Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-05, 15:12   #2821
meggara
Wtajemniczenie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

a ja moze banalny pomysl dam bo kiedys juz byl i jest oklepany ale coz...
Widzialam dzis sliczne kubki i kartki z sheep world. Motywy i teksty na niektorych rzeczach fantastyczne

Ale wiem ze kubek to juz ostatecznosc... Ja z moim TZ jestem od niedawna wiec predzej czy pozniej taki kubek mu sie dostanie bo baaardzo mi sie podoba
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 15:17   #2822
RedApple
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

ja taki tez na pewno kupię Tżtowi kiedyś tylko go najpierw muszę do kubków przekonaćbo póki co toleruje tylko szklanki tzn u mnie pije z kubka - bo ja lubię, jemu obojętne. i ramke na zdjęcia też dostanie ode mnie, a co tylko nie kupną - zrobię sama (już mam koncept )
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 15:19   #2823
trusiak
Raczkowanie

GG do trusiak

To jak mozesz to uchyl rąbka tajemnicy z tą ramką. Jesli nie zastrzegłas praw autorskich )
trusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 15:38   #2824
RedApple
Zakorzenienie

W planach mam zrobic ramkę związaną z jego zamiłowaniem - motoryzacją widziałam juz obklejone ramki zdjęciami innych aut, takimi małymi - ja zrobię podobnie, tylko to będą jego auta a do środka dam nas jak zdjęcia główne
Dla siebie chcę zrobić z muszelek - była gdzieś na wątku - mam ich sporo z wczasów zeszłorocznych, jak nie to w tym roku specjalnie nazbieram takich małych z Tztem, przykleję do zwykłej drewnianej ramki i dam zdjęcie

Jee pomysły różne mi czasem przychodzą tak że ostatecznie zobaczę jak juz będę robić tą ramkę
Stary 2009-02-05, 18:33   #2825
enjoy89
Zakorzenienie

Co do ramki z masy solnej znalazłam coś takiego:
http://www.e-joanna.eu/2009/01/31/ja...ej-i-plyty-cd/
i właśnie zrobiłam ramkę w tym stylu (ale serce) i wsadziłam do piekarnika, zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2009-02-05, 18:40   #2826
RedApple
Zakorzenienie

enjoy super pokaż ją mój diabeł w trakcie malowania, byłam dziś na zakupach i mi zeszło lekko :P
Stary 2009-02-05, 18:55   #2827
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
enjoy super pokaż ją mój diabeł w trakcie malowania, byłam dziś na zakupach i mi zeszło lekko :P
pokaże pokaże ale jak skończe narazie jest w piekarniki jeszcze z godzinę ją potrzymam a w ogóle to za bardzo mi nie wyszła bo robiłam na szybko i stwierdziłam, że pierwsza i tak mi nie wyjdzie więc nie ma się co starać no i robiłam tylko tak żeby zobaczyć jak to wygląda ale jak tylko skończę i wymaluję to pokażę, chyba, że będzie taka straszna, że od razu ją wywalę
ja czekam na twojego diabełka
Stary 2009-02-05, 20:04   #2828
agatka13121988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chromonikielnia Pokaż wiadomość
no jejku znajde zdjecie to zobaczysz no ;p
i jak znalazlas? ja robie sama pudelko mam pomysl juz jak, tylko nie wiem jaka technika ozdobic. moze ktos cos podpowie?
Stary 2009-02-05, 20:35   #2829
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

dziewczyny mam dylemat...

Otóż szykuję dla swojego TŻ'ta taki o to prezent walentynkowy:

1) pierwsza część (taka trochw wspólna bo tego samego dnia bedzie tez chłopak mojeje współlokatorki w mieszkaniu, ale wszyscy sie bardzo dobrze znamy wiec mysle ze to w niczym nie przeszkodzi)... romantico kolacja. wino, spokojna muzyczka, pełno świec... a do tego przygotowałysmy całą dekoracje... czerwona kule zamaist zyrandola, w drzwiach wiszace serduszka z piurkami, i wokół drzwi czerwone balony... wszedzie serducha a nad stołem napis niby ze wstegi: valentine's day 2009 amorek i pełno naszych zdjec czarno białych... nawet na drzwiach wejsciowych wywiesimy serducho ze skrzydełkami i wstążkę na klamce długo by opowiadac... szykowałysmy to cały tydzien...

2) druga część: kalendarz z moimi czarno białymi zdjeciami z profesjonalnej sesji... czerwonymi serduszkami zaznaczam najwazniejsze dla nas daty typu: pierwszy pocałunek, pierwszy spacer za ręke, pierwsze zbliżenie itd...
Myśle, ze efekt koncowy bedzie bardzo dobry

Z tego co czuje to dostane od swojego TŻ'ta jakies perfumy (albo cos w tym stylu) + najprawdopodobniej (bo jego kolega mi sie niechcacy wygadał) bilety na koncert, na który chciałam isc (wprawdzie nie bardzo drogie).

i tu pytanie: czy w takim razie powinnam jeszcze cos dokupic do tego kalendarza? czy to bedzie wystarczajacy prezent? niechciałabym zeby wyszło, ze tak powiem...zbyt 'skromnie'...:r olleyes:

doradźcie proszę...

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 20:59   #2830
trusiak
Raczkowanie

GG do trusiak

Wg mnie to szkoda,ze ta kolacja bedzie w 4...Czy kazdy u siebie bedzie? Bo z tego co piszesz to oprawa bedzie cudna! Kalendarz jest fajnym pomyslem,z tymi datami Kochana to poszalalas :P Ja tez mam dobra pamiec do dat ale nie pamietam daty pierwszego spaceru za reke Mysle ze ten kalendarz tez wystarczy.
Stary 2009-02-05, 21:23   #2831
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
pokaże pokaże ale jak skończe narazie jest w piekarniki jeszcze z godzinę ją potrzymam a w ogóle to za bardzo mi nie wyszła bo robiłam na szybko i stwierdziłam, że pierwsza i tak mi nie wyjdzie więc nie ma się co starać no i robiłam tylko tak żeby zobaczyć jak to wygląda ale jak tylko skończę i wymaluję to pokażę, chyba, że będzie taka straszna, że od razu ją wywalę
ja czekam na twojego diabełka
mam juz go gotowego wlaśnie skończyłam ale aparatu nie mam wstawie jutro jak siostra przyniesie bo poszła na noc do kumpeli
skrzywił mi się, ale jest ok
Stary 2009-02-05, 21:32   #2832
trusiak
Raczkowanie

GG do trusiak

Ile czasu go trzymalas w pierkarniku?
Stary 2009-02-05, 21:50   #2833
RedApple
Zakorzenienie

czekałam az był suchy. Godzine na pewno.
jesli to było pytanie do mnie w ogóle

Edytowane przez RedApple
Czas edycji: 2009-02-05 o 21:51
Stary 2009-02-05, 21:53   #2834
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

Cytat:
Napisane przez trusiak Pokaż wiadomość
Wg mnie to szkoda,ze ta kolacja bedzie w 4...Czy kazdy u siebie bedzie? Bo z tego co piszesz to oprawa bedzie cudna! Kalendarz jest fajnym pomyslem,z tymi datami Kochana to poszalalas :P Ja tez mam dobra pamiec do dat ale nie pamietam daty pierwszego spaceru za reke Mysle ze ten kalendarz tez wystarczy.

wiesz, tak sie składa, ze ja mieszkam z dziewczyną przyjaciela mojego chłopaka. Obaj razem studiują i akurat 14 wypada im zjazd... wiec zawitaja do nas. No cóż inaczej sie nie dało... ale myśle, ze to w niczym nie przeszkodzi

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:09   #2835
Olila9
Raczkowanie

Ja raczej naleze do osob, ktore uwielbiaja robic prezenty, wymyslac je, kombinowac i dawac ( dostawac tez) ale z w tej chwili mam problem. Niezbyt dobrze sie czuje, jestem uziemiona w domu, a TZ jest dla odmiany nieziemsko zapracowany. Mimo, ze teoretycznie razem mieszkamy, pierwszy dzien, kiedy naprawde mamy szanse sie widziec ( i to nie na zasadzie, ze on wstaje, ajk ja spie, i stara sie mnie nie budzic, bo wie, ze ze mna kiepsko i wraca, a ja leze) to bedzie wlasnie przyszla sobota. Nie chce jechac do najblizszego malla, bo tam nic ciekawego nie ma, do takiego lepszego mam ponad godzine drogi, a zakupow w NY, gdzie najchetniej bym je zrobila , po prostu nie przezyje. Zostaje zamowienie czegos przez internet, albo... no wlasnie, macie moze jakis fajny pomysl? Na pewno nie chce robic prezentu bieliznowego, bo, jezeli nadal bede nie w formie, to do niczego sie ona nie nada w Walentynki. Poczta kwiatowa czy czekoladowa to raczej fajny prezent dla kobiety, niz faceta. Jakos nie mam weny, zeby wymyslac jakis wyjatkowy prezent. Prezent - fajna kolacja tez niekoniecznie, bo juz sa problemy z miejscami w knajpach, a gdybym nie wydobrzala, nie chce urzadzic TZtowi kolacji, po ktorej musialby sam wstawiac naczynia do zmywarki. Pozostaly e-bay i amazon, ale juz musialabym zamwiac jak najszybciej. Jedyne, co mi teraz przychodzi do glowy, to kupic mu w Best Buy`u calego Star Gate`a, wszystkie sezony w jedym opakowaniu, bo to jeden z jego ulubionych seriali. Z tym, ze wiekszosc serii juz, tylko nieco chaotycznie ulozone. Perfumy, ktore lubi, ma, i nie chce kupowac nastepnych, zeby nie wietrzaly ( bo on tylko trzy zapachy niesmiertelne ma). Podratuje mnie ktos?
Olila9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 07:12   #2836
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ~Olya~ Pokaż wiadomość
dziewczyny mam dylemat...

Otóż szykuję dla swojego TŻ'ta taki o to prezent walentynkowy:

1) pierwsza część (taka trochw wspólna bo tego samego dnia bedzie tez chłopak mojeje współlokatorki w mieszkaniu, ale wszyscy sie bardzo dobrze znamy wiec mysle ze to w niczym nie przeszkodzi)... romantico kolacja. wino, spokojna muzyczka, pełno świec... a do tego przygotowałysmy całą dekoracje... czerwona kule zamaist zyrandola, w drzwiach wiszace serduszka z piurkami, i wokół drzwi czerwone balony... wszedzie serducha a nad stołem napis niby ze wstegi: valentine's day 2009 amorek i pełno naszych zdjec czarno białych... nawet na drzwiach wejsciowych wywiesimy serducho ze skrzydełkami i wstążkę na klamce długo by opowiadac... szykowałysmy to cały tydzien...

2) druga część: kalendarz z moimi czarno białymi zdjeciami z profesjonalnej sesji... czerwonymi serduszkami zaznaczam najwazniejsze dla nas daty typu: pierwszy pocałunek, pierwszy spacer za ręke, pierwsze zbliżenie itd...
Myśle, ze efekt koncowy bedzie bardzo dobry

Z tego co czuje to dostane od swojego TŻ'ta jakies perfumy (albo cos w tym stylu) + najprawdopodobniej (bo jego kolega mi sie niechcacy wygadał) bilety na koncert, na który chciałam isc (wprawdzie nie bardzo drogie).

i tu pytanie: czy w takim razie powinnam jeszcze cos dokupic do tego kalendarza? czy to bedzie wystarczajacy prezent? niechciałabym zeby wyszło, ze tak powiem...zbyt 'skromnie'...:r olleyes:

doradźcie proszę...
ja myślę, że prezent jest super i wcale nie skromny w końcu to Walentynki szkoda, że będziecie we czwórke, bo to w końcu święto zakochanych, ale jak mówisz, że to niestanowi problemu to mam nadzieję, że uda wam się ten dzień

Cytat:
mam juz go gotowego wlaśnie skończyłam ale aparatu nie mam wstawie jutro jak siostra przyniesie bo poszła na noc do kumpeli
skrzywił mi się, ale jest ok
czekam na zdjęcie

Olila nie wiem co Ci doradzićw twojej sytuacji? Może po prostu upiecz mu jakieś ciasto / tort i ładnie udekoruj?

EDIT: Moja ramka. Nie wyszła, popękała mi, a pomalowałam tak na szybkiego Nie dam jej TŻtowi bo stwierdziłam, że nie jest zbyt ładna no i wygląda raczej jak ramka dla dziecka Powieszę sobie ją u mnie w pokoju
Tutaj jeszcze bez zdjęcia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0002.jpg (24,3 KB, 123 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0008.jpg (14,4 KB, 71 załadowań)

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2009-02-06 o 09:11
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:29   #2837
trusiak
Raczkowanie

GG do trusiak

enjoy powiedz mi jak umiescisz tam zdjecie i jak "zamkniesz" te ramke zeby nie wypadlo A ramka jest ladna. Ten motor i samochod dobrze Ci wyszedl P.s. A ile czasu Ty trzymalas ramke w piekarniku?
Stary 2009-02-06, 12:41   #2838
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę, że prezent jest super i wcale nie skromny w końcu to Walentynki szkoda, że będziecie we czwórke, bo to w końcu święto zakochanych, ale jak mówisz, że to niestanowi problemu to mam nadzieję, że uda wam się ten dzień

czekam na zdjęcie

Olila nie wiem co Ci doradzićw twojej sytuacji? Może po prostu upiecz mu jakieś ciasto / tort i ładnie udekoruj?

EDIT: Moja ramka. Nie wyszła, popękała mi, a pomalowałam tak na szybkiego Nie dam jej TŻtowi bo stwierdziłam, że nie jest zbyt ładna no i wygląda raczej jak ramka dla dziecka Powieszę sobie ją u mnie w pokoju
Tutaj jeszcze bez zdjęcia.
ładna ta ramka kurcze jakbym miała więcej czasu to bym się zabrała za to ale - matura na głowie niestety, i tak całe ferie przebimbałam a dziś mi się kończą - lecę do nauki
Stary 2009-02-06, 14:26   #2839
Olila9
Raczkowanie

Niestety, ale akurat kulinarnych zdolnosci nieco mi brakuje. Moze upic jakis niesamowity tort? Tylko, ze z koleii, wielki tort dla dwoch osob na Walentynki? Tez nie do konca mi pasuje...
Olila9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 15:15   #2840
RedApple
Zakorzenienie

ja piekę w kształcie serca, ale mały - pożyczyłam od sąsiadki formę, która jest akurat - wkłada się ją do środka do tortownicy, serce nie jest takie duże
zbiera mi się tego...pierwsze Walentynki a ja głupnę :P brelok, świecznik, diabełek, tort i ja w bieliźnie jeszcze dorwałam na forum pomysł z kuponami ale to juz mu dam innym razem
Stary 2009-02-06, 16:40   #2841
kochanica_szatana
Zakorzenienie

Ja swojemu TŻtowi na walentynki dam tylko kartkę zrobioną własnoręcznie (postaram się zrobić ) Tylko, bo dwa dni później mamy swoją pierwszą rocznicę i na tę okazję główkuję co by mu tutaj zrobić
kochanica_szatana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 17:47   #2842
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trusiak Pokaż wiadomość
enjoy powiedz mi jak umiescisz tam zdjecie i jak "zamkniesz" te ramke zeby nie wypadlo A ramka jest ladna. Ten motor i samochod dobrze Ci wyszedl P.s. A ile czasu Ty trzymalas ramke w piekarniku?
No więc ja dawałam linka do instrukcji jak taką ramkę zrobić. Chyba jest ona stronę wcześniej. na zdjęcie jest miejsce z tyłu (odciśnięte takie kółko od płyty CD) no i w to miejsce się przykleje zdjęcie jakimś klejem A w piekarniku trzymałam ją dość długo nawet nie wiem dokładnie ale jakieś 2,5 godziny (po połowie czasu przełożyłam ją na drugą stronę).

Cytat:
ładna ta ramka kurcze jakbym miała więcej czasu to bym się zabrała za to ale - matura na głowie niestety, i tak całe ferie przebimbałam a dziś mi się kończą - lecę do nauki
dziękuję no to miłej nauki

Cytat:
Napisane przez Olila9 Pokaż wiadomość
Niestety, ale akurat kulinarnych zdolnosci nieco mi brakuje. Moze upic jakis niesamowity tort? Tylko, ze z koleii, wielki tort dla dwoch osob na Walentynki? Tez nie do konca mi pasuje...
No właśnie możesz kupić tort ale przecież wcale nie musi być duży No bo faktycznie na dwie osoby wielki tort to trochę sporo
Stary 2009-02-06, 17:48   #2843
RedApple
Zakorzenienie

oto mój diabeł jeszcze muszę coś z tyłu napisać, ale coś krótkiego bo niestety się przekrzywił w piekarniku heh. Ale w domu wszystkim się podoba więc myślę że Tztowi też
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00011.jpg (58,8 KB, 93 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00012.jpg (60,0 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00014.jpg (69,1 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00015.jpg (61,6 KB, 71 załadowań)

Edytowane przez RedApple
Czas edycji: 2009-02-06 o 17:50
Stary 2009-02-06, 18:00   #2844
enjoy89
Zakorzenienie

świeeetny ty to dopiero masz zdolności twojemu TŻtowi napewno się spodoba a jak zrobiłaś, że on jest taki okrąglutki? mi taki nie chciał wyjść i ten ogon hehe fajny
Stary 2009-02-06, 19:08   #2845
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

Ja jako dodatek do prezentu dla TŻta chce mu dać ramke z moim zdjęciem doradźcie mi jak ją ozdobić??

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 19:29   #2846
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
świeeetny ty to dopiero masz zdolności twojemu TŻtowi napewno się spodoba a jak zrobiłaś, że on jest taki okrąglutki? mi taki nie chciał wyjść i ten ogon hehe fajny
no zrobiłam z niego kulke, dokleiłam głowę i ręce i jakos wyszło tzn wygląda jak po imprezie, jakoś tak krzywo stoi...
cały lakier na niego zużyłam hehe

co do ramki - proponuję taką jaka zrobiła enjoy89
Stary 2009-02-06, 19:38   #2847
arakulek
Raczkowanie

ja właśnie skończyłam robić swoje torciki- zdecydowałam się na WZetke i zamierzam je włożyć do oklejonrgo przez siebie zwykłego pudełka po zakupach

troszkę koślawe wyszły mi te torty ale cóż liczy się serce włożone w nie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_1994.jpg (7,1 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1996.jpg (26,9 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1997.jpg (30,3 KB, 77 załadowań)
arakulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 19:40   #2848
RedApple
Zakorzenienie

arakulek szkoda że fotki male ale wyglądaja super ozdoby (te serca) kupilas czy robiłas sama?
Stary 2009-02-06, 19:44   #2849
arakulek
Raczkowanie

serduszka kupłam gotowe z Dr Oetkera
ciesze sie ze ci sie podobaja
arakulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 20:10   #2850
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arakulek Pokaż wiadomość
ja właśnie skończyłam robić swoje torciki- zdecydowałam się na WZetke i zamierzam je włożyć do oklejonrgo przez siebie zwykłego pudełka po zakupach

troszkę koślawe wyszły mi te torty ale cóż liczy się serce włożone w nie
ale pysznie wyglądają

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
Ja jako dodatek do prezentu dla TŻta chce mu dać ramke z moim zdjęciem doradźcie mi jak ją ozdobić??
ja proponuję żebyś pomyślała o tym co twój TŻ lubi najbardziej, jakimś jego hobby i ozdobiła ramkę na podstawie tego

Cytat:
no zrobiłam z niego kulke, dokleiłam głowę i ręce i jakos wyszło tzn wygląda jak po imprezie, jakoś tak krzywo stoi...
cały lakier na niego zużyłam hehe

co do ramki - proponuję taką jaka zrobiła enjoy89
ja też tak robiłam ale zlewało mi się to ze sobą jakoś a nawet jak dodawałam duuuzo mąki to nie chciało mi się ładnie układać no ale diabełek już jest jaki jest

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości