|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki ~Wiosna - Lato 2006~ cz. II
jejuku ja tez nie wiem o jakie belki chodzi
![]() ![]() Gosiula nie wiem bo mialam juz kiedy akcje ze .... a zreszta , cos pojechaly zemna te plastry Chyba ze za dlugo na nich juz jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Edycia no ja uzywalam na ramionach tylko ale teraz mi pojechalo i mam kwadraciki czerwone, zmienilam miejsce bo myslalam ze kiecke bede miec z krotkim rekawem ale ze jest z dlugim to wroce znowu Mialam na gornej czesci ramienia to mi odpadl teraz mam na brzuchu i trzyma sie ![]() Zobaczymy co ginka powie i ile mnie skasuje ![]() ![]() Ja juz zasypialam a dzidek mnie obudzil , poszlabym spac ![]() Juz sie jedna kolezanka wybija ze strojów jak sie wkurze to nie kupie i wsio Wiecie po ile funciak stoji ![]() ![]() ![]() ![]() Doridee wam chyba nie do smiechu co? braliscie kredyt we frankach szwajcarskich? wiec palnelam troche,bo mi kaska z funta leci wiec jak dlamnie na plus, ale jak sobie teraz czytam to nieciekawa jest sytuacja.Nie ogladam wiadomosci wiec nie wiem co i jak za bardzo tylko mamuski zawsze sie pytam po ile stoji , wracaja wspomnienia kiedy funciak byl po 6 zeta . Jadlam ta xenne blonnik pyszna smak jablkowy , jutro bujam po kilka opakowan , kuracyjke sobie zrobie . Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-02-05 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
no to co dzieluszki , idziemy spac
![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie za rok w zimie ide spac razem z niedzwiedziamy , zapadam w sen i laduje akumulatory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zadomowienie
|
wstawać śpiochy :P
Mnie obudził niewyłaczony budzik. Chłop zapomniał. I teraz on śpi, a ja już nie mogę :/ Ja mam taki błonnik http://www.granex.pl/module-Produkty...5-lang-pl.html Monka, tragedia z tymi plastrami. Nigdy nie zrobiły mi żadnej niespodzianki. Cały czas noszę na ramieniu, tylko latem na podbrzuszu, bo w krótkih rękawkach chodzę, a ludzie dalej strasznie się gapią i są ciekawi co to albo się podśmiewają bo niestety evra przez gwiazdki miała dość kiepską kampanię. Gosia, nie mów mi o weekendzie, bo też muszę jakoś lodówkę zaopatrzyć, a nie wiem w co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
nooo wstawac spiochy
![]() Justyna jakby ci to powiedziec NIGDY NIE MOW NIGDY hehe Jak długo je stosujesz? Ja tam wbijam czy ktos cos mowi czy sie patrzy , niekiedy ktos sie smieje bo widz ze mam plaster a ja pale fajki i mysla ze to plaster nikotynoway hehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Rozeznanie
|
monka- Ty to masz drowie ,kiedy ty się wysypiasz?
