American girls cz. VIII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-05, 05:45   #1021
milusiaam
Wtajemniczenie

Dot.: American girls cz. VIII

Dziewczeta nadrobiłam a teraz odpisuje

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Kim ma tu boską sukienkę (ten kolor)
widze ze nie tylko ja mam jazde na ten kolor

Cytat:
pewnie w piątek zrobimy sobie walentynki we dwoje w domu a w sobotę ze znajomymi.. ja tam nie przepadam za tym świetem i nie chce go niewiadomo jak obchodzić..ale miło spędzić czas

na walentynkowy seks nie ma co liczyć...nie ma gdzie,rodzice Tżta beda w domu:/
Mi tam jakos nie robi problemu to ze rodzice sa za sciana Poprostu nie moge sie w pełni wykrzyczec i tylko poduszke na buzie klade

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny własnie ogladałam "zdrowie na obcasach" i mówili że kabap wcale nie jest jakiś niezdrowy, bo ma dużo warzywek i tylko 400 kcal
Ma mniej kcal niż porcja frytek czy hotdog
hehe To mnie pocieszyli
Ooo to przezucam sie na kebab

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Dla pocieszenia powwiem Ci Vadi, ze ja kazde walentynki jak do tej pory spędzam sama

Wklejam i ja swoje zdjęcie do galerii nie ustawiałam się specjalnie do niego, nie będę oszukiwać siebie i Was, ze wyglądam jak z wybiegu VS, zrobiłam je teraz jak się przebierałam w mój dresik do ćwiczeń.
gdybym miała twoja figure tez bym sie nie ustawiała zdjecia w pizamce nie widzialam...

Cytat:
Dziewczyny, nie ma co łapać zbiorowego doła, bedzie dobrze...każda z nas jest wyjątkowa i i inaczej smakuje tak jak czekoladki w bombonierce(ale zapodałam metaforę)

na pocieszenie mam dla was wirtualną bombonierkę, niech każda się poczęstuje;-) tylko nie zjadajcie ich przed snem;-)

aha..ja biorę tą w kształcie serduszka;-)

miłej nocy wszystkim
ja chce ta nad serduszkiem zawsze bardziej smakuje mi mleczna czekolada taka jasna niz ciemna
a moja ulubiona czekolada jest strzelajaca milka

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Sposob na tresurę: kolczatka, kaganiec a od czasu do czasu spuszczenie ze smyczy co by pobiegał z innymi samcami po barach piwnych

A to nie wymaga badań - to czysta biologia jest. Samice jak przebywają razem to dopasowują swoje jajeczkowania, zeby konkurentce samca podebrać

Ja się wybieram po zimny brązik do fryzjera. Dośc już mam tej czekolady (koloru - nie naszej Czekolady83 ) zmywającej się na czerwono
hahaha sposob na tresure musze wyprobowac a jak sie nie podda to

co do badan to moze cos w tym jest

a co do koloru ja tez mam dosc tego co mam na głowie ciemnej czkolady która robi sie rudo czerwona po czasie szczegolnie w sztucznym swietle...mam ochote zrobic cos zwłosami przefarbowac sie na blond.Ale boje sie o kondycje moich włoskow...wiem ze musze je podciac i to jest niestety zło konieczne koncowki mi sie strasznie podniszczyły...a taki zimny brazik...ach

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Co tam u naszej natural? ale bedzie miała nadrabiana :P dawno jej nie było
Natural sesje ma i dlatego tak zadko wpada.i jeszcze ostatnio jej sie biedulce zahcorowało ale obiecała z dołaczy po sesji

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
klatka na ptaszka- albo u Tyteczki zawsze jak czytałam jej posty to od razu miałam uśmiech na twarzy.Zawsze pozytywnie zakręcona taka mi sie wydawała.
Niech tu lepiej szybko do nas wracają.
Tyteczka zakochana spedza z tż kazda wolna chwilke i tak kursuje miedzy swoim miastem a jego a tu gdzie jest teraz nie ma neta no i dlatego nic nie pisze
swoja droga ja ja widziałam ponad miesiac temu ostatnio...czesciej widuje jej tż niz ja

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość

Aa i dolaczam do grona dziewczyn z walentynkowym okresem
Ja prawdopodobnie tez ale to sie okaze u mnie to nic nigdy nie wiadomo
beznadzieja po co komu ten okres...Mogło by byc tak ze np przed planowana ciaza 5 miesiecy wczesniej właczyc taki guzik czy lyknac tabletke zeby tam sie wszystko wyczysciło i wtedy był by okres.a nie tak co miesiac przez 5 dni baby musza cierpiec

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
ok..co sądzcie? oddać ją?
nie ma w sobie nic z AG, wiem

ale zauroczyła mnie w sklepie..... a teraz zwątpiłam ..
Jest bardzo orginalna dlatego ja bym ja zostawiła chocby dla zazdrosnych spojrzen innych kobiet napalonych na tak orginalna torebke ahha
jak ja dzisiaj zobaczyłam laske w tramwaju to miałam do niej podejsc i zapytac skad ma szalik.Był sliczny szarny w czarna panterke i dłuuuugi marzy mi sie taki.

i jeszcze klka słow do VADI.moim skromnnym zdaniem jesli go kochasz to wszystko sie ulozy.Ja niewierze ze tak z dnia na dzine moze milosc wyprowac.Ja mysle ze musisz jeszcze troche powalczyc o jego wzgledy.My dziewczyny potrzebujemy ciaglej adoracji to fakt tylko ze w rutynie dnia szczegolnie jak sie mieszka razem jakos to zainteresowanie soba ucieka...i zwiazek staje sie dojzaliszy...tz" nie łapie nas za pupe" przy kazdym przejsciu obok siebie a my juz nie patrzymy na niego rozanielonym wzrokiem z motylkami w brzuchach.Trzeba to poprostu przetrwac i wierzyc w milosc czesciej mowic ze sie kocha a czasem poprostu zrozumiec ze bycie razem to nie tylko ciagle bycie przy sobie czasem trzeba sie zamknac w pokoju i nie rozmawiac z tż caly dzien bo albo ty albo on macie zły humor trzeba umiec to zrozumiec
tylko ze ja zawsze wszystkim radze ze o zwiazek rzeba walczyc puki starczy sił zeby pozniej nie załowac nie tesknic do granic mozliwosci...oczywiscie nie mowie o sytuacjach w ktorych partner zdradza bije poniza...

Jeszcze do maji chciałam napisac ale juz nie pamietam co pamietam ze zacytowałam jejw ypowiedz nie wiem czemu mi sie w edytorze nie wyswietliło moze przesdziłam z iloscia cytatów maju cofne sie watkami i ci odpowiem
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 05:59   #1022
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ojejciu to Kim K. znalazłam to zdjecie przed chwilką
W sumie nie ma sie co dziwic gwiazdy to tez tylko ludzie.A i powiem wiecej podoba mi sie w niej to ze jest normalna kobieta z boczkami i wałeczkami napleckach.Kobieta ktora nie ma juz 20 lat...

Cytat:

wrzuciłam w album fotki mojej sylwetki i stroju na wieczór z Tżtem (skromny ale i tak nie mam nic lepszego)....fotki niedługo usunę bo nie chcę świecić tyłkiem na wizażu
A ja nie widziałam a bardzo chciałabym zobaczyc

Cytat:
Napisane przez ewelinusia222 Pokaż wiadomość
tak, zamierzamy byc
Witam, rzadko się odzywam ale na bieżąco was czytam dziewczyny chcialabym sie dolączyć do akcji odchudzanie ale w mojej wersji chodzi o umięśnienie brzucha i tyłeczka Piszecie o podobnych do siebie parach- ja chyba jestem tego przykłademz moim chłopakiem wkleje zdjęcie na mój profil, na którym podobnież wyglądamy jak rodzeństwo
Nio podobni jestescie do siebie le wygladacie azem bardzo słodko

Ja znam taka pare ktorzy naprawde wygladaja jak brat i siostra.Dziewcyzna w moim wieku wogole nie umie o siebie zadbac ale to juz trak do granic mozliwosci typu ze ma wasik pod nosem...i brwi tak zarosniete ze az złaczone... Kurcze dlaczego kobiety nie dbaja o sibbie nawet w takich głupotach czy one nie wiedza jaka sile ma lakier do paznokci i peneta.Przeciez dzieki takim szczegola i drobnostka mozna swiat podbic
No a ten jej facet chodził ze mna do klasy i tez wyglada jak 7 nieszczescie kiedys jak jego tata przyszedl do nas do szkoly w zwiazku ze studniowka bo organizował to ten moj kolega podniosł reke (tak jak sie do nauczyciela podnosi)zeby sie o cos swojego wlasnego ojca zapytac...

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
i wygldasz masz moze troszke bledsza buzke
Uwerz w to ze jestes piekna bo jak nie to zaczne bmyslec ze to kokieteria.A ja kokieterii nie trawie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Podczas tresury aparatowo-zdjęciowej na mojego TŻ działa przynęta wspólnych zdjęć. Sam nie da się sfotografować
Ale i tak robi miny jak największy idiota.

Mój TŻ ma ochotę mnie udusić jak go poproszę o wspólne zdjęcie, co widać na załączonym obrazku
twoj tż bardzo przypomina mi mojego nauczyciela wf z lo Bardzo ładna para.
Nie chce cie urazic ale faktyczne razem wygladacie jak para nastolatkow uciekajaca z lekcji zeby sie tylko zobaczyc słodko

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Podobaja wam sie? Bo nie wiem, czy sie skusic...
Cindi bardzo sie podobaja,oj bardzo kocham ostatnio panterke... a maz moze cie nie zabije....jak załozysz na siebie tylko te buciki
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 06:35   #1023
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

Dziękuję wszystkim za życzenia;- ))))
może to dzięki ich mocy wczorajszy dzień był całkiem udany (pod uczelnianym względem;- )
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 07:47   #1024
LilyHoney
Zadomowienie

Dołączam się do życzeń Gosiu

Dzisiaj po raz pierwszy chyba tak wcześnie, mam trochę spraw na głowie dzisiaj i chcę jeszcze zrobić dzisiaj rano bunsy z TW
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:07   #1025
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość

wiem jedno, nie chce zyc jak moja dawna przyjaciolka - ponizal ją przy znajomych nieraz, mowil, ze jak jest w ciazy, to nie z nim, rzucil ją, uciekł od niej, a ona do niego biegla, zawsze, pozniej pił, ona plakała, klocili sie, zdradzal ją, ona ciagle plakala, mowila, ze sie zabije, ze nie umie zyc bez niego, pozniej długo mowila znow, ze musi od niego odejsc, facet traktuje ją nadal jak zło konieczne (teraz oze mniej pije i akurat nie zdradza, wiec juz cacy...), raz czy dwa uderzył, tak juz prawie dziesięć lat, a ona obecnie twierdzi, ze chce byc z nim do konca zycia, bo to jej jedyny, jej ukochany...

takie coś mnie drażni..i to nie tyle zachowanie faceta (bo chama się nie zmieni) tylko takiej dziewczyny. Dla mnie nie ma wytłumaczenia,że ktoś jest zaślepiony miłością- ma się szanować a nie poświecać swoje życie i szczęście dla jakiegoś buraka.
Też znam takie dziewczyny..można im tłumaczyć a one i tak robią swoje:/ wiadomo,że jak się kogoś kocha jest trudno go zostawić...ale są jakieś granice: bicie,picie,brak szacunku to są już poważne powody:/

ja nigdy swojego Tżta wybielać nie bede i nigdy nie powiem o nim,że on to na pewno mnie nie zdradzi.... różnie bywa w życiu, wiem tylko,że jak kidyś mu się odmieni i zrobi się dla mnie niedobry to nawet fakt,że go kocham mnie nie powstrzyma żeby odejść... akurat na tym punkcie jestem bardzo wyczulona.
Związek to ma być symbioza a nie :jedna strona sobie żyje i bierze a druga cierpi i wegetuje.
Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
No to moje nabytki. Kurtka jest w rzeczywistości granatowa.
fajna kurtecza... ja muszę sobie sprawić czarną na wiosnę.
Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
no tak 175 to oj wymarzony wzrost, nie dziwne ze przy swoim 161 wygladam jakos bardziej kaczkowato... i nozki za krotkie
zawsze się marzy o tym czego się nie ma, ja czasami chciałabym być niższa żeby nie patrzeć na niektórych facetów z góry i nie czuć się przesto niekobieco no i żeby nosić wysokie szpilki....
każdy wzrost ma plusy i minusy.

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Dziewczeta nadrobiłam a teraz odpisuje

Mi tam jakos nie robi problemu to ze rodzice sa za sciana Poprostu nie moge sie w pełni wykrzyczec i tylko poduszke na buzie klade

a moja ulubiona czekolada jest strzelajaca milka

Natural sesje ma i dlatego tak zadko wpada.i jeszcze ostatnio jej sie biedulce zahcorowało ale obiecała z dołaczy po sesji

Tyteczka zakochana spedza z tż kazda wolna chwilke i tak kursuje miedzy swoim miastem a jego a tu gdzie jest teraz nie ma neta no i dlatego nic nie pisze
swoja droga ja ja widziałam ponad miesiac temu ostatnio...czesciej widuje jej tż niz ja

mi też kiedyś to problemu nie robiło,że rodzice za ścianą ale z czasem moje wymagania wzrosły... nie chce uprawiać seksu nasłuchując czy ktoś nie idzie, a często Tżta mama potrafi zapukać w trakcie i co mamy powiedzieć? Nie otworzymy ci
i ogólnie mnie to stresuje bo wiem,że wtedy bedzie szybko, po cichu i z ciągłym nasłuchiwaniem:/ a Tż znów się obrazi,że tylko nasłuchuje i leżę jak kłoda... a ja mam już dość takiego seksu... ciągle w jednej pozycji bo inaczej słychać jak trzeszczy łóżko....

zupełnie inaczej jest na wakacjach jak jesteśmy sami...wtedy seks jest super:/
no i własnie dlatego muszę odstawić tabsy bo najzwyczajniej mi się ich nie opłaca brać jak seks mamy 2 razy na miesiąc:/

też lubię najbardziej Milkę bo jest taka słodziutka w smaku

to pozdrowienia dla Natural i Tyteczki...oby szybko do nas zawitały

a mi się dziś śnił egzamin,który już zdałam..śniło mi się,że nie mogę go zdać ale bzdurne te sny...

dziś zaczynam powrót do stanu przez sesji czyli dbanie o siebie...

nie muszę chyba pisać jak się zapuściłam przez tą ciągłą naukę i moją chorobę:
o włosy nie dbałam (zero maseczek itp.), depilacji nie robiłam od hoho, paznokcie z odpadającym lakierem, brak czasu na peeling, krem antycell., cera do odnowy coś mi powyskakiwało ostatnio... :/

a wiec dzisiaj: porządny peeling, balsamik i rękawica na cellulit, maseczka aspirynowa na twarz, maska na włosy,lakier na paznokcie i co tam mi się jeszcze przypomni

ćwiczyć jeszcze nie mogę bo jak się ruszam to czuję mój obolały od środka brzuch...ale myśle,że niedługo bede mogła

p.s tak ogólnie to ja chce tą babeczkę z mojego awatara z tym kremem i posypką

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-05 o 08:12
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:23   #1026
Chii1986
Zakorzenienie

Znalazłam jakiegoś fakea z fotkami Burciagi, wiekszości chyba jeszcze nie było.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg [][[[kkkk.jpg (29,6 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg [p[p[[.jpg (31,1 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ]]]]]jbb.jpg (20,7 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4yyyy.jpg (25,2 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bvbvbvbv.jpg (44,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gggggg.jpg (19,6 KB, 70 załadowań)
Stary 2009-02-05, 08:26   #1027
Chii1986
Zakorzenienie

dla mnie ona i Staci Cole to takie najbardziej typowe AG-mają wszystko to co moim zdaniem jest charakterystyczne dla tego stylu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hhhvvvv.jpg (31,9 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ggggyyy.jpg (32,0 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hjhjh.jpg (35,2 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jkjkjkj.jpg (36,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kkkkk.jpg (28,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hhjhjhj.jpg (21,6 KB, 32 załadowań)
Stary 2009-02-05, 08:27   #1028
Chii1986
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kklkl.jpg (28,7 KB, 93 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lklkklk.jpg (26,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg llkklklk.jpg (23,2 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nmjjj.jpg (36,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nmnnn.jpg (29,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oioio.jpg (23,2 KB, 49 załadowań)
Stary 2009-02-05, 08:27   #1029
LilyHoney
Zadomowienie

Bardzo ładna ona jest
Stary 2009-02-05, 08:28   #1030
Chii1986
Zakorzenienie

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg opopop.jpg (33,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pp[p[p.jpg (21,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg profile-photo-297254.11..jpg (22,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vgggg.jpg (20,7 KB, 43 załadowań)
Stary 2009-02-05, 08:30   #1031
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
dla mnie ona i Staci Cole to takie najbardziej typowe AG-mają wszystko to co moim zdaniem jest charakterystyczne dla tego stylu.
Tak one jak najbardziej oraz Jen, Sandra i ta blondi która się chyba tylko mi i QueenDoll (chyba) podoba.
Stary 2009-02-05, 08:34   #1032
Chii1986
Zakorzenienie

Jaka blondi? Chodzi Ci o koleżankę Sandry i Jenn ..pamiętałam jej imię ale zapomniałam;-)

Burciaga została miss Playboya.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 00jp5hu3.jpg (29,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00candid846550527qm1.jpg (31,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00oye2rp8.jpg (40,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00oye3ua6.jpg (46,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 63353rabbit123710locropzs5.jpg (31,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_ff81a4e335c279c5c8be865112a96da7.jpg (34,2 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-05 o 08:36
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:40   #1033
LilyHoney
Zadomowienie

I jeszcze Sylvie, w TV jeszcze lepiej wygląda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Sylvie_Van_Der_Vaart_m.jpg (50,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z6180781X.jpg (51,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z6180722O.jpg (25,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sylvie-van-der-vaart-pictures-02-500x626.jpg (75,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_00f916ef6465bf031270aacb916cec3a.jpg (12,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_737393f8e37e8e23beffed480e59fc28.jpg (22,9 KB, 23 załadowań)
Stary 2009-02-05, 08:45   #1034
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Jaka blondi? Chodzi Ci o koleżankę Sandry i Jenn ..pamiętałam jej imię ale zapomniałam;-)
Wiem o kogo Ci chodzi ale to nie ona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_55994bf3033732f4b71c8133d8bbb271.jpg (52,3 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_617a628beb3affe931bdbd9d14066375.jpg (47,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_6665a0da72f1cf9e4e39fa8c6642b448.jpg (44,6 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1284608707_l.jpg (23,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 542fb014a5.jpg (41,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_24182aa896404870a50cd0929ffad0cb.jpg (57,4 KB, 48 załadowań)
Stary 2009-02-05, 08:45   #1035
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
a co do koloru ja tez mam dosc tego co mam na głowie ciemnej czkolady która robi sie rudo czerwona po czasie szczegolnie w sztucznym swietle...mam ochote zrobic cos zwłosami przefarbowac sie na blond.Ale boje sie o kondycje moich włoskow...wiem ze musze je podciac i to jest niestety zło konieczne koncowki mi sie strasznie podniszczyły...a taki zimny brazik...ach
No właśnie - też mam chęć na zimny brąz. jak moja fryzjerka polegnie i czerwony nadal będzie przebijał, to zamówię z all. Farbę loreala Majirel nr 5.12 - jasny brąz popielato - opalizujący i zatrudnie moją mamę do farbowania.

Cytat:
Pamiętam taki seksik po cichu, może sporadycznie to było fajne, ale na dłuższą metę to

Cytat:
mi też kiedyś to problemu nie robiło,że rodzice za ścianą ale z czasem moje wymagania wzrosły... nie chce uprawiać seksu nasłuchując czy ktoś nie idzie, a często Tżta mama potrafi zapukać w trakcie i co mamy powiedzieć? Nie otworzymy ci
i ogólnie mnie to stresuje bo wiem,że wtedy bedzie szybko, po cichu i z ciągłym nasłuchiwaniem:/ a Tż znów się obrazi,że tylko nasłuchuje i leżę jak kłoda... a ja mam już dość takiego seksu... ciągle w jednej pozycji bo inaczej słychać jak trzeszczy łóżko....
Masz rację, taki seks to nic miłego. Ściany w blokach jak papier i nawet westchnąć głośniej nie można. Chociaż to zależy od rodziców - moja mama miała pełną świadomość tego, że ze sobą sypiamy, no ale co innego mieć tą świadomość, a co innego zobaczyć
My mamy własne mieszkanie, więc się moge wydzierać w seksie do woli, najwyżej sąsiedzi mnie znienawidzą z zazdrości
Stary 2009-02-05, 08:46   #1036
Chii1986
Zakorzenienie

Jessica Burciaga ma nawet fotke z tym dziadkie od Playboya..ciekawe czy musiała się z nim przespać..pewnie tak..on jest obleśny:/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2cqo1up.jpg (55,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2rcrdqu.jpg (49,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2ro2w79.jpg (37,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2rop6x2.jpg (30,5 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30wbcxi.jpg (25,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33ue7o9.jpg (18,7 KB, 26 załadowań)
Stary 2009-02-05, 08:51   #1037
Chii1986
Zakorzenienie

Sąsiedzi to co innego a ja wiem,że mama Tżta chociaż wie,że seks uprawiamy to nie do końca to akceptuje(jest religijna)... a przecież jeteśmy dorośli,mamy swoje potrzeby, prawie 4 lata razem a ja biorę tabletki wiec nie ma powodów do obaw...i dlatego nie lubię tego u Tżta robić bo nie dość,że muszę być cicho i się ograniczać to jeszcze jego mama obok za ścianą...

Jessica się fajnie ubiera- ta koronkowa sukienka albo bluzka w krateczkę-super.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 122n2g8.jpg (30,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 126e99i.jpg (37,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 149twgi.jpg (29,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 156y7wj.jpg (38,5 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 214xhyq.jpg (50,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3324ccj.jpg (75,9 KB, 29 załadowań)
Stary 2009-02-05, 08:55   #1038
Chii1986
Zakorzenienie

a fotki Burciagi znajduję na zagranicznym męskim forum..jest na jej temat wątek i ma chyba z 60 stron... o jednej lasce;-) i wiadomo .mało treści merytorycznej same ochy i achy na temat jej ciała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aol0ex.jpg (59,2 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fu2lgx.jpg (42,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jess2vs5.jpg (29,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg qsnw41.jpg (36,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zzci0.jpg (34,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zzjp6.jpg (26,1 KB, 41 załadowań)
Stary 2009-02-05, 09:03   #1039
Chii1986
Zakorzenienie

Ma krótkie nogi ale za to jaką pupę...
jako dziecko nie była zbyt ładna,,moim zdaniem ;-)

i zawsze nosi takie fajne sukienki...w stylu AG
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2wbzrqx.jpg (14,7 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 293ayys.jpg (43,0 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421824-43534L.jpg (51,5 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421829-52696L.jpg (31,4 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421838-30966L.jpg (37,8 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421840-31006L.jpg (36,0 KB, 100 załadowań)
Stary 2009-02-05, 09:05   #1040
Chii1986
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0000421845-65508L.jpg (45,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421878-31406L.jpg (29,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421881-09576L.jpg (46,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421890-31556L.jpg (34,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421895-65908L.jpg (35,7 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421899-53536L.jpg (43,6 KB, 37 załadowań)
Stary 2009-02-05, 09:07   #1041
Chii1986
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0000421903-65990L.jpg (36,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421904-44094L.jpg (45,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421906-87902L.jpg (30,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421911-09876L.jpg (31,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421915-66068L.jpg (39,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000421916-87992L.jpg (39,2 KB, 25 załadowań)
Stary 2009-02-05, 09:07   #1042
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Pamiętam taki seksik po cichu, może sporadycznie to było fajne, ale na dłuższą metę to

Masz rację, taki seks to nic miłego. Ściany w blokach jak papier i nawet westchnąć głośniej nie można. Chociaż to zależy od rodziców - moja mama miała pełną świadomość tego, że ze sobą sypiamy, no ale co innego mieć tą świadomość, a co innego zobaczyć
My mamy własne mieszkanie, więc się moge wydzierać w seksie do woli, najwyżej sąsiedzi mnie znienawidzą z zazdrości
my tak prze długi czas bylismy zmuszeni praktykować, ale od pół roku, kiedy mieszkamy razem mamy spokój - sąsiedzi niekoniecznie
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:14   #1043
Chii1986
Zakorzenienie

fajna ta różowa sukienka taka dopasowana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jessica_burciaga_model_showcase_aGTedjL.sized.jpg (42,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica_burciaga_nice_upskirt_at_sema_06_fP1DRcs.sized.jpg (41,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000436370-90836L.jpg (42,0 KB, 178 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000436369-27176L.jpg (26,4 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000436366-18042L.jpg (32,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000436363-81670L.jpg (40,5 KB, 31 załadowań)
Stary 2009-02-05, 09:17   #1044
Chii1986
Zakorzenienie

zazdroszczę wam tych mieszkań Tż zarabia niewiele,ja zacznę pracę dopiero po studiach i to pewnie też na początek za niewielkie pieniądze...
wynajmować nie chcemy bo to ładowanie pieniedzy w nieswoje mieszkanie a na kupno kredytu nie dostaniemy:/
Stary 2009-02-05, 09:26   #1045
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
zazdroszczę wam tych mieszkań Tż zarabia niewiele,ja zacznę pracę dopiero po studiach i to pewnie też na początek za niewielkie pieniądze...
wynajmować nie chcemy bo to ładowanie pieniedzy w nieswoje mieszkanie a na kupno kredytu nie dostaniemy:/
też trochę skifnie że płacimy komuś obcemu za mieszkanie, a moglibyśmy już spłacać kredyt ale kredytu nie dostaniemy teraz na pewno, a że chcieliśmy być non stop razem, staż i wiek odpowiedni to nie było innego wyjścia
Stary 2009-02-05, 09:26   #1046
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie wyobrażam sobie teraz starań o mieszkanie. 6 lat temu wszystko było prostsze - mieszkania trochę tańsze, kredyty łatwiej dostępne, dlatego ten nasz start nie był taki przerażający. I dlatego dopiero teraz decydujemy się na ślub - wolałam mieć gdzie mieszkać, a nie wesele - a później co?każdy spowrotem własnych do rodziców?
Stary 2009-02-05, 09:30   #1047
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wyobrażam sobie teraz starań o mieszkanie. 6 lat temu wszystko było prostsze - mieszkania trochę tańsze, kredyty łatwiej dostępne, dlatego ten nasz start nie był taki przerażający. I dlatego dopiero teraz decydujemy się na ślub - wolałam mieć gdzie mieszkać, a nie wesele - a później co?każdy spowrotem własnych do rodziców?
myślę tak samo...jakbym miała wybierać wesele czy mieszkanie to oczywiście mieszkanie. Poza tym ja ogólnie chce pomieszkać z Tżtem bez ślubu a potem ewentualnie się na niego zdecydować.

Nasi rodzice mieli też prościej..przydział mieszkania jak pracowali w jakimś zakładzie itp.
dzisiaj jak się nie ma bogatych rodziców to jest ciężko:/

jak nie bedzie wyjścia to oczywiście wynajmiemy...

ja sama zresztą mieszkam z rodzicami w wynajomowanym mieszkaniu (własnościowe rodzice mają na wsi i wynajmują za grosze bo na wsi są tanie) i wiem ale sam czynsz pożera pieniędzy:/
Stary 2009-02-05, 09:32   #1048
vadi
*sportaddict*

dzieki za wczoraj
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:34   #1049
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
dzieki za wczoraj
Stary 2009-02-05, 09:36   #1050
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
ale co jest szokujące, to to, że wiele par właśnie tak robi, ślub, wesele, a potem zonk, nie ma mieszkania, nie ma pieniędzy, wprowadzanie się do jednego pokoiku u rodziców, zero samodzielności
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości