Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-05, 08:45   #2821
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Hejka
A co tu taka cisza wlasnie palaszuje snaidabnko, bo umowilam sie z moja mama na wypad na jakies zakupki

Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
teraz z innej strony, opowiesc z zycia wzieta:
dostalam skierowania z pracy na badania okresowe. poszlam do Medycyny Pracy; u nas wpierw sie "rejestruje" tzn pielegniarz znajduje twa karte, wypisuje skierowania na poszczegolne badania i z wszystkim do lekarza MP.
wiec odstalam swoje, weszlam do gabinetu, usiadlam, pielegniarz DYPLOMOWANY znalazl moja karte, spytal w ktorym tygodniu ciazy jestem, poklikal w komp i wrecza mi skierowania na: krew, mocz, okuliste BADANIE RTG PLUC (!!!!!!!!!!!)pytam sie gdzie mam robic badanie krwi-odpowiada, ze w szpitalu, tam gdzie RTG, dla pewnosci pytam jeszcze -RTG pluc? -tak, tak.
wychodzac z gabinetu, utwierdzam sie, ze jest tam napisane pielegniarz dyplomowany pan xy. poszlam od razu do okulisty, akurat przyjmowal, ale po glowie caly czas mi sie tlucze: z tego co mi wiadomo nie moge miec rtg, no i jak oni mi niby zrobia to przesletwienie??? /jestem w 20 tc, wiec brzuszek juz mam taki fajny/ wyszlam od okulisty i od razu dzwonie dod domu-odebrala moja siostra-przedstawiam jej sprawe, ta dlugo nie myslac, zadzwonila do pracowni RTG, pani powiedziala, ze w ciazy ABSOLUTNIE NIE WYKONUJA PRZESWIETLEN!!!!!!!!!!!! jutro ide do pielegniarza...
potem tak se teoretyzowalam: ile mlodych dziewczyn jest w ciazy i nie wie o tym, albo ciaza nie jest widoczna, a przyjmuja sie do pracy...
przeciez w ciazy jest calkowity zakaz robienia przeswietlen w niektorych szpitalach na drzwiach gdzie jest rtg sa wywyieszone kartki, zeby pacjentki w ciazy o tym poinformowaly wczesniej, a nawet ci co robia przeswietlenie to sie pytaja pamietam, ze chyba z rok temu robilam przeswietlenie stopy to przemila pani nie dosc, ze sie zapytala czy jestem w ciazy, to jeszcze dala taki specjalny ochraniacz na jajniki nie wiem w razie czego ile on dal, ale psychicznie czulam sie bardziej bezpiecznie
ale na temat sluzby zdrowia to sie nie wypowiadam, bo ja kteraz z bolem kregoslupa szukalam na gwalt ortopedy to w panstwowych szpitalach zanim bym sie dostala to predzej bym chyba urodzila, dostalam sie oczywsicie w prywatnie i plac tu czlowieku skladki

Cytat:
Napisane przez madzikk85 Pokaż wiadomość
jutro trzymajcie kciuki za poranny egzamin
no to trzymamy

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Poza tym jutro jadę do znajomego (już teraz) doktorka pouczyć się mechaniki przed poprawką. Trzeba się nauczyć tak aby trójczynę wywalczyć. Nie umiem tak otwarcie iść na Pandę (Pan Da trzy
pierwsze slysze taka metode

no wiec ja powoli zmykam sie ogarniac i do potem
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:06   #2822
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Dzasta jestem od rana a Ty?????
a ja "już" jestem musiałam sobie pospać, do 9 i za nim się ogarnęłam to już 10 a miałam sie uczyć od "rana"

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ale wrócę
no to czekamy

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
A co tu taka cisza wlasnie palaszuje snaidabnko, bo umowilam sie z moja mama na wypad na jakies zakupki
co będziesz kupowała coś dla siebie czy Dawidka

