|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Stepper
Cześć dziewczyny
![]() Ja za dwa lata dobije do trzydziestki, po za tym po dwóch ciążach, więc też muszę walczyć. W sumie to chcę jakieś 7 kilo zrzucić i wyrzeźbić pupę i nogi. Figura gruszki wszystkie dodatkowe kilogramy osadzają się w dolnej partii ciala i dodatkowo uporczywy cellulit. Co do tabletek anty to ja też jak zaczelam je lykać oczywiście przytylam i zalapalam dodatkowego cellulitu. Szkoda że góra się nie powiększyla ![]() ![]() A jak u Was z piciem wody mineralnej? Bo ja teraz normalnie nie daje rady wypijać 1,5 litra , może dwie szklanki dziennie to max. No i teraz się pochwalę że dobilam do 40 min na stepperze, jeszcze 5 min i wrócę do starej normy. Od jutra po za tym zaczynam kurację oczyszczającą za pomocą picia eliksiru z drożdży no i swoją paszczę zaczelam zluszczać super kremem z kwasami owocowymi, podobno znikają po nim przebarwienia , plamki itp. Przygotowania do wiosny w Moim wykonaniu ruszyly pelną parą ![]() Swoją drogą ciekawe która z Nas pierwsza wrzuci następną fotkę z super cialkiem (takim jak Madziarella ) i zmotywuje jeszcze bardziej inne laseczki
Edytowane przez magda270 Czas edycji: 2009-02-04 o 15:49 |
|
|
|
#4472 |
|
Wtajemniczenie
|
Jednak udało sie postepowac 20 min
Do tego zaczęłam pilates ale wytrzymałam tylko 10 min... spociłam się jak ... nie nie wiem jak co (ale jest takie mądre prztysłowie ). Kurcze niby ten pilates tak niepozornie wygląda a strasznie daje w kośc...
|
|
|
|
#4473 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z pilatesem jest podobnie jak z callaneticsem też tak nie pozornie wyglądają ćwiczenia, ale jak kiedyś spróbowalam to odpadlam po 20 minutach
|
|
|
|
|
#4474 |
|
Zadomowienie
|
ooooo!!!!!!!!! magdaleno witaj,gdzies znowu przepadła... buziak
|
|
|
|
#4475 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do przygotowan wiosennych to i ja może o siebie jakoś bardziej zadbam ale nie mam pomysłu jak...ja byłam na wizycie kontorlnej-jest Ok,i kolejny lek przepisany ![]() i na osłodę jem nutelle ![]() buziaki dziewczyny dla Was
|
|
#4477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie się nic nie chce,ale muszę nie długo tylek na stepper zaprowadzić cały dzień przed kompem siedze i sie lenie ![]() dygotka na zęby nutelle ??????? Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-02-04 o 17:07 |
|
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe,nutella to nic złego
|
|
#4479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sloneczko jak to Ci się nie chce, znowu tluszczem na brzucholu zarośniesz i dupka Ci sflaczeje a jest taka super. Nie obijaj się nie szkoda Ci tego co osiągnelaś. Nie chce się , bo masz dolka przez problemy? Cala dygotka jak nie delicje to nutella i to na problem z zębem ![]() ![]() A potem marudzi że uda ma nie takie jak mają być, oj dziewczynko a co z dietką? |
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ząbek został złamany i wydłutowanya teraz lecę ząbki umyć dietkę odpuściłam sobie zwłaszcza w te dni kiedy mam ranę i szwy w buzi i nie mogę jeść wielu rzeczy...w gruncie rzeczy słodycze jadam od świąt i nie wiem jakim cudem ubyło mi z 1 kg
|
|
#4481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Glód szybciej minie w moim przypadku to ta teoria odpada, jeszcze bardziej jestem glodna a wtedy idzie wszystko jak leci. więc wolę uciekać od slodyczy ![]() Ja teraz wcinam razowy chlebek z salatą i tuńczykiem
Edytowane przez magda270 Czas edycji: 2009-02-04 o 17:21 |
|
|
|
|
#4482 |
|
Rozeznanie
|
dygotko dzięki za tą moją figurę , ale ja chcę taką jak Madziarella
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
też bym zjadła to co Ty,ale jem wszystko co nie jest ani ostre ani zbyt twarde,itd.od ilości leków nie czuję głodu-jem tylko po to by w żołądku nie było właśnie tych lekarstw.juz nie mogę się doczekać zdjęcia szwów i normalnego jedzenia bo teraz to boję się jeść zbytnio...
|
#4484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4485 |
|
Rozeznanie
|
Madzirella co sądzisz o tuńczyku w oleju slonecznikowym?
Nadaje się na diete? |
|
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
no madzia jakaś taka zdechła jestem ,moze i przez problemy sama nie wiem nic mi się nie chce ,ale masz rację zaraz znowu zarosnę tłuszczem i znowu będzie gorsza męczarnia
![]() też tak mam ,że im więcej słodkiego tym więcej mi się chce.... a ja jadam tak jak ty madzia kanapeczka z razowego z czymś tam zdrowym.. dygotka to oby szybko Ci sie tam wszytko zagoiło i wracaj do nas ze stepperem buziakimadzia ja też jadam w oleju ,tego w wodzie nie lubię ,myślę ,ze ok taka ilośc oleju do tego słonecznikowego tez jest potrzebna wsuwaj !
Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-02-04 o 17:36 |
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() można jakaś sałatkę zrobić tuńczyka,ogórka korniszonego,jajka gotowanego na twardo i nie wiem z czym jeszcze a wyczytałam to w wątku o diecie SB którą stosowałama,el tylko Ifazę i wówczas ubyło mi około 2 kgależ ja głodna jestem-takiego normalnego jedzenia...zjadłabym coś na ostro-a tego mi nie wolno na razie.zawsze jest tak,że chce się to czego aktualnie nie mozna albo dziś na kolacjęa szwy zdejmą mi we wtorek lub środę-zależy od tego czy pojadę jak będę jeszcze na zwolnieniu czy po pracy już (w środę)Cieszę się,że się odważyłam,że nie mam żadnych komplikacji Madziarella na pewno wrócę do stepperowania-dawno nie ćwiczyłam więc moja kondycja jest zerowa więc będę zaczynała od 15-20 minut+rozciąganie przed i po no i ta agrafka która leży i sie kurzy
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2009-02-04 o 17:37 |
|
|
|
|
#4488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehe..no właśnie już wypróbowane przed wczoraj browar ,ale przed wczoraj jeszcze ćwiczyłam potem wypiłam z 3 piwa a wczoraj nie lepiej z tym,ze już nie ćwiczyłam..a dziś to już nic mi się nie chce,może i winko bym trzasła ![]() ale chyba najlepiej będzie jak się zbiorę i poćwiczę chociaż trochę pewnie wtedy najlepiej się poczuje no i moza ta kąpiel aromatyczna po cwiczeniach to też dobry pomysł ![]() dzięki dziewczynki Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-02-04 o 17:44 |
|
|
|
|
#4491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O i o to wlaśnie chodzilo!!!! Na pewno poczujesz się lepiej, Ja to muszę poczekać aż dzieciarnia pójdzie spać. Mój maly też chce zadbać o kondycję i ciągle wpycha Mi się na pedaly . Wczoraj po takich wybrykach razem wylądowaliśmy na podlodze ![]() ) |
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a taki leń jest straszny bo on mi towarzyszy od jakiegoś czasu,ale juz niedługo go przegonie i będę ćwiczyła
|
|
#4493 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już robilam tyle podejść do a6w że dam sobie spokój i będę ćwiczyć te brzuszki tak jak zawsze
|
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to czekam na Ciebie ![]() nie lubię jak mi jest tak obojętnie,najchętniej to bym z wyrka nie wychodziła w ogóle ,na szczęście u mnie już zaczyna się robić ciepełek,więc jest nadzieja ,że w zimową deprechę nie popadnę ![]() ![]() madzia dołączaj od 16 do nas na A6w ![]() jak robie A6W to odrzucam nożyce ,nie cierpię tego robić i zamiast tego robię skośne brzuszki
Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-02-04 o 17:55 |
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w razie co to we trzy będzie raźniej
|
|
#4496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ty na pewno w zimową deprechę zimową nie wpadniesz ![]() Kurcze sama bym czasami z wyrka nie wychodzila, ale u mnie to raczej nie możliwe ![]() Co do a6w to zobaczę na razie do 16 przygotuję się psychicznie że zaczynam, moja podświadomość może zadziala ![]() ![]() dygotko dzięki czas pokarze ![]() Najpierw muszę sobie jakieś hantle kupić, bo te butelki Mnie już wkurzają, nie wygodnie się z nimi ćwiczy lapki
Edytowane przez magda270 Czas edycji: 2009-02-04 o 18:01 |
|
|
|
|
#4497 |
|
Zadomowienie
|
madzia hehe
to przygotowuj się psychicznie jeszcze masz 2 tygodnie.. a reszta co się czai i ukrywa meldować kto ćwiczył a kto nie
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zaraz chyba wezmę stepper pod pachę i pójdę oglądać brzydulę
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4500 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

Do tego zaczęłam pilates ale wytrzymałam tylko 10 min... spociłam się jak ... nie nie wiem jak co (ale jest takie mądre prztysłowie
ale nie mam pomysłu jak...

buziaki