|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Ja się zastanawiam nad piosenkami na pierwszy taniec:
1.Ziyo - Magiczne słowa 2. Magma - Wszystkie chwile Tylko, że te piosenki wydają mi się takie hmm.. nudne? Takie na jedno kopyto. Bez energii. Oj salsa mi piosenki wszystkie wypaczyła.. ![]() Żadna z tych piosenek nie podoba się TŻ, on by chciał tańczyć przy Carlos Gardel - Scent of a Woman Tango.
|
#1052 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie angelikaw, mnie się już trochę Twój stres udziela o ile w ogóle się stresujesz, bo nie dałaś po sobie jeszcze poznać
![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]()
|
|
|
|
#1053 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wreszcie weekend! Jak się cieszę przecudne Cytat:
Na I taniec się bardzo nadaje, ale mój zespół ma sład męski, więc nie zaśpiewają mi tego tak jak bym chciała, a z taśmy puszczonej nie chcę mieć tej piosenkiwitaj ślubujemy tego samego dniaangelikaw życzę wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia
|
|
|
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
witaj z nami
![]() Cytat:
![]() wsszystkiego naj naj naj na nowej drodze zycia
|
|
|
#1057 |
|
Zadomowienie
|
My wybralismy na pierwszy taniec "Niebieska piosenka" Grzegorz Tomczyk. Bardzo fajnie można przy niej walca zatańczyć.
Jeśli chodzi o wybór, to myśle, że każdy musi wybrać pod siebie. Piosenka po porstu musi sie nam podobać. Warto pzresłuchć niekróre utwory nawet kilka razy. Ja wąłśnei tak zrobiłam, dopieor po kilku dniach stwierdzilismy, to to jest wąłśnie ta piosenka. Piękne słowa, spokojna muzyka. W długiej sukience cieżko tańczy sie szybkie tańce. |
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=6Q-iS...eature=related My jednak chyba zdecyujemy się na Puchatka
|
|
|
|
|
#1059 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja obliczyłam, ze mi na ślub niewypadnie...co prawda do października jeszcze duzo czasu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
choc każdemu mówimy ze w barze a ja byłam świezo po zerwaniu 3letniego zwązku![]() Cytat:
my stosujemy metody naturalne |
|||||
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() urcze tak oglądam i oglądam te filmiki na you tubie z pierwszego tańca i chyba nie będziemy tańczyć walca. Strasznie to sztucznie wygląda. Jeszcze to patrzenie na stopy. Raczej pobujamy sie
|
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
a my mamy uwierzyć w ducha na 1 taniec
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
o to duzo nas
![]() że co?przecież to edytka spiewa ...nie...powaz nie jakaś Paula?![]() ja też dołaczam się do zyczeń Angeliki |
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() muszę się WAm pochwalic, ze jutro idę na sukienkowe polowania stresa mam jak nie wiem co Angelikaw- duzo szczescia i miłości na nowej drodze zycia!!! |
|
|
|
#1064 |
|
Wtajemniczenie
|
no i mam ten welon ale... nie jest chyba taki jaki chciałam
, za szeroki jak dla mnie, muszę mieć coś delikatniejszego,nie mam zdjęć bo nie mialam jak zrobić , ale chyba bedę musiała coś innego znaleźć . Zresztą ten materiał jest zupełnie inny niż ten co mam na sukieńce , tzn to chyba nie tiul na mojej sukni albo ten welon nie jest z tiulu. Jest poprostu inny, po za tym grzebyk a raczej ząbki sa bardzo szerokie i za każdym razem zsuwa mi się z włosów nawet jak tylko stoje w miejscu
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1065 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha, wpadłam na megawyrypisty pomysł!
Już wiem co podarować teściowej wraz z podziękowaniami ślubnymi: http://www.empik.com/poradnik-dobrej...FVaK3godBlG80g Alleluja! |
|
|
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
czesc wszytskim
![]() oj bylo nadrabiania od wczoraj ale jakos dalam rade ![]() Strippi ja tez kocham konie i wiem ze masz bardzo trudna decyzje do podjecia ale pomysl co mozesz zrobic dla konika zeby on byl bardzo szczesliwy i tym sie kieruj, dasz rade ![]() Lustereczko sliczne kolczyki ![]() Angelikaw rowniez przylaczam sie do zyczen aby jutrzejszy dzien byl tym najpiekniejszym
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-02-06 o 18:34 |
|
|
|
#1067 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie gadułki, ale się produkujecie
![]() Strippi, przykro mi, że tak musisz cierpieć, ale tak chyba będzie lepiej dla Waszego bezpieczeństwa a Ventuś będzie również szczęśliwy u Twojej koleżanki. Pomyśl, że on mógłby kopnąć Twojego TŻ i spowodowałoby to nieodwracalne skutki. Trzymaj się cieplutko, poza tym będziesz go przecież odwiedzać ![]() Kasiuher, nieładnie się zachował TŻ, powinien stawać po Twojej stronie. Ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji!! I wiesz najlepiej by było rzezcywiście jakby każdy płącił za swoich gości, przynajmniej TŻ nie będzie głupio mówił, że się rządzisz, niesprawiedliwy trochę ![]() A ja już od tygodnia jestem na dietce i muszę się pochwalić, że schudłam 1-2kg (nie wiem dokładnie, bo mam beznadziejną wagę:/) ale straciłam też po 1cm w udach, pasie i talii Niestety znam siebie i ulegnę przy stole pełnym pyszności. Dzisiaj zrobiłam miodownik, pierwszy raz z przepisu z gazety i wygląda smakowicie
|
|
|
|
#1068 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny nie dojde do porozuminia z nim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1069 |
|
Wtajemniczenie
|
A której części on nie rozumie?
|
|
|
|
#1070 |
|
Raczkowanie
|
Kochana tak czytam i czytam i nie moge zrozumiec czego Twoj TŻ tak naprawde od Ciebie oczekuje? bo z tego co piszesz to niewiele mu pasuje. a moze on sam nie do konca wie jak rozwiazac kwestie chociazby jego mamy i gosci? i nie potrafi sobie z tym poradzic.
Moze sprobuj usiasc przy nim, przytulic go i zapytac o co tak naprawde chodzi...? tak na spokojnie, bez krzykow i pretensji bedzie dobrze, musicie w koncu sie porozumiec jakos
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-02-06 o 19:01 |
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kasiaher współczuje takiego chłopa, ja nie miałabym do niego cierpliwości edit anuulaa zarzuć proszę tym przepisem, mam ochotę na jakieś nowe ciasto a jutro jestem w domu wiec będę miec czas na eksperymenty
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-02-06 o 19:03 Powód: prośba do anuuli:) |
|
|
|
|
#1072 |
|
Wtajemniczenie
|
przyjechała moja przyjaciółka (moja starsza) z Irlandi i powiedziała że wpadnie do nas a mój TŻ zawoła mnie do łazienki i powiedział " jak chcesz się spotkac z Marzeną to idz sobie do swoejgo domu bo ja chcem się połozyć , bo jestem zmęczony albo idzcie gdzieś do kawiarni , ale napewno nie tu....:
ja juz sama nie wiem co mu wogóle się stało nie moge nawet z nim pogadac bo szczerzy zębiory na mnie
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór kochane
dorwałam na chwilkę kompa u tz żeby się z wami przywitać, bo mój komp dalej nie działa idę zaraz nadrabiać co naskrobałyścieangelikaw ja również życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dożo miłości i samych szczęśliwych chwil
|
#1074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Wtajemniczenie
|
focha przywalił takiego że szok nie odywa sie do mnie a jak już coś mówi to pretensje cały czas, matko a może ja sobie dam spokój z tym slubem
![]() chyba o to mu chodzi bo nie za bardzo mu to na rekę bo musiałby wydać ponad 10 tyś więcej co ja mam robic??????
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-02-06 o 19:09 Powód: dopisek |
|
|
|
#1076 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a daleko mieszkaja Twoi rodzice? moze pomieszkaj u nich dwa, trzy dni?
|
|
#1077 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlatego właśnie jest mu to nie na rękę jak piszesz i stąd ten foch, pewnie jest nieźle wkurzony, ale nie powinien się tak zachowywać. Spróbuj z nim rozmawiać, że przecież nie może Cię tak traktować i wykorzystywać tym samym Twoich rodziców.
|
|
|
|
#1078 |
|
Wtajemniczenie
|
nie całe dwa kilometry
nie porpostu się nie będę odzywac niech mysli ze mi to zwisa, bo jak tak truje i gadam cały czas to nic nie daje a jak się nie odzywam słowem to wtedy widzi że chyba mnie wyprowadził z rownowagi albo mi nie zalezy i się nie przemuje ta sprawą
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-02-06 o 19:17 |
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie o tym samym pomyslałam, bardzo dobry pomysł założe się, że sobie to przemyśli, chyba, ze mamusia go podbuntuje bardziej... Kurde bez sensu, że on ją posłuchał...z Tobą się wiąże i powinien z Tobą sie liczyć, poza tym w tym przypadku MASZ ABSOLUTNĄ RACJĘ |
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz, bardzo niefajnie się zachował... skoro razem mieszkacie to chyba masz prawo uważać ten dom/mieszkanie za swoje prawda? Po ślubie też Cię gdzieś będzie wyganiał? Chyba faktycznie się obraził albo nie wiem... mam nadzieję, że jakoś się z tego wytłumaczy bo ja bym nie darowała jakby mi TŻ takie coś powiedział
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

, za szeroki jak dla mnie, muszę mieć coś delikatniejszego,

ja juz sama nie wiem co mu wogóle się stało nie moge nawet z nim pogadac bo szczerzy zębiory na mnie