|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Rozmawialam z ta Pania pedagog-..i tak psychicznie mi lepiej.
Ona radzi mi abym jak juz chce pogodzic sie sprobowala za miesiac lub pozniej. A do tego czasu jak mowilyscie-olewka i nie pisac do niego. A sprobowac za miesiac i raczej na zywo. A poza tym to zle sie czuje. .gardlo kaszel..w poniedzialek skocze do lekarza..
|
|
#2252 | |||
|
Zadomowienie
|
Ostatnio spasowałam.
Humor był taki zły, że nawet wizażu miałam dość. Ale z grubsza nadrabiłam... Cytat:
Ale pamiętaj, że włosy są ułozone i nie zawsze będą tak świetnie wyglądać zwłaszcza jeśli masz cienkie. No chyba, że lubisz i umiesz je tak codziennie ułożyć. Ja na takie zabay jestem za leniwa i za malo zorganizowana. Ale ogolnie bardzo pozytywnie ![]() Cytat:
Przypominasz mi tą Elizabeth (czy jakoś tak), ta frazcuzka z Europa da się lubić Wow ![]() Cytat:
czasem trzeba odpocząć ![]() dzisiaj zdazył się cud!! Pisaliśmy w szkole pracę klasowową tematy z lektur 20lecia. Przeczytałam tylko Ferdydurke, więc byłam zestresowana hahah. A tu dała tematy: Motyw matki w Przedwiośniu i Granicy oraz Wynalazki i wynalazcy w Lalce ![]() ( taki długi fragment) i w odwołaniudo szklanych domów w Przedwiośniu.Oczywiście pisałam wynalazki, choć byłam raczej w znacznej mniejszości, bo kogo pytałam to matkę pisali. Mogłam się spokojnie skupić na innej epoce, którą miałam lepiej dopracowaną :P
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anuu Na poprawę humoru: w lutowym Wiedzy i Zyciu jest konkurs o Japonii i jest ponad 220 nagród, wg. mnie ciekawych :P tylko pytania jakieś trudne, ja nic nie wiem
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie pytania? chyba trzeba kupić wiedze i zycie xD
|
|
|
|
|
#2256 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O, ja mialam wczoraj wypracowanie z pozytywizmu. Miałam temat z "Lalki" (jak i druga grupa - u nas nie mozna wybierac tematów - piszesz co Ci każe): "Wyjaśnij na czym polegają dylematy i wybory zakochanego pozytywisty na podstawie dwóch fragmentów "Lalki" Bolesława prusa" (był fragment spotkania Wokulskiego z Geistem oraz drugi, gdy spotkal sie z Izabelą i dal jej medalion z metalem od Geista).
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Na przykład: Do Trzech Wspaniałych Widoków Japonii zaliczamy zatokę, mierzeję i wyspę. Jakie (a,b,c) albo: Żeby pisać i czytać po japońsku należy znać conajmniej:...., Które ze zwierząt przedstawionych poniższymi znakami jest największe: (i znaki
).
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, to może być fajne
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale mam ochotę na " dziwny przypadek benjamina buttona" a pasek w emule nawet nie drgnął ![]()
|
|
|
#2260 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez kogoś takiego znajdę ![]() [quote=zanetka007;10840514]Brawo! Jeszcze niech Ci powie, że Cię pokocha jak bd ważyła 55kg, przefarbujesz się na rudo, włożysz sobie zielone soczewki, dokleisz długie tipsy i bd chodziła ubrana na różowo. Co za warunki i granice! [quote] Tak wiem to była masakra, muszę o tym zapomniec i obiecuję sobie, ze już nigdy się nikomu nie podporządkuję Btw. ja mam zielone soczewki, normalnie oczy piwne, ale zielona oczka bardzo mi się podobają, więc od czasu do czasu biorę zielone soczewki Cytat:
Powiedziałam, że tak nie bedziemy rozmawiać. Uczę się szanować samą siebie Ile Wy piszecie, nie zdążyłam wszystkiego nadrobić, ale obiecuję poprawę Dziś czeka mnie wieczór z Borowskim
|
||
|
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
Ojej, dziewczyny, piszecie w zawrotnym tempie:P
Wszystkim studniówkowiczkom dzisiejszym życze udanej zabawy i licze potem na zdjecia oczywiscie! Ja miałam taki dzień zabiegany że hej. W ogóle tydzień bogaty w wydarzenia, nie ma co. I rzeczywiście, jak powiedziała Anuu prawie nic wiecej nie zrobiłam niż w poniedziałek :P hehehe. Aż wstyd!
|
#2262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() z nudów ruszyłam dziś Rodowód z "Przedwiośnia".. wiem zaszalałam z ilością przeczytanych stron
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-02-06 o 20:29 |
||
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
w poniedziałek do szkołyyyy
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2265 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W dodatku robimy sam materiał podstawowy, piszemy listy itp![]() Cytat:
![]() Udanej zabawy wszystkim studniówkowujacym! ![]() ![]() Za tydzień ferie.. nie mogę się juz doczekać, bo mam kryzys edukacyjny i w ógole mam dość szkoły, mojej klasy itd
|
||
|
|
|
#2266 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ech, ja mam serial do obejrzenia, ale naped dvd mi nie dziala i musialabym zejsc na dol i wywalic rodzicow sprzed tv..:P Takze jakos w nocy obejrzę jak mi sie bedzie chcialo.
Strasznie się czuję dobita i wyoutowana... Jutro idę sobie w koncu zrobic zdjecie do dowodu, bo ilez mozna... Poza tym źle się czuję (psychicznie), a fizycznie nawet jeść mi się ne chcę.. wczoraj zjadłam ze dwie łyzki jogurtu (pół gratki rano), ze dwie truskawki i pół bułki z nutellą, bo matka nudziła, że muszę jeść (i tak była pewna, ze wsunęłam obiad). Super... Zawsze jak popłaczę, to nie mogę niczego przełknąć. Nienawidzę tego stanu, kiedy mogę leżeć na kanapie i nic nie robić, bo i tak nie mam na nic siły, nawet na to, aby jeść czy choćby ksiażkę poczytać... ![]() Moze jutro będzie lepiej, umówiłam się z przyjaciółką, zrobię to foto, moze sie rpzejdziemy albo cos zjemy razem. Potrzebuje towarzystwa... Poza tym obudziłam się jak z reką w nocniku - czuję, że przydałyby mi się korki z majcy :[
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Nicru
będzie lepiej, kiedyś musi! |
|
|
|
#2269 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mam nadzieję
Od kilku dni mnie wszystko dobija... Mam nadzieję, ze może jutro się przewietrzę, pogadam i bedzie mi lepiej. Nie wiem dlaczego jestem taka mega rozbita (może zima trwa zbyt długo?) i płaczliwa. Nawet iść na studniówkę mi się nie chce...
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też ostatnio mało trzeba...może faktycznie pogoda... |
|
|
|
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
Nicru przecież twoja mama jest dobra z matematyki
![]() Ale w sumie pamiętam ile nerwów mnie kosztowała nauka z moim tatą... Na korki nie jest za późno. Spokojnie kogoś znajdziesz. A na naszą studniówkę też nie mam ochoty.
|
|
#2272 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No jest dobra, ale ne jest dobrą nauczycielką, przynajniej jak dla mnie. Ma zupelnie inny sposób rozumowania i "pracowania".
A co do studniowki...Zaluje, ze w ogole zdecydowalam sie isc, ze ide z kim ide i w ogóle wszystkiego, a jak widze sukienke to mam ochote ja pociac na kawaleczki. W ogóle sobie tego nie wyobrazam.
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pasowala mi Bella i Edward, ale ich wyobrazenie uksztaltowalo mi sie wczesniej, bo mam okladke w wersji filmowej Edward jest dla mnie przystojny wiec milo sie ogolnie ogladalo. ALE nie lubie, gdy film bardzo odbiega od ksiazki. ciesze sie, ze najpierw przeczytalam, a nie obejrzalam. w filmie nie tylko pominęli niektore rzeczy (co akurat moge zrozumiec), ale poprzeinaczali i pododawali pewne rzeczy.ksiazka o niebo lepsza ah. i jeszcze. w trailerze byla pokazana piekna scena, ktora miala w sobie wg mnie ogrom magii. nawet pomijajac, ze tez nie do konca zgodna z ksiazka. niestety w filmie juz taka nie byla. ale to chyba kwestia muzyki, ktora w trailerze grala
|
|
|
|
|
#2274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do Elizabeth mówisz? Niech no się sobie przyjrzę.... ![]() Chyba tak bo ja też tak dziwnie ostatnio tylko bym leżała i myślała (no dobra zaraz zasypiam ale nikt nie musi wiedzieć
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Cherry Brawo :P Ja bym jeszcze dodała, że jeśli ktoreś z was ma coś ze sobą zrobić to napewno nie jesteś to ty
![]() A mi jest cholernie głupio... czemu zawsze musze być takie ciekawskie jajo?? Popsułam TŻ całą niespodzianke
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Słucham sobie nowej płytki guns'n'roses, tzn axela w innym składzie, kurde, on to ma głos
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
To nie zabrzmiało optymistycznie, bo ja sobie uświadomiłam, że jeszcze dwa tygodnie i będę mieć 19. Czuję się staro, o.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po 18 się czułam staro
to co ja powiem jak będę miała 40? czas umierać?
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio zastanawiałam się, dlaczego nie widuję facetów jedzących bananów.
No bo przecież każdy je banany, nie tylko kobiety. Ale faceci robią to w ukryciu czy jak?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

nie przeszkadza mu jak zobaczy mnie w przetluszczonych wlosach, nie przeszkadza mu, ze nie mam ogolonych nog. a jesli cos powie to zartem. tak samo jak on mowi, ze ma brzuch za duzy i powinien zrzucic, to mi nie przyszloby do glowy powiedziec mu, ze musi to zrobic. OK, chce, prosze bardzo. Nie? to nawet jak mu urosnie, ja nie bede miala nic do tego.

będzie lepiej, kiedyś musi!