|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
|
|
|
|
#2432 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
________________ Pytasz czym jest wiatr niosący moje myśli przez pustynie. Bezmyślnie odpowiadam: Nietoperzem w nocnym przelocie, który uwił sobie gniazdo na końcu jednego z moich światów… Łzą witam rozbudzone wspomnienie. Nie kochanie. Nasze źródełko już wyschło. Nie ukoi Twojego pragnienia. Przytule się do latarni jak nocny ptak. Ty sprawiasz, że czuję się jak dziecko Gdy świat realny ze złudzeniami się splata. Uśpiony zapach twój, ukrył się w moim sercu. Tylko łzy w twoich oczach mówią mi o twoim strachu Tak dużo, tak mocno, tak bez kontroli dotykasz złudzeń Znów gubię swą niewinność Żyjąc niczym anioł pośród chmur w dziesiątkach wspomnień, w setkach dat... Nasza konfrontacja twarzą w twarz Coś mogło być czymś - niczym nie będzie Z oddali patrzą na mnie uśmiechy pełne fałszu. W pustych ścianach zasypia strach, skulone są sny. |
|
|
|
|
#2433 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Kradnij,kradnij Cytat:
mm.. Przyda,przyda i to bardzo ;D. zabieram wsystkiee <33[ nydee, bananowalaska , truskawkowa1993 , kee , lilyblack - Cuudo <3 ] _ ____ ___ Coś ode mnie : -Pytasz gdzie moje serce?-tam gdzie je zostawiłeś.
-I znowu sklamię mówiąc ze już nie myśle o Tobie przed snem. -Dobrze wiem że wcale nie wyrzuciłeś tych wspomień. -I dzielisz mi każde słowo,bym nie upadła pod natłokiem kłamst. -Już nawet nadzieja schowała się pod ziemie. -Kupie odświeżacz bo Twoje słowa śmierdza oszustwem !. -Już nawet nie musiałeś przynosić mi kwiatów. -Ubezpieczyć się w razie kolejnej naiwości. - I jeszcze tylko czasem czuje Twój zapach na mojej poduszce. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-02-05 o 19:49 |
||
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-02-05 o 19:54 |
|
|
|
#2435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ten sobie wlasnie ustawilam ![]() ---------- * siedzisz sam właśnie tam gdzie nikt nie dojdzie. gdzie będziesz sam * Zamknięta w czterech ścianach bezsilności * Za młoda na prawa.Za słaba na krzyk. * Zamknięta. Za bycie sobą... *Znieważona. Za marzenia... * Sama, zamknięta w chłodnych murach bezprawnej samotności... * pamiętam gwiazdy spadające w czarną przestrzeń * A rano znów trzeba wstać, Osobno... |
|
|
|
|
#2436 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozbierane...:
To tylko krok by granicę przekroczyć. I zasnę przy Nim. śniąc o fioletowym niebie, z dala od Ciebie. -Zabiłem pięć ciom! -Ciem!! -Kapciem. Od jutra nie pije ale dzisiaj przegne. Gdy nietykalni przez miasto szli. Zakręć nim dookoła a ja napluje mu w twarz! Baczność!! W szeregu frontem do mnie według koloru staników zbiórka! Spocznij! ..może komuś coś ;*
|
#2437 |
|
Raczkowanie
|
~~ szczęście nie leży na drugim brzegu... znajduje się w Tobie
~~ myślę sobie, że..ta zima kiedyś musi minąć ~~ ..leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.. ~~ zamykam strach.. na niewidzialny klucz ~~ choć tyle wyznać chcę.. to brak mi słów ~~ być niezauważonym... nieczytanym, zbytecznym, właśnie byle jakim
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#2438 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bynajmniej mi sie podoba xD ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To moge powiedziec o Tobie ;D ;*i oczywiscie powyzsze kradne ;D *****.!Macie może opisy ze ide na imprezę tz domówka takie niebanalne ![]() (moje i z wizażu (niekotre) ) mi się już znudziły ![]() lekko tajemnicze i ze bedą % i ze bedzie fajnie ;D bo bedą ONI ;* najepsi ! ![]() ![]() Prosze .;* Tak bardzo cichy .....płacz.. 'samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.' zawszę będę tam. gdzie moje serce. < 3
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-02-05 o 20:24 |
||||
|
|
|
#2439 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Może coś wybierzesz. ![]() I wychyliłabym szklankę Jacka Danielsa Tańcząc jak wariat na masce CLS-a. Sport zwany melanżem sie tu uprawia... Ja nie tańczę, ja odpier***am pijackie boogie. To nic że dwunasta. Tańcz kopciuszku, tańcz do końca. Nazywają mnie suką, bo całuje się z dziewczynami, tańczę na stołach, bluźnię i mam gust. Mówią, że nigdy nie byłam pruderyjna, jestem bezwstydna i wyuzdana. I mają rację, urodziłam się skandaliczną gwiazdą i nią umrę. Bo tak mi sie podoba. |
|
|
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
'Moje myśli uśmiechają się do mnie kusząco'
'I nigdy nie mieć Ciebie dość' 'Chodzić już umiem, teraz chcę umieć latać' 'Biorę życie pełną garścią- inaczej nie warto' 'Ty też lubisz tak znikać jak ja' 'Więc chwilo trwaj, jestem na Twoje rozkazy' 'Za oknem rześkie powietrze i nie chcę od życia więcej' 'Czy umiesz korzystać z wolności?'
