Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 ! - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-05, 12:12   #4681
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Super zakupy...mi najbardziej podoba się brązowa bluzka...z jakiego sklepu jest?
A sweterek małego kojarzy mi się z uniwersytetami w stanach

Sklep Bereshka, kosztowała majątek...19 zł
Stary 2009-02-05, 12:13   #4682
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a ja robie risotto

ale pachnie mmmm smazona wieprzowinka, cebulka, czosnek, papryka....mniam
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 12:18   #4683
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
a ja robie risotto

ale pachnie mmmm smazona wieprzowinka, cebulka, czosnek, papryka....mniam

Ja dzisiaj zostawiłam małego w domu - musimy pojechac po kostium na bal przebierańców. Także czeka mnie gotowanie obiadku dwudaniowego. Zupka ogórkowa, a na drugi pierś w sosie grzybowym z kaszą i do tego obowiązkowo BURACZKI. Bez tego bym umarła
Stary 2009-02-05, 12:22   #4684
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Sklep Bereshka, kosztowała majątek...19 zł
W Poznaniu nie widziałam sklepu z ciuchami Bereshka... Bluzka super...idealna na ciążę a pewnie po ciąży też się będzie fajnie układała i cena powala
Stary 2009-02-05, 12:22   #4685
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Ja dzisiaj zostawiłam małego w domu - musimy pojechac po kostium na bal przebierańców. Także czeka mnie gotowanie obiadku dwudaniowego. Zupka ogórkowa, a na drugi pierś w sosie grzybowym z kaszą i do tego obowiązkowo BURACZKI. Bez tego bym umarła
ooo tak buraczki miodzio - najlepsze smazone z zasmazka

moj tez ma bal w przedszkolu - ale tym razem maja bal disneya wszyscy maja byc przebrani za ksiezniczki i ksieciow i biora udzial w konkursie miedzy przedszkolnym na najladniejsze ksiezniczki i ksieciow

maly nie chcial na poczatku w ogole isc bo on to wiesz spiderman, power rangers itp i powiedzial ze za ksiecia sie nie przebierze

ale mama zalatwila od znajomej taki stroj ksiecia ale ala rycerz i bedzie mial miec i tak mu sie spodobalo ze koniec - nawet z korony jest zadowolony
Stary 2009-02-05, 12:28   #4686
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
ooo tak buraczki miodzio - najlepsze smazone z zasmazka

moj tez ma bal w przedszkolu - ale tym razem maja bal disneya wszyscy maja byc przebrani za ksiezniczki i ksieciow i biora udzial w konkursie miedzy przedszkolnym na najladniejsze ksiezniczki i ksieciow

maly nie chcial na poczatku w ogole isc bo on to wiesz spiderman, power rangers itp i powiedzial ze za ksiecia sie nie przebierze

ale mama zalatwila od znajomej taki stroj ksiecia ale ala rycerz i bedzie mial miec i tak mu sie spodobalo ze koniec - nawet z korony jest zadowolony

No my mamy to samo. I wielki płacz małego, że on chciał byc spidermanem. Ewentualnie zgodził sią na chip i dale (nie wiem gdzie ja to znajdę), lub tygryska. I teraz czeka mnie wycieczka po wypożyczalniach. O księciu nie chciał słyszec, ale może na coś się przekona jak już zobaczy tą masę strojów. Gorzej jak zobaczy te wszystkie batmany, supermany i inne - będzie tłumaczenie.
W domu mam super strój Iniemamocni (kupiłam za 10 zł w Lumpku), a to przecież też disney (pixar), ale mimo, że to typ bohatera, to mój Bartek nie chce
Stary 2009-02-05, 12:30   #4687
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

to zrob tak jak ja - pokaz mu stroj rycerza - one sa bardzo podone do ksiecia i powiedz mu ze bedzie mogl miec miecz

moj jak zobaczyl ten stroj to nie chcial go sciagnac

na szczescie mama mi przyniosla i nie widzial innych
Stary 2009-02-05, 12:35   #4688
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Witam prawie południowo

Załączam zdjęcia z wczorajszych zakupów. Miałam to zrobic wczoraj wieczorem, ale padłam jak zabita. Przed oczami miałam tylko łóżko i mięciutką pierzynkę
Bardzo ładne bluzeczki, ta brązowa tez bardzo mi sie podoba ale niestety i w mojej małej mieścinie nie ma tego sklepu.