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:47   #2823
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witajcie dziewczeta, jestem juz z wami. W sumie w domku bylam juz wczoraj wieczorem ale mogli mnie wypisac dopiero dzis. Wczoraj o 8 zostalam przyjeta do szpitala i zrobiono mi wiele badan, to glowne bylo nie dosc ze nie przyjemne to tak bolesne ze musieli je przerwac bo nie dalam rady dluzej wytrzymac. Bylam tak padnieta i momentalnie zrobilo mi sie niemilosiernie zimno i dostalam dreszczy. Jelita do chwili obenej mam obolale . RTG klatki piersiowej tez mialam robione, i na drzwiach pisalo ze "pacjentki bedace w ciazy badz mogace w niej byc maja poinformowac o tym przed wejsciem do gabinetu".
Oczywiscie badania nic nie wykazaly, mam lekko podwyzszony poziom bilirubiny i niewielka ilosc bialka w moczu ale z tym mam isc do internisty aby powtorzyc badania. I jak to stwierdzila moja babcia i babeczka z ktora na sali lezalam BADANIA W POŻĄDKU TYLKO PACJENT CHORY.

Ech... idem odpoczywac . Milego dnia.
Dzasti dzieki
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:13   #2824
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Hej laseczki

Wiolis oby takich ukształconych pielęgniarzy było jak najmniej . Poza tym na drzwiach przed gabinetem, gdzie się wykonuje prześwietlenia powinna być informacja, że kobiety w ciąży i te które podejrzewają ją u siebie nie powinny robić badania/ewentualnie skontaktować się z lekarzem.

Czy wiadomo co słychać u katarzinki?
Stary 2009-02-05, 10:23   #2825
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

no to czekamy
no jestem już, jestem

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczeta, jestem juz z wami. W sumie w domku bylam juz wczoraj wieczorem ale mogli mnie wypisac dopiero dzis. Wczoraj o 8 zostalam przyjeta do szpitala i zrobiono mi wiele badan, to glowne bylo nie dosc ze nie przyjemne to tak bolesne ze musieli je przerwac bo nie dalam rady dluzej wytrzymac. Bylam tak padnieta i momentalnie zrobilo mi sie niemilosiernie zimno i dostalam dreszczy. Jelita do chwili obenej mam obolale . RTG klatki piersiowej tez mialam robione, i na drzwiach pisalo ze "pacjentki bedace w ciazy badz mogace w niej byc maja poinformowac o tym przed wejsciem do gabinetu".
Oczywiscie badania nic nie wykazaly, mam lekko podwyzszony poziom bilirubiny i niewielka ilosc bialka w moczu ale z tym mam isc do internisty aby powtorzyc badania. I jak to stwierdzila moja babcia i babeczka z ktora na sali lezalam BADANIA W POŻĄDKU TYLKO PACJENT CHORY.

Dzasti dzieki
daguś skąd ja to znam... narobią badań a potem stwierdzą, że wszystko jest w sumie ok. No to jak jest ok, to dlaczego pacjent się zdrowy nie czuje Ehhh ta nasza służba zdrowia... Odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Czy wiadomo co słychać u katarzinki?
no właśnie też się nad tym cały czas zastanawiam. mam nadzieję, że wszystko ok i cały czas trzymam za to

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:47   #2826
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Daguniu może taka już Twoja uroda...odpocznij sobie teraz
Cytat:
?
własnie ciekawe co u katzrzynki
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 12:40   #2827
dzasta110
Wtajemniczenie

Daget odpoczywaj Słońce

Też właśnie pomyślałam o Katarzince

chyba nie pochwaliłam się, że wczoraj kupiłam sobie spódnice w lumpku za całe 10 zł jak zrobię zdjęcie to może wkleję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 13:00   #2828
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
hej
u mnie dalej lipnie- do tego malza mi rozlozylo na lopatki i lezy bdula z goraczka! a wokolo skacze mamusia i podac to podac tamto...a moze by... ehhhh
nic nie napisze wiecej bo az .... zreszta wiecie

Rzeczywiscie sytuacja na rynku pracy nieciekawa---ja tez zaczynam sie obawiac co bedze dalej! u mojego taty w pracy juz zwolnienia, niby u mnie na razie nic nie mowia nawet jedna osobe zatrudnili ale czy nie beda obnizac pensji to nie wiadomo! kurde a to wszystko dlatego ze ludzie wzajemnie sie nakrecaja! euro dzis liczylismy po kursie 4,75!!! jak my mamy wziasc kredyt przy franku za 3,20??!!! masakra

