![]() |
#1831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() ![]() Idę inną książkę wyszukać, bo mnie ten Joe Alex nie bardzo zainteresował.
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie tylko TY ![]() mam zapasy:gruszke,banana,man darynki i (ptasie mleczko-ale zjadlam tlyko jedno:P ) wiec nie jest zle ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 18:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Raczkowanie
|
jak ja slysze mojego TZta, ze zadzwoni za 5 minut to wiem, ze przez 2 godziny mu sie nie przypomni
![]() ![]()
#1834 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale bym zeżarła gruszkę ![]()
![]() |
#1835 |
Wtajemniczenie
|
jeeeest wielka
![]() ![]() ![]() ![]() myillusion zadzwoni na pewno,z tym że ze swoim przelicznikiem czasu..nie smutaj sie Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
To fakt, na noc się nie powinno gruszek jeść. W ogóle to się powinno je odstępować koleżankom
![]() Czytam Robina Cooka, fajnie się zapowiada, "Dopuszczalne ryzyko", na razie akcja w XVII wieku, palenie czarownic itp. ![]() Będę potem, o ile nie zasnę ![]()
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]()
#1838 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no czeeeeeść.jak tam? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
No dobra... TZ kazał mi się zacytować, więc cytuję " Powiedz dziewczynom na wizażu, że błagałem cię żebyś nie odchodziła"...
A teraz w skrócie: sam zaczął gadkę, łzy w oczach od samego początku miał, rzeczywiście widać było, że strasznie to przeżywa (więc czemu tak kozaczy np. na skypie lub przez telefon?hmm)... Wypiliśmy po dwa piwa, ja się wcięłam (normalka) i nawet w miarę nam się rozmawiało... No i ciekawostka.. Palnął nagle: "ładny ten pierścionek".. No to spytałam jaki, a on na to: no ten z allegro co poszedł za 305 zł, miałem licytować ale przecież ty znasz mojego nicka... sama nie wiem co myśleć o tym wszystkim, napewno już mu nie wierzę ot tak we wszystko... to się okaże jak będzie dalej... Aktualnie TZ baluje z kolegami gdzieś... Od tego fragmentu nie cytujemy, będę edytować ze względu na śledzia... Tu był tekst ![]() ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-06 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Wtajemniczenie
|
Luffka pisze na prv
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 |
Zakorzenienie
|
elizka dawaj
![]() ![]() ![]() ![]()
#1843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czesc. Mysle że zle nie zrobilas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Zakorzenienie
|
max 3 godziny
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lecę wylegiwać się w wannie ![]() ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-06 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Wtajemniczenie
|
Luffka: jestem w szoku! nie spodziewałam się takiej zmiany..oby nie na chwilę
![]() pozdrawiamy śledzia ![]() ładnie musiał przewertować nasze forum ![]() a u mnie ch*jnia z grzybnią ![]() tak jak chyba Carmelova napisała "mistrz w wysyłaniu sprzecznych sygnałów" niby chce tego ślubu, ale jak rozmawiamy to mam wrażenie, że nie chce o tym rozmawiać. No i dowiedziałam się, że w tym roku nie będzie zaręczyn, a ostatnio były sygnały, że będą. Heh.. głupia jestem. W każdym bądź razie ślub za ok 5 lat. O ile do tej pory go nie zostawię ![]() No ku*wa !! Jest jaki jest i niech sobie daruje teksty, że mu przykro, że mi sprawia przykrość.... Ja tylko liczyłam na normalną ludzką rozmowę, kiedy dwoje ludzi jest ze sobą i planuje przyszłość i słowa, np.: "chciałbym wziąć ślub za 2lata". O konkrety mi chodzi. Czemu nie można z własnym chłopakiem porozmawiać na ten temat?! BO jak nie z nim, to z kim? ![]() idę spać chyba, bo jestem przybita. edit: jak nie z nim to z wami af kors hehe ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-06 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moj dzisiaj tez stwierdzil ze sobie samochod kupi..a mieszkanie razem to chyba ma gdzies.a niech robi sobie co chce.nie mam sobie zamiaru psuc urody zloscia:p i tak mi zaszkodzila juz wystarczajaco:P Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
Grapefrutka też czytałam "cień wiatru" super książka!! I też się przymierzam do "gry anioła" no i zdałoby się poczytać tę sławną Stephanie Meyer
![]() luffka mogę prosić ten niebieski tekścik? Kurcze, żeby to nie była tylko chwilowa zmiana, bo po tym co Ci wcześniej mówił, to albo to tylko chwilowe, albo bardzo mocno sobie przemyślał swoje zachowanie i faktycznie zmienił, tego życzę ![]() TZ oczywiście odpadł, śpi sobie jak aniołek to przyszlam do Was, a on tylko oko otworzył i :"znów to twoje forum, ja bym się chyba porzygał" ![]() Oglądaliśmy demo od kamerzysty i muszę Wam powiedzieć, że jak na nasze wybredne gusta to nam się podobało, fajne teledyski robią. Napisałam maila o cennik i jak cena będzie przystępna to się z nimi umówimy. A jak tam Wam wieczorek mija? |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1851 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałabym z nim porozmawiać o tym jak z wami, ale w tym temacie włącza się dziwna blokada i jakoś ta nasza rozmowa nie wygląda normalnie ![]() powiedziałam mu, że najlepiej będzie odłożyć ten temat na półkę. szkoda, że nie potrafi ze mną normalnie pogadać.. ![]() dobra, szkoda pisać na ten temat. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam prawie 24 lata i chce już wiedzieć na czym stoję... Ja serio facetów nie rozumiem... Jeszcze po tym, co ten mój wyczyniał ostatnio a co było dziś podczas spotkania w cztery oczy... Toż to obłęd jakiś...
![]() |
#1854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do mojego TŻ to tak sobie myślę.. kochamy się, ale czy jak pojawiają się takie problemy w tego typu rozmowach, to brnąć dalej w związek? to jest nadal miłość, czy nie heh ![]() edit: Elizka skąd ja to znam !!! ale mój zawsze jak milczy i w końcu ja przerwę z jakimś tekstem podobnym do TWojego :p to mówi "no, ale ja nie wiem co mam Ci powiedzieć" no żesz ku*wa ! to mówię "tak, no na pewno lepiej będzie jak nic nie powiesz, wtedy wszystko będzie dobrze" grrrr
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-06 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() the sania to widze ze chyba to ci sami TZ-ty:P ja to juz sie nawet nie spodziewam wtedy od niego jakichs tekstow i rozmow bo zanim on na to wpadlby to ja bym skisla w tym samochodzi czy cos. od razu pytam czy jest sens wychodzic czy nie bo wole w domu siedziec:P to teraz widze ze chyba mu troche umysl sie rozjasnil. the sania skoro masz watpliwosci to czego tak sie przejmujesz i chcesz od niego deklaracji "kiedy".najpierw dokladnie przemysl czy to "ten" bo tylko wtedy klotnie sa i nieprzyjemnie sie robi miedzy wam niepotrzebnie. moj rowniez mowi ze to ma byc niespodzianka.wiec ja urywam temat bo wiem ze i tak nic nie wskóram..wiem tylko ze chce byc ze mna,ale co kiedy i jak..hmm pozostaje czekac. uklada nam sie i to najwazniejsze Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chcę znać rok, przecież to nie zepsuje niespodzianki!!! Ni proszę o datę, tylko rok...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do TZta to jak szlam sie przejsc to mu puscilam sygnala, on oddzwonil i jakims glupim trafem poszlam do niego i... posprzeczalismy sie ![]() ![]() wlasnie jestem po rozmowie, ale bylam na tyle zla, ze wzielam kartke i napisalam wszystko co chce mu powiedziec (pierwszy raz mi to wyszlo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jeju ciesze sie, ze jest tak jak jest ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1859 |
Zakorzenienie
|
Ehhh myslalam, ze jednak wieczor skonczy sie inaczej
![]() Obejrzelismy film (nawet, nawet), teraz TŻ zasypia - jak zwykle. Nie mam sily juz nawet go budzic... ![]() Norma... |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.