|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
Pierwszy taniec - rewelacja
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja siostra na swoj slub w maju robi cos BARDZO podobengo
|
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też w piątek ![]() my z naszą to się nielubimy, więc padł pomysł żeby kilo mrożonych frytek i dwa litry oleju za to poloniście -który właściwie jak wychowawca dla nas jest, wykupujemy karnet na 30 tarczynów porzeczkowych w sklepiku bo to jego ulubiony soczek i nie ma lekcji bez tarczynu ![]() ale to i tak dopiero na zakonczenie roku szkolnego teraz nic nie dajemy...mi do studniówki to brakuje jeszcze tylko podwiązki i wkładek żelowych do butów. ale to jeszcze jutro się zaopatrze. no i jutro na solarium też jeszcze skocze juz nie moge się doczekac!!!//chociaz dzisiaj przeżyłam małą chwile grozy kiedy to mój były niedoszły próbował mi wkręcic,że bedzie u nas na studniówce. no przeciez jak bym go tam zobaczyla z jakims babolem to padłabym chyba
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Zadomowienie
|
Moja miała pierwszy taniec do franka Sinatry w sumie w porównaniu do tego z yt to jej był poważny. Ale mieli jakieś skomplikowane figury taneczne :P
Idę się pouczyć matematyki. Czas najwyższy!
|
|
#2015 |
|
Zadomowienie
|
gaia a ile miałaś procent z próbnej matmy jesli mozna wiedziec
?
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Cherry90, współczuję "teściowej". Jakaś głupia chyba.
A co do mojego TŻta, powiedziałyśmy "hop". Owszem, był kochany, ale do momentu, kiedy się dowiedział, że kolega z klasy zdrabnia moje imię i ogólnie jest bardzo miły (leci na moją kolżankę, więc nie ma nawet mowy o zagrozeniu, zresztą... ja mam TŻta..)... A teraz jest wielki foch, obraza jaśnie Pana i I jeszcze w dodatku wszystkie się uczycie, a ja nie, co wpędza mnie w malutkie poczucie winy... Ehh. Chyba czas spać. Do jutra. |
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma gorszy dzień pewnie a odrobina zazdrości nie zaszkodzi. Przejrzyj na plotkowym wątek o najgorszych numerach facetów, to docenisz swojego ![]() Nauczyłam się chyba. ale zlasował mi się mózg totalnie. niepotrzebnie tak na ostatnią godzinę odłożyłam najgorsze. jeszcze tylko angol (tylko
|
|
|
#2018 |
|
Rozeznanie
|
Haha srodek ferii a ja muszę iść do szkoły.
Czeka mnie dzisiaj weryfikacja deklaracji i arkusz z matmy oł jeaaa. Pięknie. I dzień dobry wszystkim
|
#2019 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula007 a potrzebna Ci ta ustna R? Gdzie wymagają?
Mucha My wychowawcom daliśmy takie średnie wiklinowe kosze z czerwonym różami, drugim wychowawcom mniejsze wiązanki i komuś tam jeszcze po róży. Wszyscy Nam po 100dn mówili, że te kosze były najładniejsze do tej pory z tego co dostawali wychowawcy. Dzień dobry
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Żanetko potrzebna mi właśnie do tej Łodzi. Tzn. obyło by się z podstawową, ale rozszerzoną punktują x 2. I właśnie tam biorą pod uwagę tylko ustne: ang i polski + rozmowę.
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żanetka007 - u nas też były jakieś kosze, z tego, co z daleka widziałam, to całkiem eleganckie. To chyba ogólnie dobry pomysł jest. ![]() Idę się uczyć. A raczej robić prezentację. Muszę się w końcu wziąć. Muszę, bo marnuję czas. Więc mam jeszcze 20 min na śniadanie i prysznic i potem siadam do roboty. Więc do zobaczenia, jak skończę.
|
|
|
|
|
#2022 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
Cytat:
eh... z tymi rodzicami to jest też problem. mama TŻ-ta jest ok, ale z kolei mam wrażenie, że mój tata za nim nie przepada - nawet nie ze względu na jego charakter czy coś, ale po prostu dlatego że jest chłopakiem który 'zabiera' mu córeczkę :/ ale invissible, u mnie też jeśli są spięcia, to w kwestii znajomych, przede wszystkim kolegów... aczkolwiek naprawdę, jak czytam o niektórych, to doceniam swoje szczęście... wy się skupiacie na studniówce a ja myślę teraz ciągle o swojej 18-stce
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym tak bardzo chciała przeżyć jeszcze raz swoją imprezę osiemnastkową. Sto razy lepiej niż na studniówce, bo bez żadnych kamer i z najbliższymi mi ludźmi.
|
|
#2024 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zaraz idę do powtórek Cytat:
![]() w ogóle osiemnastki to fajne imprezy i chyba każdą, na której byłam wspominam miło Dobra. Naprawdę zaraz pójdę się uczyć
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
ja piernicze juz mi sie odechcialo tej studniowki ;/ co za dzien... kabaret dzis ulozony proby itp spontan bedzie calkowity xd
i dzis zaczeli sie walca uczyc na jutrzejsza studniowke ;| haha nie wiem jak im to wyjdzie poza tym 10 osob z mojej z*banej klasy nie chce dac 2.50 na prezent dla wychowacwy... no roztraskac im lby tylko ;/ pozatym wypryszczylo mnie i hormony mi buzuja ^^ ciagle chodze wscielka
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Iza ślicznie wyglądałaś!
![]() o rany jak ja marnuję czas w te ferie.. wczoraj przyszedł do mnie kumpel z wódką 0,7 i mieliśmy to na dwóch a ja nigdy tyle nie pije.. pół dnia dziś przespałam.. dokładnie do 12:40 chyba ale przynajmniej już się wyleczyłam z %.. tzn nic mi nie było ale nie i już zostało tylko parę dni i do szkoły... ![]() też tak mam, że jestem wściekła, na wszystkich wkoło sie wyładowuje i kłóce.. a potem żałuję.
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-02-05 o 13:13 |
|
|
|
#2028 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Przed okresem też chodziłam nabuzowana i w kółko jadłam... Ale teraz już końcówka i wszystko mi przeszło. Anuu ja też się zmagam z pryszczami , ale trzeba Nam cierpliwości!
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja napisałam coś w rodzaju wstępu do prezentacji. Jak TŻ przyjdzie i się pogodzimy, to mu pokażę, niech mi powie, czy to ma tak wyglądać, bo nie wiem... ![]() Idę teraz poprasować, powiesić prańsko, zrobić obiad i wyjść z psem. Na samą myśl jestem zmęczona.
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
no
tylko, że na drugi dzień spanie do południa co już nie jest takie fajne, bo marnowanie czasu.. w sumie to w te ferie dość często wychodziłam i się spotykałam ze znajomymi bo w tyg jak chodzę do szkoły to nie mam sił i czasu(bo wszędzie musze dojeżdżać..) no a w weekendy też mi się jakoś zawsze nie pali ;pno i wszystkich poumawiałam na ferie żeby nie było że cały czas odmawiam ;p ale teraz trzeba się powoli wyciszyć i oswoić się z myślą, że w pon już do szkoły ![]()
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, ja się wogóle nie uczę
![]() Kończą mi się ferie, a nie zrobiłam absolutnie nic
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh. Byle do matury, a potem nie ruszę palcem przez całe wakacje. |
|
|
|
|
#2034 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny
Cytat:
![]() Hmm, u nas chyba nie ma żadnych prezentów, ale możliwe, że jestem nie w temacie ![]() Usz, zamieszanie straszne. Dzisiaj widziałam próbę poloneza (ja nie teńczę ![]() Aaaa, już się nie mogę doczekać ![]() Cytat:
![]() A zakupy już zrobione. Wszystko co miałam na liście to kupiłam. Tyle, że nie mam na w razie czego rajstop (jakby mi pończochy poszły), bo nie mogłam dostać bardzo jasnego beżu, w moim rozmiarze, bez wzmocnień na palcach
|
|
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
co za okropny dzień
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2037 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2038 |
|
Wtajemniczenie
|
Gaia mów szybko!
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem wściekła :[
Nie było mnie w zeszłym tygodniu na bioli bo byłam chora. Kumpela mi przekazała zadania i mówi, że bedzie test z cytologi. No to ja wczoraj siedze, kuje, 4h nad tym siedziałam i w koncu poszłam spać. Przychodze do szkoły a ona do mnie że to jednak z tkanek :sciana: Świetnie! Coś tam napisałam ale już wiem, że nawet glupia tabelke mam źle bo w tej 1 komórce nie zrobiłam tego ukosnika i nie podzieliłam jej na 2 czesci
|
|
|
|
#2040 | ||||
|
Rozeznanie
|
Nie wiem
Po prostu on a sobie wymarzyła, że jej syneczek będzie miał "zgrabną brunetkę" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czasami jest do mnie miła, a potem ,jak mi Tż mówi, mnie obgaduje![]() Cytat:
Chyba nie tylko teściowej powinnaś mi współczuć. Ogólnie to proszę Was o radę... Ostatnio z Tżtem nie układa mi się, mówiąc bardziej obrazowo: jest tragicznie Nie wiem co powinnam robić... ale opowiem od początku... jesteśmy ze sobą 2,5 roku i on od tego czasu nie potrafi zaakceptować mojej wagi i tego jak wyglądam. Był moment, że schudłam, ale wcale lepiej nie było.. Często się kłócimy, dziś mi powiedział, że powinniśmy się rozstać, bo stracił cierpliowść i ja nigdy nie schudnę... co chwilę mu coś nie pasuję, a następnego dnia dzowni i jest niby wszystko ok.. Tak strasznie mnie rani i dołuję Nie wiem, co powinnam z nim zrobić? Rozmowy nic nie dają, mówiłam mu, że mi smutno itd, ale on nie reaguje..
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

haha

za to poloniście -który właściwie jak wychowawca dla nas jest, wykupujemy karnet na 30 tarczynów porzeczkowych w sklepiku
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
ma gorszy dzień pewnie
ale zlasował mi się mózg totalnie. niepotrzebnie tak na ostatnią godzinę odłożyłam najgorsze. jeszcze tylko angol (tylko 

a ja nigdy tyle nie pije.. pół dnia dziś przespałam.. dokładnie do 12:40 chyba
ale przynajmniej już się wyleczyłam z %.. tzn nic mi nie było ale nie i już