Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 15:17   #3271
poiglot91
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

dziewczyny ktora ta kosc cipowa was boli? hehe
bo mnie wczoraj ''w srodku'' tak 2 razy zabolalo ze zwijalam sie z bolu
a moj synus wchodzi.. albo wbija mi cos w prawy bok.. tak ze az sie przestrasze hehe dziwne uczucie.. wcale nie nalezace do milych

ja od 28 tygodnia mam zapisywac w notesie ciazowym aktywonosc dziecka...
jesli sie poruszy 10 razy zapisac i napisac do ktorej godziny poczulam tych 10 ruchow dziecka.. jesli do godziny 7 wieczorem nie poczuje dziesieciu ruchow .. dzwonic do szpitala :P

kathi dziekuje kochana

esterko .. wlasnie jest u mnie nowa polska polozna w szpitalu.. musze sie z nia jakos dogadac..

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-02-04 o 15:19
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 15:18   #3272
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

manolita - hehe mnie dziecko oszczędza w tych miejscach , ale będziesz miała wesoło, jedna gaduła drugie będzie wrzeszczało, płakało, pisakało hehe. Jednym słowem dom wariatów (żarcik oczywiście )

poiglot91 - no brzusze jak na modelkę przystało, idealny . Ty chudzino, zacznij jeszcze kiedyś gadać o jakiś boczkach, lub że gdzieś grubniesz bo dostaniesz . Przyznaje że stalowe nerwy ma ten Twój Tż-cik, ja już przestałam marudzić na temat poorodu bo wiem że i tak na porodówce go ze mną nie będzie, nie lubi krwawych widoków i jak ktoś cierpi isię męczy.

Aguśkaa83 - wiem kochana że słodkości nie oznaczają że dziewczynka, ale ogólnie się tak kiedyś przyjeło i ludzie się tego kurczowo trzymali jak nie było USG , no ja już sie ani nie łudze że może jednak będzie dziewczynka, mały łasuch z mojego synka chyba że tak się domaga.

esti1984 - widzisz Esti co przychodnia i co szpital to inne obyczaje, normy, zasady. A lewatywkę wolę znieść niż je tam beszczelnie os...ć. Jak jelitka pod koniec będą ciężko pracowały to od czasu do czasu trzeba będzie sobie zafundować taki zastrzyk poganiacza .

manolita - a USG oczywiście będzie ok, nie panikuj nam tu, i jak wrócisz to zdasz nam ładnie relacje.

pakusia86 - te krostki to najprawdopodobniej uczulenie jakie się robi od golenia lub nawilżacza na golarce (mówie o tych jednorazowego użytku), moja kuzynka tez tak miałą i tak jej gin powiedział. I żeby raczej używać płynów do higieny intymnej a nie pianki lub mydła.

*kaalinaa* - no pisałam właśnie Esti że co szpital i przychodnie to inne zasady, wymogi. Mi się od stycznia zaczyna strasznie dłużyć ten czas, najlepiej by było żeby tak mnie ktos uspał na te 3 miesiące i obudził jak będzie po wszystkim .
Stary 2009-02-04, 15:23   #3273
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Kathi75 - tak Kasia u nas sa gotowe lewatywki ENEMA się nazywa jak nie przekręcilam nazwy, jest z takim bolcem plastikowym i wlewasz w siebie gotowy roztwór.
Stary 2009-02-04, 15:28   #3274
manolita
Zakorzenienie

Dzięki dziouszki za pocieszenie

Aguska, fajny filmik. Kobitka brzuszek miła niezły

Marika toz to bedzie prawdziwy dom wariatów

Wklejam moje wczorejsze skromne zakupki
Komplecik trochę większy , taki na 3-6 m-cy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10078.jpg (66,9 KB, 24 załadowań)

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 15:30   #3275
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
pakusia 86 a czym depilujesz frEDKE?? Moze masz wrazliwa skore i trzeba czyms inny a wazne jest tez po zdezynfekowac dobrze skore u mnie zawsze dziala woda po goleniu mojego meza hihi i jego balsamik i normalnie nie ma krostek a wczesniej a i owszem bywaly i nie pomagaly kosmetyki dla kobiet te po....