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, macie jakieś opisy dość erotyczne? Niekoniecznie krótkie, mogą być też te dłuższe ![]() I'll never give myself to another the way I gave it to you ! Kąpiel i piana, pieprzyć olejki... Nie chcę mieć Cię na dzień, chcę Cię mieć na noce... |
|
|
|
#2442 |
|
Raczkowanie
|
I just wanna die in your arms...here tonight "
Każdy dzień i każda noc niesie nową wiarę nową moc... Ja zmieniam się gdy tylko zechcę... "Lepiej uciekać przed tym, co wątpliwe - co trwoni nasz czas...Lepiej poczekać na to, co prawdziwe - co warte jest nas" Czy można kochać ślepca co nie widzi czasem piękna ? " .. nie musze pytac, czy otworzysz, bo wiem ze jesli zjawie sie, to w progu bedziesz stac .. " 'Dzisiaj znów twój list przypomniał naszą milość...' Nasza perfekcyjna miłość - moje kocham, Twoje chcę...
Pewnego dnia... pewnego dnia będzie pięknie... ![]() Dukan! (168cm) I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg II faza: 31.05 - .... 60,3kg - POLEGŁAM ![]() ![]() ![]() ale wracam ![]() 69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55
|
|
|
|
#2443 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bardzo proszę o opisy, którymi dałabym znać przyjacielowi, że zawsze może na mnie liczyć i podtrzymać go na duchu....będę bardzo wdzięczna...
ode mnie kilka opisów z książki "Żart", którą właśnie czytam... "Niech smutek nie łączy się z moim imieniem" "człowiek najbardziej pragnie tego co mu się wymyka" "Przed wspomnieniami nie ucieknę. Jestem nimi osaczona" "Żyję w pauzie bez określonego końca" "pogrążona w swojej własnej wewnętrznej samoobronie" i kilka innych... Kochać prawdziwie to kochać na zawsze. Kochać to znaczy nigdy nie musieć przepraszać. Kochać znaczy: cudownie, że istniejesz. Kiedy wszystko wydaje się walić, najlepszą rzeczą jest przetrzymać. Wiara to nadzieja, a nadzieja siłę mi da. Mogił i łez kraina w sercu się kończy i zaczyna "Nikt by nie uwierzył jakie mnóstwo łez mieści się w kobiecych oczach." "Nocą wszystko jest płomienne: gwiazdy, myśli i łzy."
