|
|
#1111 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXVI)
Jest
![]() Między innymi dlatego szkoda mi dziś było pachnieć czymkolwiek, bo i tak nic nie wyczuję.... Edit: jako, że kolega zza biurka wykazywał nieposkromioną ciekawość w kwestii mojego najnowszego pachnącego nabytku, nabytek otworzyłam i przetestowałam. I przynajmniej grzbiet lewej dłoni pachnie mi Eliksirem
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2009-02-04 o 15:27 Powód: jednak pachnę :) |
|
|
|
#1112 |
|
Konto usunięte
|
BC na dziś.
|
|
|
|
#1113 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Gin z tonikiem, mój zapomniany nieco signature drink --- Przyłączam się do sekcji Pi
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Mój to mojito, ale obecnie jestem w zbyt wskazującym stanie, żeby bawić się w kruszenie/siekanie lodu albo [o zgrozo!] krojenie limonki
W każdym razie, gin nieaktualny, obecnie wlewam w siebie absynt i odpływam. Wreszcie! Pal licho sesję, od dwóch tygodni chodzę po ścianach, obawiając się finału a la American Psycho. Przyfrunęła mała Neonatura Cocon. To się paczulowo ochrzciłam, a co %)
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
Łazienka, dom, w tym i ja pchniemy watch'em.
Zbiłam flachę, w której było grubo ponad 50ml. Załamka.
|
#1116 |
|
Raczkowanie
|
D&G czerwoną, baaardzo intensywnie
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
może Dalajlama?
![]() kwiatu lotosu nie zrobiłam (nie umiem ) ale widać karmicznej niewiedzy nie mam ![]() Cytat:
![]() pachnę DV, tak na szczęście i kolejny raz nie zawiodła dzięki wszystkim za kciuki (Teza - dzięki )
|
|
|
|
|
#1118 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1119 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zartujesz....
|
|
|
#1120 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
, tym bardziej, że dokładnie znam siłę rażenia Watch ![]() Z drugiej strony przez tydzień będziesz miała watch'owski nastrój w domu .... ![]() Ja dziś w opcji ciepło - wiśniowej - Indian Holi
|
|
#1121 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wątpię, testowałam TO niedawno ![]() Dziś zmieszałam Shalimar z Ambre Extreme. Shalimar został przez Ambrę zeżarty Ale pięknie pachnie |
|
|
|
|
#1124 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia do wrzucenia OBOWIĄZKOWE
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1126 | |||
|
Zakorzenienie
|
Chorowitkom życzę dużo zdrowia!
Cytat:
![]() Czasami trzeba się zrelaksować ![]() I gratuluję flaszeczki. Cytat:
![]() Oj, jak mi przykro... Cytat:
|
|
#1127 |
|
To ja :)
|
|
|
|
|
#1128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dlatego ta kompozycja, oprocz doznan olfaktorycznych, niesie ze soba walize wspomnien i sentymentow .Madziku, na mojej skorze Chique to taki pomost zapachowy miedzy ziolowo-jalowcowymi, sychymi i krystalicznie czystymi Eau du Soir, a miodowymi, gestymi i cielesnie brudnymi Soir de Lune. I to Chique wlasnie,imo, jest kameleonem, zaskakujaco zmieniajacym sie w zaleznosci od towarzystwa, aury i innych czynnikow. Sylion- wspolczuje Rachel- na zdrowie ![]() Tulip- winszuje Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-02-04 o 16:18 |
|||
|
|
|
#1129 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
tak miało być ... podziwiam, gratuluję ![]() Cytat:
------------------- Po 2 godzinach Donna Trusardowa pięknieje, lecz miłości z tego nie będzie, jedynie sympatia - a to za mało, żeby razem flaszkę obalić
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
po prysznicu Ouarzazate.
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Tulip
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak ja również ciekawa jestem metamorfozy jaki to odcień będzie chłodny, ciepły ciemniejszy jaśniejszy - interesuje mnie to bo z natury jestem blondynką obecnie również ale podrasowaną ale miałąm juz etapy w swoim życiu wszelkich odcieni brązów miedzi itp itd i w sumie często podobały mi się te zmiany, jakbym mogła takie wariacje robić to najchętneij na każdą porę roku zmieniałąbym odcień niestety nie mam tak hardcorowych włosów wiec czekamy pliiiiiiiz na foto łojezusie toz to wątek czym pachnę a nie jaki mam kolor włosów cały dzień niczym nie wiedzac na co się zdecydować (ból głowy) ale teraz Hot Couture - oswojony nie potęguje bólu głowy nie mam sił na testy ani an nic innego Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-02-04 o 16:35 |
|
|
|
|
#1133 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Co do American Psycho to od kilku miesięcy mam ochotę na ten film a nie mogę nigdzie namierzyć ![]() Gratulacje! Ja też dostałam dziś 4 ![]() Cytat:
![]() Współczuję późniejszych ewentualnych wysiłków w powrocie do blondu. Mnie zajęło to jakieś 6 miesięcy, utopiłam w to mnóstwo kasy i nerwów A to był tylko ciemny brąz a nie czerń.Cytat:
Strasznie współczuję Pachnę nadgarstkowo Ambre Precieux. Hm. Nie do końca mojo. A tak pięknie
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-02-04 o 16:53 |
|||
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale fakt, moge nie pamietac juz dobrze... uzywalam jak bylam w liceum (swoja droga przerabialam wtedy tak powazne zapachy, po ktore teraz nie zawsze mam smialosc siiegnac... a mialam przeciez nascie lat...) pamietam, ze pozniej wycofali je z polskich perfumerii, i w jednej z nich pani z poblazaniem tlumaczyla mi, zebym sobie moze poszukala innego zapachu, bo przeciez tamtego juz nie ma, poza tym jest taki staroswiecki ![]() --------------- siedze w domu, kuruje sie, pachne czekoladowanilia. PS1 Princesko, czy jestes juz "po"? ![]() PS2 Aniolku, ciesze sie, ze idziesz jak burza Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-02-04 o 17:23 |
|
|
|
|
#1135 | |
|
Raczkowanie
|
Może się ośmielę. Chyba.
Cytat:
Straszne. Biedna Sylion. W dalszym ciągu Słoń.
|
|
#1136 |
|
Raczkowanie
|
Witam perfumomaniaczki
![]() Ja dzisiaj pachnę Escadą Ocean Longue. Słodki, ale bardzo przyjemny zapach.
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Z przeżyć wewnętrznych bohatera nie zostało nic, historia została maksymalnie spłycona, wszystko jest zbyt oczywiste, zbyt jasne, a sama treść jest okrojona o zbyt ważne elementy. To było jedno z moich największych filmowych rozczarowań. Za to jeśli nie znasz książki - polecam, mnie opętała jak rzadko która ostatnio Nie pachnę. I dołączam do sekcji zawirusowanej
|
|
#1138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po powrocie do domu zaprawiłam się mnóstwem Wenge (chyba z 5-6 psików zrobiłam, nie żałowałam sobie ) i dwoma psikami Gucci PH. Aaaach
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkim smarkajacym przesyłam dużo zdrówka Tulipanko, Angel gratuluje. Jade pozdrowienia z Ciechocinka
|
|
#1140 |
|
BAN stały
|
Jak już zdarzy mi się pachnieć, to Brown.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

) ale widać karmicznej niewiedzy nie mam 

.