American girls cz. VIII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-06, 01:30   #1321
verzara
Wtajemniczenie

Dot.: American girls cz. VIII

To wszytko przez tą zime !! Brakuje nam ciepła słonca itd ! Trzeba wyjsc na spracer pooddychac powietrzem swierzym . Najlepiej za miasto pojechac na chwile ( nawet jak sie nie chce ) umęczyć sie pobiegac powyglupiac . Przyjec do omu zmecząnym i odrazu sie zasypia !! A nastepny dzien jest lepszy .
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 07:35   #1322
Chii1986
Zakorzenienie

Klatka, tak to czasami jest ale nie ma się co załamywać.. przecież nasza akcja ma być przyjemnością a nie karą wiec motywacja jest ok ale jak się nie chce raz czy drugi to nie ma się co przejmować

u mnie najgorzej jest jak zadbam o siebie, zrobie super makijaż itp... czuję się sexy ale czar pryska jak Tż niczego nie zauważa (tzn nic nie mówi na temat mojego wyglądu) albo jak zobaczę ładną dziewczynę, która nic szczególnego nie robiła żeby ładnie wyglądać (niby zwykłe ciuchy, brak makijażu itp.)a wygląda olśniewająco...

myślę sobie "ty idotko, cały dzień się męczysz a i tak nie przynosi to efektów i nigdy nie bedziesz jak te dziewczyny co są po prostu piękne i nie muszą się starać"

no ale to chwilowe myślenie... innego dnia patrzę w lustro i sobie myślę,że wyglądam super i mam szczęście,że tak wyglądam....

wiec Klatka może zacznij od małych kroczków

ja sobie wczoraj kupiłam 6 butelek niegazowanej wody (powinnam wypić 2 na dzień ale chciałabym chociaż jedną 1.5l), moje ulubione grejpfruty, musli, płatki śniadaniowe, chleb razowy i duuużo tuńczyka

i teraz sobie z tego będe robiła zdrowe śniadanka i kolacje... zawsze coś na początek

cytrynowa... dobry ten obrazek

hehe ostatnio zauważyłam ciekawe zjawisko... zawsze jak śpię u Tżta to się ślinię przez sen tzn śpię tak,że mi ślina wylatuje bokiem ust.....

a w domu nigdy przenigdy, zawsze jestem "sucha"... czyżby Tż tak na mnie działał;-)

p.s. kupiłam sobie jeansową bombkę z wysokim stanem, mam nadzieję,że nie bedzie mi za mała;-)
ogólnie ostatnio mam szał na takie spódniczki- muszę siobie kupić dopasowaną,czarną ołówkową... niby to taki biurowy strój ale moim zdaniem jak podkreśli się talię to wygląda się bardzo sexy.

No i zdjęcie mojej ukochanej torebki..noszę ją praktycznie całą zimę, oczywiście nie mam oryginalnej Stam Bag od Marca Jacobsa tylko podróbkę.
Jest fajna tylko ciężka sama w sobie (nawet jeśli się nosi bez łańcucha)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 547387344.jpg (58,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 547387344_1.jpg (72,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11df0ced17e35db9med.jpg (44,1 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-06 o 07:44
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 08:26   #1323
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
myślę sobie "ty idotko, cały dzień się męczysz a i tak nie przynosi to efektów i nigdy nie bedziesz jak te dziewczyny co są po prostu piękne i nie muszą się starać"

no ale to chwilowe myślenie... innego dnia patrzę w lustro i sobie myślę,że wyglądam super i mam szczęście,że tak wyglądam....
dokładnie, też tak mam. albo jest dla mnie superzagadką, jak one to robią, że w zwykłych jeansach i białym tshircie wyglądają tak świeżo, seksownie, kobieco i atrakcyjnie, jak ja nie wyglądam po godzinie obróbki ze skrawaniem i w najlepszych ciuchach.
w czym to jest? we włosach? w dodatkach?

Cytat:
p.s. kupiłam sobie jeansową bombkę z wysokim stanem, mam nadzieję,że nie bedzie mi za mała;-)
ogólnie ostatnio mam szał na takie spódniczki- muszę siobie kupić dopasowaną,czarną ołówkową... niby to taki biurowy strój ale moim zdaniem jak podkreśli się talię to wygląda się bardzo sexy.

No i zdjęcie mojej ukochanej torebki..noszę ją praktycznie całą zimę, oczywiście nie mam oryginalnej Stam Bag od Marca Jacobsa tylko podróbkę.
Jest fajna tylko ciężka sama w sobie (nawet jeśli się nosi bez łańcucha)
obie bardzo fajne

a ja dzisiaj dostałam śniadanie do łóżka
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 08:55   #1324
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
dokładnie, też tak mam. albo jest dla mnie superzagadką, jak one to robią, że w zwykłych jeansach i białym tshircie wyglądają tak świeżo, seksownie, kobieco i atrakcyjnie, jak ja nie wyglądam po godzinie obróbki ze skrawaniem i w najlepszych ciuchach.
w czym to jest? we włosach? w dodatkach?

obie bardzo fajne

a ja dzisiaj dostałam śniadanie do łóżka
O, takiej to dobrze
A ja dzisiaj zaspałam i jestem bez śniadania - właśnie się kawą odżywiam
Stary 2009-02-06, 08:56   #1325
Chii1986
Zakorzenienie

vadi, zazdroszczę śniadanie to łóżka

ja dziś jem ciemny chlebek z tuńczykiem;-)

Marisa
Stary 2009-02-06, 09:00   #1326
Chii1986
Zakorzenienie

Stary 2009-02-06, 09:01   #1327
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
O mamusiuuuu Boskie!!!!
Te panterki, te kropeczki, te sandałki srebrne

Masz chyba malutką stópkę, ale gdybyś miała 37 to bym na pewno zrobiła nalot na Twoje buty i bym Cię okradła (czy ja jestem kleptomanką?)

Misia, skad jest ta duża brązowa torba z kokardką?
Z h&m Ale z zeszłego roku...
Cytat:
dopiero jestem

dzięki

marzy mi się coś w stylu Giselle, ale bez dekoloryzacji (a mam na to za cienkie włosy) to potrwa

mi też czerń była pomyłką niestety a sweterek sprowadziłam sobie z azji (też załączam)

no właśnie, schodzenie z czerni to koszmar :/
Piękny ten sweterek
Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
Mamnadzieje ,ze sie nie obrazisz skopiowalam Ci z barbiowego bo duzo pisania;D

No wiec 3 lata temu przyszlam sobie do LO ahha i oczywiscie wypatrywalam samych ciach;D nagle po pol roku zobaczylam go w sklepiku ...bylo super i wogole wogle no i mial sliczna dziewczyne i wogle jakos tak wyszlo ,ze wszyscy jego znajomi mowili mi ,ze mam sobie dac spokoj bo jest idiota bawi sie alskami itd;D to zpaomnialam znalazlam nowego ;D Po pol roku on skonczyl szkole a ja zalozylam nk ;D i zaczelismy tam gadac i sie spotykac on zerwal dla mnie z tamtadziewczyna iitd ..potem okazalo sie rzeczywiscie ,ze do zbyt ogarnietych to on nie nalezal ale nie zdradzal nie obrazal i ogolnie w zwiaku bylo okej..potem zaczelo sie robic nudno i to ja podziekowalam za znajomosc...tu musze wsomniec ,ze jego byla caly czas za nimlatala a mnie jak tylko spotklala gdzies to chciala bic i wogle itd;p on po miesiacu byl z nia..wszytskim mowil ,ze niby z litosci..no i ostatnio cholera znow go zobaczylam i znowu stwierdzialm ,ze ejst suuupeeeerr i ,ze cyba jednak go kocham on chyba to smao bo zaczal do mnie pisac ,ze sie mu z S nie uklada ,ze sie kloca ,zemadosyc bycia z nia dla litosci iczy dammu jeszczeszanse czy widze eszcze siebie z nim ....ale co ja mam robic?? czy on z amiesiac nie wroci do S. ??
U, bez urazy, ale nie wyglada mi to zbytnio na miłosć, zerwałaś z nim, bo Wam było nudno, nie teskniłaś, spotkałaś i zamarzyło Ci sie nagle tego, co nieosiągalne tak na chwilkę
Nie lepiej poszukać kogoś, kto naprawdę Ci w sobie maksymalnie rozkocha i to tak na dłuzej, moze na zawsze?

Reszte nadrobię później, bo jadę na zakupy

Chiii - piękna ta bombka Torebka też super

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-06 o 09:03
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:10   #1328
Chii1986
Zakorzenienie

widziałam jej fotki topless i ma ładny biust (chociaż nie wiem czy naturalny) ale brzuch ma mistrzowski ...chyba ktoś pisał,że była surferką zanim została modelką jeszcze wiec wiadomo skąd ten brzuszek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_gq_mag_august_08_VTpXpd9.sized.jpg (54,6 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_m_nJiZYMP.sized.jpg (40,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_marisa_02_3c1uQ28.sized.jpg (49,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_marisa_07_ksMsvvZ.sized.jpg (58,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_marisa_miller9_h3S8yTz.sized.jpg (29,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_marisa_miller_06_10_APmJZA5.sized.jpg (39,2 KB, 23 załadowań)
Stary 2009-02-06, 09:11   #1329
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
O, takiej to dobrze

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj zaspałam i jestem bez śniadania - właśnie się kawą odżywiam
dietetyczny bacik masz ode mnie

Chii - tu jest boska! http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1233907131
omg jaki tyłek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1233907131

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Piękny ten sweterek

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-06 o 09:12
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:15   #1330
Chii1986
Zakorzenienie

Miska, udanych łowów;-)

vadi..ten biały sweterek super..ja też chce taki
Stary 2009-02-06, 09:19   #1331
Chii1986
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_masquerade_ball_in_ny_3_Gq3xqZj.sized.jpg (35,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_maxim_july_2008_842BDdG.sized.jpg (36,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_mm83m1_Tvoh6QU.sized.jpg (39,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_mm87l_aQETdHy.sized.jpg (35,7 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_mm814e_zgpqfyN.sized.jpg (33,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_poolside_emVrWU7.sized.jpg (52,0 KB, 20 załadowań)
Stary 2009-02-06, 09:20   #1332
Chii1986
Zakorzenienie

starczy
Stary 2009-02-06, 09:25   #1333
Kiciunia21
Zadomowienie

Ja sie tylko zastanawiam gdzie ona ma wszystkie organy wewnetrzne? Przeciez ma w talii chyba 50 cm!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg marisa_miller_gq_mag_august_08_VTpXpd9.sized.jpg (4,9 KB, 283 załadowań)

-15

Kiciunia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:33   #1334
milusiaam
Wtajemniczenie

Czesc lasensje

pushit piekne te panterkowe gdzie ty je kupiłas

Cytat:
d

no właśnie, schodzenie z czerni to koszmar :/
NO niestety moja czern to tez nie udany eksperyment ...mimo ze farbowałam tylko szapmponetka...to juz rok walcze z czernia..

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
Wantxme w sumie ma rację. Byłaś tą trzecią, więc zachowanie dziewczyny jest troszkę uzasadnione, sama wiem, że bym takiej oczy wydrapała.
Chociaż uczucia to skomplikowana rzecz, każde jest inne i na każde każdy reaguje inaczej..
Cóż przemyśl dokładnie sprawę, może na początku zbytnio się nie angażuj i będzie ok
własnie takie wpiepszanie sie komus zwiazek nie ma sensu bo nigy nie iadomo jak to sie potoczy czy on za 2 tygodnie nie zatesni za tamta...

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
W

Spobuje zamówic z zagranicznej strony włąsnie póbuje znależc grupe dziewczyn do zamówienia:ju pi:

z jakiej stronki?

Cytat:
nie mogę się doczekać, aż przyjdą
nawet Tż marnotrawny zauwazył, że jakoś inaczej ostatnio wyglądam

aktorka z mamma mia ;D
to jest przełom.I wiecej prosze nie watpic w milosc tż

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
tak tak..jednym slowem fajna dupa z tego manekina zdecydowanie nadaje sie na AG hahahahah tylko twarz moze miec taka hmm...pospolita?!
Chyba lepszym okresleniem było by zbyt plastikowa jak na ag

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
j

a ja sie pakuje bo jutro przed północą mamy prom... i później , w przyszłym tygodniu .. milusia, tyteczka i unbelievableGirl..i darunia bede was wypatrywać bo przez pare dni bede w łodzi i zduńskiej woli bo musimy z tż jego rodzinkę objechać.
Uwazaj bo jak cie spotkam na ulicy... to cie porwe na drinka i bedziesz musiała mi zdradzic wszystkie swoje urodowe tricki inaczej cie nie oddam

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
A na rozweselenie.. http://img514.imageshack.us/img514/4397/sesja2fh3.jpg

No sorry mnie rozsmieszylo
o jaaa

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1233907131
ja chce jej zad !!!!

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-06 o 09:35
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:34   #1335
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Dzieki wam dziewczyny ostatnio naprawde mam wszystkiego dosyc na nic nie mam czasu ciagle tylko praca praca i żadnego dnia wolnego..Ciężko mi bo ja zawsze byłam taka piep....a lady perfeckt wszystko zawsze idealnie, idealnie ogolone nogi, idaelny makijaz , fryzura dzien w dzien szpilki eleganckie ciuchy,co by sie nie dzialo co drugi dzien silownia nawet po 2 godziny i moja cialo wygladało bosko podobalam sie sobie , a teraz wiadomo jak nie chodze na silownie, nie jadam zrowo a byle co to cjialo juz nie jest takie apetyczne. Zdaje sobie sprawe,ze powinnam sie wziąśc w garść , ale nie mam sił sie zmobilizowaćNo i te swpóllokatorki które dobijaja mnie , jak patrze na nie to wpadam w panike ,ze stane sie taka jak one wkońcu

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:41   #1336
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki wam dziewczyny ostatnio naprawde mam wszystkiego dosyc na nic nie mam czasu ciagle tylko praca praca i żadnego dnia wolnego..Ciężko mi bo ja zawsze byłam taka piep....a lady perfeckt wszystko zawsze idealnie, idealnie ogolone nogi, idaelny makijaz , fryzura dzien w dzien szpilki eleganckie ciuchy,co by sie nie dzialo co drugi dzien silownia nawet po 2 godziny i moja cialo wygladało bosko podobalam sie sobie , a teraz wiadomo jak nie chodze na silownie, nie jadam zrowo a byle co to cjialo juz nie jest takie apetyczne. Zdaje sobie sprawe,ze powinnam sie wziąśc w garść , ale nie mam sił sie zmobilizowaćNo i te swpóllokatorki które dobijaja mnie , jak patrze na nie to wpadam w panike ,ze stane sie taka jak one wkońcu
ale nie da sie byc ciagle idealna .Czy nie lepiej akceptowac siebie z kilkoma włoskami na nogach nz myslec ciagle o tym ze nie jestem idealna...
Załóz sobie adidasy i idz na długi spacer. Jestesmy tylko kobietami idealne mozemy byc idac do szkoly pracy albo na randke czy do pubu.a w domku mozemy chodzic nawet w wyciagnietych desach bez makijazu i z tłustymi włosami
kazdy ma czasem złe dni,dlatego usmiechnij sie,a odrazu wszystko bedzie lepiej

dziewczyny zamowilam sobie wczoraj bluzeczki to sie pochwale
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bfu042x03_600.jpg (29,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 610369_600.jpg (24,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 925204_600.jpg (35,9 KB, 12 załadowań)

Czas edycji: 2009-02-06 o 09:47
Stary 2009-02-06, 09:44   #1337
icebaby21
Raczkowanie

Dzisiaj ja mam doła i pokłociłam się własnie z rodzicielkaJak zawsze afera o to samo, że za dużo kasy na kosmetyki i ciuchy wydaje. Ze kupuja kolejną odżywkę jak jescze nie skończyłam jednej, że po co mi kolejny krem skoro juz 2 stoją na półce, że do fryzjera za często chodze, że po co mi kolejna torebka albo spodnie, że przeginam i w ogóle. Mam już tego dość, nie biore od niej pieniędzy a ciągle pretensje ma o toA wcale aż tak duzo nie wydaje bez przesady,nawet nie mam tyle, żeby tak dużo wydawać. Dla niej żelowe paznokcie to zbedny wydatek, 2cm odrost to jeszcze nie odrost i pare wyprysków na buzi to tez nie koszmar bo "nikt nie jest idealny a ja przesadzam".
Niech ta zima sie juz skonczy bo chyba na kazdego tak depresyjnie jakos wplywa
Stary 2009-02-06, 09:46   #1338
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

zamiast iść na spacer idę skosić wkońcu zarost i zrobić pożywne śniadanie później wkleję przepis

Stary 2009-02-06, 09:51   #1339
milusiaam
Wtajemniczenie

teraz to sie wogole nie oplaca zamawiac rzeczy z zagranicznych stron odkad złotowka traci na wrtosci dolar jest teraz juz po 3,6 dlatego ja poczekam jeszcze ze dwa miesiace moze sie troche sytuacja unormuje i dolar stanieje
Bo chce sobie kiecke zamowic na komunie z jakies zagranicznej strony.
dziewczyny ktore zamawialy sobie cos z zagraniznych stron powiedzcie mi ile mniej wiecej sie czeka na ciuszek ?
Stary 2009-02-06, 10:04   #1340
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

od 3 tygodni do nawet 4 miesiecy różnie to bywa

Stary 2009-02-06, 10:12   #1341
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
teraz to sie wogole nie oplaca zamawiac rzeczy z zagranicznych stron odkad złotowka traci na wrtosci dolar jest teraz juz po 3,6 dlatego ja poczekam jeszcze ze dwa miesiace moze sie troche sytuacja unormuje i dolar stanieje
Bo chce sobie kiecke zamowic na komunie z jakies zagranicznej strony.
dziewczyny ktore zamawialy sobie cos z zagraniznych stron powiedzcie mi ile mniej wiecej sie czeka na ciuszek ?
A to chyba zalezy z jakiej strony zamawiasz. VS potrafi wysłać w ciągu 1-2 dni od złożenia zamówienia i błyskawicznie jest w Polsce, tylko potem potrafi leżakować w celnym
Ja też musze się rozglądać za jakąś kiecką, bo we wrześniu idę na wesele. Jak znam siebie to znowu padnie właśnie na VS

O, właśnie mi jedna wpadła w oko. Co myślicie? Nadaje sie na wesele?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 548763088.jpg (38,4 KB, 33 załadowań)
Stary 2009-02-06, 10:15   #1342
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

ja już z ponad miesiąc czekam ale to dlatego że sesja i brak czasu na podliczenie jest..... a szkoda bo jestem ciekawa i niecierpliwie się
Chiii skąd kupiłaś taką bombkę? Fajna
Stary 2009-02-06, 10:19   #1343
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
od 3 tygodni do nawet 4 miesiecy różnie to bywa
az 4 miesiace matko chyba jednak bede musiała w polskich sklepach sie zaopatrzyc
Stary 2009-02-06, 10:34   #1344
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość
ja już z ponad miesiąc czekam ale to dlatego że sesja i brak czasu na podliczenie jest..... a szkoda bo jestem ciekawa i niecierpliwie się
Chiii skąd kupiłaś taką bombkę? Fajna
to była jednorazowa licytacja od osoby prywatnej.
Stary 2009-02-06, 11:36   #1345
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Próbuję nadrabiać jak zwykle dobrą miną ale... wybaczcie muszę się wyżalić dzisiaj totalna porażka koszmarny dzień. Czuję się jak wielka małoatrakcyjna, głupia krowa z wielkim zadkiem i z cellulitem. W dodatku kupiłam sobie kebab, myślałam ,ze mam ochotę , ale kupiłam go po ciężkim dniu chyba tylko po to aby czymkolwiek się zapchać, chociaż nie byłam głodna, teraz mam wyrzuty sumienia przecież ja nie jadam na codzień takich świństw.
Jestem zmęczona, nie mam czasu na przyjemności ostatnio nawet nie mam czasu , a może raczej ochoty aby zadbać o siebie. Kobiety mówię wam zapuściłam się jak dziad. Od miesiąca nie goliłam nóg . Ostatnio próbowałam się zmusić, ale ogoliłam tylko połowę jednej stwierdziłam po co ? dla kogo? dla siebie? a jakie to ma sens....
Wiem ,ze jestem czepialska, ale wku.... mnie moje współlokatorki, oj ciężko będzie. Działają na mnie jak płachta na byka, niby nic nie robią, ale... no właśnie ta ich obojętność, ich marazm. Wpadłam w panikę ,że skończę jak one trzydziestoparoletnie zgorzkniałe samotne panny które nie potrafią cieszyć się z życia.
Poprostu... masakra wymyśliłam grupowe dbanie o poprawę figury do wiosny bo myślałam, ze zmobilizuje mnie to jakoś, ale gucio prawda, jak na razie zapisałam się na siłownie, ale nie poszłam jeszcze ani razu, sprzęt do ćwiczeń wala się po pokoju a ja gapie się na swoja gębę z porami jak krowy na pastwisku w lustrze i powtarzam sobie jak to jestem beznadziejna. Dajcie mi kopa pożądnego w mój tłusty tyłek abym się opamiętała. Szkoda, że nie jesteście bliżej bo wszystkie was bym zaprosiła na nocną popijawę do siebie , może to poprawiło by moje samopoczucie i samoocenę
co to za gadanie wogole?? mam nadzieje ze to chwilowy wieczorny niz....

i chwileczke ja jestem blisko....... czuje sie pominieta kiedy idziemy w koncu na ta kawke? albo jak chcesz to mozemy przyodziac dryksy i adidasiaki i wyruszyc na jakas wyprawe za miasto?

Cytat:
Klatka, tak to czasami jest ale nie ma się co załamywać.. przecież nasza akcja ma być przyjemnością a nie karą wiec motywacja jest ok ale jak się nie chce raz czy drugi to nie ma się co przejmować

u mnie najgorzej jest jak zadbam o siebie, zrobie super makijaż itp... czuję się sexy ale czar pryska jak Tż niczego nie zauważa (tzn nic nie mówi na temat mojego wyglądu) albo jak zobaczę ładną dziewczynę, która nic szczególnego nie robiła żeby ładnie wyglądać (niby zwykłe ciuchy, brak makijażu itp.)a wygląda olśniewająco...

a u mnie najgorzej jak zadbam o siebie, zrobie super makijaz itp, czuje sie sexy a czar pryska bo mysle sobie no i po co dla kogo i tak nikt tego nie widzi.... bo jestem sama

Edytowane przez nanaaaaa87
Czas edycji: 2009-02-06 o 11:38
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 11:36   #1346
xpaulinqa123x
Raczkowanie

GG do xpaulinqa123x

hehehe dziewczyny jak wy zapieprzacie :P nie nadążam za wami :P nie było mnie kilka dni i już nowy wątek, super pozdrawiam
xpaulinqa123x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 11:38   #1347
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość

a u mn ie najgorzej jak zadbam o siebie, zrobie suoer makijaz ito, czuje sie sexy a czar pryska bo mysle sobie no i po co dla kogo i tak nikt tego nie widzi.... bo jestem sama
DLA SIEBIE

Ide posprzatac w pokoju ale nie chce mi sie mam dzien lenia na twarzy "cos" ehh Wywołałyście mi @ ....

jestem załamana sukienkami na allegro ...nie ma nic co bym mogła sobie kupic na ta komunie na ktora ide.Potem mam chrzciny i tez bym chciala sie ubrac w ta wymarzona sukienke letnia i zwiewna które na allegro nie ma.A jak zamowie za granicy i nie przyjdzie do mnie..bo 4 miechy to strasnzie długo.

Czas edycji: 2009-02-06 o 11:42
Stary 2009-02-06, 11:46   #1348
krokodylek
Raczkowanie

dZIEWCZYNY TRZYMAJCIE KCIUKI OD 16-17 BO INACZEJ NIE UDA MIE ZDAC EGZAMINU
CZARNO TO WIDZĘ,JESZCZE MYŚLAŁĄM ZE DAM RADE POUCZY SIE W PRACY A TU CO? SZEFOWA DZWONI :ZROB TO I TO (CZYLI O TYYYYYYLE) BO TO JEST NA WCZORAJ...KOBIETA JEST TAK NIEZDECYDOWANA ZE JA PIER.....PYTALAM JEJ 2 TYG TEMU CZY TEGO NIE ZROBIC A ONA NA TO ZE NIE ZE TO BEDZIE ROBILA FIRMA KTORA PODPISALA Z NIMI UMOWE.BLEBLE I MUSIALO SIE TO W TYM CZASIE ZDARZYC W KTORYM MAM DZIS EGZAMIN KTOREGO BOJE SIE NAJBARDZIEJ
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 11:53   #1349
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
co to za gadanie wogole?? mam nadzieje ze to chwilowy wieczorny niz....

i chwileczke ja jestem blisko....... czuje sie pominieta kiedy idziemy w koncu na ta kawke? albo jak chcesz to mozemy przyodziac dryksy i adidasiaki i wyruszyc na jakas wyprawe za miasto?

a u mnie najgorzej jak zadbam o siebie, zrobie super makijaz itp, czuje sie sexy a czar pryska bo mysle sobie no i po co dla kogo i tak nikt tego nie widzi.... bo jestem sama

to co jutro po 14 idziemy na kawke? moze reszta dziewczyn sie skusi aby zapoznac sie z nami?

Stary 2009-02-06, 11:58   #1350
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
hehe ostatnio zauważyłam ciekawe zjawisko... zawsze jak śpię u Tżta to się ślinię przez sen tzn śpię tak,że mi ślina wylatuje bokiem ust.....a w domu nigdy przenigdy, zawsze jestem "sucha"... czyżby Tż tak na mnie działał;-)
coś w tym jest, bo ja też jak sama jestem to sucho, a z Tż to mi mała rzeczka cieknie.. raz nawet mu sporą plamę na bluzce zrobiłam

Cytat:
Ciężko mi bo ja zawsze byłam taka piep....a lady perfeckt wszystko zawsze idealnie, idealnie ogolone nogi, idaelny makijaz , fryzura dzien w dzien szpilki eleganckie ciuchy,co by sie nie dzialo co drugi dzien silownia nawet po 2 godziny i moja cialo wygladało bosko podobalam sie sobie , a teraz wiadomo jak nie chodze na silownie, nie jadam zrowo a byle co to cjialo juz nie jest takie apetyczne. Zdaje sobie sprawe,ze powinnam sie wziąśc w garść , ale nie mam sił sie zmobilizowaćNo i te swpóllokatorki które dobijaja mnie , jak patrze na nie to wpadam w panike ,ze stane sie taka jak one wkońcu
oj tak to jest jak z perfekcyjnej stajesz się nieco leniwa, ale każdy tak ma, to normalne.. nie rozpaczaj tylko ciesz się życiem!

Milusiaam ta pierwsza

Icebaby21 wiem jak to jest.. po co nowe spodnie skoro mam 2 pary, po co to, po co taka droga odżywka, po co cośtam.. nie martw się, może uda Ci się znaleźć na nich haka? ja znalazłam i zaczęłam wypominać mamie, że co tydzień jest u fryzjera, kupiła sobie to i tamto..

Kulkaaga boska ta sukienka!

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Wywołałyście mi @ ....
mi też! ahh więc w walentynki będzie gorąco..

Krokodylek będziemy trzymać!

Edytowane przez UnbelievableGirl
Czas edycji: 2009-02-06 o 11:59
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości