|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
Zosiu a masz wiesci o paczuszce?![]() O tak olejek Nuxe jest cudowny i w mojej aptece czesto maja promocja na niego -ja kupilam za 30pare zlotych mala buteleczke,ktora niedlugo sie skonczy Ale wydajny jest ,na buzie sie nadaje i tez mieszam go z kremem ![]() MOja rada-wymieszaj kroplelke z podkladem i na pyszczek -> a jeszcze lepiej tego z drobinkami wymieszac z podkladem i na pyszczek ja sobie mieszam w sloiczku malutkim i mam na dluzej latem kocham taka kombinacje Vibesce sie chyba tez podobalo?
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-05 o 12:06 |
|
|
|
|
#2762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz jestem na miejscu wiec bede wypatrywac listonosza
![]() Cytat:
![]() nu, ale on jest do calego ciala, do buziuchny tez
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia
ja go klade na buzie odkad go mam i jestem zadowolona ale to co Hauschka robi z moimi porami too jest poezja po prostu
|
#2765 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o no to super, bo do tego czasu na pewno wykończę Avene Cleanance, więc na jedną sobie pozwolę ![]() Chyba przedobrzyłam, nie zabrałam ze sobą żelu Avene Cleanance, tylko Effaclar, a on stosowany 2 razy dziennie przesuszył mi skórę Jednak mogę go stosować maksymalnie raz dziennie.
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
a co robi?
![]() Hex: z mazideł korci mnie pare rzeczy Nie moge sie doszukać kosztów przesyłki ![]() Chyba bardziej podoba mi sie strona BU: mniejszy asortyment, przez co latwiej sie zdecydowac na coś (co nie znaczy że łatwo ) i jest bardziej przejrzysta - a moze to kwestia przyzwyczajenia sie
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-05 o 12:13 |
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za rady odnośnie olejku, wypróbuję
![]() Nosku, tylko jedną maseczkę ? Nic więcej ?
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
nie przyzwyczailam sie do zapachu maseczki aromatycznej to do kremu tez sie chyba nie przyzwyczaje. jak mi cos nie podejdzie zapachowo to kaplica
|
#2769 | |
|
|
Muszę się jeszcze zagłębić
Poczekam też na opinie truheart bo mówiła, że lubi Himalayę, może coś ciekawego doradzi ![]() Kusi mnie jeszcze peeling, bo w KWC jest jedna opinia, że 'za mocny' więc może dla mnie byłby ok.Cytat:
![]() a właśnie gajuś używasz już?
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Zmniejsza
wygladza nierownosci,uzywam go od wtorku a juz widze efekty i buzia ma ladniejszy koloryt,ale nie jest jakas taka pomaranczowa tylko taka zdrowsza w odcieniu pewnie dlatego ze ma karoten w skladzie ![]() Pouzywam jeszcze miniaturke (mam 5 ml uzylam jej kilka razy bo smarowalam jeszcze w ciagu dnia ) i zuzylo sie minimalnie wiec widze ze bedzie wydajny jak nie wiem co Jak sie nie popsuje to kupie pelnowymiarowe opakowanie aaa i mozna go mieszac z kremem ,ja ostatnio z moim kochanym toleraine Nosku:uzywalam juz podoba mi sie efekt bo jest delikatny ale widac efekt Tylko ze luszczylam sie po niej straszliwie ..i poki co odstawilam na chwilke kwasy zeby sie ponawilzac pozadnie ale wroce do tej kuracji zaraz jeszcze raz dziekuje za nia
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-05 o 12:20 |
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uzywalam sumennie a efektow brak
|
|
#2773 | ||
|
|
Cytat:
mi znacznie ulżyło ![]() Cytat:
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo chyba mnie zainteresowa ł
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Podobało się
![]() A wiesz że ja tą odlewkę jeszcze gdzieś mam ?? ![]() Podoba mi się jego konsystencja, nie jest tłusty i nie maże się, fajnie się komponuje z podkładem, ja dodaję go MF Lasting Performance - normalnie ten podkład to dla mnie tynk który stosuje jako korektor a dzięki takiej mieszance robi się delikatnaa, lekko kryjąca satynowa powłoczka i nie widać go na buzi. Ja z Himalaya też chciałabym olejek do włosów i maskę błotną i może szampon z odżywką. Dobre są szampony zs odżywką? nigdy takiego nie miałam, one nie obciążają włosów za bardzo ? Gajuś pisałaś ostatnio o solarium ? Ja to popełniłam w poniedziałek, tak mi było źle i cera już mi tak szalała że myslałam że zeświruję, więc poszłam na 5 minut ale po 2 minutach zaczęłam się tam dusić i ogólnie ogarnęła mnie jakaś klaustrofobia, czym prędzej zaczęłam zwijać dupke w troki, już się tam nie prędko nie pojawie on nie!!! A po kremie Garnier Czysta Skóra A mam cerę jak pupka niemowlaka, zniknęły mi wszystkie przebarwienia
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-02-05 o 12:32 |
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście okropne, znowu czyms kusicie
![]() Z tej Himalayi podobają mi się: krem przeciw trądzikowi i wypryskom mydełk neem+kurkuma balsam do ust krem antyseptyczny piling morelowy wyszło 37 zł- hym hym hym, nie jest tak źle, mogłabym się skusić jakby się zgłosił ktoś chetny do zamówienia na Kraków ![]() Ech, miałam się widzieć z Isą w Naturze ale się rozminęłyśmy o pół godzinki ![]() Bo wyjechałam za wcześnie z domku ale jechałam pół drogi za TŻ i sobie machalismy jak wariaci na każdym skrzyżowaniu Ale na dłuższą mete to to strasznie dekoncentruje więc nie zamierzam tego powtarzać zobawy przed zniszczeniem brumbrumka mojego ![]() Za to obkupiłam się torchę: w Tesco pitahayę- podobno smakuje jak kiwi, po obiedzie sprawdzę ; farbkę Excell 10' 7.13- ciemny lodowy blond w Carrefourze i Hypnose w Naturze- jednak to 50 tka jest a 30 w regularnej cenie kosztuje 129 zł ![]() Ale się cieszę Testowałam jeszcze w MArionnaud męskie perfumy i strzeliłam sobie z blotterka kroplą Kenzo MAn prosto w oko ![]() szypry to jednak niezbyt lubiane nuty przez ze mnie- przynajmniej te w Acqua di Gio ![]() Ciekawy może być Kenzo Power i Hypnose Man, muszę wysmarować R. przy najbliższej wizycie w perfumeiri ![]() Miłego dnia, idę na kaszkę a potem do nauki, bleeeee ![]() Aha, Gayenko grejfrucika odbieram jutro ![]() Edit: jeszcze wczoraj wypróbowałam maseczkę Avony peel-off sake i ryż bo mi Hexx powiedziała, ze składowo nieźle wygląda a ja byłam na nią zła bo kupiłam przez pomyłkę zamiast różanej dla cioci. No i muszę powiedzieć, że naprawdę niezła jest- biała i jak się zrywa to się zachowuje jak plasterki na zaskórniki - znaczy wyciąga je jakby tylko ma alkohol wysoko w składzie i trochę piekła- jak skończę effaclarowanie się to będę ją częściej używać, tymczasem zostaje i nie pozbywam się jej już ![]() Aaa, będąc w Naturze kręciłam się w kółko przy AOH ale jednak nie uległam
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-02-05 o 12:40 |
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
A ten
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8906,gesichtsol.html zamierzam go stosowac od czasu do czasu jak mi bedzie cera szalala ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja o solarium myslalam zeby sie wygrzac ,ale pokonalam ten kryzys posmarowalam sie balsamem brazujacym i czuje sie lepiej Rzyrafko dziekuje ci slicznie tylko musicie mi obiecac ze sie ze mna spotkacie,bo mi tak przykro ze teraz nie moge byc na zlocie zwlaszcza ze moglabym poznac inne dziewczyny ,przede wszystkim Zizka kochanego
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-05 o 12:40 |
|
|
|
|
#2778 |
|
|
Fajna ta Himalaya
Szkoda, że tak mało opinii w KWC, bo trochę boję się brać w ciemno. Kusi mnie jeszcze ta maseczka błotna, ale w sumie mam paczulę i lotosa i chyba wieki miną zanim je zużyję A owocowa i peel-off są po 150ml, więc odpadają ![]() Poza tym nie chcę z niczym szaleć, bo krem, żel do twarzy, szampon i balsamy mam ![]() rzyrafko ale fajnie, że masz Hypnose
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nom, bardzo się cieszę z perfum
|
|
#2782 |
|
|
Nie, no na pewno biorę tę z miodli indyjskiej, nad resztą dumam
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Aha. A ta maseczka z miodli może być fajna
![]() Jeszcze myślę nad płynem ściągającym
|
#2784 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź do lekarza, bo tak to przeziębienie będzie isę ciągnęło jak smród po gaciach. Cytat:
Majtasy wielbię z Intimissimi Wisona-hm...tak czeka mnie zakup płaszcza w rozmiarze "namiot 4osobowy", będa mi puchły dłonie i łydki, kręgosłup codziennie będzie dawało sobie znać, im na dworze będzie cieplej tym mnie będzie duszniej...tak nie mogę sie doczekać wiosny Cytat:
Cytat:
bardzo dobrze ![]() Cytat:
ale jak ja mam go o coś poprosić to czasem czekam wieki, bo on nidgy nie ma czasu teraz jeszcze drugi tydzień z rzędu ma codziennie zajęcia(łacznie z sobotami), bo robi specjalizację więc jak wpada do pracy to mówi, że ma za dużo do zrobienia pilnych rzeczy i nie pamięta o moim holiźmie ![]() Edit-Gajenko sprawdziłam tę serię eko roślinną z YR, wchodzi do sklepów 16.02. Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-02-05 o 13:13 |
|||||
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ja nie mam obecnie żadnego płynnego podkładu... tylko w próbkach do testowania i jak dotąd nic nie zachwyciło
|
|
#2786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() KOncze maselko waniliowe Joanny
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, wejdź na zbiory pielęgnacyjne i zobacz zbiór Literki. To jest dopiero minimalizm
Ja chyba nie chcę się aż tak zminimalizować, byłabym nieszczęśliwa
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy tak nie będzie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

z dzisiejszej wycieczki w gory nici, w Gorcach podobno jedno wielkie bagno. wiec bede siedziec w domu i pomagac ojcu w porzadkowaniu rzeczy 
Zosiu a masz wiesci o paczuszce?

a jeszcze lepiej tego z drobinkami wymieszac z podkladem i na pyszczek
ja sobie mieszam w sloiczku malutkim i mam na dluzej 

i kurcze, fajne to to 

Nic więcej ?

; farbkę Excell 10' 7.13- ciemny lodowy blond w Carrefourze i Hypnose w Naturze- jednak to 50 tka jest a 30 w regularnej cenie kosztuje 129 zł ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i musze jednak isc do lekarza.Najgorszy moment jaki mogl byc....los plata figle,mam nadzieje ze szybko stane na nogi bo chodze ogolnie zrezygnowana i nic mi sie nie chce....