Proszę mi tu paniki nie siać z tymi kredytami
Teraz kiedy kurs fankiego jest tak wysoki to bardzo opłaca się wziąć kredyt we frankim (dlatego tak ciężko jest wziąć, bo bankom się to nie bardzo teraz opłaca) ponieważ bierzesz kredyt WE FRANKACH czyli jeśli potrzebujesz 320 000 PLN to od banku po dzisiejszym kursie pozyczasz 100 000 FRANKIEGO i tyle masz do spłacenia nie PLN tylko CHF więc jeśli kurs frankiego spadnie (a spadnie na pewno) - dajmy na to do poziomu 2,2 to bankowi oddajesz 220 000 PLN czyli jesteś do przodu o 100 tysiączków.....

W tragiczej sytuacji są ludzie, którzy brali kredyty kiedy franki był poniżej 2 zł - bo biorąc 100 000 CHF po przewalutowaniu dostawali na konto 200 000 PLN a teraz muszą oddać 320 000 ..... dlatego zdolnosć kredytowa dla Frankiego jest zawsze niższa niż dla PLNa ze względu na wahania kursowe ....... no i znów się WYMĄDRZYŁAM

katley a co do teściowej to w apltece można zakupić takie słodkie mleczko dla niemowląt na przeczyszczenie ..... dolej teściowej do kawy zamiast mleka taką potrójną dawkę .... daję słowo, że przez dwa dni nie wyjdzie z kibla ..... przetestowane

A my dalej się byczymy - jest po prostu bosko .....dzisiaj morze spokojne jak jezioro i jest wyjątkowo cicho .... nie wizęłam kabelka do aparatu, więc fotki wkleję jak wrócimy .....

A może ktoś ma smaka na zupkę rybną, albo smażonego dorsza z ziemniaczkami .....wczoraj mój małż z portu przytargał swieżo złowione

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-02-05 o 13:06
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 13:03   #2829
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
chyba nie pochwaliłam się, że wczoraj kupiłam sobie spódnice w lumpku za całe 10 zł jak zrobię zdjęcie to może wkleję
Aaaa ja też zapomniała się pochwalić, że też kupiłam jeanswoy ołówek, ale nie taką wysoką, tylko, że moja 47 kosztowała Lepsza jestem

Czekoladko zazdraszczam za zupe rybną dziękuję ale fląderkę z frytami chętnie bym wszamała. Jak byś była tak dobra i postarała się o takie danie dla mnie...

Edytowane przez gosia1007
Czas edycji: 2009-02-05 o 13:06
Stary 2009-02-05, 13:12   #2830
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

katley a co do teściowej to w apltece można zakupić takie słodkie mleczko dla niemowląt na przeczyszczenie ..... dolej teściowej do kawy zamiast mleka taką potrójną dawkę .... daję słowo, że przez dwa dni nie wyjdzie z kibla ..... przetestowane

A może ktoś ma smaka na zupkę rybną, albo smażonego dorsza z ziemniaczkami .....wczoraj mój małż z portu przytargał swieżo złowione
Ad.1 niezły patent Sama bym wypróbowała, ale moja teściowa pije kawę bez mleczka

Ad.2 Oj to ja poproszę

Stary 2009-02-05, 13:12   #2831
czekoladka79
Zadomowienie

Spoko, spoko Stary Bosman ma tu i fryteczki i fląderkę (tak pieszczotliwie mnie wczoraj mój małż nazwał bo nadziabalam się rumem jak typowy STARY BOSMAN )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 13:12   #2832
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
a na kim

Cytat:
A my dalej się byczymy - jest po prostu bosko .....dzisiaj morze spokojne jak jezioro i jest wyjątkowo cicho .... nie wizęłam kabelka do aparatu, więc fotki wkleję jak wrócimy .....
ale Wam fajosko

Cytat:
hmmm... to ja poproszę tego dorsza, jeśli złowiony przez Męża

Cytat:
Aaaa ja też zapomniała się pochwalić, że też kupiłam jeanswoy ołówek, ale nie taką wysoką, tylko, że moja 47 kosztowała Lepsza jestem
chyba bardziej "rozrzutna"