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 12:36   #4689
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
W Poznaniu nie widziałam sklepu z ciuchami Bereshka... Bluzka super...idealna na ciążę a pewnie po ciąży też się będzie fajnie układała i cena powala

Podobno w marcu Bershka ma byc w Galerii Maltra w Poznaniu

Znalazłam na All, tylko czarna i cena jakaś inna
http://allegro.pl/item545416725_bers...uzka_nowa.html

Edytowane przez UnholyOne
Czas edycji: 2009-02-05 o 12:44
UnholyOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 12:39   #4690
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Tru super te ciuszki...zaszalałaś Mamuśko
Dziękuję, mam nadzieję, że Adaś doceni
Cytat:
Tru gratulacje Synka Adaś to super imię...a zdjecie masz po prostu boskie

Chłopaki wygrywają w rankingu, Zuzia będzie miała wybór hihih
No Zuzia jak narazie może przebierać w kawalerach
Dziękuję, właśnie to ujęcie z kciukiem w buzi z filmu mnie totalnie rozbroiło..
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
A u mnie z samego rana znowu jakies fatum!!!wstałam o 7 bo okazalo sie ze nie ma mojego pieska na podworku - poprostu uciekł z podwórka!!! tata chodził , wołał, gwizdal i nic. W koncu pojechali z mama autem go poszukac - wrocili sami!!
Moj pies to duzy owczarek niemiecki - wabi sie Cezar.......juz rozpaczalismy ze nie wroci.......a tu nagle przed chwila dzwoni moj brat i sie pyta czy pies jest na podworku, no mama mowi ze wlasnie zaginal i ze go szukamy, na co brat mowi ze chyba go znalazlwyobraźcie sobie ze wracal z pracy i napotkal sie na blakajacego psa w innej miejscowosci i tak mysli czy to nie nasz- on sie wyroznia bo nie stoja mu uszy - poprostu jakas chrzasta sie mu nie wyksztalcila i ma takie oklaple hehe, wlasnie po tym go poznal moj brat i zawolal to odrazu przylecial, wpakowal do auta , takiego brudnego i przywiozl!! teraz siedzi zamkniety w kojcu - trudno skoro na wolnosci mu sie nie podoba.....ale sie ciesze ze sie znalazl!!

jeszcze jedna sprawa - dzisiaj jedziemy do tej Agaty meble w sprawie tej reklamacji. dziewczyny trzymajcie kciuki zeby poszlo po naszej mysli!!

odezwe sie pewnie jak wroce poznym popludniem!!
Ale pies miał farta, że akurat się napatoczył bratu przed oczy
Trzymam kciuki za boje z Agatą!
Cytat:
hej kochane

a ja juz dzis uczelnie zaliczylam - ma wszystkie wpisy jeszcze tylko z seminarek ale to jak oddam prace oprawiona

Aniu zaraz zmierze CI te rybaczki
EDIT: juz - tak myslalam, wymiary podane na stronie sie roznia - dlatego sa na mnie za duze, w biodrach maja ok 96-100cm! zalezy jak sie mierzy a w udach 52cm
spodenki sa ze streczem wiec mozna je leciutko rozciagnac jakby sie przytylo
Spory ten rozmiar S
Gratuluje kompletu wpisów

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
Po wczorajszym malutkim zakupie /skarpetki/ wpadłąm chyba w szał zakupowy! Cały czas siedze na Allegro i oglądam!
Licytuje właśnie buciki
Pochwal się jak je ustrzelisz zajrzyj też na inne przedmioty tego sprzedawcy, gdzie ja wczoraj kupowałam, bardzo ładne ciuszki ma
Cytat:
oj Aniu jakbys tylko mieszkala w tym samym miescie to wierz mi, ze oblecialybysmy razem wszystkie hurtownie dzieciece
I ja też, i ja też
Cytat:
Napisane przez agadom1 Pokaż wiadomość
Witajcie,
jak wiecie byłam wczoraj u ginka na wizycie, więc spiesze się aby podzielić się z Wami wieściami. Dzidziolek dobrze sie rozwija, wszystko jak należy, żadnych uwag. Bardzo chciałam juz wiedzieć kto mieszka w moim brzuchu. Ginka usilnie probowała, dzidziolek starsznie sie ruszał i nie bardzo chciał sie ujwanic. Ja jako zniecierpliwiona mamusia powiedziałam, ze nie wytrzymam do następnej wizyty i chce się dzisiaj bardzo dowiedzieć. Tak długiego USG nie miałam nigdy robionego, w końcu udało się podglądnąc. Na 80% będzie synuś, cieszę się ogromnie na tę informację, coreczkę już mam i marzył mi się synus. Szaleje ze szczęścia!!! Ranking 4:1 dla chłopaków.
Z przeczuciem u mnie zawsze jest na odwrót W pierwszej ciązy czułam że będzie chłopiec a była dziewczynka, tym razem wydawało mi się iż jest dziewczynka a USG wskazuje jednak na chłopaka. Jestem mega szczęśliwa.
Czekam na wieści od pozostałych, przyszłych mam.
Gratuluje nowym zafasolkowanym.
Gartulacje kolejny chłop w wątku
Cytat:
a wlasnie mialam zapytac o obcasy....chodzicie w szpilkach?? ja cale zycie chodze a teraz przezucilam sie na plaski i jest mi nie wygodnie i zastanawiam sie nad takimi po prostu mniejszymi grubszymi obcasami 5-7cm
Ja raczej zawsze wolałam płaskie buty albo ewentualnie niski obcas. W szpilkach na bank bym sobie zęby wybiła
Cytat:
Witam prawie południowo