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Twój język, mój język, Twój oddech, mój oddech. karmiłam się twoim zapachem, słowami, śliną.. Karmiłam się tobą. I gdy kuliłam się obok Ciebie to mnie tak mocno, najmocniej tuliłeś i byłam bezpieczna, spokojna. Było mi ciepło i słyszałam szybkie bicie Twojego serca. Ty i ja już na zawsze złączeni pocałunkiem namiętnym jak dotyk Twój. Razem… by nasze usta nie tęskniły, by dłonie wciąż słodko grzeszyły. Ty i ja… w Twoich dłoniach cała rozpalona i drżąca. Kochanie, gdy Cię tylko widzę, to się własnych myśli wstydzę. całe Ciało Me Dla Ciebie Jest.. Chcę być balsamem, którym smarujesz swoje ciało.. Zdejmij to, zdejmij ze mnie to Zdejmij to, w seksie ze mną toń. Chcę byś poczuł ciepło, nie tylko mego serca. Życie nas nie rozpieszcza, więc... pieśćmy się sami. ![]() Chciałabym być kostką czekolady w Twoich ustach.. Miłość to chemia, seks to fizyka Rozkosz nie zawsze musi być grzechem Pozwiedzajmy razem łóżko.. Ja uwielbiam kiedy nasze ciała są złączone Uwielbiam gdy cała w Twoich objęciach tonę. Takie sobie, ale może jakieś wybierzesz ![]() ------------------------------------------------------ Twierdził, że ma problem ze śmiałością.. Samotna na zamówienie. Zaszklone oczy, w jeden odległy punkt wpatrzone.. Ile razy znajdę klucz do sukcesu, zawsze jakiś dupek zmieni zamek. Niebo mi pękło na pół. płaczesz? - płacze! bo kochasz? - bo kocham! Uduś mnie jednym pozytywnym dniem. straciłam część siebie. Ciągle czekała na mały szczęścia dar.. dzisiaj odzywa się we mnie typowa, rasowa niechęć. A patrząc na zdjęcie czuć zapach chwili. bo każdy mój kaprys zadowolisz. umysł panikował z Twojego powodu. bo z Tobą szczęście się do mnie przyplątało. Ty wiesz co lubię... Co lubisz wiem i ja.. ![]() przepraszam pana, czy poczęstuje mnie pan sobą? Porwała księcia i już nigdy go nie oddała.. Chroniła go i kochała.. To lampka nocna, która oświetla mi klawiaturę, gdy rozmawiam z Tobą po nocach. A to mój kubek. Wspominam i marzę pijąc z niego herbatę. To z kolei twój telefon i Twoja szczoteczka do zębów i Twoja książka i Twój notes. Lubię sobie myśleć, że zapomniałeś ich chcący i niedługo zadzwonisz domofonem, mówiąc, że chcesz na chwilę wejść. Będę udawać obojętną i zimną, może nawet powiem, żebyś się pośpieszył, ale w gruncie rzeczy będę walczyć by nie rzucić Ci się na szyję i nie zacząć łkać żałośnie. Dlatego proszę, do cholery wejdź, powiedz, że mnie kochasz i zostań ze mną. Do końca świata i o jeden dzień dłużej. Dochodzę do wniosku, że to on okazał się zbyt słaby i nie mogę go za to winić. Powiedział, że da mi uczucia i mnie ich nauczy... nie podołał wyzwaniu, które sam sobie postawił. I tak myślę, że jestem beznadziejnym przypadkiem, skoro ludzie nie mają na tyle siły, żeby ze mną przynajmniej wytrzymać.
Winston Churchill: Nancy, gdybyś była moją żoną, to bym ją wypił. <3 Edytowane przez faalka Czas edycji: 2009-02-05 o 21:33 |
|
|
|
|
#2445 |
|
Rozeznanie
|
Wiatr zamknął mi usta pocałunkiem.
Otarła się o miękość ust. Umarłaby w jego objęciach. Ktoś mi wczoraj obiecał miłość od trzynastego wejrzenia. Widzisz ją, ona nie widzi Ciebie, a wasz czas jest iluzją. Łapie chwile ulotne jak ulotka, ulotne chwile łapie jak idiotka. Bierz co chcesz, nawet deszcz. Słońce szeleści w wazonie. a wczoraj...ach. wczoraj wracając do domu nie dotykałam stopami ziemi... bo czas tak łatwo nas pokonał. Bliscy boją się być blisko, żeby nie być dalej. byliby doskonali lecz wad im zabrakło. są też i tacy, którzy się kochają i muszą się spotkać, aby się ominąć. ...tyle nie do wiary, by uwierzyć. Czarna noc, biały rum, złote stosy pomarańczy! ![]() a wariatka jeszcze tańczy! |
|
|
|
#2446 |
|
BAN stały
|
I byłam może i naiwna.
nie-życie. ucichła we mnie ta mała dziewczynka, która wszystko brała sobie do serca. sedno tkwi w tym, że miłość istnieje. sprzyjający splot okoliczności nikt nie jest szczęśliwy, szczęśliwym się zaledwie bywa. ukradkowo zepchnięta na margines społeczeństwa. tak, jestem bez serca. |
|
|
|
#2447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Te 2 powiększone kradnę ; ] Boskie są ;** Ty jesteś moim światłem, w brudnym kanale nazywanym światem . To moje życie, jest wszystkim, czym mam . I to moje życie jest Twoje . ;* Czym większa tęsknota, tym większa miłość .
|
|
|
#2448 |
|
Marudziara
|
Gdy szepczesz: życie – to szeptu dotykiem inne sny spędzasz mi z powiek
Bywa, że myśli mnie lekko kołyszą tak pomiędzy styczniem a grudniem Taka chwila, a mam w sobie pewność bywa raz tylko, no może dwa razy Wróciło tylko wspomnienie one zawsze wracają ...
