|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
|
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
Czesc kochane
wróciłam dziś wypisali mnie o 15 od wczoraj co 2 h pobierano mi jestem zmęczona i nie wyspana ![]() poza tym mam cukrzyce i to stwierdzono już o tym wyniku na obciążenie glukoza 75g a teraz sprawdzali mi w szpitalu czy nie musze brać insuliny na szczęscie miałam dobry poziom cukru i musze być tylko albo aż na diecie cukrzycowej ![]() za 2 tyg ide do mojej gin to wezmę skierowanie do diabetologa żeby wszystko mi wytłumaczył martwie się o malutkiego oby mu to nie zaszkodziło no nic zmykam bo jestem strasznie zmęczona jutro poczytam co u Was słychać
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak za 30 min znow to zajrze idde wziac prysznic moze troche ozyje
hheheoo bercia gdyby cos mialo byc nie tak z dzidziusiem lekarze zapewno by cie o tym poinformowali...
|
#3514 |
|
Zadomowienie
|
zapomniałam zdążyłam wrócić dziś mam
STUDNIÓWKĘ
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
poiglot przyjemnej kapieli
![]() Bercia witaj kochana no niestety tak to juz jest w ciazy, ze roznosci wychodza....dobrze ze nie musisz brac insuliny...jak bedziesz stosowac sie do diety na pewno maluszkowi nic sie nie stanie..tsym sie
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
No, teraz moge spokojnie popisać z Wami ![]() Wczoraj na USG popłakałam się, broda mi się trzęsła i łzy ściekałay mi do prawego ucha / bo w tą stronę miałam odwrócona głowę/, makijaż się rozmazał i w ogóle , ale najważniejsze dla mnie było to, ze mój TOmusio jest ZDROWY Pan doktor swoim zwyczajem zażartowła soebie i przez chwilę próbował zakwestionowac swoją ostatnią diagnozę dot, rozpoznania płci i musze Wam powiedzieć , ze przez króciuteńka chwilkę uwierzyłam.Waży już całkiem sporo , bo 1034 gram ![]() Z profilu bardzo przypomina swojego starszego brata, który jest chyba najbardziej dumnym bratem na ziemi. Cieszy się bardzo ![]() Narazie tyle, teraz poczytam Was spokojnie i ew. dołączę sie do dyskusji
|
|
|
|
#3517 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
u mnie dzisiaj nie za wesoło ![]() wracając od fryzjera około godziny 14.00 przewróciłam się na całej długości (leżałam plackiem) tyle że lewym boku lekko do przodu nie wiem jak to się stało nie pamiętam żebym się potknęła czy poślizgnęła ...... nawet sama nie wstałam tylko jakiś facet mi pomógł i posiedziałam chwilę w sklepie i tam umyłam ręce. Byłam cała w błocie ekspedientka chciała mnie odwieść do domu ale w miarę ok się czułam i miałam kawałek do domu więc sama poszłam...no ale w domu cała drżałam i telepałam się ze stresu. Szybko zjadłam coś słodkiego żeby Nikola się poruszyła i zaczęła się ruszać całe szczęście... zadzwoniłam do szpitala (moja koleżanka położna była na dyżurze ) i kazali przyjechać....powiedzieli że powinnam 3 doby leżeć pod KTG ale na własną odpowiedzialność mogą mnie wypisać ale muszę napisać oświadczenie. Więc pojechałam zbadali mnie, zrobili KTG, USG i wszystko wygląda ok .... w moim szpitalu nie mieli ani jednego wolnego miejsca więc powiedzieli że mogą szukać w innym szpitalu... ale w końcu stanęło na tym że skoro jest ok to jutro pojadę na kontrolę KTG i już....Więc dopiero co wróciliśmy do domu i ledwo żyję głowa mnie boli i ogólnie emocje i stres opadł i jestem dętka. Cały czas ryczałam bojąc się o Nikolę a jednocześnie że nie wytrzymam 3 dni bez Julki ![]() muszę się oszczędzać i liczyć ruchy........... |
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Esti, kochana, uważaj na siebie.
Współczuję i życzę wszystkiego dobrego. ... a mnie strasznie boli spojenie łonowe, boli przy każdym ruchu. Chyba za dużo chodzę
|
|
|
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale najwazniejsze ze z dzidziusiem wszystko ok. Dobrze ze pojechalas do szpitala. Musisz uwazac na siebie kochana.....a nie stracilas na chwile przytomnosci?? bo mowisz ze nie wiesz dlaczego upadlas...
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
kurde esterko czytajac to tak sie zestresowalam ze ojej
...ciesze sie ze z malutka wszystko dobrze oj kochana mialas pecha i szczescie zarazem.... dobrze ze nie upadlas na brzuszek.. ![]() cholera trzeba uwazac ja tez bym sie dzis poslizgnela i upadla ale jakos naszczescie do tego nie doszlo to licz ruchy i zapisuj.. musisz bbyc teraz ostrozna.. 3mam kciuki za was mocno ![]() manolita jak dobrze ze u was wszystko wporzadku i ze Tomus rosnie jak na drozdzach..
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
esti kochana ale mialas straszny dzionek
ciesze sie ze nic wam nie jest, uwazaj na siebie
