Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 23:11   #2281
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

jeszcze raz dziewczyny wielkie dzieki za ozdew w mojej sprawie mam nadzieje ze jutro dostane jakies pozytywne wiesci w najgorszym wypadku bedziemy musieli wrocic wczesniej niz jest zaplanowane (moze to i dobrze)

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:41   #2282
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:45   #2283
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc

moze mi ktoras z Was pomoze.... mam problem i to MEGA problem...wyglada na to ze do Grecji w spozniona podroz poslubna pojedzie tylko moj malz a to dlatego ze nie mam paszportu powiedzcie mi co ja mam zrobic... w Polsce bede pod koniec kwietnia i wtedy zloze wniosek o nowy dowod, ale bede w kraju tylko 11 dni wiec napewno dowodu nie odbiore a musze miec numer dowodu zeby wyrobic paszport, a na paszport czeka sie 30 dni....na stale do kraju wracamy 15 sierpnia a do Grecji jedziemy 09 wrzesnia wiec to nijak nie jest 30 dni a poza tym okres wakacyjny....co ja mam zrobic mozna wyrobic dowod jakos w trybie pilnym/przyspieszonym?? jestem zalamana pomozcie pliiisss

a teraz lece Was nadrobic

kochana, współczuję i mam nadzieję, że trafisz na sensownego urzędnika, bo to tylko od nich zależy. Mój Tż miał w zeszłym roku przeboje z dowodem, dzięki temu nadal nie ma paszportu. Ale nie chcę cię straszyć. Ja bym na twoim miejscu wybrała się w najbliższym czasie do domu i złożyła wniosek. Teraz i w marcu bilety lotnicze są bardzo tanie a będziesz miała spokój i na pewno się wyrobisz. Bo jak trafisz w urzędzie na jakąś zołzę, to nawet jak jej pokażesz rezerwację, to ona ci na złość nie pomoże. Jeśli twoi rodzice mają wtyki w urzędzie u ciebie w mieście (znają kogoś), to ci załatwią, ale jeśli nie, to może to być problematyczne. Na pewno jest też tak, że latem czeka się dłużej na paszporty, bo i zapotrzebowanie jest większe. Moja mama pracuje w urzędzie, załatwiała mi to tak, że słała pocztą znioski, ja podpisywałam, potem mi słała kwitki odboiru i za mnie odbierała. Trzymam kciuki, żeby się udało.
Może niech ktoś się przejdzie do twojego urzędu i dowie się, co można zrobić? Może ktoś sensowny będzie i pomoże...podpowie...

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Dowód to nie wiem, ale paszport można przyspieszyć
Musisz się dokładnie dowiedzieć, ale mój Tż tak wyrabiał paszport na ostatnią chwilę (niecały miesiąc przed wyjazdem) i się dowiadywaliśmy.Pan z biura podróży powiedział, że może dać zaświadczenie, że jest wykupiona wycieczka.Składa sie je wraz z dokumentami o paszport i wtedy się czeka od tygodnia max do dwóch.
Poproś kogoś z rodziny żeby zadzwonił do waszego urzędu czy praktykują takie coś.
moim zdaniem wszystko zależy od dobrej woli urzędników a w to zaczynam powątpiewać.

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
et-ka niestety potrzebny bo jedziemy autokarem przez Serbie

Diana bede musiala poprosic o to mame bo ja mieszkam w UK wiec niemozliwe jest zalatwianie tego osobicie zaraz caly dom postawie na nogi
no i oby się udało

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Miskowa, ja ostatnio kupiłam na Allegro (w aptece, która się tam wystawia) żel micelarny Rosaliac La Roche Posay. Jest bardzo fajny, mam wrażenie, że ładniej po nim wyglądam Na noc używam go bez spłukiwania, usuwając wacikiem. Natomiast rano, pod makijaż, wolę go zmyć wodą. I tak skóra nie jest ściągnięta.

Dobrej nocy życzę.
ja używam cleanance avene i nie chcę zmieniać, ale przypadkiem zauważyłam, że kupując większość w superpharm sporo przepłacam. Teraz z racji chęci oszczędzania pomyślałam, że może jest gdzieś miejsce, gdzie kupię taniej.

dziś mój Tż ma urodziny - jego życzenie odnośnie spędzenia tego dnia to jak zwykle - syfne żarcie (najlepiej pizza), ciacho i dużo alkoholu, więt taki też mam plan dnia na dzisiejsze popołudnie
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:07   #2284
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Kotku, ja nie mam pojęcia jak to załatwić, więc niestety nie pomogę.

