzaminie napewno ci się uda , trzymam kciuki

Maggie1983 hihi... kurcze nam napewno to prościej wytrzymać ale TŻ-om ciężko

azzis no to GRATULUJE
ja raczej tak długo bym nie wytrzymała.
Kurcze dziewczynki strasznie się czuje , nie dobrze mi, jestem głodna ale jakoś nie moge się przmóc z jedzeniem, odrzuca mnie , no i kurcze nie mogę palić dotąd papierosek to było takie do kawki troszke taki relaksujący a teraz matko normalnie aż mnie odrzuca. Ale to bardzo dobrze może rzuce bo bardzo bym chciała. Chociaz duzo nie palę to i tak zawsze te 10 zł leci z dymem.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:38   #363
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
hey
No własnie chodziło o to że jak wyslę do wtorku wieczorem ( wczoraj) formularz to na piątek będe je miała w domu , bo w sobotę jedziemy po obrączki w rodzinne strony TŻ to bysmy poaru osobom już wręczyli a tak

azzis super fryzurka szkoda że ja nie mam takich włosków ładnych bo napewno bym sobie coś w tym stylu zrobiła.
W sumie to mam takie dłuższe włoski ale cieniutkie i u mnie troszke by to wyglądało nijak dlatego chcem spiąć

stripi powodzenia na egzaminie napewno ci się uda , trzymam kciuki

Maggie1983 hihi... kurcze nam napewno to prościej wytrzymać ale TŻ-om ciężko

azzis no to GRATULUJE
ja raczej tak długo bym nie wytrzymała.
Kurcze dziewczynki strasznie się czuje , nie dobrze mi, jestem głodna ale jakoś nie moge się przmóc z jedzeniem, odrzuca mnie , no i kurcze nie mogę palić dotąd papierosek to było takie do kawki troszke taki relaksujący a teraz matko normalnie aż mnie odrzuca. Ale to bardzo dobrze może rzuce bo bardzo bym chciała. Chociaz duzo nie palę to i tak zawsze te 10 zł leci z dymem.
No ja też mam raczej cienkie włosy, ale ja mi je fryzjer nastroszy, suszarką trochę napuszy, to myślę bęzie to dobrze wyglądalo (po wysuszeniu suszarką w domu zawsze są bardziej puszyste, wydaje się ich być więcej).
Na pewno fryzura będzie zmodyfikowana, ale chodzi mi o to, żeby były mniej więcej rozpuszczone, tylko trochę podpięte, do tego kwiat i welon może być tak nisko podpięty.

kasiaher to dobrze, że nie palisz
A brak apetytu to może przez tą pogodę - taki człowiek przygnębiony i bak mu chęci do życia...

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:59   #364
kasiaher
Wtajemniczenie

właśnie musze sie nad tym zastanowic może jakaś fryzjerka byłaby wstanie cos mi takiego wymyśleć, chociaz każdy mówi mi że lepiej mi w spietych włosach.
Ja własnie czekam na miesiączkę mam nadzieje że ją dostanę....
Zapraszam mojego kolegę na wesele a także moją przełożoną (tzw, szefową) ale nie wiem czy mam zapraszac mojego naczelnika?
Dziewczyny powiedzcie mi czy zapraszać go na ślub tylko czy na wesele też wypada?????
aha i jakbyście mogły mi powiedziec jak to jest z tymi odmianami nazwisk albo chociaż przypomniec gdzie o tym pisałyście bo nie pamietam
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:00   #365
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny

Wczoraj kupiłam TŻ prezencik na Walentynki...perfumki W zasadzie to bardziej dla siebie je kupiłam...zapaszek boski...i nie mogłam się oprzeć, mogłabym wąchać bez końca. Uwielbiam jak facet ładnie pachnie, to podstawa

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:06   #366
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Wczoraj kupiłam TŻ prezencik na Walentynki...perfumki W zasadzie to bardziej dla siebie je kupiłam...zapaszek boski...i nie mogłam się oprzeć, mogłabym wąchać bez końca. Uwielbiam jak facet ładnie pachnie, to podstawa
ja też kupiłam wczoraj perfumy dla TŻ na walentynki

przedwczoraj jak rozmawialiśmy o walentynkach-chcielismy gdzies iść, ale akurat na weekend pojedziemy do jego rodziny, bo chrześnica ma urodziny i nas zaprosiła, więc odpada wyjście. Ja mówię, że ja tak w zasadzie nie lubie walentynek, a on patrzy i mówi? "nie?? ale dlaczego??jak można walentynek nie lubieć??!" hmmmm dziwne, nigdy nie robilismy nic specjalnego w walentynki, zawsze się nabijał z tych wszystkich serduszek, aniołków, misiaków, a teraz mi z takim tekstem wyjezdża-no i weź tu faceta zrozum

