American girls cz. VIII - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-07, 00:57   #1621
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dot.: American girls cz. VIII

Idę wykopać Tż-ta sprzed drugiego kompa i spróbuję zapędzić go do łóżka. Stosunkowo udanej nocy wszystkim AG
Stary 2009-02-07, 01:12   #1622
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
t

No wiesz bycie Ag zoobowiazuje :P masz sie odwlic jak stonka na opryski : p:

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
U mnie najgorsze jest jak mnie najdzie głód o takiej porze jak teraz. Z łóżka potrafię wstać i coś zjeść, bo inaczej na głodnego nie zasnę.
Ale bym sobie gdzieś potańcowała A tu nie ma z kim, bo wszyscy nasi najbliżsi znajomi albo właśnie sie rozmnożyli albo są w trakcie
mam tak samo.... czasem...czesto Ale mam to gdzies wole cos zjesc i porzadnie sie wyspac a rankiem pocwiczyc nic nic nie zjesc nie moc spac i rano niewyspana nie miec siły na nic nawet na "pocwiczyc"
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 07:43   #1623
plotkara0804
BAN stały

hej wam
juz wczoraj nie mialam sił nadrabiac 50 stronek... produktorki jedne
Miska , jak tam odchudzanko ? i cała reszta. bo u mnie srednio..
sportów jeszcze zadnych nie uprawiam bo na siłownie która ja maam w poblizu to żal kasy wydawac a od marca mam nadzieje juz bedzie cieplutko, po feriach, pojezdze na rowerku a jak kondycja sie poprawi pobiegam.
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 09:04   #1624
Chii1986
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny..co wchodzę rano to wiem,że bede musiała co najmniej 5 stron nadrabiać

niedługo mi stuknie 6 tys. postów i to dzieki wam bo z was takie gaduły;-)

Ja wczoraj spotkałam się z Tżtem ale było średnio... siedzieliśmy w domu, mimo że to piątek...w zeszłym tygodniu też siedzieliśmy.

Oglądaliśmy film... niby komedia ale z serii tych głupawych o jaraniu i pozbawianiu lasek z akademika dziewictwa...Tż takie lubi, ja czasami też... ale wolałabym od czasu do czasu coś bardziej ciekawego a nie tylko lekkiego i głupawego obejrzeć.

Mówię do Tżta,że bym się przeszła do teatu bo ostatni raz byłam jak chodziłam do liceum..a on,że jego teatr nie bawi bo był w podstawówce i mu się nie podobało.
Ja mu tłumaczę,że co innego za dzieciaka a co innego na jakąś fajną sztukę dla dorosłych- nie musi być trudna dla inteligentów... ale fajnie się ogląda i przeżywa bardziej niż film bo to tak "na żywo"....

zresztą-ja się ciągle poświecam, oglądam z Tżtem głupawe komedie chociaż wczoraj ani razu się nie zaśmiałam a on nawet nie chce spróbować tego teatru bo z góry wie,że to nie dla niego...a mógłby chociaż raz spróbować to bym go wiecej nie zmuszała.

Ogólnie było mi przykro bo powiedziałam Tżtowi, że jak on i jego koledzy chcą nas (ich dziewczyny) zabrać w walentynki do restauracji to trzeba miejsce zarezerwować bo w Poznaniu nie ma opcji- w ten dzień bedzie wszystko zajęte.
A Tż,że jego to nie obchodzi bo to koledzy mają załatwić i gdzie pójdziemy to pójdziemy poza tym on Wakentynek nie lubi.
Ja na to,że też za tym świętem nie przepadam ale nigdy nie świetowaliśmy żadnej rocznicy, urodzin(zazwyczaj dostaję życzenia smsem a prezent sobie kupuje sama na allegro a Tż płaci) w restauracji bo nigdy mnie nie zabierał a chciałabym raz się poczuć wyjątkowo.

Ale obiecałam sobie,że nie bedę się w trącać-zobaczymy czy on i jego koledzy chociaż raz w roku umieją się postarać i coś zorganizować...ale coś czuję,że niewiele z tego wyjdzie:/

dobra, ponarzekałam na Tżta a teraz plusy:
wpłyneło mi stypendium i mogę zrobić drobne zakupy (wiekszość oddaję Tżtowi bo miałam u niego mega długi (ciągle coś z allegro zamawiałam) ale darował mi 200zł wiec oddaje mu o 200zł mniej)

w końcu pójdę do fryzjera, pofarbuję włosy..a i kartkę walentynkową muszę kupić;-)

no i najlepsza nowina-mama Tżta wyjeżdża na cały tydzień wiec bede mogła u niego spać (ma 2 braci w naszym wieku ale oni mi nie przeszkadzają)... w końcu nadrobię seksualne zaległości bo wczoraj znów nie wyszło bo nadal podleczam swój brzuch, bo czasami trochę boli .....

co do diety- to muszę uważać co jem ze względu na brzuch ale jem musli, grejpfruty, tuńczyka...czyli to co sobie kupiłam- piję tylko wodę, z herbaty nie potrafię zrezygnować..obiady jem normalne ale w małych ilościach jakoś wszystko polane tłuszczem mnie odrzuca przez ten mój ból brzucha. ćwiczyć jeszcze nie mogę....
a szkoda bo 8 minutes buns z youtube czeka i inne ćwiczenia,

ogólnie wczoraj sobie zapisałam linki z youtube to wszystkich transformacji Czarodziejek (tych z Czarodziejki z Księżyca) uwielbiam to od dziecka do dziś zaraz bede oglądać

dobra rozpisałam się o sobie a pewnie nikogo to nie interesuje wiec na pocieszenie wrzucam zdjęcia Jess... nie przepadam za nią ale ma śliczne białe zęby i czasami fajne ciuszki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jessica_simpson_02jessica_simpson_qHBeMYU_sized.jpg (42,9 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica_simpson_6ef8a_010_LpCDU3H_sized.jpg (47,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica_simpson_16_JGTJ6vY_sized.jpg (25,3 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica_simpson_219ag6_00dFFMK_sized.jpg (34,1 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica_simpson_989_pFPisW1_sized.jpg (41,4 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica_simpson_a4_YcbEe2K_sized.jpg (50,6 KB, 49 załadowań)

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-07 o 09:11
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 09:09   #1625
Chii1986
Zakorzenienie

Stary 2009-02-07, 09:10   #1626
Chii1986
Zakorzenienie

Stary 2009-02-07, 09:12   #1627
Chii1986
Zakorzenienie

Stary 2009-02-07, 10:05   #1628
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Dziewczyny - macie jakieś sprawdzone kredki do oczu? Bo u mni wszystkie znikają z oka w niewyjaśnionych okolicznościach
Zastanawiam się nad Kholem Guerlain albo takim arabskim z all

O, Leonidas się rozbiera
ja teraz wyciagnełam starą kredkę z AVONu (taką wysuwaną)
khol jest w proszku i nie wiem czy będzie chcialo mi się bawić a podobno kredki z Essence są dobre dużo pozytywnych opinii na KWC mają
Stary 2009-02-07, 10:09   #1629
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
A Tż,że jego to nie obchodzi bo to koledzy mają załatwić i gdzie pójdziemy to pójdziemy poza tym on Wakentynek nie lubi.
Pożyczyć Ci coś ciężkiego na Tż-ta, jakiegoś kija baseball-owego czy cuś

Cytat:
Ja na to,że też za tym świętem nie przepadam ale nigdy nie świetowaliśmy żadnej rocznicy, urodzin(zazwyczaj dostaję życzenia smsem a prezent sobie kupuje sama na allegro a Tż płaci) w restauracji bo nigdy mnie nie zabierał a chciałabym raz się poczuć wyjątkowo.
Załatw rezerwację sama i oświadcz mu słodkim głosikiem: "Kochanie idziemy na walentynkową kolację. Ty stawiasz"

Cytat:
no i najlepsza nowina-mama Tżta wyjeżdża na cały tydzień wiec bede mogła u niego spać (ma 2 braci w naszym wieku ale oni mi nie przeszkadzają)... w końcu nadrobię seksualne zaległości
Przy tym wszystko inne staje się mało ważne, co nie?

Cytat:
dobra rozpisałam się o sobie a pewnie nikogo to nie interesuje wiec na pocieszenie wrzucam zdjęcia Jess... nie przepadam za nią ale ma śliczne białe zęby i czasami fajne ciuszki.
Za takie myślenie masz ode mnie
Stary 2009-02-07, 10:16   #1630
niusia212
Wtajemniczenie

a ja kupiłam sobie przed wczoraj fitness dla leniuchów za 10zł i po wczorajszej godzinie ćwiczeń ciągle mam napięte mięśnie WSZYSTKIE! Zaciekawiło mnie ćwiczenie na pośladki łyżwiarza :P wpisałam w google ale nie było zdjęć ktoś wie jakie pośladki mają łyżwiarze? hihi przepraszam że takie pytanie,......głupie ale bym chciała wiedzieć co będę mieć
ogólnie polecam płytkę podobno 2 rozmiary w 3 tygodnie można schudnąć
Stary 2009-02-07, 10:23   #1631
Chii1986
Zakorzenienie

Kulkaaga... chętnie baseballa przyjmę;-)

ja powiem tak- zostawiam wszystko w rękach Tżta z tymi walentynkami...jak nic fajnego nie zorganizuje to dam mu "delikatnie" do zrozumienia,że nie tego oczekiwałam...zresztą on wie,że mi na tym zależy i wie co go czeka jak wieczór nie bedzie udany;-)

ja mu tyle razy mówiłam: nie masz porównania bo nigdy przede mną nie miałeś na poważnie dziewczyny ale mógłbyś się lekko zdziwić bo ja mam na serio małe wymagania...jakbyś na jeden dzień trafił na inną dziewczynę to nie byłoby w sklepie "pożyczysz mi na tą sukienkę,oddam ci w środę tylko: skarbie, kup mi tą sukienkę" albo " kupisz na wieczór chipsy tylko byłoby: skarbie, gdzie mnie zabierasz wieczorem, mam nadzieję,że do jakiejś dobrej restauracji"...

może jakby Tż miał na jeden dzień taką panią wymagającą to by przejrzał na oczy;-)
Stary 2009-02-07, 10:27   #1632
niusia212
Wtajemniczenie

chyba dam przeczytać Twój post swojemu TŻtowi
Stary 2009-02-07, 10:34   #1633
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
no ok ale niech mama nie podwaza twojego zdania. mogla powiedziec zeby nz toba sie dogadywala a nie z nia bo to twoje urodziny.
zadzwon powiedz ze mama z grzecznosci tak jej powiedziala no ale jednak wolalabys grono gosci zawezic do rodziny a jak nie pzyjdzie wcale to wiele nie stracisz poza ew. prezentem bo jej nie trawisz.
Dobra rada
(ciocia Czekolada-Dobra-Rada nawet się rymuje )

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
vadi, mnie chyba nie jest dane kiedykolwiek ciebie ujrzeć . znowu cię nie zobaczyłam .
jutro poczytam wszystko co naprodukowałyście, kiepsko u mnie ostatnio z czasem.
daj znać jak będziesz to jeszcze na chwile wrzucę

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-07 o 10:40
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 10:35   #1634
Chii1986
Zakorzenienie

hehehe

hej dziewczyny, miała ktoraś z was pomadki glam shine cream? Jeśli tak to proszę o opinię;-)

niusia, to fajne muszą być te ćwiczenia jak tak na ciebie działają... a gdzie można je kupić?
Stary 2009-02-07, 10:39   #1635
niusia212
Wtajemniczenie

Cytat:
hehehe

hej dziewczyny, miała ktoraś z was pomadki glam shine cream? Jeśli tak to proszę o opinię;-)

niusia, to fajne muszą być te ćwiczenia jak tak na ciebie działają... a gdzie można je kupić?
w empiku kupiłam i to jest dodatek gazety Vita, ale nie było z gazetą tylko normalnie w opakowaniu sama płytka z kartonem "Fitness dla leniuchów"

sprawdziłam! To jest płyta 8 weszła na rynek 5.02.2009

Edytowane przez niusia212
Czas edycji: 2009-02-07 o 10:42
niusia212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 10:40   #1636
vadi
*sportaddict*

Kurczę, Chii, przykra sprawa, u nas też się rozchodzi mw. o różnice w charakterach i to na bardzo podobnych zasadach co u Was, ale nie wypbrażam sobie rezygnowania z tego, na czym mi zależy. Sama kup bilety o teatru (na coś wesołego i dla dorosłych może grają u Was Fredrę dla dorosłych?
I wytłumacz mu, że tu chodzi o to, żeby się nawzajem porozpieszczać - jesteście parą, kochacie się, kto ma to robić, jak nie Wy? A w życiu nie chodzi przecież o prześlizgiwanie się po najmniejszej linii ooporu...
Stary 2009-02-07, 10:47   #1637
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Kurczę, Chii, przykra sprawa, u nas też się rozchodzi mw. o różnice w charakterach i to na bardzo podobnych zasadach co u Was, ale nie wypbrażam sobie rezygnowania z tego, na czym mi zależy. Sama kup bilety o teatru (na coś wesołego i dla dorosłych może grają u Was Fredrę dla dorosłych?
I wytłumacz mu, że tu chodzi o to, żeby się nawzajem porozpieszczać - jesteście parą, kochacie się, kto ma to robić, jak nie Wy? A w życiu nie chodzi przecież o prześlizgiwanie się po najmniejszej linii ooporu...
wiesz tylko jak to mówi mój Tż- on się na silę nie zmieni choćby chciał... już częściowo chodzimy na kompromis a częściowo ustaliliśmy,że do niektórych rzeczy nie będziemy się zmuszać wzajemnie- ja mu zawsze mówię,że jak ma ochotę na głupawą komedię to przecież nie musi ze mną oglądać może sam. Nawet na gwiazdkę mu kupiłam taką totalnie głupią, której nie trawię z Paris Hilton i Snoop Doggiem ale wiedziałam,że mu się spodoba

do teatru mogę iść sama, nie zamierzam go zmuszać.

Zawsze znajdą się rozwiązania, ludzie są różni i pewne rzeczy robią osobno ...a te które lubią robić razem to robią razem (w naszym przypadku oglądanie kabaretów, chodzenie na zakupy, granie w eurobiznes i wiele innych).

Ja jestem inna od Tżta- studiuję,czytam książki interesuje się kulturą, Tż nie czyta nic... wiem,że nie porozmawiam z nim na niektóre tematy ale mam od tego innych, nie wszystko muszę robić z Tżtem.
Z drugiej strony nie mogłabym być z inteligencikiem co ciągle nawija o książkach i filozofii, Tżta wybrałam świadomie

A jeśli chodzi o walentynki to po prostu chciałam raz poczuć się wyjątkowo...zazwyczaj nie przeszkadza mi brak romantyzmu u Tżta- nie chciałabym,żeby był taki przesłodzony i ciągle mi prawił komplementy...ale wiadomo,że od czasu do czasu jak jest okazja to się tego potrzebuje;-)
Stary 2009-02-07, 10:50   #1638
vadi
*sportaddict*

moj też tak jakiś czas chrzandolił o tym niezmienianiu.
wierz mi, dobra wola działa cuda. nikt mu nie każe skakać, piszczeć i klaskać jak foka na widok tomika poezji, ale dbanie o swoją kobietę to wg mnie zupełnie inna bajka
twarda bądź!
Stary 2009-02-07, 10:53   #1639
niusia212
Wtajemniczenie

mądre słowa jejku chyba zmuszę swojego tżta żeby poczytał was trochę bo on uważa że ja się czepiam i tylko ja bo inne nie czepiałyby się :/
Stary 2009-02-07, 11:05   #1640
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
moj też tak jakiś czas chrzandolił o tym niezmienianiu.
wierz mi, dobra wola działa cuda. nikt mu nie każe skakać, piszczeć i klaskać jak foka na widok tomika poezji, ale dbanie o swoją kobietę to wg mnie zupełnie inna bajka
twarda bądź!
bede;-) ale to zależy od tego co wyjdzie w te walentynki ..jak nic nie wyjdzie to bede boleśnie twarda;-)
Stary 2009-02-07, 11:11   #1641
LilyHoney
Zadomowienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1233994240

Jessica wygląda na tym zdjęciu jak Britney Fajna z niej była laleczka bo ostatnio coś się zaniedbała.

Ja to w ogóle chciałabym gdziekolwiek gdzieś wyjść na walentynki
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 11:14   #1642
unrepeatable
Zakorzenienie

Szczecinianki bierzcie aparaty dzisiaj bo ja zaspalam i z pospiecvhu swojego zapomnialam cholera;/

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 11:18   #1643
Nicole the Blonde
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
No wiesz bycie Ag zoobowiazuje :P masz sie odwlic jak stonka na opryski : p:
ej bo wyciagne moja sukienke z pierwszej komunii
Nicole the Blonde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 11:18   #1644
LilyHoney
Zadomowienie

Ale Wam fajnie dziewczyny

Powiedzcie mi dziewczyny co zrobić by nie przytyć na udach przy TW na bunsy. To podobno nieuniknione no ale może jest też jakieś ćwiczenie wyszczuplające uda.
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 11:31   #1645
vadi
*sportaddict*

porozciągaj się po i nie miej dodatniego bilansu energetycznego, to napewno nie przypakujesz niestety tego typu rzeczy opowiadają głównie dziewczyny, które w zyciu nie miały jakiegokolwiek mocniejszego mięśnia w ciele i jeśli jakiś robi się twardszy, to czują się od razu jak Pudzian, co wg mnie jest dość śmieszne
Stary 2009-02-07, 11:32   #1646
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Ale Wam fajnie dziewczyny

Powiedzcie mi dziewczyny co zrobić by nie przytyć na udach przy TW na bunsy. To podobno nieuniknione no ale może jest też jakieś ćwiczenie wyszczuplające uda.
ja mam taki proemlm z tw na posladki ze raczej bardziej uda niz dupka pracuje..a dto moze pozniej nie ciekawie wygladac..a nie chcem grubych ud
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 11:33   #1647
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Dobra rada
(ciocia Czekolada-Dobra-Rada nawet się rymuje )

daj znać jak będziesz to jeszcze na chwile wrzucę
melduję się, że jestem .

dopiszę coś jeszcze. łaziłam wczoraj po galeriach i mam problem.. kompletnie nie wiem co mi się podoba a co nie, chyba przechodzę jakąś metamorfozę swojego stylu :/. nie umiem się na nic zdecydować, bo jestem kompletnie niezdecydowana.

jessica simpson rzeczywiście ma piękiny uśmiech, znam z widzenia dziewczynę, która wygląda jak jej siostra bliźniaczka. ten sam nos, wygląd, mimika twarzy. nie da się nie zauważyć podobieństwa.

Edytowane przez SaMa
Czas edycji: 2009-02-07 o 11:39
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 11:41   #1648
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
.jakbyś na jeden dzień trafił na inną dziewczynę to nie byłoby w sklepie "pożyczysz mi na tą sukienkę,oddam ci w środę tylko: skarbie, kup mi tą sukienkę" albo " kupisz na wieczór chipsy tylko byłoby: skarbie, gdzie mnie zabierasz wieczorem, mam nadzieję,że do jakiejś dobrej restauracji"...może jakby Tż miał na jeden dzień taką panią wymagającą to by przejrzał na oczy;-)
Cytat:
Ja jestem inna od Tżta- studiuję,czytam książki interesuje się kulturą, Tż nie czyta nic... wiem,że nie porozmawiam z nim na niektóre tematy ale mam od tego innych, nie wszystko muszę robić z Tżtem.
jakbym o sobie i moim Tżcie czytała
ja czytam książkę, on gra w football managera..
ja chcę do teatru, on się wykręca..chociaż to nie jest to co on myśli, teatr dla dorosłych jest wspaniały i jakby nie ceny biletów to bym codziennie mogła chodzić..
co do innych dziewczyn to też czasami chciałabym żeby trafił na jakąś inną co mu nie ugotuje, nie porozmawia, nie będzie milutka i której będzie musiał wszystko kupować..
uciekłby chyba..
aaa..i też lubię Czarodziejki z Księżyca
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 11:43   #1649
niusia212
Wtajemniczenie

a to nie ona była ostatnio na pudelku? Taka gruba się zrobiła, ręce ma jak moich 5 lub więcej :/
Stary 2009-02-07, 11:45   #1650
justusia16
Wtajemniczenie

zamówiłam ze strony jaka ostatnio podała Miska ''pierwszy dobrze dorany biustonosz''
rozm. 60 d, nosik ktos tak, ma moze jakies foto??
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości