|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
a bielizna super...chce takie pończoszki
|
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
Kupilam butki, szukam paska i szala
.Co do torebek to mam trzy czarne, jasno-bezowa, czerwona, rozowa, biala, kremowa, ciemno-brazowa i w panterke .
|
#843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę! ten sam nos, usta, oczy jestem w ciężkim szoku ![]() Cytat:
ale nosisz zły stanik bo na plecach Ci podjeżdża do góry |
||
|
|
|
#844 |
|
Rozeznanie
|
Ewelinusia222 no całkiem podobni, szczególnie oczy
![]() Chii1986 ale masz figurę.! a co do zestawu to hmm.. ciekawy wieczór się zapowiada
|
|
|
|
#845 |
|
BAN stały
|
A wiecie dziewczyny, ze ja kiedys miałam 1 torebkę, nosiłam przez kilka miesięcy, aż sie zajechała i kupowałam kolejną, ale miałam zawsze tylko 1 torebkę
Teraz wydawało mi sie, ze mam sporo torebek (bo męczy mnie to przekładanie wszystkiego z jednej do drugiej , więc zazwyczaj noszę zawsze tą samą
|
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki dziewczyny szkoda,że na tyłku jest cellulit(na fotkach aż tak nie widać) dlatego do wakacji muszę go chociaż zminimalizować;-)
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-04 o 19:49 |
|
|
|
|
#847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Eweliniusia bardzo podobni
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam odwyk zakupowy, bo postanowilam oszczędzać
narazie daję radę, chciałam wyjątek zrobić dla tej czarnej z troll, ale upiekło mi się
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc masakra, ale siostra kupiła sobie 1 w rozmiarze 36F za 90zł więc nie tak źle jeszcze...
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Fakt nosy podobne mamy. On duża kula, ja mała kuleczka
A co do torebek to ja mam razem 7 i tez byc ciagle jedną nosila ale pilnuje sie z tym i zmieniam co kilka dni
Edytowane przez ewelinusia222 Czas edycji: 2009-02-04 o 19:55 |
|
|
|
#851 |
|
Rozeznanie
|
Kiiiciiia to niesamowite, chciałabym żeby w Łodzi była taka, nawet jeśli nawiedzona, a nie jakieś oszustki wciskające kit.. chociaż pewnie jest jakaś dobra..
co do torebek to też nie mam zbyt wielu, właśnie z powodu przekładania.. mam w nich taki bałagan, że za każdym razem musiałabym oglądać każdy papierek i oceniać czy przydatny czy nie itp..
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Kim ma tu boską sukienkę (ten kolor)
|
#853 |
|
Rozeznanie
|
a właśnie dziewczyny co planujecie na walentynki? bo to już niedługo, a mój plan wydaje mi się jakiś taki skromny.. |
|
|
|
#854 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W Walentynki wychodzicie gdzies z jaką para tak? Ja noc pt-sob ide na maraton komedii romantycznych do mulitikina |
|
|
|
|
#855 |
|
BAN stały
|
chii sliczne masz cialko!! ikreacja ladniutka
)kurde wiecie ile ja mam torebek.. az wstyd mowic ale wypchana cala wielka szuflada plus wisi w przedpokoju chyba z 5... |
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=kiiiciiia;10822790
a wiecie co mama mi tarota dzisiaj postawila i wyszedl naprawde realistycznie... to co bylo "za mna" co juz minelo to sie zgadzalo... ciekawe jak bedzie z przyszloscia [/quote]ja kiedyś u wróżki byłam A torebek też mam trochę. duże czarna, fioletowa, czerwona, futerkowa, dalej 3 czarne, biała,2 srebrne, fiolet. Nie wiem czy jeszcze jakieś mam Ostatnio widziałam 2 takie fajne, ale nie mogłam kupić bo bylam z mamą, a ja przecież tyle torebek mam
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na walentynkowy seks nie ma co liczyć...nie ma gdzie,rodzice Tżta beda w domu:/
|
|
#858 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zresztą zawsze mam jak się dzieje coś ważnego i kiedy nie powinnam mieć
|
|
|
|
|
#860 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To na co Ci ta sexy koszuleczkaU mnie z sexem problemu nie będzie heheDziewczyny, a co do torebek - to ja sie zawsze ograniczam, bo wydaje mi sie, że wogóle ich nei wynoszę Mimo, ze mam sporo zawsze nosze 1, a jak za miesiąc czy dwa kupię kolejną to tą chowam i raczej więcej nie wyjmuję z szafy...
|
|
|
|
|
#861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny,dawno nie byłam na polyvore a tam się tyle zmieniło. I mam pytanie: jak zapisać cały zestaw jako plik jpg? Bo jak najeżdżam kursorem na zestaw to mogę zapisać jego poszczególne elementy a ja chce całość:/
|
#863 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja wieeele razy tak robiłam |
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
dlamnie okes to nie problem... kobiecy okres nie jest tak obfity żeby pryskało po ścianach
po prostu może wylecieć kila kropelek na pościel no i ubrudzić "sprzęt" Tżta..tyle, czyli żadna tragedia![]() ja zazwyczaj podczas okresu jestem napalona a przez resztę miesiąca nie;-) ale rozumiem,że niektórych taki seks obrzydza...no ale zawsze pozostaje oral (mojemu Tżtowi sznureczek od tampona nie przeszkadza..jest czysto i higienicznie) albo Tżta palec.... no albo tak jak radzi Miśka, bez przerwy w tabsach.
|
#865 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#866 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a napalona jestem zawsze
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a oprócz oralu jest też anal, ale też nie wszyscy lubią ![]() ja na szczęście @ dostanę w tą sobotę, więc na 14 już nie będe pamietać że nawet miałam
|
|
|
|
|
#868 | |
|
Rozeznanie
|
mnie to ogólnie obrzydza, fakt próbowaliśmy, ale w walentynki miało być cudownie i jak w bajce, a nie jak w horrorze wszyscy we krwi..
Cytat:
ale miejmy nadzieję, że zdążę dostać i skończyć przed walentynkami
|
|
|
|
|
#869 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny własnie ogladałam "zdrowie na obcasach" i mówili że kabap wcale nie jest jakiś niezdrowy, bo ma dużo warzywek i tylko 400 kcal
hehe To mnie pocieszyliW sumie ja też ejstem najbardziej napalona jak mam okres No, ale średnio to wygodne I zazwyczaj brzuch mnie boli jak mam okres
|
|
|
|
#870 | |
|
Rozeznanie
|
bleee i fuuujjj.! to to jeszcze gorsze chyba niż okres
Tż chciał mnie przekonać, nawet mieliśmy małą próbę, ale wycofałam się.. przeraża mnie to.. musi bardzooo boleć.. hihi, widzę że nie tylko ja tak mam ![]() Cytat:
400 kalorii? ojej to już wiem co jutro zjem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

a bielizna super...chce takie pończoszki

.

chcialabym sie dolączyć do akcji odchudzanie ale w mojej wersji chodzi o umięśnienie brzucha i tyłeczka
Teraz wydawało mi sie, ze mam sporo torebek (bo męczy mnie to przekładanie wszystkiego z jednej do drugiej
, więc zazwyczaj noszę zawsze tą samą
szkoda,że na tyłku jest cellulit(na fotkach aż tak nie widać) dlatego do wakacji muszę go chociaż zminimalizować;-)

narazie daję radę, chciałam wyjątek zrobić dla tej czarnej z troll, ale upiekło mi się

)