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
pakusia86 - te krostki to najprawdopodobniej uczulenie jakie się robi od golenia lub nawilżacza na golarce (mówie o tych jednorazowego użytku), moja kuzynka tez tak miałą i tak jej gin powiedział. I żeby raczej używać płynów do higieny intymnej a nie pianki lub mydła.
depiluje sie maszynka VENUS BREEZE dla mnie jest fantastyczna bo posiada dwa paseczki mydelka i nie podraznia mi skory na nogach itd. nie ma mowy o zacieciu bo jest dobrze wyprofilowana i ruchoma... nie potrzebuje do niej zadnego kremu do depilacji...

sproboje sie dzis depilnac i uzyje wody po goleniu mojego tz zobaczymy co wyjdzie z tego i pojde tez za rada esti i nie ubiore majteczkow odrazu moze cos pomoze... bo jak znowu wyjda to sie zaszczele i pojde zarosnieta do porodu... wole byc zarosnieta niz pryszczata

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
dziewczyny ktora ta kosc cipowa was boli? hehe
bo mnie wczoraj ''w srodku'' tak 2 razy zabolalo ze zwijalam sie z bolu
a moj synus wchodzi.. albo wbija mi cos w prawy bok.. tak ze az sie przestrasze hehe dziwne uczucie.. wcale nie nalezace do milych
dokladnie to kosc "cipna" okreslenie naszej kochanej sashki
a jak boli??? trudno wytlumaczyc .... ja sama nie wiem jak to opisac poprostu boli... nie tak na wierzchu i nie tak w srodku... poprostu tak ta kosc boli... dziwnie

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 15:31   #3276
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Kathi ja juz sie w zyciu narobilam troszke lewatywpracuje w szpitalu. I kazdy inaczej to przezywa, jedni spokojnie 1500 ml mieszcza i pytaja sie czy juz a inni po wpuszczeniu 300 ml wody krzycza ze nie dadza rady Ja wlasnie sie boje ze bede ta krzyczaca Lewatywa to inaczej enema u nas w aptece mozna spokojnie kupic ale to sa takie male buteleczki plastykowe i ciezkie w obsludze bo trzeba mocno naciskac..lepsze worki na lewatywe takie jak w szpitalu z zaciskaczami jak sie zaczyna po nozkach lac
esti podziwiam za spokoj i opanowanie no i organizacjeZycze aby poszlo wg planu ale swietna jestes ze tak ze spokojem to mowisz...ja sie na pewno pogubie i jak cos poczuje to nie bede wiedziala za co sie wziac
marika2121 ja tez mam starszna ochote na slodksoci i wcale nie obrazilabym sie jakby moj synek byl coreczka
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 15:33   #3277
poiglot91
Zakorzenienie

upss ..no to sie troszke pomylilam
w kazdym badz razie mialam na mysli to samo
marika dziekuje kochana
a moj tzcik naprawde ma chyba nerwy ze stali..
nie ma dnia zebym sie o cos go nie czepiala cyz nie prowkowala do klotni..
tez tak macie?
Mnie to on strasznie denerwuje..
Stary 2009-02-04, 15:42   #3278
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
marika dziekuje kochana
tez tak macie?
"kosc cipowa" hihihihco do tż moj gdyby nie wyhamowal to nie wiem jak by to bylo, dal sobie spokoj i woli milczec niz sie ze mna klocic...a u mnie to juz byly takie cyrki, miedzy innymi wyprowadzalam sie, jego wyprowadzalam i takie tamteraz jest troszke lepiej bo bardziej placzem reaguje niz krzykiem
SZYMONEK

Stary 2009-02-04, 15:44   #3279
Kathi75
Zakorzenienie

Pakusia czy ja dobrze rozumiem ta sama maszynka golisz nogi i fredke????Jesli tak to w tym tkwi problem
Aguska no wlasnie ja jak pierwszy raz robilam to bylo 300 i ani kropli a potem pozyja hihi byla i rozluznionko i powoli bylo coraz wiecej

