|
|
#1021 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Dziewczeta nadrobiłam a teraz odpisuje
widze ze nie tylko ja mam jazde na ten kolor ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zdjecia w pizamce nie widzialam...Cytat:
a moja ulubiona czekolada jest strzelajaca milka Cytat:
![]() co do badan to moze cos w tym jest ![]() a co do koloru ja tez mam dosc tego co mam na głowie ciemnej czkolady która robi sie rudo czerwona po czasie szczegolnie w sztucznym swietle...mam ochote zrobic cos zwłosami przefarbowac sie na blond.Ale boje sie o kondycje moich włoskow...wiem ze musze je podciac i to jest niestety zło konieczne koncowki mi sie strasznie podniszczyły...a taki zimny brazik...ach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() swoja droga ja ja widziałam ponad miesiac temu ostatnio...czesciej widuje jej tż niz ja ![]() Ja prawdopodobnie tez ale to sie okaze u mnie to nic nigdy nie wiadomo beznadzieja po co komu ten okres...Mogło by byc tak ze np przed planowana ciaza 5 miesiecy wczesniej właczyc taki guzik czy lyknac tabletke zeby tam sie wszystko wyczysciło i wtedy był by okres.a nie tak co miesiac przez 5 dni baby musza cierpiec Cytat:
jak ja dzisiaj zobaczyłam laske w tramwaju to miałam do niej podejsc i zapytac skad ma szalik.Był sliczny szarny w czarna panterke i dłuuuugi marzy mi sie taki.![]() i jeszcze klka słow do VADI.moim skromnnym zdaniem jesli go kochasz to wszystko sie ulozy.Ja niewierze ze tak z dnia na dzine moze milosc wyprowac.Ja mysle ze musisz jeszcze troche powalczyc o jego wzgledy.My dziewczyny potrzebujemy ciaglej adoracji to fakt tylko ze w rutynie dnia szczegolnie jak sie mieszka razem jakos to zainteresowanie soba ucieka...i zwiazek staje sie dojzaliszy...tz" nie łapie nas za pupe" przy kazdym przejsciu obok siebie a my juz nie patrzymy na niego rozanielonym wzrokiem z motylkami w brzuchach.Trzeba to poprostu przetrwac i wierzyc w milosc czesciej mowic ze sie kocha a czasem poprostu zrozumiec ze bycie razem to nie tylko ciagle bycie przy sobie czasem trzeba sie zamknac w pokoju i nie rozmawiac z tż caly dzien bo albo ty albo on macie zły humor trzeba umiec to zrozumiec tylko ze ja zawsze wszystkim radze ze o zwiazek rzeba walczyc puki starczy sił zeby pozniej nie załowac nie tesknic do granic mozliwosci...oczywiscie nie mowie o sytuacjach w ktorych partner zdradza bije poniza... Jeszcze do maji chciałam napisac ale juz nie pamietam co pamietam ze zacytowałam jejw ypowiedz nie wiem czemu mi sie w edytorze nie wyswietliło moze przesdziłam z iloscia cytatów |
||||||||
|
|
|
#1022 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
W sumie nie ma sie co dziwic gwiazdy to tez tylko ludzie.A i powiem wiecej podoba mi sie w niej to ze jest normalna kobieta z boczkami i wałeczkami napleckach.Kobieta ktora nie ma juz 20 lat...
Cytat:
Cytat:
![]() Ja znam taka pare ktorzy naprawde wygladaja jak brat i siostra.Dziewcyzna w moim wieku wogole nie umie o siebie zadbac ale to juz trak do granic mozliwosci typu ze ma wasik pod nosem...i brwi tak zarosniete ze az złaczone... No a ten jej facet chodził ze mna do klasy i tez wyglada jak 7 nieszczescie kiedys jak jego tata przyszedl do nas do szkoly w zwiazku ze studniowka bo organizował to ten moj kolega podniosł reke (tak jak sie do nauczyciela podnosi)zeby sie o cos swojego wlasnego ojca zapytac... Cytat:
![]() Uwerz w to ze jestes piekna bo jak nie to zaczne bmyslec ze to kokieteria.A ja kokieterii nie trawie Cytat:
Bardzo ładna para.Nie chce cie urazic ale faktyczne razem wygladacie jak para nastolatkow uciekajaca z lekcji zeby sie tylko zobaczyc ![]() Cindi bardzo sie podobaja,oj bardzo kocham ostatnio panterke... |
||||
|
|
|
#1023 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję wszystkim za życzenia;- ))))
może to dzięki ich mocy wczorajszy dzień był całkiem udany (pod uczelnianym względem;- ) |
|
|
|
#1024 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam się do życzeń Gosiu
![]() Dzisiaj po raz pierwszy chyba tak wcześnie, mam trochę spraw na głowie dzisiaj i chcę jeszcze zrobić dzisiaj rano bunsy z TW
|
|
|
|
#1025 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie coś mnie drażni..i to nie tyle zachowanie faceta (bo chama się nie zmieni) tylko takiej dziewczyny. Dla mnie nie ma wytłumaczenia,że ktoś jest zaślepiony miłością- ma się szanować a nie poświecać swoje życie i szczęście dla jakiegoś buraka. Też znam takie dziewczyny..można im tłumaczyć a one i tak robią swoje:/ wiadomo,że jak się kogoś kocha jest trudno go zostawić...ale są jakieś granice: bicie,picie,brak szacunku to są już poważne powody:/ ja nigdy swojego Tżta wybielać nie bede i nigdy nie powiem o nim,że on to na pewno mnie nie zdradzi.... różnie bywa w życiu, wiem tylko,że jak kidyś mu się odmieni i zrobi się dla mnie niedobry to nawet fakt,że go kocham mnie nie powstrzyma żeby odejść... akurat na tym punkcie jestem bardzo wyczulona. Związek to ma być symbioza a nie :jedna strona sobie żyje i bierze a druga cierpi i wegetuje. fajna kurtecza... ja muszę sobie sprawić czarną na wiosnę. Cytat:
każdy wzrost ma plusy i minusy. Cytat:
mi też kiedyś to problemu nie robiło,że rodzice za ścianą ale z czasem moje wymagania wzrosły... nie chce uprawiać seksu nasłuchując czy ktoś nie idzie, a często Tżta mama potrafi zapukać w trakcie i co mamy powiedzieć? Nie otworzymy ci ![]() i ogólnie mnie to stresuje bo wiem,że wtedy bedzie szybko, po cichu i z ciągłym nasłuchiwaniem:/ a Tż znów się obrazi,że tylko nasłuchuje i leżę jak kłoda... a ja mam już dość takiego seksu... ciągle w jednej pozycji bo inaczej słychać jak trzeszczy łóżko.... zupełnie inaczej jest na wakacjach jak jesteśmy sami...wtedy seks jest super:/ no i własnie dlatego muszę odstawić tabsy bo najzwyczajniej mi się ich nie opłaca brać jak seks mamy 2 razy na miesiąc:/ też lubię najbardziej Milkę bo jest taka słodziutka w smaku to pozdrowienia dla Natural i Tyteczki...oby szybko do nas zawitały ![]() a mi się dziś śnił egzamin,który już zdałam..śniło mi się,że nie mogę go zdać ale bzdurne te sny...dziś zaczynam powrót do stanu przez sesji czyli dbanie o siebie... nie muszę chyba pisać jak się zapuściłam przez tą ciągłą naukę i moją chorobę: o włosy nie dbałam (zero maseczek itp.), depilacji nie robiłam od hoho, paznokcie z odpadającym lakierem, brak czasu na peeling, krem antycell., cera do odnowy coś mi powyskakiwało ostatnio... :/ a wiec dzisiaj: porządny peeling, balsamik i rękawica na cellulit, maseczka aspirynowa na twarz, maska na włosy,lakier na paznokcie i co tam mi się jeszcze przypomni ![]() ćwiczyć jeszcze nie mogę bo jak się ruszam to czuję mój obolały od środka brzuch...ale myśle,że niedługo bede mogła ![]() p.s tak ogólnie to ja chce tą babeczkę z mojego awatara z tym kremem i posypką ![]()
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-05 o 08:12 |
|||
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam jakiegoś fakea z fotkami Burciagi, wiekszości chyba jeszcze nie było.
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie ona i Staci Cole to takie najbardziej typowe AG-mają wszystko to co moim zdaniem jest charakterystyczne dla tego stylu.
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładna ona jest
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
#1031 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka blondi? Chodzi Ci o koleżankę Sandry i Jenn ..pamiętałam jej imię ale zapomniałam;-)
Burciaga została miss Playboya.
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-05 o 08:36 |
|
|
|
#1033 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze Sylvie, w TV jeszcze lepiej wygląda
|
|
|
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
Wiem o kogo Ci chodzi ale to nie ona.
|
|
|
|
#1035 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() My mamy własne mieszkanie, więc się moge wydzierać w seksie do woli, najwyżej sąsiedzi mnie znienawidzą z zazdrości
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Jessica Burciaga ma nawet fotke z tym dziadkie od Playboya..ciekawe czy musiała się z nim przespać..pewnie tak..on jest obleśny:/
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Sąsiedzi to co innego a ja wiem,że mama Tżta chociaż wie,że seks uprawiamy to nie do końca to akceptuje(jest religijna)... a przecież jeteśmy dorośli,mamy swoje potrzeby, prawie 4 lata razem a ja biorę tabletki wiec nie ma powodów do obaw...i dlatego nie lubię tego u Tżta robić bo nie dość,że muszę być cicho i się ograniczać to jeszcze jego mama obok za ścianą...
Jessica się fajnie ubiera- ta koronkowa sukienka albo bluzka w krateczkę-super.
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
a fotki Burciagi znajduję na zagranicznym męskim forum..jest na jej temat wątek i ma chyba z 60 stron... o jednej lasce;-) i wiadomo .mało treści merytorycznej same ochy i achy na temat jej ciała ![]()
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Ma krótkie nogi ale za to jaką pupę...
jako dziecko nie była zbyt ładna,,moim zdaniem ;-) i zawsze nosi takie fajne sukienki...w stylu AG
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
fajna ta różowa sukienka taka dopasowana
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę wam tych mieszkań
Tż zarabia niewiele,ja zacznę pracę dopiero po studiach i to pewnie też na początek za niewielkie pieniądze...wynajmować nie chcemy bo to ładowanie pieniedzy w nieswoje mieszkanie a na kupno kredytu nie dostaniemy:/
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kredytu nie dostaniemy teraz na pewno, a że chcieliśmy być non stop razem, staż i wiek odpowiedni to nie było innego wyjścia |
|
|
|
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie wyobrażam sobie teraz starań o mieszkanie. 6 lat temu wszystko było prostsze - mieszkania trochę tańsze, kredyty łatwiej dostępne, dlatego ten nasz start nie był taki przerażający. I dlatego dopiero teraz decydujemy się na ślub - wolałam mieć gdzie mieszkać, a nie wesele - a później co?każdy spowrotem własnych do rodziców?
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasi rodzice mieli też prościej..przydział mieszkania jak pracowali w jakimś zakładzie itp. dzisiaj jak się nie ma bogatych rodziców to jest ciężko:/ jak nie bedzie wyjścia to oczywiście wynajmiemy... ja sama zresztą mieszkam z rodzicami w wynajomowanym mieszkaniu (własnościowe rodzice mają na wsi i wynajmują za grosze bo na wsi są tanie) i wiem ale sam czynsz pożera pieniędzy:/
|
|
#1048 |
|
*sportaddict*
|
dzieki za wczoraj
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

)
) zmywającej się na czerwono 

koncowki mi sie strasznie podniszczyły...a taki zimny brazik...ach 

ale to sie okaze u mnie to nic nigdy nie wiadomo