|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Rozeznanie
|
Dot.: Stepper
Cześć dziewczyny
![]() Ja za dwa lata dobije do trzydziestki, po za tym po dwóch ciążach, więc też muszę walczyć. W sumie to chcę jakieś 7 kilo zrzucić i wyrzeźbić pupę i nogi. Figura gruszki wszystkie dodatkowe kilogramy osadzają się w dolnej partii ciala i dodatkowo uporczywy cellulit. Co do tabletek anty to ja też jak zaczelam je lykać oczywiście przytylam i zalapalam dodatkowego cellulitu. Szkoda że góra się nie powiększyla ![]() ![]() A jak u Was z piciem wody mineralnej? Bo ja teraz normalnie nie daje rady wypijać 1,5 litra , może dwie szklanki dziennie to max. No i teraz się pochwalę że dobilam do 40 min na stepperze, jeszcze 5 min i wrócę do starej normy. Od jutra po za tym zaczynam kurację oczyszczającą za pomocą picia eliksiru z drożdży no i swoją paszczę zaczelam zluszczać super kremem z kwasami owocowymi, podobno znikają po nim przebarwienia , plamki itp. Przygotowania do wiosny w Moim wykonaniu ruszyly pelną parą ![]() Swoją drogą ciekawe która z Nas pierwsza wrzuci następną fotkę z super cialkiem (takim jak Madziarella ![]() ![]() Edytowane przez magda270 Czas edycji: 2009-02-04 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Wtajemniczenie
|
Jednak udało sie postepowac 20 min
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z pilatesem jest podobnie jak z callaneticsem też tak nie pozornie wyglądają ćwiczenia, ale jak kiedyś spróbowalam to odpadlam po 20 minutach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zadomowienie
|
ooooo!!!!!!!!! magdaleno witaj,gdzies znowu przepadła... buziak
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do przygotowan wiosennych to i ja może o siebie jakoś bardziej zadbam ![]() ja byłam na wizycie kontorlnej-jest Ok,i kolejny lek przepisany ![]() i na osłodę jem nutelle ![]() buziaki dziewczyny dla Was
![]() |
#4477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie się nic nie chce,ale muszę nie długo tylek na stepper zaprowadzić ![]() cały dzień przed kompem siedze i sie lenie ![]() dygotka na zęby nutelle ??????? Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-02-04 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe,nutella to nic złego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sloneczko jak to Ci się nie chce, znowu tluszczem na brzucholu zarośniesz i dupka Ci sflaczeje a jest taka super. Nie obijaj się nie szkoda Ci tego co osiągnelaś. Nie chce się , bo masz dolka przez problemy? Cala dygotka jak nie delicje to nutella i to na problem z zębem ![]() ![]() A potem marudzi że uda ma nie takie jak mają być, oj dziewczynko a co z dietką? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a teraz lecę ząbki umyć ![]() dietkę odpuściłam sobie zwłaszcza w te dni kiedy mam ranę i szwy w buzi i nie mogę jeść wielu rzeczy...w gruncie rzeczy słodycze jadam od świąt i nie wiem jakim cudem ubyło mi z 1 kg ![]() ![]()
![]() |
#4481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Glód szybciej minie w moim przypadku to ta teoria odpada, jeszcze bardziej jestem glodna a wtedy idzie wszystko jak leci. więc wolę uciekać od slodyczy ![]() Ja teraz wcinam razowy chlebek z salatą i tuńczykiem ![]() Edytowane przez magda270 Czas edycji: 2009-02-04 o 16:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Rozeznanie
|
dygotko dzięki za tą moją figurę , ale ja chcę taką jak Madziarella
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
też bym zjadła to co Ty,ale jem wszystko co nie jest ani ostre ani zbyt twarde,itd.od ilości leków nie czuję głodu-jem tylko po to by w żołądku nie było właśnie tych lekarstw.juz nie mogę się doczekać zdjęcia szwów i normalnego jedzenia bo teraz to boję się jeść zbytnio...
#4484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Rozeznanie
|
Madzirella co sądzisz o tuńczyku w oleju slonecznikowym?
