|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
Cytat:
Ja takie lekkie ruchy jak Ty teraz miałam w zeszłym tygodniu więc i u Ciebie myślę, że tak z tydzień i będzie codzienne boksowanie
|
|
#4712 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
u mnie od pierwszego kopniaka tez cisza
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kurcze zla jestem
![]() przyszly mi spodnie ciazowe - rybaczki, ktore zamowilam z allegro uzywane sa przesliczne!! ale za duze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znowuAniu?
|
|
#4715 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Mamusie i ich brzuszki!
U nas dziś spadło ok 15cm śniegu i... pozamykali szkoły itp, śmiać mi się chce, ale to po prostu Anglia .Fajnie Wam, że macie większe możliwości robienia badań i usg. Tutaj jeśli nic niepokojącego się nie dzieje to z tym nie szaleją. U mnie wszystko jest bardzo dobrze, ale to pierwsza dzidzia i pewniej bym się czuła mogąc częściej ją podejrzeć. Do Polski raczej nie mam szans polecieć, więc muszę się zadowolić tym co mam. Jeszcze nie czuję ruchów maleństwa i nie mogę się doczekać. To już 18tydz3d więc może już niedługo. Ania0104 dziękuję za dodanie mnie na listę . Wg usg termin mam na 6 lipca.Życzę miłego dnia! |
|
|
|
#4716 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Muszę pisać na raty, macie niezłe tempo
![]() Cytat:
.No kochana, rośniesz ![]() Cytat:
. Trzymam kciuki za załatwienie sprawy po Waszej myśli ![]() Cytat:
, mnie ta nasza pogoda dobija, wrrr...Cytat:
.Cytat:
Cytat:
). Dzięki za tytuły Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4717 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Zapewne w czasie kupowania wózków wszystkie powymieniamy się spostrzeżeniami i radami na temat wózków ![]() idę jeśc obiadek
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
I co dziewczynki trzymalyscie kciuki???????
bo ja tyle nerów przeszlam.....otóż byli u nas ostatnio ci goscie co nam wtedy ten komplet przywiezli i chceli zebysmy im podpisali jeszcze jeden protokol niby zeby byli kryci przed firma dostawcza......i chyba to nas uratuje poniewaz babka w reklamacji stwierdzila ze widocznie maja cos do ukrycia skoro teraz istnieja 2 protokoly dostawy wypisane na te sama date i tym samym nr zlecenie- sami sie wkopali!! powiedziala tez ze dzieki temu beda mogli obarczyc kosztami wlasnie firme dostawcza, zatem mamy czekac do wtorku - zawita do nas serwisant(rzeczoznawca) ocenic szkode i potem mamy czekac na decyzje okazalo sie tez ze ten komplet co sprowadzili z Łodzi juz jest na magazynie i nas czeka - powiedziala nam to sprzedawczyni na salonie i byla mocno zdziwiona ze my wlasnie znowu w sprawie reklamacji bo ja nie uznali.....jaka miala mine ![]() takze dalej trzymcie kciuki!!!! dziekuje za cieple słowka!!
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja własnie wróciłam z zakupów i zaraz zabieram się do robienia babeczek Jakoś nie mam natchnienia więc kupiłam gotowe...dodać kilka rzeczy, wymieszać i do piekarnika Dziś wizyta dwóch przyjaciółek więc będzie dużo plotkowania i oglądania brzusia
|
|
#4720 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Trzymałam trzymałam ![]() Wariactwa można dostac z takimi sprawami. Ja jestem osobą, której zawsze przytrafiają się dziwne sytuacje. Czy tak jak u Ciebie z meblami trzeba coś wymieniac, bo nie to przyjechało, czy np. przy założeniu głupich moskitier na oknach spotykałam się z monterami 3 razy, bo za każdym razem źle pomierzyli okna. Ojoj opisywac można w nieskończonośc. Widzę, że trzymanie kciuków prze Wizażanki pomaga, więc trzymam dalej .
|
|
#4721 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Muszę zajrzeć w takim razie
, cudna jest Cytat:
Ja też całe życie na płaskim .Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: No i wyszedł mi post pod postem, przepraszam
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2009-02-05 o 15:51 Powód: Dopisek |
||
|
|
|
#4723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4724 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
No zobaczymy czy kolejny chłopaczek u mnie siedzi 16.02 się dowiemy jak pokaże co tam ma
|
|
#4725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() megi, a jakie Ty masz przeczucie? Ale nie z wróżb, z intuicji
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na która godzine wizyta? przełożyłam mój wypad, bo się zorientowałam, że lodówka i wszystkie zapasy się pokończyły, a przecież już sama mogę na zakupy Ale to brzmi, ale mówię wam ja to jak urwana z łańcucha Obskoczyłam co się dało.Lodówka, zamrazarka i szafki pełne, owoce, jogurty, aż sąsiada musiałam poprosić żeby cały towar zaniósl mi wprost do domku. Ogarnełam się dopiero ze wszystkimi myślę nad ciekawa zupką na jutro. Nie rosół, pomidorowa, tylko jakaś nietuzinkowa, macie jakas propozycje? oprócz zupki z pora-bo nie cierpię śmierdziocha
|
|
|
|
|
#4727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to takie malutkie klopsiki i makaron jest i jakieś warzywka PYCHA
|
|
#4728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja od początku mam przeczucie na chłopczyka ale wszyscy mówią, że nie możliwe bo za od mięsa mnie odpycha a za słodycze jestem gotowa zabić
![]() Cytat:
![]() Karolinak82 mój Tż też nie odpuści wizyty U mojej gin nie ma możliwości, żeby mieć filmik z usg więc Tż wymyślił, że weźmie aparat i sam filmik nakręci z monitora nie wiem tylko czy to przejdzie
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
". katarzynka, który to u Ciebie tc?
|
|
|
#4730 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Ciezko za Wami nadazyc tak szybko piszecie
![]() egh... padam na twarz... kurcze kondycja mi siadla przez sime meega... zeby sie tak czlowiek na zakupach meczyl ale... udalo sie!! ![]() Cytat:
Cytat:
czytajac tylko mozna naprawde zwariowac...Cytat:
a czytac od poczatku nie dasz rady... Ja bym sie poddala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak popieram, ja tez Cytat:
![]()
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Ostatnio zrobiłam kapuśniak na kiełbasce i jeśli lubisz kwaśne to polecam. http://www.gotujmy.pl/kapusniak-na-k...isy,32344.html Zazdroszcze już "skopanym" mamusiom i nie mogę się doczekać kiedy nasz maluch zacznie dawać czadu |
|
|
|
|
#4733 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziewczyny musze Wam to powiedziec - prawdopodobnie w przyszlym tygodniu konczymy remont
do slicznego wyremontowanego mieszkanka
|
|
#4734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sąsiad wie, że ja prawie jak kaleka byłam i nic nie mogłam robić. Sama jakbym cały bagażnik zakupów wniosła to bym zdrowo przegięła i źle się czuła. Karolinka82 Czekam na przepis, do jutra nim zaczne gotować ![]() edit: Cytat:
, tylko troszkę sobie utrudnię i sama wywar ugotuję. Fajny portal,zaraz go przestudiuję. Uwilebiam gotować ja też wsłuchuje się w bebzonek coraz bardziej, ale my mamy jeszcze troszkę czasu. Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2009-02-05 o 17:45 |
||
|
|
|
#4735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myślałam, że skrócenie szyjki, plamienia i skurcze to cały full pakiet i wskazanie do ewentualnego założenia szwa. No ale człowiek tj. ja pociesza się jak tylko może Dzięki za wyjaśnienie ![]() UnholyOne - bluzeczki cudne, a cena wprost marzenie megib - gratuluję kopniaków truheart - nie mogę napatrzeć się na twój avatarek - cudny ![]() czekoladka21 - super, że psiak się znalazł ![]() agadom1 - gratuluję synka Mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie. Chciałabym, żeby moje przeczucie na chłopca się nie sprawdziło Mi to wszystko jedno. To tak z przekory, bo dosłownie wszyscy twierdzą, że to na 100% chłopak będzie
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
katarzynka to podobny termin masz jak ja, bo u mnie 15 tydz i 4 dzien
![]() Byłam wczoraj na wizycie i wszystko jest ok. Tylko nic prawie nie przytylam i ginka sie zdziwiła troche ![]() No i cisnienie niskie bo 90/60, ale zawsze lepsze takie niz np 140/100. A i słuchałyśmy serduszka za pomocą tego detektora, maluszek strasznie sie wiercił i kopał i uciekał nam ze ciezko go było złapać. Osmiałam sie strasznie ![]() Poza tym wszystko w normie, morfologia i mocz tez. |
|
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No właśnie, jak napisałaś, że tyle nakupowałaś, to pierwsze, co mi przyszło na myśl, że chyba sama nie dźwigałaś. Jak dobrze mieć sąsiada... ![]() Cytat:
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej kupiłam spodnie też H&M rozmiar 36 i są dobre, więc te drugie też wzięłam 36 i są za małe - nie wiem jak ktoś mierzył te spodnie jak któraś byłaby chętna to proszę o kontakt na PW - szerokość w biodrach ok 90 cm z elastycznym pasem na brzuszek, wąskie nogawki
|
|
|
#4739 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja też mam jeansy z H&M rozm. 36 ale są chyba trochę większe niż te czarne rurki w biodrach maja 94. Widocznie zależy od modelu, bo rozmiar jak widac rozmiarowi nie równy.
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego napisałam, że raczej dla tych co mają ok 90 cm
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

Ja takie lekkie ruchy jak Ty teraz miałam w zeszłym tygodniu więc i u Ciebie myślę, że tak z tydzień i będzie codzienne boksowanie

.
... jak chodzę w jeansach to jest ok, bo to biodrówki ... a takie inne spodnie z materiału są wysokie i prawie się nie zapinam 

.