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie sie wszyscy podziali
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz sie melduje
pozazdroscilam Ci tej kapieli i sama poszlam i lepiej sie czuje...zaraz kolacyjke jakas musze sobie zrobic teskni mi sie bez tż-ta nie lubie jak ma popoludniowki....
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
no ;/
moj tz pracuje od rana do nocy... np dzis.. od 12 do 9.. a musi o 11 wyjsc z domu bo dojazd zajmuje godzine..;/ wiec w domu jest rowniez godzine pozniej..
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
o joj codziennie tak pracuje???? to ja sie nie dziwie ze go na imprezy nie puszczasz
ile zawsze smiechu przy tym jest jak go pierwszym raz zobaczylam z tym aplikatorem naladowanym to sie uspokoic nie moglam
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie codziennie.. czesto chodzi na wczesniejsze godziny.. no i zdarza sie ze czasem konczy prace o 5 albo 6
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
a coz to za antybiotyk#/
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
aha czyli tak roznie...
antybiotyk dalacin krem dopochwowy, pisalam wczesniej o tym, ze lekarz wykryl u mnie bakterie na oko no i musze to przez 7 dni stosowac.
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
bylam wczesniej na watku mamusi marcowek i sie tak usmialam...pisza o tym, ze nie potrafia sobie okreslic dlugosci brzuszka zeby sie z latwoscia przemieszczac i zachaczaja brzucholkami o sciany, ludzi itd...
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
a no tak hehe
zapomnialam ![]() no ja ci powiem ze ja tez sie zapomnialam i ostatnio jak szlam do lazienko gto naszczescie tylko delikatnie zarysowalam drzwiami brzuszek..ale tez moglobybyc nieciekawie hehe
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
hihih ja sobei nie wyobrazam jak to bedzie pozniej...czuje sie juz taka ociezala
|
#3533 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
No my juz po zakupkach
Kupilam sobie czarne dresowe spodnie, zolta bluzeczke na dlugi rekaw i 3 pary bokserek, wygodniej mi sie je nosi niz zwykle majtki. Synkowi kupilam niebieski dresik, a od mojej mamy dostal taki welniany bialy komplecik z czapeczka ![]() A tak w ogole nie bylo mnie caly dzien, a wy jak opetane 6 stron nabazgralyscie ![]() Cytat:
![]() sliczny brzusio i zakupki tez Cytat:
Cytat:
a gdzie ty tam widzisz jakies boczki ![]() Cytat:
Cytat:
no i gratuluje studniowki Cytat:
![]() Cytat:
na szczescie wszystko jest dobrze z dzidzia Zmykam poczytac marcowki, bo pisalyscie, ze Zanka sie rozpakowala
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-02-05 o 20:58 |
|||||||
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez.. a powiedz mi kochana tez tak masz ze jak spisz dluzej na boku np to cie potem brzuszek tak dziwnie boli??
ja ostatanio zaczynam znowu spac na plecach.. glupia-Ja..![]() i budze sie i od razu jestem zla na siebie malutka dobrze ze zakupki udane
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-05 o 20:58 |
|
|
|
#3535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie ma to jak zapominac o swoim dziecu !!! mi tez sie raz zdarzylo... wstalam rano, poszlam siusiu i zaczynam wciagac swoje stare spodnie a tu zonk, nie mieszcze sie i tak stoje i sie zastanawiam czemu ![]() ... olsnilo mnie dopiero po 5 min ze przeciez przytylam bo w ciazy jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() to bylby koszmar chyba...
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
pakusia! zle mnie zrozumialas:d hehe
''zapomnialam'' o tym ze Agusia ma ta infkecje hehe ![]() ale wydalo sie cholero hehe
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czesto zasypiam na pleckach ... lubie tez spac na prawym boku i w takiej pozycji sie budze ja tam problemu nie widze w spaniu na plecach albo boku prawym
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie bylo o infekcji
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
malutka ja tam swoje widze
pakusia na mozgu tez mam i boczki i rozstepy i inne badziewia a tż-ta za ta trojke to
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

ide sie zaraz wykapac i chyba sie poloze na troche bo ledwo zyje... spiaca jestem

i to stwierdzono już o tym wyniku na obciążenie glukoza 75g a teraz sprawdzali mi w szpitalu czy nie musze brać insuliny na szczęscie miałam dobry poziom cukru i musze być tylko albo aż na diecie cukrzycowej
SYNEK

ekspedientka chciała mnie odwieść do domu ale w miarę ok się czułam i miałam kawałek do domu więc sama poszłam...

...

glupia-Ja..