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:15   #367
molka11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
lol no to gratuluje

to ja sie tez pochwale nasza sala zalaczam zdjecie, oczywiście oswietlenie mozemy rozjasnic lub przyciemnic, mozna w roznych kolorach, ale my chcemy wlasnie takie roz i niebieski plus na scianach sa swieczniki to tam beda jeszcze kwiaty
Witajcie dziewczyny, dołączam się do grona PM'09. Ślub 08.08.09 i już nie mogę się doczekać Od razu mam pytanie do jaguraaa - czy robicie wesele w Ksiązu? Jeśli tak za pośrednictwem jakiej restauracji? Pozdrawiam

molka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:17   #368
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie musze sie nad tym zastanowic może jakaś fryzjerka byłaby wstanie cos mi takiego wymyśleć, chociaz każdy mówi mi że lepiej mi w spietych włosach.
Zapraszam mojego kolegę na wesele a także moją przełożoną (tzw, szefową) ale nie wiem czy mam zapraszac mojego naczelnika?
Dziewczyny powiedzcie mi czy zapraszać go na ślub tylko czy na wesele też wypada?????
aha i jakbyście mogły mi powiedziec jak to jest z tymi odmianami nazwisk albo chociaż przypomniec gdzie o tym pisałyście bo nie pamietam
Ja nie zapraszam nikogo z pracy, ani szefostwa, ani koleżanek. W sumie to znamy się tylko z pracy, fajnie pogadać, ale nie uważam, żeby byli takimi bliskimi znajomymi, żeby zapraszać na ślub. A zaprosić na sam ślub, bez wesela to tak głupio... zwłaszcza, że musieliby jechać jakieś 90km na ślub...

Stary 2009-02-04, 09:25   #369
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Ja nie zapraszam nikogo z pracy, ani szefostwa, ani koleżanek. W sumie to znamy się tylko z pracy, fajnie pogadać, ale nie uważam, żeby byli takimi bliskimi znajomymi, żeby zapraszać na ślub. A zaprosić na sam ślub, bez wesela to tak głupio... zwłaszcza, że musieliby jechać jakieś 90km na ślub...
Ja zapraszam wszystkich z pracy (całe 4 osoby, bo tyle liczy sobie firma ). Koleżanka z pracy będzie moją świadkową Szef jest Hiszpanem i w kraju bywa raz na miesiąc, ale może przyjedzie do mnie na ślub. Ogólnie wszyscy trzymamy się razem, więc głupio byłoby ich nie zaprosić.

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-02-04, 09:34   #370
Strobiluska
Zadomowienie

ja na razie nie mam pracy, więc nikogo nie zapraszam a TŻ pracuje w 7-osobowej firmie. I w zasadzie zaprasza jednego kolegę, bo sie trzymają razem i w zasadzie wszędzie łażą razem mogę już powiedzieć, po paru wspólnych imprezach, że to też mój dobry znajomy, jego żona również, więc zapraszamy ich natomiast całej reszty nie zapraszamy wcale, ani na wesele, ani do samego kościoła. Znają datę, bo TŻ załatwiał wstępnie urlop, ale nie widzimy konieczności zapraszania ich. Szczególnie że jest tam 2 osobników, którzy są w stanie zepsuć uroczystość, więc w żadnym razie nie życzę sobie ich mieć na ślubie

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:36   #371
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Nie martw się każdy ma jakiś trudny czas i każdy czasem ma jakiegoś doła...

Wiessz co i pewnie że lepiej ich nie zaprosić niż ma być tak sztucznie... wiem coś na temat takiej sztucznej miłości... masz rację rzygać się chce jak się na takich ludzi patrzy...

Z tym tortem to masz rację :P też mnie troche to denerwuje... albo jak ktoś mówi "proszę bobru... a nie bobu :P"

No to ja napiszę chyba jako pierwsza co u mnie bo też mnie dawno nie było a jak jestem to też nie mam czasu na nadrabianie
Tż dał mi wczoraj pieniążki na obrączki na przechowanie bo jak on ma w domu to zaraz lepią się do tych rąk co trzeba.
I pójdziemy po nie może w przyszłym tygodniu nie mogę się doczekać !!!
W sumie z przygotowań to tyle po sukienkę idę ( na polowanie) w marcu
aha i musimy dokupić wódkę ale to może w przyszłym miesiącu bo na razie mamy 65 butelek ale myślę że z 20 trzeba dokupić.

Strippi powodzenia na egzaminie!!!!
Właśnie dziś mi tatuś przyniósł gazetę lokalna a w niej artykuł na całą stronę ... O NISKIEJ ZDAWALNOŚCI W OŚRODKU EGZAMINACYJNYM , kursanci zbulwersowaniu itd.... 30% zdaje za pierwszym razem a reszta to nawet kilkanaście razy, piszą że jakiś Pan zgłosił się z tym problemem bo jego syn zdaje już któryś raz i zna multum ludzi którzy zdać nie mogą, że egzaminatorzy czepiają się takich pierdół że szok!
No i tam piszą że jak na wyższej uczelni nie zdaje 70% studentów to jest egzamin unieważniony przez władze uczelni bo to znaczy że był źle ułożony ten egzamin czy coś takiego...
A Pan dyrektor ośrodka na to że : bo Ci kursanci są tak zestresowani że dlatego tyle błędów popełniają i szkoły jazdy źle uczą... i zamiast poprawić sytuację dla kursantów to teraz będzie odbijanie piłeczki ...
Daysy, kochana Ty moja dziekuje za sprawozdanie
a co do tortu tudziez torta-brrrrr mam alergie na poprawna wymowe odziedziczona po mamie i zawsze jak ktos mowi ze chce torta to mi sie az cisnie na usta czy z wisiynkom czy bez
Cytat:
Cytat:
No wlasnie dziewczynki tu jest problem my zapraszamy TZ szefostwo ale tylko na slub, a moja szefowa z mezem chcielismy zaprosic na wesele, bo to jest kobitka z klasa (zawsze mnie bardzo doceniala i mialysmy swietny uklad - jak jej sie cos nie podobalo to mi to w oczy powiedziala i wzajemnie, ale jak cos mi sie udalo fajnie zalatwic to nigdy nie przechodzila obok tego tylko zawsze pochwalila, pytala i liczyla sie z moim zdaniem. I zawsze okazywala ze sobie mnie ceni - w urodziny po tajniacku wzielam wolne, a ona i tak wyczaila o co chodzi i przyslala mi kurierem kwiaty do domku wyslala mnie i TZ na tygodniowe wakacje za granice all inclusive........wiec naprawde bym chciala zeby byla, ale teraz sa na to marne szanse ........ nie ma jej od prawie 3 m-cy i niestety predko tu nie wroci ahhhhhh, zycie plata figle, szkoda mi tej mojej kobitki
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:45   #372
azzis
Zakorzenienie

Maggie1983 jakbym miała takie szefostwo, to też bym zaprosiła. Ale nie mam jakichś extra wyjątkowych układów z szefem/kierownikami - po prostu pracujemy i już
A koleżanki z pracy są 3 piętra pode mną i widujemy się raz na dzień i raczej one tam się trzymają razem, a ja tak raczej z boku.

Stary 2009-02-04, 10:07   #373
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 10:16   #374
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Rosette rzyczywiście ciężki orzech do zgryzienia
Ja bym się wkurzyła trochę na tego pierwszego. Bo najpierw wali jakąś cenę, a jak się rezygnuje, to może obniżyć ileś tam i nadal mu się opłaci. Może i nie zbiednieje, jak taki popularny, ale wiesz... każda kasa się liczy i nie sądzę, żeby nagle po 1 spotkaniu tak bardzo Was polubił, że specjalnie dla was zszedł z ceny tylko dlatego żeby koniecznie Wam poprowadzić tą imprezę. Jak ma gadane, to będzie pociskał kity jakie mu tylko ślina na język przyniesie. Takie jest moje zdanie, że koleś lekko ścieme wali. Boi się o stratę klienteli i mięknie.
Z jednej strony fajnie, że zszedł z ceny, bo profesjonalista, znany, doświadczony itp.
A o tym drugim jakie masz opinie ludzi? Jest zupełnie nie znany, no name? Czy masz jakieś opinie o nim? A razem z foto to jakiś rabat Wam da? I jakie fotki robi ten jego fotograf? Jak fajne fotki i cena konkurencyjna, to ja bym się zastanowiła nad tym drugim. Bo pewnie jakbyście wzięli tego DJ i jego fotografa to na pewno cena byłaby niższa.

Stary 2009-02-04, 10:31   #375
celi25
Rozeznanie

Cześć Panny Młode. Mogę do Was dołączyć? Już Was podczytuję od "ho ho" i trochę... Nasz ślub 27 czerwca 2009 więc jeszcze tylko 4 miesiące i 23 dni
celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 10:37   #376
azzis
Zakorzenienie

celi25 witaj Jak przygotowania? Macie już coś zarezerwowane?

Stary 2009-02-04, 10:40   #377
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Cześć Panny Młode. Mogę do Was dołączyć? Już Was podczytuję od "ho ho" i trochę... Nasz ślub 27 czerwca 2009 więc jeszcze tylko 4 miesiące i 23 dni
Witamy i prosimy o prezentację tego co już masz załatwione

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-02-04, 10:42   #378
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dziewczyny bylismy dzisiaj z TZetem zobaczyc na obraczki ...
i szczerze myslalam ze pojdzie szybko i gladko wybierzemy jedne zobaczymy jaka cena i bedziemy zamawiac pod koniec miesiaca ... a tu zonk
mi sie podobaja inne a TZetowi inne ...
no i chyba bedzie ciezko isc na kompromis ...

a jakie ceny
a za sama obraczke dla Tzeta 1,700$ chyba ich po ......
powiedzcie mi ile czeka sie w PL na obraczki?
czy jak wybierzemy na poczatku lipca to sie wyrobimy , jak jeszcze bedziemy chcieli miec cos wygrawerowanego? Jezuuu nie wiem cos robic
Myslalam ze tutaj obraczki za o wiele tansze
Masakryczne ceny obrączek, ja bym Wam radziła kupić w Polsce, za tą cenę możecie mieć piękne cudeńka. Jeśli zamówicie na początku lipca, to jubiler powinien zdążyć. My czekaliśmy na nasze 2 tyg, a możecie poprosić, czy mógłby dla Was wykonać ekspresem, bo macie mało czasu

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
a właśnie.. odebraliśmy dziś obrączki od jubilera... są śliczne, ale foto pokażę już po ślubie...
no i wypożyczyłam etolę ślubną...
zdecydowałam też, że maluję się sama, bo mam za mało czasu, by od fryzjera dojechać do miasta na makijaż... a malowałam się w sobotę na wieczór panieńsko-kawalerski, makijaż trzymał się długo, więc chyba dam radę się umalować w dzień ślubu
w piątek idę na paznokcie z moją sis... i modlę się, by już w Anglii nie padał śnieg i żeby moja siostrzyczka mogła bez problemu do mnie przylecieć w czwartek
jejku... to już za 3 dni
No kochana, pewnie masz niezły stresik

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

bede robic paczki tz np 2 kasztanki dwa michalki dwa tiki taki jakas mieszkane wedlowska tak zeby bylo z 15 cukierkow i poloze to na folie do kwiatow - celafon i zawiaze wstazka u gory takie mini paczuszki, a potem wloze je do koszyczka i jak przyjada moje dzieci to pod kosciolem im dam koszyczek i sie kazdy taka paczuszka poczestje a jak ich niebedzie to wysypie jeczy tez rozdam dzieciakom na weselu albo wezme do domku jestem lasuch sie niezmarnuje i koniecznie bede je rzdawac ja z tz bo musze je wszystkie mocno wysciskac.. jesli sie pojawia.. a musze byc przygotowwana.. bo lepiej byc przygotowanym niz potem swiecic oczkami

a teraz hit!!!!!! kto pamieta moja kochana iwonke.. i jej dredy.. wiec dzis te 9 letnie dlugie dredy za pupe obciela! katem bylam ja ja scinalam ona plakala... (ale spoko spoko sama chciala bo ja bardzo juz kregoslup i kark bolal, a do tego w szpitalu jej ciezko je myc itd...) poplakala troche ja ją przyytulalam i jest teraz dobrez.. obcielam je do ramion tak ze nadal je moze zwiazac itd.. wylada pieknie, a ja za sciecie dostalam jedneo na pamiatke z przepiekna kokardka
Świetny pomysł z tymi paczuszkami, może zgapię od Ciebie
A Iwonce na pewno ulżyło, choć bidulka cierpiała z powodu ścięcia. A jak ona się czuje?

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
hihihi... niedawno chwaliłam się naszym postanowieniem przedślubnym... przedwczoraj się złamaliśmy. ale to wszystko przez TŻ.
My też ostatnio nie mogliśmy się powstrzymać

Cytat:
My już od chyba października trwamy w postanowieniu Ciężko jest, ale damy radę
Gratuluję wytrwałości, podziwiam!

Cytat:

To dobrze, że nei chce Ci się palić Co do samopoczucia, to może to przejściowe, mam nadzieję, że szybko minie

Cytat:
Nie masz obowiązku zapraszania przełożonych i kolegów z pracy, jeśli znają datę ślubu, to sami powinni przyjść do kościoła. A na wesele zaproś tych, z którymi masz dobry kontakt i naprawdę chcesz żeby byli na weselu.

Cytat:
Napisane przez molka11 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, dołączam się do grona PM'09. Ślub 08.08.09 i już nie mogę się doczekać Od razu mam pytanie do jaguraaa - czy robicie wesele w Ksiązu? Jeśli tak za pośrednictwem jakiej restauracji? Pozdrawiam
Witam kolejną dolnoślązaczkę Dużo Was Dziewczynki z Wrocławia

Cytat:

No wlasnie dziewczynki tu jest problem my zapraszamy TZ szefostwo ale tylko na slub, a moja szefowa z mezem chcielismy zaprosic na wesele, bo to jest kobitka z klasa (zawsze mnie bardzo doceniala i mialysmy swietny uklad - jak jej sie cos nie podobalo to mi to w oczy powiedziala i wzajemnie, ale jak cos mi sie udalo fajnie zalatwic to nigdy nie przechodzila obok tego tylko zawsze pochwalila, pytala i liczyla sie z moim zdaniem. I zawsze okazywala ze sobie mnie ceni - w urodziny po tajniacku wzielam wolne, a ona i tak wyczaila o co chodzi i przyslala mi kurierem kwiaty do domku wyslala mnie i TZ na tygodniowe wakacje za granice all inclusive........wiec naprawde bym chciala zeby byla, ale teraz sa na to marne szanse ........ nie ma jej od prawie 3 m-cy i niestety predko tu nie wroci ahhhhhh, zycie plata figle, szkoda mi tej mojej kobitki
Szefowa super Tylko pozazdrościć, mało jest takich.

Cytat:
Treść usunięta
Rzeczywiście ciężki wybór, co do fotografa, to wybierzcie takiego jaki Wam się podoba. Ja bym na to nie patrzyła czy jest z foto czy nie, tylko wybrała najlepszego. A co do Dj'a to ciężko wybrać, może weźcie tego sprawdzonego, albo tego którego mieliśmie na oku jako pierwszego.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 10:46   #379
celi25
Rozeznanie

Mam już wybraną sukienkę - wczoraj byłam zdjąć miarę. Datę i godzinę w kościele. Salę i kucharkę (bo osobno bardziej nam się opłaca). Kamerzystą będzie mój kuzyn, który zajmuje się tym na co dzień i sam się zaoferował - ale chcemy tylko w kościele, bo potem to ma się bawić a nie pracować . Obrączki musimy jeszcze zamówić. No i TŻ musi nauki zrobić - mieliśmy zacząć w niedzielę ale TŻ idzie do szpitala, więc dopiero jak wyjdzie to pójdziemy.
Stary 2009-02-04, 10:56   #380
Lustereczko
Rozeznanie

Hej dziewczyny
w końcu i ja sie pojawiam w nowym watku fajna nazwa podoba mi sie

Czy ktoras z was jest moze z Kielc???

celi25 witam , slubujemy tego samego dnia
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 10:57   #381
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam obiecane zdjęcia fryzury jaka mi się podoba i bukietu (kwiatów)
Myślę, że takie niskie podpięcie welonu będzie mi pasowało
jest piekna, wlansie o cos takieo mi chodzi

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
i bukiet, i fryzura !!!

hihihi... niedawno chwaliłam się naszym postanowieniem przedślubnym... przedwczoraj się złamaliśmy. ale to wszystko przez TŻ.
ojjjj a jednak.. ale te chwile przyjemnosci

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

a ja dostalam pod choinke moj ukochany pruno banani pure women bo poprzedni mi sie skonczyl i mi wcielo.. stoi puta buteleczka po starym a nowego nie ma.. nie wiem co sie z nim stalo bu..

Cytat:
witaj

Cytat:
a ja z pracy zapraszam iwonke i tyle
kiedys mialam ochote zaprosic jeszcze koos ale doszlamd o wniosku ze bez sensu.. no chyba zeby cos mi sie bardzo pozmienialo ale tak naprawde mimo ze mamy ze soba switny kontakt to jakbym zaprosila jedna to musze nastepna itd.. tzn nic ni musze no ale.. wiec dam im tylko zawiadomienie do kosciolka

Cytat:
fajna masz szefowa.. tez bym taka chciala...

Cytat:
Treść usunięta
porownajcie ich zabawe jak prowadza itd.. i zobaczcie ktory jest lepszy niepatrzcie na cene.. i wezcie tego ktory wam sie bardziej podoba..

Cytat:
witaj

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Świetny pomysł z tymi paczuszkami, może zgapię od Ciebie
A Iwonce na pewno ulżyło, choć bidulka cierpiała z powodu ścięcia. A jak ona się czuje?
ja zgapilam go od Iwki bo ona zrobila wraze czego no i rozdala swoim przedszkolakom a Iwi czuje sie dobrze jest od poniedzialku w domku bo po hemie odrazu odzyskuje sily i wraca do zywych.. boli ja tylko gardlo ale z tym mozna sobie poradzic a po sciecu miala smutki.. ale mam nadzieje ze dzis jest lepiej a napewno na glowie lzej

wogole dostalam kolczyki od kliwi sa przepiekne i przecudowne napewno przydadza sie nieraz a na slub pasuja jak ulal, niemoge ich zapomniec jak bede jechala na przymiarke
Stary 2009-02-04, 10:58   #382
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Witam nowa PM
tak robimy w książu, a restauracje, które obsługują książ to sa: zamkowa i brama-> my wybraliśmy brame a dlaczego pytasz? Ty tez tam masz ślub?
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 10:58   #383
azzis
Zakorzenienie

celi25 pokaż suknię

Stary 2009-02-04, 10:59   #384
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-02-04, 11:03   #385
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
w końcu i ja sie pojawiam w nowym watku fajna nazwa podoba mi sie

Czy ktoras z was jest moze z Kielc???

celi25 witam , slubujemy tego samego dnia
Daysy85 jest z Kielc.

Rosette pewnie że przez kilka godz. można kogoś polubić, nie ma w tym nic dziwnego jak napisałaś, ale nie sądzę, żeby aż tak straszniemu zależało, żeby koniecznie u Was zagrać.
Widzę, że już wybrałaś DJ'a więc po co nasze zdanie ?

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-02-04 o 11:07
Stary 2009-02-04, 11:06   #386
Maggie1983
Zakorzenienie

Martucha i Kliwia - o co chodzi z tymi kolczykami??? musicie mnie wtajemniczyc bo nie wiem o co kaman
Kliwia
czy Ty rozdajesz kolczyki ??? jesli tak to ja tez prosze
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 11:07   #387
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-02-04, 11:09   #388
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj

Cytat:
Treść usunięta
W takim razie, weźcie tego pierwszego, przynajmniej wiecie co bierzecie, a ten drugi jest niesprawdzony i jak bym nie ryzykowała. Na dodatek foto tego pierwszego Wam się podoba, więc nie zastanawiajcie sie
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 11:10   #389
dominda
Raczkowanie

Cytat:
Daysy85 jest z Kielc.

Rosette pewnie że przez kilka godz. można kogoś polubić, nie ma w tym nic dziwnego jak napisałaś, ale nie sądzę, żeby aż tak straszniemu zależało, żeby koniecznie u Was zagrać.
Widzę, że już wybrałaś DJ'a więc po co nasze zdanie ?
i chyba kashier

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 11:11   #390
celi25
Rozeznanie

Mam nadzieję że dobrze załączę, bo to mój pierwszy raz
sukienka jest szyta, więc się trochę boję jak to wyjdzie. No ale nie miałabym okazji nigdzie jej przymierzyć. Chodziłam po salonach i przymierzałam podobne, więc nadzieję że będzie dobrze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z4141881X.jpg (27,3 KB, 43 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości