|
|
#1351 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja siedze na laptopie i dziwnie tu EDIT: Grape na prezydenta!! :P wlasnie.dawaj numer,zbierze sie dziewczyny i przetrzepie sie mu.... Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-04 o 18:08 |
|||
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
Już nie raz zdarzało mi się naprostowywać takich delikwentów, po prostu nie znoszę jak dorosły facet zachowuje się jak księżniczka tylko jakoś na swojego sposobu nie mogę znaleźć, ale on aż takich akcji mi nie robi, bo tylko by spróbował ![]() edit: ale ja nie chce na prezydenta nie chce kaczorom robić konkurencji, mnie jest dobrze tak jak jest a poza tym, jeśli chodzi o publiczne wystąpienia to ja bardzo nieśmiała jestem
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-04 o 18:11 |
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
elizka o nie, do lekarza to ja się nie wybieram
ja u lekarzy bywam tylko w ostateczności
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Moj co prawda nie nakrzyczal nigdy na mnie za to, ale widze, ze jest niezadowolony, ze znow trzeba cos dlubac przy komputerze. W ostatecznosci pomoze mi, ale najpierw probuje sama sobie poradzic...
![]() edit: Elizka, przeszlo po 2 dniach ale bolalo...
|
|
|
|
#1355 |
|
Wtajemniczenie
|
wogole facet pownien stac sie na jeden dzien baba
![]() a ja to mam juz uhuhu czasu..ale po tym dzisiejszym jak nie moglam otworzyc to sie naprawde wystraszylam bo az tak to jeszcze nie mialam Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-04 o 18:14 |
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Spać mi się zachciało... Jakiś lipny dzień dziś mam... najpierw te egzaminy, stres ogromny, teraz komputer...
Polećcie mi jakiś fajny film, coś bym sobie obejrzała
|
#1358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że sobie go kup! I załóż go na serdeczny palec. Ciekawe co powie TŻ Powiedz mu w żartach, że jest pewien facet, który za Tobą szaleje i Ci się oświadczył, a Ty przyjęłaś pierścionek, bo jest taki piękny Ale w przyszłym tygodniu mu go oddasz hihi
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#1359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do kapieli ja sobie pojde zrobic:P i potem uciekam do TZ-ta bo mu trzeba sie przytulic,wygrzac i poprawic humor jak to stwierdzil bo mial zly dzien w pracy i choroba bierze. takze jutro bedzie tu pewnie ze 20 stron do przeczytania :P milego wieczorku kobietki
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-04 o 18:31 |
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym się chciała przytulic do TŻ'ta ale jeszcze go nie ma z pracy a i kompiel bym sobie zrobiła ale nie mam wanny ![]() luffka mam nadzieję, że już troszkę lepiej z Twoim humorkiem
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Grape teraz to ja bardziej wściekła niż zdołowana
Poszłabym gdzieś potańczyć, wyżyć się
|
#1362 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilę
normalnie masakra z tą nauką. Tylko chciałam się przypomnieć, że Aelitkę prosiłam o zdradzenie tajemnicy ![]() luffka - a pewnie, wyżyj się jak tylko możesz bieganie polecam i śpiewanie po drodze ![]() No iiidę, idę ![]() EDIT: A kopania śmietników nie polecam osobiście, mandat za to grozi
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
poszłabym bardzo chętnie na jakąś potańcówkę tylko nie mam gdzie i z kim
![]() na nerwy zawsze najlepsza głośna muzyka i coś słodkiego
|
|
#1365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ja wspolczuje uczacym a Aelitka wlasnie dzis zdawala ciekawe kiedy przyjdzie.. przeczyta i zdradzi Ci na priv moze tajemnicegrozi grozi ale moze akurat nie bedzie policji:P tak dyskretnie
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-04 o 19:07 |
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1367 |
|
Wtajemniczenie
|
no nic ja uciekam.bateria w laptopie siada. nie płodzić dziś duzo
|
|
|
|
#1368 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
ILE MNIE NIE BYŁO?!?!?!?
bosze święty, CZTERY strony!!!! uhhhh ![]() może być dużo literówek, siedzę po ciemku bo CHOWAM SIĘ PRZED KSIĘDZEM! ![]() Cytat:
oj tak.. ja kiedyś wciągnęłam sobie komórkę ODKURZACZEM NA STACJI BENZYNOWEJ :mdeje: wyobraźcie sobie jakie mieli miny faceci z obsługi jak poszłam po pomoc ![]() i jak to zabawnie wyglądało, jak jej szukaliśmy... ja dzwoniłam, a tż (który o mało nie padł ze wstydu) i pan z obsługi słuchali w rurze i w całej tej maszynerii gdzie ona jest Cytat:
odczepić się ode mnie!! ale już! ![]() czytałam wszystko z 15 minut, jeszcze w takim stresie!!! uhhh ![]() Cytat:
grrrrrrrrrr ![]() nie moja wina, że mam tyle nauki! ![]() [a tak szczerze to od poniedziałku sama siedzę i nie mam się do kogo odezwać w mieszkaniu... ]samolotem jak leciałam pierwszy raz to od razu z grubej rury, bo do Toronto.. ![]() gratuluje!!! i żeby cię potem głowa nie bolała ![]() a u nas to zawsze ja naprawiam kompa.... ![]() Cytat:
![]() a skąd wiesz że śmietników kopać nie wolno?!?! ja tylko wiem że picie na plantach zabronione ale tylko piwa (dziwne, nie? jak piliśmy jakieś coś innego to nikt nigdy nas nie gonił, ani nie złapał )Cytat:
no i tak, pisałam, a i owszem niestety nie mam pojęcia co z tego będzie ![]() ogólnie spoko było, bo jakoś specjalnie nie pilnowali - tzn były 3 baby i wykładowca, i patrzyli na ręce, i chodzili, i pan kazał nawet zaginać kartki testu jak się robiło już następną stronę ale była tylko jedna grupa i jakoś poszło... zobaczymy ![]() a teraz chowam się przed księdzem i modlę o to, by skończyli z kolędą jakoś niedługo bo na 21 idę na streching, a głupio by mi spotkać księdza na klatce po tym, jak mu nie otworzyłam gdy pukali ![]() hmm nie chcialo mi wyslac, wyskoczylo info ze za duzo emotikonkow!! wow
|
|||||
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Aelitka ja w tym roku też się chowałam przed księdzem
A czemu Ty się chowasz? Ja byłam wtedy akurat po imprezie, wróciłam o 6 rano a ksiądz zastukał o 10...
|
#1370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poza tym w ogóle się wstydzę ![]() a zresztą już miałam kolędę w tym roku! w domu!! ![]() mam zdjęcie oka, zrobiłam jeszcze przed wyjściem przedtem ![]() zobaczycie że nie mam rzęs hahahha bo to niczym nie skalane![]() o masakra JAKIE WIELKIE!!!!!! nie wiem czemu takie!! ?????? normalnie to raczej malutkie jest ![]()
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-04 o 20:08 |
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Aelitka masz fajny kolor tęczówki
a co do rzęs to miałam bardzo podobne, pomogły im odżywki i olejek rycynowy
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Aelitka jakbym widziała swoje rzęsy serio
Tylko kolor oka inny |
|
|
|
#1373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już kiedyś o tym myślałam ![]() hmm chyba się skuszę ![]() a co do koloru - to nie wiem czemu takie wyszło, bo oczyska mam zielone ![]() Claris - to jak miałam ten tusz biotherm - co niedługo też będę mieć - kuzynka mnie zapytała czy sobie doklejałam sztuczne!!!
|
|
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym sobie poszła potańczyć gdzieś, ale TZ pracuje w sb. i nd. i nie pójdziemy
A słucham sobie własnie http://youtube.com/watch?v=T2Q3FlhJHFQ&feature=related i same mi nogi chodzą, bo mi się spodobała piosenka, bo TZ mial w aucie na płycie i fajna
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Olejek jest ok
a poważnie to znam kilka osób, które za to "bekły" po mandaciku.Dobra, przewietrzyłam pokój, mam kawę, przypomniałam sobie wszystkie tańce jakie znam, żeby się dotlenić i ruszam dalej
|
|
#1376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aelitka, Ty to masz zabójcze te przygody Wciągnąć komórkę odkurzaczem![]() P.S.Chowa się przed księdzem (księciem, księżem), a o sakrament to potem będzie prosić
|
|
|
#1377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nooo, a zanim wsysło tą komórkę, to chciałam do myjni wjechać wyjazdem i prawie bandę tam zrobiłam, że nie działają drzwi ![]() a potem odjeżdżając zapomnieliśmy zapłacić ![]() chyba miałam gorszy dzień ![]() a co do ps - jak już pisałam, jedną kolędę w tym roku przeżyłam, wystarczy poza tym jestem sama, i co ja bym z tym księdzem tu robiła?! nawet koperty nie mam, żeby mu chociaż pustą dać [bo kasy też nie mam ]hmmmmmm.......... i ta dłuuuga rura od odkurzacza, i brzęcząco-wibrująco-dzwoniące coś w niej, hihihi
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-04 o 20:33 |
|
|
|
|
#1378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1379 |
|
Wtajemniczenie
|
no TERAZ jak o tym myślę to też mi się tak śmiać chce!!! ![]() ale już nigdy na tamtej stacji nie byłam ![]() spadam na streching, nie piszcie już tyle, BŁAGAM!!!!
|
|
|
|
#1380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

tylko jakoś na swojego sposobu nie mogę znaleźć, ale on aż takich akcji mi nie robi, bo tylko by spróbował

ja u lekarzy bywam tylko w ostateczności 

normalnie masakra z tą nauką. Tylko chciałam się przypomnieć, że Aelitkę prosiłam o zdradzenie tajemnicy 

Jak na 3 godziny Was nie mozna zostawic... to nie chce myslec, co bylo by po kilku dniach