Stary 2009-02-05, 13:18   #2833
kasienka1985
Zakorzenienie

Witanko
Cytat:
nie martw się Żabko

u mnie też kiepsko, umowa do kwietnia i marne szanse na przedłużenie

no tak, tylu chłopa, co chwilę jakieś winko, to pewnie, że dobrze
ech...
no ja mam nadzieję, że do kwietnia mnie przytrzymają to wtedy chociaż na kuronia pójdę a jesli wczesniej mnie zwolnia to lipa
dobrze mi z moją Bełatką o za nią będę najbardziej tęskniła
Cytat:
teraz z innej strony, opowiesc z zycia wzieta:
o matko i córko
nasza służba zdrowia spada na psy
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Nie umiem tak otwarcie iść na Pandę (Pan Da trzy
buahahahahahahahahaahaaah a -umarłam-
musze spróbowac
Cytat:
Witajcie dziewczeta, jestem juz z wami.
Dzasti dzieki
ojjjj biedactwo moje malutkie
odpoczywaj i kuruj jelitka myszko
zdrówka dużo
Cytat:
Też właśnie pomyślałam o Katarzince

pokazuj lumpeksiarkę z czego tu polewać? tam czasem są lepsze rzeczy niż w sklepach

Katarzinko- co u Ciebie robaczku?
Gocha- pokazuj spódnice
Czekoladko- nie molestuj mnie psychicznie!
Marzy mi się rybka znad morza i to jak...

Ajm sorewicz żaby, że dziś coś słabe pisanie mam...
Jakoś tak czasu mało, dużo pracy.
Humor mi się lekko popsuł, bo czuję że kres mój jest bliski... <praca>
Byłam wczoraj na zakupkach i kupiłam kilka fajowskich rzeczy!
Zapraszam Was do Orsaya po za***iaszczy żakiet z czarnej grubej satyny!! Jest fantastyczny!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Nie bede Wam wklejać. Za tydzien jest wesele na które go założę, wiec wtedy zobaczycie. Ołki?
Zainteresowane żakietem za 89,90 czarnym orsayowym zapraszam na priv polecam bo leży fantastycznie!!!
Wybaczcie mi moją podnietę, ale naprawdę warto!

Zaraz pracę kończę i jadę na BS <dupka nieco gładsza podobno- opinia męża>
Mówi, że taka jak po super peelingu
Buzi dla każdej muszki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 13:20   #2834
czekoladka79
Zadomowienie

dzasta niestety przetestowałam na sobie ..... bo kiedy zmieniam klimat to mam straszne problemy z zaparciami i kiedyś wróciłam z jakiegoś wypadu i byłam tak pełna, że zapodałam sobie tego mleczka (żadne herbatki typu Figura czy Xenna nie działały) .... no i na szczęście był weekend i nie musiałam iść do pracy ..... w którymś momencie bałam się, że muszla klozetowa popękała ......

Coprawda w dzieciństwie testowałam tabletki Laxygen na mamie i bracie (nadarli się na mnie i kazali ciasto upiec) no to im upieklam ze "sproszkowanym dodatkiem" hmmm a mieliśmy wtedy jedną toaletę ..... skończyło się na tym, że brat siedział u sąsiadów na tronie przez cały dzień na mama w domu ..... takie to grzeczne dziewcze było ze mnie.......

Kasieńko nie tłumacz się, że podniecasz się zakupami ..... od dawna wiadomo, że punkt G u każdej z nas znajduje się na końcu wyrazu SHOPPING ....... a do Orseya chętnie wskoczę ....... no ok miałam oszczędzać ..... ale obiecuję tylko mala bluzeczka, spódniczka ..... nie więcej niż 100 zł

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-02-05 o 13:29
Stary 2009-02-05, 13:46   #2835
wiolis
Raczkowanie

witam
u mnie dzis pyyysznie swieci slonko...
ale, ale:

marzen, o ktore warto walczyc
radosci, ktorymi warto sie dzielic,
przyjaciol, z ktorymi warto byc,
nadziei, bez ktorej nie da sie zyc!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO imieninowym Agattom

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 13:46   #2836
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
pokazuj lumpeksiarkę z czego tu polewać? tam czasem są lepsze rzeczy niż w sklepach
już się robi

Cytat:
dzasta niestety przetestowałam na sobie ..... bo kiedy zmieniam klimat to mam straszne problemy z zaparciami i kiedyś wróciłam z jakiegoś wypadu i byłam tak pełna, że zapodałam sobie tego mleczka (żadne herbatki typu Figura czy Xenna nie działały) .... no i na szczęście był weekend i nie musiałam iść do pracy ..... w którymś momencie bałam się, że muszla klozetowa popękała .......
o jaaa...