L_V...phi...zdjęcie? Zdjęcie to nie to samo Szczególnie, że plan spotkania jest bardzo zachęcający...

Ja wczoraj wróciłam do domu i padłam pod pierzynę, miałam gorączkę... Więc cały wieczór leżałam i czytałam książke Potem TŻ wrócił z próby...i pojechał po lekarstwo dla mnie...do Maca frytki i pikantny kurczakburger mnie wzmocniły i mogłam zasnąć
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:09   #2285
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć
L_V...phi...zdjęcie? Zdjęcie to nie to samo Szczególnie, że plan spotkania jest bardzo zachęcający...
To porsze przyjechać, nie widzę problemu.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:30   #2286
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość

moim zdaniem wszystko zależy od dobrej woli urzędników a w to zaczynam powątpiewać.

dziś mój Tż ma urodziny - jego życzenie odnośnie spędzenia tego dnia to jak zwykle - syfne żarcie (najlepiej pizza), ciacho i dużo alkoholu, więt taki też mam plan dnia na dzisiejsze popołudnie
To u nas w takim razie była miła Pani urzędniczka, bo powiedziała, że można procedurę przyspieszyć

Mój brat też ma dzisiaj urodziny Sto lat im

Cytat:
Cześć

Ja wczoraj wróciłam do domu i padłam pod pierzynę, miałam gorączkę... Więc cały wieczór leżałam i czytałam książke Potem TŻ wrócił z próby...i pojechał po lekarstwo dla mnie...do Maca frytki i pikantny kurczakburger mnie wzmocniły i mogłam zasnąć
Nie ma jak dobre lekarstwo
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:37   #2287
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Termin wiosenny poproszę...zima jakoś mnie nie nastraja do jeżdzenia po Warszawach

Musi mu przejśc!! bo w sobotę wyjeżdza kaskę zarabiac.

No ja myślę że bedzie...razem z moimi 3 bluzkami

Dziewczyny ja tez dzis mam faze na niezdrowe żarcie..dlatego placki. Będe się opychac smarzonymi plackami ziemniaczanymi polanymi tlustym, pikantnym sosem z karczku
Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Czyli w marcu? Dobrze, w marcu jakoś lepiej.
Cytat:
Tak, tak zdecydowanie..i tylko weekendy.
Cytat:
Dobra, to obstawiamy jakiś marcowy weekend. Propozycje?
Cytat:
To musze w pracy ustalic i z TZ...jutro moge podac terminy odpowiadające.

Dobra idę trzec zimniory bo chłop się po garach tlucze
Cytat:
My sobie zrobimy fotę ze spotkania warszawskiego, a Wy ze swojego i się wymienimy

DOBRA, UWAGA NINIEJSZYM ZACZYNAMY ORGANIZACJĘ SPOTKANIA PIERŚCIONKA W WARSZAWIE.

pkt. 1. Ustalenie dogodnego dla wszystkich białogłowych terminu
2. wybór knajpy z dużymi drinkami i nie rujnującej portfela
3. picie zapoznawcze

SPoko Madlen, ja tez nie potrafię.
Cytat:
To porsze przyjechać, nie widzę problemu.
Ja w odpowiedzi tylko powiem krótko, JA SIĘ DOSTOSUJĘ do każdego terminu dlatego proponuję, aby Hania i L-V zdecydowały o terminie, ja sobie zawsze poradzę, rzucę wszystko w cholerę choćby nie wiem co aby Was w końcu zobaczyć, czy może być coś bardziej istotnego mając taką perspektywę Dla mnie nie, dlatego wtrącaĆ się nie będę, poproszę o termin a ja stanę na uszach i będę
_________________________ _________________________ _______________

Z włosami już lepiej, wypłukują się, sa jakby cynamonowe a tylko jedno mycie za nimi i co dziwne zaczynam się w nich sobie podobać Więc zostawiam je, a jak się pojawi odrost zdecyduję w jakim kierunku kolorystycznym idę dalej
Poza tym farba jakiej użyła musiałam być jakaś niezła, bo włosy mi błyszczą jak nigdy dotąd, wyglądają lepiej- zdrowiej niż wcześniej

Miśkowa popsuł mi się wczoraj STEPPER, linka pękła, co mam zrobić, ale jestem wściekła, ja już bez steppetra żyć nie mogę - nałóg, więc zaraz dzwonie do sklepu czy obejmuje go gwarancja, minął rok od zakupu ? A u Ciebie Miśku co wysiadło ????

dzień dobry
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:44   #2288
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Miśkowa popsuł mi się wczoraj STEPPER, linka pękła, co mam zrobić, ale jestem wściekła, ja już bez steppetra żyć nie mogę - nałóg, więc zaraz dzwonie do sklepu czy obejmuje go gwarancja, minął rok od zakupu ? A u Ciebie Miśku co wysiadło ????

dzień dobry
Dorinko, dokładnie to samo - linka pękła. Mój jest w miarę nowy, ale że to był prezent od rodziców, nie mam żadnego paragonu. Zamawiali na allegro, ale nie wiem, czy jest opcja jakakolwiek zwrotu. też jestem załamana, bo się przyzwyczaiłam do tego chodzenia wieczorami. Tż powiedział, że jak skombinuje taką linkę, spróbuje to naprawić, ale niby nie można jej kupić w sklepie. Więc generalnie lipa. Tż mówi, że zajeździłam ten sprzęt. najpierw się wystraszyłam, że jestem za ciężka, ale poczytałam i on ma ograniczenie na 130 kg, więc to nie to. Nie wiem, czemu to pękło.
Stary 2009-02-05, 09:56   #2289
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko, dokładnie to samo - linka pękła. Mój jest w miarę nowy, ale że to był prezent od rodziców, nie mam żadnego paragonu. Zamawiali na allegro, ale nie wiem, czy jest opcja jakakolwiek zwrotu. też jestem załamana, bo się przyzwyczaiłam do tego chodzenia wieczorami. Tż powiedział, że jak skombinuje taką linkę, spróbuje to naprawić, ale niby nie można jej kupić w sklepie. Więc generalnie lipa. Tż mówi, że zajeździłam ten sprzęt. najpierw się wystraszyłam, że jestem za ciężka, ale poczytałam i on ma ograniczenie na 130 kg, więc to nie to. Nie wiem, czemu to pękło.

Ale gówno za przeproszeniem U mnie to samo, widzisz Miśku mój miał rok ale praktycznie to z miesiąc użytkowania bo teraz dopiero zaczęłam działać, wcześniej się tylko kurzył Ale mi ciśnienie to podniosło Zaraz dzwonie do Go Sportu ale jak znam swoje szczęście do gwarancja była na rok ?
Czy naprawdę nie można dokupić tej durnej linki ????

Miśku jak zajeździłaś, niemożliwe tym bardziej że ja to samo, i dziewczyny z wątku stepperowego też miały takie akcje

Jeśli nie to chyba jeszcze dzisiaj zamawiam ten stepper co Ci polecałam , teraz już nie wyobrażam sobie zarzucić tematu...Miśku 3 tygodnie minęły, tyłek mam ładniejszy, w udach 2 cm. mniej, nogi smuklejsze, są naprawdę efekty
Stary 2009-02-05, 10:01   #2290
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Ale gówno za przeproszeniem U mnie to samo, widzisz Miśku mój miał rok ale praktycznie to z miesiąc użytkowania bo teraz dopiero zaczęłam działać, wcześniej się tylko kurzył Ale mi ciśnienie to podniosło Zaraz dzwonie do Go Sportu ale jak znam swoje szczęście do gwarancja była na rok ?

Miśku jak zajeździłaś, niemożliwe tym bardziej że ja to samo, i dziewczyny z wątku stepperowego też miały takie akcje

Jeśli nie to chyba jeszcze dzisiaj zamawiam ten stepper co Ci polecałam , teraz już nie wyobrażam sobie zarzucić tematu...Miśku 3 tygodnie minęły, tyłek mam ładniejszy, w udach 2 cm. mniej, nogi smuklejsze, są naprawdę efekty
ja póki co, czekam, bo tż powiedział, że spróbuję mi taką linkę skombinować. Szkoda mi znów 2 stówy ładować

Daj znać, co co w sklepie na ten temat powiedzą

Edytowane przez miskowa
Czas edycji: 2009-02-05 o 10:06
Stary 2009-02-05, 10:12   #2291
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ja póki co, czekam, bo tż powiedział, że spróbuję mi taką linkę skombinować. Szkoda mi znów 2 stówy ładować
Wiem, szkoda ale mi szkoda 2 cm w udach i ciężkiej 3 tygodniowej pracy, ale jest nadzieja że 2 lata jest gwarancji na sprzęt sportowy w Go Sporcie, próbuję się dodzwonić