Fajne te twoje gadżety ślubne. Ja też powinnam jakiś wrzut zrobić do lodówki ,ale też nie wiem co.Ostatnio moje starsze dziecię ćwiczy pastę z tuńczyka z jajkiem ,a młodsze to tylko kiełbaska bez chlebka. Dziewczyny -Wy o odchudzaniu ,a mi znów spadają ubrania. Oddałam mojej mamie 6 par dżinsów ,bo wszystkie zlatały z tyłka ,a teraz nawet rzeczy ,które kupiłam jesienią tez zlatują . Musze cos wykombinować żeby moja mama przyjechała w kwietniu ,bo pod koniec mam wyjazd na 5 dni do pragi ,a nie chcę obarczać tesciowej Ninką ,bo moze mała by sie nie przejeła az tak bardzo ,ze mnie nie ma ,ale ja pewnie nie myślalabym o zwiedzaniu tylko o dzieciach. Pisałam juz Doridee ,ale jescze Wam napisze -wczoraj znowu kupiłam perfumy , bałam się troszke na allegro wieć wzięłam w pewnej( chyba) perfumerii interenetowej. Diesel unlimited- to chyba będzie mój nowy zapach,bo momo tego ,ze nowa DK mi pasuje -to jest bardzo nietrwała i to jest jej minus. Szukam sobie nowego samochodu i mam mętlik w głowie ,tym bardziej ,ze praktycznie sama musze zadecydować i później nie żałować . |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Gosiula chudiesz ze stresu jak bum cyk cym , strata bliskiej osoby jest traumatycznym przezyciem , odrzywiaj sie zdrowo, duzo witaminek zebys w anemie nie wpadla A jesz czy nie jesz? czy jesz normalnie a i tak chudniesz ?, czy poprostu mniej jesz i dlatego chudniesz. Moja kosmetyczna ostatnio mi mowila ze jak stresa miala to najmniej wazyla 38kg to mi galy wyszly, ale ona ogolnie jest niziutka dobniutka ale 38 to mnie zwalilo z nóg
![]() ![]() ![]() ![]() trza sie ubierac i wyruszac a ja jak zwykle sie lenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
Gosiula muszę powąchać tego Diesela, w białym ubranku mi sie podoba, ale z tego co Kasia mówiła różnią się
![]() ![]() Parapet nie wpadł mi w oko ten błonnik nigdzie na sklepowych półkach ![]() ![]() ![]() Jeszcze napiszę o Twoich pomysłach na wygodne posiedzenia ![]() ![]() Wczoraj znowu zrobiła do toalety - czyżby koniec moich półrocznych zmagań?? ![]() ![]() Monka gadżety fajne ![]() Nie nie, niewesoło u nas z tym kredytem ![]() Śnieżynko aukcje wystawione ![]() Aluta wieczorem okrutnie kasłała, aż dałam jej Acodin i jakoś przespała noc. Poszłam wczoraj z nia na tańce bo juz swirujemy w domu i chyba jej zaszkodziło. Jutro do przedszkola nie idziemy, niech sie wykuruje.
#4598 |
Rozeznanie
|
Ja nie znam tego wcześniejszego Diesla ,ale ten w czarnym bardzo mi się podoba.
wyjazd firmowy -dla pracowników ,chciałbym pojechać a,le nie wiem czy się uda. Siedź z Alą w domu ,bo pogoda byle jaka i zarazki latają w powietrzu. ja juz anemię przerabiam ,robiłam w grudniu wyniki i kiepskie były ,ale nie na tyle ,żeby dowalać żelazo w tabletkach .Narazie mam pilnować tego co jem .w sumie jem chyba tyle co kiedyś ,ale zupełnie inaczej mi sie to przetwarza. Musze znowu zrobic wyniki ,ale teraz nie pcham sie po skierowanie bo w przychodni straszne tłumy a, po drugie sama jestem po antybityku ,więc napewno wyniki nie będą miarodajne. Ale nie chce mi sie dzis nic robić ,poszłabym do domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wczoraj padlam, jak kawka, zreszta ostatnio codziennie szybko padam ![]() Monka to nie tylko funty tak w gore ida ![]() ![]() ![]() Gosiula a jakie chcesz auto ??? Moze z Niemiec sobie sprowadz ![]() Doridee super, ze juz wystawilas ![]() ![]() ![]() ![]() Jezuuu mnie to dziecko wykonczy, caly czas jej powtarzam, ze Sarenka spi to specjalnie tlucze klockami !! Wyjde z siebie zaraz... a musze jeszcze cwiczyc ![]() Wczoraj wzielam ze sklepu gazetke, a tam swietne ( tak mi sie wydaje ) promocje na perfumy, zna ktoras z Was takie : 1. Mont Blanc Femme Individuelle Special Edition- 14.99 € a kosztowal 55 € (50 ml) 2. Lancaster Aquasun- 14.99 € / 59 € ( 100 ml ) 3. Giorgio Beverly Hills Yellow- 19.90 € / 66 € ( 90 ml ) 4. Chopard Casmir- 19.90 € / 41 € ( 3o ml ) 5. Hugo Boss Femme by Boss- 29.90 € / 41 € ( 30 ml ) 6. Escada Moon Sparkle for Woman- 27.99 € / 50 € ( 50 ml ) 7. Escada Moon Sparkle for Men- 27.99 € / 50 € ( 50 ml ) 8. Laura Biagotti Due Uomo- 19.90 € / 61 € ( 90 ml ) i wiele wiele innych, ale nie chce mi sie przepisywac ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-02-06 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Doridee dzis bujam do gina
![]() Sniezynka hehe a co mam plakac?nie ladnie sie wysmiewac z czyis problemów oj nie ladnie ![]() ![]() ![]() ![]() kurka moj maly kupke robi ehhh jakby nie mogl 2 godziny temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Monka to nie ja sie wysmiewam tylko Ty
![]() Djamelka czemu nic nie piszesz ?? Jak u Ciebie ??? Brzusio rosnie ???? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka ja sobie zartuje ze spiralki a ty z mojego problemu z plastrami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynko niuchaj perfumy bo fajne promocje
![]() ![]() Oglądałaś aukcje?? Może być? Monka skad te pomysły że cos grozi w czasie burzy mając spiralkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spadamy na szwendaczke, musze kupic jakas bombonierke z serca ,kartek juz mam , chce to wyslac tz-towi na walentynki ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-02-06 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Monka a kto Cię tam wie
![]() ![]() ![]() My w Walentynki idziemy na Mumio ![]() ![]()
#4606 |
Rozeznanie
|
Boże, dziewczyny, dobijcie mnie
![]() ![]() Tym razem mnie przyjął. Nie wiem czemu ludzie go tak chwalą. Jak dla mnie okazał się kompletnym kretynem, który próbuje mi wmówić , że mam PCOS, jak ja go zwyczajnie nie mam ![]() Przepisał mi Metformax (lek dla cukrzyków), który ma mi pomóc w zbiciu wagi i powrocie owulacji. Nie mam pojęcia czy powinnam to brać czy nie, bo nie mam nawet ociupeńkę podwyższonego cukru, a krzywej cukrzycowej nie miałam robionej, ale oczywiście żeby pozbyć się pacjenta dał jakąś receptę "zapchajdziurę" i goodbye. Jezu, czy to się kiedyś skończy???????!!!!!!!???? ?? Masakra, czuję się potwornie, mam wrażenie, że chyba już nikt mi nie pomoże ![]() Generalnie diagnoza jest taka, że jak waga zleci to cykle się unormują. (cóż za naiwność - 15 kg temu też miałam takie okresy!) Czyli kolejny lekarz spisany na straty. Rany Boskie, niedługo mi ich braknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiu Tobie naprawde wspolczuje. Nie lepiej moze zainwestowac w prywatne wizyty, u jakis porzadnych specjalistow ?? ![]() ![]() Doridee no pewnie, ze moze byc, dla mnie najwazniejsze zeby poszly ![]() ![]() ![]() Zmykam sprzatac, gotowac i karmic dzieci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Wy nie wiecie co kupowac , a ja caly tydzien na bulkach z pasztetem zapiekanym i pomidorem , smigam
![]() ![]() ![]() Gosia hmm nie wiem co mam ci napisac, bo poprostu sie na tym nie znam, jakos dziwne mi sie to wydaje ze dal ci leki na cos gdzie nie masz zandego z symptomów , objawów , moze te leki jakos inaczej tez działaja ![]() ![]() Sniezynka ![]() ![]() ![]() Doridee hehe nie no nie sadzilam ze moglabys pomyslec ze ja w to naprawde wierze, hehe ale zgadzam sie sa pewnie panny ktorym mozna taka sciemne wkrecic, kwestia nie wiedzy i dobrej wkretki ![]() Gosia jakbys zdarzyla napisac mi przed wyjsciem do gina jakie leki juz brałas to poprosze, zapytam swojej ginki , moze cos powie i mozna to jakis zweryfikowac. |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Laski w końcu sie zmobilizowałam i porobiłam fotki naszej chatki
![]() ![]() ![]() Tak jak mówiłam szału ni ma, ale lepiej póki co nie będzie ![]()
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2009-02-06 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Nooo Doridee masz racje szalu nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Monka Ty w swojej sukience pewnie zniknęłabyś na tej ścianie
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz Ty pokazuj swoja chatkę, ooooo ![]() ![]()
#4614 |
Zadomowienie
|
ten błonnik kupuję w auchan.
Chatka ładna. Łazienkę troszkę przez drzwi podejrzałam ![]() ![]() ![]() Gratuluję sukcesów z kupkami. Nawet jakby był kryzys to już dużo osiągnęłyście i trzeba się cieszyć. Przy błonniku niestety trzeba sporo pić. Ja też z tych niewiele pijących ![]() Gosiu, współczuję ![]() Wiem, że takie akcje dobijają, ale będzie dobrze. Monka, plastry już 4 lata mam. Haha, palenie rzeczywiście jest dobrą przykrywką ![]() Gosiula, podsunęłaś mi pomysl z pastą jajeczna. My jemy ją z tuńczykiem, wiec może to jako odmianę. Śnieżynka, ale cię wzięło perfumy. Nie powiem dziś się dla odmiany psiknęłam się lolitką i miło, miło. |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Justyna u nas nie ma Auchan, ale popatrzę w innych marketach
![]() ![]() ![]() Co do lodówki to zapomniałam napisać - pomalujemy ją na metalic ![]() ![]() ![]() Monka byłaś u ginki??
#4616 |
Zakorzenienie
|
Doridee bardzo mi sie podoba Twoje mieszkanko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parapet kurcze ostatnio mam parcie na perfumy i kosmetyki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-02-06 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, ze mieszkanko Wam sie podoba. Mi pewnie też by sie podobało gdyby nie kosztowało nas tyle nerwów
![]() Śnieżynko szkoda że Twój TŻ nie widział moich perfum i zbioru próbek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Escadę Magnetism, Vitor & Rolf Flowerbomb, Ch. Jourdan The Parfum, K. Minogue Sweet Darling, sezonówki Escady, Lolitkę (chyba już znasz skoro licytujesz??), oj jest tego masę. A gdzie licytujesz??? Na Ebay'u?? A własnie! Doszedł Leg Magic???
#4618 |
Zakorzenienie
|
Justyna aszzz to mnie akurat musialo uczulic
![]() ![]() Doridee hehe swietny kawal swietny hehe moje mieszkanko nie nadaje sie do publikacji ![]() ![]() ![]() Sniezynka ojjjjj szalejesz szalejesz, ja nie wchodze na ebay bo to wciaga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Doridee licytuje Lolitke w ciemno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monka jasny gwint, ja mam jakiegos fiola teraz na punkcie perfum i kosmetykow ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: tak licytuje na Ebay ooo i jeszcze to bede chciala zlicytowac ![]() http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...tab%3DWatching Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2009-02-06 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
Hej babeczki!!!!
Doridee jak fajnie ze juz jest lepiej i coraz lepiej z Kupkami Alusi ![]() Mieszkanko ladne(najbardziej spodobal mi sie ten fiolet ![]() My ostatnio sie pochorowalismy ,(ten wirus,biegunka,wymioty itd niepamietam jak go nazywacie ![]() ![]() Sniezynka widze ze u Ciebie wszystko na szybkich obrotach(przy dwojce)-z kas to znam ![]() ![]() ![]() Co do kuchni twojej to ona mi sie bardzo podoba(kolor,i wogole jest swietna)Tak dawno ja widzialam na zdieciu ,ale pamietam do dzis-super. Monka te buty ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.