Nadaje się na diete? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 |
Zadomowienie
|
no madzia jakaś taka zdechła jestem ,moze i przez problemy sama nie wiem nic mi się nie chce ,ale masz rację zaraz znowu zarosnę tłuszczem i znowu będzie gorsza męczarnia
![]() też tak mam ,że im więcej słodkiego tym więcej mi się chce.... a ja jadam tak jak ty madzia kanapeczka z razowego z czymś tam zdrowym.. dygotka to oby szybko Ci sie tam wszytko zagoiło i wracaj do nas ze stepperem ![]() madzia ja też jadam w oleju ,tego w wodzie nie lubię ,myślę ,ze ok taka ilośc oleju do tego słonecznikowego tez jest potrzebna ![]() Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-02-04 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() można jakaś sałatkę zrobić tuńczyka,ogórka korniszonego,jajka gotowanego na twardo i nie wiem z czym jeszcze ![]() ![]() ![]() ależ ja głodna jestem-takiego normalnego jedzenia...zjadłabym coś na ostro-a tego mi nie wolno na razie.zawsze jest tak,że chce się to czego aktualnie nie mozna ![]() ![]() ![]() a szwy zdejmą mi we wtorek lub środę-zależy od tego czy pojadę jak będę jeszcze na zwolnieniu czy po pracy już (w środę)Cieszę się,że się odważyłam,że nie mam żadnych komplikacji ![]() Madziarella na pewno wrócę do stepperowania-dawno nie ćwiczyłam więc moja kondycja jest zerowa ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2009-02-04 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehe..no właśnie już wypróbowane przed wczoraj browar ,ale przed wczoraj jeszcze ćwiczyłam potem wypiłam z 3 piwa ![]() a wczoraj nie lepiej z tym,ze już nie ćwiczyłam..a dziś to już nic mi się nie chce,może i winko bym trzasła ![]() ale chyba najlepiej będzie jak się zbiorę i poćwiczę chociaż trochę pewnie wtedy najlepiej się poczuje no i moza ta kąpiel aromatyczna po cwiczeniach to też dobry pomysł ![]() dzięki dziewczynki ![]() Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-02-04 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O i o to wlaśnie chodzilo!!!! ![]() ![]() Na pewno poczujesz się lepiej, Ja to muszę poczekać aż dzieciarnia pójdzie spać. Mój maly też chce zadbać o kondycję i ciągle wpycha Mi się na pedaly . Wczoraj po takich wybrykach razem wylądowaliśmy na podlodze ![]() ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a taki leń jest straszny bo on mi towarzyszy od jakiegoś czasu,ale juz niedługo go przegonie i będę ćwiczyła ![]()
![]() |
#4493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już robilam tyle podejść do a6w że dam sobie spokój i będę ćwiczyć te brzuszki tak jak zawsze ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie lubię jak mi jest tak obojętnie,najchętniej to bym z wyrka nie wychodziła w ogóle ,na szczęście u mnie już zaczyna się robić ciepełek,więc jest nadzieja ,że w zimową deprechę nie popadnę ![]() ![]() madzia dołączaj od 16 do nas na A6w ![]() ![]() jak robie A6W to odrzucam nożyce ,nie cierpię tego robić i zamiast tego robię skośne brzuszki ![]() Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-02-04 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w razie co to we trzy będzie raźniej ![]()
![]() |
#4496 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No ty na pewno w zimową deprechę zimową nie wpadniesz ![]() Kurcze sama bym czasami z wyrka nie wychodzila, ale u mnie to raczej nie możliwe ![]() Co do a6w to zobaczę na razie do 16 przygotuję się psychicznie że zaczynam, moja podświadomość może zadziala ![]() ![]() dygotko dzięki czas pokarze ![]() Najpierw muszę sobie jakieś hantle kupić, bo te butelki Mnie już wkurzają, nie wygodnie się z nimi ćwiczy lapki ![]() Edytowane przez magda270 Czas edycji: 2009-02-04 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zadomowienie
|
madzia hehe
![]() ![]() a reszta co się czai i ukrywa meldować kto ćwiczył a kto nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.