Edit
UFFF jest dobrze
Miśku wymienią mi linkę na podstawie paragnou Ponoć to częste wady w stepperach, niezależne od wagi Chodzi o to, że ta linka jest za bardzo naprężona, czyli taka sytuacja może być w kółko ? Nie bardzo rozumiem? W każdym razie dorwę jakiegoś faceta z tego działu i poproszę o wyjaśnienia co i jak ...
MIśku dzwoń do rodziców i ustalaj gdzie kupili co i jak i dzwoń do Sprzedawcy, na pewno Ci prześle linkę jak u mnie.

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-02-05 o 10:25
Stary 2009-02-05, 10:31   #2292
DianaM
Zadomowienie

Cześć
Ale się obżarłam z samego rana, a niech to
Współczuje Wam historii z tym sprzętem sportowym, całe szczęście, że chociaż te linki jednak wymienne. Tak polecacie ten stepper, że się muszę nad nim zastanowić...
Stary 2009-02-05, 10:32   #2293
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
My sobie zrobimy fotę ze spotkania warszawskiego, a Wy ze swojego i się wymienimy

DOBRA, UWAGA NINIEJSZYM ZACZYNAMY ORGANIZACJĘ SPOTKANIA PIERŚCIONKA W WARSZAWIE.

pkt. 1. Ustalenie dogodnego dla wszystkich białogłowych terminu
2. wybór knajpy z dużymi drinkami i nie rujnującej portfela
3. picie zapoznawcze

.
Punkty bardzo mi się podobają.
Z terminem mam problem..7 marca za wczesnie, 14 sa urodziny mojego brata więc odpada, 21...hm 21 bylby ok...tak na powitanie wiosny. Piękny termin

Cytat:

Biedna Butter

Co do Maca...no tak kurczakburger ma bardzo duzo witaminy C

Cytat:
Ja w odpowiedzi tylko powiem krótko, JA SIĘ DOSTOSUJĘ do każdego terminu dlatego proponuję, aby Hania i L-V zdecydowały o terminie, ja sobie zawsze poradzę, rzucę wszystko w cholerę choćby nie wiem co aby Was w końcu zobaczyć, czy może być coś bardziej istotnego mając taką perspektywę Dla mnie nie, dlatego wtrącaĆ się nie będę, poproszę o termin a ja stanę na uszach i będę
no i pięknie...takie podejście to podejście na medal

Cytat:
Z włosami już lepiej, wypłukują się, sa jakby cynamonowe a tylko jedno mycie za nimi i co dziwne zaczynam się w nich sobie podobać Więc zostawiam je, a jak się pojawi odrost zdecyduję w jakim kierunku kolorystycznym idę dalej
Poza tym farba jakiej użyła musiałam być jakaś niezła, bo włosy mi błyszczą jak nigdy dotąd, wyglądają lepiej- zdrowiej niż wcześniej
Super..jeszcze sie okaże ze to twój najlepszy kolor

Cytat:
[/b]

Osz Ty ...ja też chcę steeper w takim razie. Tylko po tych waszych przygodach...co i gdzie kupic zeby po miesiącu nie wysiadło
---------------------------------------------

Torebka jednak wczoraj przyszła
Piękna
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:37   #2294
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Edit
UFFF jest dobrze
Miśku wymienią mi linkę na podstawie paragnou Ponoć to częste wady w stepperach, niezależne od wagi Chodzi o to, że ta linka jest za bardzo naprężona, czyli taka sytuacja może być w kółko ? Nie bardzo rozumiem? W każdym razie dorwę jakiegoś faceta z tego działu i poproszę o wyjaśnienia co i jak ...
MIśku dzwoń do rodziców i ustalaj gdzie kupili co i jak i dzwoń do Sprzedawcy, na pewno Ci prześle linkę jak u mnie.
Twoje uda i pupa są uratowane

Czyli kupie w Go Sporcie.....szkoda ze cała pensja już zniknęła z mojego konta. Muszę męża nakręcić na zakup.
Może tak walentynkowo
Stary 2009-02-05, 10:39   #2295
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, szkoda ale mi szkoda 2 cm w udach i ciężkiej 3 tygodniowej pracy, ale jest nadzieja że 2 lata jest gwarancji na sprzęt sportowy w Go Sporcie, próbuję się dodzwonić

Edit
UFFF jest dobrze
no tak, ale ja paragonu nie mam, rodzice raczej też nie, bo z mamą gadałam, kurde
Stary 2009-02-05, 10:41   #2296
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Z terminem mam problem..7 marca za wczesnie, 14 sa urodziny mojego brata więc odpada, 21...hm 21 bylby ok...tak na powitanie wiosny. Piękny termin
no i pięknie...takie podejście to podejście na medal
Super..jeszcze sie okaże ze to twój najlepszy kolor

Osz Ty ...ja też chcę steeper w takim razie. Tylko po tych waszych przygodach...co i gdzie kupic zeby po miesiącu nie wysiadło
---------------------------------------------

Torebka jednak wczoraj przyszła
Piękna
Hania może być 21 marca, no problem

Hania stepper jest rewelacyjny ale ostrzegam trochę to nudne, tylko dla osób z taką motywacją jak ja Ale jeśli rozważysz na tak, to ja bym brała ten co polecałam Mśkowi i Sanetce , jak chcesz to znajde linka ?

Czyli torebka piękna To super

Hania ja znalazłam teraz za 166 zł. taniocha i fajny...

Miśku ale dowodem zakupu na allegro jest aukcja przecież, masz namiary do sprzedawcy to dzwoń !

Czas edycji: 2009-02-05 o 10:43
Stary 2009-02-05, 10:48   #2297
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Hania stepper jest rewelacyjny ale ostrzegam trochę to nudne, tylko dla osób z taką motywacją jak ja Ale jeśli rozważysz na tak, to ja bym brała ten co polecałam Mśkowi i Sanetce , jak chcesz to znajde linka ?

Czyli torebka piękna To super

Hania ja znalazłam teraz za 166 zł. taniocha i fajny...

Miśku ale dowodem zakupu na allegro jest aukcja przecież, masz namiary do sprzedawcy to dzwoń !
Może być nudne...byle by nie trzeba było z domu wychodzić na jakieś wygibasy. Ja lubię nudne, powtarzalne cwieczenia

No jak możesz daj ten link...bo ja nie mam pojęcia w którym monecie go wklejałaś.

EDIT
A co powiesz o tym
http://www.allegro.pl/item540707136_...dz_steper.html

Ma gwarancję

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-02-05 o 10:53
Stary 2009-02-05, 10:54   #2298
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
!
Mnie 21 marca tez odpowiada, to sobota.

Prosze inne warszawianki o opinie. Przeciez jest nas więcej niż trzy. CO myślicie o 21 marca?
Stary 2009-02-05, 10:59   #2299
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30

O... czyli jest lepiej niż sądziłaś.. i znowu mnie skręca z ciekawości jak wyglądasz

Dzień dobry!
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:04   #2300
novocaine870
Rozeznanie

a wy dalej kusicie tym stepperem....... niestety u mnie rower, stepper , skakanka etc odpadają :/
Stary 2009-02-05, 11:06   #2301
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Może być nudne...byle by nie trzeba było z domu wychodzić na jakieś wygibasy. Ja lubię nudne, powtarzalne cwieczenia

No jak możesz daj ten link...bo ja nie mam pojęcia w którym monecie go wklejałaś.

EDIT
A co powiesz o tym
http://www.allegro.pl/item540707136_...dz_steper.html

Ma gwarancję
Hania to ten właśnie , moim zdaniem jest świetny !!!

Jesli lubisz takie ćwiczenia nudnawe to będzie idealny, a przy okazji można ćwiczyć i oglądać jakiś serial więc nie jest źle

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
O... czyli jest lepiej niż sądziłaś.. i znowu mnie skręca z ciekawości jak wyglądasz

Dzień dobry!
Hej, wczoraj nawet zrobiłam zdjęcia włosów, ztn. mały mi zrobił ale jeszcze nie przerzuciłam na kompa, moze dzisiaj mi się uda to wrzucę Wam
Na zdjęciach kolor jest złoto-miedziany z przebłyskami blondu

Novocaine dlaczego odpada u Ciebie stepper ?

Czas edycji: 2009-02-05 o 11:07
Stary 2009-02-05, 11:10   #2302
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
a wy dalej kusicie tym stepperem....... niestety u mnie rower, stepper , skakanka etc odpadają :/
Dlaczego odpada?
Ja mam rowerek. Czytam o steperze i chcę stepper
Narazie brak funduszy
Rowerek też sobię chwalę
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:11   #2303
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry

Miśku, sto lat dla Twojego TŻta!! Zapowiada wam się bardzo udany wieczór

Gosiu, wszystkiego najlepszego dla Twojego brata

Dorinko, super że się sobie zaczynasz podobać w nowych włosach, a nuż się okaże, że to idealnie Twój kolorek
Mam pytanie do Ciebie: czy ćwiczenia na steperze nie umięśnią mi za bardzo łydki? Bo też chciałabym zrzucić coś z ud, ale broń Boże nie poszerzać mojej i tak juz sporej łydki.

Poemi uważaj na te plecki swoje..

Butter, cudowny wpływ kurczakburgera (zwłaszcza pikantnego ) na samopoczucie jest mi znany nie od dziś

Dziś wracają rodzice TŻ, więc muszę trochę ogarnąć domek. Nie chce mnie się
Stary 2009-02-05, 11:11   #2304
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:

Jesli lubisz takie ćwiczenia nudnawe to będzie idealny, a przy okazji można ćwiczyć i oglądać jakiś serial więc nie jest źle

Hej, wczoraj nawet zrobiłam zdjęcia włosów, ztn. mały mi zrobił ale jeszcze nie przerzuciłam na kompa, moze dzisiaj mi się uda to wrzucę Wam

Fajnie byłoby zobaczyć.

A ja robię sobie ćwiczonka na brzuszek i na mięśnie klatki piersiowej, że niby profilaktycznie na biust (wiecie, dłonie razem, łokcie kąt prosty i naciskanie dłoni na siebie)
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:13   #2305
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Kolana?
Stary 2009-02-05, 11:21   #2306
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Aha..więc trzeba poważnie zastanowić się nad zakupem...czytaj przekonać do niego męża.

Własnie ja mam nawyk oglądania Na Wspólnej...mogłabym ten czas wykożystac na steperek

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Dlaczego odpada?
Ja mam rowerek. Czytam o steperze i chcę stepper
Narazie brak funduszy
Rowerek też sobię chwalę
Rowerek super..ale za duży. w moim malłm domku to dodatkowy mebel z którym nie byłoby co zrobić.
Steper genialny bo pod łóżkiem się zmieści.
Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość

Dziś wracają rodzice TŻ, więc muszę trochę ogarnąć domek. Nie chce mnie się
Czyli koniec wczasów u teściów
Od sprzatania w takim razie się nie wymigasz.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-02-05 o 11:23
Stary 2009-02-05, 11:22   #2307
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Miśku, sto lat dla Twojego TŻta!! Zapowiada wam się bardzo udany wieczór
dzięki w imieniu tż
Stary 2009-02-05, 11:28   #2308
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:

Novocaine dlaczego odpada u Ciebie stepper ?

Widziałam, że nie jest tak źle z tym kolorem!!:P

Odpada bo zaraz robią mi się "mięśniaki" ( wiadomo, że jak korzytsam od czasu do czasu to nic się takiego nie dzieje ale tak regularnie odpada) . Kurcze nie wiem jak to wytłumaczyć....mam z natury umięśnione łydki, takie bardziej sportowe niż typowo kobiece - nie jakoś bardzo i nie wygląda to tragicznie , ale jak jeżdze duzo na rowerze itd to już robią sie takie bardziej umięśnione a to juz mi się nie podoba.
Stary 2009-02-05, 11:36   #2309
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
dzwoniłam do mamy, powiedziała, że to załatwią i chyba nawet mają fakturę
Stary 2009-02-05, 11:46   #2310
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam, że nie jest tak źle z tym kolorem!!:P

Odpada bo zaraz robią mi się "mięśniaki" ( wiadomo, że jak korzytsam od czasu do czasu to nic się takiego nie dzieje ale tak regularnie odpada) . Kurcze nie wiem jak to wytłumaczyć....mam z natury umięśnione łydki, takie bardziej sportowe niż typowo kobiece - nie jakoś bardzo i nie wygląda to tragicznie , ale jak jeżdze duzo na rowerze itd to już robią sie takie bardziej umięśnione a to juz mi się nie podoba.

Widziałaś ? Kiedy ?

Cytat:
dzwoniłam do mamy, powiedziała, że to załatwią i chyba nawet mają fakturę
No widzisz, super!!! wszystko dobrze się skończy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości