![]() |
#2791 | ||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
Zyje Gryxiu, zyje
![]() Cytat:
Cytat:
No to juz jestem, aby poinformowac o efektach ![]() ![]() Dzis nie moge znalezc kabla do aparatu, ale jutro pokaze Wam zdjecie i sami ocenicie czy ladniej mi w blondzie czy w tej czekoladowej fryzurze ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | ||
BAN stały
|
Widziałem jakiś czas temu w sklepie
![]() Dobre? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziesz trzymać Nas aż do jutra? Na pewno wyszło super.
![]() |
#2794 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2795 |
Zakorzenienie
|
Madziku
![]() Gryxiu, szczerze ? Nie jest dobrze ... rzekłoby się chu....wizna, ale nie można poprzeklinać ![]() No i się nawaliłam. Wasze zdrówko kochani. Pierwszy raz w życiu udało mi się pochłonąć cała butlę winka ...... za towarzystwo mam wspaniałą Appassionatę Beethovena w wykonaniu Richtera - boszzz ... co za cudowny utwór. taaak to jest sposób ... jak mi błogo w tym stanie .... |
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | |
Zakorzenienie
|
Hhahaha, szukaj, Princess, szukaj ![]() Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 |
Zakorzenienie
|
madziczku , szczerze wątpie, ale dziękuję
![]() Ci co mnie znają, wiedza, ze zdycham po jednej lampce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak masz ochotę to wrzuć mi maila na PW wyślę CI coś chociaż ładnego do słuchania, ale też trochę smuty...
![]() |
#2799 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mamo, ale ja nawet gdybym chciala to w tej chwili mam taki balagan ze nie znajde ![]() ![]() Poszukam, ale chyba musicie zaczekac do jutra. o 14.25 wychodze ze szkoly, wiec okolo 16 fotki juz beda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też zdycham po lampce wina, a wypicie większej ilości oznacza zgon roku. Wina nie tykam ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
grozi wypollizowaniem
|
Favkes
![]() Princessko! już jest CAŁKIEM jutro ![]()
![]() |
#2802 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Stanowczo ta druga opcja bliższa jest memu sercu ![]()
![]() |
#2803 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Aggie, struś, rozumiem, ale związku nie widzę. Poratuj nielota umysłowego... ![]() Wygląda świetnie. jak piwo. ![]() A ta kuchnia wokół piwa to Twoja? Cytat:
![]() Ale nie to mi w nim przeszkadzało, tylko kwiatki. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tam widziałam, że możesz całkiem sporo. ![]() A co do doła - odezwij się. ![]() Ja się wygrzebuję za pomocą ładowania sobie na barki coraz większej fury obowiązków. ![]() edit: Madziczko - Fav ma tupiącego kota. ![]() ![]()
![]() |
#2804 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - nie no, kota to nie ubiję
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2805 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mewy jak mewy madziku - daleko do mnie maja, najgorsze to te cholerne samochody co na giełdę jeżdżą .... kupie sobie pistoleta - będę im w opony szczelać. śmieszne ? Nie smieszne .. pijana jestem ![]() Polly - oby kiedyś.... najgorzej jak jest xle i czlowiek sam nie wie o so sie roschozi ... tak jak ja teraz .... no w głowe zachodzę i dojść nie mogę - za daleko ku..ać |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
Uważam, że lepiej mieć taki niż nie mieć go wcale
![]() Jakoś tam głupio to na piśmie wyszło ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-04 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie ciebie wyobrazam tak : ze wyszło tak z zadziorem, ze taka troszke mrauuuuu bedzie kocica - oczywiscie to tylko wrazenia wizualne bo blond sprawia ze rysy łagodnieja ( teraz mam blond ) a ciemne włosy wyostrzaja rysy ( tez miałam) ale miedzy tym a tym są niuanse i wszystko zalezy od szczegółów we'll see |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
cyborgowatego- zdecydowanie tak kwiatki- nie czuję ![]() Ja sie poważnie zastanawiałam z czego oni zmieszali to cholerstwo- cały czas mi sie kojarzyło z elektrolitem z baterii w chociaz w zyciu nie wąchałam) zresztą opisałam tego upiora w "ostatnio testowałam" ten zapach jest nie tyle brzydki, ile przerażający! ![]()
![]() |
#2810 | ||
BAN stały
|
Ufff
![]() Cytat:
![]() Mało Cię ostatnio na perfumach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakos kurczę, no nie mam siły, nie mam .. nie wiem czego ..... Ja się zagrzebuję, coraz głębiej i głębiej ..... odezwę się ... jak przetrzeźwieję troszkę rano ![]() dostałaś pocztówkę ? W niedziele prawie płakałam jak przejeżdżaliśmy przez Katowice a Oni ( patałachy wstrętne ) nie chcieli sie zatrzymać .. wysiadłabym w locie, gdyby nie to, że moje dzieci jechały tym samochodem .. no nie mogłam ich ozstawić przecież ...... cztery razy zaczybałam wybierc Twój numer w kom .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
Zakorzenienie
|
Szczęściarz. U mnie odpada KAŻDE wino
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie czrwone, najlepiej półsłpdkie ... ilości, nie tyle rozsądne, co najlepiej koniec na jednej lampce - a dzis pojechałam i szurnęłam całą butlę ..l.. jakieś migotałki mam przed oczami. No i chyba tradycji stanie się zadość, mój przyjaciel wucet już czeka ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Stosunek. No wiesz, co mam na myśli. ![]() A określenie, którego uzyjemy nie ma znaczenia, skoro obie wiemy, co się za nim kryje. ![]() Cytat:
A o rodzaj kwiatków mnie nie pytaj - ja ostatnio w którejś ze Stelli wyczułam konwalie. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie dostałam pocztówki jeszcze. Może to i dobrze, bo nieuprzedzona pewnie klęłabym paskudnie na klatce schodowej płosząc koty i rujnując sobie reputację. ![]() Czekam na jakiś znak jutro (prawdę mówiąc już z pięć razy miałam telefon w ręku i zastanawiałam się, czy dzwonić...). ![]()
![]() |
#2815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym jestem "miszczynią" nadinterpretacji ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pocztówka z Zakppanego przybędzie ![]() Wróciłam, nie zabiłam się, kończyny mam niepołamane. Dwa razy byłam na stoku, raz było ok. raz wsi sobie narobiłam, bo wjechałam ( kilkakrotnie zresztą ) w w siatę ![]() Moje dzieci jeżdżą lepiej ... nawet Ala ![]() odezwę się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | |
BAN stały
|
Umiar, Madzik - umiar to podstawa
![]() ![]() Cytat:
![]() A migotałki to norma - ja w niedzielę miałem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | ||
BAN stały
|
przed 8 sie Wam tutaj postaram zameldowac
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Białe wino, jak dla mnie to tylko w bardzo wytwornej restauracji do ryby, gdy nie wypada zamówić czerwonego. A czerwone mi szkodzi na nogi, więc ze wszystkiego najbardziej lubię piwo, w zielonych butelkach Lechy, Heinekeny, kiedyś Grolsche... i podobne.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.