Cytat:
Coprawda w dzieciństwie testowałam tabletki Laxygen na mamie i bracie (nadarli się na mnie i kazali ciasto upiec) no to im upieklam ze "sproszkowanym dodatkiem" hmmm a mieliśmy wtedy jedną toaletę ..... skończyło się na tym, że brat siedział u sąsiadów na tronie przez cały dzień na mama w domu ..... takie to grzeczne dziewcze było ze mnie...... .

poniżej moja "lumpeksiara" i bluzka przedwczorajsza, jak się chwalić to chwalić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00211.jpg (56,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00213.jpg (54,2 KB, 13 załadowań)

Stary 2009-02-05, 15:29   #2837
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka
w twoim stanie to lepiej nie ryzykować takich eksperymentów żywieniowych

U nas jakaś taka pogoda do ... szaro buro i ponura, normalnie jak jesień
mmm... brzuchol bolal ale wczoraj... przegonilo i przeszlo... i to od mleka!!!

jak juz snieg nie pada to dla mnie to wiosna

Cytat:
Ps. Wczoraj też dostałam gołąbki od teściowej, ale moje normalne, nie ze starego mięsa. Jak masz niedosyt gołąbków to mogę Ci dać jednego
tak poprosze jak jeszcze jakies zostaly...musze mamcie zmolestowac

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc

moze mi ktoras z Was pomoze.... mam problem i to MEGA problem...wyglada na to ze do Grecji w spozniona podroz poslubna pojedzie tylko moj malz a to dlatego ze nie mam paszportu powiedzcie mi co ja mam zrobic... w Polsce bede pod koniec kwietnia i wtedy zloze wniosek o nowy dowod, ale bede w kraju tylko 11 dni wiec napewno dowodu nie odbiore a musze miec numer dowodu zeby wyrobic paszport, a na paszport czeka sie 30 dni....na stale do kraju wracamy 15 sierpnia a do Grecji jedziemy 09 wrzesnia wiec to nijak nie jest 30 dni a poza tym okres wakacyjny....co ja mam zrobic mozna wyrobic dowod jakos w trybie pilnym/przyspieszonym?? jestem zalamana pomozcie pliiisss
nie pomoge bo sie kompletnie nie znam ale mocno trzymam zebys jednak poleciala

Cytat:
witam
u mnie dzis pyyysznie swieci slonko...
ale, ale:

marzen, o ktore warto walczyc
radosci, ktorymi warto sie dzielic,
przyjaciol, z ktorymi warto byc,
nadziei, bez ktorej nie da sie zyc!

mmm... BUZIOL mega za pamiec bo to przeciez tylko imieniny
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 16:44   #2838
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

A o moich urodzinach to żadna nie pamiętała
Stary 2009-02-05, 17:23   #2839
Milibili
Zadomowienie

Z Katazinką i maleństem lepiej na szczęście Dalej leży,odpoczywa i bierze leki.

Martuś Kiedy miałaś urodziny żabko?? Taki wstyd żeby zapomnieć o urodzinach naszej szefowej

Martusiu życzenia spóźnione ale szczere... Wszystkiego Najlepszego, dużo zdrowia szczęścia życzliwych przyjaciół wokół Ciebie, pogody ducha, siły by pokonywać wszelkie przeciwności losu i spełnienia najskrytszych marzeń!

----------------------

Ludziom wszystko przeszkadza
Jakiś patafian porysował nam gwoździem nasze nowe auto

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 17:36   #2840
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość

Martuś Kiedy miałaś urodziny żabko?? Taki wstyd żeby zapomnieć o urodzinach naszej szefowej

Martusiu życzenia spóźnione ale szczere... Wszystkiego Najlepszego, dużo zdrowia szczęścia życzliwych przyjaciół wokół Ciebie, pogody ducha, siły by pokonywać wszelkie przeciwności losu i spełnienia najskrytszych marzeń!
W ten poniedziałek 02.02. Dziękuje słonko .
Stary 2009-02-05, 18:04   #2841
madzikk85
Raczkowanie

witajcie Babiczki

na poczatek troszke spoznione ale baaaaaardzo serdeczne zyczenia dla Martyszukałam takiej buzki z kwiatkami ale jeszcze sobie nie radze tutaj najlepiej wiec stworze swoja wersje <kwiatek na urodzinki>

dziekuje wszystkim za kciukiprzydaly sie chyba bo mam nadzieje ze Pan Da

kotek...z ozłocenia chyba nici... tzn pytalam sie o dowod i niestety ustanowienie pełonocnika nic tu nie pomoże...procedura wygląda tak ze skoro chodzi o dowód OSOBISTY to musisz podpisać zgodność danych przedstawionych na formularzu przed urzędnikiem...i nie mozna tego obejsc...tak mi powiedzieli...ale sprobuj zapytac jeszcze w ambasadzie to moze pojawi sie jakies swiatelko w tunelu

a teraz ide pod kocyk do mojego Mezusia bo zasypiam na stojąco...i trzymam mooooocno kciuki za katarzinkę!!!

Milibili jak jakims cudem znajdzie sie ten idiota od gwozdzi to przekaz mu ze OSOBISCIE WSADZE MU TE GWOZDZIE W TYŁEK!!!!skandal jakis naprawde!strasznie mnie wkurzaja takie akcje.....wrr....

Edytowane przez madzikk85
Czas edycji: 2009-02-05 o 18:07 Powód: skleroza
madzikk85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 18:08   #2842
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
na szczęście

Cytat:
no wstyd jak cholera

Martuś WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
I PRZEPRASZAM ZA TAKĄ SKLEROZĘ

Cytat:
o jaaaaaaaa brak słów takich to tylko ---->

Stary 2009-02-05, 18:10   #2843
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Proszę mi tu paniki nie siać z tymi kredytami
Teraz kiedy kurs fankiego jest tak wysoki to bardzo opłaca się wziąć kredyt we frankim (dlatego tak ciężko jest wziąć, bo bankom się to nie bardzo teraz opłaca) ponieważ bierzesz kredyt WE FRANKACH czyli jeśli potrzebujesz 320 000 PLN to od banku po dzisiejszym kursie pozyczasz 100 000 FRANKIEGO i tyle masz do spłacenia nie PLN tylko CHF więc jeśli kurs frankiego spadnie (a spadnie na pewno) - dajmy na to do poziomu 2,2 to bankowi oddajesz 220 000 PLN czyli jesteś do przodu o 100 tysiączków.....

W tragiczej sytuacji są ludzie, którzy brali kredyty kiedy franki był poniżej 2 zł - bo biorąc 100 000 CHF po przewalutowaniu dostawali na konto 200 000 PLN a teraz muszą oddać 320 000 ..... dlatego zdolnosć kredytowa dla Frankiego jest zawsze niższa niż dla PLNa ze względu na wahania kursowe ....... no i znów się WYMĄDRZYŁAM

a to dobre!!! z ta tesciowa to mnie rozbawialas-- dzieki
co do kredytow to wiem ze rzeczywiscie lepiej brac teraz ale jak w listopadzie mielismy zdolnosc frankowa na jakies 350tys to teraz mamy na 130tys!! no chyba ze skorzystamy z "promocji" wtedy wzrasta nam do 230tys... tylko ze promocja w mbanku a ostatnio naczytalismy sie conieco o nich i o multibanku ze troche pogmatwane maja umowy! i badztu czlowieku madry-w ktorym banku wziasc! albo w PKO-oprocentowanie frania to 9% MASAKRA!!

mmmm jak ja bym sobie zjadla rybki smazonej...mmmm z fryteczkami

Cytat:
Witanko

ech...
no ja mam nadzieję, że do kwietnia mnie przytrzymają to wtedy chociaż na kuronia pójdę a jesli wczesniej mnie zwolnia to lipa
dobrze mi z moją Bełatką o za nią będę najbardziej tęskniła

Ajm sorewicz żaby, że dziś coś słabe pisanie mam...
Jakoś tak czasu mało, dużo pracy.
Byłam wczoraj na zakupkach i kupiłam kilka fajowskich rzeczy!
Zapraszam Was do Orsaya po za***iaszczy żakiet z czarnej grubej satyny!! Jest fantastyczny!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Nie bede Wam wklejać. Za tydzien jest wesele na które go założę, wiec wtedy zobaczycie. Ołki?
Zainteresowane żakietem za 89,90 czarnym orsayowym zapraszam na priv polecam bo leży fantastycznie!!!
Wybaczcie mi moją podnietę, ale naprawdę warto!

Buzi dla każdej muszki
kobieto gdzie Ty miescisz te ciuchy??????????:rolleyes : jak tak czytam to srednio raz w tygodniu chyba cos kupujesz,co nie?? pewnie macie ogrooooooooomna szafe

Cytat:
dzasta niestety przetestowałam na sobie ..... bo kiedy zmieniam klimat to mam straszne problemy z zaparciami i kiedyś wróciłam z jakiegoś wypadu i byłam tak pełna, że zapodałam sobie tego mleczka (żadne herbatki typu Figura czy Xenna nie działały) .... no i na szczęście był weekend i nie musiałam iść do pracy ..... w którymś momencie bałam się, że muszla klozetowa popękała ......

Coprawda w dzieciństwie testowałam tabletki Laxygen na mamie i bracie (nadarli się na mnie i kazali ciasto upiec) no to im upieklam ze "sproszkowanym dodatkiem" hmmm a mieliśmy wtedy jedną toaletę ..... skończyło się na tym, że brat siedział u sąsiadów na tronie przez cały dzień na mama w domu ..... takie to grzeczne dziewcze było ze mnie.......

Kasieńko nie tłumacz się, że podniecasz się zakupami ..... od dawna wiadomo, że punkt G u każdej z nas znajduje się na końcu wyrazu SHOPPING ....... a do Orseya chętnie wskoczę ....... no ok miałam oszczędzać ..... ale obiecuję tylko mala bluzeczka, spódniczka ..... nie więcej niż 100 zł
normalnie rozwalasz mnie na lopatki padlam i sie smieje do monitora! to ladny gagatek byl z Ciebie

Cytat:
W ten poniedziałek 02.02. Dziękuje słonko .
oj szefowa wybacz wszystkiego naj naj duzo szczescia, milosci i milosci zyczeniech sie spelniaja Wasze wspolne marzenia

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 19:00   #2844
agunia82
Zakorzenienie

Martunia na początek wielki, ogromniasty buziak na przeprosiny

A teraz życzonka

Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny, co rozwiewa smutki.

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-02-05 o 19:02
Stary 2009-02-05, 19:06   #2845
malutka_24
Wtajemniczenie

Agatko
W każdej chwili

zawsze, wszędzie,

niech Ci w życiu dobrze będzie!

Niech Cię dobry los obdarzy

wszystkim o czym tylko marzysz

Cytat:
co będziesz kupowała coś dla siebie czy Dawidka
sobie kupiłam spodnie czarne dresowe, bluzeczkę na długi rękaw żółtą i 3 pary fajnych bokserek. Szkrabik dostał 2 kompleciki: niebieski dresik i biały wełniany (prezencik od mojej mamy)

Cytat:
Witajcie dziewczeta, jestem juz z wami. W sumie w domku bylam juz wczoraj wieczorem ale mogli mnie wypisac dopiero dzis
to może rzeczywiście taki Twój urok, niestety

Cytat:

ad. 1 współczuję osobie, na której to testowałaś
ad. 2 poproszę

Cytat:
jejku szefowa, ale wtopa
bardzo o wybaczenie

Szczęścia, zdrowia, pomyślności

niech Twój uśmiech wszędzie gości.

Niech raduje wszystkich wkoło,

żeby było nam wesoło

Cytat:

ad. 1 przekaż jej ode mnie dużo
ad. 2 a temu dup... to

Edytowane przez malutka_24
Czas edycji: 2009-02-05 o 19:08
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 19:16   #2846
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

madzikk85, dzasta110, katey, agunia82, malutka_24 Szefowa wybaczyła i pięknie dziękuje za życzenia i uściski .
Stary 2009-02-05, 21:21   #2847
czekoladka79
Zadomowienie

m.a.r.t.a i Agatka
Wszystkiego Najlepszego
zdrowia ogromu
szczęścia bezmiaru
radości bez liku
eurosków milion plików
uśmiechu na twarzy
i czego tylko sobie wymarzycie
z okazji KOLEJNYCH 18-tych urodzin i imienin.

P.S. Chciałam wkleić pełną wersję STO LAT - ale bałam się, że w podziekowaniu za życzenia szefowa będzie musiała mnie zbanować

Dla ciekawskich tylko te "ładniejsze zwrotki" resztę można sobie zgooglować

Sto lat, sto lat, niech m.a.r.t.a i Agata żyje nam
Niech Im gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie
a kto zdrowia nie wypije nich go piorun trzaśnie

Niech latarka policjanta w oczy Im nie świeci
A kto z nami nie wypije niech ma głupie dzieci.

Niech Im oko komornika po kątach nie szpera
A kto zdrowia nie wypije, niechaj go cholera

Niechaj gwiazdka pomyślności chroni nas od kaca
A kto z nami dziś nie pije, niech się sam przewraca.

Stary 2009-02-06, 06:28   #2848
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Szefowa urodziny miała
I cała ekipa o tym zapomniała
Ale już błąd dziołszki naprawiły
I piękne życzenia Marcie złożyły
Ja również życzę Ci kochana
Byś zawsze była roześmiana
Byś Filipa niezmiennie czarowała
I coraz lepszą żoną się stawała
By się spełniły Twoje marzenia
A portfel zawsze pełen był mienia
I aby zmarszki się nie pojawiały
Które by ludziom Twój wiek zdradzały

Dzień dobry
Stary 2009-02-06, 07:04   #2849
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć

Czekoladko fajne "sto lat "

Izuś Ty jak zwykle uraczyłaś nas swym talentem

Miłego dnia dziewczyny

bardzo proszę o trzymanie jutro ok godz 17 kciuków za Dzastę, bo ma egzamin, którego się boi

Stary 2009-02-06, 07:39   #2850
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Haloł. Wypiłam kawe i...nic, chyba zaraz nosem w klawiature zaryje. Męćzy mnie ta cotygodniowa szkoła. Mam już dość a jeszcze dwa miesiące.
Tak na marginesie to jutro mam teściów na parapetówce...........
Cytat:
Spoko, spoko Stary Bosman ma tu i fryteczki i fląderkę (tak pieszczotliwie mnie wczoraj mój małż nazwał bo nadziabalam się rumem jak typowy STARY BOSMAN
Hahaha następna alkoholiczka

Cytat:
Gocha- pokazuj spódnice
Buzi dla każdej muszki
Kacha ja to jakaś taka mało "zdjęciowa" jestem. Nie wiem nawet czy mam aparat w mieszkaniu, ale jeśli mam to wkleję kiecuchę
Nie smutaj się, będzie ok

Czyli zadowolona jesteś z efektów tego BS?

Cytat:
poniżej moja "lumpeksiara"
Nooooo fajna ta lumpeksiara, serio

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
tak poprosze jak jeszcze jakies zostaly...musze mamcie zmolestowac
Dobra to zawijam dwa i wysyłam Możesz je potraktować jako prezent na imieniny Tak w ogóle to duża buźka z tej okazji.

Cytat:
OMG, ale wpadka...

STO LAT STO LAT NIECH MARTA ŻYJE NAM
STO LAT STO LAT NIECH MODERATORUJE NAM
JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
JEDNA Z NAJLEPSZYCH MODERATOROWYCH DAM

Cytat:
bardzo proszę o trzymanie jutro ok godz 17 kciuków za Dzastę, bo ma egzamin, którego się boi
Wprawdzie będę w amoku przygotowań "na teściową", ale ok, potrzymam kciukasy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości