![]() |
#2731 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
O jaki cudny.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czy ode mnie ktoś chce jakieś odlewki? Zbiory będą po weekendzie dopiero, ale poprzednie w miarę aktualne. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Złożyłam sobie zamówienie w Eskulapie. ![]() pół litra Sensibio krem Galenic Soins Hydratant krem Avene Cold Creme krem pod oczy Avene Active C ![]() Teraz czekam na kuriera i fajnie by było gdyby był już w piątek. Poza tym przyjaciółka namówiła mnie na wspólne zakupy paznokciowe na Allegro i mam wybrane 4 lakiery Sally Hansen i krem do skórek. Jutro zamawiam. Ja już tak strasznie chcę wiosnę. Chcę odświeżyć zawartość szafy, chodzić w baletkach i samych sweterkach lub koszulkach. Pojeździć w końcu z TŻ na motorze. Chcę, żeby zakwitły drzewa, śpiewały ptaki o 4-5 rano kiedy wraca się z imprezy, żeby pachniało wiosną, żeby można było siedzieć wieczorami nad Wisłą, żeby było zielono, kiedy patrzy się za okno. Tęsknicie też za tym? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
Oh, Ice, ja też bardzo tęsknię !!! Pięknie to opisałaś! Uwielbiam wiosnę, chyba nawet bardziej niż lato
![]() ![]()
#2734 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pisac, pisac. nie krepowac sie ![]() ![]() Cytat:
![]() tak bardzo chcialabym pojezdzic na rolkach i lapac piegi nad wisla mimo nalozonego na pysk filtra. chcialabym, zeby slonce laskotalo mnie po nosie i zrobilo zlociste refleksy we wlosach. chcialabym, zamiast na wyklad, isc poplotkowac na Planty, chcialabym slyszec, jak paczkuja drzewa, jak pachnie ziemia, ktora budzi sie do zycia po zimowej stagnacji. mimo iz wiem, ze ta wiosna bedzie inne niz wszystkie to jednak czekam na nia, z nadzieja.
![]() |
#2735 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Hex: olej śliwkowy?? ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też chce wiosne i lato ![]() ![]() A póki co cieszy mnie to, ze rano szybciej robi sie jasno i nie wracam z pracy jak zapada zmrok - jeszcze niedawno juz przed 16 robiło sie ciemno ![]()
#2737 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Musicie ?? Tak o tej wiośnie? Ja już tak strasznie chcę ![]() Budzić się rano i słyszeć ptaki, iść przez zieloną trawę, chwytać te nieśmiałe promyki słońca ![]() Chce ten szał tulipanów, szafirków i żonkili ![]() Założyć niskie buty i wiosenny płaszczyk ![]() Ale już niedługo ![]() Serum termoaktywne Eveliny działa, używam od niedzieli a już mi się skóra na udach wygładziła. Muszę kupić odżywkę Kallosa Latte nowe opakowanie,. lubię ją stosować przed myciem włosów. Potem są takie milusie i miękkie, pachną ![]() Hosenko my planujemy romantic weekend póki co.... Jeszcze 2 tygodnie, skończę moje projekty i będę mieć dla niego więcej czasu ![]()
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-02-05 o 06:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Samiec dzwonił po 7 z wiadomością, że idzie wcześniej do pracy (a miał iść na późniejszą godzinę) żeby sie ze mną w końcu na dłuzej spotkać bo się stęsknił bardzo ![]() I te smsy nocne ![]() ![]() Mój avatar jest adekwatny do mojego stanu serducha ![]() Weszłam na mazidła. Hex ![]() Po pracy musze lecieć szybko do Rossmanna. Wczoraj bylam zdecydowana na Kenzo Tokyo, a dzis znowu się waham ![]() ![]()
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Rozmarzyłam sie czytając o tej wiośnie. A u mnie pada śnieg...
#2740 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Ale się nie wyspałam
![]() ![]() Chyba jestem dziwna ale wiosny nie lubię ![]() Oj Hosenko świetnie się Ciebie czyta, taką radosną ![]()
![]() |
#2741 |
Zakorzenienie
|
Ło matko, ja też chcę wiosnę
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
Ale miałam dziś sny
![]() ![]() Muszę jeszcze przed jutrzejszym wyjazdem do Krk napisać jedną guuuupią pracę do szkoły, ale tak już mi się nie chce!! ![]() Wczoraj z tego wszystkiego zaczęłam wertować allegro w poszukiwaniu wiosennych torebek i balerinek ![]() ![]() ![]() I uwielbiam to, że na wiosne przerzucam się na inne kosmetyki, lżejsze perfumy, makijaż staje się bardziej kolorowy, muśnięty słońcem ![]() ![]()
#2743 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hexxiu trzymaj sie mocno kochana i wypedz tego wirusa ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam szal szafirkow na parapecie ![]() ![]() ![]() Dziewczyny ten clarins jest taki brazowy w opakowaniu? ![]() w opakowaniu tak wyglada: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1227085153 (pozyczylam sobie zdjecie ze zbiorow maji55 ![]() Chyba ze dali mi odlewke czegos innego? ![]() ![]()
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
Gayenko to widocznie ty masz ten koloryzujący ? O ten :
http://j.luxlux.pl/l233/540b7beb002b44cb46fd1ee6/173357.jpg A to są 2 różne samoopalacze ![]()
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2009-02-05 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu a ten koloryzujacy daje mocniejszy efekt ?masz moze porownanie?bo ten brazujacy nawet mi sie podoba ,ale chyba wolalabym cos delikatniejszego ,bo ja jednak bladzioszek jestem ![]() Przepraszam ze cie tak mecze ale jestes moim prywatnym ekspertem od clarins ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
Gayenko, nie mam porównania, bo tego drugiego nigdy nie stosowałam, ale wydaje mi się, że to "moje" mleczko jest delikatniejsze jeśli chodzi o brązowienie. Słyszałam nawet taki opinie
![]() Aha, dodam jeszcze, że te samoopalacze są mega wydajne, i warto się na nie zrujnować. Ja swój miałam ze 2 lata, oczywiście nie używałam regularnie, ale coś często, szczególnie w okresie wiosenno-letnim (szyja+ twarz). Jeżeli będziesz miała jakiekolwiek pytania o Clarins to pisz śmiało , ja chętnie odpowiem, trochę mi się ich kosmetyków przewinęło przez łapki ![]()
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co jeszcze oplaca sie kupic z clarins wedlug twojej subiektywnej opinii?bo mialam od Estellki ![]() ![]() ![]() Chodzi mi o rzeczy fajne,ale tez takie ktore wychodza oplacalnie w miare w stosunku cena-jakosc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
Gayenko, ja uwielbiam jeszcze olejki Clarinsa, do twarzy i ciała (ten do twarzy jest raczej wydajny). Kosztują ok. 160zł - dużo, szczególnie jak na olejek do ciała.
Poza tym uwielbiam ich kremy - Multi Active ( na dzień i na noc), i te z serii matującej. Seria matująca nie jest tak bardzo droga, kremy są po ok. 110zł, często w zestawach z miniaturami (takimi jak mamy z Estellą). Myślę, że opłaca też się kupować peelingi do twarzy, np. o ten : http://clarins.pl/index2.php?menu=opis&id=1 0117 Można go stosować i jak żel i jak peeling. Miałam jeszcze kiedyś próbkę toniku zielonego, rewelacja ![]() Pisałaś kiedyś, że masz koło siebie Instytut Clarinsa, proponuję Ci zaznajomić się z Paniami i potestować ich kosmetyki ![]() ![]()
#2749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoja droga moglabys sie tam zatrudnic ,bo widze ze masz spora wiedze ![]() ![]() ![]() Ja jak zuzyje wiekszosc zapasow i odloze wiecej pieniedzy to sie tam wybiore napewno ![]() POki co zuzylam dzisiaj odlewke maski z mikrodermabrazja ziaji ![]() Siedze z ta mikrodermabrazja bo jednak clarins dal za mocny efekt ![]() Zeby mi sie tak zuzywaly balsamy do ciala ![]()
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
Hehe, z chęcią bym się tam zatrudniła
![]() ![]() Warszawianki , czy któraś byłaby chętna na zamówienie stąd : http://himalayaherbals.pl/?catID=0&itemID=0
#2751 |
Zakorzenienie
|
Madziu a z innej cześci Pl też mozna z tego sklepu zamawiać ??
![]()
#2752 |
Zakorzenienie
|
Vibesko, jasne
![]() ![]()
#2753 | |
|
Cytat:
![]() ![]() A Ciebie co interesuje?
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
Nosku, ja bym chciała balsam do ust, maseczkę do twarzy błotną, i może olejek do włosów i krem do stóp.
Edit : właśnie wykończyłam miniaturę Nuxa Creme Fraiche. Kurcze, sam krem fajny, ale przez ten zapach prędko nie kupię pełnowymiarowego opakowania :/
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2009-02-05 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
ja bym zamówiła też maski, jakiś krem i szampon
![]() Ale póki co stoi mi tyyyle ziaji, szampony, odżywki ... ehhh
#2757 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Szkoda,ze na Mazidlach nie ma kilku rzeczy z BU bo bez sensem jest wydawanie na przesylke kiedy potrzebuje 1 lub 2 rzeczy ;/ Cytat:
![]() Super,ze u Ciebie wszystko sie uklada ![]() _________________________ _________________________ _______________ Gayenko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postaram sie w miare szybko spakowac paczke dla Ciebie ale pewnie wysle ja po niedzieli. Clarins ma fajne kosmetyki ale to bardzo subiektywna opinia ![]() Mialam kiedys samoopalacz,fajny efekt dal ale jednak nie dla mnie zabawa z takimi mazidlami-brakuje mi cierpliwosci i checi,wole jednak swoja bladosc ![]() Kremy Multi Active na dzien i na noc sa naprawde dobre chociaz z drugiej strony nie zdecyduje sie ponownie na pelnowymiarowe opakowania bo dla mnie mija sie to z celem. Lubie ich kolorowke i perfumy ![]()
![]() |
#2758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Olejek Hauschki jest BOSKI ![]() ![]() ![]() Edycja:Hexxiu nie ma za co ![]() ![]() ![]() Jeeejkuuuu ![]() ![]() czemu sie nei skusisz na pelnowymiarowe? ![]() zbieram opinie a ty jestes moim guru ![]() A ja ostatnio pomyslalam ze chce sie troche podkoloryzowac ,minimalnie bo to mi daje poczucie ze wiosna blisko ![]() ![]()
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-05 o 11:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | ||
|
Cytat:
![]() A kiedy chciałabyś zamawiać? ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
witam Was z zamglonego Podhala
![]() ![]() o tak, zapach Creme Fraiche zabija... pietrucha w najgorszym wydaniu, a szkoda bo mi naprawde krem spasowal ![]() ![]() Gajuch, Ty sie tak zachwycalas olejkiem Hauschki ze ja sie wczoraj wymazialam olejkiem Nuxe ![]() ![]()
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-02-05 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.