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obdarowana cudzymi marzeniami. oczy wypatrujące miłości. Twoje kamienne oczy. wierząc w niemożliwe. łzy szczęścia. coraz bardziej stajesz się nie mój. nie kłam, przecież wiem jak jest. znowu mnie pokochasz, może po raz pierwszy. już nie szukam Twego tętna w moim. ciągle nie chcę opuścić wspomnień o Tobie. czekam na udane jutro, tkwiąc w cudownym wczoraj. wspomnienia pachnące minionym latem.
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
# Bez Ciebie nie ma już nic! Z Tobą jednym pragnę żyć
# Nikt nie zranił mego serca tak jak Ty # Nikt nie dotknął mego serca tak jak Ty # Bo kto z miłości nie umarł nie potrafi żyć # Nie ma to jak na wsi rankiem pachnie gównem i rumiankiem # Dla świata jesteś tylko człowiekiem,dla mnie jesteś całym światem # Miłość jest jak cień człowieka.... Gdy ją gonisz ucieka.... # Każdy ludek szuka ludka który w sercu czyni cudka # Nie do rymu, nie do taktu wsadź se palec do kontaktu # Mowi szkielet do szkieleta chcę byc grubszy; zjem kotleta # Miłość to polny kwiat który rozkwita raz na wiele lat # Kropla miłości znaczy więcej niż ocean rozumu # A świstak siedzi bo nie zdał przedszkola # Do ostatniej przystani dobiłam...wysiadam...zost aje # Moje życie to Ty..w moich snach tylko Ty |
|
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
Together. Forever. /Razem. Zawsze.
I see you and you see me. /Widzę Cię,a Ty widzisz mnie. I think you know just what I mean -when I'm with you I feel so free. /Myślę,że wiesz co mam na myśli - kiedy jestem z Tobą czuję się taka wolna. The music's louder,the temperature drops. /Muzyka jest głośniejsza,temperatura spada. ..and I love you and I hope you love me too /..i kocham Cię i mam nadzieję,że Ty również mnie kochasz ..and I need you and I hope you need me too /..i potrzebuję Cię i mam nadzieję,że Ty również mnie potrzebujesz Babe,I just hope you know to never let me go. /Kochanie,mam nadzieję,że wiesz tego żeby nigdy nie pozwolić mi odejść. Cause when it comes to forever we should be together. /Kiedy to (czyli miłość,uczucie..) przychodzi na zawsze powinniśmy być razem. pozdrawiam
Edytowane przez .Darqa! Czas edycji: 2009-02-06 o 09:47 |
|
|
|
#2452 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Potrzebuje opisu w którym jest zawarte to że czekam na dzień w którym będziemy razem bo to prawdopodobnie będziemy za kilka miesięcy bo się zgodziła tylko ma teraz problemy i sporo nauki i dlatego muszę czekać. Żeby nie było że tylko kradnę więc coś dodam )"Samotność to taka straszna trwoga, ogarnia mnie, przenika mnie ..." by Dżem "Say only one little word and i will be the happyiest person on this world ..." - Sam wymyśliłem ![]() ![]() ![]() "Come on and save me I’m loosing my mind , Waiting and Waiting" ; " Come on and save me I’m loosing my touch Day after Day " by Save Me Edytowane przez NvM1992 Czas edycji: 2009-02-06 o 10:35 |
|
|
|
#2453 |
|
Przyczajenie
|
bei dir zittere ich ganz. (przy Tobie cała drżę)
du schmeckst sehr gut. ueberall. (świetnie smakujesz. wszędzie.) meine Lippen schmecken nach dir. (moje usta smakują Tobą) wenn man es nich verstehen muss... (kiedy nie trzeba rozumieć)
|
#2454 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze jest, psiakrew a kto powie, że nie, tego w mordę!
Popatrz na Nią jak na gwiazdę, poparz się od tego słońca. Ty się zawstydzisz gdy powie że ładne i zgrabne masz nóżki. Głośno wycieram nos, dmuchając w chustkę z całych sił. Starzy przyjaciele są najlepsi, podobnie jak stare buty są najwygodniejsze. Kill one man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are a god. Zabij jednego mężczyznę a jesteś mordercą. Zabij miliony mężczyzn a jesteś pogromcą. Zabij ich wszystkich a jesteś Bogiem.
