|
|
#1321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
To wszytko przez tą zime !! Brakuje nam ciepła słonca itd ! Trzeba wyjsc na spracer pooddychac powietrzem swierzym . Najlepiej za miasto pojechac na chwile ( nawet jak sie nie chce ) umęczyć sie pobiegac powyglupiac . Przyjec do omu zmecząnym i odrazu sie zasypia !! A nastepny dzien jest lepszy .
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Klatka, tak to czasami jest ale nie ma się co załamywać.. przecież nasza akcja ma być przyjemnością a nie karą wiec motywacja jest ok ale jak się nie chce raz czy drugi to nie ma się co przejmować
u mnie najgorzej jest jak zadbam o siebie, zrobie super makijaż itp... czuję się sexy ale czar pryska jak Tż niczego nie zauważa (tzn nic nie mówi na temat mojego wyglądu) albo jak zobaczę ładną dziewczynę, która nic szczególnego nie robiła żeby ładnie wyglądać (niby zwykłe ciuchy, brak makijażu itp.)a wygląda olśniewająco... myślę sobie "ty idotko, cały dzień się męczysz a i tak nie przynosi to efektów i nigdy nie bedziesz jak te dziewczyny co są po prostu piękne i nie muszą się starać" no ale to chwilowe myślenie... innego dnia patrzę w lustro i sobie myślę,że wyglądam super i mam szczęście,że tak wyglądam.... wiec Klatka może zacznij od małych kroczków ![]() ja sobie wczoraj kupiłam 6 butelek niegazowanej wody (powinnam wypić 2 na dzień ale chciałabym chociaż jedną 1.5l), moje ulubione grejpfruty, musli, płatki śniadaniowe, chleb razowy i duuużo tuńczyka ![]() i teraz sobie z tego będe robiła zdrowe śniadanka i kolacje... zawsze coś na początek ![]() cytrynowa... dobry ten obrazek ![]() ![]() ![]() hehe ostatnio zauważyłam ciekawe zjawisko... zawsze jak śpię u Tżta to się ślinię przez sen tzn śpię tak,że mi ślina wylatuje bokiem ust.....a w domu nigdy przenigdy, zawsze jestem "sucha"... czyżby Tż tak na mnie działał;-) p.s. kupiłam sobie jeansową bombkę z wysokim stanem, mam nadzieję,że nie bedzie mi za mała;-) ogólnie ostatnio mam szał na takie spódniczki- muszę siobie kupić dopasowaną,czarną ołówkową... niby to taki biurowy strój ale moim zdaniem jak podkreśli się talię to wygląda się bardzo sexy. No i zdjęcie mojej ukochanej torebki..noszę ją praktycznie całą zimę, oczywiście nie mam oryginalnej Stam Bag od Marca Jacobsa tylko podróbkę. Jest fajna tylko ciężka sama w sobie (nawet jeśli się nosi bez łańcucha)
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-06 o 07:44 |
|
|
|
#1323 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
i w najlepszych ciuchach.w czym to jest? we włosach? w dodatkach? ![]() Cytat:
a ja dzisiaj dostałam śniadanie do łóżka ![]()
|
||
|
|
|
#1324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj zaspałam i jestem bez śniadania - właśnie się kawą odżywiam
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
vadi, zazdroszczę śniadanie to łóżka
![]() ja dziś jem ciemny chlebek z tuńczykiem;-) Marisa
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1327 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie lepiej poszukać kogoś, kto naprawdę Ci w sobie maksymalnie rozkocha i to tak na dłuzej, moze na zawsze Reszte nadrobię później, bo jadę na zakupy Chiii - piękna ta bombka Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-06 o 09:03 |
|||
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam jej fotki topless i ma ładny biust (chociaż nie wiem czy naturalny) ale brzuch ma mistrzowski ...chyba ktoś pisał,że była surferką zanim została modelką jeszcze wiec wiadomo skąd ten brzuszek
|
#1329 | |
|
*sportaddict*
|
![]() Cytat:
Chii - tu jest boska! http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1233907131 ![]() omg jaki tyłek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1233907131
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-06 o 09:12 |
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Miska, udanych łowów;-)
vadi..ten biały sweterek super..ja też chce taki
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
starczy
|
#1333 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie tylko zastanawiam gdzie ona ma wszystkie organy wewnetrzne?
Przeciez ma w talii chyba 50 cm!
|
#1334 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc lasensje
pushit piekne te panterkowe gdzie ty je kupiłas ![]() NO niestety moja czern to tez nie udany eksperyment ...mimo ze farbowałam tylko szapmponetka...to juz rok walcze z czernia.. ![]() Cytat:
takie wpiepszanie sie komus zwiazek nie ma sensu bo nigy nie iadomo jak to sie potoczy czy on za 2 tygodnie nie zatesni za tamta...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1233907131 ja chce jej zad !!!! Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-06 o 09:35 |
||||||
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki wam dziewczyny ostatnio naprawde mam wszystkiego dosyc na nic nie mam czasu ciagle tylko praca praca i żadnego dnia wolnego..Ciężko mi bo ja zawsze byłam taka piep....a lady perfeckt wszystko zawsze idealnie, idealnie ogolone nogi, idaelny makijaz , fryzura dzien w dzien szpilki eleganckie ciuchy,co by sie nie dzialo co drugi dzien silownia nawet po 2 godziny i moja cialo wygladało bosko podobalam sie sobie , a teraz wiadomo jak nie chodze na silownie, nie jadam zrowo a byle co to cjialo juz nie jest takie apetyczne. Zdaje sobie sprawe,ze powinnam sie wziąśc w garść , ale nie mam sił sie zmobilizować
No i te swpóllokatorki które dobijaja mnie , jak patrze na nie to wpadam w panike ,ze stane sie taka jak one wkońcu
|
#1336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Załóz sobie adidasy i idz na długi spacer. kazdy ma czasem złe dni,dlatego usmiechnij sie,a odrazu wszystko bedzie lepiej ![]() dziewczyny zamowilam sobie wczoraj bluzeczki to sie pochwale
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-06 o 09:47 |
|
|
|
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj ja mam doła i pokłociłam się własnie z rodzicielka
Jak zawsze afera o to samo, że za dużo kasy na kosmetyki i ciuchy wydaje. Ze kupuja kolejną odżywkę jak jescze nie skończyłam jednej, że po co mi kolejny krem skoro juz 2 stoją na półce, że do fryzjera za często chodze, że po co mi kolejna torebka albo spodnie, że przeginam i w ogóle. Mam już tego dość, nie biore od niej pieniędzy a ciągle pretensje ma o to A wcale aż tak duzo nie wydaje bez przesady,nawet nie mam tyle, żeby tak dużo wydawać. Dla niej żelowe paznokcie to zbedny wydatek, 2cm odrost to jeszcze nie odrost i pare wyprysków na buzi to tez nie koszmar bo "nikt nie jest idealny a ja przesadzam".Niech ta zima sie juz skonczy bo chyba na kazdego tak depresyjnie jakos wplywa
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
zamiast iść na spacer idę skosić wkońcu zarost i zrobić pożywne śniadanie
później wkleję przepis
|
#1339 |
|
Wtajemniczenie
|
teraz to sie wogole nie oplaca zamawiac rzeczy z zagranicznych stron odkad złotowka traci na wrtosci dolar jest teraz juz po 3,6
![]() ![]() dlatego ja poczekam jeszcze ze dwa miesiace moze sie troche sytuacja unormuje i dolar stanieje Bo chce sobie kiecke zamowic na komunie z jakies zagranicznej strony. dziewczyny ktore zamawialy sobie cos z zagraniznych stron powiedzcie mi ile mniej wiecej sie czeka na ciuszek ?
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
od 3 tygodni do nawet 4 miesiecy różnie to bywa
|
#1341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też musze się rozglądać za jakąś kiecką, bo we wrześniu idę na wesele. Jak znam siebie to znowu padnie właśnie na VS ![]() O, właśnie mi jedna wpadła w oko. Co myślicie? Nadaje sie na wesele?
|
|
|
#1342 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już z ponad miesiąc czekam ale to dlatego że sesja i brak czasu na podliczenie jest..... a szkoda bo jestem ciekawa i niecierpliwie się
![]() Chiii skąd kupiłaś taką bombkę? Fajna |
|
|
|
#1343 |
|
Wtajemniczenie
|
az 4 miesiace matko
chyba jednak bede musiała w polskich sklepach sie zaopatrzyc |
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
to była jednorazowa licytacja od osoby prywatnej.
|
#1345 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i chwileczke ja jestem blisko....... czuje sie pominieta kiedy idziemy w koncu na ta kawke? albo jak chcesz to mozemy przyodziac dryksy i adidasiaki i wyruszyc na jakas wyprawe za miasto? Cytat:
Edytowane przez nanaaaaa87 Czas edycji: 2009-02-06 o 11:38 |
||
|
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
hehehe dziewczyny jak wy zapieprzacie :P nie nadążam za wami :P nie było mnie kilka dni i już nowy wątek, super
pozdrawiam
|
|
|
|
#1347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ide posprzatac w pokoju ale nie chce mi sie mam dzien lenia na twarzy "cos" ehh Wywołałyście mi @ ....jestem załamana sukienkami na allegro ...nie ma nic co bym mogła sobie kupic na ta komunie na ktora ide.Potem mam chrzciny i tez bym chciala sie ubrac w ta wymarzona sukienke letnia i zwiewna które na allegro nie ma.A jak zamowie za granicy i nie przyjdzie do mnie..bo 4 miechy to strasnzie długo. Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-06 o 11:42 |
|
|
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
dZIEWCZYNY TRZYMAJCIE KCIUKI OD 16-17 BO INACZEJ NIE UDA MIE ZDAC EGZAMINU
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CZARNO TO WIDZĘ,JESZCZE MYŚLAŁĄM ZE DAM RADE POUCZY SIE W PRACY A TU CO? SZEFOWA DZWONI :ZROB TO I TO (CZYLI O TYYYYYYLE) BO TO JEST NA WCZORAJ...KOBIETA JEST TAK NIEZDECYDOWANA ZE JA PIER.....PYTALAM JEJ 2 TYG TEMU CZY TEGO NIE ZROBIC A ONA NA TO ZE NIE ZE TO BEDZIE ROBILA FIRMA KTORA PODPISALA Z NIMI UMOWE.BLEBLE I MUSIALO SIE TO W TYM CZASIE ZDARZYC W KTORYM MAM DZIS EGZAMIN KTOREGO BOJE SIE NAJBARDZIEJ ![]()
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co jutro po 14 idziemy na kawke? moze reszta dziewczyn sie skusi aby zapoznac sie z nami?
|
|
#1350 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Milusiaam ta pierwsza Icebaby21 wiem jak to jest.. po co nowe spodnie skoro mam 2 pary, po co to, po co taka droga odżywka, po co cośtam.. nie martw się, może uda Ci się znaleźć na nich haka? ja znalazłam i zaczęłam wypominać mamie, że co tydzień jest u fryzjera, kupiła sobie to i tamto.. ![]() Kulkaaga boska ta sukienka! mi też! ![]() Krokodylek będziemy trzymać! Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-02-06 o 11:59 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

i w najlepszych ciuchach.

- właśnie się kawą odżywiam
Boskie!!!!

widziałam jej fotki topless i ma ładny biust (chociaż nie wiem czy naturalny) ale brzuch ma mistrzowski ...chyba ktoś pisał,że była surferką zanim została modelką jeszcze wiec wiadomo skąd ten brzuszek

takie wpiepszanie sie komus zwiazek nie ma sensu bo nigy nie iadomo jak to sie potoczy czy on za 2 tygodnie nie zatesni za tamta...