|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Zazdroszczę Maca... u mnie pewnie nic z tego dziś nie będzie, bo TŻ ma próbę zaraz po pracy, więc będziemy gnać do domu na złamanie karku
|
|
|
|
|
#2252 | |
|
Rozeznanie
|
Skandal, z kawy mnie rozlicza, koniec świata
![]() Cytat:
) ale czego się nie robi dla zdrowia ![]() Smacznego ![]() Buu... Jutro już na pewno będzie!Też mi się chciało czegoś niezdrowego, na szczęście zrobiłam wczoraj dużo spaghetti Ale idę na 17 na aeroboxing
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda w kwestii zachcianek kulinarnych świetnie się dublujemy Idę sobie , pomyję dzisiaj trochę głowę i pomyślę co i jak
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zadomowienie
|
ButterB muszę Ci powiedzieć że jeśli chodzi o kebaby, hamburgery, pizze. hot dogi to na mnie też możesz liczyć
![]() Mogę to jeść zawsze i wszędzie A do tego na deser serduszka Milki... mmm |
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dzień dzisiejszy, przez najbliższe 10 tygodni (czyli do połowy kwietnia) mam zajęte wszystkie piątki. Dodoatkowo, u mnei odpadają wtorki i czwartki. Zostaje, przynajmniej mi: poniedziałek, środa, sobota i niedziela. W tym miesiący zapewne odpada weekend 14 luty - bo to Walentynki.. To kiedy? |
|
|
|
|
#2256 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ja myślę że bedzie...razem z moimi 3 bluzkami ![]() Dziewczyny ja tez dzis mam faze na niezdrowe żarcie..dlatego placki. Będe się opychac smarzonymi plackami ziemniaczanymi polanymi tlustym, pikantnym sosem z karczku
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Zara: nie dodawałam, bo montowałam lay. Grafika Miała być prosta i taka jest. Powiesz czy czytelny, bo ja bym coś z czcionka zrobiła..(?)
A napisac się postaram coś jutro. Przyjaciólka ma troszkę problemów i się z nią teraz codziennie widzę w wolnym czasie i nie mogę skleić myśli. Edit miał być jeszcze: ja też chcę hamburgera. Dzisiaj mi wstyd bo sloiczkowe spagetti. Znaczy podciągnę walory smakowe, ale zawsze to sos ze słoiczka.... Nie mam czasu.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak zdecydowanie..i tylko weekendy.
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
To musze w pracy ustalic i z TZ...jutro moge podac terminy odpowiadające.
Dobra idę trzec zimniory bo chłop się po garach tlucze
|
#2263 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A takie żarcie musi jednak mieć jakieś uzależniające składniki w sobie, i nie mówcie mi że nie, skoro tak na nas działa ![]() Cytat:
![]() Ano, jak mus to mus Łooo... to wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie ![]() Cytat:
Przerąbane są te Wasze opisy jedzeniowe ![]() Cytat:
Dobrze, jutro Cię rozlicze ![]() Cytat:
![]() Smacznego. Idę sobie, do wieczorka ewentualnie, papa
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam ochotę na saładkę i sobie zrobię na obiad
![]() Albo z kalafiorem albo z brokułami
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Łeeee...Warszawa jest tak daleko dla mnie
Buhuuuu...
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z Zarą, że trzcionka mogłaby być trochę ciemniejsza, ale niekoniecznie czarna Odemnie też
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Zadomowienie
|
Zara znasz na pewno
Dla mnie coś wspaniałego
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z czcionką się pobawię, tylko muszę jakieś na dysk ściągnąć, bo mam tylko podstawowe. A potem pomyślę z kolorem.Ale kurdę mam problem bo mój monitor ma dziwne ustawienia i zawsze wszystko wygląda ciut inaczej jeśli chodzi o kontrast, kolory, dlatego nie wiem czy coś jest czytelne dla innych, bo to że dla mnie jest to o niczym nie świadczy... Warszawa, byłam raz, macie przekichany dworzec, myślałam, że nie wyjdę:p
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#2269 | |
|
Rozeznanie
|
No właśnie... ale co zrobić..? Chyba jednak najbardziej "centralne"miejsce.
No widzisz, właśnie nie znam Ale wkrótce poznam ![]() Cytat:
No to dawaj znać jak będziesz eksperymentować, a my ocenimy
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() moze mi ktoras z Was pomoze.... mam problem i to MEGA problem...wyglada na to ze do Grecji w spozniona podroz poslubna pojedzie tylko moj malz powiedzcie mi co ja mam zrobic... w Polsce bede pod koniec kwietnia i wtedy zloze wniosek o nowy dowod, ale bede w kraju tylko 11 dni wiec napewno dowodu nie odbiore a musze miec numer dowodu zeby wyrobic paszport, a na paszport czeka sie 30 dni....na stale do kraju wracamy 15 sierpnia a do Grecji jedziemy 09 wrzesnia wiec to nijak nie jest 30 dni a poza tym okres wakacyjny....co ja mam zrobic mozna wyrobic dowod jakos w trybie pilnym/przyspieszonym?? jestem zalamana pomozcie pliiisss a teraz lece Was nadrobic |
|
|
|
#2271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba powinny być jakieś czynniki niezwykłe, dzięki którym da się tą całą procedurę przyspieszyć Tutaj nawet nie mam kogo się przypytać, więc Ci nie pomogę
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Diano za odzew w mojej sprawie
moze ktos jeszcze cos madrego wymysli ![]() p.s. zaraz sie poplacze
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz się dokładnie dowiedzieć, ale mój Tż tak wyrabiał paszport na ostatnią chwilę (niecały miesiąc przed wyjazdem) i się dowiadywaliśmy.Pan z biura podróży powiedział, że może dać zaświadczenie, że jest wykupiona wycieczka.Składa sie je wraz z dokumentami o paszport i wtedy się czeka od tygodnia max do dwóch. Poproś kogoś z rodziny żeby zadzwonił do waszego urzędu czy praktykują takie coś. |
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym podobno jest coś takiego jak paszport tymczasowy, który wyrabia się w mig . Ważny jest rok. W tym czasie na pewno uda Ci się wyrobić stały.Trzymam kciuki
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
a to do Grecji potrzebny jest paszport?
![]() szok, myslałam, ze w unii to tylko na dowód. ale ja nieobyta w świecie
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
et-ka niestety potrzebny bo jedziemy autokarem przez Serbie
![]() Diana bede musiala poprosic o to mame bo ja mieszkam w UK wiec niemozliwe jest zalatwianie tego osobicie zaraz caly dom postawie na nogi
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-02-04 o 19:34 |
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
My sobie zrobimy fotę ze spotkania warszawskiego, a Wy ze swojego i się wymienimy
![]() DOBRA, UWAGA NINIEJSZYM ZACZYNAMY ORGANIZACJĘ SPOTKANIA PIERŚCIONKA W WARSZAWIE. pkt. 1. Ustalenie dogodnego dla wszystkich białogłowych terminu 2. wybór knajpy z dużymi drinkami i nie rujnującej portfela 3. picie zapoznawcze SPoko Madlen, ja tez nie potrafię. |
|
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
Kotku, no to powodzenia w załatwianiu. Też myślałam że paszport Ci niepotrzebny ale doczytałam że jedziecie przez Serbię. Mam nadzieję że można to spokojnie załatwić przez rodzinę, nie osobiście. Trzymam kciuki.
L_V, no wiesz co, fotkę proponujesz? Psh... Myślisz że to wystarczy? Podoba mi się, że plan kończy się na pkt 3 ![]() Dobranoc
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Te niestety nie były dobre...
Cytat:
A zakupy lipa. Kupiłam tylko kapelusz, chciałam jakąś bluzkę, ale miałam trochę mało kasy, a na to na co mnie było stać jestem zbyt biuściasta i za wysoka (nie dość, że na maksa opięte na biuście to jeszcze to co powinno być pod biustem było na). Albo po prostu za gruba. Z plecami gorzej niż wczoraj. Ciężko mi się ruszać tak boli ![]() I przede wszystkim doła mam . Czemu nigdy nie mogę mieć tego co chcę? I jeszcze tak zamotałam z biletami, że nieźle przepłaciłam (miałam jechać do TŻ-a, ale pojechałam od razu do domu i dopłacałam w pociągu... Wyszło mi 300% ceny za ten odcinek, niż gdybym od razu kupiła do końca, niby nie dużo, ale i tak jestem wściekła). Miało być inaczej ![]() Doronko, współczuję "przygody"... |
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dopiero teraz przy kompie. Byłam dziś u fryzjera, jestem zadowolona, choć będę bardziej, gdy sama umyję sobie włosy, teraz mam je jakoś ulizane po prostownicy. Dorinko, ale miałaś perypetie Nie wiem, co bym sama zrobiła ![]() Zaro, większość dzieci jest śliczna, więc trudno mi ocenić. Hania jest słodka, bo ma takie fajne, pełne usta. Poza tym mogłabym patrzeć na nią non stop. Ale ja tak mam w ogóle, choć oficjalnie dzieci nie lubię ![]() Miskowa, ja ostatnio kupiłam na Allegro (w aptece, która się tam wystawia) żel micelarny Rosaliac La Roche Posay. Jest bardzo fajny, mam wrażenie, że ładniej po nim wyglądam Na noc używam go bez spłukiwania, usuwając wacikiem. Natomiast rano, pod makijaż, wolę go zmyć wodą. I tak skóra nie jest ściągnięta.W piątek mam wolne, chcę pozałatwiać sprawy w NFZ i banku. W przyszłym tygodniu też biorę wolne, bo z kolei zbliża się czas złożenia podania o reaktywację w dziekanacie. Dzieje się ![]() Z TŻ jest cudownie, choć intymnosć nadal kuleje. To chyba przez te cholerne tabletki ![]() Dobrej nocy życzę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

, tak ustaliłyśmy ostatnio, bo Tobie termin nie pasował 

I jazdę dzisiaj z małym do Maca

Z czcionką się pobawię, tylko muszę jakieś na dysk ściągnąć, bo mam tylko podstawowe. A potem pomyślę z kolorem.
powiedzcie mi co ja mam zrobic... w Polsce bede pod koniec kwietnia i wtedy zloze wniosek o nowy dowod, ale bede w kraju tylko 11 dni wiec napewno dowodu nie odbiore a musze miec numer dowodu zeby wyrobic paszport, a na paszport czeka sie 30 dni....na stale do kraju wracamy 15 sierpnia a do Grecji jedziemy 09 wrzesnia wiec to nijak nie jest 30 dni a poza tym okres wakacyjny....co ja mam zrobic
mozna wyrobic dowod jakos w trybie pilnym/przyspieszonym?? jestem zalamana