Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 22:14   #2731
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
W avie wstawiłam Adama ssącego kciuka
O jaki cudny. Szczęśliwą mamusią będziesz Oleńko.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
bylam dzis w KappAhl iiiiiiiii jest promocja na cyckonosze i gaciory. a ja bez funduszy, modle sie, zeby po 15 jeszcze cos bylo. wzielabym ze trzy cycniki i trzy pary gatek. no i spodnie, bo widzialam fajne rurki. i jakis ladny szlafroczek bym chciala, przed swietami byly fajne w Re ale odpuscilam i teraz bardzo tego zaluje
Jaka promocja na gatki jest? Bo odczuwam monotonię w mojej komodzie i mam sporą potrzebę zakupów bieliźnianych.

Cytat:
o wlasnie Dziewczeta zlotujace: macie jakies zyczenia odnosnie tego, co mam wziac w sobote ze soba?
Masz wziąć Black Cashmere, bo ja chcę poznać. Jak przejrze Twoje zbiory perfumowe to jeszcze dam znać.

Czy ode mnie ktoś chce jakieś odlewki? Zbiory będą po weekendzie dopiero, ale poprzednie w miarę aktualne.

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Myslalam,ze mi przejdzie przeziebienie domowym sposobem ale okazuje sie,ze chyba raczej nie i musze jednak isc do lekarza.Najgorszy moment jaki mogl byc....los plata figle,mam nadzieje ze szybko stane na nogi bo chodze ogolnie zrezygnowana i nic mi sie nie chce....

Buziaki dla wszystkich
Ja wybiłam przeziębienie domowymi metodami. Aspiryna, wapno, duże dawki witaminy C, syropek, Cholinex, piwo, wino oraz kochany kaloryfer płci męskiej i już jestem prawie całkiem zdrowa.

Złożyłam sobie zamówienie w Eskulapie.
pół litra Sensibio
krem Galenic Soins Hydratant
krem Avene Cold Creme
krem pod oczy Avene
Active C

Teraz czekam na kuriera i fajnie by było gdyby był już w piątek.

Poza tym przyjaciółka namówiła mnie na wspólne zakupy paznokciowe na Allegro i mam wybrane 4 lakiery Sally Hansen i krem do skórek. Jutro zamawiam.

Ja już tak strasznie chcę wiosnę. Chcę odświeżyć zawartość szafy, chodzić w baletkach i samych sweterkach lub koszulkach. Pojeździć w końcu z TŻ na motorze. Chcę, żeby zakwitły drzewa, śpiewały ptaki o 4-5 rano kiedy wraca się z imprezy, żeby pachniało wiosną, żeby można było siedzieć wieczorami nad Wisłą, żeby było zielono, kiedy patrzy się za okno.

Tęsknicie też za tym?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 22:44   #2732
rzyrafka
Zakorzenienie

Ja tęsknię bardzo!! a za ptaszkami to o 3 kiedy konczę czasem naukę i bardzo za słoneczkiem tęskniem
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 22:53   #2733
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Oh, Ice, ja też bardzo tęsknię !!! Pięknie to opisałaś! Uwielbiam wiosnę, chyba nawet bardziej niż lato Ale już niedługo

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 22:58   #2734
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jaka promocja na gatki jest? Bo odczuwam monotonię w mojej komodzie i mam sporą potrzebę zakupów bieliźnianych.
3 w cenie dwoch a cyckonosze sa za 39,90 [wypatrzylam sobie taki cudny komplecik w kropeczki ]
Cytat:
Masz wziąć Black Cashmere, bo ja chcę poznać. Jak przejrze Twoje zbiory perfumowe to jeszcze dam znać.
zanotowane
pisac, pisac. nie krepowac sie wsadze wszystko w bagaznik samochodu wiec ciezko mi nie bedzie
Cytat:
Ja już tak strasznie chcę wiosnę. Chcę odświeżyć zawartość szafy, chodzić w baletkach i samych sweterkach lub koszulkach. Pojeździć w końcu z TŻ na motorze. Chcę, żeby zakwitły drzewa, śpiewały ptaki o 4-5 rano kiedy wraca się z imprezy, żeby pachniało wiosną, żeby można było siedzieć wieczorami nad Wisłą, żeby było zielono, kiedy patrzy się za okno.

Tęsknicie też za tym?
oj tesknicie. ja juz przetrzepuje allegro pod tym wzgledem, dzisiaj przyszly moje oksfordy i tak bardzo chcialabym je wlozyc i sukienki, spodnice, lekkie baletki na gola stope...
tak bardzo chcialabym pojezdzic na rolkach i lapac piegi nad wisla mimo nalozonego na pysk filtra. chcialabym, zeby slonce laskotalo mnie po nosie i zrobilo zlociste refleksy we wlosach. chcialabym, zamiast na wyklad, isc poplotkowac na Planty, chcialabym slyszec, jak paczkuja drzewa, jak pachnie ziemia, ktora budzi sie do zycia po zimowej stagnacji.

mimo iz wiem, ze ta wiosna bedzie inne niz wszystkie to jednak czekam na nia, z nadzieja.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:06   #2735
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja tęsknię bardzo!! a za ptaszkami to o 3 kiedy konczę czasem naukę i bardzo za słoneczkiem tęskniem
Oj tak za słoneczkiem ja też strasznie tęsknię. I za zapachem wiosennego powietrza.

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Oh, Ice, ja też bardzo tęsknię !!! Pięknie to opisałaś! Uwielbiam wiosnę, chyba nawet bardziej niż lato Ale już niedługo
Ja też uwielbiam wiosnę, a najfajnieszja w wiośnie jest radośc z tego, ze już przyszła i że już po zimie. Chociaż mimo wszystko wolę lato, to jednak wiosna i pierwsze ciepłe dni to jedne z najpiękniejszych dni w roku.

Cytat:
3 w cenie dwoch a cyckonosze sa za 39,90 [wypatrzylam sobie taki cudny komplecik w kropeczki ]
A to często taka promocja na gatki tam jest. Muszę się wybrać chyba, szkoda że tak mi tam nie po drodze... A teraz jeszcze moja zdolność komunikacyjna spadła o połowę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 06:35   #2736
Hosenka*
Zakorzenienie

Dobry

Hex: olej śliwkowy?? A czy pachnie choć troszkę Opierałam sie mazidłom, nawet nie wchodziłam na strone ale chyba zaraz to zrobie

Ja też chce wiosne i lato Już planujemy z Samcem urlop wakacyjny, mam sie zdecydować gdzie chcę jechać
A póki co cieszy mnie to, ze rano szybciej robi sie jasno i nie wracam z pracy jak zapada zmrok - jeszcze niedawno juz przed 16 robiło sie ciemno

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 06:38   #2737
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Dzień dobry
Musicie ?? Tak o tej wiośnie?
Ja już tak strasznie chcę
Budzić się rano i słyszeć ptaki, iść przez zieloną trawę, chwytać te nieśmiałe promyki słońca
Chce ten szał tulipanów, szafirków i żonkili
Założyć niskie buty i wiosenny płaszczyk
Ale już niedługo

Serum termoaktywne Eveliny działa, używam od niedzieli a już mi się skóra na udach wygładziła.

Muszę kupić odżywkę Kallosa Latte nowe opakowanie,. lubię ją stosować przed myciem włosów.
Potem są takie milusie i miękkie, pachną

Hosenko my planujemy romantic weekend póki co....
Jeszcze 2 tygodnie, skończę moje projekty i będę mieć dla niego więcej czasu

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2009-02-05 o 06:40
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 06:53   #2738
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Hosenko my planujemy romantic weekend póki co....
Jeszcze 2 tygodnie, skończę moje projekty i będę mieć dla niego więcej czasu
Mój chce pod koniec lutego wziąć urlop i żebyśmy pojechali gdzieś na pare dni, ale póki co ja nie mogę wziąć urlopu, tzn moge, nikt mi nie zabroni, ale wiem ze jest dużo roboty i byłoby mi głupio

Samiec dzwonił po 7 z wiadomością, że idzie wcześniej do pracy (a miał iść na późniejszą godzinę) żeby sie ze mną w końcu na dłuzej spotkać bo się stęsknił bardzo a wczorajsze 2 godziny to zdecydowanie za mało.
I te smsy nocne mogłabym czytać i czytać