Załączam zdjęcia z wczorajszych zakupów. Miałam to zrobic wczoraj wieczorem, ale padłam jak zabita. Przed oczami miałam tylko łóżko i mięciutką pierzynkę
Ooo, kupiłas sobie bluzeczki w bardzo "moich" kolorach

Chyba tez mi ucięło jakies cytaty, bo uciekły mi gdzies Ani wypowiedzi jeszcze
W każdym razie Aniu - nasze przeczucia mogą, ale nie musza okazać się prawdziwe więc wiesz.. chłopaki tez są fajne!! Patrzę na to zdjęcie mojego synka i tak się zastanawiam jak będzie wyglądał po tej stronie brzuszka czy będzie miał kręcone włosy po tacie, jak wysoki urośnie (a nogi ma przedługie), czyten mały, zadarty nosek mu się utrzyma czy potem się zmieni..?
A ja miałam usg 4D na chwilę właściwie, bo tak się ustwił, że widać plecy i pupę zamiast twarzy lekarzomo ono po nic, to tylko bajer dla rodziców i faktycznie lepiej robić je później, kiedy ma trochę tkanki tłuszkowej i bardziej widać buzię, bo aktualnie to dzidziol jest skórą i kośćmi
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 12:43   #4691
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

truh one maja rozmiar XS

a Twoje zdjatko faktycznie super

a ja chce coreczke jakos mnie dopadlo kurcze nie chce trojki dzieci - toz to masakra - jak sobie pomyslalam np o rodzinnym wyjezdzie i pakowaniu sie z ta trojka dzieci...o nieee
Stary 2009-02-05, 12:49   #4692
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
truh one maja rozmiar XS

a ja chce coreczke jakos mnie dopadlo kurcze nie chce trojki dzieci - toz to masakra - jak sobie pomyslalam np o rodzinnym wyjezdzie i pakowaniu sie z ta trojka dzieci...o nieee
Tru faktycznie masz boskie zdjęcie w avatarku wczoraj nawet pokazałam TŻ-towi to zrobił zdziwiona minkę bo nigdy takiej fotki nie widział

Svinecko musisz sie oswoić z myślą, że to jednak będzie chłopak. Tak było Ci pisane Najważniejsze aby było zdrowe, płeć jest na drugim planie (przynajmniej dla mnie).

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2009-02-05, 12:49   #4693
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
truh one maja rozmiar XS

Nie jest tak źle z trójką, trzeba tylko miec wszystko dobrze poukładane, żeby nie było chaosu.
A nie wiem czy mi uwierzycie, ale ja to bym chciała, jak to mój małż mówi drużynę piłkarską. Trójka to dla mnie minimum a jak się trafi więcej będę przeszczęśliwa

Edytowane przez UnholyOne
Czas edycji: 2009-02-05 o 12:51
UnholyOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 12:51   #4694
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest tak źle z trójką, trzeba tylko miec wszystko dobrze poukładane, żeby nie było haosu.
A nie wiem czy mi uwierzycie, ale ja to bym chciała, jak to mój małż mówi drużynę piłkarską. Trójka to dla mnie minimum a jak się trafi więcej będę przeszczęśliwa
A ja bym chciała max. 3 dzieci

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2009-02-05, 12:59   #4695
megi b
Wtajemniczenie

Hejka
Dzięki za wczorajszą popijawę Tż z niecierpliwością czeka na nowe kopniaki

Ania0104 skarpetki mnie rozbroiły taaakie słodkie

Cytat:
Napisane przez annamaria80 Pokaż wiadomość
megi b - jestem na 11 stronie dopiero a bardzo szybko piszecie, więc nie wiem czy dam radę .
Jak nie doczytasz to nic się nie stanie

Cytat:
Napisane przez agadom1 Pokaż wiadomość
Na 80% będzie synuś, cieszę się ogromnie na tę informację, coreczkę już mam i marzył mi się synus.
Gratuluję syneczka

Mnie wczoraj mama i ciocia wróżyły za pomocą włosa i obrączki i wyszło, że będzie chłopczyk

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 13:07   #4696
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Hejka
Dzięki za wczorajszą popijawę Tż z niecierpliwością czeka na nowe kopniaki
Megi czy Twoj TŻ naprawdę czuje kopniaki? Muszą być bardzo mocne
Mnie tez pokopuje ale leciutko, wczoraj cos sie zbutnował i nie chciał kopać...a mamusia oczywiście sie martwi czy wszystko ok.
Dzisiaj tez tak wyczekuje kopnięc ale coś nie czuję Leń mi rosnie chyba

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2009-02-05, 13:09   #4697
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno w marcu Bershka ma byc w Galerii Maltra w Poznaniu

Znalazłam na All, tylko czarna i cena jakaś inna
http://allegro.pl/item545416725_bers...uzka_nowa.html
ooo super...do galerii Malta będę miała żabi skok

A na all rozmiar M i już widzę że w biuście się nie zmieszczę Co do ceny to tak czasami jest ze trzeba uważac bo mają drożej...

Cytat:
Oj Svinecka przeciez chłopaki są takie fajne...przynajmniej bracia będą się razem bawić, bo ja z bratem to tylko się biliśmy A córki bedziesz miała jeszcze dwie...tylko synowie muszą dorosnąć i je przyprowadzić

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
A ja bym chciała max. 3 dzieci
Ja to się piszę na dwójkę...chociaż czasami Tż mówi że nie wie czy wytrzymałby drugi raz moje humory z początku ciąży hehe
Stary 2009-02-05, 13:09   #4698
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Tru faktycznie masz boskie zdjęcie w avatarku wczoraj nawet pokazałam TŻ-towi to zrobił zdziwiona minkę bo nigdy takiej fotki nie widział

Svinecko musisz sie oswoić z myślą, że to jednak będzie chłopak. Tak było Ci pisane Najważniejsze aby było zdrowe, płeć jest na drugim planie (przynajmniej dla mnie).
no wlasnie sie oswajam.....wiesz dla mnie tez zdrowie jest najwazniejsze i modle sie codziennie aby moj synek byl zdrowy no i oczywiscie kocham go najmocniej jak umiem
ale zal mi jest ze nie mam coreczki
wiadomo ze synka bede kochac tak samo
ale tak chcialam corcie...
Cytat:
Nie jest tak źle z trójką, trzeba tylko miec wszystko dobrze poukładane, żeby nie było chaosu.
looo matko to podziwiam
ja nie wiem czy z dwojka sobie poradze - poza tym ja len jestem

no i przede wszystkim ja lubie jednak pojsc czasem na imprezke, raz w roku wyjechac z TZ na 2-3 dni tylko we dwoje, pojsc do kina.....
a im wiecej dzieci tym trudniej miec przyjemnosci
Stary 2009-02-05, 13:12   #4699
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

tak tylko ja tak bardzo chcialam miec mala ksiezniczke

to pragnienie jest tak wielkie, ze chyba mimo wszystko kiedys zdecyduje sie jeszcze na trzecie dziecko

moze za 10 lat jak juz chlopaki w miare odchowane beda i nie bede miec cos robic
Stary 2009-02-05, 13:13   #4700
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:

to pragnienie jest tak wielkie, ze chyba mimo wszystko kiedys zdecyduje sie jeszcze na trzecie dziecko

moze za 10 lat jak juz chlopaki w miare odchowane beda i nie bede miec cos robic

O to też dobry pomysł...przynajmniej bracia będą się opiekować siostrą
Stary 2009-02-05, 13:15   #4701
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
O to też dobry pomysł...przynajmniej bracia będą się opiekować siostrą
noo
a znajac mnie to mi sie zachce i to szybciej

zawsze chcialam miec jedno dziecko - a jak maly podrosl i juz nie wymaga takiej opieki to znow mi sie zachcialo miec takiego malutkiego slodkiego dzidziusia
Stary 2009-02-05, 13:23   #4702
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
truh one maja rozmiar XS

XS

Cytat:
Mały zapozował żeby się rodzicom przypodobać
Cytat:
Ja tez zawsze marzyłam o dużej rodzinie, bo sama jestem jedynaczką i rodzeństwa od zawsze mi brakowało. Jednak z ostatecznymi deklaracjami się wstrzymam aż Adaś wyjdzie do nas na świat i zobacze jak to jest zajmowac się jednym na początek
Cytat:

Będziesz ją miała, zobaczysz
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 13:26   #4703
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
noo
a znajac mnie to mi sie zachce i to szybciej

zawsze chcialam miec jedno dziecko - a jak maly podrosl i juz nie wymaga takiej opieki to znow mi sie zachcialo miec takiego malutkiego slodkiego dzidziusia

Ciekawe ilu dzieciaczków się dorobisz z takim fajnym podejściem...
Stary 2009-02-05, 13:30   #4704
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Ciekawe ilu dzieciaczków się dorobisz z takim fajnym podejściem...
nic na to nie poradze, ze mam slabosc do niemowlat

no ale jest jeszcze rozsadek a ten napewno nie pozwoli mi za bardzo zaszalec
Stary 2009-02-05, 13:38   #4705
megi b
Wtajemniczenie

Cytat:
Megi czy Twoj TŻ naprawdę czuje kopniaki? Muszą być bardzo mocne
Mnie tez pokopuje ale leciutko, wczoraj cos sie zbutnował i nie chciał kopać...a mamusia oczywiście sie martwi czy wszystko ok.
Dzisiaj tez tak wyczekuje kopnięc ale coś nie czuję Leń mi rosnie chyba
W tym tygodniu te kopniaki były naprawdę spore czasami maluszek mi w żebro tak przywalił, że gwiazdki widziałam. Ma jeszcze sporo miejsca to szaleje Tez się na początku martwiłam jak były kilka dni ciszy, ale na początku to normalne. A wczoraj jak leżałam wyprostowana to dzidziolek się tak ustawił, że miałam brzuch krzywy na dole taka kulka była, tam gdzie mam mniej tłuszczyku Się zaczyna dopiero

truheart
śliczny ten Twój avatarek

Svinecka
jeszcze nic straconego następna będzie mała księżniczka a póki co będzie kolejny książę

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 13:40   #4706
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

wlasnie ogladam chirurgow
kobieta w wypadku dostala obleglych obrazen i ja operowali teraz, a ona jest w ciazy - nie mogli opanowac krwawienia i w koncu zdecydowali, ze wyciagaja dziecko - matka zmarla a malenstwo reanimuja - masakra, poplakalam sie

teraz jest reklama, zaraz bedzie wiadomo czy uratuja chociaz to malenstwo
boze jakie to straszne, najgorsze, ze takie rzeczy naprawde sie dzieja
Stary 2009-02-05, 13:46   #4707
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
W tym tygodniu te kopniaki były naprawdę spore czasami maluszek mi w żebro tak przywalił, że gwiazdki widziałam. Ma jeszcze sporo miejsca to szaleje Tez się na początku martwiłam jak były kilka dni ciszy, ale na początku to normalne. A wczoraj jak leżałam wyprostowana to dzidziolek się tak ustawił, że miałam brzuch krzywy na dole taka kulka była, tam gdzie mam mniej tłuszczyku Się zaczyna dopiero
To mowisz kochana, że u Ciebie też czasami była cisza? Ale jak juz poczułaś te kopniaki? Troszkę mnie uspokoiłaś bo ja sie martwię

Mnie tak mocno nie kopie, czuje takie lekkie bulgotanie, łaskotanie.

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2009-02-05, 13:47   #4708
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie ogladam chirurgow
kobieta w wypadku dostala obleglych obrazen i ja operowali teraz, a ona jest w ciazy - nie mogli opanowac krwawienia i w koncu zdecydowali, ze wyciagaja dziecko - matka zmarla a malenstwo reanimuja - masakra, poplakalam sie

teraz jest reklama, zaraz bedzie wiadomo czy uratuja chociaz to malenstwo
boze jakie to straszne, najgorsze, ze takie rzeczy naprawde sie dzieja
Też oglądałam...ale w trakcie reklam przełączyłam na Mamo to ja...i teraz nie wiem co się dalej stało z dzieckiem
Stary 2009-02-05, 13:50   #4709
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

przezylo - takie malutkie slodziutkie
tylko, ze bez matki...
Stary 2009-02-05, 13:56   #4710
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
przezylo - takie malutkie slodziutkie
tylko, ze bez matki...
przykre ale niestety i takie rzeczy sie zdarzają...oby jak najrzadziej...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości