|
|
#1291 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Wtajemniczenie
|
lil coco fajnie asz ja by nie mogla caly czas na obcasach / Nie umiem w nich szybko chodzc . Zreszta mam krzywa miednica przez co jedn nog chodze jakos kosclawo i sciarm obcas nierowno co mi potem przeszkadza ;/
|
|
|
|
#1293 |
|
Konto usunięte
|
zrobie notatki, bo jestem dopiero na 7 z 51 stron i wkleje jak skoncze
moim odkryciem jest krem z kwasme mocznikowym, tak mi sterczaly skorki na twarzy,z e nie dalo sie podkladu nalozyc i zadne natluszczacze, nawilzacze z avene i la riche nie dzialaly |
|
|
|
#1294 | ||
|
*sportaddict*
|
no dobra, tak naprawdę to po prostu jej zazdroszczę obrotowych nadgarstków
![]() Cytat:
![]() na zdjęciach może tego nie widać, ale to kawał chłopa, swietnie się rusza i ma takie coś w sobie ![]() Cytat:
nie mam pojęcia
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-05 o 23:17 |
||
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
nie obcinam tylko mój szewc lekko je spiłowywuje, po bokach i wtedy jak idziesz to tak fajnie kołysza sie biodra :P ale do tego trzeba dobrego szewca
Cytat:
co ciekawego czytasz?
|
|
#1296 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Duzy Ken ma z nia dobrze![]() Cytat:
Szkoda ze takie wlosy ma nie lubie sprezyn..
|
||
|
|
|
#1297 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez nanaaaaa87 Czas edycji: 2009-02-05 o 23:28 |
||
|
|
|
#1298 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() jestem wredna dla tz dzisiaj:/ nie wiem czemu, przeprosilam go za to przed chwila.. no to kupie clipy w pl dla paru zl szkoda zamieszanie robic.
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Rozeznanie
|
Haha oj lekki hardcorek nie jest zly.Zapomnialysmy o miednicy tez moze nia obracac
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
a panowie wola dmuchane lale zamiast plastik fantastik sztywnych manekinów nie wiedza co traca
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Próbuję nadrabiać jak zwykle dobrą miną ale... wybaczcie muszę się wyżalić dzisiaj totalna porażka koszmarny dzień. Czuję się jak wielka małoatrakcyjna, głupia krowa z wielkim zadkiem i z cellulitem. W dodatku kupiłam sobie kebab, myślałam ,ze mam ochotę , ale kupiłam go po ciężkim dniu chyba tylko po to aby czymkolwiek się zapchać, chociaż nie byłam głodna, teraz mam wyrzuty sumienia
przecież ja nie jadam na codzień takich świństw. Jestem zmęczona, nie mam czasu na przyjemności ostatnio nawet nie mam czasu , a może raczej ochoty aby zadbać o siebie. Kobiety mówię wam zapuściłam się jak dziad. Od miesiąca nie goliłam nóg . Ostatnio próbowałam się zmusić, ale ogoliłam tylko połowę jednej stwierdziłam po co ? dla kogo? dla siebie? a jakie to ma sens.... Wiem ,ze jestem czepialska, ale wku.... mnie moje współlokatorki, oj ciężko będzie. Działają na mnie jak płachta na byka, niby nic nie robią, ale... no właśnie ta ich obojętność, ich marazm. Wpadłam w panikę ,że skończę jak one trzydziestoparoletnie zgorzkniałe samotne panny które nie potrafią cieszyć się z życia. Poprostu... masakra wymyśliłam grupowe dbanie o poprawę figury do wiosny bo myślałam, ze zmobilizuje mnie to jakoś, ale gucio prawda, jak na razie zapisałam się na siłownie, ale nie poszłam jeszcze ani razu, sprzęt do ćwiczeń wala się po pokoju a ja gapie się na swoja gębę z porami jak krowy na pastwisku w lustrze i powtarzam sobie jak to jestem beznadziejna. Dajcie mi kopa pożądnego w mój tłusty tyłek abym się opamiętała. Szkoda, że nie jesteście bliżej bo wszystkie was bym zaprosiła na nocną popijawę do siebie , może to poprawiło by moje samopoczucie i samoocenę
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2009-02-05 o 23:56 |
|
|
|
#1303 |
|
Rozeznanie
|
My tu gadu gadu o manekinowych dupach a ja na 7rano mam egzamin a jeszcze tyyle materialu do przerobienia.Dobranoc wszystkim |
|
|
|
#1304 |
|
Konto usunięte
|
klatka
walcze kazdego dnia o wlasny usmiech, musze sie bardzo starać, żeby nie czuc sie jak wielkie g.. a czytam to: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...enty+bycie+naj |
|
|
|
#1305 |
|
Rozeznanie
|
Klatka też tak mam czasami.. tym bardziej kiedy Tż wyjechał to zgadnij co mam na nogach i pod majtkami? no właśnie.. my kobiety mamy ciężko, tyle rzeczy na głowie, że to normalne, że się nie chce..
co do ćwiczeń i diety nie jesteś sama, pewnie każda z nas ostatnio zjadła coś megakalorycznego lub nie ćwiczyła.. ja np. od dwóch napycham się na kolację, bo nie mogę wytrzymać i nie mam silnej woli.. nie ma się czym martwić, to normalne.. co do współlokatorek to co jakiś czas też tak mam, że ktoś mnie strasznie wkurza chociaż nic nie zrobił.. głowa do góry |
|
|
|
#1306 |
|
*sportaddict*
|
Kochana Klatko
![]() W tym całym głupim świecie, w którym ciągle ktoś nas pogania, pospiesza, ocenia i stawia nam wymagania łatwo zapomnieć, kto jest najważniejszy. MY SAMI. Nie masz ochoty golić nóg, to nie gól Nie masz ochoty iść na siłkę -walić to, ale zamiast tego zrób coś, co lubisz, a nie coś, co czujesz, że powinnaś. Nie wiadomo, co czeka nas jutro, może nie ma w ogóle żadnego jutra? Porozpieszczaj siebie, bo w Twoim życiu to Ty tylko się tak naprawdę liczysz. Zastanów się, na co masz ochotę, co daje Ci radość, czego masz dość i najzwyczajniej w świecie, zamiast się dostosowywać do tego, jak się robi 'samo', zadbaj o siebie i zrób sobie dobrze (cokolwiek to dla Ciebie znaczy ).
|
|
|
|
#1307 |
|
Konto usunięte
|
a wlasciwie.. to ja teraz jem, wielka pake gotowanego ryzu polanego rosołoem, cos ponad 400 kcal prawdopodobnie
|
|
|
|
#1308 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Ty sie czujesz jak G... a ja jestem ja G...
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób sobie dobrze ale tutaj czasami leca teksty czasami dziwie sie ,ze jeszcze zaden facet nigdy nie trafił na nasz wątek , ale mialby materiał do czytania
|
|
#1311 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
czas juz spac abyy ten beznadziejny paszteciany dzien zakończyc i sie nie pochlastac
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
Vadi mozesz podac linka do tego azurkowego bialego sweterka?
![]() Kalatka oj widze konkretny dzien paszczeta, a raczej dni. Zbierz sie w kupe a nie tu glupoty wypisujesz. Kto to widzial nogi do polowy ogolone? co to ma byc? Kobieto co z toba? Zawsze twarda babka a tu takie smuty.. Oj lepiej niech ci szybko minie bo wpadne tam do ciebie do Szczecina i po tej jedrnej pupie dostaniesz
|
#1314 |
|
Konto usunięte
|
nie wierze
![]() i to nie prawda zawsze mi to powtarzaja, kiedy tak o sobie mowie .. i nigdy nie wierze nie mona od siebie wymagac za duzo, ja staram sie myslec o wadach jak o zaletach, raz na dziesiec razy mi sie udaje (a jestem wprawionym jęczycielem, mam od lat nieleczoną przewlekłą depresję) |
|
|
|
#1315 | |
|
*sportaddict*
|
http://www.allegro.pl/item540262512_...u_batmana.html
Cytat:
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
A na rozweselenie.. http://img514.imageshack.us/img514/4397/sesja2fh3.jpg
No sorry mnie rozsmieszylo
|
#1317 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Konto usunięte
|
kulturalnie i jak przystalo na dame - zrobilam glupia mine i mi slina wyciekla z ust
|
|
|
|
#1319 |
|
*sportaddict*
|
parsknięcie w slow motion ;D
|
|
|
|
#1320 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
padlam!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klatka kurde ja tu zalazki depresyji widze.. ale to na gadu juz obgadamy temat.. jaaaa Gabi dopiero poszla spac... :| |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

bede was wypatrywać
bo przez pare dni bede w łodzi i zduńskiej woli 

kupiłam sobie ostatnio bardzo podobny tylko z takiej ciepłej wełny
nie mam pojęcia 

przecież ja nie jadam na codzień takich świństw.