Mój avatar jest adekwatny do mojego stanu serducha

Weszłam na mazidła. Hex sporo rzeczy kusi

Po pracy musze lecieć szybko do Rossmanna. Wczoraj bylam zdecydowana na Kenzo Tokyo, a dzis znowu się waham Musze od nowa niuchnąć

Instagram

Stary 2009-02-05, 08:25   #2739
sleepy
Zakorzenienie

Dzień dobry
Rozmarzyłam sie czytając o tej wiośnie. A u mnie pada śnieg...
Stary 2009-02-05, 08:43   #2740
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Ale się nie wyspałam o 1.30 obudził mnie kot, że chce na dwór, o 3.30 walił w moje okno, że chce wrócić...o 7.30 obudził mnie ojciec.. o 7.45 jak już wstałam to mi mówi, że nic nie chce ode mnie

Chyba jestem dziwna ale wiosny nie lubię

Oj Hosenko świetnie się Ciebie czyta, taką radosną

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:50   #2741
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Ło matko, ja też chcę wiosnę I latooooo... Zamiast siedzieć i pisać protokól ze spotkania Rady, to ja gapię się rozmarzonym wzrokiem w okno i wzdycham z tęsknotą...
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:14   #2742
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ale miałam dziś sny Śniło mi się, że jestem w ciąży

Muszę jeszcze przed jutrzejszym wyjazdem do Krk napisać jedną guuuupią pracę do szkoły, ale tak już mi się nie chce!!

Wczoraj z tego wszystkiego zaczęłam wertować allegro w poszukiwaniu wiosennych torebek i balerinek Ale mi się wiosennie zrobiło Z jakiej firmy baletki najbardziej lubicie? Ja miałam kiedyś 2 pary z Diversa, były świetne i bardzo je lubiłam, ale ledwo jeden sezon przetrzymały

I uwielbiam to, że na wiosne przerzucam się na inne kosmetyki, lżejsze perfumy, makijaż staje się bardziej kolorowy, muśnięty słońcem Od razu chce mi się balsamować, smarować, dbać o skórę regularnie. Ahhh

Stary 2009-02-05, 09:15   #2743
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Zainteresowałyście mnie tym samoopalaczem Clarinsa Ja nigdy nie używałam samoopalacza, bo bałam się smug, zacieków i pomarańczki ,ale może bym się przemogła wiosną Mam już dość swojej bladości
Ja go nalozylam wacikiem smug sie nie da zrobic bo moj jest megabrazowy
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość

Myslalam,ze mi przejdzie przeziebienie domowym sposobem ale okazuje sie,ze chyba raczej nie i musze jednak isc do lekarza.Najgorszy moment jaki mogl byc....los plata figle,mam nadzieje ze szybko stane na nogi bo chodze ogolnie zrezygnowana i nic mi sie nie chce....
Jejku skad ja to znam ...tez mi zycie zagralo na nosie moja choroba
Hexxiu trzymaj sie mocno kochana i wypedz tego wirusa
Cytat:
mimo iz wiem, ze ta wiosna bedzie inne niz wszystkie to jednak czekam na nia, z nadzieja.

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

Chce ten szał tulipanów, szafirków i żonkili
Ja mam szal szafirkow na parapecie wystrzelily jak glupie teraz czekam na mojego hiacynta

Dziewczyny ten clarins jest taki brazowy w opakowaniu? mocny jest choleryk jeden ,myslalam ze on jest taki w kolorze mleczkowatym..
w opakowaniu tak wyglada:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1227085153
(pozyczylam sobie zdjecie ze zbiorow maji55)
Chyba ze dali mi odlewke czegos innego?bo ta pani nei byla zbyt kumata...
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:25   #2744
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Gayenko to widocznie ty masz ten koloryzujący ? O ten :
http://j.luxlux.pl/l233/540b7beb002b44cb46fd1ee6/173357.jpg

A to są 2 różne samoopalacze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 173357.jpg (16,4 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2009-02-05 o 09:27
Stary 2009-02-05, 09:32   #2745
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gayenko to widocznie ty masz ten koloryzujący ? O ten :
http://j.luxlux.pl/l233/540b7beb002b44cb46fd1ee6/173357.jpg

A to są 2 różne samoopalacze
No tak wlasnie myslalam ze cos jest nei tak
Madziu a ten koloryzujacy daje mocniejszy efekt ?masz moze porownanie?bo ten brazujacy nawet mi sie podoba ,ale chyba wolalabym cos delikatniejszego ,bo ja jednak bladzioszek jestem
Przepraszam ze cie tak mecze ale jestes moim prywatnym ekspertem od clarins
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 09:37   #2746
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Gayenko, nie mam porównania, bo tego drugiego nigdy nie stosowałam, ale wydaje mi się, że to "moje" mleczko jest delikatniejsze jeśli chodzi o brązowienie. Słyszałam nawet taki opinie
Aha, dodam jeszcze, że te samoopalacze są mega wydajne, i warto się na nie zrujnować. Ja swój miałam ze 2 lata, oczywiście nie używałam regularnie, ale coś często, szczególnie w okresie wiosenno-letnim (szyja+ twarz).
Jeżeli będziesz miała jakiekolwiek pytania o Clarins to pisz śmiało , ja chętnie odpowiem, trochę mi się ich kosmetyków przewinęło przez łapki

Stary 2009-02-05, 09:42   #2747
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gayenko, nie mam porównania, bo tego drugiego nigdy nie stosowałam, ale wydaje mi się, że to "moje" mleczko jest delikatniejsze jeśli chodzi o brązowienie. Słyszałam nawet taki opinie
Aha, dodam jeszcze, że te samoopalacze są mega wydajne, i warto się na nie zrujnować. Ja swój miałam ze 2 lata, oczywiście nie używałam regularnie, ale coś często, szczególnie w okresie wiosenno-letnim (szyja+ twarz).
Jeżeli będziesz miała jakiekolwiek pytania o Clarins to pisz śmiało , ja chętnie odpowiem, trochę mi się ich kosmetyków przewinęło przez łapki
O to swietnie zamierzam sobie kupic ten samoopalacz,ktory polecasz jak jeszt jeszcze taki wydajny,to juz wogole
A co jeszcze oplaca sie kupic z clarins wedlug twojej subiektywnej opinii?bo mialam od Estellki miniaturke tego fluidu matujacego ,ale nie sorawdza sie u mnie bo uzywam filtrow i wogole ostatnio potrzebuje mocnego nawilzenia
Chodzi mi o rzeczy fajne,ale tez takie ktore wychodza oplacalnie w miare w stosunku cena-jakosc Bo jak widze samoopalacz tak wychodzi
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-05, 09:52   #2748
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Gayenko, ja uwielbiam jeszcze olejki Clarinsa, do twarzy i ciała (ten do twarzy jest raczej wydajny). Kosztują ok. 160zł - dużo, szczególnie jak na olejek do ciała.
Poza tym uwielbiam ich kremy - Multi Active ( na dzień i na noc), i te z serii matującej. Seria matująca nie jest tak bardzo droga, kremy są po ok. 110zł, często w zestawach z miniaturami (takimi jak mamy z Estellą).
Myślę, że opłaca też się kupować peelingi do twarzy, np. o ten :
http://clarins.pl/index2.php?menu=opis&id=1 0117
Można go stosować i jak żel i jak peeling.
Miałam jeszcze kiedyś próbkę toniku zielonego, rewelacja
Pisałaś kiedyś, że masz koło siebie Instytut Clarinsa, proponuję Ci zaznajomić się z Paniami i potestować ich kosmetyki Myślę, że w Instytucie o wiele chętniej i milej Cię obsłużą i odbarują próbkami niż w zwykłej perfumerii. Ja w Warszawie też się wybieram

Stary 2009-02-05, 09:58   #2749
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gayenko, ja uwielbiam jeszcze olejki Clarinsa, do twarzy i ciała (ten do twarzy jest raczej wydajny). Kosztują ok. 160zł - dużo, szczególnie jak na olejek do ciała.
Poza tym uwielbiam ich kremy - Multi Active ( na dzień i na noc), i te z serii matującej. Seria matująca nie jest tak bardzo droga, kremy są po ok. 110zł, często w zestawach z miniaturami (takimi jak mamy z Estellą).
Myślę, że opłaca też się kupować peelingi do twarzy, np. o ten :
http://clarins.pl/index2.php?menu=opis&id=1 0117
Można go stosować i jak żel i jak peeling.
Miałam jeszcze kiedyś próbkę toniku zielonego, rewelacja
Pisałaś kiedyś, że masz koło siebie Instytut Clarinsa, proponuję Ci zaznajomić się z Paniami i potestować ich kosmetyki Myślę, że w Instytucie o wiele chętniej i milej Cię obsłużą i odbarują próbkami niż w zwykłej perfumerii. Ja w Warszawie też się wybieram
Ja wlasnie zamierzam sie tam wybrac tylko nie chcialam isc taka zupelnie zielona tam
Swoja droga moglabys sie tam zatrudnic ,bo widze ze masz spora wiedze
Ja jak zuzyje wiekszosc zapasow i odloze wiecej pieniedzy to sie tam wybiore napewno
POki co zuzylam dzisiaj odlewke maski z mikrodermabrazja ziaji

Siedze z ta mikrodermabrazja bo jednak clarins dal za mocny efekt
Zeby mi sie tak zuzywaly balsamy do ciala
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 10:03   #2750
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Hehe, z chęcią bym się tam zatrudniła

Warszawianki , czy któraś byłaby chętna na zamówienie stąd :
http://himalayaherbals.pl/?catID=0&itemID=0

Stary 2009-02-05, 10:24   #2751
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Madziu a z innej cześci Pl też mozna z tego sklepu zamawiać ??
Stary 2009-02-05, 10:42   #2752
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Vibesko, jasne Pytam Warszawianek, bo wtedy dzielimy koszt przesyłki i wychodzą grosze i możemy się spotkać

Stary 2009-02-05, 10:47   #2753
noseknosek

Cytat:
Vibesko, jasne Pytam Warszawianek, bo wtedy dzielimy koszt przesyłki i wychodzą grosze i możemy się spotkać
kurczę.. podobają mi się ich maseczki ale miałam już żadnych maseczek nie brać
A Ciebie co interesuje?

biegam
Stary 2009-02-05, 10:51   #2754
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Nosku, ja bym chciała balsam do ust, maseczkę do twarzy błotną, i może olejek do włosów i krem do stóp.

Edit : właśnie wykończyłam miniaturę Nuxa Creme Fraiche. Kurcze, sam krem fajny, ale przez ten zapach prędko nie kupię pełnowymiarowego opakowania :/

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2009-02-05 o 10:53
Stary 2009-02-05, 10:51   #2755
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

ja bym zamówiła też maski, jakiś krem i szampon
Ale póki co stoi mi tyyyle ziaji, szampony, odżywki ... ehhh
Stary 2009-02-05, 10:53   #2756
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
kurczę.. podobają mi się ich maseczki
Mi też

Niedawno odwiedził mnie w pracy Samiec

Instagram

Stary 2009-02-05, 10:57   #2757
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:

Ja wybiłam przeziębienie domowymi metodami. Aspiryna, wapno, duże dawki witaminy C, syropek, Cholinex, piwo, wino oraz kochany kaloryfer płci męskiej i już jestem prawie całkiem zdrowa.

Ice mam mniej wiecej podobne wspomaganie ale poki co nie widze za bardzo szans zeby udalo sie przegonic przeziebienie na dobre

Cytat:

Tęsknicie też za tym?
Rozmarzylam sie.....tymbardziej,ze od kilku dni czuje cos takiego w powietrzu co wzmaga moja potrzebe posiadania wiosny juz teraz

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Hex: olej śliwkowy?? A czy pachnie choć troszkę Opierałam sie mazidłom, nawet nie wchodziłam na strone ale chyba zaraz to zrobie
Hosenko-pachnie i smakuje mialam odlewke od kumpeli i nabralam ochoty na duze opakowanie
Szkoda,ze na Mazidlach nie ma kilku rzeczy z BU bo bez sensem jest wydawanie na przesylke kiedy potrzebuje 1 lub 2 rzeczy ;/

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Mój avatar jest adekwatny do mojego stanu serducha

Weszłam na mazidła. Hex sporo rzeczy kusi
Hhiihhihi...oferta mazidlowa jest bardzo kuszaca,mam juz wstepna liste i czuje,ze zamiast perfum bedzie pokazny zapas pielegnacji

Super,ze u Ciebie wszystko sie uklada

_________________________ _________________________ _______________

Gayenko odebralam wlasnie paczuche od Ciebie .Wszystko jest super a JT Hot Date bajeczny Dziekuje za wszystko
Postaram sie w miare szybko spakowac paczke dla Ciebie ale pewnie wysle ja po niedzieli.

Clarins ma fajne kosmetyki ale to bardzo subiektywna opinia bo mam slabosc do tej marki podobnie jak do Decleora.
Mialam kiedys samoopalacz,fajny efekt dal ale jednak nie dla mnie zabawa z takimi mazidlami-brakuje mi cierpliwosci i checi,wole jednak swoja bladosc

Kremy Multi Active na dzien i na noc sa naprawde dobre chociaz z drugiej strony nie zdecyduje sie ponownie na pelnowymiarowe opakowania bo dla mnie mija sie to z celem.

Lubie ich kolorowke i perfumy
Stary 2009-02-05, 10:58   #2758
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
kurczę.. podobają mi się ich maseczki ale miałam już żadnych maseczek nie brać
A Ciebie co interesuje?
NOsek a ty czasem nie idziesz droga do minimalizmu ?
Cytat:
Nosku, ja bym chciała balsam do ust, maseczkę do twarzy błotną, i może olejek do włosów i krem do stóp.

Edit : właśnie wykończyłam miniaturę Nuxa Creme Fraiche. Kurcze, sam krem fajny, ale przez ten zapach prędko nie kupię pełnowymiarowego opakowania :/
Smierdzi jak stara pietrucha jakas skisla mam to samo,krem jest ok ale mimo ze kocham aromaty nuxe to kurcze nie znosze tego zapachu.Juz nawet maska nawilzajaca lepiej pachnie.

Olejek Hauschki jest BOSKI

Edycja:Hexxiu nie ma za co ciesze sie ze paczuszka dotarla cala i zdrowa mam nadzieje ze przydadza ci sie dodatki
Jeeejkuuuu czemu ty tez lubisz clarins
czemu sie nei skusisz na pelnowymiarowe?
zbieram opinie a ty jestes moim guru

A ja ostatnio pomyslalam ze chce sie troche podkoloryzowac ,minimalnie bo to mi daje poczucie ze wiosna blisko blada skora mi sie podoba ale nie u mnie bo nei jestem tak pieknei blada jak np.moja mama
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Edytowane przez gayenka
Czas edycji: 2009-02-05 o 11:01
Stary 2009-02-05, 10:58   #2759
noseknosek

Cytat:
Ja myślę nad maską z miodli indyjskiej i tej błotnej właśnie. Peel-off też kusi, ale ma za dużą pojemność
A kiedy chciałabyś zamawiać?
Cytat:
Napisane przez madziarra
pietruszka

biegam
Stary 2009-02-05, 10:59   #2760
zizou
Zakorzenienie

witam Was z zamglonego Podhala z dzisiejszej wycieczki w gory nici, w Gorcach podobno jedno wielkie bagno. wiec bede siedziec w domu i pomagac ojcu w porzadkowaniu rzeczy

o tak, zapach Creme Fraiche zabija... pietrucha w najgorszym wydaniu, a szkoda bo mi naprawde krem spasowal i nie wiem, co robic, bo nie wie, czy na codzien zniese ten odorek

Gajuch, Ty sie tak zachwycalas olejkiem Hauschki ze ja sie wczoraj wymazialam olejkiem Nuxe i kurcze, fajne to to buzia taka miekka od razu sie zrobila, zdrowsza taka i w ogole. wieczorem sprobuje wymiachac go z kremem.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-02-05 o 11:03
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości