|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Dziwne zdarzenie... O.o
Witam. Mam maly problem. Mianowicie ostatnio kiepsko dogaduje się z chłopakiem, we wtorek zaliczylismy ogromną kłótnię, w środę chciał mnie rzucic ale ostatecznie jesteśmy ze sobą dalej. Po tej kłotni wszystko było inaczej niz przed tem. D. był oschły i praktycznie sie nie odzywal jesli ja sie pierwsza nie odezwałam. Wczoraj powiedzmy że już zaczelo sie poprawiać i nawet było coraz lepiej. Dziś rano o 10 przysłał smsa "Dzien dobry skarbie ;*" zdziwiło mnie to bo od tej kłótni był oschły. Odpisałam mu "dzien dobry ;*" a w odpowiedzi przyszło "dzien dobry ;*". Byłam wtedy z przyjaciółką i Monika od razu wypaliła z tekstem "pewnie ma kochanke i pomylił numery" na początku wziełam to za żart ale teraz zaczęło mnie to gnębić O.o
Ale jak sobie to przeanalizuje gdyby mial kochanke to chyba by takiej wpadki nie zaliczył... Wiem że to glupie podejrzenia ale ciągle mnie to gryzie...
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dziwne zdarzenie... O.o
Czytałam dwa razy, ale nie bardzo rozumiem... Dziwi Cię to, że napisał Ci takiego smsa? Czy dziwi Cię, że odpisał Ci tak samo jak Ty jemu odpowiedziałaś? Nie wiem czy się dobrze wyraziłam, ale nie rozumiem za bardzo Twojego posta :P
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Tak
dziwi mnie to że odpisał tak samo, bo wyglądalo to tak jakby nie wiedział o pierwszym smsie ![]() a moze po prostu jestem przewrażliwiona
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie raz tak miałam jak się ostro pokłóciłam ze swoim. ale jak wszystko wróciło do normy to wszystkie wątpliwości co do jego szczerości oraz podejrzenia mineły... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:kwasn y:
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Tak, wiem jestem już przewrażliwiona, ale to dlatego że dużo już z nim przeszłam
![]() Po prostu zdziwiła mnie jego nagła czułość i to że napisał "dzien dobry" drugi raz...
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Fececi po prostu nie rozpamiętuja w sobie kłótni i nie analizują ich tak jak my
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapytaj się go nawet w formie żartu jak się spotkacie, o co chodziło z tym smsem, powinnaś poznać czy kręci
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Paula, gdybyś znala reszte to już bys nie chciała
![]() Takie mi juz numery wywijał że żal ![]() No ale trzeba żyć dalej
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dotarło do niego to co ja mówiłam no po prostu zrobiłam wtedy tak Poza tym to wyluzuj dziewczyno, tylko w harlekinach masz kochanki, w rzeczywistym świecie, wśród szarego świata czegoś takiego nie ma. Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-02-06 o 14:41 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
tak jestes przewrazliwiona i nie doszukuj sie zdrady... bo wpadniesz w paranoje
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Ja jestem z natury przewrażliwiona, więc pewnie też bym się zastanawiała o co chodzi. Ale ten sms to za mało, żeby uwierzyć w istnienie jakiejś "drugiej"... Możesz go poobserwować. Zwykle przy zdradzie symptomów jest więcej, choćby dość subtelnych. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Dlaczego czasem nie możemy uwierzyć że ci nasi faceci też czasem po złych dniach potrafią być mili. Może się ucieszył z tego SMS-a jak mu odpisałam i też z dzień dobry buzi posłał.
A poza tym chyba by się zorientował że posłał SMS-a do nie tej osoby. A jak już podejrzenia to może jak się spotkacie powiedz że cie zaskoczył tym SMS-em (pierwszym) że ci się miło zrobiło i zobacz reakcje. Ja bym nie szukała jeszcze teraz dziury w całym.
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Jezu... Do głowy by mi to nie przyszlo.
Nie powinnam czytac takich watkow, bo jak mi TŻ da dwa razy dziennie kwiaty, bede podejrzewac, ze ma kochanke i ten drugi bukiecik to byla pomylka
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dziekuje Wam, bardzo pomogłyście
Już sie troche uspokoiłam. Może rzeczywiscie tak po prostu odpisał mi tym samym ![]()
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o co ci chodzi? uważasz, że każdy facet, szczególnie ten w młodym wieku ma kochankę?? ledwo co z jedną zaczął to już drugą bierze i romansuje?? No i jak mówić o "kochance"jesli nawet nie są małżeństwem?????
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co... no dziwne to trochę... nie wpadaj w paranoję ale miej oczy otwarte, bo może to jakieś nieporozumienie a może to faktycznie jest coś na rzeczy, my nie wróżki
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
chyba,że nie zauważył jak wysyłał tego pierwszego sms-a i dla pewności wysłał drugi raz albo po prostu odpisał Ci drugi raz
nie ma co szukać drugiego dna
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos was łaczy oprocz nerwów i problemów ? wspolny kredyt,dziecko ? kolejny raz czytam o mlodej dziewczynie ktora postanawia sie umartwiac w chorym zwiazku. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A poza tym - nawet jeżeli ktoś nie jest w związku małżeńskim, można mówić o kochance. To co, skoro nie mają papierka, to skoku w bok zdradą też nie można nazwać? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie no
I idąc torem tej definicji kochankę mają ci których na to stać. Nie wszyscy są cacy ale dla mnie czym innym jest "skok w bok" a czym innym "mieć kochankę" - w obu przypadkach tylko jedno jest wspólne: zdrada ale to są zupełnie inne już "rzeczy". Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-02-06 o 15:48 |
|
|
|
|
#26 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Trochę dziwne,że facet pisze dzień dobry, Ty odpisujesz i on znowu odpisuje dzień dobry. Dla mnie to wygląda na to,że ten pierwszy sms nie był do Ciebie bo po kiego groma dwa razy pisać to samo? |
||
|
|
|
|
#27 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej jakbys sprawdzila jego telefon po kryjomu. Wiem, ze to wredne i nieetyczne.Edit: A zazwyczaj nazywa Cie skarbem w smsach czy raczej nie?
Edytowane przez Daenerys Czas edycji: 2009-02-06 o 16:00 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
Kobiety też tak często maja, ze wysyłaja smsy, które wydają się wyrwane z kontekstu. Tak jaby były do kogoś zupełnie innego. To się podobno "skróty myślowe" nazywa
![]() Może po czyms takim być zwątpienie czy niepweność, ale najlepiej zamiast odkładać to na potem i się "umartwiać", załatwić wyjaśnienie odrazu. Choćby w formie zartu. I zawsze trzeba pamiętac, ze podstawą jest zaufanie. Nawet jesli czasem o to cieżko, bo ma się np złe doświadczenia z przeszłości itp itd. Ale zaufanie to baza na której powinno się budować całą resztę. Jeśli nie ma zaufania, to wszystko się rozpadnie. Ale faktem jest, nie am co dramatyzowac, tylko wyjaśnić sprawę jak najszybciej, bo potem z czasem każda drobnostka urasta do rangi apokalipsy. Uszy do góry
|
|
#29 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() IMO, kochanką może być także kobieta, z którą uprawia się seks, spędza czas i nie trzeba wcale wydawać na nią kasy - to jest kochanka-utrzymanka, sponsoring tak zwany Ja to tak pojmuję. Przynajmniej co do zdrady się zgadzamy
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiadomo,że nie każdy facet jest taki...słuchajcie,może faktycznie nie zauważył,że wysłał już takiego sms-a. najlepiej jak z nim pogadasz o co chodziło z tymi sms-ami i sprawa się wyjaśni. nawet jak ten sms nie był do Ciebie to od razu "wyczujesz",że coś kręci... a co do brania komórki i jej sprawdzania to nie jestem za tym.Raz czy dwa to zrobiłam i nie była z tego zadowolona,bo ostro się pokłóciłam z moim i prawie się przez to rozstaliśmy.dlatego nie dotykamy swoich telefonów bez naszej zgody.mamy swoją prywatność
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

dziwi mnie to że odpisał tak samo, bo wyglądalo to tak jakby nie wiedział o pierwszym smsie

:kwasn y:

nie dotarło do niego to co ja mówiłam no po prostu zrobiłam wtedy tak