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
niech za każdy ból w duszy,dziś życie wstrzyknie mi morfinę.'
wysadźmy się w powietrze dziś w centrum o 16, razem raźniej,życie depcze wyobraźnię.' Więc lepiej nie rzucać się pod wiatr więc lepiej nie walczyć gdy tak żal.' Skup się na tym co jest dzisiaj, bo to pierwszy dzień reszty Twojego życia.' małą łyżeczką powoli z konsekwencją.' Coraz częściej jest mi wszystko jedno i milczę coraz częściej.' ktoś zapala mnie miłością, zaciąga się kilka razy.' ekstatyczne zlanie się świadomości z pierwotną naturą wszechświata.' podoba się komuś chociaż? kradnie ktoś?
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
Rozdrapałam przeszłość, ale niestety za bardzo nie bolało.
Bo się kochamy w sobie, nie pragnąc siebie znać. Seks, głupcze, seks... Doktorze, proszę o tabletki na chciwość, ale dużo... Dużo! DUŻO!!! |
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
ile razy można czyjeś serce przepuścić przez magiel ?
trafiłam do nieba - w samym środku piekła Serce na sprzedaż. stan: do remontu ...Złamania proste zrastają się szybciej i bez komplikacji... świat tak mocno rani do krwi... Leżałam w jego obięciach, wmawiałam sobie że mnie kocha i starałam się zapamietać z detalami jego twarz. Przez tydzień flirtowała ze śmiercią, żegnając się bez zbędnego sentymentalizmu z tym, co wie się Życiem.. Zastanawiałam się jak długo jeszcze będę tak cierpieć. Może pewnego dnia, za kilkadziesiąt lat- jeśli ból miał zelżeć kiedyś na tyle, żebym mogła lepiej go znosić - uda mi się ze spokojem wspominań te kilka krótkich miesięcy składających się na najszczęśliwszy okres w moim życiu. Wspominać, wdzięczna za to, że poświęcono mi choć trochę czasu. Że dano mi więcej niż prosiłam, i więcej niż na to zasługiwałam. Cóż, może pewnego dnia miało być mi dane tak to oceniać. Ale co, jeśli rana miała się nigdy nie zagoić? Jeśli ból mial mi towarzyszyć do końca moich dni ? mimo, że dość rzadko udzielam się na tym forum czytam codziennie wasze opisy, dziś postanowilam, że dodam coś do siebie. Mam nadzieje że się podoba...
|
#2458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nigdy nie przypuszczałam, że zakocham się. |
|
|
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
mieć walizkę pełną forsy i z przyjaźni sobie kpić.
nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. natomiast nogi zamoczyć można zawsze. zamknij dom, wyrzuć klucz, powiedz: żegnaj, żegnaj. zabierz koc, chodźmy spać pod gwiazdami. będzie lepiej wtedy gdy wyprostujesz swoje sny, poukładasz każdy dzień. potem przy gwiazdach urządzimy bal. masz przecież serce, które każdy ma. nikt na świecie nie ma takich oczu jak ty.
|
#2460 |
|
Raczkowanie
|
Czasem jutro nas zalewa łzami a miało być gładkie jak aksamit..
Rozdarta, słaba, złamana, zła Zaszczuta w świecie paranoi i strachu Ambicji, honoru i walki "A tu zęby mamy wilcze, a czapki na bakier..." Właśnie pod takim niebem,wciąż nie wiem czego nie wiem... niech się święci cud niepamięci Był raz sobie facet, była raz dziewczyna nie ja.. Ale tam gdzie nie ma do stracenia chwili miewa pole do popisu anioł stróż. Miłości nigdy nie było I ciebie nigdy nie było Miłości nigdy nie było Nas nie było To więcej niż wściekłość to nagie słowa prawdy Rzucone w oczy fałszu i pogardy Jesteś jak cierń we mnie W tobie niczego dla mnie nie było Dzisiaj samotność pustka łzy Dzisiaj samotność i łzy Pochłonąłeś umysł i ciało
I ciągle tobie było za mało Dlaczego zabiłeś sny i marzenia I dziecko, które wierzy, że świat zmienia W tobie niczego dla mnie nie było.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

. Kradnij,kradnij
mm.. Przyda,przyda i to bardzo ;D. zabieram wsystkiee <33

*****.!

wracam 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)