|
|
#1591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak ja jem to z jogurtem bo nie lubie majonezu ale mi chodzi o to czy to dobre polaczenie bo jest to bardzo smaczne :P
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
do kolan ogolene
|
#1594 |
|
Rozeznanie
|
Vadi to ja też się poradzę jeśli mogę
|
|
|
|
#1595 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
mi zawsze pomaga jabłko ciepła woda z sokiem z cytryny albo otreby
|
#1597 |
|
BAN stały
|
hahaha
![]() ja papluszki z sezamem wcinam.. na zmiane ze slonymi i popijam piwem.. ale grzesze! kasia jak walczysz ze swoimi porasami?? masz jakies sprawdzone triki?? Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-02-07 o 00:00 |
|
|
|
#1598 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie najgorsze jest jak mnie najdzie głód o takiej porze jak teraz. Z łóżka potrafię wstać i coś zjeść, bo inaczej na głodnego nie zasnę.
Ale bym sobie gdzieś potańcowała A tu nie ma z kim, bo wszyscy nasi najbliżsi znajomi albo właśnie sie rozmnożyli albo są w trakcie
|
|
#1599 |
|
Rozeznanie
|
Vadi, Klatka dziękuję
|
|
|
|
#1600 |
|
Wtajemniczenie
|
Po jabłkach wyrzuty? 100g jabłka to tylko 46kcal (dla ciekawskich pozostałych rzeczy: 0,4g białka; 0,4g tłuszczu; 12,1g węglowodanów; 2g błonnika i witaminki)
|
|
#1601 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale i tak je ciągle jem.. raz że lepsze to niż kanapka, dwa że lubię.. a co tam dieta.. właśnie zjadłam jabłecznik
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Raczkowanie
|
Cinderella, no fakt rowery maja sens :P No ja jestem jak najbardziej za, ciekawi mnie Twoja historia bardzo
Ale nie naciskam i skoro mowisz, ze dluga, to napisz jak bedziesz miala czas i ochote Mnie tak ciagnie za granice, nie mam pojecia dlaczego, ale tylko mnie chyba... TŻ niestety nie :PCzekoladka, ja to np jak gdzies wyjezdzalam ze znajomymi to nigdy nie tesknilam, ale nie wiem co to by bylo jakbym mieszkala daleeeeeeko od nich z czasem na pewno czlowiek sie przyzwyczaja, ale moja kuzynka 2 lata po slubie a ona jeszcze dzwoni codziennie do swojej mamusi i beczy do sluchawki :P
|
|
|
|
#1604 |
|
Wtajemniczenie
|
Co złapie po omacku w lodówce
. Nie otwieram oczu, bo mnie światełko razi A tak serio to zwykle kończy się na jakimś kawałku razowca z moim ukochanym Camembertem ![]() Albo taki serek z Turka - 'figura naturalny" chyba - pychota
Edytowane przez Kulkaaga Czas edycji: 2009-02-07 o 00:24 |
|
|
|
#1605 |
|
Wtajemniczenie
|
Na początku tak patrze co a zrobiłaaaam !! Ale ułozyłam ładnie i mi sie teraz podoba Zawsze to akas odmiana . Zreszta w kazde chwilimoge tą grzywke tez ułozyc na bok więc jest ok Zobaczymy co Tz powe ak mnie zobaczy
|
|
|
|
#1606 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kulaga ja kocham tura ze szczypiorem ![]() verzara pokaz grzywe
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Rozeznanie
|
muszę się wyżalić, wyładować, wygadać, ehhh...
![]() mam kuzynkę której nienawidzę i mam 18stkę taką rodzinną, wiec chcąc nie chcąc, musiałam ją zaprosić.. ok przeżyłam to jakoś, a ona teraz, że z osobą towarzyszącą.. no ku***a!!!!!!!!!!!!!!!!:ma d: więc napisałam jej że niby może, ale z naciskiem na nie, ona smutna, że dobrze przyjedzie sama, to się ucieszyłam.. a teraz mama wróciła z imienin i powiedziała, że tamta zadzwoniła i poprosiła i przyjedzie z chłopakiem.. ja pier***e!!!! ![]() co to wesele żeby po 10 osób zapraszać? dzieli nas pół roku różnicy ona mnie samą zaprosiła, więc nie wiem czemu mama się tak zachowała chciałam żeby to było moje urodziny, żeby rodzinka zachwycała się moim facetem i żeby ogólna uwaga była na mnie i co? ![]() ![]() ![]() wiem, brzmi egoistycznie, może tak jest ale mam dosyć urodzin. moi rodzice są po rozwodzie, więc mam 2 rodzinne osiemnastki i tutaj jeszcze to ![]() a z tą dziewczyną to chodzi o to, że tak to się nawet słowem nie odezwie, nawet mi cześć nie mówi a tu taka kuzyneczka kochana..
|
|
|
|
#1608 |
|
BAN stały
|
wlaczcie HBO2
jakis konkurs pieknosci pokazuja wiezienny.... |
|
|
|
#1609 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie włączyłam, najlepsi ci klawisze na widowni i za kulisami trzymajcy kciuki
|
|
#1610 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie chcesz zeby z nim przyszla bo ty bylas u niej sama czy dlatego ze to i do ogolnej koncepcji ur nie pasuje? bo jak to 2 to ja bym napisala ze NIE I JUZ.. to twoj dzien
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro zrobie fote
i wam pokaze Nie gadajcie o edzeniu błagaaaam !! JA chcalam cos zjesc wlasnie patrze a tu nie ma chleba i wlasciwie nic nie ma dobrego co bym ozna byl ozesc ;/ Zawsze w piatek pustk bo rodzice robia zakupy w sobote :p nie wiem jak ja pojde spaac
|
|
|
|
#1612 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie byłam u niej, gdybym była byłabym sama ale i tak bym nie poszła, specjalnie w tym czasie na wakacje pojechałam.. a nie chcę bo: nie znoszę jej, to mój dzień, mój R i tylko my tu będziemy gwiazdami! ![]() napisałam tak, że wyszło, że nie, a ona zadzwoniła do mojej mamy, czy może, a mama się zgodziła ![]()
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dieta bez zmian, czyli jem to, co zawsze;p. Ale u mnie było by niemożliwe przejść na jakąś konkretną dietę, bo jestem gorsza niż francuski piesek. Na koloniach jadłam tylko chleb z masłem na śniadanie i ziemniaki na obiad (oczywiście oczyszczone z koperku, blee;p).
Ale za to ćwiczyłam dzisiaj ładnie Skakaneczka i orbitrek. Chcę sobie jeszcze coś kupić i nie wiem co było by fajniejsze LegMagic czy gaselleFreeStyle:rolleyes :
|
#1615 |
|
BAN stały
|
no ok ale niech mama nie podwaza twojego zdania. mogla powiedziec zeby nz toba sie dogadywala a nie z nia bo to twoje urodziny.
zadzwon powiedz ze mama z grzecznosci tak jej powiedziala no ale jednak wolalabys grono gosci zawezic do rodziny a jak nie pzyjdzie wcale to wiele nie stracisz poza ew. prezentem bo jej nie trawisz.
|
|
|
|
#1616 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie jak wszyscy - za niewinność
![]() Ostatnio na HBO był program o polskich więźniarkach. Strasznie mi było żal tych kobiet, wyroki po 12 lat za to, że po 10 czy 20 latach katowania przez męża miały tego dosyć i olewane przez polskie prawo zabiły drania ![]() Nie jestem za takim odbieraniem życia, ale jak patrzę na bezsilność prawa w przypadku przemocy w rodzinie to aż mną trzęsie
|
|
#1617 |
|
Rozeznanie
|
Czekolado dziękuję za wszystko
nikogo nic nie obchodzi, że czegoś nie chcę, musi być tak, bo 'tak wypada'..
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. znowu cię nie zobaczyłam .jutro poczytam wszystko co naprodukowałyście, kiepsko u mnie ostatnio z czasem. |
|
|
|
|
#1619 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tez to widzialam, masakra dla mnie, babka trafila na kata ktory ja lał cale zycie, w koncu pekla, ponioslo ja i dostala 25lat za to! nie dosc ze miala pieklo w domu to teraz wiezienie do starosci smutna polska rzeczywistosc. ta co ogorki robila widac zadomowila sie tak solidnie ![]() i ten smutny slub... i tu widac tez smutny koniec, zamordowali wiezienna miss.. |
|
|
|
|
#1620 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
postaw sie i zaznacz swoje stanowisko dosc mocno, moze cos pomoze albo pogadajcie szczerze ide spac. buziaki dobranocniaki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

A tu nie ma z kim, bo wszyscy nasi najbliżsi znajomi albo właśnie sie rozmnożyli albo są w trakcie

co a zrobiłaaaam !!