|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwne zdarzenie... O.o
No ale facet chyba nie jest sklerotykiem i pamięta czy wysyłał już smsa na dzień dobry czy nie,nawet po kilku godzinach
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
ale czasem odpisuje się odruchowo
![]() zresztą mogła się zapytać w odpowiedzi dlaczego napisał jej 2 razy dzień dobry. nie ma co robić wielkiego problemu z powodu jednego smsa a jeśli podejrzewasz go o zdradę to go obserwuj i bądź czujna i nie słuchaj koleżanek, które Ci podsuwają takie pomysły.. trochę zaufania, a jesli się nie da to trzeba zmienić faceta - po co się męczyć jak w każdym jego ruchu będziesz widzieć zdradę i kochanki?
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś przewrażliwiona...ja bym stawiała raczej na to że chciał być zbyt miły i sie podlizywał po kłótni
Stąd te podobne esemesy
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mnie się zdarzyło wysłać do mojej Drugiej Połówki smsa.... przez sen Totalnie nic się nie dało z niego odczytać, bo było to coś w stylu "dbvkbjjksdbfkgjbf kbgkdfjbgkbgkjbdg bfkbgdkg" ale numer wybrałem dobry i dotarło do Niej gdzieś koło 4;00 nad ranem. Ja po obudzeniu wiedziałem,ze mi się ŚNIŁO że wysyłałem jej smsa, ale dopiero jak się spotkalismy to okazało się, ze naprawde to zrobiłem ![]() A tak już bardziej w temacie, to bywało, ze wysyłalem smsa na "dzieńdobry" leżąc w łózku, ledwo obudzony a potem znów zasypiałem i zapominałem o tym ![]() Bywa.
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Przed chwilą przysłał smsa "Czemu kochanie nic cały dzien nie piszesz?" napisałam mu "bo Ci nie chce czasu zajmowac ;*
" odpisał "a bredzisz" -"nie bredze ;p" ...A cała sprawa powinna sie wyjaśnić w niedziele.
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ujmę to tak, jeśli pierwszego eska posłał bardzo wcześnie rano, a Ty np późno wstajesz mógł zapomnieć być zapracowany, i szybko Ci odpisał bo myślał, że jak nie odpisze to się nie wiesz pogniewasz? Różnie bywa. Natomiast jak to było zaraz po sobie... To jestto trochę podejrzane, zarówno powtórzenie wiadomości jak i styl 1 i 2... w 2 nie było nawet całusa... a w pierwszej skarbie itd itp... Rozważyłabym powyższe i zastanowiła czy mam o co martwić. Nie dramatyzowała natomiast na siłę.
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wnioskując po powyższym, po prostu odpisał, żebyś nie pomyślała, że się dalej boczy... Tym esem daje Ci jeszcze bardziej do zrozumienia, że on się już pogodził. Jak wywleczesz w niedziele tą sytuację i poczepiasz się o głupotę z tego co widzę, to zniszczysz ten spokój, który z tego co widzę on się stara po awanturce odbudować. Więcej zaufania i relaks.
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniał mi się fajny dowcip:
Podchodzi żołnierz do kiosku RUCHU i pyta: - Czy są kartki z napisem "Dla jedynej"? - Tak, są. - To w takim razie poproszę 16
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
W drugim był całusek
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Więc naprawdę robisz z igły widły. Ja radzę w ogóle do tego nie wracać w żadny dzień tygodnia, bo ja na miejscu faceta ostro bym się wkurzyła, że się staram itd itp a ktoś robi problemy z niczego i sugeruje mi zdradę. Więcej zaufania, i mniej koleżanek, które wszędzie widzą kłamstwo i konspirację
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze powiedziałaś![]() dziewczyny, my to jednak mamy dziwną naturę ![]() żaden facet by czegoś podobnego nie wymyślił;p
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Macie racje
![]() Gdyby on analizował wszystkie moje smsy... to by było... ;d Tak jak dzisiejszy, kiedy dostałam głupawki to wysłałam mu smsa "A na "naszej-klasie" jest poczta kwiatowa, można nawet liścik dołączyć. Lubisz róże? :-D :p haaaaa" ![]() Takie życie...
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
A te smsy to wysłał w przeciągu paru chwil czy np.
d jego pierwszego minęło kilka godzin?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
W ciągu paru chwil, konkretnie w ciągu minuty.
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli w przeciągu chwili, to naprawdę dosyć dziwne. Gdyby kiedyś coś było nie tak, to miałabym podejrzenia
![]() Natomiast jeśli nigdy nie dał Ci powodów do zazdrości, to odpuściłabym
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, znowu sie zaczełam zastanawiać
![]() Z jednej strony wierze że po prostu chciał odpisać, a z drugiej kłębą się myśli że... ![]() Edit: O kurczaczek, chyba go ten sms z kwiatami wkurzył ;p Napisał tylko "no i co w związku z tym"
Edytowane przez ToAmuse Czas edycji: 2009-02-06 o 17:16 |
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Z całym szacunkiem, ale najwyraźniej niezbyt uspokajająco wpływa na Ciebie czytanie tych postów, wiec zanim wpedzisz się w paranoje, proponuję żebyś sobie ten temat ospuściła i poprostu wyjaśniła go bezposrednio ze swoim facetem. Choćby starając się to ubrac w formę żartu, zeby nie pomyslał, ze odrazu wyrokujesz i go oskarżasz.
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
boze kochanka..skok w bok...laska z ktora sypia moj facet tudziez maz co to ma do rzeczy jak zwal tak zwal faktycznie twoj post z harlekinami nie byl trafny
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolezanka ci cos zasugerowala a ty panikujesz..przestan dziewczyno..albo zapytaj go wprost
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
No tak na logike to wysyłając "Dzien dobry skarbie" i otrzymujac odpowiedz "dzien dobry" dziwna byłaby kontynuacja "dzien dobry" i to juz bez skarbie. Predzej" co tam słychac kotrku" albo inne bla bla bla. Tez bym sie zastanawiała.
Ale z drugiej strony, to troche mało,zeby sądzic,ze ma kogos.. Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-02-06 o 17:26 |
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
może zakończymy narazie ten wątek,póki ToAmuse sama tego nie wyjaśni, bo póki co to wszystkie nasze posty za bardzo jej nie pomagają
jedynie co to pobudzamy jej lęki dotyczące zdrady itp. a z drugiej strony w treści sms - a nie było tekstu typu tęsknie za tobą czy też bardzo fajnie było wczoraj w kinie itp. także nic strasznego się nie wydarzyło głowa do góry i staraj się o tym za dużo nie myśleć |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
watek konczy sie w momencie gdy zamyka go admin
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
metlik to sama sobie stwarza..na podstawie jednego smsa wysuwa podejrzenia ze jest zdradzana ...wiec niech porozmawia o tym ze swoim lubym i rozplacze tym samym swoje mysli.
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Nazwijcie mnie dziwną, ale ja też bym była podejrzliwa w takiej sytuacji (mimo, że z natury nie jestem chodzącym szpiegiem
) No bo sorry, facet w ciągu kilkudziesięciu sekund zapomniał, że smsa wysłał? Trochę nienormalne ![]() Ja bym się starała nad tym nie myśleć, ale tak "przypadkiem" nawiązać w luźnej rozmowie (nawet żartem) jak już się spotkacie Wiem, wiem...nie jest dobrze wpędzać sie w paranoje - ale tak jak większość radzi przestać się ot tak przejmować i zapomnieć o dręczącej myśli, to trochę trudno niestety
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

o co ci chodzi? uważasz, że każdy facet, szczególnie ten w młodym wieku ma kochankę?? ledwo co z jedną zaczął to już drugą bierze i romansuje??
) No bo sorry, facet w ciągu kilkudziesięciu sekund zapomniał, że smsa wysłał? Trochę nienormalne