Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 23:02   #661
angelikaw
Zakorzenienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Witam wszystkich tej nocki

U nas za ślub płacimy 300 zl. Także nie ma ustalonego cennika, tyle akurat płaciła ostatnio za ślub siostra TZta i kolezanka, wiec chcemy dac tyle samo. Za zapowiedzi nic sie nie płaci. Organiście osobiście się płaci-ok 100 zł, my tez tyle planujemy dać.

A jak u Was jest z cena za dekoracje kościoła ?
Za zapowiedzi płaciliśmy50zł. Organista 100 albo 150 zł (nie pamiętam) i Kościelny 50zł. Księdzu damy chyba 300-400zł

za dekorację Kościoła (w tym 5 dużych bukietów na ołtarz + lilia przy każdej ławce i przy naszych krzesłach) płacimy280zł. Za salę (dekoracja stołu Młodych i dekoracja na ścianie za nami) 100zł. Samochód (sztuczny stroik) 80zł.
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:09   #662
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

U mnie w miejscowości w kwiaciarni która obsługuje kościół jest tak troche dziwnie...
Pani kwiaciarka mówi że za dekoracje kościoła na ślub płaci się tak 300-500 zł, ale nic konkretnie! Może się zdarzyć że zapłaci ktoś 300 i ma podobnie ustrojone jak za 500... tez takie dziewne...
Ale na szczęście mama zna się osobiście z właścicielka kwiaciarni to do jakiegoś kompromisu musimy dojść
Ja chciałabym mieć białe pokrowce na krzesłach, lub owinięte tiulem i takie lekko puszczone na podłogę i takie cos musimy wykombinowac
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:15   #663
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Możesz podać link gdzie kupiłaś?
Hmm, nie pamiętam już od kogo kupowałam, bo to było 2 lata temu,ale mam tą http://www.allegro.pl/item538346569_..._promocja.html i jest super!!!
toyotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:20   #664
eliame
Raczkowanie

Ja już uciekam, dobranoc. Spokojnej nocy życzę.

eliame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:20   #665
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

kiedy beda wywieszone wasze zapowiedzi ??
U mnie koniec czerwca lipiec Bo zapowiedzi maja wisiec przez 4 niedziele lub przez 8 dni.

Cytat:
katunia
Ja słyszałam o ustalonych cennikach w niektórych duużych miastach - ślub 2tys zł

To już chyba sam papiez udziela ślubu za taka kwote

Cytat:
aguś87
ja tez przyjmuje nazwisko meza

Widze , że tematy nazwisk poruszacie. Ja raczej też przejme nazwisko męza aczkolwiek ciezko mi sie bedzie rozstac ze swoim Moje jest orginalne i bardziej chyba z niemieckiego a tz normalne . Myslałam zeby przyjac dwa ale nie zbyt do siebie pasuja (raczej wcale) no i byłoby bardzo długie

Widze ze wy dajecie albumy dla rodziców. Ja wpadłam na pomysł zeby kupic np ładne wazony i wygrawerowac na nich jakies podziekowania plus nasza date slubu.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-02-04 o 23:22
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:26   #666
anuulaa
Wtajemniczenie

Przeglądam sobie wątek PM 2008 i przeczytajcie tą relację z wesela:eek :

Napisane przez czekoladka79
W niedzielę umierałam, bo byłam w sobotę na weselu u wcześniej wspomnianej kuzynki (wyszła wściekła z mojego wesela o to, że było tak dobrze zorganizowane) ..... wszyscy mnie uprzedzali, że jeśli jest to TEN lokal i jeśli catering przygotowują WŁAŚCICIELE tego lokalu to mam uważać na to co jem, bo będzie to stare (właściciele tego lokalu mają także sklep spożywczy i wszystko to co się popsuje i przeterminuje w sklepie ponoć wędruje na stół weselny). Nie do końca wierzyłam ..... aż się przekonałam ....
- zimne przekąski nie były jadalne ....
- wędlina obślizła,
- sałatki udekorowane plastrami pomarańczy gdzie skórka już poza tym że zgniła to zaczęła pokrywać się pleśnią ....
- zgniłe winogrona
- dania gorace, gdzie odkroiłam kawałek mięsa i spróbowałam i ewidentnie śmierdziało ... jadłam tylko ziemniaki
- przy wiejskiej chacie poustawiane .... wypchane zwięrzęta .... wyjątkowo apetyczne
- na wiejskim stole leżała szynka w całości ale żeby ją ukroić należało iść po panią do kuchni .... bo chyba mieli tylko jeden taki nóż
- i rzecz która pół naszego stołu wprawiła w osłupienie .... miałam na talerzyku odłożone dwa kawałki ryby, której nie zjadłam - podeszła do mnie kelnerka, zabrała ze stołu papierki i serwetki i przy okazji zgarnęła mi ŁAPĄ z talerzyka te dwa kawałki ryby a mojemu mężowi ości i resztę ryby także ŁAPĄ pozostawiając te talerze przed nami ...... nie zostały one już wymienione na nowe .....
- ostatnim elementem tej impry jaki wprawił mnie w osłupienie to był prezent dla państwa młodych od właścicieli lokalu - na stoliczku (do tortu) wjechały dwa maleńkie prosiaczki upieczone i ubrane jak Państwo Młodzi w WELON i CYLINDER z wbitymi w tyłek podpalonymi fontannami tortowymi ..... po tym cyrku totalnie już zniesmaczeni wyszliśmy z przyjęcia ..... jeszcze nie było 23-ej.

Nie trudno się domyślić, że w niedzielę cała moja rodzinka miała silną biegunkę i zatrucie pokarmowe.....ja też łącznie ze stanem podgoraczkowym

Nooo i zapomniałabym Pan Młody miał biały odblaskowy, błyszczący prawie jak lakier garnitur i kremowe buty z długimi zawiniętymi do góry czubkami ..... przyćmił swym BLASKIEM Pannę Młodą ..... brakowało mi tylko do całości krótkiej sukienki i koronkowych kozaczków ......

Jestem w szoku jak można nie sprawdzić lokalu i zaprosić do niego 250 osób żeby się zatruło ????????

Kolejną wtopą był fakt iż moich czterech braci zapraszali z mocnym zaznaczeniem że BEZ DZIECI po czym wchodzimy do lokalu i okazuje się, że wszyscy pozostali goście są z DZIEĆMI !!!!

Bez komentarza ..... ale tak się nie robi ....

P.S. dziewczyna nie wie co to forum wizaz
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:30   #667
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Masakra-wesele jak z najgorszych koszmarów
Stary 2009-02-04, 23:32   #668
dominda
Raczkowanie

Cytat:

W niedzielę umierałam, bo byłam w sobotę na weselu u wcześniej wspomnianej kuzynki (wyszła wściekła z mojego wesela o to, że było tak dobrze zorganizowane) ..... wszyscy mnie uprzedzali, że jeśli jest to TEN lokal i jeśli catering przygotowują WŁAŚCICIELE tego lokalu to mam uważać na to co jem, bo będzie to stare (właściciele tego lokalu mają także sklep spożywczy i wszystko to co się popsuje i przeterminuje w sklepie ponoć wędruje na stół weselny). Nie do końca wierzyłam ..... aż się przekonałam ....
- wędlina obślizła,
- sałatki udekorowane plastrami pomarańczy gdzie skórka już poza tym że zgniła to zaczęła pokrywać się pleśnią ....
- zgniłe winogrona
- dania gorace, gdzie odkroiłam kawałek mięsa i spróbowałam i ewidentnie śmierdziało ... jadłam tylko ziemniaki
- przy wiejskiej chacie poustawiane .... wypchane zwięrzęta .... wyjątkowo apetyczne
- na wiejskim stole leżała szynka w całości ale żeby ją ukroić należało iść po panią do kuchni .... bo chyba mieli tylko jeden taki nóż
- i rzecz która pół naszego stołu wprawiła w osłupienie .... miałam na talerzyku odłożone dwa kawałki ryby, której nie zjadłam - podeszła do mnie kelnerka, zabrała ze stołu papierki i serwetki i przy okazji zgarnęła mi ŁAPĄ z talerzyka te dwa kawałki ryby a mojemu mężowi ości i resztę ryby także ŁAPĄ pozostawiając te talerze przed nami ...... nie zostały one już wymienione na nowe .....
- ostatnim elementem tej impry jaki wprawił mnie w osłupienie to był prezent dla państwa młodych od właścicieli lokalu - na stoliczku (do tortu) wjechały dwa maleńkie prosiaczki upieczone i ubrane jak Państwo Młodzi w WELON i CYLINDER z wbitymi w tyłek podpalonymi fontannami tortowymi ..... po tym cyrku totalnie już zniesmaczeni wyszliśmy z przyjęcia ..... jeszcze nie było 23-ej.

Nie trudno się domyślić, że w niedzielę cała moja rodzinka miała silną biegunkę i zatrucie pokarmowe.....ja też łącznie ze stanem podgoraczkowym

Nooo i zapomniałabym Pan Młody miał biały odblaskowy, błyszczący prawie jak lakier garnitur i kremowe buty z długimi zawiniętymi do góry czubkami ..... przyćmił swym BLASKIEM Pannę Młodą ..... brakowało mi tylko do całości krótkiej sukienki i koronkowych kozaczków ......

Jestem w szoku jak można nie sprawdzić lokalu i zaprosić do niego 250 osób żeby się zatruło ????????

Kolejną wtopą był fakt iż moich czterech braci zapraszali z mocnym zaznaczeniem że BEZ DZIECI po czym wchodzimy do lokalu i okazuje się, że wszyscy pozostali goście są z DZIEĆMI !!!!

Pierwsza myśl-zmyślona historia chociaz po dłuższym zastanowieniu -kto wie-moze i prawda-ale jaja jakich mało
:eek :: eek: :e ek:
A co do grzebyka do włosów-ŚLICZNY-to Ty mnie natchnełaś na bizu właśnie z kamyków i chyba tez się na coś w tym stylu zdecyduje

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:40   #669
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

wesele - totalna masakra!!
ale chyba prawdziwe...
Nie wiem czy współczuc tej dziewczynie która to opisywała czy tej parze młodej, której to wesele było

Ja się próbuje uczyć, bo w kóncu w domu jest cisza i spokój a co jakis czas tu za zaglądam
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:44   #670
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

- wędlina obślizła,
- zgniłe winogrona

przecież to StRASZNE....brak słow

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:50   #671
anuulaa
Wtajemniczenie

No pewnie, że prawdziwe. Nie widzę powodu, żeby wizażanka miała wymyśleć sobie taką historyjkę. Takie rzeczy niestety się zdarzają, aż żal...przegięcie
Stary 2009-02-04, 23:52   #672
AgatkaL
Wtajemniczenie

Jeśli chodzi o nazwisko, to w sumie na 70% jestem przekonana o chęci posiadania dwóch nazwisk...całkiem nieźle brzmią razem, a nie chcę się rozstawać ze swoim Więc chyba będę dwunazwiskowa...hehe

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:53   #673
jaga_2001
Zakorzenienie

historia straszna. ale tak to jest jak sie jest zazdrosnym i zawistnym... no i jak tyle ludzi sie przytrulo to sprawe od razu powinno sie zglosic do sanepidu.

co do nazwiska... Bede miec 2 nazwiska. Koniec i kropka.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:56   #674
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dominda Pokaż wiadomość
A co do grzebyka do włosów-ŚLICZNY-to Ty mnie natchnełaś na bizu właśnie z kamyków i chyba tez się na coś w tym stylu zdecyduje
Cieszę się, że Cię zaraziłam uwielbieniem do kryształków

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
historia straszna. ale tak to jest jak sie jest zazdrosnym i zawistnym... no i jak tyle ludzi sie przytrulo to sprawe od razu powinno sie zglosic do sanepidu.

co do nazwiska... Bede miec 2 nazwiska. Koniec i kropka.
No właśnie, tym bardziej, że ponoć ten lokal był już z tego znany. Szok:/ Pewnie młodzi chcieli na czymś zaoszczędzić a tu zonk
Stary 2009-02-04, 23:56   #675
dominda
Raczkowanie

Z tym strasznym weselem to mi się wydaje ze może ciut podkoloryzowane, a poza tym jesli ktos sobie wynajmuje lokal o którym się mówi ze opinię ma złą to normalny człek chyba ma swój rozum i z niego korzysta

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 00:00   #676
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dominda Pokaż wiadomość
Z tym strasznym weselem to mi się wydaje ze może ciut podkoloryzowane, a poza tym jesli ktos sobie wynajmuje lokal o którym się mówi ze opinię ma złą to normalny człek chyba ma swój rozum i z niego korzysta
Ja bym tak nie umiała zmyśleć, no kto wie. Ale zatrucie gości mówi samo za siebie.

Wysłałam Ci zaproszenie na nk

Aaa moja siostra była u gina i ma termin porodu na....22 sierpnia'09 - nasz ślub
Stary 2009-02-05, 00:00   #677
domi7ks
Zakorzenienie

Lepiej mieć mniejsze wesele ale wykwintne, a nie na 250 ludzi takie byle co

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 00:01   #678
Sysunia_d
Zakorzenienie

Ja najbardziej współczuje Parze Młodej bo raczej dobrych wspomnien po swoim weselu miec nie beda . A wiadomo kazdy chce by jego dzien był najpiekniejszy - owszem zdarzaja sie takie sytuacje , moze ona wynikła dlatego ze nie umieli sobie tego wesela zorganizowac ? nie zwrócili uwagi na bardzo wazne sprawy hmm trudno wyczuć.

Mysle ze taki lokal powinien byc napewno zgłoszony do sanepidu.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 00:01   #679
anuulaa
Wtajemniczenie

Idę spać dziewczynki, dobranoc Kolorowych snów
Stary 2009-02-05, 00:09   #680
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Idę spać dziewczynki, dobranoc Kolorowych snów
Ja też-kolorowych snów
Stary 2009-02-05, 00:19   #681
idzia111
Zakorzenienie

A ja myśle ze ta historyjka zmyslona.

Niestety sa tacy ludzie, którzy potrafia tak mowic ze zwyklej zazdrosci własnie dlatego ze komus cos sie udalo. Być może to jest prawdą ale ...

Ja juz kiedys spotkalam sie z opinia, ze lokal w ktorym mam miec wesele jest do bani. Ale ja tam bylam juz kilka razy i nam sie podoba. Potem wyszlo ze ta moja kolezanka jest zwyczajnie zazdrosna. Szkoda słów.

Jesli chodzi o cene za ślub to u mnie jakies totalne zdzierstwo bo 1200zł.

Z dekoracja kosciola to nie wiem jak bedzie, bo poprzedni proboszcz nie zgadzal sie na nie wiem jakie dekoracje, byly tylko male bukiety przy boku ławek i przy młodych. Teraz inny proboszcz, ktory uwielbia kwiaty wiec byc moze bedzie mozna te bukiety wieksze wstawić.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2009-02-05 o 00:23
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 01:24   #682
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

heh...niezła ta historia... ale zeby uniknac czegos podobnego zmienilismy sale na niecaly rok przed slubem.. bo tez krazyly rózne opinie....

a co do nazwiska... jak najbardziej przyjmuje nazwisko mojego meza podoba mi sie, wiec nie widze problemu

i dziekuje za kolejne mile slowa dziewuszki
az mi jakos ulzylo po tej rozmowie, siedze i sama do siebie sie usmiecham

a jutro ide do lekarza, trzymac kciuki, bo cos mi sie wydaje, ze tam juz sie dzieje u mnie niezle....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 06:19   #683
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dziewczyny a ja dzisiaj bylam na Bridal Show cos takiego jak Targi Slubne sa w Polsce byli rozni fotografowie , kamerzysci , dekoratorzy sali , kosmetyczki .... 2 zespoly mialy wystep byly tez pokazy sukni slubnych ... a na koniec pan wybral jedna dziewczyne ktora dostala w prezencie dermowa sesje slubna i .........
zgadnijcie kim byla ta dziewczyna ? JAAAAAAAAAAAAAAAA
normalnie w zyciu nic nie wygralam ( no oprocz 20$ w zdrapce )
a tu taka niespodzianka normalnie w szoku bylam hahahahah tylko ze mowie ze jest taki problem ze ja mam slub w Polsce ... ale pan i pani fotograf byli bardzo uprzejmi i powiedzieli ze nie ma problemu i mozemy zrobic sesje narzeczenska albo jak wrocimy z Polski w sukni slubnej no i wlasnie gadalam z TZetem i zrobimy sobie sesje w NYC noca :
juz nie moge sie doczekac

p.s niestety nie mozna bylo robic zdjec

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 07:46   #684
azzis
Zakorzenienie

zaaaabcia gratuluję Na pewno sesja nocą wyjdzie boska

A my nie pytaliśmy jeszcze księdza ile za ślub tzreba płacić.
U TŻ'ta na zapowiedzi daliśmy 50zł, to u mnie też tyle damy.
W niedzielę pójdziemy porozmawiać z organistą (myślę że 100zł mu starczy).
A księdzu damy tak 300-400zł.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:07   #685
kliwia
Zakorzenienie

ktosia ja będę mieć podwójne nazwisko
Za bardzo lubię swoje by się z nim rozstawać, ponadto dlaczego Tż miałby nei zmienić? Prawo nie nakazuje zmiany nazwiska i zamierzam z tego korzystać.
Fakt, jak powiedziała popscene, nie zaznaczyłam się jako artystka, moje nazwisko nie jest rozpoznawalne [chociaż dzięki jubilerowi W.K... coraz bardziej] to jednak z ciężkim sercem myśle o zmianie, nawet na kreskę. Najchętniej zostałabym przy swoim całkowicie. no ale tz byłoby baaardzo przykro, i w przedszkolu i dzieciaka musiałabuym swieci oczami.
Jak jest z kreską to się martwić nie trzeba.
Ponadto znam kobietki które mają z kreską, i albo podpisują się panieńskim albo tylko nazwiskiem męża.

misqa super są takie szczere rozmowy, mam nadzieję że wszytsko się ułoży i będzie juz bez nieporozumień.

martucha przepraszam, że nic nie odpisałam, ale prowadziłam wczoraj szkolenie, a potem zapomniałam odpisać nie bij.

zabcia gratulacje!!!! ale super

CO do perfum, ja mam 2 typy z czego jeden ma cimno pomarańczowy kolor wody, i może zostawić ślady na sukni dlatego wolałabym się nim nie psikać.
Więc chyba zostanie bruno bannani - chyba ze do tego czazasu spodobaja mi sie jakieś inne urocze zapachy.

Wczoraj u stomatologa siedziałam ponad 30 minut. zapłaciłam 130zł
dziś idę na kolejna wizytę z następnym zębem
A wczoraj czekajac na swoją kolej, o mało nie zemdlałam w poczekalni, ręce mi się trzesły jakbym miała delirkę jakąś.
W dodatku, mimo znieczulenia 2 razy mnie zabolało

Jak coś ważnego przeminęłam to przepraszam, ale wizaż do końca sioę nie ładował, i mogłam spojrzeć na kilka postów na stronie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:12   #686
kokoszanel123
Raczkowanie

witam kochane dołączam sie do was ja biore ślub 22.08.2009

jesteśmy razem 14.01.2004
powiedziałam TAK 6.03.2008
będziemy ślubować sobie miłość * 22.08.2009 *
ślub odbył sie 22.08.2009 i było cudnie
kokoszanel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:12   #687
popscene
Wtajemniczenie

Kliwia, Ty masz fajne nazwisko. Fajnie się komponuje z Twoim imieniem Tak się właśnie zastanawiałam co z nim zrobisz
Kurde mam szaleńczy suchy kaszel....
Stary 2009-02-05, 08:18   #688
kliwia
Zakorzenienie

popscene
moje inicjaly po przyjeciu nazwiska męża będa sie komponowac w skrot PKP
Syropek kochana łykaj!!!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:25   #689
kokoszanel123
Raczkowanie

no właśnie jak to z waszymi nazwiskami?? moje sie bedzie barrdzo podobało....dąbrowska

jesteśmy razem 14.01.2004
powiedziałam TAK 6.03.2008
będziemy ślubować sobie miłość * 22.08.2009 *
ślub odbył sie 22.08.2009 i było cudnie
kokoszanel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:32   #690
celi25
Rozeznanie

Witajcie - to mój drugi dzień z Wami Ale trzeba się nieźle napracować, żeby nadrobić zaległości wczorajszego wieczoru

azzis to chyba Ty coś mówiłaś o filce do lilii. Ale tak się zastanawiam czy ta woda z fiolki nie wypłynie? Czy to jest jakoś zabezpieczone, bo nigdy nie miałam z czymś takim do czynienia

MisQa cieszę się, że się pogodziliście

Co do opłat w kościele to słyszałam tylko że ksiądz bierze 300-400 zł (nie ma konkretnej ceny) Ale najbardziej mnie zaskoczyło, że organista bierze tyle samo co ksiądz - bez względu na to czy gra czy nie gra. Z tego co Wy piszecie to strasznie dużo !!! Muszę z nim pogadać osobiście

My auta nie wypożyczamy. Jedziemy swoim, bo po pierwsze - szkoda nam kasy, po drugie - mamy sentyment do naszej małej fabii i miłe wspomnienia z nią, a po trzecie- z kościoła do sali weselnej jest 5 min drogi PIECHOTĄ hehe No to chyba nie ma sensu

zabcia gratuluję - sesja na pewno będzie świetna

kokoszanel123 witaj

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości