![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
O jaaaaaaa znów się zaczyna wstałam 4.15 i jeszcze nie śpie a tyle roboty mam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i padam teraz na twarz ze zmęczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Zakorzenienie
|
Ivanno - cieszę się, że miło spędziłaś czas, pomimo nawału pracy
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój znajomy był przekonany iż omawiać będą "świteź Janka" wyobraźcie sobei jego zaskoczenie witam podczytuję sobie Bar właśnie no i tematy bardzo zyciowe dzisiaj człowiek na wizażu tyle się nauczy o firankach spagetti o sposobach na pawia, absolutnie nigdzie tego nie ma w takiej pigułce no samo zycie wizaz uczy wizaz radzi wizaz nigdy cie nie zdradzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba jeszcze dodać m,in przepisy na pyszne dania, nieocenioną pomoc w sprawach komputerowych, pierwsza pomoc psychologiczna, mini KWC, wszystko to jest ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano sprzeczać się o to nie będę ![]() Madzik ![]() ja to chyba odpoczne po śmierci :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy ten organ działa na logikę ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-04 o 21:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Zakorzenienie
|
Bardzo rzadko kiedy. Można by rzec, że "te" organy" żyją własnym życiem ![]() Tak mnie jakoś naszło - pomyślałam sobie, czy nie fajnie byłoby stworzyć jakieś pdforum, wątek gdzieś jakiś na temat pomocy komputerowej? Widziałam w dziale Businesswoman wątek o Wordzie - podoba mi się. Pomyślałam, że przydałyby się takie wątki na temat pakietu Office, innych programów, jakieś takie pogotowie komputerowe. Przyznaję się, że nie wszystko wiem, a poszerzania i nabrania biegłości w tej kwestii jak dla mnie nigdy dość. Może są takie wątki tylko ja nic o tym nie wiem? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2768 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Jak mi się nudzi, to tylko ja wiem ![]() ![]() Btw - zaczynam się niepokoić o Princeskę i jej new look ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Zakorzenienie
|
Gryxiu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
Właśnie-ona powinna być już dawno zbrunecona...
#2771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tego Ci życzę. ![]() Sprawdziłam tydzień temu przepis z Twojego bloga na ciasto do szarlotki (na jabłka mam własny patent) i wyszło super. ![]() ![]() A skrót ze Scent Baru do Twojego bloga to mój ulubiony w całym necie ![]() Madziczko na plotkowym jest wątek o tytule chyba "Pomogę z komputerem", tam możesz zadać kazde pytanie.
![]() |
#2772 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie przepadam. Fajowski za to jest żurawinowy Tymbark. I cytrynka+lód do tego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2773 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Ivanko
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ładna jest, to jej na pewno nie zaszkodzi wyczernienie ![]()
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
Betty - dzięki za namiary
![]() Papugo - oberwała starsza ( ta spokojniejsza i bardziej czuła na swoim punkcie ![]() Właśnie, co z Princesską? ![]() Nie mogę się doczekać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I cukier wanilinowy zamiast waniliowego ....
![]() |
#2777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I tej wersji ze zdrowieniem będę się trzymać. Mam już dość leżenia. Zmykam pod prysznic, a potem będzie masakra ![]() ![]()
![]() |
#2778 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Ornitologia. A konkretnie jeden taki duży, kolorowy ptak. ![]() ![]() Cytat:
![]() Brzmi bardzo niepokojąco... ![]() Cytat:
![]() Moje podbiera New Zealand najchętniej w tych celach. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Zupełnie serio, jesteś jedną z ciekawiej śniących znanych mi osób. ![]() Jesteś pewna, że to po SMS? ![]() Cytat:
![]() Ikar kawał zarozumialca był - wynosił się nad ojca. ![]() Batty, czy to Ty w tym pięknym, nastrojowym awatarze? Taaa... Tylko wtedy jakoś trudniej się tym cieszyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Samam szalenie ciekawa efektów... ![]()
![]() |
#2779 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za czasow mojego liceum była modna taka piosenka "I shot the sheriff". Jeden z kolegów nucił sobie "I've got a cherry", dopóki ktoś go nie uświadomił... ![]() Sabbath, struś czy szczęsliwe pożycie małżeńskie...? ![]()
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-02-04 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A piwo wygląda tak jak w załączniku. Ja słyszałam jak koleżanka opowiada swojej małej córze bajkę o lisku, który "w nocy do kur wychodził"
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-04 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze to ja już nie iwem jaki ten cukier po prawdzie ma być ![]() Ta piosenka to tak ja na tym koncercie co publika śpiewała: Oh! we going to eat pizza!" Tak a propos cukru to wczoraj w dziwnych okolicznościach przypomniałam sobie pewną fraze w języku który kiedyś usiłowałam zgłębić ![]() Brukker du sukker??? ![]() ![]()
![]() |
#2783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden z niezawodnych sposobów na pawia właśnie trenuję - nie ma nic lepszego jak półsłodkie " z gwinta" ....miałam zaleczyć doła ( wiem, wiem, najlepsza droga do alkoholizmu ... ale mnie raczej nie grozi - źle reaguje na tę trutkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Zakorzenienie
|
![]() mówię przed momentem do tż-ta: mam iść pierwsza pod prysznic? Na co jakiś pan z telewizora uprzejmie mi odpowiedział: zabieraj się stąd głupia dz***o No to idę ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-04 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O, ja nie mogę ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-04 o 22:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Da, to ja i mój wielki nos .... Wanilina to tylko szuczna wanilia. A reszta o złudzenie optyczne.... ![]() Fajne to Żywe Piwo, a moje się właśnie skończyło..... Tylko wódka, z przeznaczeniem na peelingi kwasowe została. Chyba zacznę sie alkoholizować zewnętrznie..... Chociaż obiecałam, że już nie będę eksperymentować, bo ostatnio użyłam stężony mlekowy z mazideł punktowo... Ale tak z 30-40% to już nie jest dla mnie eksperyment. No chyba że oka nie minie przy nakładaniu.... ![]()
![]() |
#2787 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() a teraz wanilinowy , bo jego zapach pochodzi od waniliny dodanej(chemia), a nie wanilii Cytat:
na lekcjach języka rosyjskiego najbardziej nam się podobało przysłowie "Papał kak ****oszczi" (wpadł jak śliwka w kompot) EDIT: no i wykropkowało ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-04 o 22:33 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2788 |
Zakorzenienie
|
Moj szef ze mna knuje. Wciagnelam go w intryge brzydkiego domu.
Dzis na lunchu siedzialam i szukalam domow a te co NAM sie podobaly drukowalam - cena zdjecia. Nastepnie moj szef ulozyl mi dialogi czyli jak przekonac kogos do swoich racji. Wieczorkiem jedziemy do kin, ja zagailam rozmowe i chalupie, mowie jak to z moim bardzo inteligentnym szefem przegladalismy domy i jak to nawet 2 mi sie spodobaly. Na co moj - 'wyslil mi na maila' na co ja sru z torebeczki wydrukowane domkow zdjecia, ceny i dane ogolne. Jeden taki 'se' zeby drugi na jego tle wypadl cudnie. przyznal, ze lovely i ze on sobie go na necie obczai i gdzie to jest i moze poszlisbysmy zobaczyc. A jako, ze facet ma obsesje zwierzakowa powiedzialam - popatrz wszedzie piekne panele podlogowe, nawet jakby sie kotki posikaly to od razu zetrzesz bez sladu. A potem jako, ze on sknera powiedzialam - 'popatrz jaki zrobiony, nawet przeplywowe ogrzewanie wody w lazience, nie musialbys wykladac duzo kasy' Trzymam kciuki bo jakbym miala kase to bymz miejsca ten dom kupila sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ludze! mnie juz przepona boli i głupawki dostałam ![]()
![]() |
#2790 |
Zakorzenienie
|
Może trzeba się 'ostogramić' ?
![]() Albo: - Skąd ona taka blada? - Może mało je biedaczka... Tylko trzeba szybko czytać z odpowiednim akcentem.....
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-02-04 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.