|
|
#1621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Idę wykopać Tż-ta sprzed drugiego kompa i spróbuję zapędzić go do łóżka. Stosunkowo udanej nocy wszystkim AG
|
|
#1622 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
czasem...czesto Ale mam to gdzies
|
||
|
|
|
#1623 |
|
BAN stały
|
hej wam
![]() juz wczoraj nie mialam sił nadrabiac 50 stronek... produktorki jedne ![]() Miska , jak tam odchudzanko ? i cała reszta. bo u mnie srednio..sportów jeszcze zadnych nie uprawiam bo na siłownie która ja maam w poblizu to żal kasy wydawac a od marca mam nadzieje juz bedzie cieplutko, po feriach, pojezdze na rowerku a jak kondycja sie poprawi pobiegam.
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny..co wchodzę rano to wiem,że bede musiała co najmniej 5 stron nadrabiać
![]() niedługo mi stuknie 6 tys. postów i to dzieki wam bo z was takie gaduły;-) Ja wczoraj spotkałam się z Tżtem ale było średnio... siedzieliśmy w domu, mimo że to piątek...w zeszłym tygodniu też siedzieliśmy. Oglądaliśmy film... niby komedia ale z serii tych głupawych o jaraniu i pozbawianiu lasek z akademika dziewictwa...Tż takie lubi, ja czasami też... ale wolałabym od czasu do czasu coś bardziej ciekawego a nie tylko lekkiego i głupawego obejrzeć. Mówię do Tżta,że bym się przeszła do teatu bo ostatni raz byłam jak chodziłam do liceum..a on,że jego teatr nie bawi bo był w podstawówce i mu się nie podobało. Ja mu tłumaczę,że co innego za dzieciaka a co innego na jakąś fajną sztukę dla dorosłych- nie musi być trudna dla inteligentów... ale fajnie się ogląda i przeżywa bardziej niż film bo to tak "na żywo".... zresztą-ja się ciągle poświecam, oglądam z Tżtem głupawe komedie chociaż wczoraj ani razu się nie zaśmiałam a on nawet nie chce spróbować tego teatru bo z góry wie,że to nie dla niego...a mógłby chociaż raz spróbować to bym go wiecej nie zmuszała. Ogólnie było mi przykro bo powiedziałam Tżtowi, że jak on i jego koledzy chcą nas (ich dziewczyny) zabrać w walentynki do restauracji to trzeba miejsce zarezerwować bo w Poznaniu nie ma opcji- w ten dzień bedzie wszystko zajęte. A Tż,że jego to nie obchodzi bo to koledzy mają załatwić i gdzie pójdziemy to pójdziemy poza tym on Wakentynek nie lubi. Ja na to,że też za tym świętem nie przepadam ale nigdy nie świetowaliśmy żadnej rocznicy, urodzin(zazwyczaj dostaję życzenia smsem a prezent sobie kupuje sama na allegro a Tż płaci) w restauracji bo nigdy mnie nie zabierał a chciałabym raz się poczuć wyjątkowo. Ale obiecałam sobie,że nie bedę się w trącać-zobaczymy czy on i jego koledzy chociaż raz w roku umieją się postarać i coś zorganizować...ale coś czuję,że niewiele z tego wyjdzie:/ dobra, ponarzekałam na Tżta a teraz plusy: wpłyneło mi stypendium i mogę zrobić drobne zakupy (wiekszość oddaję Tżtowi bo miałam u niego mega długi (ciągle coś z allegro zamawiałam) ale darował mi 200zł wiec oddaje mu o 200zł mniej )w końcu pójdę do fryzjera, pofarbuję włosy..a i kartkę walentynkową muszę kupić;-) no i najlepsza nowina-mama Tżta wyjeżdża na cały tydzień wiec bede mogła u niego spać (ma 2 braci w naszym wieku ale oni mi nie przeszkadzają)... w końcu nadrobię seksualne zaległości bo wczoraj znów nie wyszło bo nadal podleczam swój brzuch, bo czasami trochę boli ..... co do diety- to muszę uważać co jem ze względu na brzuch ale jem musli, grejpfruty, tuńczyka...czyli to co sobie kupiłam- piję tylko wodę, z herbaty nie potrafię zrezygnować..obiady jem normalne ale w małych ilościach jakoś wszystko polane tłuszczem mnie odrzuca przez ten mój ból brzucha. ćwiczyć jeszcze nie mogę.... a szkoda bo 8 minutes buns z youtube czeka i inne ćwiczenia, ogólnie wczoraj sobie zapisałam linki z youtube to wszystkich transformacji Czarodziejek (tych z Czarodziejki z Księżyca) uwielbiam to od dziecka do dziś zaraz bede oglądać ![]() dobra rozpisałam się o sobie a pewnie nikogo to nie interesuje wiec na pocieszenie wrzucam zdjęcia Jess... nie przepadam za nią ale ma śliczne białe zęby i czasami fajne ciuszki.
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-07 o 09:11 |
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
khol jest w proszku i nie wiem czy będzie chcialo mi się bawić a podobno kredki z Essence są dobre dużo pozytywnych opinii na KWC mają
|
|
|
|
|
#1629 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1630 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja kupiłam sobie przed wczoraj fitness dla leniuchów za 10zł i po wczorajszej godzinie ćwiczeń ciągle mam napięte mięśnie WSZYSTKIE! Zaciekawiło mnie ćwiczenie na pośladki łyżwiarza :P wpisałam w google ale nie było zdjęć
ktoś wie jakie pośladki mają łyżwiarze? hihi przepraszam że takie pytanie,......głupie ale bym chciała wiedzieć co będę mieć![]() ogólnie polecam płytkę podobno 2 rozmiary w 3 tygodnie można schudnąć
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Kulkaaga... chętnie baseballa przyjmę;-)
ja powiem tak- zostawiam wszystko w rękach Tżta z tymi walentynkami...jak nic fajnego nie zorganizuje to dam mu "delikatnie" do zrozumienia,że nie tego oczekiwałam...zresztą on wie,że mi na tym zależy i wie co go czeka jak wieczór nie bedzie udany;-) ja mu tyle razy mówiłam: nie masz porównania bo nigdy przede mną nie miałeś na poważnie dziewczyny ale mógłbyś się lekko zdziwić bo ja mam na serio małe wymagania...jakbyś na jeden dzień trafił na inną dziewczynę to nie byłoby w sklepie "pożyczysz mi na tą sukienkę,oddam ci w środę tylko: skarbie, kup mi tą sukienkę" albo " kupisz na wieczór chipsy tylko byłoby: skarbie, gdzie mnie zabierasz wieczorem, mam nadzieję,że do jakiejś dobrej restauracji"... może jakby Tż miał na jeden dzień taką panią wymagającą to by przejrzał na oczy;-)
|
#1632 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba dam przeczytać Twój post swojemu TŻtowi
|
|
|
|
#1633 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
(ciocia Czekolada-Dobra-Rada nawet się rymuje )Cytat:
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-07 o 10:40 |
||
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
![]() hej dziewczyny, miała ktoraś z was pomadki glam shine cream? Jeśli tak to proszę o opinię;-) niusia, to fajne muszą być te ćwiczenia jak tak na ciebie działają... a gdzie można je kupić?
|
#1635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() sprawdziłam! To jest płyta 8 weszła na rynek 5.02.2009 Edytowane przez niusia212 Czas edycji: 2009-02-07 o 10:42 |
|
|
|
|
#1636 |
|
*sportaddict*
|
Kurczę, Chii, przykra sprawa, u nas też się rozchodzi mw. o różnice w charakterach i to na bardzo podobnych zasadach co u Was, ale nie wypbrażam sobie rezygnowania z tego, na czym mi zależy. Sama kup bilety o teatru (na coś wesołego i dla dorosłych
może grają u Was Fredrę dla dorosłych?I wytłumacz mu, że tu chodzi o to, żeby się nawzajem porozpieszczać - jesteście parą, kochacie się, kto ma to robić, jak nie Wy? A w życiu nie chodzi przecież o prześlizgiwanie się po najmniejszej linii ooporu... |
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do teatru mogę iść sama, nie zamierzam go zmuszać. Zawsze znajdą się rozwiązania, ludzie są różni i pewne rzeczy robią osobno ...a te które lubią robić razem to robią razem (w naszym przypadku oglądanie kabaretów, chodzenie na zakupy, granie w eurobiznes i wiele innych). Ja jestem inna od Tżta- studiuję,czytam książki interesuje się kulturą, Tż nie czyta nic... wiem,że nie porozmawiam z nim na niektóre tematy ale mam od tego innych, nie wszystko muszę robić z Tżtem. Z drugiej strony nie mogłabym być z inteligencikiem co ciągle nawija o książkach i filozofii, Tżta wybrałam świadomie ![]() A jeśli chodzi o walentynki to po prostu chciałam raz poczuć się wyjątkowo...zazwyczaj nie przeszkadza mi brak romantyzmu u Tżta- nie chciałabym,żeby był taki przesłodzony i ciągle mi prawił komplementy...ale wiadomo,że od czasu do czasu jak jest okazja to się tego potrzebuje;-)
|
|
#1638 |
|
*sportaddict*
|
moj też tak jakiś czas chrzandolił o tym niezmienianiu.
wierz mi, dobra wola działa cuda. nikt mu nie każe skakać, piszczeć i klaskać jak foka na widok tomika poezji, ale dbanie o swoją kobietę to wg mnie zupełnie inna bajka ![]() twarda bądź! |
|
|
|
#1639 |
|
Wtajemniczenie
|
mądre słowa
jejku chyba zmuszę swojego tżta żeby poczytał was trochę bo on uważa że ja się czepiam i tylko ja bo inne nie czepiałyby się :/
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
bede;-) ale to zależy od tego co wyjdzie w te walentynki ..jak nic nie wyjdzie to bede boleśnie twarda;-)
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1233994240
Jessica wygląda na tym zdjęciu jak Britney Fajna z niej była laleczka bo ostatnio coś się zaniedbała.Ja to w ogóle chciałabym gdziekolwiek gdzieś wyjść na walentynki
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Szczecinianki bierzcie aparaty dzisiaj bo ja zaspalam i z pospiecvhu swojego zapomnialam cholera;/
|
#1643 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Zadomowienie
|
Ale Wam fajnie dziewczyny
![]() Powiedzcie mi dziewczyny co zrobić by nie przytyć na udach przy TW na bunsy. To podobno nieuniknione no ale może jest też jakieś ćwiczenie wyszczuplające uda. |
|
|
|
#1645 |
|
*sportaddict*
|
porozciągaj się po i nie miej dodatniego bilansu energetycznego, to napewno nie przypakujesz
niestety tego typu rzeczy opowiadają głównie dziewczyny, które w zyciu nie miały jakiegokolwiek mocniejszego mięśnia w ciele i jeśli jakiś robi się twardszy, to czują się od razu jak Pudzian, co wg mnie jest dość śmieszne
|
|
|
|
#1646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.dopiszę coś jeszcze. łaziłam wczoraj po galeriach i mam problem.. kompletnie nie wiem co mi się podoba a co nie, chyba przechodzę jakąś metamorfozę swojego stylu :/. nie umiem się na nic zdecydować, bo jestem kompletnie niezdecydowana. jessica simpson rzeczywiście ma piękiny uśmiech, znam z widzenia dziewczynę, która wygląda jak jej siostra bliźniaczka. ten sam nos, wygląd, mimika twarzy. nie da się nie zauważyć podobieństwa. Edytowane przez SaMa Czas edycji: 2009-02-07 o 11:39 |
|
|
|
|
#1648 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja czytam książkę, on gra w football managera.. ja chcę do teatru, on się wykręca..chociaż to nie jest to co on myśli, teatr dla dorosłych jest wspaniały i jakby nie ceny biletów to bym codziennie mogła chodzić.. co do innych dziewczyn to też czasami chciałabym żeby trafił na jakąś inną co mu nie ugotuje, nie porozmawia, nie będzie milutka i której będzie musiał wszystko kupować.. uciekłby chyba.. aaa..i też lubię Czarodziejki z Księżyca
|
||
|
|
|
#1650 |
|
Wtajemniczenie
|
zamówiłam ze strony jaka ostatnio podała Miska ''pierwszy dobrze dorany biustonosz''
rozm. 60 d, nosik ktos tak, ma moze jakies foto??
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

A tu nie ma z kim, bo wszyscy nasi najbliżsi znajomi albo właśnie sie rozmnożyli albo są w trakcie 

)