Co do tych gotowych lewatyw to ich sie nie podgrzewa?? Pytam bo mi przy porodzie ciepla lewatywe robili i ja sama sobie zawsze ciepla

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 15:47   #3280
poiglot91
Zakorzenienie

a ja tez gole sobie ta sama fretke i nogi...:P od razu pod prysznicem..
to zle?

agusiu oojj ja tez sie juz wyprowadzalam kilka razy haha to chyba u nas normalne
Stary 2009-02-04, 15:53   #3281
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Pakusia czy ja dobrze rozumiem ta sama maszynka golisz nogi i fredke????Jesli tak to w tym tkwi problem
Aguska no wlasnie ja jak pierwszy raz robilam to bylo 300 i ani kropli a potem pozyja hihi byla i rozluznionko i powoli bylo coraz wiecej

Co do tych gotowych lewatyw to ich sie nie podgrzewa?? Pytam bo mi przy porodzie ciepla lewatywe robili i ja sama sobie zawsze ciepla
tamgdzie Ci robili lewatywe mozliwe ze wlali lekko ciepla wode, bo taka normalna lewatywa sklada sie z letniej wody i mydla tej w buteleczce nie podgrzewa sie wazne zeby nie byla zimna powinna miec temperature ciala. Ja dlatego sie obawiam lewatywy bo widzialam to od drugiej strony nie raz i jestem pewna ze nie utzrymam wiecej niz 300 ml
SZYMONEK

Stary 2009-02-04, 15:54   #3282
poiglot91
Zakorzenienie

dziewczyny a jak sie zrobi ta lewatywe? to po jakim czasie jest ''efekt'' i ile on tak mniej wiecej trwa??
Stary 2009-02-04, 15:54   #3283
Kathi75
Zakorzenienie

Jesli ma sie wrazliwa skore to moze byc zle ale jesli nie to nie ma problemu ja osobiscie mialam problemy z krostaki a od czasu jak gole pachwinki jedna a reszte druga maszynka nie mam problemu acha i zawsze dezynfekuje maszynke spirytem nim zaczne golic pachwinki

Aguska dzieki za cenne info

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009

Edytowane przez Kathi75
Czas edycji: 2009-02-04 o 15:55
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 15:55   #3284
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
a ja tez gole sobie ta sama fretke i nogi...:P od razu pod prysznicem..
to zle?

agusiu oojj ja tez sie juz wyprowadzalam kilka razy haha to chyba u nas normalne
przewaznie u mnie konczylo sie to godzeniem wiec nie doszlo nigdy do wyprowadzki jednego z nas...ale bylo naprawde ostro
co do golenia to ja tez uzywalam jednej ale teraz jak mi sie infekcja przypaletala to uwazam ze nie powinnam ta sama nog i fretki golic, tylko wszystko mam osobne m.in. recznik zeby nie rozsiewac zakazenia.
SZYMONEK

Stary 2009-02-04, 15:58   #3285
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a jak sie zrobi ta lewatywe? to po jakim czasie jest ''efekt'' i ile on tak mniej wiecej trwa??
hihihi jesli chodzi czas po jakim bedzie to zalezy ile wytrzymasz z plynem w jelitkach najlepiej ten plyn potrzymac ok 10 minut zeby tam zrobil rozrube w jelitach no ale kazdy ile daje rade...niektorzy chodza z tym plynem inni leza zeby powstrzymac wyplyniecie ja bede chciala lewatywe na lezaco
SZYMONEK

Stary 2009-02-04, 15:59   #3286
poiglot91
Zakorzenienie

my tez sie zawsze godzimy...

naszczzescie
.. jestem ciekawa czy dzis rzeczywiscie nie pojdzie na ta impreze czy pojdzie.. zobaczymy
Stary 2009-02-04, 16:06   #3287
Aguśkaa83
Zakorzenienie

jak pojdzie to
SZYMONEK

Stary 2009-02-04, 16:17   #3288
poiglot91
Zakorzenienie

jak pojdzie to sie strasznie na nim zawiode bo mowil ze nie idzie..zobaczymy
Stary 2009-02-04, 16:21   #3289
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Jesli ma sie wrazliwa skore to moze byc zle ale jesli nie to nie ma problemu ja osobiscie mialam problemy z krostaki a od czasu jak gole pachwinki jedna a reszte druga maszynka nie mam problemu acha i zawsze dezynfekuje maszynke spirytem nim zaczne golic pachwinki

Aguska dzieki za cenne info
aha nigdy nie myslalam ze moze byc to przez to zawsze pod prysznicem rach ciach nozki i pipke co prawda moze pipeczke zgolilam 3 razy... za kazdym razem sie pojawiala wysypka i strasznie mnie swedzialo wiec wolalam nie golic...
ale ja inteligentna jestem.... nie pomyslalam o tym zeby wziac sobie osobna nakladke do piczki a osobna do nog

Cytat:
my tez sie zawsze godzimy...

naszczzescie
.. jestem ciekawa czy dzis rzeczywiscie nie pojdzie na ta impreze czy pojdzie.. zobaczymy
wydaje mi sie ze nie pojdzie
a jak pojdzie to ma u mnie duzego -

Stary 2009-02-04, 16:21   #3290
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Esti fajne te leżaczki ale ja nie wiem gdzie to wszystko bede trzymac
poiglot91 ślicznie wygladasz w ciazy i pewnie malo przytyjesz jestes taka szczuplutka

Moj Tz dzisiaj po tyg wolnego poszedl do pracy i jakos dziwnie mi jest
A co do lewatywy to chyba zrobie sobie tez sama w domciu kupie 2 jedna zrobie w kwietniu
Monolita sliczne ciuszki

Moj Tż kupił karnet za cały sezon meczowy wiec tez bedzie raz po raz wychodzil ale wkoncu nie moge go zamknac w domu.
Dobrze ze nie pije i sie gdzies nie szlaja z kolegami

Poliglot on nie pojdzie trzymam kciuki

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2009-02-04 o 16:28
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 16:24   #3291
poiglot91
Zakorzenienie

nawte nie chcij wiedziec kochana jakiego bedzie mial u mnie..

pakusia ja tez gole tak samo jak ty ..ale ja nadal golic bede bo mi sie tam nic zlego nie dzieje zawsze tak golilam

blondyno dziekuje
to ile przytyje to sie jeszcze okaze hehe

dziewczyny smaruje sie tym bio oil na rozstepy jakis miesiac i moje staare rozstepy.. ktore dostalam w podstawowce na pupie znikaja:O az w szoku jestem..

Czas edycji: 2009-02-04 o 16:25
Stary 2009-02-04, 16:28   #3292
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
nawte nie chcij wiedziec kochana jakiego bedzie mial u mnie..

pakusia ja tez gole tak samo jak ty ..ale ja nadal golic bede bo mi sie tam nic zlego nie dzieje zawsze tak golilam

blondyno dziekuje
to ile przytyje to sie jeszcze okaze hehe

dziewczyny smaruje sie tym bio oil na rozstepy jakis miesiac i moje staare rozstepy.. ktore dostalam w podstawowce na pupie znikaja:O az w szoku jestem..
ale ci fajnie z tymi rozstepami i piczka ....

ja 2 dni temu jak bylam na zakupach i sponie przymierzalam to zauwazylam 2 WIELKIE rozstepy na brzuchu
az bylam w szoku ze ich wczesniej nie widzialam... straszne sa takie duze i glebokie az mi sie ryczec zachcialo... uda mam juz cale w rozstepach i wogole nie ciekawie
juz nigdy nie ubiore bikini tylko stroj dla pletwonurkow

Stary 2009-02-04, 16:31   #3293
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Dziewczyny wreszcie się coś ruszyło, nie zapeszając, mój Tż jutro smiga pierwszy dzień do pracy, nie będę sie miała kogo czepiać. Chociaz jutro tez przeprawa mnie czeka piękna, jedziemy całą familiadą (ja, brat i tata) z moją mamusią do tego dentyste na tą narkoze, ja tam chyba wykituje, będzie problem wbić welflon więc już ich ostrzegłam i kazali nam być prędzej żeby w razie W dać głupiego jasia.

poiglot91 - oj zawieść się ne zawiedziesz kochana bo Ty go nie puścisz jak już Cię zdążyłam poznać, zrobisz awanturę że hej hehe, mam rację? I na tym się zakończy jego chęć wyjścia. A i powinno się mieć osobne 2 maszynki do fredzi i do nóżek i pach. Ja się swojego Tż czepiałam czasami ale on ze mną nawet nie dyskutował tylko wolał przemilczeć moje fochy.

Aguśkaa83 - mi na patologii robili tą kupczą z apteki ENEME i wyglądało to tak że jak nas wzieły do kibelka i kazały się rozkroczyć, pochylić do przodu i rozszerzyć pośladki i lały do oporu (świnie jedne), i powiem Ci że wszystkie tak wystartowały do swoich kabin po nie więcej niż 5 minutach, strasznie głupio jak kilka babeczek jedziez tym światem i to zaczyna głośno wylatywać (WSTYD).

Kathi75 - no my czasem kupowaliśmy te gotowe w aptece i nc nie trzeba było z nimi robić, tylko wlać tak jak było i w szpitalu też było raczej zimne.

manolita - świetne ubranka, jak niebieskooooo .

pakusia86 - ja Ci powiem że te krostki to może wynik tego że depilujesz jedna maszynką każdą część ciałka, a tam mnustwooo barterii itd. tak jak Kasia już napisała.
Stary 2009-02-04, 16:32   #3294
Aguśkaa83
Zakorzenienie

poiglot no ja juz mu wspolczuje jesli powie ze chce isc... z ciezarna i to tak bojowo nastwiona nie ma co zaczynac ale mam nadzieje ze sobie u Ciebie nie nagrabi

co do golenia bikini...lekarz mojej bratowej powiedzial, ze przez to ze golimy sie w tym miejscu rozwijaja sie zakazenia...ma racje, nie ma wloskow bakterie nie maja sie na czym zatrzymywac..po cos te wloski natura wymyslila...ale jak tu sie tera znie golic moja mama mi mowila ze jej ogolili wlasnie dopiero na porodowce przed porodem zeby przy porodzie dzidzia miala czysto
SZYMONEK

Stary 2009-02-04, 16:33   #3295
poiglot91
Zakorzenienie

mi wyszly na piersiach..ale mam nadzieje ze znikna.. i tak ledwo co je widac

kup sobie moze te bio oil kochana
Naprawde jest dobry
a w Irlandi on tez jest...
Stary 2009-02-04, 16:37   #3296
malwa1234
Raczkowanie

Witam mamuski!Kurcze po jednym dniu jest kilka stron do czytania a ja jak koncze czytac to juz nie mam natchnienia do pisania,zreszta moj tz sie drze jak zobaczy ze tu siedze to od razu a ty znowu na tym wizazu czytasz te głupoty a pozniej sie boisz porodu jakis głupii ten moj chłop albo zazdrosny..
Ja od dwoch dni nie najlepiej sie czuje,nie mam wogole apetytu przez co brzusio sie zmniejszył no i nie czuje mojego synka dzis zaczelismy 6 miesiac a on do tej pory i tak mało sie ruszał i leciutko podkopywał a od dwoch dni moze ze 3 razy poczułam jak sie ruszył i zero kopniakow czy to normalne?martwie sie o niego no i mnie brzuch boli dosyc czesto ale to normalne bo przeciez macica sie rozciaga.Ale naprawde nie wiem co z tym moim Gabrysiem a wizyte mam dopiero w nastepnym tyg
Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość
Boli i kłuje mnie kość "cpinowa" - jak ja nazwałyście.
Dziecko mnie kopie i przepycha się tak , ze mnie boli.

a drugie dziecko gada jak najete w trakcie zabawy , jak ja wytrzymam z dwoma gadłuami naraz.

za oknem szaro, ponuro... trzeba czegoś poszukac na rozweselenie.
Fajnie ci ze go czujesz....

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Kathi ja juz sie w zyciu narobilam troszke lewatywpracuje w szpitalu. I kazdy inaczej to przezywa, jedni spokojnie 1500 ml mieszcza i pytaja sie czy juz a inni po wpuszczeniu 300 ml wody krzycza ze nie dadza rady Ja wlasnie sie boje ze bede ta krzyczaca Lewatywa to inaczej enema u nas w aptece mozna spokojnie kupic ale to sa takie male buteleczki plastykowe i ciezkie w obsludze bo trzeba mocno naciskac..lepsze worki na lewatywe takie jak w szpitalu z zaciskaczami jak sie zaczyna po nozkach lac
To tak srednio ile oni wlewaja w dupsko???przerazaja mnie te cyfry cholera ja myslałam ze to kilka kropli

Cytat:
marika dziekuje kochana
tez tak macie?
Tak ja potrafie o byle co sie czepic nawet jak jest dla mnie milutki i robi wszystko za mnie to wtedy tez sie czepiam dlaczego on taki dobry.Och ja mojemu wspołczuje jestem teraz taka nerwowa ze masakra i on zazwyczaj ustepuje a jak nie ustapi to nawet i w sklepie awanture robie ale wstyd
Stary 2009-02-04, 16:37   #3297
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
mi wyszly na piersiach..ale mam nadzieje ze znikna.. i tak ledwo co je widac

kup sobie moze te bio oil kochana
Naprawde jest dobry
a w Irlandi on tez jest...
wiem ze jest mam go nawet i sie smaruje chyba od 2 tygodni i dupa
i tak mi brzydactwa wyskakuja

ja sie wlasnie boje golic teraz ze wzgledu na te bakterie i zeby mi jakies zakarzenie sie nie wdalo... dopiero co ta infekcje drog moczowych mialam i teraz sama nie wiem czy golic czy nie

Stary 2009-02-04, 16:37   #3298
poiglot91
Zakorzenienie

ja tez mam taka dziewczyny nadzieje
naprawde

I wiem ze jelsi na nia pojdzie to sobie nagrabi juz nie chodzi o sam fakt ze poszedl na jakas impreze .. niee
tylko o to ze mi powiedzial ze nie pojdzie... a i tak zrobi swoje
ja nienawidze jak ktos klamie.. albo niedotrzymuje slowa.. Niecierpie

pakusiu to co. moze zapozno zaczelas stosowac..
w kazdym badz razie i tak smaruj
bo to ogolnie jest NA Rortepy I BLIZNY
takze sadze ze po 2 3 miechac bedzie efekt swietny..
a bynajmiej mam taka nadzieje

ja nie wyobrazam sobie sie tam nie golic.. nie wiem jakos bym nie mogla..
i w ciazy jest dosc duzo tego sluzu.. i jakos tak bardziej komfortowo czuje sie kiedy nie mam tam wloskow

Czas edycji: 2009-02-04 o 16:40
Stary 2009-02-04, 16:37   #3299
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja sie gole pianka do skory wrazliwej dla kobiet i zadne uczulenie mi nie wychodzi.Gole wszystko łacznie z bikini nie wyobrazam sobie isc do gina bez golenia
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 16:37   #3300
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

poiglot91 - ja niestety też mam na boczkach z dawien dawna i nie wierze w cuda żeby znikły, i na piersiach ale pod spodem więc dekoldy nie odpadną.

pakusia86 - ja dziennie rano podnoszę koszulę nocną w kuchni bo tam mam fajne światło i patrze w lustrzanym piekarniku bo akurat mam na takiej wysokości czy się pojawiły jakieś nowe dziadowskie rozstępy, o cellulicie nie wspominam nawet.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości